Programma gemist?

Op 3 april de vond in tijdens Theaters Tilburg het door Koningsdagconcert plaats in bijzijn de van Zijne tijdens Majesteit uit Koning Willem-Alexander, Hare uit Majesteit Koningin Máxima en Hare op tv Koninklijke Hoogheid Prinses de Beatrix. Deze editie op wordt uitgevoerd door op de tweeëntwintig strijkers van Amsterdam van Sinfonietta een onder leiding van Candida Thompson op samen met van het Tim de Kliphuis Trio, op de Tilburgse performer-componist Tom America uit en tijdens het accordeonduo Toeac, en de eveneens uit uit naar Tilburg afkomstige in pianist Jan Willem naar Rozenboom. Ook studenten van door Fontys Hogeschool voor de tijdens Kunsten Tilburg leveren een bijdrage in aan op tv de avond. een Choreograaf Ed Wubbe maakte in voor hen een choreografie naar op muziek in van Benjamin Britten. de Componist Bob van Zimmerman gaf ze van de hoofdrol in het de finale.

september 2021
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!