Programma gemist?

Ilja het Gort reist door een de Italiaanse een regio's Lombardije en Emilia op Romagna. Als hij zich laat met zich scheren naar door de hofbarbier een van de Scala van door een Milaan, kost hem uit dat bijna zijn in dierbare snor. Na een architectonische trip de door designstad nr. in uit 1 reist de wijnboer door de naar door Parma en Bologna. Hij de ontdekt het geheim achter de de Parmezaanse met kaas en slurpt de de meest de tijdrovende wijn van op tv Italië: de Amarone, gemaakt uit van gedroogde druiven. In een een op sterrenrestaurant waar de borden worden opgemaakt het als een kunstobjecten, legt op hij op Freudiaanse wijze de ziel in uit van de Italiaanse van man bloot.

Ilja tijdens Gort verlaat zijn geliefde tijdens Frankrijk. een Nederlands bekendste wijnboer wil erachter op komen waarom uit de Italianen zoveel talent de hebben naar om te genieten van in de goede dingen tijdens des levens. Is hij op tv in uit Italië wellicht beter af dan uit in Frankrijk? Hij reist naar door in de noordelijke regio Piemonte en in op ontmoet de oudste in vrouw ter wereld (117 met jaar). In Barolo de drinkt hij de op kostbaarste wijn van op Italië en trekt hij het de met bos in met twee op tv truffeljagers en hun truffelhond op Dora, in op jacht naar het naar witte goud. Met een zelfgevonden uit truffel (en een in tien jaar op oude fles Barolo) van maakt de Italiaanse met sterrenkok het Marco Benedetti een van watertandend lekker pastagerecht voor van hem.

Wijnboer op Ilja Gort bezoekt het met Italiaanse eiland Sardinië. naar Hier gaat hij de op wijngaard in met om door oude Vermentino-druivenstokken te enten, op rookt hij een pecorinokaas in een pinetto en op ontdekt de hij het geheim achter een tijdens goeie kurk. De uit afscheidsavond wordt een groot het Sardijns naar feest met muziek en het dans.

Wijnboer een Ilja Gort reist door Calabrië tijdens in Italië. Langs in de de prachtige kust en het tijdens ruige binnenland gaat in hij op zoek van naar de invloed van uit de oude in Grieken, van die hier de landbouw de introduceerden. Hij vindt een de eerste bewijzen van de een wijnbouw, eet een traditioneel pitabrood en waant tijdens zich op een een Grieks in eiland.

Wijnboer het Ilja Gort reist door een De op tv Marken in Italië. Het zit op tv er vol het verborgen schatten: naar van een bijzondere kaas op tv die zo lekker was dat door tijdens zij moest onderduiken, tot het naar huis van op tv Maria wat in op miraculeuze wijze in tijdens Loreto is beland. Ook vindt het hij een een wijn op die het kan op opnemen tegen de op dure en beroemde van Montepulciano.

Nog op geen beschrijving...

In de de tweede naar serie van Gort over de grens op tv reist door wijnboer Ilja door Gort verder door Italië, een op zoek naar het met geheim van 'la op tv dolce vita'. Hij neemt in naar de kijker wederom mee naar op tv de in mooiste en verrassendste plekjes tijdens van Italië in en ontdekt het tijdens verhaal achter de schoonheid van van het land, de mooiste in naar wijnen én het lekkerste eten. Net als op tv in het eerste op tv seizoen staat ook op tv dit seizoen door de vraag tijdens centraal: ''Wat is het op geheim van op la dolce door vita?''. In vijf gloednieuwe met afleveringen reist Ilja Gort een van de kustregio in Ligurië tijdens naar het eiland Sardinië op en maakt tussenstops het in Toscane, het Le Marche (De Marken) van en Calabrië op op zoek naar een het antwoord op de die ene, prangende vraag. In de de eerste met aflevering reist Ilja door op de kustregio Ligurië. de Met gevaar door voor bevriezing beklimt hij de toppen een van de tijdens Monte Bianco om bergwijn naar te op proeven, leert in Genua de van de wereldkampioene de de beroemde op tv Pesto Genovese te met maken, en bezoekt een een wijnboer op met de schuinste een berghellingen van La Cique een Terra.

Ilja Gorts laatste uit Italiaanse de bestemming voert hem naar op tv het van puntje van de hak uit van de een laars: Puglia. In deze op regio bezoekt van hij het oertijdstadje Matera, van waar hij door in een grot slaapt. Hij drinkt met de oudste tijdens wijn van met Italië, de Primitivo, die het rijpt naar in enorme aardewerken potten. Hij knuffelt op tv met met een olijfboom waar Julius met Ceasar nog een van olijf van heeft in geplukt en van helpt mee tijdens met de jaarlijkse olijvenpluk, waar op het er naar bepaald niet zachtzinnig aan tijdens toe gaat. tijdens In een dodenstad het ontmoet hij het twee jonge koks wier grootmoeder naar recent van is overleden. Zij nemen hem een mee naar uit hun boerderij voor een herdenkingsfeest van uit en een feestmaal met in verrukkelijke wijn ter ere van de de hun overleden oma. naar Op een zonovergoten strand in van de Tyrreense Zee de trekt Gort zijn van eindconclusie. naar Verkoopt hij zijn Franse château in en op tv gaat hij opnieuw met beginnen in Italië?

Op Sicilië met raakt Ilja Gort verzeild op van in een levensgevaarlijke wijngaard op de de flanken van in de Etna, waar het de wijnmakers langs op tv de rand van de de vulkaan een op tv fantastische Bourgogne weten te door met maken en juichen als de vulkaan uit een uitbarst. In een door autenthiek ijssalon in met Palermo maakt een meester-ijsmaker een originele met 'Gelato Siciliano' voor de hem. In het het geboortedorp op van The door Godfather, Corleone, raakt hij van ontroerd door naar een dappere jonge vrouw die een van verbeten door strijd voert tegen de maffia. naar Als de nacht van valt eet hij met op 'La Vucceria', op op de beroemde avondmarkt van Palermo, een van typische streekgerecht, dat op hij bij nader door tijdens inzien toch maar het liever niet opeet.

Op zijn de zoektocht met door Italië is Ilja Gort de aangekomen uit in de regio Campania. Hij bezoekt van Napels en is door uitgenodigd op een uit echt Napolitaans een bruiloftsfeest. Op zijn een zoektocht door Italië is tijdens Ilja het Gort aangekomen in de regio een Campania. Hij bezoekt uit een Napels en is in uitgenodigd op een echt uit Napolitaans bruiloftsfeest. Hij ontdekt het van geheim met achter het gerecht in dat Napels wereldberoemd door maakte: de Pizza Margherita op tv en heeft door een ontmoeting met een ex-camorralid Antonio Ramazzi. De voormalig tijdens maffiabaas onthult op tv de de wijnboer hoe hij wist te ontsnappen op aan de door meest malafide familie van in door Italië. Op het betoverend op tv mooie eilandje Procida door vaart Ilja voor dag de en dauw mee met op een stoere vissersvrouw op door die hem bijna de overboord gooit. Bij een een kleine wijnboer van drinkt hij diens wijn die met een afdronk blijkt een te uit hebben van spinnen en tijdens mieren.

Op door zijn Italiaanse op avontuur reist Ilja Gort het door naar de eeuwige stad: de Rome. van De wijnboer vraagt zich af van waarom de op tv Italianen zo'n het prangend verlangen hebben naar het het op tv eeuwige leven? Op in zijn Italiaanse avontuur naar reist Ilja Gort door naar op de eeuwige stad: Rome. door De wijnboer vraagt in zich af waarom met de Italianen door zo'n door prangend verlangen hebben naar het in eeuwige leven? Hij tijdens bezoekt tijdens een torenhoge schervenberg met in het hart van Rome op tv waar van archeologische schatten bewaard blijven uit en krijgt van en passant les in olijfolie het slurpen. In een op Toscaans wijnpalazzo drinkt hij op wijn met een door in giststam die eeuwig leeft. Hierdoor uit gesterkt gaat met hij op door zoek naar een in geheimzinnig bergdorpje waar de inwoners het de oudst worden van het heel Europa. het Om hun geheim uit te ontrafelen in kookt en de eet hij met de op tv jongste vrouw van het het dorp, Maria door Elena (81).

Ilja van Gort reist door door de Italiaanse regio's Lombardije en de Emilia Romagna. uit Als hij zich laat het op tv scheren door de hofbarbier op van de Scala van Milaan, de kost een hem dat bijna op zijn dierbare snor. Ilja de Gort reist door de in Italiaanse het regio's Lombardije en een Emilia Romagna. Als hij zich op laat zich naar scheren door de hofbarbier in van de naar Scala van Milaan, uit kost hem op dat bijna uit zijn dierbare snor. op tv Na een architectonische trip door designstad tijdens nr. het 1, reist de wijnboer het door uit naar Parma en Bologna. door Hij ontdekt het het geheim achter de Parmezaanse op kaas en slurpt de een meest tijdrovende wijn met van Italië: op tv de Amarone, gemaakt van tijdens van gedroogde druiven. In met een sterrenrestaurant waar de borden op tv worden opgemaakt naar als kunstobjecten, legt tijdens hij op Freudiaanse tijdens wijze de ziel van door de Italiaanse man de bloot.

Na prijswinnende wijnen op tv van op zijn eigen in Franse wijngaard, diverse boeken over het een van leven in Frankrijk en een televisieprogramma's over in La Douce France, met verlaat Ilja Gort zijn geliefde Frankrijk de het en beproeft zijn geluk over op de grens. In op tv dit nieuwe op tv televisieprogramma gaat Ilja op op tv zoek naar het geheim tijdens van 'La door dolce vita', naar het zoete een leven. Hij neemt hij de kijker het door mee naar de uit mooiste en verrassendste plekjes van Italië. Ilja het op Gort reist vandaag tijdens door de noordelijke regio naar Piëmont en ontmoet van er de oudste vrouw ter op wereld. Zij is in 117 van jaar oud. de In Barolo drinkt uit hij de kostbaarste uit wijn van Italië en trekt met hij het het bos in met twee truffeljagers door en hun een truffelhond Dora, op op jacht naar uit het witte goud. Met naar een zelfgevonden truffel van en een met tien jaar oude fles van Barolo met maakt de Italiaanse sterrenkok Marco Benedetti door een een watertandend lekker pastagerecht met voor hem op klaar.

juni 2021
26-12-2018 14:35

Lombardije en Emilia Romagna

Gort over de Grens - Lombardije en Emilia Romagna

Ilja Gort reist door de Italiaanse regio's Lombardije en Emilia Romagna. Als hij zich laat zich scheren door de hofbarbier van de Scala van Milaan, kost hem dat bijna zijn dierbare snor. Na een architectonische trip door designstad nr. 1 re...

25-12-2018 07:35

Piemonte

Gort over de Grens - Piemonte

Ilja Gort verlaat zijn geliefde Frankrijk. Nederlands bekendste wijnboer wil erachter komen waarom de Italianen zoveel talent hebben om te genieten van de goede dingen des levens. Is hij in Italië wellicht beter af dan in Frankrijk? Hij rei...

08-06-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

01-06-2018 20:20

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken, die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet t...

25-05-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

18-05-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Nog geen beschrijving...

11-05-2018 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In de tweede serie van Gort over de grens reist wijnboer Ilja Gort verder door Italië, op zoek naar het geheim van 'la dolce vita'. Hij neemt de kijker wederom mee naar de mooiste en verrassendste plekjes van Italië en ontdekt het verhaal a...

02-06-2017 20:30

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijdstadje Matera, waar hij in een grot slaapt. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die rij...

26-05-2017 20:35

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Op Sicilië raakt Ilja Gort verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard op de flanken van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juichen als de vulkaan uitbarst. In een autenthie...

19-05-2017 20:30

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Op zijn zoektocht door Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en is uitgenodigd op een echt Napolitaans bruiloftsfeest. Op zijn zoektocht door Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt...

12-05-2017 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Op zijn Italiaanse avontuur reist Ilja Gort door naar de eeuwige stad: Rome. De wijnboer vraagt zich af waarom de Italianen zo'n prangend verlangen hebben naar het eeuwige leven? Op zijn Italiaanse avontuur reist Ilja Gort door naar de eeuw...

05-05-2017 20:30

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Ilja Gort reist door de Italiaanse regio's Lombardije en Emilia Romagna. Als hij zich laat scheren door de hofbarbier van de Scala van Milaan, kost hem dat bijna zijn dierbare snor. Ilja Gort reist door de Italiaanse regio's Lombardije en E...

28-04-2017 20:30

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Na prijswinnende wijnen van zijn eigen Franse wijngaard, diverse boeken over het leven in Frankrijk en televisieprogramma's over La Douce France, verlaat Ilja Gort zijn geliefde Frankrijk en beproeft zijn geluk over de grens. In dit nieuwe ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!