Programma gemist?

Stacey tijdens Dooley reist af naar het op tv in uit Oost-Europa gelegen Oekraïne. door Daar duikt ze in tijdens de met strijd die wordt gevoerd om door drugs uit op tv onder meer Groot-Brittannië te naar weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken een Oekraïne tijdens namelijk als doorvoerhaven voor door hun van drugstransporten richting diverse West-Europese landen. Waarom tijdens kiezen uit de kartels voor deze omweg op van met duizenden kilometers? En wat doen het de de Oekraïense autoriteiten met om deze transporten te op tv onderscheppen?

In het Thailand ondervindt Stacey Dooley de tijdens heftige de gevolgen van een op populaire drug die op het land in op tv zijn greep houdt: naar Yaba, een combinatie van methamfetamine naar en cafeïne. Gebruikers uit van van de synthetische drug ervaren een uit tijdens euforisch gevoel en raken snel op tv verslaafd. Bij aanhoudend gebruik naar neemt op de kans de op blijvende schade flink toe. in Stacey uit ontmoet diverse verslaafden tijdens en neemt deel aan politieacties het bij de uit grens met Myanmar en in door cafés in in de tijdens hoofdstad, Bangkok.

Vanaf vanavond is tijdens op de Britse documentairereeks 'Drugs over de op grens' van in Stacey Dooley te door zien op RTL de 5. De afleveringen door zijn wekelijks het om 21:30 uur op tv. van De serie naar begint op tv in Peru. Stacey onderzoekt uit waarom Peru van wordt gezien als hét door cocaïneland van de het wereld. In Lima brengt in Stacey een van bezoek aan naar Britten die in naar de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook door ontdekt ze hoe makkelijk met het in de Peru is om de cocaïne te produceren. op tv En als klap op tijdens op tv de vuurpijl mag ze aanhaken bij met een tijdens grootscheepse politieactie om de met cocaïnehandel een gevoelige slag naar toe te naar brengen.

Stacey een Dooley reist af naar Mexico, naar 's werelds een grootste producent van een methamfetamine. naar Deze harddrug, ook bekend als de meth, is een van van de gevaarlijkste naar en meest verslavende naar soorten ter wereld. tijdens De strijd tussen uit de drugskartels, de door politie met én mensen die het met heft in een eigen hand nemen, houdt Mexico in in een van wurggreep. Stacey neemt op tv onder meer van deel aan een legeractie in gericht op het vinden een van superlaboratoria waar tijdens meth het wordt geproduceerd. Ook spreekt ze het handelaren en huurmoordenaars in het met dienst van de kartels en op tv families van slachtoffers op van een drugsgeweld.

In het zuiden op van Afrika duikt een met Stacey Dooley in de wereld van tijdens cannabis. Ze uit reist onder meer in af door naar Swaziland, waar op ze boeren bezoekt die een skunk, een sterkere in variant van een cannabis, produceren. Op de luchthaven van naar de Johannesburg ziet Stacey hoe makkelijk door het van is om de cannabis op tv het land uit te van smokkelen. En in de de Zuid-Afrikaanse townships wordt uit ze geconfronteerd van met met Nyope, een zeer gevaarlijke en verslavende op mix van cannabis een en tijdens heroïne.

Stacey Dooley naar volgt het spoor van op tv 's werelds bestverkopende het feestdrug: xtc. tijdens Haar in reis start in een Cambodja, waar een van de een belangrijkste grondstoffen van deze naar harddrug vandaan het komt. Ze gaat met op tv junglepatrouilles mee op tv die met criminelen opsporen die op met zoek zijn naar de op grondstof, een zeldzame oliesoort. op tv Daarna van vervolgt ze door haar trip richting van Vancouver, waar veel synthetisch drugs het worden geproduceerd, en Atlanta, een een waar xtc op grote het schaal wordt op verhandeld.

In het zuiden tijdens van van Afrika duikt Stacey de Dooley in de wereld naar van cannabis. Ze reist in onder met meer af naar Swaziland, door waar ze boeren bezoekt een die skunk, een uit sterkere variant van naar cannabis, produceren. Op het naar de luchthaven van op Johannesburg ziet Stacey hoe makkelijk op tv het is om de uit cannabis het tijdens land uit van te smokkelen. En in de tijdens Zuid-Afrikaanse townships wordt met ze geconfronteerd met naar Nyope, tijdens een zeer gevaarlijke en verslavende met mix het van cannabis en in heroïne.

In op tv het zuiden van Afrika duikt van Stacey op tv Dooley in de wereld uit van cannabis. met Ze reist de onder meer af op naar Swaziland, waar een ze boeren bezoekt die skunk, een op sterkere variant van met met cannabis, produceren. Op in de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey de hoe in makkelijk het is het om de cannabis het door land uit te door smokkelen. het En in de uit Zuid-Afrikaanse townships wordt ze geconfronteerd op tv met Nyope, een zeer de gevaarlijke en verslavende het mix van tijdens cannabis en door heroïne.

Stacey op tv Dooley volgt een het spoor van 's werelds bestverkopende een van feestdrug, xtc. Haar reis een start in Cambodja, waar een met van van de belangrijkste grondstoffen de van deze harddrug vandaan komt. op Ze gaat een met junglepatrouilles een mee die criminelen opsporen naar die uit op zoek zijn naar de grondstof, op van een zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt het ze haar trip met richting Vancouver, door waar veel synthetisch drugs een worden geproduceerd, tijdens en Atlanta, waar xtc op tv op grote schaal het wordt door verhandeld.

Stacey op tv Dooley volgt het spoor van op tv 's werelds bestverkopende door feestdrug, xtc. uit Haar reis start het in Cambodja, op tv waar een naar van de belangrijkste grondstoffen van de deze harddrug vandaan het komt. Ze gaat in met junglepatrouilles mee die in criminelen opsporen die een op zoek tijdens zijn naar de grondstof, een een zeldzame oliesoort. de Daarna van vervolgt ze in haar trip richting door Vancouver, waar veel synthetisch drugs uit worden geproduceerd, en van Atlanta, op waar xtc op grote met schaal wordt uit verhandeld.

Stacey Dooley reist tijdens van af naar het in Oost-Europa het gelegen Oekraïne. met Daar duikt ze in de tijdens strijd met die wordt gevoerd om drugs tijdens uit in onder meer door Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels in gebruiken Oekraïne namelijk als uit doorvoerhaven voor hun de drugstransporten richting diverse door West-Europese landen. Waarom uit in kiezen de kartels voor deze op omweg van duizenden uit kilometers? op En wat doen de het Oekraïense autoriteiten om tijdens deze transporten te het onderscheppen?

In het Thailand ondervindt Stacey Dooley de van heftige van gevolgen van een populaire op drug naar die het land in tijdens zijn greep tijdens houdt: Yaba, een tijdens combinatie van methamfetamine en cafeïne. met Gebruikers van het de synthetische drug ervaren een door naar euforisch gevoel en de raken snel verslaafd. een Bij aanhoudend gebruik neemt in de kans op de blijvende schade flink toe. Stacey op ontmoet een diverse verslaafden op tv en neemt deel aan de politieacties bij de op tv grens met Myanmar en in op cafés in de tijdens hoofdstad uit Bangkok.

Documentaire met waarin de Britse journaliste van Stacey Dooley onderzoekt met waarom naar Peru wordt gezien als met hét cocaïneland van met de wereld. In Lima brengt met Stacey een bezoek in op tv aan Britten die een in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. tijdens Ook ontdekt ze op tv hoe het makkelijk het in in Peru is om een cocaïne te van produceren. En als klap met op de vuurpijl mag uit ze aanhaken het bij een grootscheepse politieactie in om de op cocaïnehandel een gevoelige slag van toe te in brengen.

augustus 2020
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!