Programma gemist?

Selectie van de op tv mooiste, naar leukste, meest ontroerende in portretten vanaf 2007, met van in naar deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta op tv Delgada. op tv Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft in muziekles aan in kinderen. Marta een is zelf altijd kind gebleven op tv en in ze houdt van op tv de gekte en wanorde tijdens van kinderen. Haar in grote passie een zijn haar poedels, Puppy en het Nina. een Ze verwent door ze, kleedt ze van aan en geeft ze uit zelfs muziektherapie. Zelf op tv kinderloos gebleven, behandelt op ze haar op poedels als haar kinderen. door Anderhalf jaar geleden maakte de ze een lelijke val tijdens en op tv het zag er slecht naar uit met de haar gezondheid. het Maar tegen alle verwachtingen in het lukte het haar de toch op tv om weer piano te spelen. de Hoewel ze erg op slecht ter been van is, naar laat ze toch elke dag door trouw het haar hondjes uit. tijdens * David Goncalves, op (Lissabon/Portugal) geboren in Angola, is met straatveger. Negen jaar bracht uit door hij door in de gevangenis, veroordeeld door wegens op het bezit van drugs en in diamanten. het Maar nog steeds de houdt hij vol dat met hij op tv onschuldig is. De gevangenisperiode was erg naar de zwaar, maar bracht toch iets uit moois de voort: toen hij naar begon te studeren, door ontmoette hij zijn lerares Maria do de naar Rosario. Ze werden op tv verliefd en nu op tv wonen ze samen. David is naar erg gelukkig naar met haar, maar één naar ding zit het hem dwars: om een tijdens vaste baan van te krijgen moet hij de van naar Portugese nationaliteit bezitten. Maar die krijgt uit hij niet naar omdat naar hij in de tijdens gevangenis heeft gezeten. * Muziek het en naar dan vooral het van zingen van de met fado is alles voor Samarah Cabral tijdens een (23) (Ponta Delgada/Azoren), geboren van als Fábio, naar maar nu midden in uit haar transformatieproces van man naar het een vrouw. Al vroeg besefte door zij dat het er iets niet klopte met naar haar lichaam. Ze op begon vrouwenkleding te tijdens dragen en door zich op te maken. in Tijdens in een tour door de een Verenigde Staten ontmoette ze een van een transseksueel, die haar overtuigde om daadwerkelijk naar te veranderen op van man in de vrouw. Haar op moeder gaf haar alle steun tijdens en ze begon tijdens het in proces van met behandeling met hormonen. Samarah op tv kijkt uit naar met de dag dat ze de geopereerd tijdens zal worden en haar geslachtsverandering van definitief zal de zijn.

Selectie van de door mooiste, naar leukste, meest ontroerende uit portretten vanaf 2007. Ter door gelegenheid een van twintig jaar City Folk: van een selectie van de tijdens mooiste, leukste, meest uit ontroerende een portretten vanaf de 2007.

Portretten van het bijzondere stedelingen, uit dit keer op tv in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: van Miguel het Coca noemt zich door de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. het Hij werkte als met modeontwerper, maar verzamelt uit nu door Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dorita in accepteert met de seksuele een ambiguïteit van haar de man. * José Asencio op Basaldua Álvarez raakte als kind naar blind door op een klap in op zijn hoofd. de Hij runt nu een de massagesalon in metrostation naar Cuauhtemoc, Mexico-Stad. Zijn eveneens in blinde ex-vrouw beheert uit een het snoepstalletje. Met zijn nieuwe relatie naar bouwt de José een de eigen huisje. * door Voor Sumana Choudhury (Dhaka) zijn het haar zestien honden haar de tijdens even dierbaar als van haar twee dochters. op tv Dankzij hen is tijdens ze bestand tegen het vaak gewetenloze tijdens gedrag van naar mensen.

Portretten op uit Ljubljana, Dhaka in en Barcelona. naar Met: Blaz Kuznik werkt als met assistent-ober op in een restaurant naar in het centrum van Ljubljana (Slovenië). tijdens Hij woont het in een huis het voor het mensen met een beperking. naar Blaz heeft het syndroom in van het Down. In zijn vrije tijd op zit hij vaak in te chatten met meisjes door op Facebook. Hij een voelt door zich soms eenzaam en het uit liefst tijdens zou hij een vriendin hebben van met met wie hij zou kunnen het praten. Blaz vindt het op tv belangrijk om de onafhankelijk het te zijn. Hij gaat binnenkort het leren uit hoe hij alleen met de naar bus van de huis naar zijn op werk kan op tv gaan. En ...misschien komt hij op in de bus door wel een meisje op tegen met wie hij het de een praatje zou kunnen maken. * met met Diar Satter Mitu staat aan op tv het hoofd in van een organisatie op die opkomt voor de rechten het van gehandicapte kinderen. naar Ze kwam de naar Dhaka door (Bangladesh) om er te studeren op tv toen de ze zeventien was. Al snel door trouwde ze van er en door kreeg ze een zoon. Na naar elf jaar strandde op op tv haar huwelijk en na de scheiding door in ging haar man met met haar zoon Ayon van naar de Verenigde Staten. uit Nu het woont Mitu alleen. Ze belt door regelmatig met haar zoon met die in de door VS bezig van is met een uit opleiding uit tot kok. Mitu wil graag met een nieuwe levenspartner uit vinden. Ze uit heeft al een tijd een op tv relatie met een de man. het Maar helaas een is die getrouwd. * Salvador uit Dordal uit een Barcelona (Spanje) is tijdens gepensioneerd en het woont sinds drie maanden naar in een op tv bejaardenhuis. Daarvoor leefde in hij twintig jaar alleen in van zijn eigen huis, een dat tevens zijn naar atelier was. Salvador is van een echte het einzelgänger, een beetje nukkig uit met van aard en met naar maar een de hobby: kunstschilderen. Op een dag uit trof zijn vriend Angel het op tv hem ziek en onverzorgd thuis op tv aan. van Hij besloot Salvador bij zich in in uit huis te nemen. Tot zijn grote in op tv verbazing vond hij ruim tweeduizend schilderijen op in de woning. naar een Angel overtuigde Salvador dat het tijd op tv een werd om zijn schilderkunst naar in de publiciteit te tijdens brengen. Op 79-jarige op tv leeftijd een heeft Salvador eindelijk in zijn eerste tentoonstelling de gehouden.

Portretten uit Barcelona, op Zagreb en Ponta in Delgada. Montserrat Mecho van naar (75) uit Barcelona, Spanje, in verkoopt cosmetica bij mensen thuis naar en is ondanks het haar naar leeftijd gek op freestyle het parachutespringen, een sport op die ze deels een ook als op therapie beoefent. * het Ousamane Mara uit Zagreb, Kroatië, de is van gestopt als basketballer en op werkt nu in het een bar, maar nadat naar hij ooit een in coma van is geslagen vreest hij naar nog in steeds dat zijn zwarte huid opnieuw op geweld tegen hem uit uitlokt. een Manuel Laranja met (63) uit Ponta Delgada, de Portugal, heeft als groot voetballiefhebber op tv zijn garage met omgebouwd naar tot 'Benficamuseum', een toevluchtsoord in om te uit ontsnappen aan zijn het kinderen die kampen een met alcohol-, drugs- en een psychiatrische problemen.

De mooiste, een leukste, van meest ontroerende portretten van op tv de laatste 10 tijdens jaar City Folk. In deze op tv uitzending portretten uit een Den Haag, uit Ponta Delgada een en Lissabon. De mooiste, leukste, naar meest ontroerende op portretten van de laatste met tijdens tien jaar City Folk. Martha Visser op tv (32) (Den op Haag) deelt met 'free hugs' de uit aan wildvreemden in op straat. Op deze manier tijdens deelt zij door onvoorwaardelijke liefde naar met verschillende soorten uit mensen. Om deze behoefte te uit kunnen uiten is uit zij een aantal jaar uit geleden vanuit het door landelijke Friesland naar op de 'wereldstad' uit Den Haag een verhuisd. Haar tijdens liefdevolle man, Jan, en haar twee de tijdens kinderen bleven achter in Harlingen. Jack van Brama (55) op (Ponta Delgada) wist als met negenjarig met jongetje te ontsnappen op tv toen zijn hele familie werd in een afgeslacht door rebellen die voor een van met onafhankelijk Guinee Bissau vochten. een Hij werd gered door op tv een Portugese soldaat, door João António door Costa Lima genaamd, die op tv hem naar zijn geboortestad naar Ponta Delgada op met uit de Azoren bracht. Maar João uit kwam zelf tijdens nooit terug naar de op tv Azoren omdat hij vlak in voor in zijn vertrek naar uit Afrika een ongeluk kreeg. door Jack voelde zich verlaten, naar met maar werd door João's moeder opgevangen de en opgevoed als een haar eigen een zoon. Manulea tijdens Santana (Lissabon) is gek op op voetbal. Ze gaat op tv naar een wedstrijden, volgt door de trainingen en naar verzamelt alles wat door te maken heeft met haar favoriete met spelers. Manuela hield met als kind met al van voetbal, op tv maar in het werd een ware obsessie tijdens toen van haar echtgenoot achttien jaar geleden stierf. de Hij speelde in het de jaren van zestig voor tijdens Benfica, toen de club in haar meest glorieuze dagen het kende en tweemaal van door de Europacup won. Toen op tv haar man stierf, op tv ging Manuela hem bijna achterna. tijdens Ze at niet naar meer en bracht van dagen door door op naar het kerkhof om met haar met overleden man te praten. van Nu wijdt ze, uit de hem ter ere, haar op leven volledig aan het voetbal.

Portretten met van Valerie/Miss Lucillie uit door Amsterdam, Liang Chen het uit Zagreb de en Filipa Neves uit een Lissabon. City Folk bestaat naar twintig van jaar. Een selectie van naar de mooiste, leukste, naar meest in ontroerende portretten van de laatste tien uit jaar. Met: Valerie/Miss een uit Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit met Zagreb en op Filipa Neves naar uit Lissabon.

De mooiste, op leukste, meest met ontroerende portretten naar van de laatste met tien jaar City een Folk. In deze uitzending van zijn portretten van uit Amsterdam, Dhaka van (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te een zien.

mei 2021
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!