Programma gemist?

Samenvatting van de van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony het Joshua en met de 41-jarige Wladimir Klitschko. naar In een met uitverkocht Wembley staan zij voor op tv het eerst in op hun het carrière lijnrecht tegenover een elkaar.

Anthony op Joshua (27) en naar Wladimir Klitschko door (40 jaar) staan voor het uit eerst in hun carrière met lijnrecht van tegenover elkaar. Deze clash is op vanavond live tijdens te op volgen bij RTL een 7. De uitzending uit begint met een van uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio van in Hilversum. Marcel op tv Maijer het presenteert het spektakel en naast op hem op in de studio nemen Nederlandse de bokslegendes Arnold Vanderlyde en tijdens van Remy Bonjasky plaats. Arnold Vanderlyde is oud-bokser het en onder andere de drie keer op Europees Kampioen geweest naar en door hij wist driemaal brons te halen de bij de Olympische met Spelen. Remy Bonjasky tijdens is oud-Thai Bosker uit tijdens en wist zich met onder andere driemaal te een kronen tot kampioen in de de K1. Anthony Joshua, AJ, tijdens is de door regerend wereldkampioen zwaargewicht met en heeft in naar zijn de jonge carrière nog geen wedstrijd verloren. op Tegenover hem staat met van een ervaren man uit Oekraïne, die het maar liefst 64 het van zijn de 68 gevechten het winnend wist in af te sluiten. Jeugd tegen op tv ervaring, kampioen tegen legende, met uit maar vooral hard tegen hard. van De titanenstrijd vindt op tv plaats in een uitverkocht uit Wembley, uit waar 90.000 liefhebbers getuige in zijn naar van de ultieme clash. Tijdens de naar wedstrijd staan op tv de door IBF World Heavyweight titel, de Vacant tijdens IBO Championship een titel en de met WBA Super met Championship titel op de het spel.

juli 2020
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!