Programma gemist?

Sophie Hilbrand bezoekt tijdens de plaatsen op die van het afgelopen halfjaar booming waren in uit een het nieuws. Hoe kijken de bewoners naar terug op in het mediacircus het in hun woonplaats? de En welke impact hebben een die schreeuwende krantenkoppen op met de uit gastvrijheid van de van bewoners? Lukt uit het Sophie om samen uit met haar camera- en geluidsman op een lekkere tijdens maaltijd, op een biertje en slaapplek van te regelen? Afl.: Enschede. een Eddy Achterberg uit zong het al: Eenmaal zullen met wij het de kampioen in zijn. En in mei 2010 in was het tijdens dan eindelijk zo ver: voor van het eerst een in op zijn bestaan werd FC Twente landskampioen. het uit Fans vielen elkaar naar op straat spontaan in de armen op van en huilden tranen van geluk. Hoe in gaat een het nu met de met Tukkers? Is de rust door wedergekeerd of het zijn de inwoners alweer het bezig met het op organiseren van het het kampioensfeest met van dit jaar? Presentatie: Sophie van naar Hilbrand.

Sophie de Hilbrand bezoekt de plaatsen naar die het afgelopen een halfjaar booming de waren in het nieuws. Hoe uit kijken de bewoners de terug op het naar mediacircus op tv in hun woonplaats? En welke uit door impact hebben die schreeuwende op krantenkoppen op van de gastvrijheid van de de bewoners? Lukt het door Sophie om samen met haar op door camera- en geluidsman een uit lekkere maaltijd, tijdens een biertje en door slaapplek te regelen? Afl.: Venlo. in De op PVV groeide het afgelopen jaar het de hardst met van alle politieke partijen. In van heel de Nederland stemden door veel mensen PVV, maar in in Geerts hometown Venlo waren naar verreweg de de meeste aanhangers op tv te vinden. Maar in is de achterban van de een naar Partij Voor de het Vrijheid ook voor de gastvrijheid? door Lukt het Sophie tijdens om binnen te in komen en onder het een genot van van een biertje even naar te bomen over de door politiek? het En hoe zit het eigenlijk van met de naar Venlonaren die van niet op de op tv PVV hebben gestemd? Presentatie: Sophie naar uit Hilbrand.

Sophie van Hilbrand bezoekt de plaatsen tijdens die het afgelopen tijdens halfjaar uit booming waren in het nieuws. Hoe naar kijken de uit bewoners terug op op tv het het mediacircus in hun woonplaats? En welke de impact hebben die het schreeuwende krantenkoppen op het de gastvrijheid van naar door de bewoners? Lukt op tv het Sophie om samen in met haar camera- en geluidsman het een lekkere met maaltijd, een van biertje en slaapplek tijdens te regelen? Afl.: Enschede. naar Eddy Achterberg op tv zong het al: naar Eenmaal zullen naar wij de kampioen zijn. En door in mei tijdens 2010 was het dan het eindelijk tijdens zo ver: voor het het eerst in zijn bestaan werd een FC tijdens Twente landskampioen. in Fans vielen elkaar op in straat spontaan in de armen op en tijdens huilden tranen van geluk. Hoe het gaat het door nu op met de Tukkers? in Is de rust wedergekeerd of zijn het de inwoners alweer met bezig met het op tv organiseren van het tijdens kampioensfeest van van dit jaar? Presentatie: Sophie het van Hilbrand.

Sophie Hilbrand van bezoekt de op plaatsen die op het afgelopen halfjaar het booming waren in het nieuws. Hoe door kijken door de bewoners terug op het naar mediacircus in hun tijdens woonplaats? En welke in van impact hebben die schreeuwende krantenkoppen een op de op gastvrijheid van de bewoners? Lukt het het Sophie in om samen met haar op tv camera- en een geluidsman een lekkere een maaltijd, door een biertje en slaapplek te tijdens regelen? Afl.: in Nij Beets. Het rustige Friese op tv dorp de Nij Beets werd in 2010 op opgeschrikt, omdat een een tandartsassistente vier op tv zwangerschappen voor met het hele dorp uit verborgen had door weten te houden en haar dode de baby's vervolgens naar op zolder had op tv verstopt. op tv Buurtbewoners werd de hemd uit van het lijf gevraagd: had in echt niemand tijdens gezien dat ze telkens van in zwanger was? Sophie gaat in het dorp in om in te het kijken of de rust is de wedergekeerd. Presentatie: Sophie tijdens Hilbrand.

Sophie Hilbrand bezoekt uit de plaatsen met die het van afgelopen halfjaar booming een waren in het van nieuws. Hoe kijken in de bewoners met terug op het mediacircus in hun door woonplaats? En op welke impact hebben die op tv naar schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van op tv naar de bewoners? Lukt het Sophie om tijdens samen met op haar camera- en geluidsman in in een lekkere maaltijd, een biertje de en slaapplek te regelen? op Afl.: door Den Haag. Niemand kon in het 2010 om een Sterretje, Jokertje, Matsoe Matsoe op tv en Barbie heen. naar De neukende, het zuipende, feestende van Hagenezen van Oh Oh Cherso in lieten Nederland naar zien hoe je in tijdens Griekenland op tv echt goed los gaat in en waren in uit no-time razend populair. naar Vinden de inwoners tijdens van Den Haag uit het een visitekaartje met voor door de stad of hebben ze het op de schaamrood op de kaken staan? Presentatie: een Sophie op tv Hilbrand.

Hoe gastvrij tijdens zijn op tv de miljonairs achter hun op tv hoge hekken en chique het oprijlanen? Filemon Wesselink met onderzoekt of met hij een hapje, drankje het en in slaapplek kan regelen in de tijdens rijke gemeenten van Nederland. uit Geen naar verstopte doucheputjes tijdens drie hoog achter dus, maar privébubbelbaden tijdens en champagne in in kasten van huizen. een Samen met uit cameraman François op tv en geluidsman op tv Linray baant Filemon zich de een weg het tussen de SUV's, in siertuinen en poedels door, om te uit onderzoeken hoe de het is gesteld uit met de gastvrijheid. door Presentatie: in Filemon Wesselink.

Hoe gastvrij een zijn uit de miljonairs achter een hun hoge hekken en chique oprijlanen? de Filemon op tv Wesselink onderzoekt of van hij een hapje, drankje naar en slaapplek door kan regelen in een de rijke gemeenten het van Nederland. Geen verstopte doucheputjes van drie een hoog achter dus, maar in privébubbelbaden en op champagne in kasten van huizen. op tv Samen met cameraman door François en geluidsman met in Linray baant Filemon zich een de weg tussen de SUV's, een siertuinen en de poedels door, om te uit onderzoeken op hoe het is gesteld op tv met het de gastvrijheid. Presentatie: Filemon op tv Wesselink.

Hoe naar gastvrij zijn de naar miljonairs achter hun hoge hekken naar en chique oprijlanen? op Filemon Wesselink een onderzoekt of hij een een van hapje, drankje en slaapplek op kan regelen in de van rijke van gemeenten van Nederland. Geen op tv verstopte doucheputjes drie hoog op tv achter dus, met maar privébubbelbaden en van champagne in met kasten van huizen. naar Samen met cameraman door François en geluidsman Linray baant Filemon met zich een weg op tv tussen de met SUV's, siertuinen tijdens en poedels door, om met te onderzoeken hoe het van is op gesteld met de gastvrijheid. Presentatie: uit Filemon de Wesselink.

Filemon Wesselink uit onderzoekt wat van de meest en minst gastvrije de gemeentes in van Nederland zijn. op Hoe reageert een Nederland als hij samen met naar zijn naar camera- en geluidsman plotseling voor met de deur staat? het Mogen ze gezellig een op tv prakkie mee-eten, de of worden het koude op tv hongerige nachten voor door de mannen? Filemon tijdens zal van zijn eigen diensten tijdens aanbieden in ruil voor met een beetje uit gastvrijheid. Welke mensen op tv maken er gebruik op tv van en welke mensen niet? tijdens Presentatie: door Filemon Wesselink.

Filemon op Wesselink onderzoekt wat de meest op tv en een minst gastvrije in gemeentes van Nederland zijn. op Hoe reageert in Nederland als hij samen met op tv zijn camera- en met geluidsman plotseling het voor de deur door staat? Mogen ze op gezellig een prakkie mee-eten, op tv of worden tijdens het koude hongerige nachten voor met de mannen? uit Filemon in zal zijn eigen door diensten aanbieden in ruil het voor een beetje gastvrijheid. van Welke mensen maken een er gebruik uit van en op tv welke mensen niet? door Presentatie: Filemon Wesselink.

Filemon Wesselink een onderzoekt wat de met meest en minst gastvrije een gemeentes van Nederland van zijn. Hoe een reageert met Nederland als hij samen door met zijn camera- op tv en geluidsman plotseling voor de tijdens deur met staat? Mogen ze gezellig naar een prakkie mee-eten, of door worden het met koude hongerige nachten naar voor naar de mannen? Filemon uit zal zijn eigen diensten aanbieden in van ruil voor op tv een beetje naar gastvrijheid. Welke mensen maken naar er gebruik van in en welke mensen het niet? Presentatie: Filemon uit Wesselink.

Filemon naar Wesselink onderzoekt wat de meest op tv en minst op tv gastvrije gemeentes van Nederland het zijn. Hoe reageert het Nederland als hij op tv samen met tijdens zijn camera- en op geluidsman plotseling voor de uit deur staat? het Mogen met ze gezellig een prakkie de mee-eten, of worden het koude op hongerige nachten de voor de door mannen? Filemon zal zijn eigen tijdens diensten de aanbieden in ruil voor de een beetje op tv gastvrijheid. Welke het mensen maken er gebruik van tijdens en welke mensen op tv niet? Presentatie: Filemon naar Wesselink.

Het door NWETZ-team reist onder leiding van met een Eddy Zoëy met met grootse verwachtingen naar Engeland het af. De Britse gastvrijheid uit is met toch minstens even bekend van als de uitgebreide in Engelse high tea met en de uit bekende Engelse taxi's en met rode dubbeldekkers. met Afl.: Blackpool. Er staat van een gastvrijheidstest in naar de kustplaats met Blackpool op het de programma. Blackpool ligt in in het noordwesten van Engeland en het telt zo'n 140.000 met inwoners. Eddy heeft het in eerste in instantie tijdens het gevoel in de hel op uit naar aarde te zijn beland. Een stad in waar de op duivel regeert, in vol hoeren, pooiers en jonge de kinderen met in een de glas bier in de hand. Is van tijdens het echt zo uit erg gesteld met de gastvrijheid in in het Engelse tijdens Blackpool? op tv Of wacht Eddy misschien uit toch een onverwacht de warm welkom? Presentatie: in Eddy Zoëy.

Het NWETZ-team op tv reist onder leiding van het Eddy Zoëy met op tv uit grootse verwachtingen naar van Engeland af. De Britse gastvrijheid is het toch de minstens even bekend als de op uitgebreide Engelse high door tea en de op tv bekende van Engelse taxi's en rode op tv dubbeldekkers. op Afl.: Liverpool. Eddy Zoëy reist af op het naar de stad Liverpool, uit in het met noordwesten van Engeland. Liverpool staat bekend naar uit om twee beruchte voetbalclubs tijdens uit The Premier naar League; Liverpool FC en de Everton op tv FC. En natuurlijk om de vele met fanatieke voetbalsupporters die door deze tijdens stad rijk is. Een naar bezoek aan een Liverpool is uit daarom niet compleet zonder dat het in Nu we op er toch door zijn-team een kijkje neemt in naar de stadions van door uit beide clubs. Zullen Eddy naar en zijn op tv team erin slagen om ook een het pint bier en tijdens de een slaapplaats te bemachtigen? tijdens Presentatie: Eddy tijdens Zoëy.

Het NWETZ-team met reist onder met leiding van Eddy Zo�y met in grootse verwachtingen door naar Engeland naar af. De Britse in gastvrijheid is een toch minstens even bekend naar als de uitgebreide Engelse high van tea en de op tv bekende Engelse taxi's op met en rode dubbeldekkers. tijdens Afl.: Brighton. Eddy is met op tv zijn op tv crew in een van de met grootste uit en bekendste badplaatsen van Engeland: Brighton. naar in Een stad met een bruisend nachtleven, door veel tijdens kunstenaars en in toprestaurants. Maar of ze van gastvrij zijn tijdens is nog nooit het onderzocht, en dat op is precies wat Eddy deze vakantie op gaat testen. in Presentatie: Eddy op Zo�y.

oktober 2017
30-01-2011 23:10

Enschede

Nu we er toch zijn - Enschede

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

23-01-2011 23:05

Venlo

Nu we er toch zijn - Venlo

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

16-01-2011 22:40

Enschede

Nu we er toch zijn - Enschede

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

09-01-2011 22:40

Nij Beets

Nu we er toch zijn - Nij Beets

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

02-01-2011 22:40

Den Haag

Nu we er toch zijn - Den Haag

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

15-01-2010 22:00

Aflevering 9

Nu we er toch zijn - Aflevering 9

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

08-01-2010 22:00

Aflevering 8

Nu we er toch zijn - Aflevering 8

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

18-12-2009 22:00

Aflevering 7

Nu we er toch zijn - Aflevering 7

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

20-11-2009 22:00

Aflevering 4

Nu we er toch zijn - Aflevering 4

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

13-11-2009 22:00

Aflevering 3

Nu we er toch zijn - Aflevering 3

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

06-11-2009 22:00

Aflevering 2

Nu we er toch zijn - Aflevering 2

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

30-10-2009 21:55

Aflevering 1

Nu we er toch zijn - Aflevering 1

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

06-09-2009 22:00

Blackpool

Nu we er toch zijn - Blackpool

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zoëy met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: B...

30-08-2009 22:00

Liverpool

Nu we er toch zijn - Liverpool

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zoëy met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: L...

09-08-2009 21:55

Brighton

Nu we er toch zijn - Brighton

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zo�y met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland alshij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, ofworden het koude hongerige nachten voor de mannen? Filemon zal zijn eigen diensten aanbieden in ruil voor een beetjegastvrijheid. Welke mensen maken er gebruik van en welke mensen niet? Presentatie: Filemon Wesselink.

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-01-2011 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord