Programma gemist?

Rechtstreekse met uitzending vanuit Tilburg waarin presentator van Winfried Baijens met de verschillende hoofdrolspelers terugblikt naar met op de hoogtepunten het van de dag. Rechtstreekse uitzending tijdens vanuit op Tilburg waarin presentator Winfried uit Baijens Baijens met Guus tijdens Meeuwis en andere prominente naar Tilburgers de van hoogtepunten van de dag het op tv doorneemt. Dat doen ze vanaf van het het Piusplein, waar de Tilburgers tijdens met een groot feest uit met veel muziek Koningsdag met afsluiten. de Ook is er in aandacht voor door de opmerkelijkste en mooiste op foto's (en vooral selfies) in van tijdens Koningsdag.

Rechtstreeks in verslag van tijdens de viering van Koningsdag in tijdens Tilburg. De vandaag 50 op tv geworden koning Willem-Alexander, op koningin tijdens Máxima en tijdens andere leden van de koninklijke door familie krijgen een op een door wandelroute met dertien haltes (naar het door netnummer 013) het “het in verhaal van Tilburg” verteld, op tv van de een textielgeschiedenis tot de in hightech industrie. Ook zijn er met optredens op door een aantal bekende Tilburgers, de onder wie Guus uit Meeuwis. met Verslaggevers Dionne Stax, Siham Raijoul uit en Martijn Bink de staan langs van de route van en de uitzending naar wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom. Om uit met 19.00 uur vanavond bekijkt en tijdens becommentarieert presentator Winfried uit Baijens in met Guus Meeuwis en andere prominente tijdens Tilburgers de hoogtepunten van van op tv de dag. Dat doen in ze rechtstreeks vanaf op het Piusplein, waar een de de Tilburgers met een groot feest naar Koningsdag afsluiten. In door de live uitzending door is ook aandacht het voor de met opmerkelijkste en mooiste tijdens foto’s (en vooral tijdens selfies) van de dag. Guus uit naar Meeuwis treedt ook de op.

juli 2021
27-04-2017 19:00

NOS Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens met verschillende hoofdrolspelers terugblikt op de hoogtepunten van de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens Baijens met ...

27-04-2017 10:45

Live: Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. De vandaag 50 geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie krijgen op een wandelroute met dertien haltes (naar het netnummer 013)...

NOS Koningsdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2017 bij NOS Koningsdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!