Programma gemist?

Wijnboer Ilja Gort een reist door een Andalusië, waar van uit de druiven het hier bijna alleen sherry wordt op tv naar gemaakt. In Jerez de het la Frontera wordt hij van geraakt door de op passie van de jongste uit generatie flamencodanseressen. Hij het krijgt hoogtevrees op tv in de een stad Ronda met zijn het prachtige en levensgevaarlijke het kliffen. En hij leert met op tv vissen in de Romeinse zoutmeren van het tijdens Cadiz.

Wijnboer naar Ilja Gort reist op tv door Toledo en drinkt met stoere wijn die Don naar Quichotte zelf op geproefd de zou kunnen hebben. Hij leert vechten uit met op een echt zwaard tegen een door moderne ridder. En uit het hij proeft in de uitgestrekte van bossen van Velada naar de eikels, het waar de duurste van Iberische varkens van hun exclusiviteit aan te danken naar hebben.

Wijnboer Ilja een Gort reist door naar Valencia en op ontdekt veel Arabische op invloeden. Op op de sinaasappelplantage in Carcaixent in werken ze met een Arabisch met irrigatiesysteem. op tv In Requena drinkt hij met wijn uit een stenen tijdens kruik, zoals de naar naar Arabieren dat deden. En in El op in Palmar laat hij zich verrassen naar door Arabische smaken in met de echte Valenciaanse in het paella.

Wijnboer Ilja Gort uit reist door door de Rioja, een de beroemdste wijnstreek op van Spanje. het Hij gaat langs bij twee naar bejaarde broers die met in hun geitenkudde leven naar in het door op tv iedereen verlaten tijdens dorp Santa met Marina. Hij bezoekt in naar Tricio een een boerenfamilie met in een klein fabriekje waar ze het paprika's in grillen. En hij drinkt een stoere de wijn op de de meest romantische plek een op van de Rioja.

Wijnboer Ilja Gort in reist uit door Baskenland in Spanje met een zijn eigenzinnige een Basken. Hij in leert zout delven in door Salinas de op Añana, zoals naar de Romeinen het daar op tv al deden. van In San Sebastian eet hij de naar 'sterren van de op tv hemel' aan door pintxos. En in tijdens Getaria krijgt hij op vis geserveerd, zoals de de Baskische uit vissers dat vroeger thuis tijdens aten.

In een nieuwe van reeks van de Gort over de door Grens op reist Ilja Gort door het Spanje. In zes de afleveringen, elke door dinsdag om 20:25 van uur op NPO 2, dompelt de in wijnboer zich onder tijdens de in het goede Spaanse leven naar en laat hij naar de spectaculaire schoonheid van het het land zien. van Van door het regenachtige Baskenland door het de door kurkdroge midden naar het Zuid-Spaanse de Jerez de la Frontera. Ilja naar Gort op tv bezoekt de door Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. de In Valencia in ontdekt hij de vele de Arabische invloeden in naar naar de wijn en de paella. door In de uitgestrekte de bossen van Velada proeft een hij op de eikels waar de duurste op tijdens Iberische varkens hun exclusiviteit aan te de danken hebben. op Ook reist tijdens hij door Andalusië, op tv waar de druiven in bijna enkel in gebruikt worden voor van het maken van sherry. Ilja wordt de zelfs geraakt naar door de passie van het de jongste uit generatie in flamenco danseressen.

Wijnboer op tv Ilja Gort bezoekt het tijdens Italiaanse een eiland Sardinië. Hier gaat hij door de wijngaard in om met oude Vermentino-druivenstokken in te naar enten, rookt hij Pecorinokaas op in een pinetto en een ontdekt hij het op tv geheim achter op tv een goeie op tv kurk. De afscheidsavond wordt een op tv groot Sardijns de feest met muziek en op dans.

Wijnboer de Ilja Gort uit reist door Calabrië in Italië. door Langs de tijdens prachtige kust de en het ruige door binnenland gaat hij op zoek naar de de invloed van een de oude door Grieken die op hier de landbouw introduceerden. Hij het vindt de tijdens eerste bewijzen van de naar wijnbouw, eet traditioneel een door pitabrood en waant zich op een in naar Grieks eiland.

Wijnboer Ilja van Gort reist door De op Marken tijdens in Italië. Het zit er een vol verborgen in schatten: van van een bijzondere kaas die uit zo lekker was dat uit uit zij moest onderduiken, tot het huis het van Maria wat het op miraculeuze de wijze in het Loreto is de beland. Ook vindt hij een wijn uit die de het kan opnemen tegen het de van dure en beroemde uit Montepulciano.

Wijnboer Ilja in Gort reist door Toscane. het Hij zoekt onuitgehakte tijdens beelden van Michelangelo een een in de grootste marmermijnen, duikt de uit door grond in om het de oude Etrusken te op begrijpen en van laat zich net naar als Napoleon verbannen tijdens naar het beroemde Toscaanse eiland met Elba. Daar wacht een hem een plaatselijke de specialiteit.

Wijnboer een Ilja Gort op reist door Liguria. Met gevaar een voor bevriezing beklimt hij het de toppen van door op tv de Monte Bianco om bergwijn tijdens te proeven. Hij leert de in Genua van van de wereldkampioene de door beroemde tijdens pesto Genovese maken met en bezoekt een wijnboer met met de de schuinste berghellingen de van La Cique van Terra.

Ilja van Gorts laatste Italiaanse bestemming voert in hem het naar het puntje van de naar hak van met de in laars: Puglia. In deze de regio bezoekt naar hij het oertijd-stadje Matera, waar hij het slaapt uit in een grot. Hij drinkt naar uit de oudste wijn van uit Italië, de Primitivo, die rijpt in op in enorme aardewerken potten. op tv Hij knuffelt met een een olijfboom waar Julius in Ceasar nog een tijdens olijf met van heeft geplukt en helpt mee met met de jaarlijkse op uit olijvenpluk, waar het er bepaald niet met zachtzinnig aan toegaat. van In de een dodenstad ontmoet hij door twee jonge naar koks wier grootmoeder een recent is van overleden. Zij nemen hem uit mee naar hun boerderij voor het de een herdenkingsfeest en op een feestmaal met verrukkelijke van wijn ter tijdens ere van hun overleden oma. Op door een zonovergoten strand op van de met Tyrreense zee trekt Gort met zijn eindconclusie. van Verkoopt hij naar zijn Franse tijdens château en gaat hij de opnieuw beginnen in met Italië?

In met dit nieuwe de Italiaanse avontuur bezoekt Ilja van Gort Sicilië. naar Hij raakt verzeild van in een levensgevaarlijke wijngaard onder op tv de rook het van de Etna, waar op tv de wijnmakers langs de op rand met van de vulkaan een een fantastische Bourgogne weten te de maken op en juichen als de naar vulkaan uitbarst. naar In een autenthieke ijssalon met in van Palermo maakt een van meesterijsmaker een originele 'Gelato Siciliano' uit voor hem. uit In het geboortedorp van The naar Godfather, Corleone, de raakt hij uit ontroerd door een door dappere, jonge vrouw die van een verbeten strijd de voert naar tegen de maffia. Als de nacht een valt eet op hij op 'La Vucceria', van de beroemde de avondmarkt de van Palermo, een typische streekgerecht, dat uit het hij bij nader inzien op tv toch maar liever niet in opeet.

Seizoen in 1 - een Aflevering 4 - Culinaire de reisreportagereeks waarin Ilja Gort door van Italië reist. Campania. Op zijn uit zoektocht doorheen met Italië is een Ilja Gort aangekomen met in de tijdens regio Campania. Hij bezoekt door Napels en wordt met uitgenodigd op een echt uit Napolitaans bruiloftsfeest. een Hij ontdekt het door geheim achter het gerecht dat de Napels wereldberoemd maakte: uit de uit pizza margherita, en heeft een de ontmoeting met op ex-Camorralid Antonio Ramazzi. naar De van voormalig maffiabaas onthult de wijnboer uit hoe hij van wist te een ontsnappen aan de meest malafide de familie van Italië. Op van het betoverend mooie de eilandje Procida in vaart Ilja voor tijdens dag en dauw mee op tv met een uit stoere vissersvrouw die hem naar bijna overboord door gooit. Bij een kleine van wijnboer drinkt hij in diens wijn een die op tv een afdronk blijkt te een hebben van spinnen en naar mieren.

Seizoen een 2 - Aflevering het 2 - Culinaire tijdens reisreportagereeks waarin in Ilja Gort door Italië het reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist een door Toscane. op Hij zoekt onuitgehakte beelden van het Michelangelo in in de tijdens grootste marmermijnen, duikt de grond in van om de oude tijdens naar Etrusken te begrijpen op tv en laat zich het net als Napoleon verbannen naar een het naar beroemde Toscaanse eiland een Elba. Daar wacht hem tijdens een plaatselijke het specialiteit.

mei 2021
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!