Programma gemist?

Op 3 naar april op tv vond in Theaters Tilburg het in Koningsdagconcert het plaats in bijzijn tijdens van Zijne Majesteit Koning een Willem-Alexander, Hare door Majesteit Koningin Máxima een en Hare Koninklijke de Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt van uitgevoerd de door de tweeëntwintig strijkers van het Amsterdam Sinfonietta onder het leiding van met Candida Thompson samen met het door met Tim Kliphuis Trio, de Tilburgse op performer-componist Tom het America en het door accordeonduo Toeac, en de door eveneens uit op Tilburg afkomstige pianist Jan Willem in Rozenboom. Ook studenten op tv van Fontys Hogeschool met voor de Kunsten Tilburg van leveren een bijdrage naar tijdens aan de avond. Choreograaf Ed uit Wubbe maakte voor op hen een een choreografie op muziek in van Benjamin Britten. Componist met Bob Zimmerman gaf ze met het de hoofdrol in het de finale.

juli 2020
27-04-2017 21:05

Muziek: Het Koningsdagconcert 2017

Het Koningsdagconcert 2017 - Het Koningsdagconcert 2017

Op 3 april vond in Theaters Tilburg het Koningsdagconcert plaats in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Deze editie wordt uitgevoerd door de twee...

Het Koningsdagconcert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2017 bij Het Koningsdagconcert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2017. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!