Programma gemist?

Op 3 door april vond in door Theaters van Tilburg het Koningsdagconcert plaats in een bijzijn van Zijne Majesteit met uit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin naar Máxima de en Hare Koninklijke Hoogheid een Prinses Beatrix. Deze editie wordt op tv uitgevoerd door de tweeëntwintig tijdens strijkers van van Amsterdam Sinfonietta tijdens onder leiding een van Candida Thompson samen op tv met het Tim tijdens Kliphuis Trio, met de Tilburgse performer-componist Tom America en op het het accordeonduo Toeac, en op de eveneens uit Tilburg tijdens afkomstige uit pianist Jan Willem Rozenboom. Ook op tv studenten van Fontys Hogeschool voor naar de Kunsten Tilburg met met leveren een bijdrage aan de avond. op tv Choreograaf Ed tijdens Wubbe maakte voor hen de de een choreografie op muziek van Benjamin uit Britten. Componist Bob de tijdens Zimmerman gaf ze de hoofdrol op in de tijdens finale.

mei 2020
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!