Programma gemist?

Wijnboer Ilja Gort uit reist door van Andalusië, het waar van de druiven op hier bijna alleen in sherry wordt gemaakt. In een Jerez het de la Frontera wordt hij van geraakt door de tijdens passie van de door jongste generatie flamencodanseressen. op Hij een krijgt hoogtevrees in tijdens de stad Ronda met zijn prachtige uit en levensgevaarlijke in kliffen. En hij leert het met vissen in de Romeinse zoutmeren tijdens van de Cadiz.

Wijnboer Ilja Gort door reist op tv door Toledo op en drinkt stoere wijn die naar Don Quichotte met zelf geproefd met zou kunnen hebben. Hij een leert vechten een met een echt zwaard met tegen een moderne tijdens ridder. En de hij proeft in met de uitgestrekte bossen naar van Velada de eikels, op waar de duurste Iberische varkens van hun de exclusiviteit aan te van danken hebben.

Wijnboer een Ilja Gort reist door tijdens Valencia tijdens en ontdekt veel Arabische invloeden. Op op tv de het sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze van met door een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena tijdens drinkt hij tijdens wijn uit een een stenen tijdens kruik, zoals de Arabieren op tv dat deden. En in El tijdens naar Palmar laat hij zich verrassen door tijdens Arabische smaken een in de een echte Valenciaanse uit paella.

Wijnboer van Ilja Gort reist door de op Rioja, de beroemdste door wijnstreek van in Spanje. Hij uit gaat langs bij twee tijdens bejaarde broers op die met hun tijdens geitenkudde leven in uit het door iedereen verlaten tijdens dorp Santa in Marina. Hij bezoekt uit in Tricio een boerenfamilie door met een klein op fabriekje waar ze het paprika's grillen. in En hij drinkt een stoere op wijn op naar de de meest romantische plek van de in Rioja.

Wijnboer Ilja tijdens Gort reist door met Baskenland in Spanje met de zijn eigenzinnige op tv Basken. Hij leert door zout op tv delven in Salinas van de Añana, zoals de Romeinen van het daar al de deden. In San door Sebastian op tv eet hij de 'sterren van de een hemel' van aan pintxos. En in naar Getaria uit krijgt hij vis met geserveerd, zoals de Baskische vissers de dat op tv vroeger thuis aten.

In naar een nieuwe reeks tijdens van Gort in over de Grens reist Ilja op tv Gort door op tv Spanje. In zes afleveringen, elke op door dinsdag om 20:25 van uur op NPO 2, dompelt de in wijnboer zich een onder tijdens in het goede Spaanse leven in en laat hij de met van spectaculaire schoonheid van het het land zien. door Van het regenachtige Baskenland door het in kurkdroge in midden naar een het Zuid-Spaanse Jerez de op tv la Frontera. Ilja tijdens Gort bezoekt de Rioja, de beroemdste een wijnstreek van tijdens Spanje. In Valencia in ontdekt hij de vele van Arabische van invloeden in in de wijn en de paella. op tv In de uitgestrekte in bossen van Velada proeft naar hij de in eikels waar de op tv duurste Iberische varkens tijdens hun exclusiviteit aan het te uit danken hebben. Ook reist hij door in Andalusië, waar de het druiven bijna op tv enkel gebruikt in worden voor in het maken van sherry. Ilja tijdens wordt zelfs geraakt de door de passie naar van de jongste generatie een flamenco naar danseressen.

Wijnboer Ilja door Gort bezoekt met het Italiaanse een eiland Sardinië. Hier gaat hij de naar wijngaard in in om oude Vermentino-druivenstokken een te enten, rookt hij de in Pecorinokaas in een pinetto door en ontdekt hij naar het geheim achter met een goeie met kurk. De afscheidsavond wordt een op groot Sardijns feest met in muziek en tijdens dans.

Wijnboer Ilja Gort met reist door op Calabrië in op tv Italië. Langs met de prachtige kust tijdens en het ruige binnenland gaat een hij op zoek naar in een de invloed van de oude Grieken op tv in die hier de landbouw introduceerden. Hij in vindt een de eerste bewijzen van de door wijnbouw, eet traditioneel de pitabrood op en waant het zich op een Grieks de eiland.

Wijnboer op tv Ilja Gort reist door door De Marken op in Italië. het Het zit er naar vol verborgen schatten: van een uit bijzondere met kaas die zo lekker was met dat met zij moest onderduiken, tot met het huis van Maria wat het op in miraculeuze wijze in Loreto is een beland. Ook de vindt hij een wijn in die op het kan opnemen tegen een de het dure en beroemde in Montepulciano.

Wijnboer op tv Ilja Gort reist door Toscane. de Hij zoekt onuitgehakte uit beelden van Michelangelo een de in de grootste marmermijnen, naar duikt de grond in om door de oude naar Etrusken te begrijpen het en laat zich net uit als op Napoleon verbannen naar het beroemde tijdens Toscaanse eiland een Elba. het Daar wacht hem een in plaatselijke specialiteit.

Wijnboer Ilja een Gort reist uit door Liguria. Met gevaar voor naar bevriezing beklimt hij met de toppen op tv van tijdens de Monte Bianco om de bergwijn te van proeven. Hij leert in Genua een van de wereldkampioene de op tv op tv beroemde pesto Genovese maken en met bezoekt een wijnboer met de de schuinste berghellingen tijdens het van La Cique tijdens Terra.

Ilja Gorts laatste het naar Italiaanse bestemming voert hem naar een het puntje van het de de hak van de in laars: Puglia. In een deze regio bezoekt hij naar het oertijd-stadje Matera, waar in hij een slaapt in een grot. Hij drinkt uit de oudste door wijn uit van Italië, de Primitivo, die rijpt in in enorme tijdens aardewerken potten. Hij in knuffelt met een de olijfboom waar Julius een Ceasar een nog een olijf op tv van heeft geplukt uit en helpt mee met door de jaarlijkse een olijvenpluk, waar het door er bepaald niet zachtzinnig tijdens aan toegaat. het In een dodenstad ontmoet van hij twee jonge koks wier op tv grootmoeder op tv recent is overleden. Zij met nemen met hem mee naar naar hun boerderij voor tijdens een herdenkingsfeest en een feestmaal met een verrukkelijke wijn het ter ere in van hun overleden oma. Op op tv een naar zonovergoten strand van tijdens de Tyrreense zee trekt door Gort met zijn eindconclusie. Verkoopt op hij zijn Franse in château en gaat hij opnieuw uit beginnen in uit Italië?

In dit nieuwe op tv Italiaanse avontuur bezoekt op tv Ilja Gort uit Sicilië. Hij van raakt verzeild in een levensgevaarlijke de wijngaard onder de het rook van het de Etna, waar de op wijnmakers langs het de het rand van de vulkaan een op tv fantastische de Bourgogne weten te maken en uit juichen als in de vulkaan uitbarst. In het een autenthieke ijssalon met in Palermo maakt een een met meesterijsmaker een originele 'Gelato Siciliano' een voor hem. In in het van geboortedorp van The Godfather, met Corleone, raakt het hij ontroerd door een naar dappere, jonge vrouw die in een verbeten strijd uit voert tegen de maffia. door Als de nacht van valt door eet hij in op 'La Vucceria', de met beroemde avondmarkt uit van Palermo, een de typische streekgerecht, dat hij bij nader een inzien toch maar in liever niet een opeet.

Seizoen het 1 - Aflevering 4 - een Culinaire reisreportagereeks waarin op Ilja Gort door in Italië reist. Campania. Op zijn tijdens zoektocht op tv doorheen Italië tijdens is Ilja Gort aangekomen in in de naar regio Campania. Hij uit bezoekt Napels en wordt uitgenodigd een op een echt van Napolitaans naar bruiloftsfeest. Hij ontdekt het geheim door achter het gerecht dat naar Napels wereldberoemd maakte: op tv op tv de pizza margherita, en heeft een uit ontmoeting met ex-Camorralid op tv het Antonio Ramazzi. De voormalig maffiabaas op onthult de wijnboer van hoe hij wist te naar ontsnappen aan de de meest het malafide familie van Italië. naar Op het betoverend uit mooie eilandje Procida vaart op Ilja voor naar dag en van dauw mee met een stoere in vissersvrouw op tv die hem bijna overboord naar gooit. de Bij een kleine wijnboer drinkt hij tijdens diens naar wijn die een afdronk in blijkt te hebben van van spinnen met en mieren.

Seizoen 2 - naar in Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin uit door Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja met Gort reist in door Toscane. Hij tijdens zoekt in onuitgehakte beelden van Michelangelo van in de een grootste marmermijnen, duikt de grond in van om op de oude Etrusken te met begrijpen en naar laat zich van net als Napoleon verbannen van naar het beroemde Toscaanse eiland met Elba. van Daar wacht hem een het plaatselijke in specialiteit.

september 2020
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!