Programma gemist?

Op 3 april met vond in uit Theaters naar Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn het naar van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare van in Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke het Hoogheid Prinses Beatrix. Deze uit editie wordt uitgevoerd op tv door de tweeëntwintig met van strijkers van Amsterdam Sinfonietta een onder leiding de van Candida Thompson samen met het tijdens een Tim Kliphuis Trio, op de Tilburgse performer-componist op tv Tom America en het accordeonduo het Toeac, en de eveneens het uit de Tilburg afkomstige het pianist Jan Willem Rozenboom. Ook studenten van het Fontys Hogeschool op voor het de Kunsten Tilburg leveren een bijdrage de aan de op tv avond. Choreograaf Ed naar Wubbe maakte voor tijdens hen van een choreografie op muziek van Benjamin in Britten. op tv Componist Bob Zimmerman gaf ze met de een hoofdrol in van de finale.

januari 2021
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!