Programma gemist?

Aflevering 3 naar - door Culinaire reisreportagereeks (2019) waarin wijnboer de Ilja Gort door een Spanje reist. La Rioja. Ilja met Gort reist naar door de Rioja, de de beroemdste wijnstreek van Spanje. in tijdens Hij gaat langs bij een twee bejaarde broers die met de hun geitenkudde leven op tv in het door de iedereen op verlaten dorp Santa uit Marina. In op Tricio bezoekt hij een op tv boerenfamilie met een klein uit fabriekje waar de ze paprika's grillen. En door hij drinkt een in stoere wijn op de op meest romantische plek naar van de van Rioja.

Wijnboer de Ilja Gort reist door tijdens Baskenland in op Spanje met zijn eigenzinnige met Basken. Hij leert zout het de delven in Salinas de Añana, van zoals de van Romeinen het daar een al deden. van In San Sebastian eet hij de uit 'sterren uit van de hemel' aan pintxos. naar En uit in Getaria van krijgt hij vis geserveerd, zoals de de tijdens Baskische vissers dat vroeger thuis in aten.

In een nieuwe op tv reeks van Gort op over tijdens de Grens op tv reist Ilja Gort door door Spanje. In zes afleveringen, elke een dinsdag om 20:25 uit uur naar op NPO 2, dompelt de met wijnboer op tv zich onder in het goede van Spaanse leven naar en laat hij de door spectaculaire schoonheid door van het land zien. met Van het regenachtige door Baskenland door het de naar kurkdroge midden naar het Zuid-Spaanse een Jerez de een la Frontera. Ilja Gort bezoekt de door Rioja, de beroemdste uit in wijnstreek van Spanje. In Valencia uit ontdekt een hij de vele Arabische invloeden in naar de met wijn en de paella. in In de uitgestrekte bossen uit van Velada op proeft een hij de eikels met waar de duurste Iberische varkens hun een exclusiviteit aan naar te op tv danken hebben. Ook reist hij in door het Andalusië, waar de druiven de bijna enkel door gebruikt worden voor in het maken van sherry. Ilja wordt op zelfs geraakt op tv door de passie op van de jongste tijdens generatie naar flamenco danseressen.

Wijnboer Ilja Gort naar bezoekt het in Italiaanse eiland op Sardinië. Hier gaat hij de de wijngaard in om door door oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt met hij Pecorinokaas door in een uit pinetto en ontdekt naar hij het geheim achter een een goeie kurk. De afscheidsavond in een wordt een groot het Sardijns feest met muziek tijdens en dans.

Wijnboer Ilja uit Gort op reist door Calabrië in een Italië. Langs tijdens de prachtige kust en een het ruige uit binnenland gaat hij van op zoek naar de invloed met van de oude Grieken naar die hier in de landbouw het introduceerden. Hij vindt met de eerste bewijzen van door de wijnbouw, eet traditioneel met een pitabrood en waant door zich op een Grieks van eiland.

Wijnboer naar Ilja Gort de reist door De Marken uit in Italië. Het zit de er vol van verborgen schatten: van een bijzondere het kaas die zo een lekker was van dat zij moest onderduiken, de tot het het huis van een Maria wat op miraculeuze wijze een in in Loreto is een beland. Ook vindt hij een naar wijn die het kan naar op opnemen tegen de met dure en beroemde naar Montepulciano.

Wijnboer op tv Ilja Gort reist door uit Toscane. Hij zoekt in onuitgehakte de beelden van Michelangelo in de in grootste naar marmermijnen, duikt de met grond in om de van oude Etrusken te begrijpen met en laat de zich net als naar Napoleon verbannen naar tijdens het beroemde Toscaanse eiland naar Elba. Daar uit wacht hem een een plaatselijke specialiteit.

Wijnboer Ilja Gort door reist door Liguria. de met Met gevaar voor bevriezing beklimt in hij de toppen met van de Monte de Bianco van om bergwijn te proeven. Hij leert het in Genua van in de het wereldkampioene de beroemde op tv pesto Genovese maken uit en bezoekt een uit wijnboer met in de schuinste berghellingen van La Cique tijdens in Terra.

Ilja op Gorts laatste Italiaanse bestemming de voert op tv hem naar het puntje van van de in hak van de laars: het Puglia. In op tv deze regio bezoekt hij het op oertijd-stadje Matera, uit waar hij slaapt in een een grot. Hij met drinkt de oudste de wijn van Italië, de een Primitivo, door die rijpt in uit enorme aardewerken potten. Hij knuffelt het met een olijfboom het waar Julius Ceasar op nog een olijf met van uit heeft geplukt en uit helpt mee met het de jaarlijkse olijvenpluk, de waar het er bepaald niet van zachtzinnig op tv aan toegaat. In door een dodenstad ontmoet hij twee op tv jonge in koks wier op tv grootmoeder recent is overleden. Zij nemen de in hem mee naar hun boerderij door voor een herdenkingsfeest en op een in feestmaal met tijdens verrukkelijke wijn ter de ere van hun overleden oma. op Op een zonovergoten strand met van van de Tyrreense zee een trekt Gort zijn eindconclusie. Verkoopt het hij zijn tijdens Franse château en in gaat hij in opnieuw beginnen tijdens in Italië?

In het dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt een door Ilja Gort Sicilië. uit Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke op wijngaard onder naar de rook van op de Etna, waar naar de met wijnmakers langs de rand van de een een vulkaan een fantastische Bourgogne de weten te maken naar en juichen als de het vulkaan uitbarst. In een de autenthieke ijssalon uit in Palermo maakt door een meesterijsmaker een het originele 'Gelato Siciliano' in voor hem. met In het geboortedorp van The een op tv Godfather, Corleone, raakt hij ontroerd door van het een dappere, jonge uit vrouw die een uit verbeten strijd voert tegen de de maffia. Als de nacht naar valt eet op tv hij op door 'La Vucceria', de op beroemde avondmarkt van Palermo, een de typische naar streekgerecht, dat van hij bij nader op inzien toch maar liever niet uit opeet.

Seizoen 1 van - Aflevering op tv 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin een door Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn op tv door zoektocht doorheen Italië is Ilja door Gort aangekomen op in de regio Campania. Hij van bezoekt op Napels en van wordt uitgenodigd op een echt Napolitaans naar bruiloftsfeest. Hij op tv ontdekt naar het geheim achter het een gerecht dat Napels wereldberoemd het maakte: de naar pizza margherita, uit en heeft een ontmoeting de met ex-Camorralid op tv Antonio Ramazzi. De voormalig maffiabaas onthult het een de wijnboer hoe naar hij wist te op ontsnappen aan de meest malafide tijdens familie van Italië. Op tijdens het betoverend mooie van eilandje in Procida vaart Ilja met voor dag en dauw van mee met een stoere het vissersvrouw naar die hem bijna overboord het gooit. Bij door een kleine wijnboer het drinkt hij diens wijn die met een afdronk tijdens blijkt de te hebben van spinnen en op tv mieren.

Seizoen tijdens 2 - Aflevering in 2 - Culinaire door reisreportagereeks waarin tijdens Ilja Gort door Italië op tv reist. Toscane. Wijnboer Ilja tijdens Gort reist door Toscane. Hij op zoekt onuitgehakte beelden in van Michelangelo in tijdens de grootste marmermijnen, duikt van op tv de grond in door om de oude Etrusken het te begrijpen het en laat zich net als Napoleon uit op verbannen naar het op tv beroemde Toscaanse eiland Elba. een Daar wacht tijdens hem een plaatselijke in specialiteit.

Ilja Gort reist op door een de Italiaanse door regio's Lombardije en Emilia Romagna. Als op tv hij zich laat op tv zich scheren door van de hofbarbier van van de Scala het van Milaan, kost hem uit dat uit bijna zijn dierbare door snor. Na door een architectonische trip door met designstad nr. 1 reist de door van wijnboer door naar Parma uit en Bologna. Hij ontdekt een het geheim achter tijdens de de Parmezaanse kaas en slurpt de meest naar tijdrovende op wijn van op tv Italië: de Amarone, gemaakt van met gedroogde druiven. In op een sterrenrestaurant waar de op tv met borden worden opgemaakt een als kunstobjecten, legt in hij op Freudiaanse wijze de ziel door van de het Italiaanse naar man bloot.

Ilja Gort verlaat op op tv zijn geliefde Frankrijk. Nederlands bekendste wijnboer naar wil erachter komen tijdens waarom de het Italianen zoveel talent uit hebben om te een genieten in van de goede dingen in des levens. Is hij in in Italië wellicht de beter af door dan in Frankrijk? Hij reist op tv door een de noordelijke regio Piemonte en op tv ontmoet een de oudste vrouw ter wereld op tv (117 in jaar). In Barolo drinkt hij naar de tijdens kostbaarste wijn uit van Italië en trekt hij het de bos in uit met twee de truffeljagers en hun op truffelhond Dora, op op tv jacht naar het witte goud. op tv Met een zelfgevonden in truffel in (en een tien een jaar oude fles Barolo) de maakt de Italiaanse op sterrenkok Marco het Benedetti een een watertandend lekker pastagerecht voor van hem.

Wijnboer Ilja van Gort bezoekt het Italiaanse op eiland door Sardinië. Hier gaat hij een de op wijngaard in om naar oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij het pecorinokaas in een een pinetto naar en ontdekt hij het geheim een achter uit een goeie kurk. De afscheidsavond het wordt van een groot Sardijns feest het met muziek en uit dans.

maart 2019
19-03-2019 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Aflevering 3 - Culinaire reisreportagereeks (2019) waarin wijnboer Ilja Gort door Spanje reist. La Rioja. Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

26-12-2018 14:35

Lombardije en Emilia Romagna

Gort over de Grens - Lombardije en Emilia Romagna

Ilja Gort reist door de Italiaanse regio's Lombardije en Emilia Romagna. Als hij zich laat zich scheren door de hofbarbier van de Scala van Milaan, kost hem dat bijna zijn dierbare snor. Na een architectonische trip door designstad nr. 1 re...

25-12-2018 07:35

Piemonte

Gort over de Grens - Piemonte

Ilja Gort verlaat zijn geliefde Frankrijk. Nederlands bekendste wijnboer wil erachter komen waarom de Italianen zoveel talent hebben om te genieten van de goede dingen des levens. Is hij in Italië wellicht beter af dan in Frankrijk? Hij rei...

08-06-2018 20:25

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord