Programma gemist?

Wijnboer van Ilja Gort reist met door Andalusië, naar waar van de druiven hier bijna het uit alleen sherry wordt gemaakt. door In Jerez de la Frontera op wordt hij geraakt met door de passie tijdens van de jongste tijdens generatie flamencodanseressen. in Hij krijgt hoogtevrees in een de naar stad Ronda uit met zijn prachtige op tv en levensgevaarlijke kliffen. En de hij leert van vissen in de Romeinse zoutmeren van van op Cadiz.

Wijnboer met Ilja Gort reist door uit Toledo en drinkt stoere naar wijn die Don een Quichotte op tv zelf geproefd op zou kunnen hebben. in Hij leert vechten met met een echt zwaard op tv tegen een moderne ridder. En van in hij proeft in de uitgestrekte het bossen in van Velada de eikels, waar het de duurste het Iberische varkens door hun exclusiviteit aan te door danken hebben.

Wijnboer het Ilja Gort reist door Valencia tijdens naar en ontdekt veel Arabische invloeden. Op van de sinaasappelplantage in door Carcaixent uit werken ze met een het Arabisch irrigatiesysteem. In een Requena tijdens drinkt hij wijn uit een stenen uit kruik, zoals het de Arabieren uit dat deden. En in op tv El uit Palmar laat hij van zich verrassen door Arabische smaken een in de tijdens echte Valenciaanse met paella.

Wijnboer het Ilja Gort reist door op tv de Rioja, door de beroemdste wijnstreek van van Spanje. door Hij gaat langs bij twee het bejaarde broers die uit met hun geitenkudde door leven in het op tv door in iedereen verlaten dorp Santa op Marina. Hij bezoekt in een Tricio een boerenfamilie het met een een klein fabriekje waar ze paprika's op tv grillen. En in hij drinkt uit een stoere wijn uit op de meest romantische plek van van de een Rioja.

Wijnboer met Ilja Gort reist door een Baskenland in een Spanje met zijn eigenzinnige Basken. het Hij leert tijdens zout delven in een Salinas de tijdens Añana, zoals de Romeinen het met daar het al deden. In naar San Sebastian naar eet hij de 'sterren van in de hemel' aan pintxos. uit En in op Getaria krijgt hij vis het door geserveerd, zoals de Baskische vissers dat door door vroeger thuis aten.

In een van nieuwe reeks van Gort naar over de in Grens reist met Ilja Gort door Spanje. In naar een zes afleveringen, elke dinsdag om tijdens 20:25 het uur op NPO in 2, dompelt de de wijnboer zich onder de in het goede Spaanse leven en in laat op tv hij de spectaculaire tijdens schoonheid van het het land zien. Van van het regenachtige Baskenland van door het kurkdroge midden naar de het Zuid-Spaanse Jerez een van de la Frontera. Ilja Gort bezoekt de op tv Rioja, de een beroemdste wijnstreek van Spanje. door In een Valencia ontdekt hij de vele door naar Arabische invloeden in de wijn en van naar de paella. In de uitgestrekte bossen op van op tv Velada proeft hij de in eikels waar tijdens de duurste Iberische tijdens varkens hun op exclusiviteit aan te danken hebben. Ook naar de reist hij door de Andalusië, waar de druiven bijna door enkel gebruikt worden voor uit in het maken van van sherry. Ilja wordt zelfs door geraakt door de op tv passie van de jongste generatie door door flamenco danseressen.

Wijnboer met Ilja Gort bezoekt het Italiaanse de eiland Sardinië. op Hier gaat tijdens hij de wijngaard in uit om oude Vermentino-druivenstokken te de enten, rookt op hij Pecorinokaas in naar een een pinetto en ontdekt hij het geheim met achter van een goeie kurk. De tijdens afscheidsavond wordt een groot op Sardijns in feest met muziek met en dans.

Wijnboer Ilja Gort op tv tijdens reist door Calabrië naar in Italië. Langs de prachtige tijdens kust en van het ruige uit binnenland gaat hij op zoek naar het de invloed uit van uit de oude Grieken die hier de met landbouw introduceerden. op tv Hij vindt op tv de eerste bewijzen van de uit wijnbouw, de eet traditioneel pitabrood tijdens en waant zich tijdens op een Grieks het eiland.

Wijnboer Ilja Gort op reist door De een Marken het in Italië. Het zit er uit vol verborgen schatten: het van een bijzondere van kaas uit die zo lekker was dat op zij moest in onderduiken, tot het huis door van in Maria wat op uit miraculeuze wijze in Loreto is naar beland. met Ook vindt hij een wijn de die het met kan een opnemen tegen de dure en tijdens beroemde in Montepulciano.

Wijnboer door Ilja Gort reist naar door Toscane. Hij het zoekt onuitgehakte naar beelden van Michelangelo in met de grootste marmermijnen, duikt de door grond in van om van de oude Etrusken te begrijpen van en laat zich op net als Napoleon verbannen uit naar het van beroemde Toscaanse eiland Elba. uit Daar de wacht hem een de plaatselijke specialiteit.

Wijnboer de Ilja Gort reist door een Liguria. Met in gevaar voor bevriezing beklimt tijdens hij in de toppen van de Monte een Bianco om tijdens bergwijn te op tv proeven. Hij leert in naar Genua van van de wereldkampioene de beroemde de pesto Genovese maken van en bezoekt een wijnboer met uit de uit schuinste berghellingen van La Cique het tijdens Terra.

Ilja met Gorts laatste in Italiaanse bestemming voert in hem naar het puntje van naar de hak van uit de laars: met Puglia. In deze regio met bezoekt hij op tv het oertijd-stadje in Matera, waar hij naar slaapt in een grot. Hij een drinkt de in oudste wijn van Italië, op de Primitivo, die met rijpt in enorme op aardewerken potten. Hij knuffelt naar met een een olijfboom door waar Julius Ceasar nog een op tv olijf met van heeft geplukt en naar helpt mee met op de jaarlijkse naar olijvenpluk, waar het met er bepaald niet zachtzinnig een aan toegaat. In een dodenstad het ontmoet hij twee met jonge koks wier de in grootmoeder recent is overleden. Zij nemen in hem mee naar door hun uit boerderij voor een herdenkingsfeest een en een feestmaal met uit verrukkelijke wijn uit ter het ere van hun het overleden oma. Op een zonovergoten op strand van de door Tyrreense de zee trekt Gort zijn eindconclusie. Verkoopt door een hij zijn Franse château en gaat op tv hij opnieuw de beginnen in de Italië?

In dit naar nieuwe door Italiaanse avontuur bezoekt Ilja op tv Gort Sicilië. Hij uit raakt verzeild in in een levensgevaarlijke wijngaard een onder de rook van de op Etna, waar in de wijnmakers langs met de rand van de op vulkaan een tijdens fantastische Bourgogne weten in te naar maken en juichen als de vulkaan op tv uitbarst. In op een autenthieke ijssalon het in Palermo in maakt een op meesterijsmaker een originele 'Gelato met Siciliano' voor hem. In het van op geboortedorp van The Godfather, Corleone, door raakt hij ontroerd een door een dappere, op jonge vrouw die een het verbeten strijd het voert het tegen de maffia. Als de de nacht valt eet met hij op 'La Vucceria', het de het beroemde avondmarkt van Palermo, een door typische uit streekgerecht, dat door hij bij nader inzien uit toch maar liever niet een opeet.

Seizoen 1 door - Aflevering 4 - in Culinaire reisreportagereeks een waarin Ilja door Gort door Italië reist. Campania. Op door zijn zoektocht doorheen Italië een is Ilja Gort met aangekomen in de door regio Campania. Hij op bezoekt naar Napels en de wordt uitgenodigd op een echt de Napolitaans op bruiloftsfeest. Hij ontdekt het geheim achter op tv het gerecht dat naar met Napels wereldberoemd maakte: de pizza met margherita, en heeft een in ontmoeting met ex-Camorralid uit Antonio Ramazzi. De met voormalig maffiabaas met onthult het de wijnboer hoe hij het wist te ontsnappen aan de met meest tijdens malafide familie van Italië. Op van het betoverend mooie door eilandje het Procida vaart Ilja op tv voor dag een en dauw mee met met een stoere vissersvrouw op tv die hem bijna overboord op tv gooit. tijdens Bij een kleine wijnboer drinkt hij het diens wijn die een naar een afdronk blijkt te met hebben van uit spinnen en mieren.

Seizoen 2 - uit Aflevering tijdens 2 - Culinaire reisreportagereeks op waarin in Ilja Gort door uit Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door uit Toscane. Hij zoekt in onuitgehakte beelden in van tijdens Michelangelo in de grootste in marmermijnen, duikt van de grond in om de oude een van Etrusken te begrijpen een en laat zich net als Napoleon het door verbannen naar het beroemde Toscaanse eiland op Elba. met Daar wacht hem een uit plaatselijke de specialiteit.

januari 2021
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!