Programma gemist?

Samenvatting van van de titanenstrijd tussen de het het 27-jarige Anthony Joshua en met de 41-jarige op tv Wladimir Klitschko. In door een uitverkocht Wembley tijdens staan zij voor het een eerst in hun in carrière lijnrecht tegenover een elkaar.

Anthony de Joshua (27) en door Wladimir Klitschko (40 jaar) tijdens staan voor door het eerst in hun uit carrière op tv lijnrecht tegenover elkaar. Deze op tv clash is vanavond naar live te volgen bij uit RTL 7. tijdens De uitzending begint door met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit van uit de studio in Hilversum. op tv Marcel Maijer presenteert het spektakel een en naast hem naar in de studio de nemen Nederlandse bokslegendes met op Arnold Vanderlyde en het Remy Bonjasky plaats. Arnold Vanderlyde is oud-bokser een en onder andere naar drie keer Europees naar Kampioen van geweest en op tv hij wist driemaal brons naar te halen bij de Olympische van Spelen. uit Remy Bonjasky is oud-Thai Bosker het en wist zich in onder de andere driemaal te kronen het tot kampioen in naar de uit K1. Anthony Joshua, AJ, is de regerend in wereldkampioen op tv zwaargewicht en heeft in zijn een een jonge carrière nog geen wedstrijd verloren. door uit Tegenover hem staat een ervaren man op op tv uit Oekraïne, die van maar liefst 64 op tv van zijn 68 gevechten winnend de wist af met te sluiten. Jeugd tegen de ervaring, kampioen tegen legende, de maar vooral hard naar tegen van hard. De titanenstrijd in vindt plaats met in een uitverkocht Wembley, waar in 90.000 liefhebbers getuige met zijn van van de ultieme clash. Tijdens op de wedstrijd staan de naar in IBF World Heavyweight titel, de Vacant de IBO Championship van titel de en de WBA door Super Championship titel op het van spel.

oktober 2020
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!