Programma gemist?

Selectie de van de mooiste, leukste, meest van ontroerende portretten vanaf tijdens uit 2007, met in naar deze uitzending Barcelona, Lissabon en op tv Ponta Delgada. Marta Minguella in (64) (Barcelona/Spanje) geeft het muziekles met aan kinderen. Marta is naar zelf altijd kind van gebleven en ze houdt tijdens van de naar gekte op en wanorde van uit kinderen. Haar grote door passie zijn haar op poedels, Puppy en het Nina. Ze verwent ze, op tv kleedt ze aan en een geeft ze met zelfs muziektherapie. Zelf in kinderloos gebleven, behandelt ze uit haar poedels als het haar kinderen. Anderhalf jaar de geleden maakte ze op door een lelijke val en naar het zag er slecht uit uit de met haar gezondheid. Maar met tegen alle verwachtingen in de lukte het haar toch van de om weer piano een te spelen. Hoewel ze erg tijdens slecht ter been is, op laat ze de toch elke dag naar trouw haar hondjes een uit. * David naar Goncalves, het (Lissabon/Portugal) geboren in de Angola, is straatveger. Negen jaar door bracht hij door het in de gevangenis, veroordeeld een wegens door het bezit van drugs van en diamanten. naar Maar nog steeds het houdt hij vol dat hij op tv onschuldig is. door De gevangenisperiode was van erg zwaar, maar in bracht toch iets moois op door voort: toen hij begon de te studeren, op tv ontmoette hij zijn lerares Maria op tv do Rosario. door Ze werden verliefd en naar nu uit wonen ze samen. David uit is erg gelukkig met haar, op tv uit maar één ding zit hem dwars: uit om een vaste het van baan te krijgen moet hij de met het Portugese nationaliteit bezitten. Maar die krijgt op hij niet het omdat van hij in de gevangenis heeft in gezeten. * tijdens Muziek en dan vooral het uit zingen het van de fado is alles het van voor Samarah Cabral (23) door (Ponta Delgada/Azoren), naar geboren als Fábio, maar het nu midden in de haar transformatieproces van het man naar in vrouw. Al vroeg besefte zij de dat naar er iets niet klopte op tv met haar lichaam. Ze het begon vrouwenkleding te de dragen en zich een op te naar maken. Tijdens een tour de door de Verenigde tijdens Staten ontmoette ze een met transseksueel, in die haar overtuigde tijdens om daadwerkelijk te naar veranderen van man in van vrouw. Haar moeder gaf van haar in alle steun en tijdens ze begon het proces op tv van van behandeling met hormonen. Samarah kijkt uit het naar de dag de dat ze geopereerd met zal op worden en door haar geslachtsverandering definitief zal uit zijn.

Selectie tijdens van de mooiste, leukste, meest de ontroerende portretten van vanaf 2007. Ter een gelegenheid van twintig het jaar City uit Folk: een selectie uit van de mooiste, op tv leukste, meest ontroerende tijdens portretten vanaf in 2007.

Portretten op tv van bijzondere stedelingen, dit keer in in Barcelona, Mexico-Stad van en Dhaka. Met: door Miguel met Coca noemt zich de met eerste 'metroseksueel' van met Barcelona. Hij door werkte als modeontwerper, een maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. uit Zijn in vrouw Dorita accepteert de seksuele tijdens ambiguïteit van haar door man. * tijdens José Asencio Basaldua Álvarez tijdens op tv raakte als kind met blind door een klap op met zijn hoofd. van Hij runt nu een massagesalon een de in metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. Zijn op tv eveneens blinde ex-vrouw naar beheert van een snoepstalletje. Met zijn nieuwe een relatie van bouwt José een eigen huisje. tijdens * Voor Sumana het Choudhury (Dhaka) zijn met haar zestien naar honden haar het even dierbaar als haar twee dochters. van Dankzij hen op is op tv ze bestand tegen van het vaak gewetenloze gedrag van het mensen.

Portretten uit in Ljubljana, met Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik de werkt als tijdens assistent-ober in door een restaurant in van het centrum van Ljubljana (Slovenië). de uit Hij woont in een huis een voor mensen een met een beperking. Blaz heeft door het een syndroom van Down. In door zijn vrije tijd in zit hij vaak te tijdens chatten met meisjes uit op in Facebook. Hij voelt in zich soms eenzaam de en het naar liefst zou hij op een vriendin hebben met wie hij uit zou kunnen praten. in Blaz vindt het uit belangrijk om een onafhankelijk door te zijn. Hij gaat door binnenkort leren hoe hij een alleen met tijdens de bus van huis de naar zijn werk kan door gaan. En met ...misschien komt hij in met de bus wel op tv een een meisje tegen met met wie hij een praatje tijdens zou kunnen een maken. * Diar een Satter Mitu staat aan tijdens het hoofd van een tijdens tijdens organisatie die opkomt voor de een rechten van gehandicapte kinderen. de uit Ze kwam naar in Dhaka (Bangladesh) om er te studeren op tv toen ze zeventien van was. Al de snel trouwde ze uit er en naar kreeg ze de een zoon. Na elf de jaar strandde het haar huwelijk en na de scheiding een ging haar de man met uit haar zoon Ayon naar naar de Verenigde Staten. Nu de woont Mitu door alleen. Ze belt regelmatig uit met haar tijdens zoon die op in de VS door bezig is met in een opleiding tot van kok. Mitu wil het graag een nieuwe op tv levenspartner vinden. Ze heeft al uit een tijd op tv een relatie met door een man. naar Maar helaas naar is die getrouwd. * Salvador het Dordal uit Barcelona (Spanje) tijdens is gepensioneerd en in woont sinds drie naar maanden in een het bejaardenhuis. de Daarvoor leefde hij twintig jaar een alleen in op zijn eigen huis, van dat tevens zijn tijdens atelier was. Salvador is het een echte einzelgänger, op een beetje met nukkig van het aard en in met maar een hobby: kunstschilderen. Op in de een dag trof zijn vriend in Angel hem ziek door en onverzorgd thuis in aan. tijdens Hij besloot Salvador bij op tv zich in met huis te nemen. de Tot zijn grote op tv verbazing vond hij ruim tweeduizend schilderijen op in de een woning. Angel overtuigde Salvador het dat het tijd op werd om het zijn schilderkunst in naar de publiciteit te brengen. met Op 79-jarige leeftijd het heeft Salvador in eindelijk een zijn eerste tentoonstelling een gehouden.

Portretten naar uit Barcelona, Zagreb en het Ponta Delgada. Montserrat een Mecho (75) van uit Barcelona, Spanje, verkoopt naar cosmetica bij mensen een thuis en is ondanks door haar naar leeftijd gek op freestyle het parachutespringen, een sport met die ze deels door ook een als therapie beoefent. * Ousamane Mara de uit Zagreb, Kroatië, een is van gestopt als basketballer het en werkt met nu in een bar, maar van nadat hij ooit tijdens in coma van is geslagen vreest de hij nog steeds uit dat zijn op zwarte huid opnieuw geweld tegen hem tijdens uitlokt. Manuel van Laranja (63) uit Ponta op tv Delgada, een Portugal, heeft als groot van voetballiefhebber zijn garage omgebouwd van tot 'Benficamuseum', op een toevluchtsoord de om te ontsnappen tijdens aan zijn uit kinderen die kampen met met alcohol-, drugs- en uit psychiatrische problemen.

De mooiste, leukste, op tv meest op tv ontroerende portretten naar van de laatste 10 door jaar City Folk. uit In deze uitzending een portretten uit Den Haag, Ponta op tv op tv Delgada en Lissabon. De met mooiste, leukste, meest ontroerende het portretten van een de laatste tien jaar een City uit Folk. Martha Visser (32) met (Den Haag) deelt 'free in hugs' uit aan een wildvreemden op straat. op tv Op van deze manier deelt zij onvoorwaardelijke liefde naar met een verschillende soorten mensen. Om deze van behoefte het te kunnen in uiten is zij een aantal tijdens jaar geleden een vanuit het landelijke Friesland naar met de 'wereldstad' van Den Haag in verhuisd. Haar liefdevolle man, Jan, naar en haar van twee in kinderen bleven achter in op Harlingen. Jack naar Brama (55) (Ponta Delgada) wist naar als het negenjarig jongetje te ontsnappen toen een zijn hele naar familie werd de afgeslacht door rebellen die op voor een onafhankelijk Guinee het Bissau vochten. tijdens Hij werd op tv gered door een Portugese soldaat, met João António een Costa Lima uit genaamd, die hem op naar zijn geboortestad met Ponta Delgada op de Azoren tijdens bracht. met Maar João kwam op tv zelf nooit terug naar de Azoren van omdat hij vlak het uit voor zijn vertrek uit de Afrika een ongeluk kreeg. Jack op tv op voelde zich verlaten, maar werd door naar op João's moeder opgevangen en uit opgevoed als haar eigen in zoon. Manulea Santana (Lissabon) van is naar gek op voetbal. Ze gaat door naar wedstrijden, een volgt de de trainingen en verzamelt het alles wat te op tv maken heeft met de haar favoriete spelers. Manuela hield uit als op kind al van voetbal, in maar het werd een uit van ware obsessie toen op haar echtgenoot achttien jaar geleden stierf. het tijdens Hij speelde in de op tv jaren zestig voor Benfica, toen door de tijdens club haar de meest glorieuze dagen kende en tweemaal door de een Europacup won. Toen in haar man stierf, ging een Manuela hem op bijna achterna. Ze at niet van meer en bracht van dagen door in op het kerkhof in om met haar een overleden van man te praten. het Nu wijdt ze, hem ter in ere, de haar leven volledig aan van voetbal.

Portretten met van Valerie/Miss uit Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit in Zagreb en door Filipa Neves uit naar Lissabon. City Folk bestaat door twintig van jaar. Een selectie van van de van mooiste, leukste, meest ontroerende de portretten van de laatste tien met jaar. van Met: Valerie/Miss Lucillie uit in Amsterdam, Liang Chen uit het Zagreb op tv en Filipa Neves door uit Lissabon.

De tijdens mooiste, leukste, naar meest ontroerende portretten in van de laatste tien door jaar City Folk. In deze op tv uitzending een zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka naar (Bangladesh) naar en Ljubljana op (Slovenië) te zien.

mei 2020
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!