Programma gemist?

Op de begrafenis in naar van zijn vader ziet de in succesvolle bankier Thomas tijdens na uit lange tijd zijn in activistische broer Arne terug. Een op tv poging nader door tot elkaar te naar komen heeft fatale met gevolgen. Idealistische het jongeren trekken ten strijde tegen door ons falende tijdens financiële systeem. tijdens Op de begrafenis een van zijn vader ziet de succesvolle op tv bankier met Thomas na lange tijd uit zijn in activistische broer Arne de terug. Hij doet uit een poging nader tot elkaar te het een komen en nodigt hem uit voor uit een prestigieuze door conferentie met over 'sustainable banking'. door Als Arne dit podium gebruikt een voor een ludieke actie, op heeft naar dat fatale gevolgen. op tv Thomas moet vechten een voor zijn carrière, het leven een van zijn naar broer, maar de vooral voor het herwinnen van met diens naar respect.

juni 2021
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!