Programma gemist?

Selectie van de uit door mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van vanaf 2007, uit met in deze uitzending Barcelona, de Lissabon en naar Ponta Delgada. tijdens Marta Minguella (64) naar (Barcelona/Spanje) geeft tijdens muziekles aan kinderen. Marta is van zelf altijd kind een gebleven en met ze houdt van de gekte op en naar wanorde van kinderen. van Haar grote passie zijn op haar naar poedels, Puppy en Nina. tijdens Ze verwent ze, de kleedt ze aan en op tv geeft op tv ze zelfs muziektherapie. Zelf kinderloos in gebleven, behandelt ze haar met poedels als haar met kinderen. Anderhalf jaar het met geleden maakte ze een lelijke val met en het uit zag van er slecht uit met haar gezondheid. op Maar tijdens tegen alle verwachtingen op in lukte het door haar toch om de weer piano te van spelen. Hoewel ze erg met slecht ter been met is, laat ze tijdens toch elke dag in trouw haar hondjes uit. door naar * David Goncalves, op tv (Lissabon/Portugal) geboren in de Angola, is straatveger. Negen jaar van bracht uit hij door in de gevangenis, veroordeeld van wegens van het bezit van drugs het en diamanten. in Maar nog steeds houdt door hij vol dat hij door onschuldig is. De in gevangenisperiode was in erg op tv zwaar, maar bracht met toch iets moois voort: toen een hij begon te naar studeren, ontmoette hij de zijn lerares Maria uit do Rosario. Ze werden tijdens verliefd en uit nu uit wonen ze samen. David is de erg gelukkig met uit haar, maar één ding in zit hem dwars: uit om een vaste van baan te het krijgen moet hij het de Portugese nationaliteit tijdens bezitten. door Maar die krijgt hij niet omdat van hij uit in de gevangenis heeft gezeten. door * naar Muziek en dan een vooral het door zingen van de van fado is alles voor Samarah uit Cabral (23) (Ponta door Delgada/Azoren), geboren van als Fábio, maar nu midden door in haar transformatieproces op tv van uit man naar vrouw. Al door vroeg besefte zij dat uit er iets tijdens niet van klopte met haar lichaam. Ze begon op in vrouwenkleding te dragen en uit zich op te in maken. Tijdens naar een tour door de Verenigde tijdens Staten ontmoette ze een de transseksueel, tijdens die haar op overtuigde om daadwerkelijk te van veranderen van de man in vrouw. Haar tijdens moeder gaf haar alle uit steun op en ze begon het proces van op de behandeling met hormonen. in Samarah kijkt uit naar de in dag van dat ze geopereerd zal worden uit en haar geslachtsverandering definitief met zal de zijn.

Selectie tijdens van de mooiste, leukste, meest op tv van ontroerende portretten vanaf 2007. Ter tijdens gelegenheid van twintig jaar het City Folk: door een selectie van op tv de mooiste, leukste, in meest uit ontroerende portretten vanaf met 2007.

Portretten van bijzondere een stedelingen, dit keer van in in Barcelona, Mexico-Stad een en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt met zich de eerste met 'metroseksueel' van van Barcelona. Hij op tv werkte als modeontwerper, maar met verzamelt nu door Marilyn Monroe-objecten. op tv Zijn vrouw Dorita accepteert de seksuele uit ambiguïteit van de haar op tv man. * José Asencio Basaldua Álvarez tijdens raakte als op kind het blind door een klap op tijdens zijn hoofd. Hij runt van nu een op tv massagesalon in door metrostation Cuauhtemoc, door Mexico-Stad. Zijn eveneens blinde ex-vrouw beheert het een snoepstalletje. Met op naar zijn nieuwe relatie bouwt José een van eigen huisje. een * Voor met Sumana Choudhury uit (Dhaka) zijn haar zestien honden een haar even dierbaar op tv als haar twee dochters. met van Dankzij hen is ze op tv bestand tegen het de vaak gewetenloze naar gedrag van mensen.

Portretten het uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. uit Met: Blaz Kuznik uit werkt in als assistent-ober in met een restaurant in op tv het centrum een van Ljubljana (Slovenië). Hij naar woont in een huis voor een mensen met uit een beperking. Blaz heeft met het syndroom van met Down. In van zijn uit vrije tijd zit hij vaak met te chatten naar met meisjes in op Facebook. Hij de voelt zich soms door eenzaam en het liefst zou hij het de een vriendin hebben een met wie hij zou kunnen praten. met Blaz vindt het door belangrijk om naar onafhankelijk te zijn. Hij uit gaat binnenkort door leren hoe uit hij alleen met de bus uit van van huis naar zijn werk door kan gaan. En op ...misschien komt hij in de door de bus wel een meisje door tegen met wie hij een met een praatje zou kunnen maken. naar * Diar Satter tijdens Mitu op tv staat aan het een hoofd van een met organisatie die opkomt voor een de rechten met van gehandicapte kinderen. een Ze kwam naar Dhaka (Bangladesh) op om er uit te studeren van toen ze zeventien was. Al snel met trouwde naar ze er en kreeg naar ze uit een zoon. Na elf van jaar strandde naar haar huwelijk en na naar de scheiding ging haar man door met haar door zoon Ayon naar een de door Verenigde Staten. Nu woont Mitu alleen. naar Ze belt door regelmatig met op haar zoon die in uit de VS een bezig is met met een opleiding in tot kok. Mitu wil graag een door het nieuwe levenspartner vinden. Ze op heeft al een tijd een de relatie met een een tijdens man. Maar helaas is die getrouwd. naar het * Salvador Dordal uit uit Barcelona (Spanje) is gepensioneerd van en uit woont sinds drie op tv maanden in een bejaardenhuis. tijdens Daarvoor leefde hij twintig jaar de van alleen in zijn eigen huis, dat tijdens tevens zijn atelier tijdens was. Salvador is tijdens een op echte einzelgänger, met een beetje nukkig op van aard en met uit maar een het hobby: kunstschilderen. Op tijdens een dag trof zijn vriend in Angel hem ziek met en onverzorgd thuis van aan. Hij door besloot Salvador in bij zich in huis te nemen. uit Tot zijn het grote tijdens verbazing vond hij van ruim tweeduizend schilderijen in op de woning. Angel op tv overtuigde Salvador dat het op tv tijd een werd om zijn het schilderkunst in de publiciteit te brengen. naar Op 79-jarige met leeftijd de heeft Salvador eindelijk van zijn eerste tentoonstelling het gehouden.

Portretten uit met Barcelona, Zagreb en Ponta met van Delgada. Montserrat Mecho op (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica een bij mensen thuis met en is van ondanks haar het leeftijd gek op met freestyle parachutespringen, een uit sport die ze deels ook tijdens door als therapie beoefent. door * Ousamane Mara naar uit Zagreb, Kroatië, is gestopt als van basketballer en van werkt nu in de een een bar, maar nadat hij naar ooit in coma is geslagen van vreest hij op tv nog steeds op tv dat zijn zwarte huid opnieuw uit geweld tegen hem in de uitlokt. Manuel Laranja (63) tijdens uit Ponta op Delgada, Portugal, heeft als groot met voetballiefhebber zijn in garage omgebouwd tot 'Benficamuseum', een tijdens in toevluchtsoord om te de ontsnappen aan zijn kinderen het die kampen met alcohol-, drugs- uit het en psychiatrische problemen.

De door mooiste, leukste, meest ontroerende portretten op van de naar laatste naar 10 jaar City Folk. In deze in uitzending portretten een uit Den met Haag, Ponta Delgada op en Lissabon. De mooiste, een leukste, meest ontroerende portretten tijdens van de laatste met tien jaar op City Folk. Martha op tv Visser met (32) (Den Haag) deelt 'free het hugs' uit aan in wildvreemden van op straat. Op deze manier op deelt zij onvoorwaardelijke op tv liefde met van verschillende soorten mensen. Om de deze het behoefte te kunnen op tv uiten is zij een op aantal jaar op geleden vanuit het landelijke Friesland door naar met de 'wereldstad' Den Haag verhuisd. een Haar uit liefdevolle man, Jan, uit en haar twee met kinderen bleven achter in de Harlingen. Jack tijdens Brama (55) (Ponta Delgada) wist het als het negenjarig jongetje te ontsnappen tijdens toen zijn hele familie op werd afgeslacht door met rebellen die voor een door onafhankelijk Guinee op tv Bissau vochten. Hij tijdens werd gered een door een op Portugese soldaat, João António Costa het Lima genaamd, die hem uit naar in zijn geboortestad Ponta Delgada met op de Azoren bracht. van Maar João een kwam zelf nooit tijdens terug in naar de Azoren uit omdat hij vlak voor een zijn vertrek een uit Afrika een naar ongeluk kreeg. Jack voelde zich naar verlaten, maar werd door door João's moeder het opgevangen en opgevoed tijdens als haar eigen zoon. op op tv Manulea Santana (Lissabon) is een gek op voetbal. Ze gaat in naar tijdens wedstrijden, volgt de op trainingen en verzamelt uit alles wat te maken heeft van met het haar favoriete met spelers. Manuela hield als kind al door van voetbal, maar naar het werd op een ware obsessie op toen op haar echtgenoot achttien jaar tijdens geleden stierf. Hij speelde de in de het jaren zestig voor Benfica, op toen de met club haar meest glorieuze op tv dagen kende in en tweemaal de Europacup won. door door Toen haar man op tv stierf, ging Manuela een hem bijna achterna. Ze at op tv niet meer en tijdens bracht dagen door met op de het kerkhof om met haar overleden een man op tv te praten. Nu wijdt met ze, hem ter op ere, haar leven het volledig aan tijdens voetbal.

Portretten van met Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, met Liang Chen door uit met Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. van City Folk bestaat door twintig jaar. van Een op selectie van de mooiste, leukste, met meest ontroerende op portretten van de laatste tien met jaar. Met: het Valerie/Miss een Lucillie uit Amsterdam, Liang op tv Chen uit Zagreb en Filipa naar Neves door uit Lissabon.

De tijdens mooiste, leukste, meest ontroerende portretten de van een de laatste tien jaar City een Folk. van In deze op uitzending zijn portretten uit uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) een en Ljubljana (Slovenië) te in zien.

september 2021
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!