Programma gemist?

Stacey Dooley reist op af naar door het in Oost-Europa uit gelegen Oekraïne. met Daar duikt ze in de de strijd die wordt het gevoerd om drugs een uit op tv onder meer Groot-Brittannië op te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels op tv gebruiken Oekraïne namelijk uit als doorvoerhaven voor een hun drugstransporten richting het diverse West-Europese landen. van Waarom kiezen de kartels een van voor deze omweg van duizenden kilometers? met En wat tijdens doen de een Oekraïense autoriteiten om door deze transporten te van onderscheppen?

In tijdens Thailand ondervindt Stacey Dooley naar de heftige gevolgen van met een van populaire drug die het het land uit in zijn greep het houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine van in en cafeïne. Gebruikers van de synthetische op drug ervaren met een euforisch gevoel in en raken snel op verslaafd. Bij aanhoudend gebruik de neemt de kans een op het blijvende schade flink toe. Stacey van met ontmoet diverse verslaafden en neemt deel op aan politieacties uit bij op tv de grens met Myanmar met en in op tv cafés in de tijdens hoofdstad, Bangkok.

Vanaf tijdens vanavond is de Britse uit documentairereeks in 'Drugs over de grens' van van Stacey Dooley te uit zien op tijdens RTL 5. De afleveringen zijn tijdens wekelijks om 21:30 op tv uur op tv. naar De serie met begint in Peru. van Stacey de onderzoekt waarom Peru wordt gezien als met door hét cocaïneland van de wereld. In het Lima brengt Stacey met een bezoek aan een Britten die in het de de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook van ontdekt ze hoe het makkelijk het in Peru op is op om cocaïne het te produceren. En als klap op door de vuurpijl mag het uit ze aanhaken bij het een grootscheepse politieactie om de cocaïnehandel een op tv een gevoelige slag op tv toe te brengen.

Stacey de Dooley reist af naar naar Mexico, naar 's werelds grootste producent van de methamfetamine. Deze harddrug, uit ook bekend als meth, door is een van met de de gevaarlijkste en uit meest verslavende soorten ter wereld. De op tv strijd de tussen de drugskartels, de een politie én tijdens mensen die het de heft in eigen met hand nemen, houdt Mexico in het een wurggreep. Stacey een neemt onder meer uit deel aan in een legeractie gericht van op het vinden met van het superlaboratoria waar meth wordt geproduceerd. Ook op spreekt ze een handelaren en huurmoordenaars in op tv dienst van een de kartels en families het van op slachtoffers van door drugsgeweld.

In naar het zuiden tijdens van Afrika duikt Stacey Dooley tijdens in de wereld van door cannabis. Ze reist de door onder meer af naar Swaziland, het waar naar ze boeren bezoekt die skunk, een met van sterkere variant van cannabis, produceren. Op van de luchthaven een van Johannesburg ziet tijdens Stacey hoe op tv makkelijk het is uit om de cannabis het land tijdens uit te de smokkelen. op tv En in de Zuid-Afrikaanse in townships wordt op tv ze geconfronteerd met Nyope, een een zeer gevaarlijke en verslavende van mix van de cannabis met en heroïne.

Stacey uit Dooley volgt het spoor tijdens van 's met werelds bestverkopende feestdrug: op xtc. Haar reis start op in Cambodja, naar waar een van de uit belangrijkste grondstoffen op tv van deze harddrug vandaan komt. uit Ze gaat met naar junglepatrouilles mee op die in criminelen opsporen die op naar zoek zijn naar naar de grondstof, een zeldzame een oliesoort. Daarna uit vervolgt ze tijdens haar trip richting Vancouver, uit waar veel synthetisch drugs een worden geproduceerd, en Atlanta, in waar xtc op tijdens grote schaal wordt op een verhandeld.

In het zuiden door van met Afrika duikt Stacey van Dooley in de tijdens wereld van cannabis. uit Ze reist onder meer af tijdens naar Swaziland, in waar ze boeren bezoekt op uit die skunk, een sterkere variant een van naar cannabis, produceren. Op de luchthaven van door uit Johannesburg ziet Stacey door hoe makkelijk het een is om de cannabis met het land uit te uit smokkelen. En in de met Zuid-Afrikaanse op tv townships wordt ze geconfronteerd met het in Nyope, een zeer gevaarlijke naar en verslavende mix van een cannabis en uit heroïne.

In het zuiden naar van Afrika tijdens duikt Stacey het Dooley in de wereld uit van cannabis. in Ze reist in onder meer af naar Swaziland, door waar ze boeren het bezoekt naar die skunk, een op tv sterkere variant van cannabis, produceren. Op op de luchthaven van van Johannesburg ziet een Stacey hoe makkelijk de het tijdens is om de cannabis het in land uit te uit smokkelen. En in het de Zuid-Afrikaanse townships wordt tijdens tijdens ze geconfronteerd met Nyope, een op zeer gevaarlijke en door verslavende mix van cannabis naar uit en heroïne.

Stacey Dooley naar volgt het het spoor van 's werelds bestverkopende van tijdens feestdrug, xtc. Haar reis naar start in Cambodja, waar een op tv van de door belangrijkste grondstoffen door van deze van harddrug vandaan komt. Ze gaat van met het junglepatrouilles mee die criminelen opsporen op tv die op het zoek zijn naar de grondstof, door een zeldzame tijdens oliesoort. Daarna vervolgt het ze haar trip richting met tijdens Vancouver, waar veel synthetisch drugs op worden geproduceerd, en Atlanta, door in waar xtc op grote schaal wordt naar uit verhandeld.

Stacey naar Dooley volgt het spoor een van op 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar uit reis start naar in tijdens Cambodja, waar een de van de belangrijkste grondstoffen door van deze harddrug vandaan komt. een in Ze gaat met junglepatrouilles een mee die criminelen opsporen die van naar op zoek zijn naar tijdens de grondstof, een zeldzame met oliesoort. Daarna het vervolgt ze haar met trip richting Vancouver, waar veel met de synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, in waar xtc in op grote naar schaal wordt van verhandeld.

Stacey tijdens Dooley reist af naar het op in de Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt door ze in de een strijd die wordt in op gevoerd om drugs uit onder naar meer Groot-Brittannië de te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels op tv gebruiken op tv Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voor van hun drugstransporten richting van diverse uit West-Europese landen. Waarom kiezen de het kartels voor deze omweg naar van op tv duizenden kilometers? En door wat doen de Oekraïense het autoriteiten om van deze transporten te tijdens onderscheppen?

In Thailand tijdens ondervindt Stacey Dooley de de heftige door gevolgen van naar een populaire drug die het naar land in in zijn greep houdt: Yaba, van een combinatie van methamfetamine uit tijdens en cafeïne. Gebruikers van van de synthetische op drug ervaren een euforisch op tv gevoel en raken snel verslaafd. een Bij aanhoudend het gebruik door neemt de kans op blijvende tijdens schade flink met toe. Stacey ontmoet diverse verslaafden op en neemt deel tijdens aan uit politieacties bij het de grens met het Myanmar en in cafés in de op hoofdstad uit Bangkok.

Documentaire door waarin de Britse journaliste op Stacey de Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien door als hét een cocaïneland van de wereld. met In door Lima brengt Stacey een op tv bezoek aan Britten die tijdens in de een gevangenis zitten wegens het drugssmokkel. Ook door ontdekt ze hoe op tv makkelijk het in Peru is in om cocaïne op tv te produceren. En als op tv klap van op de vuurpijl naar mag ze aanhaken bij naar een grootscheepse politieactie op tv om de cocaïnehandel van een gevoelige slag toe op te tijdens brengen.

maart 2019
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord