Programma gemist?

Op 3 april de vond in Theaters naar Tilburg op het Koningsdagconcert plaats in door bijzijn met van Zijne Majesteit in Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit op Koningin Máxima en Hare de Koninklijke Hoogheid Prinses op Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd uit tijdens door de tweeëntwintig strijkers door van Amsterdam Sinfonietta onder door leiding een van Candida Thompson een samen met het Tim de Kliphuis Trio, de uit Tilburgse performer-componist van Tom America en het accordeonduo Toeac, met naar en de eveneens van uit Tilburg afkomstige pianist Jan door Willem naar Rozenboom. Ook studenten van Fontys een Hogeschool voor de Kunsten Tilburg op tv leveren op tv een bijdrage met aan de avond. Choreograaf Ed Wubbe met maakte voor een hen uit een choreografie op muziek van Benjamin op Britten. Componist op tv Bob Zimmerman gaf de ze de in hoofdrol in de tijdens finale.

september 2020
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!