Programma gemist?

Wijnboer Ilja een Gort reist met door Andalusië, waar tijdens van de druiven hier op tv bijna op alleen sherry wordt gemaakt. naar In Jerez de la van Frontera wordt hij geraakt uit door de in passie van de de jongste generatie tijdens flamencodanseressen. Hij het krijgt hoogtevrees in de stad met Ronda met van zijn prachtige en levensgevaarlijke kliffen. van En hij tijdens leert vissen een in de Romeinse zoutmeren van de uit Cadiz.

Wijnboer het Ilja Gort reist door uit Toledo en het drinkt stoere wijn van die Don Quichotte in zelf geproefd met zou kunnen hebben. Hij een leert vechten op met een echt op zwaard tegen een moderne ridder. op En hij proeft het in naar de uitgestrekte bossen in van Velada de eikels, waar de de duurste Iberische varkens in hun exclusiviteit door aan te danken op tv hebben.

Wijnboer Ilja op tv Gort op reist door Valencia en in ontdekt veel Arabische invloeden. Op van de sinaasappelplantage in door Carcaixent werken in ze door met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena op tv het drinkt hij wijn uit een van stenen het kruik, zoals de met Arabieren dat deden. En in het El Palmar laat met hij zich verrassen tijdens door Arabische met smaken in de echte Valenciaanse met met paella.

Wijnboer op tv Ilja Gort reist in door de Rioja, de beroemdste van met wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs op bij twee bejaarde van broers het die met hun geitenkudde met leven met in het door iedereen de verlaten dorp Santa tijdens Marina. Hij bezoekt op in Tricio een boerenfamilie met de de een klein fabriekje op tv waar ze paprika's grillen. uit En hij drinkt een stoere op wijn op met de meest romantische de plek van de door Rioja.

Wijnboer uit Ilja Gort reist door Baskenland een in Spanje het met zijn door eigenzinnige Basken. Hij de leert zout uit delven in Salinas de Añana, zoals uit de Romeinen het het de daar al deden. In San Sebastian in eet hij in de 'sterren van tijdens de hemel' tijdens aan pintxos. En een in Getaria krijgt hij vis het geserveerd, met zoals de Baskische op vissers dat tijdens vroeger thuis aten.

In door een nieuwe reeks van van Gort over de Grens tijdens naar reist Ilja Gort door in Spanje. In op tv zes afleveringen, elke dinsdag om door 20:25 uur naar op NPO door 2, dompelt de wijnboer zich onder op door in het goede Spaanse leven en op tv in laat hij de spectaculaire schoonheid een van het land op zien. Van het regenachtige naar Baskenland door het de kurkdroge midden naar van het van Zuid-Spaanse Jerez de la Frontera. Ilja het Gort bezoekt door de Rioja, de met beroemdste wijnstreek van een Spanje. In Valencia ontdekt een hij van de vele Arabische invloeden in van de wijn en naar de in paella. In de uitgestrekte een bossen van tijdens Velada proeft op hij de eikels waar uit de duurste Iberische in varkens hun de exclusiviteit aan te danken hebben. op Ook reist hij tijdens door tijdens Andalusië, waar de druiven bijna naar enkel gebruikt worden tijdens voor het naar maken van sherry. Ilja van wordt zelfs geraakt door uit de passie van van tijdens de jongste generatie op flamenco danseressen.

Wijnboer op tv Ilja Gort bezoekt het met Italiaanse op eiland Sardinië. Hier tijdens gaat hij de wijngaard in om naar oude in Vermentino-druivenstokken te enten, naar rookt hij Pecorinokaas in de een pinetto en ontdekt tijdens van hij het geheim achter een goeie op tv kurk. uit De afscheidsavond wordt uit een groot op Sardijns feest met muziek de en dans.

Wijnboer de Ilja Gort reist van door Calabrië in in Italië. Langs de prachtige kust op tv en het ruige van binnenland gaat een hij op zoek naar op tv de naar invloed van uit de oude Grieken die hier met de landbouw van introduceerden. Hij vindt de op eerste met bewijzen van de wijnbouw, eet in traditioneel pitabrood uit en waant zich op op tv een Grieks uit eiland.

Wijnboer Ilja van Gort reist door van De Marken in Italië. de Het uit zit er vol met verborgen schatten: van een in bijzondere kaas die zo op lekker was de dat zij in moest onderduiken, tot het de huis van Maria van wat op miraculeuze uit wijze in tijdens Loreto is op tv beland. Ook vindt een hij een wijn die het de kan opnemen in tegen de dure een en beroemde in Montepulciano.

Wijnboer uit Ilja Gort reist met door Toscane. naar Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo op tv in de op grootste marmermijnen, duikt het de naar grond in om de oude het Etrusken te begrijpen en van tijdens laat zich net als de Napoleon verbannen door naar het beroemde Toscaanse in eiland Elba. Daar wacht een hem een plaatselijke naar specialiteit.

Wijnboer op Ilja Gort reist door Liguria. in Met gevaar voor op tv bevriezing beklimt op tv hij de toppen uit van de met Monte Bianco om door bergwijn te het proeven. Hij leert in Genua een van de wereldkampioene de op beroemde pesto naar Genovese maken en van bezoekt tijdens een wijnboer met de schuinste uit berghellingen met van La Cique van Terra.

Ilja Gorts het laatste Italiaanse op bestemming voert hem naar de het puntje van de uit hak uit van de laars: Puglia. de In deze een regio bezoekt hij het oertijd-stadje met Matera, waar hij uit slaapt in een naar met grot. Hij drinkt de in oudste wijn tijdens van Italië, de Primitivo, op die rijpt in enorme een aardewerken potten. Hij knuffelt door met een met olijfboom waar Julius Ceasar het nog een olijf met van op tv heeft geplukt en helpt mee uit met tijdens de jaarlijkse olijvenpluk, door waar het er bepaald niet het zachtzinnig aan toegaat. op In uit een dodenstad het ontmoet hij twee naar jonge koks wier met grootmoeder recent is overleden. Zij tijdens nemen hem mee de naar hun boerderij voor een een door herdenkingsfeest en een feestmaal met tijdens verrukkelijke op tv wijn ter uit ere van hun overleden oma. Op met een van zonovergoten strand van de van Tyrreense zee trekt de Gort zijn eindconclusie. Verkoopt van een hij zijn Franse château van en gaat het hij opnieuw beginnen in in Italië?

In de dit nieuwe een Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort uit Sicilië. Hij raakt verzeild een in de een levensgevaarlijke het wijngaard onder de rook de van de Etna, waar uit de wijnmakers langs uit de rand de van de vulkaan een fantastische het uit Bourgogne weten te maken en juichen tijdens als met de vulkaan uitbarst. In een het uit autenthieke ijssalon in uit Palermo maakt een een meesterijsmaker een originele 'Gelato Siciliano' voor naar hem. In het met geboortedorp een van The Godfather, Corleone, raakt naar hij ontroerd tijdens door een dappere, op tv jonge door vrouw die een verbeten door strijd voert tegen de van maffia. Als een de nacht valt eet op tv hij op op tv 'La Vucceria', de tijdens beroemde avondmarkt van het Palermo, een van typische streekgerecht, dat hij bij nader naar inzien toch maar een een liever niet opeet.

Seizoen op 1 - Aflevering 4 - een een Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door door een Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië naar is Ilja door Gort een aangekomen in de het regio Campania. Hij bezoekt Napels en uit door wordt uitgenodigd op uit een echt Napolitaans bruiloftsfeest. Hij ontdekt met in het geheim achter op tv het gerecht dat tijdens Napels wereldberoemd maakte: de pizza naar margherita, en heeft een in ontmoeting met de ex-Camorralid Antonio door Ramazzi. De voormalig maffiabaas van onthult de wijnboer op tv hoe hij wist naar te ontsnappen aan naar de meest malafide uit familie van Italië. Op door het de betoverend mooie eilandje op Procida vaart van Ilja voor dag en van dauw mee met een in stoere vissersvrouw die in hem van bijna overboord gooit. Bij een kleine een wijnboer drinkt naar hij diens wijn de die een afdronk op blijkt te hebben van van spinnen en de mieren.

Seizoen 2 - een Aflevering 2 - op tijdens Culinaire reisreportagereeks waarin uit Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer op tv Ilja Gort een reist door Toscane. door Hij zoekt onuitgehakte door beelden van van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt met uit de grond in door om de oude Etrusken te in begrijpen en op tv laat zich net de als Napoleon verbannen naar op het op tv beroemde Toscaanse eiland Elba. een Daar wacht uit hem een plaatselijke met specialiteit.

oktober 2020
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!