Programma gemist?

Wijnboer de Ilja Gort tijdens reist door Andalusië, het waar van de druiven uit hier bijna alleen sherry wordt op gemaakt. op tv In Jerez de van la Frontera uit wordt hij geraakt door de passie uit van in de jongste op generatie flamencodanseressen. Hij op tv krijgt hoogtevrees in de stad Ronda de met zijn prachtige het op tv en levensgevaarlijke kliffen. En hij op leert vissen in tijdens de Romeinse zoutmeren van een van Cadiz.

Wijnboer Ilja het Gort reist de door Toledo en drinkt op tv stoere wijn die van Don in Quichotte zelf geproefd het zou kunnen hebben. Hij naar leert vechten met een een echt zwaard naar tegen een met moderne ridder. En hij proeft het in de uitgestrekte van bossen van Velada de met eikels, waar de van duurste uit Iberische varkens op hun exclusiviteit aan te danken tijdens hebben.

Wijnboer Ilja met Gort het reist door Valencia en door ontdekt veel Arabische de invloeden. Op de met sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze op met een Arabisch tijdens irrigatiesysteem. In uit Requena drinkt hij naar wijn de uit een stenen kruik, zoals de op tv Arabieren dat deden. op tv En in El van Palmar laat op tv hij zich het verrassen door op tv Arabische smaken in de echte de Valenciaanse naar paella.

Wijnboer Ilja tijdens Gort reist tijdens door de Rioja, de beroemdste van wijnstreek van Spanje. de in Hij gaat langs bij het twee bejaarde met broers die met de hun geitenkudde leven in het van door iedereen verlaten dorp tijdens Santa Marina. met Hij met bezoekt in Tricio een boerenfamilie met op tv een van klein fabriekje op waar ze paprika's een grillen. En hij drinkt een stoere uit op tv wijn op de op meest romantische plek door van de Rioja.

Wijnboer tijdens Ilja Gort een reist door Baskenland in van Spanje met zijn een eigenzinnige Basken. Hij leert zout door de delven in Salinas in de Añana, zoals van de Romeinen het daar uit al deden. In San de Sebastian eet hij een de 'sterren van op tv de hemel' aan pintxos. van een En in Getaria krijgt hij vis naar geserveerd, zoals op de Baskische vissers op dat vroeger in thuis aten.

In het een nieuwe reeks in van Gort over de van Grens reist Ilja met Gort met door Spanje. In zes afleveringen, elke met een dinsdag om 20:25 uur een op NPO 2, dompelt op tv de het wijnboer zich onder in het op tv goede door Spaanse leven en laat hij op de op spectaculaire schoonheid van het op tv land zien. Van het regenachtige naar door Baskenland door het in kurkdroge midden naar het Zuid-Spaanse van Jerez uit de la Frontera. Ilja Gort bezoekt naar de de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. tijdens in In Valencia ontdekt op tv hij de vele Arabische tijdens invloeden in de tijdens wijn en door de paella. In op tv de uitgestrekte bossen van Velada proeft van hij van de eikels waar tijdens de duurste Iberische varkens hun met exclusiviteit aan te tijdens in danken hebben. Ook reist in hij door een Andalusië, waar de een druiven bijna enkel gebruikt in worden voor het maken in van een sherry. Ilja wordt op zelfs geraakt door de uit passie van de jongste een generatie flamenco tijdens danseressen.

Wijnboer Ilja op Gort bezoekt het de Italiaanse eiland het Sardinië. Hier gaat hij de uit wijngaard in het om oude op Vermentino-druivenstokken te uit enten, rookt hij Pecorinokaas tijdens in een pinetto de en ontdekt hij het geheim van in achter een goeie kurk. De uit afscheidsavond het wordt een groot Sardijns feest met tijdens muziek en van dans.

Wijnboer door Ilja Gort het reist door Calabrië in een Italië. Langs uit de prachtige kust de en het ruige binnenland gaat hij door op zoek de naar een de invloed van de oude de Grieken die hier de in landbouw introduceerden. Hij naar vindt de van eerste bewijzen van op de op wijnbouw, eet traditioneel pitabrood en waant op zich het op een Grieks naar eiland.

Wijnboer de Ilja Gort met reist door De Marken in een Italië. door Het zit er vol verborgen tijdens schatten: van een het bijzondere kaas die met zo lekker was met dat zij moest op onderduiken, tot het de huis van Maria wat een een op miraculeuze wijze de in Loreto is de beland. Ook vindt hij een wijn op tv die van het kan opnemen de tegen de dure en beroemde op uit Montepulciano.

Wijnboer op Ilja Gort reist door naar Toscane. naar Hij zoekt onuitgehakte beelden van op tv Michelangelo in de uit grootste marmermijnen, door duikt de grond in een om de oude Etrusken op tv het te begrijpen en laat zich in net als in Napoleon verbannen naar een het beroemde Toscaanse eiland Elba. op Daar wacht hem op tv een naar plaatselijke specialiteit.

Wijnboer uit Ilja Gort reist door Liguria. op tv uit Met gevaar voor bevriezing beklimt hij van de naar toppen van van de Monte Bianco om op bergwijn te uit proeven. Hij leert in Genua in van de wereldkampioene een de beroemde pesto door Genovese maken en het bezoekt een wijnboer met op de schuinste berghellingen naar van de La Cique uit Terra.

Ilja Gorts de laatste Italiaanse bestemming uit voert hem naar het door door puntje van de hak van de de laars: de Puglia. In deze regio bezoekt de hij het door oertijd-stadje Matera, waar hij met slaapt op in een grot. op Hij drinkt de oudste in wijn van Italië, de in Primitivo, die rijpt uit in enorme aardewerken van potten. Hij de knuffelt met een de olijfboom in waar Julius Ceasar naar nog een olijf van heeft naar geplukt en helpt een mee met de jaarlijkse van olijvenpluk, waar het het er bepaald niet van zachtzinnig aan het toegaat. in In een dodenstad ontmoet hij op tv twee jonge koks op tv wier grootmoeder recent de is overleden. Zij van nemen hem mee door naar hun boerderij de voor een herdenkingsfeest en een een feestmaal met in met verrukkelijke wijn ter ere van hun door overleden oma. Op naar een zonovergoten strand tijdens van het de Tyrreense zee trekt naar Gort zijn eindconclusie. op Verkoopt hij zijn Franse met château uit en gaat een hij opnieuw beginnen uit in Italië?

In dit nieuwe op door Italiaanse avontuur bezoekt door Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild het in een op tv levensgevaarlijke wijngaard onder de tijdens rook van uit de Etna, in waar de wijnmakers op langs de rand de van de naar vulkaan een fantastische tijdens Bourgogne weten te maken en uit juichen als van de vulkaan uitbarst. In een op tv autenthieke ijssalon in in Palermo maakt een met meesterijsmaker een de originele 'Gelato Siciliano' tijdens voor uit hem. In het geboortedorp het van The Godfather, Corleone, raakt in hij ontroerd door het een dappere, jonge van vrouw die naar een verbeten strijd voert uit tegen de maffia. met Als de naar nacht valt van eet hij op op 'La Vucceria', de beroemde het avondmarkt van Palermo, van een op tv typische streekgerecht, dat hij van bij nader inzien toch naar maar liever niet tijdens opeet.

Seizoen op tv 1 - Aflevering 4 - op Culinaire reisreportagereeks naar waarin Ilja de Gort door Italië met reist. Campania. Op zijn met zoektocht doorheen Italië is tijdens Ilja Gort aangekomen in in de regio Campania. Hij tijdens bezoekt Napels en op wordt uitgenodigd tijdens op een echt tijdens Napolitaans het bruiloftsfeest. Hij ontdekt het geheim achter met het gerecht dat door Napels op wereldberoemd maakte: uit de pizza margherita, tijdens en heeft een ontmoeting met ex-Camorralid met Antonio het Ramazzi. De van voormalig maffiabaas onthult de wijnboer de hoe van hij wist te ontsnappen aan de een meest malafide familie met van Italië. Op van het door betoverend mooie door eilandje Procida vaart naar Ilja voor dag en dauw in mee met in een stoere vissersvrouw door die hem bijna overboord het gooit. Bij een tijdens kleine wijnboer drinkt hij met diens tijdens wijn die op een afdronk blijkt te hebben de van spinnen en de mieren.

Seizoen 2 een - Aflevering naar 2 - Culinaire reisreportagereeks naar waarin Ilja Gort door van Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja van Gort reist door tijdens Toscane. Hij door zoekt onuitgehakte beelden in van Michelangelo in op tv de grootste marmermijnen, duikt op de grond in met om de van oude Etrusken te op begrijpen en laat de zich net tijdens als Napoleon verbannen met naar het beroemde naar Toscaanse eiland Elba. naar Daar wacht hem naar een plaatselijke op specialiteit.

september 2021
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!