Programma gemist?

Stacey Dooley reist van af naar het het in Oost-Europa gelegen door Oekraïne. Daar duikt met uit ze in de strijd die wordt een gevoerd in om drugs uit onder meer de Groot-Brittannië te weren. het Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken op Oekraïne in namelijk als doorvoerhaven met voor hun op tv drugstransporten richting diverse West-Europese met landen. Waarom kiezen de tijdens kartels voor in deze omweg het van duizenden kilometers? En naar wat doen de Oekraïense een autoriteiten om uit deze transporten te het onderscheppen?

In Thailand ondervindt het Stacey Dooley de uit uit heftige gevolgen van een populaire drug het die het land van in met zijn greep houdt: Yaba, een het combinatie door van methamfetamine en cafeïne. naar Gebruikers op tv van de synthetische drug ervaren het een euforisch gevoel en in raken naar snel verslaafd. Bij aanhoudend met gebruik neemt de op tv kans op blijvende de schade flink toe. op Stacey in ontmoet diverse verslaafden en neemt tijdens deel aan politieacties bij van de de grens met Myanmar en met in cafés in op tv de hoofdstad, op Bangkok.

Vanaf vanavond met is van de Britse documentairereeks 'Drugs uit over de grens' door van Stacey Dooley te zien op op een RTL 5. De afleveringen in zijn wekelijks om 21:30 op uur op uit tv. naar De serie begint in Peru. op tv Stacey onderzoekt waarom tijdens Peru wordt gezien uit als hét cocaïneland van op tv de wereld. de In Lima brengt Stacey een een bezoek naar aan uit Britten die in de gevangenis zitten van wegens op tv drugssmokkel. Ook ontdekt van ze hoe makkelijk het naar in Peru is om een cocaïne te produceren. En de als het klap op tijdens de vuurpijl mag ze een aanhaken bij een grootscheepse een politieactie om de cocaïnehandel tijdens een tijdens gevoelige slag toe uit te brengen.

Stacey het Dooley reist het af naar Mexico, 's werelds grootste in producent van een methamfetamine. Deze harddrug, de ook met bekend als meth, is een van door een de gevaarlijkste en meest verslavende soorten door ter in wereld. De strijd tussen een de drugskartels, het de politie én met mensen die het heft in met eigen hand nemen, op tv houdt Mexico op in een wurggreep. naar Stacey neemt onder meer het op deel aan een tijdens legeractie gericht op het vinden naar van de superlaboratoria waar meth wordt geproduceerd. Ook een spreekt ze een handelaren en huurmoordenaars in tijdens dienst van door de kartels en families door van met slachtoffers van op drugsgeweld.

In met het zuiden het van Afrika duikt Stacey Dooley tijdens in de de wereld van cannabis. Ze reist door onder een meer af naar tijdens Swaziland, waar ze boeren een bezoekt die op skunk, een sterkere een variant van cannabis, produceren. naar Op de luchthaven een van uit Johannesburg ziet Stacey hoe van makkelijk het is met om de cannabis het op tv land uit een te smokkelen. het En in de het Zuid-Afrikaanse townships wordt ze geconfronteerd met op tv Nyope, een in zeer het gevaarlijke en verslavende mix tijdens van cannabis van en heroïne.

Stacey Dooley volgt van van het spoor van 's werelds bestverkopende het feestdrug: tijdens xtc. Haar reis een start in Cambodja, waar uit een van de belangrijkste uit grondstoffen naar van deze harddrug vandaan door komt. op Ze gaat met junglepatrouilles mee naar die een criminelen opsporen die op zoek van zijn door naar de grondstof, de een zeldzame oliesoort. naar Daarna vervolgt ze haar trip richting het Vancouver, waar veel naar synthetisch drugs worden met geproduceerd, tijdens en Atlanta, waar xtc op tijdens met grote schaal wordt op verhandeld.

In het zuiden op van het Afrika duikt Stacey de Dooley in de wereld van naar cannabis. Ze reist met onder op meer af naar Swaziland, waar het ze boeren bezoekt op die skunk, de een sterkere variant van uit het cannabis, produceren. Op de luchthaven van op Johannesburg ziet in Stacey op hoe makkelijk het is om in de cannabis door het land uit te smokkelen. een de En in de Zuid-Afrikaanse townships wordt in ze geconfronteerd van met Nyope, een in zeer een gevaarlijke en verslavende mix van op tv cannabis en van heroïne.

In het zuiden een van op tv Afrika duikt op tv Stacey Dooley in de in wereld van in cannabis. Ze reist onder meer af door naar Swaziland, op waar ze in boeren bezoekt die skunk, een op sterkere variant van naar in cannabis, produceren. Op de luchthaven met van Johannesburg ziet Stacey tijdens hoe door makkelijk het is om in de cannabis het een land uit te smokkelen. op En in de tijdens Zuid-Afrikaanse door townships wordt ze op geconfronteerd met Nyope, tijdens een zeer door gevaarlijke en verslavende mix op van cannabis en in heroïne.

Stacey Dooley van volgt op het spoor van 's op werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar tijdens van reis start in Cambodja, waar een een van de belangrijkste tijdens op grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. op tv door Ze gaat met junglepatrouilles een mee die criminelen opsporen een die op zoek zijn uit naar de een grondstof, een zeldzame door oliesoort. een Daarna vervolgt ze haar in trip richting Vancouver, waar veel van de synthetisch drugs worden geproduceerd, en met Atlanta, waar xtc op tv op grote door schaal wordt naar verhandeld.

Stacey in Dooley volgt met het spoor van uit 's werelds bestverkopende een feestdrug, xtc. Haar reis een start in Cambodja, waar een uit van de belangrijkste door grondstoffen van op tv deze harddrug vandaan van komt. Ze met gaat met het junglepatrouilles mee die criminelen door opsporen die op op zoek zijn naar de grondstof, tijdens een zeldzame oliesoort. op Daarna naar vervolgt ze haar een trip richting Vancouver, waar op tv veel het synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, tijdens waar xtc op op grote schaal wordt op tv tijdens verhandeld.

Stacey Dooley reist het af naar uit het in Oost-Europa gelegen tijdens Oekraïne. op Daar duikt ze in tijdens de strijd die tijdens wordt het gevoerd om drugs uit onder op meer uit Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels uit gebruiken Oekraïne namelijk als een in doorvoerhaven voor hun van drugstransporten richting diverse West-Europese landen. van Waarom een kiezen de kartels voor deze omweg het van duizenden uit kilometers? En naar wat doen de Oekraïense autoriteiten de om deze transporten op te op tv onderscheppen?

In Thailand ondervindt van met Stacey Dooley de heftige gevolgen van met een populaire drug het die het land uit in op zijn greep houdt: uit Yaba, een combinatie van methamfetamine een uit en cafeïne. Gebruikers uit van de synthetische drug ervaren een op euforisch in gevoel en raken snel verslaafd. in Bij aanhoudend door gebruik neemt de op tv kans op blijvende schade tijdens flink toe. het Stacey ontmoet diverse verslaafden op en met neemt deel aan politieacties bij naar de door grens met Myanmar in en in cafés in een de hoofdstad van Bangkok.

Documentaire op tv waarin de Britse journaliste tijdens Stacey Dooley op tv onderzoekt waarom Peru wordt in gezien als hét de cocaïneland van de het wereld. in In Lima brengt op tv Stacey een bezoek aan Britten die op tv in op de gevangenis op zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze op hoe tijdens makkelijk het in Peru is op tv om tijdens cocaïne te produceren. de En als klap uit op de vuurpijl naar mag ze aanhaken bij door een grootscheepse door politieactie om de cocaïnehandel een op tv gevoelige slag toe met uit te brengen.

april 2021
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!