Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending vanuit naar Tilburg waarin presentator naar Winfried Baijens de met verschillende hoofdrolspelers terugblikt het op de op hoogtepunten van de dag. op tijdens Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator het Winfried Baijens naar Baijens het met Guus Meeuwis van en andere prominente uit Tilburgers de hoogtepunten van de in dag doorneemt. Dat doen het ze vanaf het het Piusplein, waar de naar Tilburgers in met een groot van feest met veel naar muziek Koningsdag afsluiten. Ook uit is er aandacht op tv voor in de opmerkelijkste en op tv mooiste foto's (en vooral van selfies) van tijdens Koningsdag.

Rechtstreeks verslag van op tv de van viering van Koningsdag in Tilburg. op tv De vandaag van 50 geworden uit koning Willem-Alexander, van koningin Máxima en andere leden het van tijdens de koninklijke familie met krijgen op een van wandelroute met dertien haltes (naar het uit netnummer 013) “het door verhaal van een Tilburg” verteld, van van de in textielgeschiedenis tot de hightech industrie. Ook tijdens zijn in er optredens door een aantal tijdens bekende een Tilburgers, onder wie Guus Meeuwis. met Verslaggevers in Dionne Stax, Siham Raijoul op en Martijn Bink staan de langs de op route en op tv de uitzending wordt op tv gepresenteerd door Astrid in Kersseboom. Om 19.00 door uur vanavond in bekijkt en becommentarieert presentator Winfried het Baijens met Guus Meeuwis uit en tijdens andere prominente Tilburgers de op hoogtepunten uit van de dag. Dat doen ze op tv rechtstreeks vanaf tijdens het het Piusplein, waar de Tilburgers met naar een groot feest van Koningsdag door afsluiten. In de live op uitzending is ook aandacht voor naar de opmerkelijkste en een mooiste foto’s een (en door vooral selfies) van naar de dag. Guus op tv Meeuwis treedt ook door op.

januari 2020
27-04-2017 19:00

NOS Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens met verschillende hoofdrolspelers terugblikt op de hoogtepunten van de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens Baijens met ...

27-04-2017 10:45

Live: Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. De vandaag 50 geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie krijgen op een wandelroute met dertien haltes (naar het netnummer 013)...

NOS Koningsdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2017 bij NOS Koningsdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!