Programma gemist?

Selectie van de een met mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf het 2007, met met in deze uitzending Barcelona, een Lissabon en op tv Ponta tijdens Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft een muziekles op aan kinderen. naar Marta is zelf met altijd kind gebleven en ze met houdt van de gekte naar en van wanorde van naar kinderen. Haar grote een passie zijn haar poedels, Puppy in en Nina. Ze verwent de ze, kleedt naar ze in aan en geeft ze zelfs muziektherapie. op tv Zelf kinderloos gebleven, uit behandelt ze door haar poedels als tijdens haar kinderen. uit Anderhalf jaar geleden maakte ze naar een lelijke met val en het het zag er slecht op uit met met haar gezondheid. tijdens Maar tegen alle verwachtingen in lukte met het haar toch op tv om weer piano door te op spelen. Hoewel ze erg een slecht ter tijdens been is, naar laat ze toch elke dag een trouw haar tijdens hondjes uit. * David het Goncalves, (Lissabon/Portugal) geboren door in Angola, is straatveger. uit Negen door jaar bracht hij door uit in de gevangenis, van veroordeeld wegens het van bezit van drugs en uit diamanten. met Maar nog steeds houdt het hij het vol dat hij onschuldig in is. De op gevangenisperiode was erg zwaar, van maar bracht toch het iets moois op tv voort: toen hij begon te studeren, in ontmoette hij zijn op tv het lerares Maria do Rosario. op Ze werden verliefd en nu tijdens wonen van ze samen. David een is erg in gelukkig met haar, maar één een ding het zit hem dwars: in om een vaste baan te op tv krijgen moet uit hij de naar Portugese nationaliteit bezitten. Maar die krijgt het hij niet omdat een hij in de de gevangenis op tv heeft gezeten. * Muziek en een dan op vooral het zingen van de op door fado is alles in voor Samarah Cabral op (23) (Ponta Delgada/Azoren), van geboren als Fábio, maar door nu midden in haar met transformatieproces in van man naar vrouw. Al op tv vroeg besefte zij met dat er iets niet op klopte met haar tijdens lichaam. Ze van begon vrouwenkleding een te dragen op tv en zich op te maken. Tijdens de een door tour door de de Verenigde Staten ontmoette ze een het transseksueel, een die haar overtuigde om op tv daadwerkelijk te veranderen de van man in in vrouw. door Haar moeder gaf haar alle steun met op en ze begon op tv het proces van behandeling met van hormonen. Samarah kijkt uit het naar de van dag dat een ze geopereerd zal worden en naar haar geslachtsverandering in definitief de zal zijn.

Selectie van de op tv mooiste, leukste, een meest ontroerende tijdens portretten vanaf op 2007. Ter gelegenheid van de twintig jaar van City Folk: een selectie op van de mooiste, leukste, meest door ontroerende naar portretten vanaf tijdens 2007.

Portretten van de bijzondere stedelingen, naar dit keer in Barcelona, met Mexico-Stad en op tv Dhaka. Met: Miguel Coca uit noemt zich op de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. het Hij werkte als het in modeontwerper, maar verzamelt nu een Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dorita tijdens accepteert op de seksuele ambiguïteit van haar door man. * José met naar Asencio Basaldua Álvarez raakte als het kind blind door op een klap van op zijn hoofd. Hij runt met nu door een massagesalon door in metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. door Zijn eveneens blinde naar ex-vrouw beheert een snoepstalletje. Met op tijdens zijn nieuwe relatie tijdens bouwt José een eigen huisje. * van uit Voor Sumana Choudhury (Dhaka) een zijn haar uit zestien honden haar even dierbaar met als haar de twee dochters. Dankzij hen een is ze op tv bestand tegen het vaak uit gewetenloze gedrag naar van mensen.

Portretten naar uit Ljubljana, Dhaka door en Barcelona. Met: Blaz Kuznik een werkt als een assistent-ober van in een restaurant in het centrum op tv van de Ljubljana (Slovenië). Hij uit woont in met een huis voor mensen van met een beperking. Blaz heeft in het syndroom van in Down. In zijn op vrije tijd met zit van hij vaak te chatten in met meisjes door op Facebook. Hij voelt zich met soms eenzaam en op het liefst zou hij tijdens een vriendin door hebben met tijdens wie hij zou kunnen naar praten. Blaz vindt het het belangrijk van om onafhankelijk te zijn. Hij met gaat binnenkort naar leren hoe hij op alleen met de bus door van in huis naar naar zijn werk kan gaan. En ...misschien naar tijdens komt hij in de op bus wel een het meisje tegen met door wie hij een praatje zou uit kunnen maken. naar * Diar uit Satter Mitu staat aan door het hoofd van een in organisatie die uit opkomt voor de in rechten van gehandicapte door kinderen. Ze kwam naar van Dhaka (Bangladesh) van om er tijdens te studeren de toen ze zeventien was. de Al snel trouwde een ze er en kreeg ze de een zoon. een Na elf op tv jaar strandde haar huwelijk op tv en na met de scheiding ging haar man uit met haar zoon op tv Ayon naar de een de Verenigde Staten. Nu woont Mitu alleen. de Ze belt regelmatig met met haar uit zoon die op tv in de VS op tv bezig is met een opleiding in uit tot kok. Mitu wil graag met een uit nieuwe levenspartner vinden. Ze een heeft al een op tijd een relatie met door een door man. Maar helaas is die getrouwd. uit een * Salvador Dordal uit Barcelona op (Spanje) is gepensioneerd en uit woont uit sinds drie maanden in een een bejaardenhuis. Daarvoor leefde een hij twintig op tv jaar tijdens alleen in zijn eigen uit huis, dat tijdens tevens zijn atelier met was. Salvador is een echte het einzelgänger, een beetje nukkig op naar van aard en met maar een een hobby: kunstschilderen. Op naar een een dag trof zijn vriend Angel de hem ziek en de onverzorgd thuis van aan. Hij besloot Salvador op bij het zich in met huis te nemen. in Tot zijn grote verbazing op vond hij ruim tweeduizend met schilderijen in de woning. in Angel overtuigde Salvador in dat naar het tijd op tv werd om zijn schilderkunst in de uit publiciteit uit te brengen. Op 79-jarige op leeftijd de heeft Salvador eindelijk zijn eerste naar tentoonstelling van gehouden.

Portretten uit Barcelona, uit Zagreb naar en Ponta Delgada. Montserrat Mecho op het (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt de cosmetica bij mensen in thuis en naar is ondanks haar leeftijd gek op op freestyle parachutespringen, de een sport in die ze deels ook door als op tv therapie beoefent. * het Ousamane Mara tijdens uit Zagreb, Kroatië, van is gestopt als basketballer op en werkt nu in op tv een bar, de maar nadat hij ooit in op coma is geslagen de uit vreest hij nog steeds dat zijn van door zwarte huid opnieuw tijdens geweld tegen hem uitlokt. uit Manuel Laranja (63) uit uit Ponta Delgada, Portugal, heeft uit als groot het voetballiefhebber zijn garage op tv omgebouwd tot van 'Benficamuseum', een toevluchtsoord om op tv te ontsnappen aan van zijn kinderen die op tv kampen in met alcohol-, drugs- en psychiatrische de problemen.

De op mooiste, leukste, meest ontroerende portretten door een van de laatste 10 jaar uit City een Folk. In deze uitzending uit portretten uit Den Haag, Ponta het Delgada met en Lissabon. tijdens De mooiste, leukste, meest ontroerende uit portretten van de laatste tijdens tien jaar op tv City Folk. met Martha Visser (32) op tv (Den Haag) deelt van 'free hugs' op tv uit aan wildvreemden op straat. Op het deze manier uit deelt zij onvoorwaardelijke op liefde door met verschillende soorten mensen. tijdens Om deze behoefte met te kunnen uiten is door zij een aantal jaar met geleden een vanuit het op landelijke Friesland naar de 'wereldstad' tijdens Den Haag verhuisd. Haar de liefdevolle man, tijdens Jan, en haar twee de kinderen bleven achter op tv in uit Harlingen. Jack Brama (55) uit (Ponta Delgada) op tv wist als negenjarig op tv jongetje te ontsnappen toen tijdens zijn hele familie werd door afgeslacht tijdens door rebellen die naar voor een onafhankelijk Guinee uit Bissau op vochten. Hij werd door gered door een Portugese soldaat, João naar naar António Costa Lima genaamd, die hem uit naar naar zijn geboortestad de Ponta Delgada op de Azoren in bracht. Maar tijdens João kwam zelf nooit terug door naar de van Azoren omdat hij vlak naar voor zijn vertrek met uit Afrika een met ongeluk kreeg. door Jack voelde naar zich verlaten, maar de werd door João's op moeder opgevangen en opgevoed het als haar op tv eigen zoon. het Manulea Santana (Lissabon) is gek uit op voetbal. uit Ze gaat uit naar wedstrijden, volgt de trainingen en van het verzamelt alles wat te maken heeft uit met haar favoriete op tv spelers. Manuela hield het met als kind al op tv van voetbal, maar met het werd een ware tijdens obsessie toen haar met echtgenoot achttien jaar de geleden stierf. van Hij speelde in de tijdens jaren zestig van voor Benfica, toen de club haar uit meest uit glorieuze dagen kende en tijdens tweemaal de Europacup won. het op tv Toen haar man stierf, ging Manuela de hem tijdens bijna achterna. Ze at de niet meer in en bracht met dagen door op het met kerkhof om met haar op overleden man een te praten. Nu wijdt naar ze, hem ter ere, op van haar leven volledig door aan voetbal.

Portretten van Valerie/Miss de Lucillie op uit Amsterdam, Liang Chen de uit Zagreb en Filipa naar Neves door uit Lissabon. het City Folk bestaat twintig jaar. van Een selectie van de met mooiste, leukste, meest tijdens door ontroerende portretten van op tv de laatste tien jaar. met Met: Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, van van Liang Chen uit op Zagreb en Filipa Neves uit uit Lissabon.

De op tv mooiste, leukste, meest ontroerende in portretten van tijdens de laatste naar tien jaar City Folk. van In deze uitzending zijn portretten in uit in Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) het en Ljubljana (Slovenië) te het zien.

september 2020
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!