Programma gemist?

Wijnboer Ilja met Gort reist van door Andalusië, waar van op tv de druiven hier bijna tijdens alleen sherry een wordt uit gemaakt. In Jerez de la met Frontera wordt hij geraakt in door de naar passie van van de jongste generatie een flamencodanseressen. Hij krijgt naar hoogtevrees in de met stad Ronda met een zijn prachtige op tv en levensgevaarlijke kliffen. En hij op tv leert vissen in op tv de door Romeinse zoutmeren van het Cadiz.

Wijnboer Ilja door Gort reist door Toledo met en met drinkt stoere wijn die op tv Don Quichotte zelf uit geproefd van zou kunnen hebben. Hij leert het vechten met een het echt door zwaard tegen een moderne de ridder. En hij proeft door in de uitgestrekte bossen uit van Velada uit de eikels, waar door de duurste Iberische door varkens hun exclusiviteit op tv aan de te danken hebben.

Wijnboer de Ilja Gort reist met door Valencia en ontdekt met veel op Arabische invloeden. Op naar de sinaasappelplantage in Carcaixent in werken ze met door een Arabisch het irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit uit uit een stenen kruik, zoals de tijdens Arabieren naar dat deden. En uit in El Palmar laat met hij zich verrassen door op tv in Arabische smaken in de echte door Valenciaanse op paella.

Wijnboer Ilja Gort in naar reist door de Rioja, de de beroemdste wijnstreek van Spanje. van een Hij gaat langs bij twee bejaarde uit op tv broers die met hun geitenkudde in leven in in het door op iedereen verlaten dorp Santa naar Marina. Hij bezoekt op in Tricio een uit boerenfamilie met een met klein fabriekje waar ze met paprika's uit grillen. En hij drinkt een stoere de wijn een op de meest door romantische plek van uit de Rioja.

Wijnboer door Ilja Gort reist door de Baskenland in een Spanje met zijn eigenzinnige Basken. de Hij leert zout op tv tijdens delven in Salinas de Añana, zoals tijdens de op Romeinen het daar al een deden. In San Sebastian op naar eet hij de 'sterren naar van de naar hemel' aan pintxos. En in in Getaria uit krijgt hij vis geserveerd, met zoals de Baskische door vissers dat op vroeger thuis aten.

In een uit nieuwe het reeks van Gort in over de Grens reist Ilja de Gort door uit Spanje. In zes met afleveringen, elke dinsdag om door 20:25 uur op NPO een 2, de dompelt de wijnboer zich op tv onder in het met goede Spaanse leven het en een laat hij de spectaculaire het schoonheid van door het land zien. Van het regenachtige het Baskenland door in het kurkdroge midden naar in tijdens het Zuid-Spaanse Jerez de la op tv Frontera. Ilja Gort bezoekt de de Rioja, de het beroemdste wijnstreek van Spanje. door In met Valencia ontdekt in hij de vele de Arabische invloeden in de wijn door en de de paella. In de uitgestrekte in bossen van met Velada proeft hij de uit eikels waar de duurste het Iberische varkens hun de door exclusiviteit aan te danken op tv hebben. Ook reist hij door de Andalusië, waar de de druiven bijna enkel de gebruikt worden voor door het maken van op tv sherry. Ilja van wordt zelfs uit geraakt door een de passie van de tijdens jongste generatie flamenco op tv danseressen.

Wijnboer op Ilja Gort bezoekt de het Italiaanse eiland Sardinië. naar Hier op tv gaat hij de wijngaard in een om naar oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt op hij Pecorinokaas in uit een pinetto en in ontdekt hij met het geheim achter een door goeie kurk. De afscheidsavond in wordt van een groot het Sardijns feest met muziek van en dans.

Wijnboer Ilja Gort tijdens reist door naar Calabrië naar in Italië. Langs op tv de prachtige kust en het in ruige binnenland het gaat hij op zoek met naar de met invloed van de oude het Grieken die hier de tijdens het landbouw introduceerden. Hij de vindt de eerste bewijzen van de een wijnbouw, tijdens eet traditioneel met pitabrood en waant zich uit op een met Grieks eiland.

Wijnboer tijdens Ilja Gort tijdens reist door De Marken van in Italië. Het naar zit er vol verborgen schatten: naar op tv van een bijzondere kaas van die zo lekker op was dat zij moest onderduiken, met tot door het huis naar van Maria wat op miraculeuze wijze het met in Loreto is beland. Ook naar vindt het hij een wijn naar die het kan opnemen tegen de een dure en beroemde naar de Montepulciano.

Wijnboer Ilja een Gort reist door Toscane. met Hij zoekt door onuitgehakte beelden van met Michelangelo in de het grootste marmermijnen, het duikt de grond door in om de een oude Etrusken te met begrijpen en laat de zich net tijdens als Napoleon verbannen naar het beroemde in Toscaanse eiland het Elba. Daar op wacht hem in een plaatselijke specialiteit.

Wijnboer het Ilja Gort uit reist door Liguria. Met gevaar voor door bevriezing beklimt hij met tijdens de toppen van een de Monte Bianco om bergwijn te op tv een proeven. Hij leert in Genua van naar de wereldkampioene naar de een beroemde pesto Genovese maken en een bezoekt op tv een wijnboer met naar de schuinste berghellingen van La Cique tijdens de Terra.

Ilja met Gorts laatste Italiaanse een bestemming voert hem de naar het puntje van de de hak van de een het laars: Puglia. In deze regio het bezoekt hij de het oertijd-stadje het Matera, waar hij slaapt met in een grot. Hij drinkt het op tv de oudste wijn van Italië, de door Primitivo, die rijpt de in het enorme aardewerken de potten. Hij knuffelt met het een olijfboom tijdens waar Julius Ceasar nog in een olijf naar van heeft geplukt en in helpt mee met de tijdens jaarlijkse met olijvenpluk, waar het van er bepaald niet zachtzinnig op aan toegaat. In een het dodenstad op tv ontmoet hij twee jonge koks naar wier grootmoeder recent is op overleden. Zij in nemen hem mee naar door hun boerderij een voor een herdenkingsfeest het en een feestmaal van met verrukkelijke wijn tijdens ter met ere van hun overleden oma. Op op tv een naar zonovergoten strand van de Tyrreense een zee tijdens trekt Gort door zijn eindconclusie. Verkoopt tijdens hij zijn Franse château in en gaat hij van opnieuw beginnen in van Italië?

In uit dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt door de Ilja Gort Sicilië. op Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke uit van wijngaard onder de rook van op tv de Etna, een waar de uit wijnmakers langs de rand met van de vulkaan een het fantastische Bourgogne van weten te maken en op tv juichen als uit de vulkaan uitbarst. In van een autenthieke ijssalon in tijdens Palermo maakt met een meesterijsmaker een door originele 'Gelato tijdens Siciliano' voor uit hem. In het geboortedorp van door The in Godfather, Corleone, raakt hij uit ontroerd door met een dappere, jonge vrouw die op een verbeten strijd voert de tegen door de maffia. Als in de nacht uit valt eet hij op op tv 'La Vucceria', de uit beroemde avondmarkt van Palermo, met een typische streekgerecht, dat de van hij bij nader inzien toch maar uit met liever niet opeet.

Seizoen 1 - een Aflevering op tv 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin een Ilja het Gort door Italië reist. Campania. Op op zijn zoektocht doorheen in Italië in is Ilja Gort op tv aangekomen in de regio in Campania. Hij op bezoekt Napels en wordt naar uitgenodigd op een echt op Napolitaans bruiloftsfeest. Hij uit ontdekt het geheim met achter het gerecht de dat Napels de wereldberoemd maakte: de pizza margherita, tijdens en heeft een op ontmoeting met ex-Camorralid het Antonio Ramazzi. van De voormalig de maffiabaas onthult de wijnboer hoe door hij uit wist te op ontsnappen aan de het meest malafide familie het van Italië. Op het betoverend van mooie eilandje Procida uit vaart het Ilja voor dag in en dauw mee met een de stoere vissersvrouw die naar hem uit bijna overboord gooit. naar Bij een kleine wijnboer drinkt uit hij diens wijn in die een naar afdronk blijkt te hebben uit van spinnen uit en mieren.

Seizoen door 2 - Aflevering 2 een - de Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort op door Italië een reist. Toscane. Wijnboer Ilja op Gort reist door Toscane. Hij zoekt het een onuitgehakte beelden van door Michelangelo in de door grootste marmermijnen, duikt de grond in op om naar de oude Etrusken te van begrijpen en een laat zich net als op Napoleon verbannen naar het op tv beroemde Toscaanse eiland op Elba. op Daar wacht hem een in plaatselijke in specialiteit.

juni 2021
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!