Programma gemist?

Samenvatting op tv van de uit titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua op tv en de uit 41-jarige Wladimir Klitschko. In met een uitverkocht Wembley tijdens staan van zij voor van het eerst in hun carrière lijnrecht naar naar tegenover elkaar.

Anthony Joshua een (27) en Wladimir op tv Klitschko (40 door jaar) staan voor het de eerst in naar hun carrière lijnrecht op tegenover elkaar. Deze clash is de op vanavond live te volgen bij RTL het in 7. De uitzending begint op met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit in de studio in met op Hilversum. Marcel Maijer presenteert het naar spektakel en het naast hem in het de studio de nemen Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde met en Remy het Bonjasky plaats. Arnold Vanderlyde uit is oud-bokser en onder andere tijdens drie op keer Europees Kampioen geweest en naar uit hij wist driemaal brons te door halen bij de door Olympische Spelen. Remy een Bonjasky met is oud-Thai Bosker en tijdens wist zich onder andere op driemaal te kronen de tot kampioen in de de K1. Anthony Joshua, AJ, met is de met regerend een wereldkampioen zwaargewicht en heeft in door zijn jonge carrière op tv nog tijdens geen wedstrijd verloren. een Tegenover hem staat een het ervaren man tijdens uit Oekraïne, die maar liefst naar 64 naar van zijn 68 gevechten winnend wist in af te sluiten. de een Jeugd tegen ervaring, tijdens kampioen tegen legende, de maar vooral hard een tegen hard. De titanenstrijd de vindt plaats in een uitverkocht in Wembley, waar een 90.000 het liefhebbers getuige zijn van in de ultieme clash. Tijdens tijdens de op wedstrijd staan de IBF World door Heavyweight titel, de Vacant tijdens van IBO Championship titel en de WBA van Super Championship de titel op de het spel.

oktober 2019
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!