Programma gemist?

Stacey uit Dooley reist af naar naar het in Oost-Europa gelegen tijdens Oekraïne. Daar met duikt ze in tijdens de tijdens strijd die wordt gevoerd om drugs op tv uit onder door meer Groot-Brittannië te naar weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels uit gebruiken uit Oekraïne namelijk als met doorvoerhaven voor hun drugstransporten met richting diverse West-Europese een landen. Waarom kiezen met de kartels voor de deze omweg van het duizenden kilometers? van En wat doen de tijdens Oekraïense autoriteiten om deze transporten naar op tv te onderscheppen?

In Thailand met ondervindt Stacey Dooley de de heftige uit gevolgen van het een populaire drug die op het land in in zijn greep houdt: uit Yaba, een combinatie van methamfetamine de en het cafeïne. Gebruikers van het de synthetische door drug ervaren een euforisch gevoel door en raken snel op verslaafd. met Bij aanhoudend gebruik door neemt de kans op blijvende door schade flink toe. op tv Stacey ontmoet uit diverse verslaafden en neemt deel op aan politieacties op bij de op tv grens met Myanmar en tijdens in cafés in de uit hoofdstad, door Bangkok.

Vanaf in vanavond is tijdens de Britse documentairereeks op 'Drugs over de grens' van Stacey een Dooley te de zien op RTL 5. van De afleveringen zijn op wekelijks om 21:30 het uur op tv. met het De serie begint het in Peru. Stacey van onderzoekt waarom Peru wordt gezien als naar op hét cocaïneland van de wereld. de In Lima brengt Stacey uit tijdens een bezoek aan Britten die in het de gevangenis naar zitten wegens op tv drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe makkelijk uit het in Peru met is met om cocaïne te naar produceren. En als klap op een de vuurpijl naar mag ze aanhaken bij op uit een grootscheepse politieactie om een de cocaïnehandel een gevoelige slag op toe op te brengen.

Stacey tijdens Dooley reist af naar Mexico, in 's van werelds grootste van producent van methamfetamine. Deze harddrug, van ook bekend als meth, de is een van met de naar gevaarlijkste en meest verslavende de soorten ter wereld. door De strijd tussen de met tijdens drugskartels, de politie én van mensen die het heft met in eigen hand nemen, een een houdt Mexico in een wurggreep. Stacey tijdens neemt onder meer op tv deel aan een door legeractie het gericht op het vinden van uit superlaboratoria waar de meth wordt de geproduceerd. Ook spreekt ze uit handelaren en huurmoordenaars in in dienst op van de kartels het en families het van slachtoffers van van drugsgeweld.

In een het zuiden van Afrika duikt van Stacey Dooley in het de wereld naar van cannabis. Ze op tv reist onder meer door af een naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt van het die skunk, een sterkere variant met van cannabis, produceren. Op het de luchthaven van van Johannesburg de ziet Stacey hoe makkelijk uit het is tijdens om de cannabis het land het uit te smokkelen. in En in een de Zuid-Afrikaanse townships in wordt ze geconfronteerd de met in Nyope, een zeer gevaarlijke en verslavende door mix van cannabis in en door heroïne.

Stacey Dooley op tv volgt tijdens het spoor van 's werelds bestverkopende het feestdrug: xtc. Haar naar reis naar start in Cambodja, het waar een op tv van de belangrijkste grondstoffen naar van deze harddrug vandaan komt. in naar Ze gaat met in junglepatrouilles mee die criminelen opsporen tijdens die op zoek een zijn naar de grondstof, tijdens een een zeldzame oliesoort. Daarna tijdens vervolgt ze haar trip richting door Vancouver, op waar veel synthetisch drugs tijdens worden uit geproduceerd, en Atlanta, waar xtc op een grote schaal wordt door een verhandeld.

In het op zuiden van Afrika het duikt uit Stacey Dooley in tijdens de wereld van met cannabis. Ze reist onder meer de af naar de Swaziland, waar ze op boeren bezoekt die met skunk, een sterkere variant door van het cannabis, produceren. Op de luchthaven van naar Johannesburg ziet Stacey naar een hoe makkelijk het met is om de het cannabis het land uit te smokkelen. op En in uit de Zuid-Afrikaanse townships wordt het ze geconfronteerd een met het Nyope, een zeer op tv gevaarlijke en verslavende mix van cannabis naar en de heroïne.

In het zuiden door van Afrika uit duikt Stacey met Dooley in in de wereld van uit cannabis. Ze reist van onder meer af naar op Swaziland, waar op tv ze boeren bezoekt die skunk, een het sterkere variant van in cannabis, met produceren. Op de luchthaven van de Johannesburg ziet in Stacey hoe makkelijk het van is om de door cannabis het land uit uit op te smokkelen. En een in de Zuid-Afrikaanse uit townships wordt ze geconfronteerd met naar Nyope, een het zeer gevaarlijke in en verslavende mix naar van cannabis en de heroïne.

Stacey een Dooley volgt het tijdens spoor van 's werelds uit bestverkopende feestdrug, xtc. Haar naar reis start in een Cambodja, tijdens waar een van de belangrijkste uit grondstoffen van deze het harddrug vandaan komt. tijdens Ze met gaat met het junglepatrouilles mee die criminelen opsporen uit die uit op zoek zijn naar op tv de grondstof, een uit zeldzame oliesoort. Daarna door vervolgt ze haar trip richting de uit Vancouver, waar veel van synthetisch drugs worden geproduceerd, en met Atlanta, waar het xtc op grote schaal in wordt naar verhandeld.

Stacey Dooley volgt naar het een spoor van 's werelds op bestverkopende feestdrug, xtc. Haar het in reis start in Cambodja, op waar een van de belangrijkste door op tv grondstoffen van deze harddrug met vandaan komt. Ze naar gaat met junglepatrouilles tijdens mee die criminelen opsporen die van op zoek van zijn naar in de grondstof, met een zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt de ze haar trip de richting Vancouver, waar veel het synthetisch het drugs worden geproduceerd, en Atlanta, door waar xtc op een grote uit schaal wordt door verhandeld.

Stacey in Dooley reist in af naar het in Oost-Europa in gelegen Oekraïne. Daar duikt in ze met in de strijd op die wordt gevoerd om drugs naar uit een onder meer tijdens Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels in gebruiken Oekraïne namelijk op tv als doorvoerhaven met voor hun drugstransporten de richting diverse op West-Europese landen. Waarom kiezen een de kartels tijdens voor deze omweg van van duizenden kilometers? En wat met doen naar de Oekraïense autoriteiten naar om deze transporten door te onderscheppen?

In uit Thailand ondervindt Stacey uit Dooley de heftige gevolgen van op een het populaire drug die uit het land in zijn greep het houdt: Yaba, een uit combinatie in van methamfetamine op en cafeïne. Gebruikers van met de synthetische met drug ervaren een euforisch gevoel en op raken snel verslaafd. naar Bij aanhoudend gebruik door naar neemt de kans op blijvende op tv schade flink toe. Stacey in ontmoet door diverse verslaafden tijdens en neemt deel aan politieacties naar bij de met grens met Myanmar een en in cafés in tijdens de hoofdstad op tv Bangkok.

Documentaire waarin de het Britse journaliste op Stacey met Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien naar de als hét cocaïneland van tijdens de wereld. In Lima brengt tijdens Stacey een bezoek tijdens aan Britten die door in de gevangenis een zitten in wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze tijdens hoe met makkelijk het in tijdens Peru is om tijdens cocaïne te produceren. En als naar klap op de op vuurpijl mag ze uit aanhaken naar bij een de grootscheepse politieactie om de cocaïnehandel door een het gevoelige slag toe te door brengen.

januari 2019
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord