Programma gemist?

Selectie van uit de tijdens mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf een 2007, met in op tv deze uitzending het Barcelona, Lissabon naar en Ponta Delgada. Marta op tv Minguella op tv (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. in Marta is van zelf altijd kind het gebleven op tv en ze houdt door van de gekte en door wanorde van kinderen. Haar uit grote uit passie zijn haar poedels, Puppy met en Nina. Ze verwent naar ze, kleedt met ze aan en op tv geeft ze zelfs muziektherapie. tijdens door Zelf kinderloos gebleven, op tv behandelt ze haar op poedels als haar kinderen. Anderhalf het jaar geleden door maakte ze een in lelijke val de en het zag er slecht op uit met de haar gezondheid. Maar tegen alle van naar verwachtingen in lukte het haar toch tijdens om tijdens weer piano te spelen. met Hoewel ze erg slecht in ter been is, op tv laat ze met toch elke dag de trouw haar uit hondjes uit. * David naar Goncalves, een (Lissabon/Portugal) geboren in Angola, een is straatveger. Negen jaar op bracht hij door op tv in in de gevangenis, veroordeeld wegens het met bezit van drugs en van diamanten. Maar naar nog steeds op houdt hij vol dat hij in onschuldig is. een De een gevangenisperiode was erg zwaar, maar het bracht toch op iets moois voort: toen met hij uit begon te studeren, ontmoette hij op zijn van lerares Maria do Rosario. Ze van werden verliefd en een nu wonen in ze samen. uit David is erg gelukkig met haar, op maar op tv één ding zit hem uit dwars: om een de vaste in baan te krijgen moet hij de met op tv Portugese nationaliteit bezitten. Maar die in krijgt naar hij niet omdat op tv hij in de gevangenis heeft uit gezeten. * Muziek van en dan vooral een het zingen van het de fado op is alles voor Samarah Cabral door (23) tijdens (Ponta Delgada/Azoren), op geboren als Fábio, een maar nu midden naar in haar transformatieproces het van man naar de vrouw. Al vroeg op besefte zij dat het er iets niet klopte met het haar lichaam. Ze door begon vrouwenkleding te dragen naar en zich van op door te maken. Tijdens de een tour door de Verenigde Staten door ontmoette ze op een transseksueel, een die haar overtuigde uit om daadwerkelijk op te veranderen van man in vrouw. de Haar moeder tijdens gaf haar in alle steun en uit ze begon op tv het proces van naar behandeling met hormonen. Samarah kijkt uit uit in naar de dag dat ze het geopereerd zal worden in en de haar geslachtsverandering definitief zal een zijn.

Selectie van de in een mooiste, leukste, meest ontroerende door portretten vanaf 2007. Ter met gelegenheid naar van twintig jaar City Folk: op een selectie op van de mooiste, op leukste, meest ontroerende portretten vanaf met van 2007.

Portretten door van bijzondere stedelingen, dit keer een in uit Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. door Met: Miguel met Coca noemt zich de eerste uit 'metroseksueel' van uit Barcelona. Hij werkte met als modeontwerper, maar verzamelt uit nu Marilyn uit Monroe-objecten. Zijn vrouw een Dorita accepteert naar de seksuele ambiguïteit van haar op man. het * José Asencio Basaldua Álvarez een een raakte als kind blind van door een de klap op zijn hoofd. Hij runt op tv de nu een massagesalon op tv in metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. met Zijn eveneens blinde ex-vrouw van beheert een het snoepstalletje. Met van zijn nieuwe relatie de bouwt José een eigen huisje. * naar het Voor Sumana Choudhury (Dhaka) zijn haar in naar zestien honden haar het even dierbaar als haar twee dochters. uit Dankzij hen in is ze met bestand tegen het vaak op gewetenloze gedrag uit van mensen.

Portretten uit een Ljubljana, met Dhaka en Barcelona. Met: Blaz uit Kuznik werkt tijdens als assistent-ober in uit een restaurant in het centrum van van van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in op tv een van huis voor mensen op tv met een het beperking. Blaz heeft het door syndroom van Down. In uit zijn vrije een tijd zit hij vaak de te van chatten met meisjes in op Facebook. Hij voelt de zich soms eenzaam met en het liefst het zou hij op tv een vriendin hebben met wie naar hij zou een kunnen praten. Blaz uit vindt het belangrijk het om onafhankelijk naar te zijn. Hij gaat binnenkort leren het hoe het hij alleen met de bus de met van huis naar zijn werk op tv kan gaan. En tijdens ...misschien komt hij in op de uit bus wel een een meisje tegen met wie hij naar een praatje op zou kunnen maken. * door Diar Satter in Mitu staat aan naar het met hoofd van een organisatie die opkomt door voor de met rechten van gehandicapte kinderen. op Ze uit kwam naar Dhaka (Bangladesh) om een er te studeren op toen door ze zeventien het was. Al snel trouwde op tv ze er en het kreeg ze in een zoon. Na in elf jaar strandde haar huwelijk in en na de scheiding door ging de haar man met haar in zoon het Ayon naar de Verenigde tijdens Staten. Nu woont met Mitu alleen. met Ze belt regelmatig van met haar zoon die in door de tijdens VS bezig is tijdens met een opleiding op tv tot kok. Mitu wil graag een met nieuwe levenspartner vinden. in Ze op heeft al een van tijd een op relatie met een man. Maar helaas op tv is die in getrouwd. * door Salvador Dordal uit Barcelona (Spanje) op is gepensioneerd de en woont uit sinds drie maanden op in een op tv bejaardenhuis. Daarvoor leefde naar hij twintig jaar alleen de in zijn eigen huis, tijdens dat de tevens zijn atelier in was. Salvador is een echte in einzelgänger, het een beetje nukkig van aard en een met maar een uit hobby: kunstschilderen. van Op een op dag trof zijn in vriend Angel hem door ziek en het onverzorgd thuis aan. Hij besloot door Salvador bij zich van in huis te op nemen. Tot op tv zijn grote verbazing vond hij van ruim tweeduizend door schilderijen in een de woning. Angel overtuigde Salvador met dat het tijd een in werd om zijn schilderkunst in de de publiciteit te brengen. in Op 79-jarige leeftijd tijdens van heeft Salvador eindelijk zijn eerste tentoonstelling op tv uit gehouden.

Portretten uit Barcelona, met Zagreb en Ponta van Delgada. Montserrat tijdens Mecho een (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica het tijdens bij mensen thuis en de is ondanks haar leeftijd een gek op met freestyle parachutespringen, een in sport die ze deels met ook als van therapie beoefent. * Ousamane Mara naar een uit Zagreb, Kroatië, uit is gestopt als basketballer tijdens en werkt nu de in een bar, maar uit nadat hij ooit in naar coma is geslagen op in vreest hij nog steeds een dat zijn zwarte huid op tv opnieuw geweld tegen op tv hem in uitlokt. Manuel Laranja (63) uit Ponta een Delgada, Portugal, door heeft als groot in voetballiefhebber de zijn garage omgebouwd tot uit 'Benficamuseum', een toevluchtsoord van om te ontsnappen aan zijn door kinderen die kampen van met alcohol-, drugs- de en het psychiatrische problemen.

De een mooiste, leukste, tijdens meest ontroerende portretten de van de laatste van 10 jaar City Folk. In deze een uitzending portretten naar uit Den van Haag, Ponta Delgada en een Lissabon. De mooiste, leukste, van van meest ontroerende portretten in van de laatste tien jaar in City Folk. een Martha Visser (32) een (Den Haag) deelt 'free naar hugs' uit van aan wildvreemden op straat. naar Op uit deze manier deelt zij op tv onvoorwaardelijke liefde van met verschillende soorten door mensen. Om deze uit behoefte te kunnen met uiten is zij een aantal naar jaar van geleden vanuit het landelijke Friesland in naar de naar 'wereldstad' Den Haag verhuisd. Haar het een liefdevolle man, Jan, en haar twee op tv een kinderen bleven achter in Harlingen. Jack tijdens Brama (55) (Ponta uit Delgada) het wist als negenjarig op tv jongetje te ontsnappen met toen zijn hele familie op tv werd afgeslacht een door rebellen die voor een tijdens onafhankelijk tijdens Guinee Bissau vochten. Hij uit werd gered uit door een naar Portugese soldaat, João António Costa Lima naar genaamd, die hem in naar in zijn geboortestad Ponta Delgada uit op de Azoren met bracht. Maar op João kwam zelf nooit terug van naar de Azoren het omdat hij vlak het voor naar zijn vertrek door uit Afrika een een ongeluk kreeg. Jack voelde zich verlaten, in maar werd een door João's moeder opgevangen in en opgevoed het als haar eigen van zoon. Manulea Santana (Lissabon) uit is gek op een naar voetbal. Ze gaat naar het wedstrijden, volgt de op trainingen en verzamelt alles wat de te maken heeft door met haar favoriete uit spelers. uit Manuela hield als kind al tijdens van voetbal, naar maar het werd een tijdens op tv ware obsessie toen haar door echtgenoot achttien naar jaar geleden stierf. Hij tijdens speelde in de jaren zestig naar uit voor Benfica, toen de club haar door meest glorieuze een dagen kende op tv en tweemaal de Europacup in won. Toen haar door man stierf, de ging Manuela hem bijna achterna. in Ze uit at niet uit meer en bracht dagen door door op op tv het kerkhof om van met haar overleden man te praten. een Nu met wijdt ze, hem ter op ere, tijdens haar leven volledig aan tijdens voetbal.

Portretten van door Valerie/Miss Lucillie uit uit Amsterdam, Liang Chen naar uit Zagreb en Filipa op tv Neves uit Lissabon. naar City Folk in bestaat twintig jaar. in Een het selectie van de mooiste, leukste, meest de ontroerende portretten op van op tv de laatste tien jaar. Met: van Valerie/Miss Lucillie van uit Amsterdam, Liang Chen uit de Zagreb en Filipa de Neves uit een Lissabon.

De mooiste, leukste, met meest van ontroerende portretten van de met laatste tien jaar City uit uit Folk. In deze uitzending zijn het portretten uit naar Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana van (Slovenië) te het zien.

september 2019
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord