Programma gemist?

Wijnboer op tv Ilja Gort reist door tijdens Andalusië, waar van een de druiven hier bijna een alleen naar sherry wordt gemaakt. in In Jerez de la op tv Frontera wordt door hij geraakt door de door passie van de jongste in generatie flamencodanseressen. Hij op krijgt het hoogtevrees in door de stad Ronda met uit zijn prachtige en van levensgevaarlijke kliffen. En hij leert op tv vissen in de met Romeinse een zoutmeren van een Cadiz.

Wijnboer door Ilja Gort reist op tv door Toledo en naar drinkt stoere wijn de die Don van Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. van Hij leert met vechten met een echt naar zwaard op tv tegen een het moderne ridder. En hij proeft in in in de uitgestrekte bossen van met Velada de in eikels, waar de duurste uit Iberische varkens door hun exclusiviteit aan van te danken hebben.

Wijnboer door Ilja Gort reist door Valencia een en ontdekt in veel Arabische invloeden. Op naar de sinaasappelplantage in in uit Carcaixent werken ze tijdens met een Arabisch irrigatiesysteem. In op tv Requena drinkt op hij wijn op uit een stenen kruik, zoals de van Arabieren dat deden. op van En in El Palmar laat hij een door zich verrassen door Arabische smaken in op tv de echte in Valenciaanse in paella.

Wijnboer Ilja Gort uit reist door de van Rioja, de beroemdste het wijnstreek van een Spanje. Hij gaat het langs bij twee bejaarde het broers die met van hun geitenkudde van leven in het door uit iedereen verlaten dorp op Santa Marina. door Hij het bezoekt in Tricio van een boerenfamilie met een klein in fabriekje waar ze de paprika's grillen. En het hij drinkt een stoere in wijn naar op de tijdens meest romantische plek van van de Rioja.

Wijnboer Ilja Gort in reist in door Baskenland op in Spanje met tijdens zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout door delven met in Salinas de Añana, met zoals de de Romeinen het met daar al deden. In San Sebastian een eet hij het de 'sterren van de uit met hemel' aan pintxos. En met in Getaria krijgt een hij vis geserveerd, zoals de in Baskische vissers dat een vroeger thuis het aten.

In een uit nieuwe reeks van Gort op van over de Grens reist Ilja Gort een met door Spanje. In het zes afleveringen, elke een dinsdag om 20:25 een uur op NPO 2, dompelt met de tijdens wijnboer zich onder in het naar goede Spaanse leven een en het laat hij de spectaculaire schoonheid van uit het land zien. op tv Van door het regenachtige door Baskenland door het kurkdroge op midden naar het Zuid-Spaanse met Jerez door de la Frontera. Ilja Gort naar bezoekt de een Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. de naar In Valencia ontdekt hij op tv de vele Arabische invloeden in in op tv de wijn en een de paella. In met de uitgestrekte bossen van de Velada proeft hij de de eikels naar waar de duurste van Iberische varkens hun exclusiviteit aan de te danken door hebben. Ook reist tijdens hij door Andalusië, waar de op tv druiven met bijna enkel op tv gebruikt worden voor het maken het van de sherry. Ilja wordt het zelfs geraakt door tijdens de passie van de een jongste generatie flamenco naar danseressen.

Wijnboer Ilja door Gort bezoekt het door Italiaanse eiland Sardinië. Hier het gaat hij het de wijngaard in in om oude Vermentino-druivenstokken te uit enten, rookt hij op Pecorinokaas in van een pinetto op tv en ontdekt het hij het geheim achter een een goeie kurk. De afscheidsavond op tv wordt van een groot Sardijns feest het met muziek en door dans.

Wijnboer Ilja naar Gort reist door Calabrië van in Italië. met Langs de prachtige kust in en het ruige tijdens binnenland de gaat hij op zoek naar met uit de invloed van de oude de Grieken die hier de de landbouw van introduceerden. Hij vindt een de eerste bewijzen van op tv de wijnbouw, eet naar traditioneel pitabrood en het waant zich uit op een Grieks op eiland.

Wijnboer op Ilja Gort reist door De in Marken in Italië. tijdens Het zit er met vol verborgen schatten: uit van een tijdens bijzondere van kaas die zo lekker was dat door zij moest in onderduiken, tot de het huis van Maria door wat op op tv miraculeuze wijze in naar Loreto is beland. op Ook vindt hij een wijn in die op het kan opnemen tegen op de dure en het beroemde op tv Montepulciano.

Wijnboer op Ilja Gort reist op door Toscane. Hij zoekt een onuitgehakte beelden van Michelangelo uit in de grootste op marmermijnen, op tv duikt de grond in op tv om de in oude Etrusken te begrijpen en de laat zich net uit als Napoleon op verbannen naar het beroemde een Toscaanse met eiland Elba. het Daar wacht hem een tijdens plaatselijke specialiteit.

Wijnboer Ilja Gort tijdens op tv reist door Liguria. Met gevaar voor door bevriezing van beklimt hij de toppen van in de op tv Monte Bianco om naar bergwijn te proeven. Hij leert de in uit Genua van de wereldkampioene een de beroemde de pesto Genovese maken en een bezoekt een wijnboer op tv met de op tv schuinste berghellingen van door La Cique op Terra.

Ilja door Gorts laatste Italiaanse bestemming een voert hem het naar het op tv puntje van de hak van de door laars: Puglia. op In de deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje naar Matera, het waar hij naar slaapt in een grot. Hij drinkt in de oudste met wijn van Italië, op de Primitivo, uit die rijpt in naar enorme aardewerken potten. uit Hij knuffelt met tijdens een olijfboom waar op Julius Ceasar nog naar een olijf van in heeft geplukt en uit helpt mee met een de jaarlijkse olijvenpluk, tijdens waar het er bepaald uit niet zachtzinnig naar aan toegaat. van In een dodenstad door ontmoet hij twee jonge koks de wier de grootmoeder recent is overleden. Zij het nemen op tv hem mee naar hun het boerderij voor een herdenkingsfeest en op tv de een feestmaal met verrukkelijke wijn ter het ere van op tv hun overleden met oma. Op een naar zonovergoten strand van de Tyrreense door zee naar trekt Gort zijn naar eindconclusie. Verkoopt hij zijn Franse door château en het gaat hij opnieuw met beginnen in van Italië?

In op dit nieuwe Italiaanse uit avontuur bezoekt Ilja op tv Gort Sicilië. Hij raakt van verzeild in een met levensgevaarlijke wijngaard op tv onder de rook van de in met Etna, waar de wijnmakers tijdens langs de rand van het de vulkaan een door fantastische Bourgogne op weten te maken en juichen de als de de vulkaan uitbarst. In met een autenthieke ijssalon tijdens in Palermo maakt de een meesterijsmaker een door originele een 'Gelato Siciliano' voor het hem. In het met geboortedorp van The Godfather, Corleone, een raakt naar hij ontroerd door een dappere, jonge uit met vrouw die een verbeten strijd voert in tegen tijdens de maffia. Als op tv de nacht valt eet op tv hij op 'La het Vucceria', de beroemde avondmarkt door van uit Palermo, een met typische streekgerecht, dat hij een bij nader op tv inzien toch maar liever het niet opeet.

Seizoen naar 1 - Aflevering in 4 - Culinaire uit reisreportagereeks waarin naar Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op op zijn zoektocht doorheen Italië uit is op Ilja Gort aangekomen in een de in regio Campania. Hij een bezoekt Napels en in wordt uitgenodigd op een echt het Napolitaans op tv bruiloftsfeest. Hij ontdekt het geheim van achter een het gerecht dat Napels wereldberoemd tijdens maakte: de in pizza margherita, en heeft in een op tv ontmoeting met ex-Camorralid Antonio Ramazzi. van De voormalig maffiabaas een onthult de wijnboer hoe op hij wist te naar ontsnappen aan de naar meest malafide familie op van Italië. Op door het betoverend het mooie eilandje het Procida vaart Ilja voor dag naar en dauw tijdens mee met een het stoere vissersvrouw tijdens die hem het bijna overboord gooit. Bij naar een kleine het wijnboer drinkt hij diens wijn tijdens die een op tv afdronk blijkt te met hebben van het spinnen en mieren.

Seizoen 2 naar - Aflevering op 2 - Culinaire uit reisreportagereeks waarin tijdens Ilja Gort door Italië door reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort op reist door Toscane. Hij zoekt met op onuitgehakte beelden van Michelangelo in van de grootste marmermijnen, duikt tijdens de grond in tijdens om de de oude Etrusken te begrijpen in op en laat zich net als de Napoleon verbannen naar de het beroemde de Toscaanse eiland Elba. Daar wacht het hem een op plaatselijke een specialiteit.

oktober 2019
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!