Programma gemist?

Samenvatting op tv van de titanenstrijd naar tussen de 27-jarige Anthony de Joshua en de 41-jarige de Wladimir Klitschko. in In een uitverkocht Wembley met uit staan zij voor een het eerst in hun carrière uit lijnrecht tegenover door elkaar.

Anthony op tv Joshua (27) en Wladimir Klitschko door op (40 jaar) staan voor op tv het eerst tijdens in hun carrière lijnrecht tijdens tegenover elkaar. in Deze clash is vanavond live door te volgen bij RTL tijdens 7. De uitzending met begint met een de uitgebreide voorbeschouwing van vanuit de van studio in Hilversum. Marcel in Maijer presenteert het spektakel in en het naast hem de in de studio nemen in Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde uit en Remy Bonjasky op plaats. Arnold Vanderlyde is oud-bokser naar en onder naar andere naar drie keer Europees naar Kampioen geweest en uit hij wist driemaal brons te de halen bij in de Olympische Spelen. naar Remy Bonjasky van is oud-Thai Bosker en wist zich op tv tijdens onder andere driemaal te door kronen tot kampioen het in de de K1. Anthony Joshua, AJ, het is de regerend wereldkampioen op tv zwaargewicht en heeft in in zijn jonge carrière nog tijdens geen wedstrijd door verloren. het Tegenover hem staat een ervaren man door uit Oekraïne, van die maar liefst op tv 64 van door zijn 68 gevechten van winnend wist door af te sluiten. naar Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen tijdens legende, maar vooral tijdens hard tegen hard. in De titanenstrijd een vindt plaats de in een uitverkocht Wembley, waar met 90.000 liefhebbers getuige in zijn van de met ultieme clash. Tijdens de in op wedstrijd staan de door IBF World Heavyweight naar titel, de Vacant IBO de Championship titel en de WBA op Super Championship titel op tv op het het spel.

februari 2020
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!