Programma gemist?

Op 3 april de vond in op Theaters een Tilburg het Koningsdagconcert tijdens plaats in bijzijn van Zijne Majesteit op op tv Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima op en Hare met Koninklijke uit Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd een een door de tweeëntwintig strijkers door van Amsterdam Sinfonietta onder leiding naar van door Candida Thompson samen met uit het Tim Kliphuis het Trio, de Tilburgse de performer-componist Tom door America en het in accordeonduo Toeac, en uit de eveneens uit Tilburg afkomstige op tv pianist Jan Willem het Rozenboom. Ook tijdens studenten van op Fontys Hogeschool voor tijdens de Kunsten Tilburg leveren een op bijdrage de aan de avond. Choreograaf op Ed Wubbe maakte het voor hen een in choreografie op muziek van Benjamin in uit Britten. Componist Bob Zimmerman gaf ze tijdens de hoofdrol in de de met finale.

oktober 2019
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!