Programma gemist?

Op de 3 april op tv vond in Theaters Tilburg het van Koningsdagconcert plaats in bijzijn op tv van door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, op tv Hare het Majesteit Koningin Máxima het en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze de editie wordt uitgevoerd door door met de tweeëntwintig strijkers het van Amsterdam Sinfonietta de onder leiding van Candida op tv Thompson samen naar met het Tim op tv Kliphuis Trio, de Tilburgse performer-componist in Tom America op en het accordeonduo op Toeac, en de de eveneens naar uit Tilburg afkomstige het pianist Jan Willem Rozenboom. Ook studenten op tv van Fontys Hogeschool voor op de Kunsten in Tilburg leveren het een bijdrage een aan de avond. een Choreograaf Ed Wubbe maakte met voor hen op tv een choreografie op muziek van een Benjamin Britten. Componist Bob van Zimmerman gaf ze in het de hoofdrol in de met finale.

mei 2021
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!