Programma gemist?

Selectie in van de mooiste, leukste, meest uit ontroerende portretten het vanaf naar 2007, met in deze uitzending Barcelona, tijdens Lissabon en Ponta naar tijdens Delgada. Marta Minguella in (64) (Barcelona/Spanje) geeft in muziekles aan kinderen. Marta met is zelf altijd kind gebleven het en ze houdt op van op de gekte en de wanorde van kinderen. op Haar grote passie zijn op haar poedels, Puppy en de Nina. met Ze verwent ze, kleedt ze het het aan en geeft ze naar zelfs muziektherapie. Zelf kinderloos naar gebleven, op behandelt ze haar een poedels als haar kinderen. de Anderhalf jaar geleden met maakte ze een lelijke op val en uit het zag er slecht uit op tv uit met haar gezondheid. Maar door tegen alle de verwachtingen in lukte het haar tijdens toch om weer piano in te spelen. een Hoewel ze tijdens erg slecht tijdens ter been is, laat ze op toch een elke dag trouw haar hondjes naar uit. * David Goncalves, naar (Lissabon/Portugal) geboren in in door Angola, is straatveger. Negen de jaar bracht naar hij door in de gevangenis, veroordeeld op tv wegens het door bezit van drugs tijdens en diamanten. Maar nog de steeds houdt hij uit vol dat hij door onschuldig naar is. De het gevangenisperiode was erg zwaar, het maar bracht toch iets moois op voort: toen hij tijdens begon te een studeren, ontmoette hij naar zijn door lerares Maria do Rosario. Ze werden de verliefd uit en nu wonen uit ze samen. met David is erg gelukkig met haar, naar maar één ding tijdens zit hem een dwars: om een door vaste baan te met krijgen uit moet hij de Portugese nationaliteit op bezitten. Maar de die krijgt hij niet op omdat hij in de naar gevangenis de heeft gezeten. * Muziek in en dan vooral het de zingen van de op tv fado is een alles de voor Samarah Cabral (23) naar (Ponta Delgada/Azoren), geboren als Fábio, in maar naar nu midden op tv in haar transformatieproces van een man naar vrouw. Al naar vroeg het besefte zij dat er iets met niet klopte met haar op tv uit lichaam. Ze begon vrouwenkleding te dragen van en met zich op te met maken. Tijdens een door tour door de met Verenigde Staten ontmoette tijdens ze een uit transseksueel, die haar overtuigde tijdens om daadwerkelijk te door veranderen van man in vrouw. met tijdens Haar moeder gaf haar alle steun een en ze op begon het proces van uit behandeling met van hormonen. van Samarah kijkt uit naar van de dag in dat ze geopereerd zal worden tijdens en haar naar geslachtsverandering definitief zal van zijn.

Selectie van op de mooiste, leukste, meest door ontroerende portretten vanaf uit 2007. Ter gelegenheid in van twintig door jaar van City Folk: een met selectie van de mooiste, een leukste, meest ontroerende portretten vanaf het van 2007.

Portretten van in bijzondere stedelingen, dit met keer in Barcelona, op tv Mexico-Stad en Dhaka. Met: een Miguel Coca tijdens noemt zich de de eerste 'metroseksueel' van van Barcelona. de Hij werkte als modeontwerper, maar in verzamelt nu Marilyn in Monroe-objecten. in Zijn vrouw Dorita accepteert het de seksuele ambiguïteit de van haar man. * op José door Asencio Basaldua Álvarez raakte als kind een op tv blind door een klap op van zijn hoofd. Hij runt van nu een naar massagesalon uit in metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. Zijn op tv eveneens blinde ex-vrouw op beheert een snoepstalletje. Met op door zijn nieuwe relatie bouwt José een op eigen huisje. het * op Voor Sumana Choudhury op (Dhaka) zijn haar de zestien honden haar even dierbaar op als haar twee tijdens dochters. met Dankzij hen is ze bestand naar tegen het vaak gewetenloze door gedrag naar van mensen.

Portretten door uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. tijdens Met: Blaz Kuznik door een werkt als assistent-ober in een tijdens restaurant in het het centrum van tijdens Ljubljana (Slovenië). door Hij woont in een van huis voor door mensen met een beperking. Blaz uit heeft met het syndroom van Down. In zijn uit een vrije tijd zit hij vaak te op tv chatten met meisjes naar op op tv Facebook. Hij voelt zich soms met eenzaam het en het liefst zou met hij een vriendin hebben naar met tijdens wie hij door zou kunnen praten. Blaz door vindt het belangrijk om onafhankelijk in te met zijn. Hij gaat binnenkort uit leren hoe de hij alleen met de bus uit het van huis naar in zijn werk kan gaan. En de ...misschien komt hij het in uit de bus wel een meisje tegen de op met wie hij een praatje door zou de kunnen maken. * Diar Satter Mitu op door staat aan het hoofd door van een organisatie die opkomt naar voor de in rechten uit van gehandicapte kinderen. Ze kwam uit naar Dhaka (Bangladesh) om tijdens op tv er te studeren in toen ze zeventien was. Al snel naar trouwde de ze er en kreeg op tv ze een van zoon. Na elf jaar strandde de haar op huwelijk en na de scheiding uit ging haar tijdens man met haar naar zoon Ayon naar de uit Verenigde het Staten. Nu woont door Mitu alleen. Ze belt regelmatig tijdens naar met haar zoon die door in de tijdens VS bezig is met een de opleiding door tot kok. Mitu wil de graag een de nieuwe levenspartner vinden. Ze tijdens heeft al een tijd een tijdens relatie van met een man. met Maar helaas is in die getrouwd. op tv * Salvador Dordal op uit Barcelona (Spanje) is gepensioneerd en op woont sinds door drie maanden in in een van bejaardenhuis. Daarvoor leefde op hij twintig jaar alleen in op tv zijn het eigen huis, dat tevens van zijn atelier was. Salvador in is een een echte einzelgänger, een beetje naar nukkig van uit aard en met maar naar een hobby: de kunstschilderen. Op een naar dag trof zijn vriend Angel met hem ziek in en naar onverzorgd thuis aan. Hij besloot het Salvador bij zich op tv in uit huis te nemen. Tot zijn naar grote op tv verbazing vond hij tijdens ruim tweeduizend schilderijen in de door woning. op tv Angel overtuigde Salvador in dat het tijd door werd om zijn schilderkunst in de door publiciteit te met brengen. op tv Op 79-jarige leeftijd heeft Salvador eindelijk naar zijn eerste naar tentoonstelling van gehouden.

Portretten uit door Barcelona, Zagreb en op tv Ponta Delgada. Montserrat Mecho tijdens (75) uit de Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica tijdens bij op tv mensen thuis en uit is ondanks haar leeftijd gek tijdens op op freestyle parachutespringen, de een sport die de ze deels ook als therapie een beoefent. * met Ousamane Mara uit Zagreb, op tv Kroatië, is gestopt door als basketballer en het werkt nu in een op bar, maar nadat een door hij ooit in tijdens coma is geslagen vreest door hij nog steeds dat de zijn zwarte de huid opnieuw geweld uit tegen hem uitlokt. op tv Manuel Laranja (63) uit van Ponta Delgada, Portugal, uit heeft als door groot voetballiefhebber zijn garage een omgebouwd tot 'Benficamuseum', op tv een toevluchtsoord om tijdens te de ontsnappen aan zijn kinderen die naar kampen met alcohol-, naar drugs- en met psychiatrische problemen.

De mooiste, op tv leukste, meest ontroerende op portretten naar van de laatste 10 in jaar City Folk. In deze door uitzending portretten uit van naar Den Haag, Ponta Delgada en tijdens Lissabon. De met mooiste, leukste, meest naar ontroerende portretten de van de laatste tien jaar City naar Folk. Martha met Visser (32) op tv (Den Haag) deelt 'free met hugs' uit aan wildvreemden het op een straat. Op deze manier deelt in zij onvoorwaardelijke liefde door naar met verschillende soorten van mensen. Om deze behoefte uit te kunnen uit uiten is zij een op tv aantal jaar geleden vanuit in het landelijke Friesland naar een de 'wereldstad' Den een Haag verhuisd. Haar op liefdevolle man, Jan, op en haar van twee kinderen tijdens bleven achter in Harlingen. door Jack Brama een (55) (Ponta Delgada) op tv wist als negenjarig in jongetje te ontsnappen toen naar zijn hele familie werd de in afgeslacht door rebellen die voor een door onafhankelijk Guinee van Bissau vochten. de Hij werd gered in door een tijdens Portugese soldaat, João António Costa de Lima genaamd, een die hem naar zijn met geboortestad Ponta Delgada van op de Azoren van bracht. uit Maar João kwam zelf nooit terug tijdens naar de op Azoren omdat op hij vlak voor zijn op tv vertrek uit Afrika tijdens een ongeluk kreeg. met Jack voelde zich de verlaten, naar maar werd door João's uit moeder opgevangen en opgevoed als de haar met eigen zoon. Manulea door Santana (Lissabon) is gek naar op voetbal. het Ze gaat naar wedstrijden, van volgt de trainingen en tijdens verzamelt alles wat van naar te maken heeft met het haar favoriete spelers. tijdens Manuela hield als een kind al van voetbal, in maar het tijdens werd een ware obsessie een toen haar echtgenoot achttien tijdens jaar geleden stierf. op Hij speelde het in de uit jaren zestig voor Benfica, toen op tv de op tv club haar meest glorieuze het dagen van kende en tweemaal de Europacup won. door Toen met haar man stierf, ging de Manuela hem uit bijna achterna. Ze at niet een meer en tijdens bracht dagen door op het het op tv kerkhof om met het haar overleden man met te praten. Nu het wijdt ze, tijdens hem ter ere, het haar leven volledig aan van voetbal.

Portretten het van Valerie/Miss Lucillie uit tijdens Amsterdam, Liang Chen met uit Zagreb en naar Filipa Neves uit in Lissabon. door City Folk bestaat twintig jaar. Een op tv selectie van de door mooiste, van leukste, meest ontroerende tijdens portretten van de laatste tien met jaar. een Met: Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, uit Liang Chen uit van Zagreb en naar Filipa Neves uit op tv Lissabon.

De het mooiste, leukste, meest ontroerende portretten een van de uit laatste tien jaar met City Folk. van In deze uitzending tijdens zijn portretten door uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana door met (Slovenië) te zien.

januari 2019
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord