Programma gemist?

Wijnboer Ilja op tv Gort reist met door Andalusië, waar het van de op druiven hier bijna alleen sherry in wordt naar gemaakt. In Jerez de la de Frontera naar wordt hij geraakt door tijdens de passie het van de jongste generatie door flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in in van de stad Ronda met van zijn prachtige en met levensgevaarlijke kliffen. En hij leert de vissen naar in de Romeinse zoutmeren van de met Cadiz.

Wijnboer Ilja door Gort reist door op tv Toledo uit en drinkt stoere wijn die met Don Quichotte zelf geproefd met zou kunnen het hebben. Hij leert vechten de met een de echt op tv zwaard tegen een op tv moderne ridder. En hij proeft in de de uitgestrekte op bossen van een Velada de eikels, waar door de op duurste Iberische varkens tijdens hun exclusiviteit aan te danken naar hebben.

Wijnboer Ilja een Gort reist op tv door Valencia en van ontdekt veel Arabische invloeden. Op naar de sinaasappelplantage in in Carcaixent werken ze het tijdens met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena uit een drinkt hij wijn uit in een stenen uit kruik, zoals de Arabieren dat op deden. En de in El Palmar laat door hij de zich verrassen door Arabische smaken door in door de echte Valenciaanse naar paella.

Wijnboer van Ilja Gort reist door uit de Rioja, naar de beroemdste wijnstreek tijdens van Spanje. Hij gaat langs op bij twee bejaarde naar naar broers die met hun naar geitenkudde leven in het door naar uit iedereen verlaten dorp uit Santa Marina. Hij bezoekt in tijdens Tricio een boerenfamilie met de op tv een klein fabriekje waar de ze paprika's grillen. het En hij drinkt in een stoere wijn tijdens op de meest romantische plek met van de naar Rioja.

Wijnboer met Ilja Gort reist door door Baskenland in Spanje het met zijn van eigenzinnige Basken. in Hij leert zout een delven in Salinas de tijdens Añana, zoals de Romeinen een het daar al deden. tijdens In San Sebastian met eet door hij de 'sterren door van de hemel' door aan pintxos. En in Getaria door krijgt hij van vis geserveerd, op zoals de Baskische vissers naar dat het vroeger thuis aten.

In door een nieuwe reeks van Gort van tijdens over de Grens reist Ilja op tv Gort door Spanje. een In op zes afleveringen, elke dinsdag om naar 20:25 uur op NPO door 2, dompelt naar de het wijnboer zich onder in het met goede Spaanse leven tijdens en laat uit hij de naar spectaculaire schoonheid van het door land zien. een Van het regenachtige Baskenland door een het kurkdroge midden naar op het Zuid-Spaanse Jerez in de la Frontera. Ilja tijdens Gort tijdens bezoekt de van Rioja, de beroemdste wijnstreek van in Spanje. In Valencia door ontdekt met hij de vele Arabische invloeden in het de wijn en op de in paella. In de door uitgestrekte bossen van Velada door proeft hij de eikels de het waar de duurste Iberische het varkens hun exclusiviteit uit aan te het danken hebben. Ook reist hij van door Andalusië, waar uit de druiven bijna enkel het door gebruikt worden voor van het maken van sherry. Ilja in wordt zelfs naar geraakt door de passie van tijdens de door jongste generatie flamenco op danseressen.

Wijnboer Ilja Gort een van bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier de gaat het hij de wijngaard in door om oude Vermentino-druivenstokken te tijdens door enten, rookt hij Pecorinokaas tijdens in een pinetto en ontdekt tijdens hij het geheim met van achter een goeie kurk. De afscheidsavond van wordt een groot tijdens Sardijns feest op tv met de muziek en dans.

Wijnboer een Ilja Gort met reist door Calabrië in Italië. in Langs de prachtige kust van uit en het ruige binnenland gaat hij uit op in zoek naar de uit invloed van de oude op tv Grieken door die hier de landbouw introduceerden. Hij met vindt de met eerste bewijzen naar van de wijnbouw, het eet traditioneel een pitabrood en waant zich op in een een Grieks eiland.

Wijnboer Ilja in Gort reist door De uit Marken op in Italië. Het een zit er vol verborgen een schatten: van een tijdens bijzondere een kaas die zo lekker tijdens was dat tijdens zij moest onderduiken, tot het huis in van Maria wat tijdens op miraculeuze op wijze in Loreto is op beland. Ook vindt met hij een wijn het die het de kan opnemen de tegen de dure en met beroemde in Montepulciano.

Wijnboer in Ilja Gort reist door Toscane. op tv in Hij zoekt onuitgehakte beelden van tijdens Michelangelo in de grootste op tv tijdens marmermijnen, duikt de grond in uit om de oude door Etrusken te van begrijpen en tijdens laat zich net van als Napoleon verbannen naar het tijdens beroemde Toscaanse eiland tijdens Elba. Daar op tv wacht hem een plaatselijke door specialiteit.

Wijnboer met Ilja Gort reist door door Liguria. Met naar gevaar voor bevriezing in beklimt hij de van toppen van de Monte Bianco in tijdens om bergwijn te proeven. Hij een leert het in Genua van de tijdens wereldkampioene de door beroemde pesto Genovese maken en door bezoekt op tv een wijnboer met de schuinste van berghellingen van La op tv Cique naar Terra.

Ilja Gorts laatste een Italiaanse bestemming voert op tv hem naar het naar puntje van de de hak van de een laars: Puglia. In tijdens deze regio bezoekt uit hij met het oertijd-stadje Matera, in waar hij slaapt de in een grot. op tv Hij drinkt de oudste met wijn van door Italië, de Primitivo, die de rijpt in enorme op tv aardewerken potten. Hij uit knuffelt met een olijfboom van waar Julius Ceasar van nog een door olijf van op tv heeft geplukt en helpt mee tijdens tijdens met de jaarlijkse het olijvenpluk, waar het er tijdens bepaald niet zachtzinnig de aan toegaat. In uit een dodenstad ontmoet het hij twee op jonge koks wier grootmoeder recent naar is overleden. in Zij nemen hem een mee naar uit hun boerderij voor een herdenkingsfeest naar en een uit feestmaal met verrukkelijke naar wijn ter ere van hun in overleden oma. Op op tv een van zonovergoten strand van de Tyrreense naar zee trekt op tv Gort door zijn eindconclusie. Verkoopt het hij zijn Franse de château en gaat hij opnieuw op beginnen in op Italië?

In in dit nieuwe van Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort in Sicilië. Hij raakt verzeild met in een op tv levensgevaarlijke de wijngaard onder de rook van de tijdens Etna, van waar de wijnmakers langs met de rand van de op vulkaan een op tv fantastische Bourgogne weten te tijdens maken en op juichen van als de vulkaan op uitbarst. In een autenthieke met ijssalon in Palermo maakt een in meesterijsmaker een door originele 'Gelato Siciliano' voor door hem. In naar het geboortedorp van de The Godfather, tijdens Corleone, raakt hij op ontroerd door een het dappere, jonge vrouw die uit een verbeten de strijd voert tegen een de maffia. Als de uit nacht valt eet hij het op 'La Vucceria', de de beroemde op avondmarkt van Palermo, een op typische met streekgerecht, dat hij bij uit nader inzien toch maar uit liever op niet opeet.

Seizoen tijdens 1 - in Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks in waarin Ilja Gort door van uit Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië door is Ilja door Gort aangekomen de in de een regio Campania. Hij bezoekt Napels de en met wordt uitgenodigd op een echt de Napolitaans bruiloftsfeest. Hij ontdekt tijdens het op tv geheim achter het de gerecht dat Napels wereldberoemd uit maakte: de de pizza margherita, en heeft de een ontmoeting met de ex-Camorralid Antonio Ramazzi. De een voormalig maffiabaas onthult uit de de wijnboer hoe hij de wist te ontsnappen aan de uit meest malafide met familie van Italië. op Op het met betoverend mooie eilandje Procida vaart in Ilja de voor dag naar en dauw mee met tijdens een stoere op tv vissersvrouw die hem bijna overboord gooit. uit Bij een in kleine wijnboer drinkt hij een diens wijn met die een afdronk op blijkt te door hebben van met spinnen en mieren.

Seizoen 2 op tv - Aflevering 2 met - Culinaire reisreportagereeks waarin een Ilja in Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja naar Gort reist uit door Toscane. Hij zoekt met onuitgehakte beelden van met Michelangelo in de tijdens grootste marmermijnen, duikt tijdens de grond in in in om de oude het Etrusken te begrijpen en tijdens laat zich net als de Napoleon verbannen naar naar het door beroemde Toscaanse eiland naar Elba. Daar wacht hem een plaatselijke tijdens in specialiteit.

mei 2020
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!