Programma gemist?

Wijnboer Ilja Gort met op tv reist door Andalusië, waar van de door druiven hier bijna uit alleen in sherry wordt tijdens gemaakt. In Jerez de la van Frontera wordt hij geraakt op door uit de passie van de van jongste generatie flamencodanseressen. Hij tijdens tijdens krijgt hoogtevrees in de de stad Ronda met zijn prachtige van op tv en levensgevaarlijke kliffen. En hij in leert met vissen in de uit Romeinse zoutmeren van de Cadiz.

Wijnboer naar Ilja Gort reist door Toledo een een en drinkt stoere wijn die het Don de Quichotte zelf geproefd zou kunnen door hebben. Hij leert vechten op tv uit met een echt zwaard tegen de een moderne ridder. met En hij proeft de in de uitgestrekte bossen met van een Velada de eikels, waar de een duurste Iberische de varkens hun exclusiviteit aan het van te danken hebben.

Wijnboer van Ilja Gort reist van door Valencia door en ontdekt veel Arabische invloeden. op Op de de sinaasappelplantage in Carcaixent werken de ze met een Arabisch de irrigatiesysteem. In tijdens Requena naar drinkt hij wijn uit een het stenen kruik, op tv zoals de de Arabieren dat deden. het En in El Palmar laat tijdens hij zich verrassen door op tijdens Arabische smaken in de echte Valenciaanse naar naar paella.

Wijnboer Ilja Gort uit reist door de een de Rioja, de beroemdste wijnstreek op tv van Spanje. Hij op tv gaat langs bij twee op bejaarde naar broers die met hun geitenkudde in leven naar in het door iedereen uit verlaten dorp Santa Marina. op Hij bezoekt in Tricio op een op boerenfamilie met een naar klein fabriekje waar ze paprika's naar grillen. tijdens En hij drinkt een het stoere wijn op de naar meest romantische plek de op tv van de Rioja.

Wijnboer met Ilja Gort reist door van Baskenland in het Spanje met van zijn eigenzinnige Basken. uit Hij leert zout delven met in Salinas de Añana, zoals op de op tv Romeinen het daar tijdens al deden. In San op Sebastian eet hij de met 'sterren door van de hemel' een aan pintxos. En door in Getaria krijgt hij vis tijdens geserveerd, van zoals de op tv Baskische vissers dat vroeger tijdens thuis aten.

In een op tv nieuwe op reeks van Gort over de Grens door reist Ilja Gort naar naar door Spanje. In zes op tv afleveringen, elke dinsdag om het 20:25 op tv uur op NPO 2, dompelt in de wijnboer zich onder het in het goede met Spaanse leven en in laat hij de de spectaculaire schoonheid van uit het land zien. naar Van het regenachtige een Baskenland door het van kurkdroge in midden naar het Zuid-Spaanse Jerez uit de la Frontera. Ilja naar Gort bezoekt op tv de Rioja, de in beroemdste wijnstreek van Spanje. het In het Valencia ontdekt hij de vele op tv Arabische invloeden de in de op wijn en de paella. In in tijdens de uitgestrekte bossen een van Velada proeft van hij de eikels waar de de duurste Iberische het varkens hun exclusiviteit het aan te danken hebben. in Ook reist hij uit door de Andalusië, waar de druiven bijna enkel op gebruikt het worden voor door het maken van sherry. op Ilja wordt zelfs de geraakt door de passie van van de uit jongste generatie flamenco in danseressen.

Wijnboer tijdens Ilja Gort bezoekt het het Italiaanse eiland Sardinië. het Hier gaat hij van de wijngaard in om in oude Vermentino-druivenstokken te de enten, rookt hij naar de Pecorinokaas in een pinetto en naar ontdekt hij het geheim uit in achter een goeie kurk. door De afscheidsavond wordt een in groot Sardijns feest door met muziek en uit dans.

Wijnboer Ilja Gort door het reist door Calabrië op in Italië. Langs de met prachtige kust en van het ruige een binnenland gaat hij op de zoek naar de invloed van op de naar oude Grieken die hier de naar landbouw introduceerden. Hij door vindt met de eerste tijdens bewijzen van de wijnbouw, eet traditioneel tijdens pitabrood en waant een zich op een naar Grieks met eiland.

Wijnboer een Ilja Gort een reist door De door Marken in Italië. Het van zit er vol verborgen het schatten: uit van een bijzondere kaas die zo in naar lekker was dat zij naar moest onderduiken, tot het huis met van Maria uit wat door op miraculeuze wijze een in Loreto is beland. Ook vindt een hij een door wijn die het tijdens kan opnemen tegen van de dure en met beroemde door Montepulciano.

Wijnboer Ilja Gort naar uit reist door Toscane. met Hij zoekt onuitgehakte beelden op van Michelangelo in met de grootste marmermijnen, duikt van de op tv grond in om de een oude Etrusken op te begrijpen en laat zich de net tijdens als Napoleon verbannen naar het beroemde de uit Toscaanse eiland Elba. Daar wacht tijdens hem een plaatselijke tijdens specialiteit.

Wijnboer met Ilja Gort door reist door Liguria. Met gevaar door voor bevriezing van beklimt hij de toppen van uit in de Monte Bianco door om bergwijn te met proeven. Hij leert in Genua van het in de wereldkampioene de beroemde in pesto Genovese naar maken en bezoekt een wijnboer tijdens met de schuinste van berghellingen van La door Cique in Terra.

Ilja een Gorts laatste de Italiaanse bestemming voert naar hem naar het puntje van in de hak van de tijdens laars: Puglia. door In deze een regio bezoekt hij het oertijd-stadje naar Matera, waar hij tijdens slaapt van in een grot. Hij met drinkt van de oudste wijn van Italië, uit de op Primitivo, die rijpt in op enorme aardewerken potten. Hij knuffelt op tijdens met een olijfboom waar Julius Ceasar naar nog een olijf van in van heeft geplukt en helpt mee het met de jaarlijkse de olijvenpluk, waar het het er bepaald niet in zachtzinnig het aan toegaat. In een tijdens dodenstad ontmoet van hij twee jonge koks op tv wier grootmoeder op tv recent is overleden. Zij nemen naar hem van mee naar hun boerderij voor tijdens een herdenkingsfeest uit en een feestmaal door met op verrukkelijke wijn ter ere van de hun het overleden oma. Op een zonovergoten strand op van de Tyrreense op tv naar zee trekt Gort zijn eindconclusie. Verkoopt met hij zijn Franse in château en gaat de hij naar opnieuw beginnen in een Italië?

In dit nieuwe uit Italiaanse een avontuur bezoekt Ilja Gort de Sicilië. met Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke uit wijngaard onder de uit rook van de het tijdens Etna, waar de met wijnmakers langs de rand van uit de naar vulkaan een fantastische Bourgogne weten van te maken op en juichen als de vulkaan van uitbarst. In met een autenthieke met ijssalon in Palermo een maakt een in meesterijsmaker een originele 'Gelato Siciliano' voor van hem. In het op tv geboortedorp op van The Godfather, op Corleone, raakt hij ontroerd de door een dappere, een jonge vrouw die een in verbeten op tv strijd voert tegen de maffia. tijdens Als in de nacht valt eet een hij op 'La op tv Vucceria', de beroemde avondmarkt naar tijdens van Palermo, een typische streekgerecht, dat in hij bij met nader inzien de toch maar liever op tv niet opeet.

Seizoen de 1 - Aflevering tijdens 4 - het Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja tijdens Gort door Italië reist. Campania. Op zijn de zoektocht doorheen in Italië is Ilja door Gort aangekomen in naar de regio Campania. met Hij op tv bezoekt Napels en wordt op tv uitgenodigd op op tv een echt Napolitaans bruiloftsfeest. tijdens Hij ontdekt het de geheim achter het de gerecht dat tijdens Napels wereldberoemd maakte: de pizza margherita, de en heeft een op tv ontmoeting met ex-Camorralid de tijdens Antonio Ramazzi. De voormalig maffiabaas door onthult de wijnboer tijdens hoe hij in wist te op tv ontsnappen aan de meest malafide tijdens familie van met Italië. Op het het betoverend mooie eilandje in Procida vaart Ilja door voor dag op tv en dauw mee op tv met een stoere vissersvrouw uit die hem bijna op overboord gooit. Bij een door kleine wijnboer drinkt op tv hij diens wijn die uit een van afdronk blijkt in te hebben van spinnen de en mieren.

Seizoen 2 - op tv Aflevering op tv 2 - door Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door een Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja het Gort door reist door een Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van door Michelangelo in het de grootste de marmermijnen, duikt de grond een in om tijdens de oude Etrusken te naar begrijpen een en laat zich net tijdens als Napoleon uit verbannen naar het beroemde Toscaanse met eiland Elba. Daar met wacht hem het een plaatselijke tijdens specialiteit.

juni 2019
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord