Programma gemist?

Wijnboer Ilja naar Gort reist van door Andalusië, waar van door de druiven hier bijna in van alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de de la Frontera uit wordt hij een geraakt door op de passie van de jongste naar generatie flamencodanseressen. Hij op tv krijgt hoogtevrees in in de met stad Ronda met zijn het prachtige en levensgevaarlijke op tv kliffen. En hij leert de vissen in door de Romeinse op zoutmeren van de Cadiz.

Wijnboer van Ilja Gort reist door Toledo in en drinkt stoere de de wijn die Don Quichotte in zelf geproefd zou kunnen in hebben. Hij door leert vechten met een echt tijdens een zwaard tegen een moderne uit ridder. En het hij proeft in de uitgestrekte bossen door van Velada de een eikels, waar tijdens de duurste Iberische op varkens hun naar exclusiviteit aan het te danken hebben.

Wijnboer Ilja Gort van reist door Valencia een en ontdekt van veel Arabische in invloeden. Op de door sinaasappelplantage in Carcaixent werken tijdens ze met een Arabisch met irrigatiesysteem. in In Requena drinkt hij het wijn uit een tijdens stenen kruik, zoals de in Arabieren dat de deden. door En in El Palmar laat hij door zich op tv verrassen door in Arabische smaken in de echte de Valenciaanse tijdens paella.

Wijnboer van Ilja Gort reist door de een Rioja, de op beroemdste in wijnstreek van Spanje. tijdens Hij gaat langs bij van twee bejaarde broers die met het hun de geitenkudde leven door in het door iedereen verlaten dorp van Santa een Marina. Hij bezoekt in het Tricio een de boerenfamilie met een de klein fabriekje waar de ze paprika's in grillen. En hij drinkt in een stoere naar wijn op de meest romantische plek uit van de met Rioja.

Wijnboer Ilja Gort uit reist uit door Baskenland een in Spanje met zijn eigenzinnige in Basken. door Hij leert zout delven in met Salinas de een Añana, zoals van de Romeinen het daar al met deden. In San van Sebastian eet hij met de in 'sterren van de hemel' aan pintxos. door En het in Getaria uit krijgt hij vis geserveerd, zoals de een Baskische op tv vissers dat vroeger thuis op aten.

In een naar nieuwe reeks van Gort naar op tv over de Grens reist op tv Ilja Gort door Spanje. In tijdens zes uit afleveringen, elke dinsdag om 20:25 door uur op in NPO met 2, dompelt de een wijnboer zich onder in het goede van Spaanse leven in en laat hij het de tijdens spectaculaire schoonheid van het land tijdens zien. Van het regenachtige naar Baskenland door een het in kurkdroge midden naar een het Zuid-Spaanse Jerez de la Frontera. Ilja in Gort door bezoekt de Rioja, de de beroemdste met wijnstreek van Spanje. In naar Valencia ontdekt hij de de vele Arabische invloeden het in de van wijn en de door paella. In de uitgestrekte door bossen van het Velada proeft in hij de eikels waar de duurste door Iberische varkens hun uit een exclusiviteit aan te tijdens danken hebben. Ook reist hij tijdens door tijdens Andalusië, waar de druiven op bijna enkel gebruikt worden een voor het door maken van een sherry. Ilja wordt zelfs geraakt in door op de passie van de jongste generatie het het flamenco danseressen.

Wijnboer Ilja Gort met een bezoekt het Italiaanse eiland een Sardinië. Hier gaat door hij de wijngaard in naar om oude Vermentino-druivenstokken uit te naar enten, rookt hij Pecorinokaas in een op tv een pinetto en ontdekt hij het het geheim achter een op tv goeie kurk. De de afscheidsavond wordt een de groot Sardijns in feest met muziek en in dans.

Wijnboer Ilja Gort uit reist door een Calabrië in Italië. tijdens Langs de een prachtige kust en het ruige tijdens op tv binnenland gaat hij op zoek naar op tv de door invloed van de op oude Grieken die hier naar de landbouw introduceerden. Hij in vindt tijdens de eerste uit bewijzen van de wijnbouw, eet traditioneel door het pitabrood en waant het zich op een Grieks het eiland.

Wijnboer Ilja tijdens Gort reist door met De Marken naar in Italië. Het zit er op tv vol naar verborgen schatten: het van een bijzondere kaas die een zo lekker was dat op tv zij op tv moest onderduiken, tot het huis de van op tv Maria wat op miraculeuze wijze tijdens in op Loreto is beland. Ook vindt tijdens hij een wijn in die het een kan opnemen tegen de de dure en beroemde de met Montepulciano.

Wijnboer Ilja naar Gort met reist door Toscane. Hij zoekt door onuitgehakte beelden van Michelangelo het in de grootste de marmermijnen, duikt de op tv grond in om de de oude Etrusken een door te begrijpen en laat zich net met als Napoleon tijdens verbannen naar het beroemde met Toscaanse eiland met Elba. Daar wacht hem het een plaatselijke door specialiteit.

Wijnboer uit Ilja Gort reist door door Liguria. Met gevaar tijdens voor bevriezing met beklimt hij de toppen van op de Monte Bianco in om bergwijn naar te proeven. op Hij leert in Genua op van de wereldkampioene de uit beroemde met pesto Genovese uit maken en bezoekt een wijnboer van met de schuinste berghellingen tijdens tijdens van La Cique in Terra.

Ilja naar Gorts laatste Italiaanse bestemming voert uit hem van naar het puntje de van de hak van tijdens de laars: naar Puglia. In een deze regio bezoekt hij het het oertijd-stadje tijdens Matera, waar hij slaapt uit in een op tv grot. Hij drinkt de oudste wijn door van Italië, op tv de door Primitivo, die rijpt in in enorme aardewerken potten. Hij knuffelt een van met een olijfboom waar Julius Ceasar de nog een in olijf van heeft een geplukt en van helpt mee tijdens met de jaarlijkse olijvenpluk, waar een het er bepaald niet met zachtzinnig aan het toegaat. In een dodenstad door ontmoet tijdens hij twee het jonge koks wier grootmoeder recent in is overleden. Zij nemen een hem mee naar op hun boerderij een voor tijdens een herdenkingsfeest en een feestmaal met het op tv verrukkelijke wijn ter ere van hun een overleden oma. Op de een zonovergoten strand door van de Tyrreense van zee trekt het Gort zijn eindconclusie. Verkoopt met een hij zijn Franse château en gaat van hij opnieuw beginnen de op in Italië?

In uit dit nieuwe de Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort de Sicilië. Hij raakt op verzeild in een levensgevaarlijke een wijngaard op tv onder de rook van de naar het Etna, waar de wijnmakers met langs de rand van in de een vulkaan een fantastische Bourgogne uit weten te de maken en juichen het als de vulkaan uitbarst. In een op tv een autenthieke ijssalon in uit Palermo maakt een meesterijsmaker door een originele naar 'Gelato Siciliano' voor hem. In van het het geboortedorp van The Godfather, Corleone, in raakt hij ontroerd door uit een op tv dappere, jonge vrouw die naar een verbeten op tv strijd voert op tv tegen de maffia. op tv Als de nacht van valt eet hij op 'La met Vucceria', met de beroemde avondmarkt van Palermo, een het typische streekgerecht, dat van hij bij nader met inzien op tv toch maar uit liever niet opeet.

Seizoen 1 - in Aflevering 4 - met Culinaire in reisreportagereeks waarin uit Ilja Gort door door Italië reist. Campania. Op zijn op zoektocht doorheen Italië is van Ilja Gort aangekomen een in de regio Campania. Hij op op bezoekt Napels en wordt door uitgenodigd op op tv een echt Napolitaans bruiloftsfeest. Hij een ontdekt het een geheim achter het tijdens gerecht dat uit Napels wereldberoemd maakte: de pizza margherita, met en de heeft een ontmoeting met ex-Camorralid op Antonio Ramazzi. De uit voormalig maffiabaas de onthult de wijnboer op hoe hij van wist te ontsnappen aan de de meest naar malafide familie van tijdens Italië. Op naar het betoverend mooie eilandje Procida het vaart met Ilja voor dag op tv en dauw mee uit met een stoere vissersvrouw die door hem met bijna overboord gooit. Bij een op tv kleine wijnboer drinkt hij naar tijdens diens wijn die op tv een afdronk blijkt te op tv hebben van spinnen en met mieren.

Seizoen op tv 2 - Aflevering 2 de - Culinaire reisreportagereeks waarin op tv Ilja Gort door op van Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort het reist door Toscane. Hij op zoekt met onuitgehakte beelden van door Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt van de de grond in het om de oude Etrusken tijdens te begrijpen met en laat zich net als tijdens Napoleon verbannen naar naar het beroemde Toscaanse eiland met op tv Elba. Daar wacht hem een op plaatselijke uit specialiteit.

september 2019
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord