Programma gemist?

Stacey Dooley reist tijdens naar af naar het in Oost-Europa gelegen op tv op tv Oekraïne. Daar duikt een ze in de strijd die wordt met gevoerd om een drugs uit onder door meer Groot-Brittannië te van weren. uit Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken een Oekraïne namelijk als naar doorvoerhaven voor hun op drugstransporten richting diverse het West-Europese landen. Waarom het kiezen de kartels voor op deze omweg van naar duizenden kilometers? En in wat doen de Oekraïense autoriteiten met om op deze transporten te op onderscheppen?

In met Thailand ondervindt Stacey tijdens Dooley de op heftige gevolgen van een populaire drug de die het land door in zijn greep een houdt: Yaba, een een combinatie een van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers door tijdens van de synthetische op drug ervaren een euforisch gevoel tijdens en raken snel tijdens verslaafd. Bij aanhoudend gebruik de neemt op tv de kans op blijvende het schade flink toe. in Stacey ontmoet diverse op tv verslaafden en neemt tijdens deel aan het politieacties bij de grens door met Myanmar en van in cafés in met de hoofdstad, naar Bangkok.

Vanaf vanavond naar is de Britse van documentairereeks 'Drugs het over de grens' van naar Stacey Dooley te tijdens zien op op RTL 5. in De afleveringen zijn wekelijks om uit 21:30 uur op de tv. De van serie begint met in Peru. Stacey onderzoekt in waarom Peru wordt gezien als de uit hét cocaïneland van uit de wereld. In Lima een brengt Stacey van een bezoek aan Britten die de in de gevangenis naar zitten tijdens wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe makkelijk tijdens op tv het in Peru is om cocaïne met te produceren. En een naar als klap op met de vuurpijl mag met ze aanhaken bij het een grootscheepse politieactie om in de cocaïnehandel een het gevoelige slag toe door te brengen.

Stacey door Dooley reist af naar Mexico, tijdens 's een werelds grootste producent uit van methamfetamine. Deze harddrug, tijdens ook bekend als meth, van naar is een van van de gevaarlijkste en meest verslavende uit soorten ter wereld. met De strijd tussen de op tv drugskartels, de politie naar én op tv mensen die het het heft in eigen op tv hand nemen, houdt door Mexico in een het wurggreep. Stacey neemt onder in meer van deel aan een legeractie uit gericht op het vinden met van superlaboratoria van waar meth wordt geproduceerd. Ook door spreekt ze tijdens handelaren en huurmoordenaars in een met dienst van de kartels en uit families van uit slachtoffers van door drugsgeweld.

In het zuiden uit door van Afrika duikt Stacey naar Dooley in door de wereld van op cannabis. Ze reist onder meer af van naar met Swaziland, waar ze in boeren bezoekt de die skunk, een naar sterkere variant van cannabis, tijdens produceren. Op de luchthaven tijdens van Johannesburg ziet het Stacey hoe makkelijk door het is met om de uit cannabis het land uit te de smokkelen. een En in de Zuid-Afrikaanse townships een wordt ze geconfronteerd met in Nyope, een het zeer naar gevaarlijke en verslavende op tv mix van cannabis en met heroïne.

Stacey Dooley het volgt het spoor een van 's werelds bestverkopende door feestdrug: met xtc. Haar reis start naar in op tv Cambodja, waar een van in de belangrijkste grondstoffen de van deze uit harddrug vandaan komt. op tv Ze gaat met junglepatrouilles mee met die criminelen opsporen die tijdens op in zoek zijn naar de een grondstof, met een zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt ze een haar trip richting op tv op tv Vancouver, waar veel synthetisch drugs van worden geproduceerd, een en Atlanta, naar waar xtc op grote schaal wordt tijdens in verhandeld.

In in het zuiden van Afrika duikt de Stacey Dooley in het de wereld van door cannabis. Ze reist naar een onder meer af naar op tv Swaziland, waar ze boeren door bezoekt die skunk, een naar op tv sterkere variant van cannabis, op produceren. Op de luchthaven op tv van Johannesburg ziet in Stacey de hoe makkelijk het van is om de cannabis het land uit een uit te smokkelen. En op in de Zuid-Afrikaanse townships wordt uit ze geconfronteerd met het Nyope, een zeer de gevaarlijke en verslavende op uit mix van cannabis en naar heroïne.

In het het zuiden van naar Afrika duikt Stacey Dooley door in de wereld van tijdens cannabis. een Ze reist onder meer van af naar Swaziland, waar tijdens ze op boeren bezoekt die skunk, een het in sterkere variant van cannabis, op produceren. Op een de luchthaven van Johannesburg op ziet Stacey naar hoe makkelijk het met is om de cannabis de het land uit uit te smokkelen. En in de van Zuid-Afrikaanse townships wordt op tv ze geconfronteerd in met Nyope, een zeer in gevaarlijke de en verslavende mix van uit cannabis en de heroïne.

Stacey Dooley volgt door het spoor het van 's naar werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar het op reis start in Cambodja, waar door een naar van de belangrijkste grondstoffen van deze op harddrug vandaan komt. op tv het Ze gaat met op junglepatrouilles mee die criminelen opsporen door die op zoek met zijn naar uit de grondstof, een zeldzame oliesoort. een Daarna vervolgt ze op tv met haar trip richting Vancouver, waar de veel synthetisch drugs tijdens worden in geproduceerd, en Atlanta, tijdens waar xtc op naar grote schaal wordt in verhandeld.

Stacey Dooley volgt van het spoor uit van 's in werelds bestverkopende feestdrug, op tv xtc. Haar reis start de in Cambodja, de waar een in van de belangrijkste op tv grondstoffen van deze harddrug in vandaan komt. Ze op tv gaat met junglepatrouilles mee in die criminelen op opsporen die op tv op zoek zijn naar de tijdens grondstof, een zeldzame op oliesoort. Daarna in vervolgt ze haar trip van richting op Vancouver, waar veel met synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, een waar xtc op op tv op grote schaal wordt naar verhandeld.

Stacey het Dooley reist af naar het door naar in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar met duikt ze in de een strijd die van wordt uit gevoerd om drugs uit onder meer op tijdens Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels een gebruiken Oekraïne namelijk een als doorvoerhaven met voor hun drugstransporten richting diverse met van West-Europese landen. Waarom kiezen de door kartels voor op deze omweg van in duizenden kilometers? En wat doen een van de Oekraïense autoriteiten om een deze transporten te op tv onderscheppen?

In Thailand ondervindt naar op tv Stacey Dooley de heftige op gevolgen van een populaire drug uit uit die het land op tv in zijn greep de houdt: Yaba, een met combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers het van de synthetische een drug ervaren een een tijdens euforisch gevoel en op raken snel verslaafd. door Bij aanhoudend gebruik in neemt de kans op op blijvende schade flink door toe. Stacey ontmoet diverse van verslaafden en een neemt deel aan politieacties bij op de grens met op Myanmar en in in cafés in de op tv in hoofdstad Bangkok.

Documentaire het waarin de door Britse journaliste Stacey uit Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien uit op tv als hét cocaïneland van de naar wereld. In Lima brengt in Stacey een naar bezoek van aan Britten die in de gevangenis van zitten wegens drugssmokkel. het Ook ontdekt door ze hoe tijdens makkelijk het in Peru uit is om cocaïne te op in produceren. En als klap op in de naar vuurpijl mag ze aanhaken bij op een grootscheepse de politieactie om uit de cocaïnehandel een tijdens gevoelige slag toe te van brengen.

april 2020
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!