Programma gemist?

Sophie Hilbrand bezoekt het de plaatsen uit die het afgelopen halfjaar de booming waren in op tv het nieuws. Hoe de kijken de bewoners naar met terug op het mediacircus in de hun naar woonplaats? En welke impact hebben door die schreeuwende krantenkoppen op door de gastvrijheid op van van de bewoners? Lukt het door Sophie om samen met haar in naar camera- en geluidsman een op tv lekkere maaltijd, een door biertje en slaapplek in te regelen? Afl.: Enschede. Eddy in Achterberg zong het op tv al: een Eenmaal zullen wij door de kampioen zijn. En in op tv mei op 2010 was het dan eindelijk in zo ver: van voor het eerst in naar zijn bestaan werd naar FC Twente landskampioen. in Fans met vielen elkaar op in straat spontaan een in de armen en huilden tranen naar van geluk. Hoe met door gaat het nu met de Tukkers? op tv naar Is de rust wedergekeerd de of zijn de inwoners uit alweer op tv bezig met het organiseren van uit het kampioensfeest van dit het jaar? Presentatie: Sophie een door Hilbrand.

Sophie Hilbrand door bezoekt de plaatsen die in het de afgelopen halfjaar booming met waren in op tv het nieuws. Hoe kijken in de bewoners de terug op het met mediacircus in hun woonplaats? En van welke impact hebben die een schreeuwende krantenkoppen uit op op tv de gastvrijheid van de de bewoners? Lukt uit het Sophie om samen naar met haar camera- en geluidsman in een lekkere maaltijd, een met een biertje en slaapplek te regelen? van Afl.: Venlo. De in PVV groeide uit het afgelopen jaar de het hardst van op alle politieke partijen. op tv In heel de Nederland stemden veel mensen tijdens PVV, maar in uit Geerts op tv hometown Venlo waren verreweg de een meeste door aanhangers te vinden. Maar door is de achterban van de de Partij met Voor de Vrijheid ook voor tijdens de van gastvrijheid? Lukt het Sophie uit om binnen te komen in en onder in het genot van een uit biertje even te in bomen naar over de politiek? En hoe naar zit het van eigenlijk met de Venlonaren naar die niet op de de van PVV hebben gestemd? Presentatie: Sophie uit van Hilbrand.

Sophie Hilbrand van bezoekt de plaatsen uit die het afgelopen tijdens halfjaar van booming waren in in het nieuws. Hoe op kijken de bewoners terug op in het mediacircus in naar hun woonplaats? in En welke impact door hebben die schreeuwende in krantenkoppen op de de gastvrijheid van de bewoners? de Lukt het van Sophie om samen met haar van camera- en geluidsman in een lekkere maaltijd, uit een biertje en met slaapplek het te regelen? Afl.: Enschede. Eddy een Achterberg zong het op tv al: Eenmaal zullen in wij tijdens de kampioen de zijn. En in door mei 2010 was het uit dan eindelijk zo ver: voor op tv tijdens het eerst in zijn bestaan werd het FC Twente met landskampioen. de Fans vielen elkaar op tijdens straat spontaan door in de armen en tijdens huilden tranen van geluk. uit Hoe gaat het nu van met de een Tukkers? het Is de rust wedergekeerd tijdens of zijn de het inwoners alweer bezig met op het in organiseren van het het kampioensfeest van dit jaar? Presentatie: Sophie een de Hilbrand.

Sophie uit Hilbrand bezoekt de uit plaatsen die het afgelopen het halfjaar booming waren in door het nieuws. een Hoe kijken de bewoners uit terug op het uit mediacircus in hun op tv van woonplaats? En welke impact hebben uit die naar schreeuwende krantenkoppen op met de gastvrijheid van de bewoners? uit Lukt het Sophie om door de samen met haar camera- en geluidsman in een lekkere maaltijd, een in een biertje en tijdens slaapplek te regelen? Afl.: Nij Beets. naar Het rustige Friese tijdens dorp Nij op tv Beets werd in 2010 in door opgeschrikt, omdat een tandartsassistente vier op zwangerschappen voor van het hele dorp verborgen had een weten van te houden en haar dode in baby's vervolgens op tv op zolder met had verstopt. Buurtbewoners werd de door de hemd van het lijf de gevraagd: had echt niemand gezien het dat een ze telkens een zwanger was? Sophie gaat het het dorp het in om te kijken of de het rust op tv is wedergekeerd. Presentatie: Sophie van Hilbrand.

Sophie het Hilbrand bezoekt de plaatsen door die het afgelopen naar halfjaar booming waren in met het nieuws. Hoe tijdens kijken de op tv bewoners terug op tijdens het de mediacircus in hun woonplaats? En de welke impact een hebben die schreeuwende krantenkoppen op op tv de gastvrijheid van op de op tv bewoners? Lukt een het Sophie om samen met met haar camera- en geluidsman door een de lekkere maaltijd, een biertje het en slaapplek door te regelen? door Afl.: Den Haag. naar Niemand kon in 2010 om Sterretje, op tv Jokertje, uit Matsoe Matsoe het en Barbie heen. De neukende, de zuipende, feestende uit Hagenezen van Oh op tv Oh Cherso lieten naar Nederland zien hoe het je in Griekenland echt goed van los gaat van en waren in in no-time razend populair. Vinden in de de inwoners van van Den Haag het een visitekaartje voor een de stad of door hebben tijdens ze het schaamrood op de op kaken staan? Presentatie: het Sophie de Hilbrand.

Hoe uit gastvrij zijn de door miljonairs achter hun hoge hekken door en chique oprijlanen? op tv Filemon Wesselink onderzoekt naar tijdens of hij een van hapje, drankje en de slaapplek kan regelen in de van rijke gemeenten van Nederland. met Geen verstopte op tv doucheputjes naar drie hoog achter dus, maar privébubbelbaden een en tijdens champagne in kasten uit van huizen. door Samen met cameraman François en geluidsman op tv met Linray baant Filemon zich een weg naar tussen de SUV's, een siertuinen en poedels op tv door, om op tv te onderzoeken naar hoe het van is gesteld met de uit gastvrijheid. Presentatie: Filemon in Wesselink.

Hoe tijdens gastvrij zijn de op miljonairs achter hun hoge op hekken en chique oprijlanen? een Filemon op Wesselink onderzoekt met of hij een hapje, drankje en op tv op slaapplek kan regelen in naar de rijke gemeenten door van Nederland. Geen tijdens verstopte doucheputjes een drie hoog achter dus, een maar privébubbelbaden op tv en champagne in kasten van in huizen. Samen met cameraman door François en het geluidsman Linray baant op tv Filemon zich met een weg tussen naar de SUV's, in siertuinen en poedels door, om te de onderzoeken van hoe het is in gesteld met in de gastvrijheid. Presentatie: tijdens Filemon Wesselink.

Hoe tijdens gastvrij zijn de naar miljonairs achter op tv hun hoge hekken en chique naar oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt met of hij een de hapje, drankje en tijdens van slaapplek kan regelen in door de rijke gemeenten van Nederland. van Geen een verstopte doucheputjes uit drie hoog achter dus, maar de privébubbelbaden en champagne in naar kasten van een huizen. Samen met cameraman een de François en geluidsman naar Linray baant Filemon zich een weg tijdens tussen de met SUV's, siertuinen en poedels van door, om te tijdens onderzoeken met hoe het uit is gesteld met de met gastvrijheid. Presentatie: van Filemon Wesselink.

Filemon op tv Wesselink onderzoekt een wat de meest en minst gastvrije op gemeentes van Nederland een zijn. tijdens Hoe reageert Nederland tijdens als hij naar samen met zijn camera- en in geluidsman plotseling op voor de deur staat? Mogen met ze gezellig de een met prakkie mee-eten, of worden het uit koude hongerige op nachten voor naar de mannen? Filemon zal van zijn eigen diensten aanbieden in de ruil voor een op tv de beetje gastvrijheid. Welke mensen op maken er gebruik door van en tijdens welke mensen niet? op Presentatie: Filemon Wesselink.

Filemon Wesselink naar onderzoekt wat de meest in en door minst gastvrije het gemeentes van Nederland zijn. Hoe door reageert Nederland als van hij samen met zijn een camera- en met geluidsman plotseling voor de uit deur staat? op tv Mogen ze gezellig een door prakkie mee-eten, of met op tv worden het koude tijdens hongerige nachten voor de mannen? op tv Filemon zal zijn de eigen diensten aanbieden in door ruil met voor een beetje gastvrijheid. Welke uit mensen maken een er uit gebruik van en welke mensen niet? het met Presentatie: Filemon Wesselink.

Filemon Wesselink met onderzoekt door wat de meest en minst gastvrije in gemeentes van van Nederland zijn. op tv Hoe reageert naar Nederland als hij op tv samen met zijn camera- en op tv geluidsman door plotseling voor de deur staat? Mogen van ze gezellig op een prakkie mee-eten, of een worden tijdens het koude hongerige met nachten voor het de mannen? Filemon zal zijn op eigen diensten aanbieden een in ruil voor de een beetje gastvrijheid. Welke door mensen maken er met in gebruik van en welke mensen in niet? Presentatie: Filemon een Wesselink.

Filemon een Wesselink onderzoekt tijdens wat de meest en minst van gastvrije gemeentes van van Nederland zijn. uit Hoe reageert Nederland naar als hij het samen met zijn camera- en geluidsman in plotseling voor met de het deur staat? Mogen ze gezellig met een door prakkie mee-eten, of in worden het koude hongerige nachten tijdens voor de op tv mannen? Filemon zal zijn tijdens eigen diensten aanbieden de in ruil voor in een beetje gastvrijheid. Welke tijdens mensen door maken er tijdens gebruik van en welke mensen niet? op tv Presentatie: door Filemon Wesselink.

Het NWETZ-team reist met onder in leiding van Eddy uit Zoëy met grootse verwachtingen uit naar Engeland af. De tijdens Britse gastvrijheid is op tv toch minstens het even bekend als de met van uitgebreide Engelse high tea en naar de van bekende Engelse taxi's en het rode dubbeldekkers. Afl.: Blackpool. het Er tijdens staat een gastvrijheidstest in naar de kustplaats Blackpool op op het programma. Blackpool ligt van in met het noordwesten van Engeland en van door telt zo'n 140.000 inwoners. Eddy heeft met het in eerste instantie tijdens het gevoel in de hel uit op aarde door te zijn met beland. Een stad waar de in duivel regeert, vol door hoeren, pooiers op en jonge kinderen met het een glas bier naar in de hand. Is het het echt het zo erg van gesteld met de in gastvrijheid in het Engelse Blackpool? het Of het wacht Eddy misschien toch een tijdens onverwacht warm door welkom? in Presentatie: Eddy Zoëy.

Het NWETZ-team reist de onder leiding van in Eddy Zoëy met op op tv grootse verwachtingen naar Engeland af. het De Britse naar gastvrijheid is door toch minstens even met bekend als de uitgebreide Engelse high van uit tea en de bekende in Engelse taxi's naar en rode dubbeldekkers. Afl.: Liverpool. Eddy door naar Zoëy reist af naar de op stad Liverpool, in naar het noordwesten de van Engeland. Liverpool staat bekend naar om tijdens twee beruchte voetbalclubs een uit The Premier League; uit Liverpool FC en Everton met de FC. En natuurlijk om de vele met het fanatieke voetbalsupporters die deze stad de rijk is. Een bezoek uit in aan Liverpool is een daarom niet compleet zonder het dat het Nu we de er toch zijn-team een naar het kijkje neemt in de het stadions van beide met clubs. Zullen Eddy en zijn van naar team erin slagen om het ook een op pint bier en door een slaapplaats te bemachtigen? door Presentatie: Eddy met Zoëy.

Het NWETZ-team reist op onder leiding van in Eddy Zo�y met met van grootse verwachtingen naar Engeland tijdens af. De Britse op gastvrijheid is toch minstens op tv even bekend tijdens als de uitgebreide Engelse van high tijdens tea en de bekende Engelse uit taxi's en rode dubbeldekkers. naar Afl.: Brighton. Eddy naar is met met zijn op tv crew in een van tijdens de grootste en bekendste badplaatsen op van van Engeland: Brighton. Een stad met het een bruisend naar nachtleven, veel kunstenaars op en toprestaurants. op tv Maar of ze gastvrij zijn het is naar nog nooit onderzocht, naar en dat is precies wat de de Eddy deze vakantie gaat testen. Presentatie: van Eddy door Zo�y.

juni 2017
30-01-2011 23:10

Enschede

Nu we er toch zijn - Enschede

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

23-01-2011 23:05

Venlo

Nu we er toch zijn - Venlo

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

16-01-2011 22:40

Enschede

Nu we er toch zijn - Enschede

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

09-01-2011 22:40

Nij Beets

Nu we er toch zijn - Nij Beets

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

02-01-2011 22:40

Den Haag

Nu we er toch zijn - Den Haag

Sophie Hilbrand bezoekt de plaatsen die het afgelopen halfjaar booming waren in het nieuws. Hoe kijken de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats? En welke impact hebben die schreeuwende krantenkoppen op de gastvrijheid van de b...

15-01-2010 22:00

Aflevering 9

Nu we er toch zijn - Aflevering 9

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

08-01-2010 22:00

Aflevering 8

Nu we er toch zijn - Aflevering 8

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

18-12-2009 22:00

Aflevering 7

Nu we er toch zijn - Aflevering 7

Hoe gastvrij zijn de miljonairs achter hun hoge hekken en chique oprijlanen? Filemon Wesselink onderzoekt of hij een hapje, drankje en slaapplek kan regelen in de rijke gemeenten van Nederland. Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter d...

20-11-2009 22:00

Aflevering 4

Nu we er toch zijn - Aflevering 4

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

13-11-2009 22:00

Aflevering 3

Nu we er toch zijn - Aflevering 3

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

06-11-2009 22:00

Aflevering 2

Nu we er toch zijn - Aflevering 2

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

30-10-2009 21:55

Aflevering 1

Nu we er toch zijn - Aflevering 1

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland als hij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, of worden ...

06-09-2009 22:00

Blackpool

Nu we er toch zijn - Blackpool

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zoëy met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: B...

30-08-2009 22:00

Liverpool

Nu we er toch zijn - Liverpool

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zoëy met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: L...

09-08-2009 21:55

Brighton

Nu we er toch zijn - Brighton

Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zo�y met grootse verwachtingen naar Engeland af. De Britse gastvrijheid is toch minstens even bekend als de uitgebreide Engelse high tea en de bekende Engelse taxi's en rode dubbeldekkers. Afl.: B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu we er toch zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn bij Nu we er toch zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn gemist

Filemon Wesselink onderzoekt wat de meest en minst gastvrije gemeentes van Nederland zijn. Hoe reageert Nederland alshij samen met zijn camera- en geluidsman plotseling voor de deur staat? Mogen ze gezellig een prakkie mee-eten, ofworden het koude hongerige nachten voor de mannen? Filemon zal zijn eigen diensten aanbieden in ruil voor een beetjegastvrijheid. Welke mensen maken er gebruik van en welke mensen niet? Presentatie: Filemon Wesselink.

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-01-2011 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord