Programma gemist?

Stacey van Dooley reist af naar het met in het Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar een duikt ze in een de het strijd die wordt gevoerd om een drugs door uit onder meer Groot-Brittannië te weren. van van Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne naar namelijk als de doorvoerhaven voor hun drugstransporten van richting diverse West-Europese landen. Waarom naar kiezen op de kartels voor deze de omweg van tijdens duizenden kilometers? En tijdens wat doen de Oekraïense autoriteiten de om deze transporten van een te onderscheppen?

In met Thailand ondervindt Stacey Dooley de door heftige in gevolgen van door een populaire drug die op het land in zijn tijdens greep houdt: door Yaba, een naar combinatie van methamfetamine en cafeïne. op tv Gebruikers het van de synthetische drug door ervaren een euforisch gevoel en door raken door snel verslaafd. op tv Bij aanhoudend gebruik neemt de kans van op blijvende op schade de flink toe. Stacey ontmoet diverse verslaafden in en neemt met deel de aan politieacties bij de door grens met Myanmar en in in van cafés in de hoofdstad, tijdens Bangkok.

Vanaf vanavond is van met de Britse documentairereeks op tv 'Drugs over de grens' van door Stacey door Dooley te zien op RTL 5. op tijdens De afleveringen zijn wekelijks met om 21:30 de uur op tv. in De serie begint in Peru. Stacey van uit onderzoekt waarom Peru wordt gezien als in tijdens hét cocaïneland van de wereld. een In met Lima brengt Stacey een bezoek tijdens aan Britten die het in de gevangenis zitten met uit wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe in makkelijk het in op tv Peru is om van cocaïne te uit produceren. En als klap uit op de de vuurpijl mag ze een aanhaken bij de een grootscheepse politieactie om naar de cocaïnehandel een gevoelige op slag toe het te brengen.

Stacey in Dooley reist af naar naar Mexico, tijdens 's werelds grootste producent van methamfetamine. uit in Deze harddrug, ook bekend als meth, een de is een van de gevaarlijkste uit en meest verslavende soorten uit ter wereld. De tijdens strijd tussen op tv de drugskartels, de van politie op én mensen die het heft een in eigen hand nemen, met naar houdt Mexico in de een wurggreep. Stacey tijdens neemt onder meer deel tijdens aan een legeractie gericht op tv op het uit vinden van superlaboratoria waar uit meth wordt het geproduceerd. Ook spreekt ze in handelaren en huurmoordenaars uit in dienst van de in kartels en tijdens families van de slachtoffers van in drugsgeweld.

In het zuiden door naar van Afrika duikt Stacey Dooley op in de met wereld van cannabis. uit Ze reist naar onder meer af naar tijdens Swaziland, waar ze uit boeren bezoekt die skunk, naar een sterkere met variant van cannabis, door produceren. Op de een luchthaven van Johannesburg ziet Stacey op met hoe makkelijk het is om de een cannabis het land op uit te smokkelen. het En door in de Zuid-Afrikaanse op tv townships wordt ze geconfronteerd met naar met Nyope, een zeer gevaarlijke en verslavende een mix van cannabis het en in heroïne.

Stacey Dooley met volgt een het spoor van 's werelds bestverkopende met feestdrug: de xtc. Haar reis de start in naar Cambodja, waar een van de belangrijkste tijdens grondstoffen van deze tijdens harddrug een vandaan komt. Ze op gaat met junglepatrouilles mee van die uit criminelen opsporen die op zoek een zijn tijdens naar de grondstof, een zeldzame oliesoort. op tv op Daarna vervolgt ze van haar trip richting Vancouver, waar veel de synthetisch drugs op tv worden op geproduceerd, en Atlanta, waar xtc op tv op op grote schaal wordt naar verhandeld.

In het uit zuiden van Afrika met duikt door Stacey Dooley in in de wereld van een cannabis. Ze reist de onder meer af het naar Swaziland, waar ze een boeren bezoekt die van skunk, een sterkere variant met van cannabis, op produceren. Op de tijdens luchthaven van Johannesburg ziet in Stacey hoe makkelijk het in is om de door cannabis het land door in uit te smokkelen. tijdens En in de naar Zuid-Afrikaanse townships wordt de ze geconfronteerd met Nyope, met een zeer in gevaarlijke en verslavende mix van naar cannabis de en heroïne.

In op het zuiden van in Afrika duikt Stacey uit Dooley in de op wereld van cannabis. Ze reist naar onder meer op tv af naar Swaziland, waar het ze boeren het bezoekt die skunk, een het sterkere door variant van cannabis, produceren. met Op op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey met hoe makkelijk op tv het is om het de cannabis het land een uit naar te smokkelen. En in uit de met Zuid-Afrikaanse townships wordt ze naar geconfronteerd met door Nyope, een zeer van gevaarlijke en verslavende mix van van cannabis op en heroïne.

Stacey Dooley volgt tijdens van het spoor van in 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. het Haar reis start in op Cambodja, waar een in de van de belangrijkste met grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. op Ze gaat met tijdens junglepatrouilles mee het die criminelen opsporen op tv die op zoek zijn uit naar de de grondstof, naar een zeldzame oliesoort. Daarna een vervolgt ze haar in trip richting Vancouver, waar veel op synthetisch een drugs worden geproduceerd, en Atlanta, op tv waar uit xtc op grote schaal het wordt door verhandeld.

Stacey door Dooley volgt van het spoor van 's tijdens werelds bestverkopende feestdrug, naar xtc. Haar reis start naar in op tv Cambodja, waar een van de door belangrijkste grondstoffen van van deze uit harddrug vandaan komt. de Ze gaat met junglepatrouilles mee door die criminelen met opsporen die op zoek zijn tijdens naar op de grondstof, een met zeldzame oliesoort. een Daarna vervolgt ze haar door trip richting Vancouver, waar veel een synthetisch drugs worden met geproduceerd, en in Atlanta, waar xtc in op grote schaal in wordt tijdens verhandeld.

Stacey Dooley reist met af naar op het in Oost-Europa het gelegen Oekraïne. Daar uit duikt ze in van de in strijd die wordt gevoerd het om drugs uit van onder meer het Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken naar Oekraïne namelijk van als doorvoerhaven voor hun op drugstransporten richting diverse van West-Europese landen. Waarom door kiezen op de kartels voor deze omweg de van op duizenden kilometers? En wat van doen de Oekraïense autoriteiten tijdens om deze van transporten te een onderscheppen?

In op Thailand ondervindt Stacey Dooley de van heftige op gevolgen van een populaire drug door die met het land in zijn greep uit houdt: de Yaba, een combinatie het van methamfetamine in en cafeïne. Gebruikers van de van synthetische door drug ervaren een euforisch door gevoel en raken snel verslaafd. op Bij op tv aanhoudend gebruik neemt de tijdens kans op blijvende uit schade tijdens flink toe. Stacey ontmoet op diverse verslaafden en op tv neemt deel het aan politieacties bij de in grens met Myanmar en door in cafés in de de hoofdstad tijdens Bangkok.

Documentaire de waarin de Britse journaliste naar Stacey Dooley onderzoekt waarom uit Peru wordt met gezien op als hét cocaïneland van de tijdens wereld. met In Lima brengt Stacey een op tv bezoek aan uit Britten die het in de gevangenis zitten van wegens drugssmokkel. door Ook ontdekt ze hoe makkelijk het tijdens in het Peru is om op cocaïne te produceren. in En als met klap op de vuurpijl op mag ze uit aanhaken bij een grootscheepse politieactie de om de de cocaïnehandel een gevoelige slag tijdens toe te in brengen.

mei 2018
06-04-2018 21:31

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

30-03-2018 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

23-03-2018 21:35

Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Nieuw: Stacey Dooley onderzoekt - Drugs over de grens

Vanaf vanavond is de Britse documentairereeks 'Drugs over de grens' van Stacey Dooley te zien op RTL 5. De afleveringen zijn wekelijks om 21:30 uur op tv. De serie begint in Peru. Stacey onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïne...

27-10-2017 20:30

Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Stacey Dooley - moord en meth in Mexico

Stacey Dooley reist af naar Mexico, 's werelds grootste producent van methamfetamine. Deze harddrug, ook bekend als meth, is een van de gevaarlijkste en meest verslavende soorten ter wereld. De strijd tussen de drugskartels, de politie én m...

22-09-2017 21:29

Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Docu: Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ...

15-09-2017 21:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug: xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

16-07-2017 15:40

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

14-07-2017 20:29

Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Cannabis-smokkelaars in Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey ho...

09-07-2017 15:46

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

07-07-2017 20:29

Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Ecstacy-oorlogen in Cambodja

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen di...

12-05-2017 20:27

Europa

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Europa

Stacey Dooley reist af naar het in Oost-Europa gelegen Oekraïne. Daar duikt ze in de strijd die wordt gevoerd om drugs uit onder meer Groot-Brittannië te weren. Zuid-Amerikaanse drugskartels gebruiken Oekraïne namelijk als doorvoerhaven voo...

05-05-2017 20:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Thailand

In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba, een combinatie van methamfetamine en cafeïne. Gebruikers van de synthetische drug ervaren een euforisch gevoel en raken ...

28-04-2017 20:29

Peru

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens - Peru

Documentaire waarin de Britse journaliste Stacey Dooley onderzoekt waarom Peru wordt gezien als hét cocaïneland van de wereld. In Lima brengt Stacey een bezoek aan Britten die in de gevangenis zitten wegens drugssmokkel. Ook ontdekt ze hoe ...

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens bij Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley de wereldwijde strijd tegen drugs onderzoekt.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord