Programma gemist?

Stacey Dooley reist op af naar het door in Oost-Europa gelegen met Oekraïne. Daar duikt een ze een in de een strijd die wordt gevoerd om door drugs in uit onder meer uit Groot-Brittannië te weren. door Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk op tv als doorvoerhaven het voor hun in drugstransporten richting diverse West-Europese landen. met Waarom kiezen de de kartels in voor deze omweg van duizenden kilometers? de de En wat doen de Oekraïense het autoriteiten het om deze transporten op tv te onderscheppen?

In uit Thailand ondervindt Stacey het Dooley de heftige het gevolgen van een populaire drug op die het land van in zijn greep de tijdens houdt: Yaba, een combinatie door van methamfetamine en uit cafeïne. Gebruikers van de tijdens synthetische drug ervaren een het euforisch gevoel een en raken snel een verslaafd. Bij aanhoudend gebruik in neemt de door kans op tv op blijvende schade flink toe. Stacey naar ontmoet diverse op verslaafden tijdens en neemt deel aan politieacties tijdens bij de grens een met in Myanmar en in cafés in de in hoofdstad, naar Bangkok.

Vanaf op vanavond is uit de Britse documentairereeks 'Drugs tijdens over de de grens' van Stacey Dooley te zien met op met RTL 5. De op afleveringen zijn uit wekelijks om 21:30 uur de op tv. op tv De serie begint in Peru. Stacey naar onderzoekt van waarom Peru wordt gezien als een met hét cocaïneland van de wereld. een In Lima op brengt Stacey een bezoek aan naar Britten tijdens die in van de gevangenis zitten wegens op tv drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe tijdens makkelijk uit het in Peru is op tv om cocaïne te produceren. En tijdens als klap door op de vuurpijl op tv mag ze aanhaken bij uit door een grootscheepse politieactie om de cocaïnehandel het een gevoelige op tv slag toe door te brengen.

Stacey in Dooley reist af naar met Mexico, 's in werelds grootste producent op tv van methamfetamine. Deze harddrug, ook naar bekend als meth, op tv is een een van de gevaarlijkste en door meest op verslavende soorten ter naar wereld. De strijd van tussen de drugskartels, naar de politie én mensen die op tv het heft met in door eigen hand nemen, houdt Mexico in met een wurggreep. een Stacey neemt uit onder meer deel tijdens aan een uit legeractie gericht op naar het vinden van superlaboratoria waar meth de de wordt geproduceerd. Ook spreekt ze handelaren op tv en huurmoordenaars in in de dienst van de met kartels en families van slachtoffers op van tijdens drugsgeweld.

In het zuiden op tv het van Afrika duikt Stacey Dooley in tijdens de wereld door van cannabis. een Ze reist met onder meer af een naar Swaziland, waar ze boeren in bezoekt van die skunk, een uit sterkere variant van cannabis, produceren. Op in de luchthaven op tv van Johannesburg ziet in Stacey hoe makkelijk het met is om de tijdens cannabis het land naar uit te smokkelen. tijdens En het in de Zuid-Afrikaanse de townships wordt ze met geconfronteerd met Nyope, de een zeer gevaarlijke en verslavende tijdens mix van cannabis een en op heroïne.

Stacey de Dooley volgt het spoor van tijdens 's werelds door bestverkopende feestdrug: xtc. met Haar reis met start in Cambodja, waar naar een van de belangrijkste op tv grondstoffen van uit deze harddrug met vandaan komt. door Ze gaat met junglepatrouilles mee die uit criminelen op tv opsporen die op uit zoek zijn naar de de grondstof, de een zeldzame oliesoort. Daarna uit vervolgt ze haar trip tijdens richting Vancouver, waar veel op tv synthetisch van drugs worden geproduceerd, met en Atlanta, waar tijdens xtc op op tv grote schaal wordt uit verhandeld.

In uit het zuiden van Afrika op duikt Stacey Dooley in naar de op wereld van met cannabis. Ze reist onder meer de af naar Swaziland, waar tijdens van ze boeren bezoekt die skunk, het een sterkere variant van van cannabis, produceren. op tv Op de de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey tijdens hoe makkelijk het in is van om de naar cannabis het land uit van te smokkelen. in En in de door Zuid-Afrikaanse townships wordt met ze geconfronteerd met Nyope, een in zeer gevaarlijke en door verslavende mix door van cannabis en op heroïne.

In in het zuiden van Afrika duikt het Stacey Dooley door in de in wereld van cannabis. Ze tijdens reist onder meer door af naar Swaziland, in waar ze boeren op bezoekt die op skunk, een sterkere het variant van op cannabis, produceren. Op de luchthaven van van van Johannesburg ziet Stacey hoe de makkelijk het van is om de door cannabis het land uit te smokkelen. de En tijdens in de Zuid-Afrikaanse townships een wordt ze op geconfronteerd met uit Nyope, een zeer gevaarlijke en verslavende tijdens tijdens mix van cannabis en de heroïne.

Stacey op Dooley volgt het in spoor van 's de werelds bestverkopende een feestdrug, xtc. Haar in reis start in een Cambodja, waar een van de in belangrijkste grondstoffen van tijdens deze harddrug de vandaan komt. Ze gaat op met tijdens junglepatrouilles mee die criminelen opsporen uit die op naar zoek zijn naar tijdens de grondstof, een zeldzame oliesoort. van Daarna vervolgt ze met haar door trip richting Vancouver, waar in veel het synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, naar waar xtc op naar tijdens grote schaal wordt door verhandeld.

Stacey op Dooley volgt tijdens het spoor van 's een werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar naar reis start de in Cambodja, waar een met van de belangrijkste met grondstoffen van deze op harddrug door vandaan komt. Ze gaat uit met junglepatrouilles tijdens mee die op criminelen opsporen die op zoek zijn op naar de met grondstof, een zeldzame oliesoort. van Daarna in vervolgt ze haar op trip richting tijdens Vancouver, waar veel synthetisch drugs naar worden geproduceerd, op en Atlanta, waar het xtc op grote met schaal wordt het verhandeld.

Stacey Dooley reist de af naar op het in Oost-Europa een gelegen door Oekraïne. Daar duikt tijdens ze in de strijd die de wordt gevoerd om het drugs uit onder meer van op Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse van drugskartels gebruiken uit Oekraïne namelijk als doorvoerhaven het voor hun drugstransporten richting de diverse West-Europese op landen. Waarom kiezen op tv de kartels voor deze naar omweg van duizenden kilometers? het op tv En wat doen de Oekraïense door autoriteiten om deze transporten op tv te met onderscheppen?

In het Thailand ondervindt Stacey Dooley de de heftige een gevolgen van een populaire drug tijdens tijdens die het land door in zijn greep houdt: Yaba, de een combinatie van in methamfetamine op tv en cafeïne. Gebruikers van de de synthetische uit drug ervaren een het euforisch gevoel en raken snel verslaafd. tijdens in Bij aanhoudend gebruik neemt de kans in op door blijvende schade door flink toe. Stacey ontmoet uit diverse verslaafden door en neemt deel aan politieacties bij uit de door grens met Myanmar de en in cafés naar in de uit hoofdstad Bangkok.

Documentaire het waarin de Britse de journaliste Stacey door Dooley onderzoekt waarom Peru op wordt gezien als hét met cocaïneland van de wereld. in In Lima uit brengt Stacey een bezoek in aan Britten die op in de gevangenis op tv uit zitten wegens drugssmokkel. met Ook ontdekt ze hoe op tv makkelijk het in op Peru is om cocaïne te met produceren. in En als uit klap op de op vuurpijl mag ze aanhaken bij de een op grootscheepse politieactie om tijdens de cocaïnehandel een gevoelige in slag toe te het brengen.

november 2019
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!