Programma gemist?

Stacey Dooley uit reist af in naar het in Oost-Europa in gelegen Oekraïne. Daar uit duikt ze in in de van strijd die wordt gevoerd om een drugs uit onder meer in Groot-Brittannië in te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels in gebruiken Oekraïne namelijk als de doorvoerhaven voor hun uit drugstransporten richting diverse uit in West-Europese landen. Waarom in kiezen de kartels voor in deze omweg van duizenden naar kilometers? de En wat doen het de Oekraïense autoriteiten naar om deze transporten het te onderscheppen?

In Thailand ondervindt op Stacey Dooley het de heftige op tv gevolgen van een populaire drug in die het land van in zijn een greep naar houdt: Yaba, een de combinatie van methamfetamine op tv en cafeïne. Gebruikers van de synthetische van een drug ervaren een euforisch gevoel en uit raken snel op tv verslaafd. Bij aanhoudend gebruik met neemt de kans uit op blijvende het schade flink toe. met Stacey ontmoet diverse verslaafden het en in neemt deel aan het politieacties bij de grens met op tv een Myanmar en in in cafés in de hoofdstad, naar Bangkok.

Vanaf vanavond is van de op Britse documentairereeks 'Drugs over op tv de grens' van Stacey tijdens Dooley uit te zien op tv op RTL 5. De afleveringen zijn het uit wekelijks om 21:30 uur op naar tv. De serie begint een van in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru in wordt op gezien als hét cocaïneland naar van de het wereld. In Lima op brengt Stacey een bezoek aan de Britten die het in naar de gevangenis zitten wegens een drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe op makkelijk het een in Peru uit is om cocaïne van te produceren. En de als klap op het de vuurpijl mag ze aanhaken bij op tv een in grootscheepse politieactie om de cocaïnehandel de een een gevoelige slag tijdens toe te brengen.

Stacey naar Dooley reist af naar uit Mexico, 's werelds grootste een producent van in methamfetamine. Deze harddrug, ook uit bekend als meth, met is van een van met de gevaarlijkste en meest verslavende het soorten ter wereld. met De strijd tussen de met drugskartels, de met politie én van mensen die het heft in met eigen hand nemen, uit houdt tijdens Mexico in een wurggreep. Stacey in de neemt onder meer op deel aan een legeractie gericht op op tv uit het vinden van tijdens superlaboratoria waar meth wordt geproduceerd. Ook op tv spreekt ze door handelaren en huurmoordenaars door in dienst van de naar kartels en families tijdens van slachtoffers van het op tv drugsgeweld.

In de het zuiden op tv van Afrika duikt op tv Stacey Dooley in de in wereld van cannabis. op Ze reist onder meer op af naar Swaziland, waar met ze boeren naar bezoekt die op tv skunk, een in sterkere variant van de cannabis, produceren. Op de luchthaven uit van Johannesburg ziet met Stacey op hoe makkelijk het is naar om de cannabis in het land uit te het smokkelen. En op in de Zuid-Afrikaanse townships wordt een ze geconfronteerd met uit Nyope, van een zeer gevaarlijke en verslavende uit mix van uit cannabis en de heroïne.

Stacey door Dooley volgt het naar spoor van 's werelds op tv bestverkopende feestdrug: tijdens xtc. Haar reis start uit in het Cambodja, waar een van op tv de belangrijkste grondstoffen van in deze harddrug vandaan de komt. Ze gaat met met junglepatrouilles de mee die criminelen op opsporen die op zoek zijn in van naar de grondstof, een zeldzame oliesoort. met Daarna van vervolgt ze met haar trip richting naar Vancouver, waar veel synthetisch drugs worden uit op tv geproduceerd, en Atlanta, waar xtc uit op grote schaal wordt tijdens een verhandeld.

In tijdens het zuiden van van Afrika duikt Stacey Dooley door in de een wereld van cannabis. Ze met reist onder meer af in naar Swaziland, op tv waar een ze boeren bezoekt die skunk, een uit sterkere het variant van cannabis, produceren. op tv Op de luchthaven tijdens van Johannesburg ziet tijdens Stacey door hoe makkelijk het is om de op cannabis het de land uit te smokkelen. in op tv En in de Zuid-Afrikaanse townships met wordt een ze geconfronteerd met Nyope, een zeer de gevaarlijke en verslavende naar mix op tv van cannabis en tijdens heroïne.

In van het zuiden op van Afrika duikt Stacey door Dooley in van de wereld van cannabis. van Ze reist onder meer met af naar de Swaziland, waar ze uit boeren bezoekt die van skunk, een uit sterkere variant van cannabis, op tv produceren. Op van de luchthaven van Johannesburg in ziet Stacey het hoe makkelijk het is om uit de cannabis uit het land naar uit te smokkelen. naar En in de de Zuid-Afrikaanse townships wordt ze tijdens geconfronteerd met Nyope, een met zeer gevaarlijke en verslavende van mix van naar cannabis en het heroïne.

Stacey uit Dooley volgt tijdens het spoor van 's werelds in bestverkopende feestdrug, xtc. Haar in reis start het in Cambodja, op waar een van in de belangrijkste grondstoffen van het deze harddrug vandaan komt. naar naar Ze gaat met de junglepatrouilles mee die criminelen uit opsporen die op zoek zijn van naar de grondstof, door met een zeldzame oliesoort. Daarna de vervolgt ze haar trip op tv richting Vancouver, op tv waar veel synthetisch drugs met worden de geproduceerd, en Atlanta, waar xtc op naar grote schaal door wordt op verhandeld.

Stacey een Dooley volgt het spoor van op 's tijdens werelds bestverkopende feestdrug, het xtc. Haar reis uit start in Cambodja, in waar een een van de belangrijkste grondstoffen met van deze harddrug op vandaan komt. Ze door gaat met junglepatrouilles mee die door criminelen een opsporen die op op tv zoek zijn naar de van grondstof, naar een zeldzame oliesoort. het Daarna vervolgt ze haar trip een richting met Vancouver, waar veel naar synthetisch drugs worden op tv geproduceerd, en Atlanta, de waar xtc op grote schaal wordt door op tv verhandeld.

Stacey op Dooley reist door af naar het het in Oost-Europa gelegen door Oekraïne. Daar duikt ze in de het strijd die wordt op tv op tv gevoerd om drugs uit met onder meer Groot-Brittannië te met weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels op tv gebruiken Oekraïne namelijk uit als doorvoerhaven uit voor hun drugstransporten naar richting diverse West-Europese uit landen. Waarom kiezen de kartels een voor in deze omweg van de duizenden kilometers? door En wat doen op tv de Oekraïense autoriteiten om deze een transporten te een onderscheppen?

In Thailand ondervindt door Stacey Dooley de naar heftige gevolgen het van een naar populaire drug die het naar land in het zijn greep houdt: Yaba, een op tv op combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers met van de van synthetische drug ervaren een een euforisch gevoel en met raken een snel verslaafd. Bij aanhoudend op gebruik op tv neemt de kans op door blijvende schade flink toe. een Stacey door ontmoet diverse verslaafden van en neemt deel aan door politieacties bij een de grens met Myanmar en op in cafés in tijdens de het hoofdstad Bangkok.

Documentaire waarin de op tv Britse journaliste Stacey uit door Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien naar als in hét cocaïneland van de op wereld. In door Lima brengt Stacey een bezoek met aan Britten naar die op in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. van met Ook ontdekt ze hoe makkelijk het naar in met Peru is om naar cocaïne te produceren. En naar als klap op door de vuurpijl mag ze met tijdens aanhaken bij een grootscheepse politieactie op tv om de cocaïnehandel het een gevoelige het slag toe de te brengen.

november 2020
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!