Programma gemist?

Stacey Dooley een reist door af naar het in Oost-Europa gelegen op Oekraïne. Daar van duikt ze in de met strijd die wordt van gevoerd om een drugs uit onder op meer de Groot-Brittannië te weren. door Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken een Oekraïne namelijk als naar doorvoerhaven voor hun drugstransporten richting op tv diverse West-Europese landen. Waarom de uit kiezen de kartels voor deze naar omweg van van duizenden kilometers? op tv En wat doen in de Oekraïense autoriteiten van om deze transporten te de onderscheppen?

In Thailand op tv ondervindt Stacey van Dooley de heftige op tv gevolgen van op een populaire drug het die het land met in zijn greep houdt: Yaba, tijdens een de combinatie van methamfetamine en cafeïne. van Gebruikers van op tv de synthetische drug ervaren de een op tv euforisch gevoel en raken snel verslaafd. door uit Bij aanhoudend gebruik neemt de kans in op blijvende schade van op flink toe. Stacey ontmoet diverse uit verslaafden en neemt door deel naar aan politieacties bij de grens met de Myanmar en op in cafés in een de hoofdstad, op Bangkok.

Vanaf op vanavond is de uit Britse documentairereeks 'Drugs over de in tijdens grens' van Stacey naar Dooley te zien op op RTL 5. De afleveringen zijn van wekelijks op tv om 21:30 uur het op tv. De serie in begint in Peru. uit Stacey onderzoekt waarom een Peru wordt gezien op als hét cocaïneland van de de op wereld. In Lima uit brengt Stacey een bezoek aan van Britten die in tijdens de gevangenis zitten op de wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe in makkelijk met het in Peru is om de cocaïne te produceren. En op als klap op in de vuurpijl tijdens mag ze aanhaken op tv bij een grootscheepse van politieactie om de het cocaïnehandel een gevoelige door slag toe te uit brengen.

Stacey Dooley tijdens reist af naar een Mexico, 's werelds het grootste producent van methamfetamine. in Deze harddrug, in ook door bekend als meth, is een een van van de gevaarlijkste en de meest verslavende soorten naar ter wereld. De strijd op tv tussen de in drugskartels, de politie én op tv mensen die het heft een in eigen hand een nemen, houdt in Mexico in een wurggreep. Stacey op neemt op onder meer deel met aan een legeractie gericht op tijdens het vinden het van superlaboratoria waar meth uit wordt geproduceerd. Ook van spreekt ze in handelaren het en huurmoordenaars in dienst van tijdens de kartels en families door van slachtoffers op van in drugsgeweld.

In het tijdens zuiden van Afrika duikt een Stacey Dooley in het de wereld van een cannabis. de Ze reist door onder meer af in naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt op die de skunk, een tijdens sterkere variant van cannabis, produceren. in Op tijdens de luchthaven van Johannesburg ziet met Stacey in hoe makkelijk het in is om de cannabis een het land uit te uit smokkelen. En in tijdens de Zuid-Afrikaanse uit townships wordt met ze geconfronteerd met naar Nyope, een zeer gevaarlijke en uit verslavende mix van cannabis van en van heroïne.

Stacey in Dooley volgt het spoor met van op 's werelds bestverkopende feestdrug: in xtc. Haar reis de start in Cambodja, waar een naar van op tv de belangrijkste grondstoffen van op deze harddrug vandaan tijdens komt. Ze in gaat met junglepatrouilles mee die op tv tijdens criminelen opsporen die op tijdens zoek zijn naar de het grondstof, een zeldzame oliesoort. op Daarna uit vervolgt ze haar trip richting in Vancouver, waar veel op tv synthetisch in drugs worden geproduceerd, en een Atlanta, waar xtc het op naar grote schaal wordt de verhandeld.

In door het zuiden op van Afrika duikt Stacey Dooley op tv in de wereld naar van cannabis. Ze reist op tv onder meer het af naar tijdens Swaziland, waar ze boeren door bezoekt in die skunk, een uit sterkere variant van cannabis, produceren. de Op de tijdens luchthaven van Johannesburg ziet de Stacey op tv hoe makkelijk het is met om de cannabis de het land uit te van smokkelen. En de in de op tv Zuid-Afrikaanse townships wordt ze door geconfronteerd met Nyope, een zeer uit gevaarlijke en verslavende tijdens met mix van cannabis en het heroïne.

In het zuiden met met van Afrika duikt Stacey op Dooley in de wereld uit van cannabis. Ze reist een onder een meer af op naar Swaziland, waar ze boeren met bezoekt die op tv skunk, een van sterkere variant van cannabis, produceren. de Op de luchthaven met van Johannesburg op ziet Stacey in hoe makkelijk het een is om de cannabis het land van uit te smokkelen. in in En in de naar Zuid-Afrikaanse townships wordt ze geconfronteerd met uit Nyope, een zeer uit gevaarlijke en tijdens verslavende met mix van cannabis en door heroïne.

Stacey Dooley in volgt het spoor door van 's werelds bestverkopende uit de feestdrug, xtc. Haar reis start door in Cambodja, waar in een van de belangrijkste de van grondstoffen van deze harddrug de vandaan komt. Ze gaat van met junglepatrouilles een mee die criminelen opsporen die op op naar zoek zijn naar op de grondstof, een zeldzame oliesoort. van Daarna de vervolgt ze haar tijdens trip richting Vancouver, waar veel in synthetisch drugs worden door geproduceerd, en op tv Atlanta, het waar xtc op grote schaal op tv wordt met verhandeld.

Stacey Dooley volgt op uit het spoor van door 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. door Haar reis start in van Cambodja, door waar een met van de belangrijkste een grondstoffen van deze door harddrug vandaan komt. Ze gaat het met junglepatrouilles mee die uit criminelen opsporen met die op zoek zijn op tv het naar de grondstof, de een zeldzame oliesoort. op tv Daarna vervolgt ze haar trip richting tijdens Vancouver, waar naar veel op tv synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, van waar xtc op op grote naar schaal wordt tijdens verhandeld.

Stacey Dooley in reist af op naar het in Oost-Europa gelegen tijdens Oekraïne. Daar het duikt uit ze in de strijd die wordt tijdens gevoerd om op tv drugs naar uit onder meer door Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels van gebruiken Oekraïne namelijk als de doorvoerhaven voor uit hun uit drugstransporten richting diverse op West-Europese landen. Waarom kiezen met de kartels naar voor deze omweg van de duizenden kilometers? een En wat doen door de Oekraïense autoriteiten tijdens om deze transporten te door onderscheppen?

In op Thailand ondervindt in Stacey Dooley de heftige op tv gevolgen van een populaire op drug die het land van in zijn greep de houdt: Yaba, een op combinatie van methamfetamine in en cafeïne. Gebruikers van van de de synthetische drug ervaren een naar euforisch gevoel en op raken snel de verslaafd. Bij aanhoudend door gebruik door neemt de kans op blijvende met schade flink toe. Stacey het tijdens ontmoet diverse verslaafden en met neemt deel aan politieacties het bij de in grens met Myanmar door en in cafés in de een hoofdstad naar Bangkok.

Documentaire naar waarin de Britse journaliste Stacey naar Dooley onderzoekt de waarom Peru de wordt gezien als hét cocaïneland in van de met wereld. In Lima brengt met de Stacey een bezoek aan Britten een die in uit de gevangenis zitten wegens door drugssmokkel. Ook ontdekt ze met hoe makkelijk het op tv in Peru is de om cocaïne te op produceren. door En als klap op met de vuurpijl mag de ze het aanhaken bij een grootscheepse politieactie naar om de cocaïnehandel op tv een gevoelige naar slag toe te op brengen.

juli 2019
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord