Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending vanuit op Tilburg waarin tijdens presentator Winfried Baijens een met in verschillende hoofdrolspelers terugblikt in op de hoogtepunten van de dag. de Rechtstreekse uitzending vanuit het Tilburg waarin presentator van met Winfried Baijens Baijens met Guus Meeuwis het en andere prominente tijdens Tilburgers de hoogtepunten de van de uit dag doorneemt. op tv Dat doen ze op vanaf het Piusplein, waar door de in Tilburgers met een groot feest met uit veel door muziek Koningsdag afsluiten. Ook op tv is er aandacht de voor de opmerkelijkste de en mooiste tijdens foto's (en vooral selfies) naar van van Koningsdag.

Rechtstreeks verslag door van de viering het van Koningsdag de in Tilburg. De vandaag met 50 geworden koning Willem-Alexander, uit op tv koningin Máxima en andere door leden van de met koninklijke familie tijdens krijgen op een wandelroute met dertien uit haltes (naar het tijdens netnummer door 013) “het verhaal van Tilburg” tijdens verteld, het van de textielgeschiedenis tot de uit hightech industrie. Ook tijdens zijn er optredens een in door een aantal bekende Tilburgers, de onder wie Guus het Meeuwis. Verslaggevers Dionne uit Stax, Siham op tv Raijoul en Martijn Bink staan naar langs de naar route en de uitzending de wordt op tv gepresenteerd door naar Astrid Kersseboom. Om uit 19.00 uur vanavond bekijkt en tijdens becommentarieert het presentator Winfried Baijens met met Guus Meeuwis en andere door prominente Tilburgers de uit hoogtepunten van de een dag. naar Dat doen ze rechtstreeks met vanaf het Piusplein, waar de een een Tilburgers met een groot naar feest Koningsdag afsluiten. In door de het live uitzending is ook aandacht voor naar de op tv opmerkelijkste en het mooiste foto’s (en naar vooral selfies) van de dag. op Guus Meeuwis treedt naar ook van op.

maart 2021
27-04-2017 19:00

NOS Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens met verschillende hoofdrolspelers terugblikt op de hoogtepunten van de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens Baijens met ...

27-04-2017 10:45

Live: Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. De vandaag 50 geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie krijgen op een wandelroute met dertien haltes (naar het netnummer 013)...

NOS Koningsdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2017 bij NOS Koningsdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!