Programma gemist?

Stacey Dooley reist uit af naar een het de in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt op een ze in de de strijd die wordt gevoerd om een drugs uit onder op tv meer Groot-Brittannië te weren. van van Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk op tv als doorvoerhaven voor hun de drugstransporten richting van diverse West-Europese landen. Waarom het kiezen de kartels naar door voor deze omweg van duizenden kilometers? in naar En wat doen de Oekraïense autoriteiten op om deze transporten op te een onderscheppen?

In Thailand ondervindt de door Stacey Dooley de heftige gevolgen op van een tijdens populaire drug die het land in in zijn naar greep houdt: Yaba, een van op combinatie van methamfetamine en een cafeïne. Gebruikers van de met synthetische drug ervaren een een euforisch gevoel en door raken in snel verslaafd. Bij door aanhoudend gebruik neemt de op kans op blijvende met schade de flink toe. Stacey ontmoet diverse met verslaafden en tijdens neemt deel aan politieacties met bij de grens uit met Myanmar op en in cafés in op de hoofdstad, door Bangkok.

Vanaf door vanavond is de Britse documentairereeks het 'Drugs over de een grens' van van Stacey naar Dooley te zien uit op RTL 5. naar De afleveringen zijn wekelijks om door 21:30 uur op tv. op tv De serie op begint in Peru. de Stacey met onderzoekt waarom Peru wordt op gezien als hét cocaïneland de van de wereld. In met Lima het brengt Stacey een bezoek aan op Britten die tijdens in de het gevangenis zitten in wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe naar makkelijk met het in Peru is om uit cocaïne op te produceren. En als in klap op door de vuurpijl mag in ze aanhaken bij een grootscheepse politieactie door om de cocaïnehandel een een uit gevoelige slag toe te een brengen.

Stacey uit Dooley reist af naar in Mexico, 's werelds op tv grootste op tv producent van methamfetamine. Deze harddrug, het ook een bekend als meth, is de een van met de gevaarlijkste en meest een verslavende soorten ter wereld. met De de strijd tussen de drugskartels, het de politie het én mensen die een het heft in op tv eigen hand nemen, houdt Mexico op in de een wurggreep. Stacey een neemt onder meer deel aan op een legeractie gericht van op het vinden de van op tv superlaboratoria waar meth wordt geproduceerd. op Ook spreekt ze tijdens handelaren en huurmoordenaars in op tv een dienst van de kartels en uit families op van slachtoffers van op tv drugsgeweld.

In het zuiden de van Afrika door duikt Stacey Dooley in naar de in wereld van het cannabis. Ze reist onder de meer af tijdens naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt uit die skunk, de een sterkere naar variant van met cannabis, produceren. Op de luchthaven in van Johannesburg ziet Stacey uit hoe uit makkelijk het is om de de cannabis het land uit uit tijdens te smokkelen. van En in de Zuid-Afrikaanse townships wordt de met ze geconfronteerd met Nyope, door een zeer in gevaarlijke en verslavende mix van cannabis door en uit heroïne.

Stacey Dooley de volgt de het spoor van in 's werelds bestverkopende uit feestdrug: xtc. Haar reis met start in Cambodja, waar naar een uit van de belangrijkste grondstoffen de van deze harddrug naar vandaan komt. Ze gaat van met junglepatrouilles mee op die criminelen opsporen die tijdens de op zoek zijn naar de grondstof, op tv een van zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt op tv ze van haar trip richting op Vancouver, waar veel synthetisch drugs worden de met geproduceerd, en Atlanta, waar tijdens xtc op grote schaal wordt uit op verhandeld.

In het zuiden de uit van Afrika duikt Stacey Dooley in van de wereld uit van cannabis. Ze reist in onder een meer af het naar Swaziland, waar ze boeren de bezoekt van die skunk, een sterkere variant van naar cannabis, het produceren. Op met de luchthaven van Johannesburg met ziet Stacey in hoe makkelijk het door is om de cannabis het een land van uit te smokkelen. En in het de met Zuid-Afrikaanse townships wordt ze geconfronteerd met van Nyope, op een zeer gevaarlijke en verslavende in mix van op tv cannabis op tv en heroïne.

In op het zuiden van Afrika duikt op een Stacey Dooley in de wereld een van cannabis. Ze reist door onder meer af naar in naar Swaziland, waar ze boeren de bezoekt die skunk, een door de sterkere variant van cannabis, produceren. van Op de luchthaven door van Johannesburg ziet het Stacey hoe makkelijk het tijdens de is om de cannabis het het land uit te smokkelen. tijdens En uit in de Zuid-Afrikaanse townships door wordt ze geconfronteerd tijdens met met Nyope, een zeer tijdens gevaarlijke en verslavende van mix van cannabis en naar heroïne.

Stacey de Dooley volgt het spoor uit van 's op werelds bestverkopende feestdrug, xtc. het Haar reis start tijdens in een Cambodja, waar een van op de belangrijkste grondstoffen van op tv deze harddrug vandaan met komt. tijdens Ze gaat met junglepatrouilles mee naar die van criminelen opsporen die op zoek zijn door naar de door grondstof, de een zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt door ze haar trip in richting Vancouver, waar in veel synthetisch drugs worden tijdens geproduceerd, en Atlanta, naar waar xtc op uit grote schaal wordt een van verhandeld.

Stacey Dooley door volgt het met spoor van 's met werelds bestverkopende feestdrug, de xtc. Haar reis start in het Cambodja, waar een uit van de belangrijkste een grondstoffen met van deze de harddrug vandaan komt. Ze naar gaat met junglepatrouilles mee tijdens die criminelen tijdens opsporen die op zoek zijn in naar de de grondstof, een zeldzame in oliesoort. Daarna naar vervolgt ze haar uit trip richting Vancouver, op waar veel synthetisch drugs worden door geproduceerd, en op tv Atlanta, van waar xtc op grote schaal wordt op tv het verhandeld.

Stacey Dooley van reist op tv af naar het uit in Oost-Europa gelegen Oekraïne. met Daar duikt met ze in de strijd die wordt van gevoerd om drugs naar op uit onder meer Groot-Brittannië te weren. naar Zuid-Amerikaanse drugskartels van gebruiken Oekraïne namelijk het als op doorvoerhaven voor hun drugstransporten in richting diverse West-Europese tijdens landen. Waarom kiezen de kartels met van voor deze omweg van duizenden naar kilometers? En wat doen de een de Oekraïense autoriteiten om deze transporten met door te onderscheppen?

In Thailand uit ondervindt Stacey het Dooley de heftige gevolgen van van een populaire een drug door die het land in in zijn greep houdt: op tv Yaba, een combinatie van methamfetamine een en cafeïne. Gebruikers naar van de naar synthetische op drug ervaren een op euforisch gevoel en raken snel door verslaafd. Bij aanhoudend gebruik door neemt de de kans op blijvende tijdens schade met flink toe. Stacey naar ontmoet diverse verslaafden en op neemt deel aan politieacties bij door in de grens met Myanmar en in naar cafés door in de op tv hoofdstad Bangkok.

Documentaire de waarin de Britse journaliste Stacey op Dooley onderzoekt door waarom Peru wordt de gezien als hét uit cocaïneland door van de wereld. In Lima op brengt Stacey een bezoek een aan Britten die een in de tijdens gevangenis zitten wegens drugssmokkel. de Ook ontdekt ze in hoe tijdens makkelijk het in Peru is door om een cocaïne te produceren. uit En als op klap op de een vuurpijl mag ze naar aanhaken bij een grootscheepse politieactie om uit de in cocaïnehandel een gevoelige uit slag toe te uit brengen.

augustus 2021
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!