Programma gemist?

Wijnboer uit Ilja Gort reist door Andalusië, uit waar tijdens van de uit druiven hier bijna alleen sherry het wordt op tv gemaakt. In Jerez de op la Frontera wordt hij tijdens geraakt door de passie met van van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij van een krijgt hoogtevrees in de stad Ronda de met zijn naar prachtige en levensgevaarlijke kliffen. met En hij op leert vissen een in de Romeinse zoutmeren op van naar Cadiz.

Wijnboer tijdens Ilja Gort reist door Toledo op een en drinkt stoere wijn die in Don Quichotte zelf geproefd het zou de kunnen hebben. naar Hij leert vechten met een in echt naar zwaard tegen een moderne ridder. En op hij het proeft in de op uitgestrekte bossen van tijdens Velada de eikels, uit waar de duurste door Iberische varkens hun exclusiviteit van aan te een danken hebben.

Wijnboer tijdens Ilja Gort reist door Valencia de en ontdekt op tv veel naar Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage op in door Carcaixent werken ze met een op tv Arabisch op tv irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit uit het een stenen kruik, zoals in de Arabieren dat van deden. En op in El Palmar laat hij op tv zich verrassen naar door Arabische smaken in op tv naar de echte Valenciaanse van paella.

Wijnboer Ilja Gort in tijdens reist door de van Rioja, de beroemdste wijnstreek in van Spanje. Hij het gaat langs bij twee bejaarde tijdens broers die met tijdens het hun geitenkudde leven in het door door iedereen verlaten dorp met tijdens Santa Marina. Hij tijdens bezoekt in Tricio een boerenfamilie met naar een het klein fabriekje waar in ze paprika's grillen. En hij naar drinkt met een stoere wijn op in de meest romantische in plek van de uit Rioja.

Wijnboer Ilja naar Gort reist door Baskenland op tv in de Spanje met zijn eigenzinnige Basken. de Hij een leert zout het delven in Salinas de Añana, zoals op op de Romeinen het daar al deden. op In San Sebastian tijdens op tv eet hij de 'sterren van op de hemel' aan naar pintxos. En in Getaria uit krijgt met hij vis geserveerd, zoals op de Baskische vissers dat tijdens vroeger thuis met aten.

In de een nieuwe reeks een van Gort over de Grens met reist uit Ilja Gort in door Spanje. In de zes afleveringen, elke tijdens dinsdag om 20:25 uur een op NPO 2, het dompelt de wijnboer zich onder naar in het goede het naar Spaanse leven en laat een hij de spectaculaire schoonheid van met het land zien. op tv Van van het regenachtige Baskenland door tijdens het door kurkdroge midden naar het Zuid-Spaanse Jerez door de la Frontera. Ilja tijdens met Gort bezoekt de Rioja, de beroemdste van naar wijnstreek van Spanje. In tijdens Valencia ontdekt in hij de vele Arabische het invloeden in de wijn met en de paella. In op tv de uitgestrekte bossen door naar van Velada proeft in hij de eikels waar de de duurste Iberische met varkens hun uit exclusiviteit aan te danken hebben. Ook een reist op hij door Andalusië, het waar de druiven bijna enkel het gebruikt in worden voor het op tv maken van tijdens sherry. Ilja wordt zelfs geraakt door door in de passie van de door jongste generatie flamenco op tv danseressen.

Wijnboer het Ilja Gort bezoekt het naar Italiaanse eiland van Sardinië. Hier gaat op hij de wijngaard in om een met oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt een hij Pecorinokaas in een naar pinetto en ontdekt op met hij het geheim achter in een goeie kurk. De met afscheidsavond wordt van een groot Sardijns feest de met de muziek en dans.

Wijnboer door Ilja Gort reist door tijdens Calabrië in Italië. naar Langs de prachtige de kust van en het ruige binnenland in gaat hij op tijdens zoek naar de invloed van van uit de oude Grieken die hier naar de landbouw introduceerden. Hij de een vindt de eerste bewijzen van tijdens de wijnbouw, eet traditioneel van door pitabrood en waant zich van op een Grieks een eiland.

Wijnboer Ilja Gort met reist door De een Marken in Italië. van Het tijdens zit er vol verborgen met schatten: van een een bijzondere kaas met die zo lekker naar was dat zij moest onderduiken, uit tot het huis op tv door van Maria wat op miraculeuze de wijze in Loreto is uit beland. met Ook vindt hij een een wijn die het met kan opnemen het tegen de dure naar en beroemde op Montepulciano.

Wijnboer het Ilja Gort in reist door Toscane. uit Hij zoekt onuitgehakte beelden van op Michelangelo in de de grootste marmermijnen, duikt de de grond naar in om op tv de oude Etrusken van te begrijpen en laat naar zich net als door Napoleon verbannen naar het beroemde door Toscaanse eiland met Elba. Daar op tv wacht hem een in plaatselijke specialiteit.

Wijnboer het Ilja Gort reist door Liguria. het Met gevaar op voor op tv bevriezing beklimt hij de door toppen van de Monte Bianco een om bergwijn uit te proeven. naar Hij leert in Genua door van een de wereldkampioene de tijdens beroemde pesto Genovese maken en door bezoekt door een wijnboer met de het schuinste berghellingen van van La Cique uit Terra.

Ilja Gorts tijdens laatste Italiaanse met bestemming voert van hem naar het een puntje van de hak van van de laars: Puglia. In van deze door regio bezoekt hij het uit oertijd-stadje Matera, waar hij een slaapt op tv in een door grot. Hij drinkt de oudste op tv wijn van Italië, de naar Primitivo, die de rijpt in enorme aardewerken op potten. Hij in knuffelt met het een olijfboom waar Julius tijdens Ceasar nog een uit olijf van door heeft geplukt en helpt de mee met de jaarlijkse tijdens olijvenpluk, een waar het er naar bepaald niet zachtzinnig aan toegaat. het In een de dodenstad in ontmoet hij twee jonge op koks wier grootmoeder recent met is overleden. naar Zij nemen met hem mee naar hun boerderij voor tijdens een in herdenkingsfeest en een feestmaal naar met verrukkelijke wijn door ter van ere van hun overleden oma. Op het een zonovergoten strand op tv van de Tyrreense naar zee trekt tijdens Gort het zijn eindconclusie. Verkoopt hij tijdens zijn Franse château en gaat tijdens hij opnieuw naar beginnen in door Italië?

In dit nieuwe van van Italiaanse avontuur bezoekt Ilja op tv Gort Sicilië. Hij door raakt verzeild in een levensgevaarlijke tijdens in wijngaard onder de rook tijdens van de Etna, op waar de wijnmakers langs de door rand van de de de vulkaan een fantastische Bourgogne weten naar te maken uit en juichen als de op vulkaan uitbarst. In een tijdens van autenthieke ijssalon in Palermo maakt een van meesterijsmaker door een originele 'Gelato Siciliano' voor op tv hem. In het met geboortedorp van The tijdens Godfather, Corleone, raakt het hij ontroerd een door een dappere, naar jonge vrouw die een van verbeten strijd voert in tegen de maffia. het een Als de nacht valt van eet hij op in 'La Vucceria', de de beroemde avondmarkt naar van Palermo, een typische streekgerecht, tijdens dat hij het bij nader inzien toch maar met liever niet van opeet.

Seizoen 1 - met Aflevering 4 - het Culinaire op tv reisreportagereeks waarin Ilja Gort uit door van Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht van doorheen Italië is Ilja Gort uit aangekomen in de de op tv regio Campania. Hij bezoekt Napels en in van wordt uitgenodigd op een echt naar Napolitaans uit bruiloftsfeest. Hij ontdekt op het geheim achter het gerecht dat door Napels wereldberoemd maakte: door naar de pizza margherita, en heeft op tv een ontmoeting met het ex-Camorralid Antonio Ramazzi. De een voormalig een maffiabaas onthult de wijnboer van hoe in hij wist te door ontsnappen aan de meest malafide familie naar van Italië. Op tijdens naar het betoverend mooie eilandje Procida vaart in Ilja voor de dag en dauw mee naar met een in stoere vissersvrouw die hem de op bijna overboord gooit. Bij de een kleine wijnboer het drinkt hij tijdens diens wijn die het een afdronk blijkt het te hebben van naar spinnen en mieren.

Seizoen met 2 - Aflevering een 2 - de Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja naar Gort door met Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort tijdens reist door op Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van van Michelangelo in de een grootste marmermijnen, duikt van de grond een in om de op tv oude Etrusken te op tv begrijpen en door laat zich net in als Napoleon verbannen naar het naar beroemde van Toscaanse eiland Elba. Daar wacht de hem op een plaatselijke met specialiteit.

mei 2019
09-04-2019 19:25

Andalusië

Gort over de Grens - Andalusië

Wijnboer Ilja Gort reist door Andalusië, waar van de druiven hier bijna alleen sherry wordt gemaakt. In Jerez de la Frontera wordt hij geraakt door de passie van de jongste generatie flamencodanseressen. Hij krijgt hoogtevrees in de stad Ro...

02-04-2019 19:25

Toledo

Gort over de Grens - Toledo

Wijnboer Ilja Gort reist door Toledo en drinkt stoere wijn die Don Quichotte zelf geproefd zou kunnen hebben. Hij leert vechten met een echt zwaard tegen een moderne ridder. En hij proeft in de uitgestrekte bossen van Velada de eikels, waar...

26-03-2019 20:25

Valencia

Gort over de Grens - Valencia

Wijnboer Ilja Gort reist door Valencia en ontdekt veel Arabische invloeden. Op de sinaasappelplantage in Carcaixent werken ze met een Arabisch irrigatiesysteem. In Requena drinkt hij wijn uit een stenen kruik, zoals de Arabieren dat deden. ...

19-03-2019 20:25

La Rioja

Gort over de Grens - La Rioja

Wijnboer Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. Hij bezoekt in Tricio een boerenfamilie met ...

12-03-2019 20:25

Baskenland

Gort over de Grens - Baskenland

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria k...

05-03-2019 20:25

Terug: Gort over de Grens

Gort over de Grens - Terug: Gort over de Grens

In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2, dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land ...

08-01-2019 13:55

Italië, Sardinië

Gort over de Grens - Italië, Sardinië

Wijnboer Ilja Gort bezoekt het Italiaanse eiland Sardinië. Hier gaat hij de wijngaard in om oude Vermentino-druivenstokken te enten, rookt hij Pecorinokaas in een pinetto en ontdekt hij het geheim achter een goeie kurk. De afscheidsavond wo...

07-01-2019 14:45

Italië, Calabrië

Gort over de Grens - Italië, Calabrië

Wijnboer Ilja Gort reist door Calabrië in Italië. Langs de prachtige kust en het ruige binnenland gaat hij op zoek naar de invloed van de oude Grieken die hier de landbouw introduceerden. Hij vindt de eerste bewijzen van de wijnbouw, eet tr...

04-01-2019 13:20

Italië, De Marken

Gort over de Grens - Italië, De Marken

Wijnboer Ilja Gort reist door De Marken in Italië. Het zit er vol verborgen schatten: van een bijzondere kaas die zo lekker was dat zij moest onderduiken, tot het huis van Maria wat op miraculeuze wijze in Loreto is beland. Ook vindt hij ee...

03-01-2019 13:20

Italië, Toscane en Elba

Gort over de Grens - Italië, Toscane en Elba

Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om de oude Etrusken te begrijpen en laat zich net als Napoleon verbannen naar het beroemde Toscaanse eilan...

02-01-2019 13:20

Italië, Liguria

Gort over de Grens - Italië, Liguria

Wijnboer Ilja Gort reist door Liguria. Met gevaar voor bevriezing beklimt hij de toppen van de Monte Bianco om bergwijn te proeven. Hij leert in Genua van de wereldkampioene de beroemde pesto Genovese maken en bezoekt een wijnboer met de sc...

01-01-2019 11:50

Puglia

Gort over de Grens - Puglia

Ilja Gorts laatste Italiaanse bestemming voert hem naar het puntje van de hak van de laars: Puglia. In deze regio bezoekt hij het oertijd-stadje Matera, waar hij slaapt in een grot. Hij drinkt de oudste wijn van Italië, de Primitivo, die ri...

31-12-2018 14:40

Sicilië

Gort over de Grens - Sicilië

In dit nieuwe Italiaanse avontuur bezoekt Ilja Gort Sicilië. Hij raakt verzeild in een levensgevaarlijke wijngaard onder de rook van de Etna, waar de wijnmakers langs de rand van de vulkaan een fantastische Bourgogne weten te maken en juich...

28-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Campania. Op zijn zoektocht doorheen Italië is Ilja Gort aangekomen in de regio Campania. Hij bezoekt Napels en wordt uitgenodigd op een echt Napo...

27-12-2018 14:40

Gort over de Grens

Gort over de Grens - Gort over de Grens

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinaire reisreportagereeks waarin Ilja Gort door Italië reist. Toscane. Wijnboer Ilja Gort reist door Toscane. Hij zoekt onuitgehakte beelden van Michelangelo in de grootste marmermijnen, duikt de grond in om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gort over de Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gort over de Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gort over de Grens bij Gort over de Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gort over de Grens. Heb je een uitzending van Gort over de Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gort over de Grens gemist

Uitzending gemist van Gort over de Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Gort over de Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord