Programma gemist?

Samenvatting van van de titanenstrijd tussen het de in 27-jarige Anthony Joshua en op tv de 41-jarige Wladimir Klitschko. met In een uitverkocht Wembley op tv staan een zij voor het eerst de in hun het carrière lijnrecht tegenover naar elkaar.

Anthony naar Joshua (27) en in Wladimir Klitschko (40 jaar) staan van voor met het eerst door in hun carrière lijnrecht tegenover in elkaar. Deze op tv clash is vanavond live op tv te op volgen bij RTL 7. De een uitzending begint met een in uitgebreide voorbeschouwing tijdens vanuit de studio tijdens in Hilversum. Marcel Maijer uit tijdens presenteert het spektakel en naast hem het in met de studio de nemen Nederlandse bokslegendes Arnold door Vanderlyde en Remy de Bonjasky plaats. Arnold tijdens Vanderlyde is oud-bokser en onder van andere drie keer naar Europees Kampioen door geweest en op tv hij wist driemaal met brons te halen bij de door Olympische Spelen. door Remy Bonjasky is met oud-Thai Bosker met en wist zich onder andere in driemaal te kronen een tot kampioen in van de door K1. Anthony Joshua, AJ, is de regerend van wereldkampioen de zwaargewicht en heeft van in zijn jonge carrière op nog geen wedstrijd met verloren. Tegenover hem op tv staat een door ervaren man uit Oekraïne, uit die maar liefst in 64 met van zijn 68 gevechten winnend wist door af te door sluiten. Jeugd tegen een ervaring, kampioen tegen legende, het maar vooral hard uit op tv tegen hard. De titanenstrijd met vindt plaats op in een uitverkocht Wembley, waar de 90.000 door liefhebbers getuige zijn de van de ultieme clash. de Tijdens de wedstrijd staan de een IBF World naar Heavyweight titel, in de Vacant het IBO Championship titel en de naar WBA Super de Championship titel op het de spel.

juni 2021
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!