Programma gemist?

Samenvatting van de uit titanenstrijd op tussen de 27-jarige Anthony van Joshua en de 41-jarige op de Wladimir Klitschko. In een een uitverkocht Wembley staan uit zij voor het eerst in tijdens hun carrière tijdens lijnrecht naar tegenover elkaar.

Anthony het Joshua (27) en uit Wladimir Klitschko een (40 jaar) staan op tv voor het eerst uit in hun carrière lijnrecht tegenover op tv elkaar. Deze clash is het uit vanavond live te door volgen bij RTL uit 7. De uitzending naar begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit op in de studio in Hilversum. Marcel tijdens Maijer presenteert het het spektakel en naast hem tijdens in de studio naar nemen uit Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde en op op tv Remy Bonjasky plaats. Arnold Vanderlyde uit is oud-bokser en onder naar andere uit drie keer Europees Kampioen geweest en door hij wist van driemaal brons te halen in bij de op tv Olympische uit Spelen. Remy Bonjasky op tv is oud-Thai Bosker en wist zich naar onder andere uit driemaal naar te kronen tot kampioen in op de met K1. Anthony Joshua, AJ, is op de regerend tijdens wereldkampioen zwaargewicht en heeft in met zijn jonge carrière nog op tv geen wedstrijd op verloren. Tegenover hem staat op naar een ervaren man tijdens uit Oekraïne, die maar liefst de 64 van naar zijn 68 gevechten winnend door wist af de te sluiten. Jeugd tegen ervaring, op tv kampioen tegen legende, door maar vooral tijdens hard tegen met hard. De titanenstrijd naar vindt plaats in in een uitverkocht Wembley, waar naar 90.000 liefhebbers getuige zijn tijdens van de van ultieme clash. Tijdens de het wedstrijd staan de in IBF van World Heavyweight titel, de een Vacant IBO de Championship titel en door de WBA Super Championship titel met het op het spel.

maart 2021
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!