Programma gemist?

Selectie van in de mooiste, leukste, meest op met ontroerende portretten vanaf 2007, met in met deze uitzending de Barcelona, Lissabon in en Ponta door Delgada. Marta Minguella (64) van (Barcelona/Spanje) geeft op tv muziekles aan kinderen. Marta naar is zelf altijd uit kind gebleven het en ze houdt van de gekte een en op tv wanorde van een kinderen. Haar grote passie zijn het haar de poedels, Puppy en Nina. Ze tijdens verwent ze, kleedt ze de aan en in geeft ze zelfs muziektherapie. van Zelf met kinderloos gebleven, behandelt ze haar op poedels als haar tijdens kinderen. Anderhalf jaar door geleden in maakte ze een een lelijke val naar en het zag er slecht uit tijdens met tijdens haar gezondheid. tijdens Maar tegen alle verwachtingen in lukte met het het haar toch om weer door piano te spelen. Hoewel van ze op tv erg slecht ter been van is, een laat ze toch elke dag trouw een haar hondjes uit. naar * David de Goncalves, (Lissabon/Portugal) geboren in op met Angola, is straatveger. Negen jaar bracht van hij tijdens door in de met gevangenis, veroordeeld de wegens het bezit van drugs en tijdens een diamanten. Maar nog naar steeds houdt hij vol dat hij het onschuldig is. met De in gevangenisperiode was erg zwaar, in maar bracht toch iets uit moois voort: uit toen hij begon van te studeren, ontmoette hij zijn naar uit lerares Maria do een Rosario. Ze werden verliefd en van nu wonen door ze samen. David door is erg gelukkig met het haar, op tv maar één ding van zit hem dwars: om een op tv vaste baan in te krijgen moet hij naar de Portugese nationaliteit uit bezitten. Maar die krijgt op tv hij niet met omdat hij tijdens in de gevangenis van heeft gezeten. * tijdens Muziek en dan een vooral het zingen van de door fado is de alles voor met Samarah Cabral (23) (Ponta Delgada/Azoren), tijdens geboren van als Fábio, maar tijdens nu midden in door haar transformatieproces van met man naar vrouw. Al vroeg op tv besefte zij dat op tv met er iets niet klopte met haar van lichaam. het Ze begon op tv vrouwenkleding te dragen en zich met op te maken. Tijdens uit een op tour door de de Verenigde Staten ontmoette ze een het transseksueel, een die haar overtuigde naar om daadwerkelijk te naar veranderen van man in met vrouw. Haar de moeder gaf van haar alle steun op en ze begon het met proces van behandeling met hormonen. op tv de Samarah kijkt uit naar de op tv dag in dat ze geopereerd op zal worden en haar geslachtsverandering definitief van naar zal zijn.

Selectie van op tv de mooiste, door leukste, meest ontroerende portretten vanaf in 2007. Ter de gelegenheid van van twintig jaar City Folk: een de selectie van de met mooiste, leukste, meest met ontroerende portretten de vanaf op 2007.

Portretten van naar bijzondere stedelingen, het dit keer het in Barcelona, Mexico-Stad in en Dhaka. Met: met Miguel Coca noemt zich de eerste op tv 'metroseksueel' van Barcelona. naar door Hij werkte als modeontwerper, maar op verzamelt nu Marilyn de Monroe-objecten. Zijn tijdens vrouw Dorita accepteert op de seksuele ambiguïteit van van haar man. op tv * José Asencio Basaldua uit Álvarez raakte als kind in op tv blind door een klap op op zijn hoofd. Hij runt de nu uit een massagesalon in naar metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. Zijn eveneens op blinde ex-vrouw in beheert met een snoepstalletje. Met op zijn nieuwe relatie bouwt José een met eigen huisje. uit * naar Voor Sumana Choudhury (Dhaka) zijn haar met zestien honden het haar even de dierbaar als haar de twee dochters. Dankzij hen naar is naar ze bestand tegen het naar vaak gewetenloze gedrag van van mensen.

Portretten naar uit Ljubljana, Dhaka en uit Barcelona. Met: de Blaz Kuznik werkt als assistent-ober uit op in een restaurant in met het centrum van Ljubljana het (Slovenië). Hij woont in op een huis van voor mensen met met een beperking. het Blaz heeft het syndroom uit van Down. In tijdens zijn vrije tijd de zit hij tijdens vaak te chatten op tv met meisjes op de Facebook. Hij voelt door zich soms eenzaam en het op een liefst zou hij een vriendin hebben naar met van wie hij op tv zou kunnen praten. Blaz vindt het de belangrijk op tv om onafhankelijk te zijn. Hij op tv door gaat binnenkort leren hoe hij alleen tijdens met de bus uit van in huis naar zijn van werk kan gaan. in En ...misschien komt hij in het de bus de wel een een meisje tegen in met wie hij tijdens een praatje zou de kunnen maken. * Diar Satter op tv Mitu staat aan het met hoofd van tijdens een een organisatie die opkomt voor een de rechten van gehandicapte kinderen. op tv Ze het kwam naar Dhaka op (Bangladesh) om er te het studeren door toen ze zeventien was. Al de snel trouwde van ze er door en kreeg ze het een zoon. Na elf jaar uit strandde haar huwelijk en op tv het na de scheiding ging haar een man met met haar zoon Ayon naar de een Verenigde Staten. naar Nu op woont Mitu alleen. Ze belt tijdens regelmatig met haar een zoon die naar in de VS bezig naar is met de een opleiding uit tot kok. Mitu wil graag een met tijdens nieuwe levenspartner vinden. Ze van heeft al een tijd met een relatie op tv met een man. Maar helaas een in is die getrouwd. * Salvador met Dordal uit Barcelona een (Spanje) op is gepensioneerd en woont sinds drie in maanden in door een bejaardenhuis. Daarvoor leefde van in hij twintig jaar alleen in in zijn eigen de huis, dat tevens zijn van atelier door was. Salvador is een echte einzelgänger, van een beetje nukkig op op tv van aard en met van maar een tijdens hobby: kunstschilderen. Op een dag een trof zijn naar vriend Angel hem door ziek en op tv onverzorgd thuis aan. Hij besloot door Salvador bij uit zich in huis op te nemen. Tot op tv zijn grote verbazing in vond hij ruim tweeduizend in schilderijen in de op tv woning. Angel van overtuigde Salvador dat een het tijd werd uit om zijn tijdens schilderkunst in de in publiciteit te brengen. Op 79-jarige de leeftijd heeft Salvador eindelijk in zijn tijdens eerste tentoonstelling op gehouden.

Portretten op uit Barcelona, Zagreb en Ponta naar Delgada. in Montserrat Mecho op tv (75) uit Barcelona, Spanje, op verkoopt cosmetica met bij mensen thuis en door is ondanks haar in leeftijd gek op freestyle parachutespringen, het een sport die op door ze deels ook als therapie beoefent. in op * Ousamane Mara met uit Zagreb, Kroatië, is gestopt op tv als basketballer en op werkt nu in van een bar, op tv maar nadat hij met ooit in coma van is geslagen vreest hij nog met in steeds dat zijn op tv zwarte huid opnieuw geweld tegen hem door uitlokt. Manuel Laranja in op tv (63) uit Ponta Delgada, uit Portugal, heeft als de groot voetballiefhebber door zijn garage omgebouwd in tot 'Benficamuseum', een uit toevluchtsoord om te ontsnappen aan zijn met kinderen die kampen op tv door met alcohol-, drugs- op tv en psychiatrische problemen.

De mooiste, tijdens leukste, meest ontroerende portretten tijdens van met de laatste 10 jaar met City Folk. In deze het uitzending het portretten uit Den Haag, uit Ponta Delgada een en Lissabon. door De mooiste, leukste, meest ontroerende door portretten van de laatste door tien op tv jaar City Folk. Martha een Visser met (32) (Den Haag) deelt op 'free hugs' uit aan naar wildvreemden op straat. in Op deze manier door deelt uit zij onvoorwaardelijke liefde een met verschillende soorten mensen. Om deze tijdens behoefte te op tv kunnen op tv uiten is zij de een aantal jaar een geleden vanuit het landelijke Friesland naar uit de 'wereldstad' Den uit Haag verhuisd. Haar de op liefdevolle man, Jan, en haar op tv twee van kinderen bleven achter in Harlingen. Jack in Brama (55) (Ponta door Delgada) op wist als uit negenjarig jongetje te ontsnappen toen zijn naar op hele familie werd afgeslacht met door rebellen die voor een de onafhankelijk van Guinee Bissau met vochten. Hij werd een gered door een Portugese naar soldaat, João António het Costa Lima naar genaamd, die hem naar zijn geboortestad de Ponta Delgada uit op de Azoren op bracht. Maar João kwam van in zelf nooit terug naar de Azoren tijdens de omdat hij vlak voor zijn het vertrek uit Afrika een met ongeluk kreeg. Jack een op tv voelde zich verlaten, maar werd in door João's moeder van opgevangen in en opgevoed als haar eigen het zoon. Manulea Santana (Lissabon) uit op tv is gek op voetbal. Ze een gaat naar wedstrijden, naar volgt de door trainingen en in verzamelt alles wat te maken heeft van met haar favoriete met een spelers. Manuela hield als tijdens kind al van in voetbal, maar tijdens het werd een een ware obsessie toen haar echtgenoot een achttien op jaar geleden stierf. het Hij speelde in tijdens de jaren zestig voor uit Benfica, toen de club door haar meest in glorieuze dagen kende op tv en tweemaal tijdens de Europacup won. Toen haar in man stierf, ging tijdens Manuela hem tijdens bijna achterna. Ze at naar niet meer en bracht tijdens dagen door op tijdens het door kerkhof om met haar een overleden man te op tv praten. Nu op tv wijdt ze, hem in ter ere, haar door leven volledig het aan voetbal.

Portretten van van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, een uit Liang Chen uit Zagreb tijdens en Filipa de Neves uit Lissabon. City Folk een bestaat twintig jaar. op Een selectie van de van mooiste, leukste, meest in ontroerende portretten het van op de laatste tien jaar. Met: met Valerie/Miss een Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen op tv uit Zagreb en Filipa het Neves naar uit Lissabon.

De uit mooiste, leukste, meest ontroerende het portretten van de laatste door tien op tv jaar City Folk. door In deze uitzending zijn met portretten uit Amsterdam, in Dhaka (Bangladesh) en uit Ljubljana (Slovenië) op te zien.

januari 2021
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!