Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending vanuit op Tilburg waarin door presentator Winfried Baijens met door verschillende hoofdrolspelers uit terugblikt op op de hoogtepunten van naar de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit uit Tilburg een waarin presentator een Winfried Baijens Baijens met door Guus Meeuwis en andere in prominente Tilburgers naar de hoogtepunten op tv van de dag doorneemt. Dat van doen ze vanaf uit het op tv Piusplein, waar de op Tilburgers met een groot feest met een veel met muziek Koningsdag afsluiten. Ook is de tijdens er aandacht voor de opmerkelijkste tijdens en mooiste foto's (en een vooral in selfies) van van Koningsdag.

Rechtstreeks verslag van door de viering van met Koningsdag in in Tilburg. De vandaag tijdens 50 in geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere leden van tijdens de koninklijke door familie de krijgen op een met wandelroute met dertien haltes (naar het van netnummer 013) “het tijdens verhaal uit van Tilburg” verteld, het van de textielgeschiedenis tot de de hightech industrie. Ook op zijn tijdens er optredens door een de aantal het bekende Tilburgers, onder naar wie Guus Meeuwis. Verslaggevers Dionne Stax, op Siham door Raijoul en Martijn de Bink staan langs de route van en naar de uitzending wordt gepresenteerd door een Astrid met Kersseboom. Om 19.00 uur het vanavond bekijkt en becommentarieert een presentator Winfried op Baijens met naar Guus Meeuwis en andere met prominente Tilburgers de hoogtepunten op van in de dag. Dat uit doen ze rechtstreeks vanaf het tijdens uit Piusplein, waar de Tilburgers met het een groot feest Koningsdag van afsluiten. In in de live de uitzending is ook aandacht met voor de opmerkelijkste en door met mooiste foto’s (en op vooral selfies) van de de dag. Guus Meeuwis treedt ook door een op.

oktober 2020
27-04-2017 19:00

NOS Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens met verschillende hoofdrolspelers terugblikt op de hoogtepunten van de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens Baijens met ...

27-04-2017 10:45

Live: Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. De vandaag 50 geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie krijgen op een wandelroute met dertien haltes (naar het netnummer 013)...

NOS Koningsdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2017 bij NOS Koningsdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!