Programma gemist?

Wijnboer Ilja Gort het bezoekt het Italiaanse de eiland naar Sardinië. Hier gaat hij de in in wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te het enten, op rookt hij door Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt op hij tijdens het geheim achter het een goeie kurk. De afscheidsavond op tv wordt een een groot Sardijns feest tijdens met in muziek en dans.

Wijnboer de Ilja Gort het reist door Calabrië in Italië. Langs een met de prachtige kust naar en het ruige binnenland gaat hij in het op zoek naar door de invloed van de oude Grieken uit die hier de uit landbouw op tv introduceerden. Hij vindt van de eerste het bewijzen van de wijnbouw, eet met traditioneel pitabrood en het waant zich op tijdens een op Grieks eiland.

Wijnboer uit Ilja Gort reist door op tv De Marken in Italië. op tv Het zit er het vol verborgen schatten: van van naar een bijzondere kaas die het zo lekker was dat op tv zij moest onderduiken, met tot de het huis van Maria in wat op miraculeuze het wijze in Loreto is uit beland. een Ook vindt hij een de wijn die het kan in op tv opnemen tegen de dure en naar beroemde op tv Montepulciano.

Wijnboer Ilja Gort van reist door een Toscane. Hij zoekt onuitgehakte het beelden op van Michelangelo op in de grootste de marmermijnen, duikt de grond naar in om de oude Etrusken door op te begrijpen en laat zich net naar als Napoleon verbannen naar een naar het beroemde Toscaanse eiland Elba. van Daar naar wacht hem een tijdens plaatselijke specialiteit.

Wijnboer Ilja Gort de reist naar door Liguria. Met door gevaar voor bevriezing beklimt de hij naar de toppen van de Monte op Bianco om bergwijn te het proeven. Hij op tv leert in Genua van van de wereldkampioene de van beroemde de pesto Genovese maken en bezoekt uit door een wijnboer met de schuinste met berghellingen de van La Cique naar Terra.

Ilja Gorts laatste op tv Italiaanse bestemming met voert hem naar op het puntje van van de hak van de van laars: tijdens Puglia. In deze de regio bezoekt hij het in oertijd-stadje Matera, door waar hij met slaapt in een grot. Hij de drinkt naar de oudste wijn van Italië, het de Primitivo, die rijpt van in enorme op tv aardewerken potten. Hij knuffelt tijdens met een olijfboom tijdens in waar Julius Ceasar nog een een olijf van heeft naar geplukt en helpt naar mee met van de jaarlijkse olijvenpluk, met waar het er bepaald niet door zachtzinnig aan in toegaat. In in een dodenstad ontmoet op tv hij twee door jonge koks wier grootmoeder op tv recent is overleden. een Zij nemen hem mee een naar hun uit boerderij voor met een herdenkingsfeest en tijdens een feestmaal met verrukkelijke wijn ter uit ere van naar hun overleden van oma. Op een zonovergoten in strand van de uit Tyrreense zee trekt in Gort zijn eindconclusie. met Verkoopt hij uit zijn Franse château op en gaat hij opnieuw beginnen op tv in in Italië?

In op tv dit nieuwe tijdens Italiaanse avontuur bezoekt Ilja naar Gort Sicilië. Hij van raakt verzeild in door een levensgevaarlijke wijngaard onder de de rook een van de Etna, een waar de wijnmakers langs de naar rand van de van vulkaan een tijdens fantastische op Bourgogne weten te met maken en juichen van als de vulkaan uitbarst. In naar een het autenthieke ijssalon in Palermo maakt naar een meesterijsmaker tijdens een originele van 'Gelato Siciliano' voor in hem. In het geboortedorp van door The op tv Godfather, Corleone, raakt hij ontroerd door op een tijdens dappere, jonge vrouw die een op tv verbeten met strijd voert tegen uit de maffia. Als de het nacht valt met eet hij op 'La uit Vucceria', de beroemde naar avondmarkt van op Palermo, een typische streekgerecht, tijdens dat hij bij in nader inzien toch maar de liever uit niet opeet.

Seizoen 1 - naar door Aflevering 4 - naar Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort het door Italië in reist. Campania. Op zijn zoektocht naar doorheen Italië is een Ilja Gort aangekomen uit in de regio Campania. op Hij bezoekt Napels en op tv wordt uitgenodigd op op tv in een echt Napolitaans bruiloftsfeest. Hij het ontdekt van het geheim achter het gerecht dat een Napels van wereldberoemd maakte: de op pizza margherita, en heeft tijdens een ontmoeting met ex-Camorralid met Antonio de Ramazzi. De voormalig maffiabaas een onthult de tijdens wijnboer hoe hij wist te tijdens op ontsnappen aan de meest malafide naar familie op van Italië. Op het door betoverend mooie eilandje in Procida vaart Ilja voor dag naar en naar dauw mee met een stoere in vissersvrouw die hem op bijna overboord een gooit. Bij een kleine van wijnboer drinkt hij van diens wijn die van een door afdronk blijkt te naar hebben van spinnen en van mieren.

Seizoen een 2 - Aflevering in 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin met Ilja naar Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer uit Ilja Gort reist door van Toscane. Hij van zoekt het onuitgehakte beelden van Michelangelo in op tv de grootste marmermijnen, duikt een de grond in op om naar de oude tijdens Etrusken te begrijpen en laat naar zich net als Napoleon uit verbannen naar het tijdens het beroemde Toscaanse eiland Elba. Daar op tv wacht hem van een plaatselijke het specialiteit.

Ilja naar Gort reist door de door Italiaanse regio's Lombardije en op in Emilia Romagna. Als hij zich van laat het zich scheren door de hofbarbier van de de tijdens Scala van Milaan, met kost hem de dat bijna zijn op tv dierbare snor. Na een een architectonische trip door designstad in nr. van 1 reist de wijnboer door naar de Parma en door Bologna. Hij van ontdekt het geheim achter met de in Parmezaanse kaas en slurpt het de meest tijdrovende wijn van in Italië: de op Amarone, gemaakt van uit gedroogde op tv druiven. In een sterrenrestaurant de waar de borden worden op tv opgemaakt op als kunstobjecten, legt hij door op Freudiaanse wijze met de ziel van door de Italiaanse man het bloot.

Ilja het Gort verlaat zijn geliefde Frankrijk. van het Nederlands bekendste wijnboer wil erachter komen in waarom de Italianen de zoveel met talent hebben op om te genieten met van de goede dingen tijdens des levens. Is hij door in Italië wellicht het beter af dan naar in Frankrijk? Hij door reist door door de noordelijke regio Piemonte en in ontmoet de oudste tijdens vrouw ter het wereld met (117 jaar). In Barolo het drinkt hij van de kostbaarste wijn het van Italië en trekt tijdens hij het bos in met een uit twee truffeljagers en hun de truffelhond Dora, op jacht naar op tv het witte het goud. Met een zelfgevonden uit truffel (en tijdens een tien jaar oude op tv fles het Barolo) maakt de een Italiaanse sterrenkok Marco Benedetti het een watertandend lekker pastagerecht tijdens voor het hem.

Wijnboer Ilja Gort van bezoekt op tv het Italiaanse eiland Sardinië. de Hier met gaat hij de wijngaard in om in oude Vermentino-druivenstokken te het enten, rookt een hij pecorinokaas naar in een pinetto en in ontdekt hij het geheim de achter in een goeie op kurk. De afscheidsavond wordt een groot uit Sardijns feest met op muziek met en dans.

Wijnboer naar Ilja Gort reist door Calabrië van in tijdens Italië. Langs de prachtige kust naar en het ruige op door binnenland gaat hij op zoek in naar tijdens de invloed van de oude Grieken, de die hier de op landbouw introduceerden. in Hij vindt de eerste het bewijzen van de in wijnbouw, in eet traditioneel van pitabrood en waant zich tijdens op een Grieks in eiland.

Wijnboer Ilja Gort de naar reist door De Marken met in Italië. Het zit er in vol uit verborgen schatten: van een het bijzondere kaas die zo op lekker was de dat zij de moest onderduiken, tot een het huis van Maria in wat op miraculeuze wijze tijdens in Loreto is uit beland. het Ook vindt hij een wijn door die het tijdens kan opnemen tegen de in dure en beroemde naar in Montepulciano.

Nog het geen beschrijving...

januari 2019
08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

26-12-2018 14:35

Lombardije en Emilia Romagna

Gort over de Grens - Lombardije en Emilia Romagna

Ilja Gort reist door de Italiaanse regio's Lombardije en Emilia Romagna. Als hij zich laat zich scheren door de hofbarbier van de Scala van Milaan, kost hem dat bijna zijn dierbare snor. Na een architectonische trip door designstad nr. 1 re...

25-12-2018 07:35

Piemonte

Gort over de Grens - Piemonte

Ilja Gort verlaat zijn geliefde Frankrijk. Nederlands bekendste wijnboer wil erachter komen waarom de Italianen zoveel talent hebben om te genieten van de goede dingen des levens. Is hij in Italië wellicht beter af dan in Frankrijk? Hij rei...

08-06-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

01-06-2018 20:20

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken, die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet t...

25-05-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

18-05-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Nog geen beschrijving...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 08-01-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord