Programma gemist?

Rechtstreekse op uitzending vanuit Tilburg waarin presentator van Winfried Baijens door met tijdens verschillende hoofdrolspelers terugblikt op uit de hoogtepunten van uit de dag. Rechtstreekse uitzending met vanuit Tilburg het waarin presentator uit Winfried Baijens Baijens met met Guus Meeuwis en andere van prominente Tilburgers de van hoogtepunten naar van de dag doorneemt. Dat doen op tv ze de vanaf het Piusplein, waar van de met Tilburgers met een groot met feest met veel muziek Koningsdag de afsluiten. Ook is op tv er aandacht naar voor de opmerkelijkste en in naar mooiste foto's (en met vooral selfies) van op Koningsdag.

Rechtstreeks verslag van naar van de viering van Koningsdag in Tilburg. de De vandaag het 50 door geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en van andere leden met van uit de koninklijke familie met krijgen op een wandelroute met een dertien haltes (naar het op een netnummer 013) “het de verhaal van Tilburg” verteld, van de de door textielgeschiedenis tot de hightech industrie. Ook uit zijn op tv er optredens door in een aantal met bekende Tilburgers, onder wie een Guus Meeuwis. Verslaggevers naar Dionne Stax, Siham Raijoul het en Martijn Bink door staan langs het de route het en de uitzending wordt gepresenteerd tijdens door Astrid Kersseboom. in Om uit 19.00 uur vanavond bekijkt en met becommentarieert presentator Winfried met Baijens met Guus Meeuwis op tv en andere prominente een Tilburgers door de hoogtepunten op van de dag. Dat doen ze met rechtstreeks vanaf op het van Piusplein, waar de Tilburgers tijdens met een groot feest Koningsdag op tv afsluiten. In uit de uit live uitzending is ook in aandacht voor van de opmerkelijkste en mooiste foto’s van (en vooral selfies) van naar het de dag. Guus op Meeuwis treedt ook van op.

november 2020
27-04-2017 19:00

NOS Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens met verschillende hoofdrolspelers terugblikt op de hoogtepunten van de dag. Rechtstreekse uitzending vanuit Tilburg waarin presentator Winfried Baijens Baijens met ...

27-04-2017 10:45

Live: Koningsdag 2017

NOS Koningsdag 2017 - NOS Koningsdag 2017

Rechtstreeks verslag van de viering van Koningsdag in Tilburg. De vandaag 50 geworden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie krijgen op een wandelroute met dertien haltes (naar het netnummer 013)...

NOS Koningsdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2017 bij NOS Koningsdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!