Programma gemist?

Selectie op tv van de mooiste, leukste, meest uit ontroerende portretten op tv vanaf 2007, met in naar naar deze uitzending Barcelona, een Lissabon en Ponta Delgada. Marta de Minguella (64) op (Barcelona/Spanje) geeft muziekles van aan kinderen. op tv Marta is zelf altijd kind door gebleven en op tv ze houdt van tijdens de gekte en wanorde de van kinderen. Haar grote de passie zijn haar van poedels, Puppy en tijdens op tv Nina. Ze verwent ze, tijdens kleedt ze een aan en geeft in ze zelfs muziektherapie. Zelf met kinderloos gebleven, behandelt naar ze haar poedels als haar van in kinderen. Anderhalf jaar geleden maakte op ze een lelijke op tv val en op tv het zag er slecht door uit met uit haar gezondheid. Maar tegen tijdens alle verwachtingen in lukte de in het haar toch om weer piano in te spelen. Hoewel de ze tijdens erg slecht ter been het is, naar laat ze toch elke dag trouw uit haar hondjes uit uit. * naar David Goncalves, (Lissabon/Portugal) geboren in tijdens in Angola, is straatveger. tijdens Negen jaar bracht hij door in uit de een gevangenis, veroordeeld wegens uit het bezit van een drugs en diamanten. Maar nog tijdens steeds houdt hij de vol dat hij met onschuldig op is. De gevangenisperiode tijdens was erg zwaar, maar bracht op toch iets door moois het voort: toen hij begon door te studeren, ontmoette hij een zijn op tv lerares Maria do Rosario. de Ze werden het verliefd en nu wonen ze op samen. David op tv is erg een gelukkig met haar, maar één door ding zit tijdens hem dwars: om in een vaste baan te van krijgen moet hij de het Portugese in nationaliteit bezitten. van Maar die krijgt hij door niet omdat hij met in de gevangenis heeft tijdens gezeten. van * Muziek en dan de vooral het zingen op tv van de fado is met alles voor Samarah Cabral in uit (23) (Ponta Delgada/Azoren), geboren op tv als Fábio, maar op nu midden in door haar transformatieproces van van man naar vrouw. in Al vroeg besefte zij dat op er iets van niet klopte naar met haar lichaam. Ze het begon vrouwenkleding de te dragen en de zich op tijdens te maken. Tijdens een uit tour door een de Verenigde Staten ontmoette een ze een de transseksueel, die haar overtuigde op tv om daadwerkelijk het te veranderen van man in vrouw. van Haar moeder gaf de haar alle steun tijdens en naar ze begon het proces door van behandeling met hormonen. in Samarah een kijkt uit naar de dag op tv dat ze uit geopereerd zal worden uit en haar geslachtsverandering definitief het in zal zijn.

Selectie van op tv de van mooiste, leukste, meest ontroerende met portretten vanaf 2007. door Ter gelegenheid van twintig naar jaar door City Folk: een selectie de van de mooiste, leukste, de meest ontroerende portretten vanaf tijdens uit 2007.

Portretten in van bijzondere stedelingen, het dit keer op in Barcelona, Mexico-Stad naar en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt uit zich de het eerste 'metroseksueel' van Barcelona. een met Hij werkte als modeontwerper, uit maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. met Zijn vrouw een Dorita uit accepteert de seksuele ambiguïteit van haar naar man. * José naar in Asencio Basaldua Álvarez raakte als kind op tv blind met door een klap op zijn tijdens hoofd. uit Hij runt nu een massagesalon het in van metrostation Cuauhtemoc, Mexico-Stad. een Zijn eveneens blinde van ex-vrouw beheert een snoepstalletje. de Met zijn nieuwe op relatie bouwt José een van eigen huisje. * een Voor van Sumana Choudhury (Dhaka) zijn naar haar zestien honden haar het even dierbaar als naar haar twee tijdens dochters. Dankzij de hen is ze in bestand tegen het vaak uit gewetenloze gedrag van uit mensen.

Portretten uit Ljubljana, uit Dhaka en Barcelona. uit Met: op Blaz Kuznik werkt als van assistent-ober de in een restaurant in het door centrum van Ljubljana op tv (Slovenië). Hij met woont in een huis door voor mensen met een door beperking. uit Blaz heeft met het syndroom van Down. op tv In zijn vrije tijd de zit hij vaak te tijdens chatten met van meisjes op de Facebook. Hij voelt zich soms op eenzaam en door het liefst zou tijdens hij een vriendin hebben de met wie van hij zou kunnen op tv praten. uit Blaz vindt het belangrijk om tijdens onafhankelijk te zijn. Hij in gaat binnenkort leren op tv hoe van hij alleen met de bus door van huis uit naar zijn werk een kan gaan. een En ...misschien komt door hij in de de bus wel een meisje tegen het door met wie hij een praatje zou de kunnen op maken. * van Diar Satter Mitu staat in aan het hoofd van een in organisatie die opkomt op voor op tv de rechten een van gehandicapte kinderen. Ze kwam naar door Dhaka in (Bangladesh) om in er te studeren toen door ze zeventien was. Al snel op trouwde ze met er en kreeg tijdens ze een zoon. Na op elf jaar op strandde haar een huwelijk en naar na de scheiding ging haar op man door met haar zoon Ayon naar de op Verenigde Staten. in Nu woont Mitu alleen. met Ze van belt regelmatig met haar zoon van die in de uit een VS bezig is met tijdens een opleiding tot kok. Mitu tijdens wil graag een op tv nieuwe levenspartner vinden. in Ze heeft al uit uit een tijd een relatie met een uit man. Maar het helaas is die getrouwd. in * Salvador op Dordal van uit Barcelona (Spanje) is gepensioneerd op en met woont sinds drie maanden in met een het bejaardenhuis. Daarvoor leefde hij twintig jaar het alleen in in zijn eigen huis, op tv dat tevens tijdens zijn atelier was. Salvador is op tv een echte uit einzelgänger, een uit beetje nukkig in van aard en op met maar een van hobby: kunstschilderen. Op uit een dag trof zijn vriend op Angel hem ziek en een onverzorgd thuis op aan. Hij tijdens besloot Salvador bij tijdens zich in op huis te nemen. het Tot zijn grote verbazing in vond hij het ruim tweeduizend schilderijen in de de woning. Angel de overtuigde Salvador dat het met tijd werd om tijdens zijn schilderkunst in uit de op publiciteit te brengen. Op uit 79-jarige leeftijd heeft Salvador eindelijk van zijn eerste tentoonstelling naar de gehouden.

Portretten uit Barcelona, het Zagreb en Ponta met Delgada. Montserrat Mecho het (75) het uit Barcelona, op tv Spanje, verkoopt cosmetica het bij mensen thuis het en is ondanks door haar leeftijd gek op freestyle van parachutespringen, een sport die door met ze deels ook als therapie beoefent. van * Ousamane Mara het uit naar Zagreb, Kroatië, is door gestopt als basketballer en werkt in nu in een een bar, het maar nadat met hij ooit in coma is op tv geslagen vreest hij de nog steeds dat zijn een zwarte huid opnieuw het geweld tegen hem in uitlokt. Manuel Laranja van (63) uit uit Ponta naar Delgada, Portugal, heeft als groot voetballiefhebber op tv het zijn garage omgebouwd tot 'Benficamuseum', een het toevluchtsoord om te in ontsnappen op aan zijn kinderen die met kampen met alcohol-, het drugs- en psychiatrische tijdens problemen.

De mooiste, leukste, in meest ontroerende portretten met van de laatste van uit 10 jaar City Folk. In deze op tv uitzending portretten uit uit Den Haag, de Ponta Delgada op en Lissabon. De mooiste, leukste, van meest ontroerende portretten met van de in laatste tien jaar van City Folk. Martha Visser de (32) (Den uit Haag) deelt 'free hugs' op tv uit aan naar wildvreemden uit op straat. Op door deze manier deelt het zij onvoorwaardelijke liefde met het verschillende soorten met mensen. Om deze behoefte op te kunnen uiten tijdens is zij een het aantal jaar geleden vanuit het in landelijke Friesland in naar de 'wereldstad' door Den het Haag verhuisd. Haar liefdevolle een man, Jan, en in haar twee kinderen door bleven achter in Harlingen. Jack uit Brama (55) naar (Ponta tijdens Delgada) wist als met negenjarig jongetje te ontsnappen toen door zijn hele een familie werd afgeslacht door rebellen tijdens die de voor een tijdens onafhankelijk Guinee Bissau de vochten. Hij werd gered door een tijdens tijdens Portugese soldaat, João António Costa Lima door op tv genaamd, die hem naar zijn de geboortestad de Ponta Delgada op de Azoren uit bracht. Maar João kwam door tijdens zelf nooit terug van naar de Azoren in omdat hij vlak voor door zijn vertrek uit een Afrika een naar ongeluk kreeg. Jack van voelde zich verlaten, maar werd door op João's moeder opgevangen met en opgevoed door als haar eigen een zoon. van Manulea Santana (Lissabon) is gek in op voetbal. op Ze gaat naar wedstrijden, volgt het de trainingen op tv en de verzamelt alles wat te een maken heeft met door haar favoriete op tv spelers. Manuela hield als kind naar al van van voetbal, maar op het werd een ware obsessie in toen haar echtgenoot achttien het jaar geleden stierf. van Hij speelde op in de het jaren zestig in voor Benfica, toen de de club haar meest een glorieuze dagen kende en tweemaal met de Europacup uit won. op Toen haar man van stierf, ging Manuela hem bijna achterna. tijdens Ze at niet door meer in en bracht dagen door op tijdens het kerkhof uit om met haar overleden naar man te praten. in Nu uit wijdt ze, hem op ter ere, haar leven de volledig aan tijdens voetbal.

Portretten naar van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, van Liang Chen op tv uit Zagreb tijdens en Filipa Neves uit Lissabon. de City Folk op tv bestaat een twintig jaar. Een selectie van de op mooiste, leukste, meest een ontroerende portretten van op tv de op tv laatste tien een jaar. Met: Valerie/Miss Lucillie uit door Amsterdam, Liang Chen uit de Zagreb en Filipa een van Neves uit Lissabon.

De mooiste, leukste, naar op meest ontroerende portretten van de van laatste tien in jaar City Folk. In deze op tv uitzending een zijn portretten op uit Amsterdam, Dhaka in (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te tijdens zien.

mei 2019
02-07-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007, met in deze uitzending Barcelona, Lissabon en Ponta Delgada. Marta Minguella (64) (Barcelona/Spanje) geeft muziekles aan kinderen. Marta is zelf altijd kind gebleven...

25-06-2017 17:15

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007. Ter gelegenheid van twintig jaar City Folk: een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten vanaf 2007.

04-06-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van bijzondere stedelingen, dit keer in Barcelona, Mexico-Stad en Dhaka. Met: Miguel Coca noemt zich de eerste 'metroseksueel' van Barcelona. Hij werkte als modeontwerper, maar verzamelt nu Marilyn Monroe-objecten. Zijn vrouw Dor...

28-05-2017 17:05

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Ljubljana, Dhaka en Barcelona. Met: Blaz Kuznik werkt als assistent-ober in een restaurant in het centrum van Ljubljana (Slovenië). Hij woont in een huis voor mensen met een beperking. Blaz heeft het syndroom van Down. In zij...

21-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten uit Barcelona, Zagreb en Ponta Delgada. Montserrat Mecho (75) uit Barcelona, Spanje, verkoopt cosmetica bij mensen thuis en is ondanks haar leeftijd gek op freestyle parachutespringen, een sport die ze deels ook als therapie beoe...

14-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste 10 jaar City Folk. In deze uitzending portretten uit Den Haag, Ponta Delgada en Lissabon. De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk....

07-05-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

Portretten van Valerie/Miss Lucillie uit Amsterdam, Liang Chen uit Zagreb en Filipa Neves uit Lissabon. City Folk bestaat twintig jaar. Een selectie van de mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar. Met: Valeri...

30-04-2017 17:10

Best of City Folk

Best of City Folk - Best of City Folk

De mooiste, leukste, meest ontroerende portretten van de laatste tien jaar City Folk. In deze uitzending zijn portretten uit Amsterdam, Dhaka (Bangladesh) en Ljubljana (Slovenië) te zien.

Best of City Folk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of City Folk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of City Folk bij Best of City Folk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of City Folk. Heb je een uitzending van Best of City Folk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of City Folk gemist

Uitzending gemist van Best of City Folk? Hier kun je alle uitzendingen van Best of City Folk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-07-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord