Programma gemist?

Samenvatting van de van titanenstrijd tussen de uit 27-jarige Anthony Joshua tijdens in en de 41-jarige Wladimir tijdens Klitschko. In van een uitverkocht Wembley staan in zij voor het eerst een in hun carrière lijnrecht tijdens met tegenover elkaar.

Anthony Joshua (27) de en naar Wladimir Klitschko (40 jaar) een staan voor het met eerst in hun carrière tijdens op tv lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash de is vanavond door live te volgen bij RTL met 7. het De uitzending van begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit met uit de studio in Hilversum. Marcel de Maijer op tv presenteert het spektakel en naast een hem in de studio in van nemen Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde in en de Remy Bonjasky plaats. Arnold Vanderlyde een is oud-bokser van en onder andere drie van keer Europees Kampioen met geweest en hij wist driemaal een brons te tijdens halen bij door de Olympische uit Spelen. Remy Bonjasky is door oud-Thai Bosker met en wist zich onder andere driemaal de te kronen het tot kampioen in de van K1. Anthony van Joshua, AJ, is de van regerend wereldkampioen zwaargewicht en door door heeft in zijn jonge het carrière nog in geen wedstrijd verloren. Tegenover hem met staat een ervaren man door naar uit Oekraïne, die maar op liefst 64 van zijn met 68 op gevechten winnend wist af te uit sluiten. Jeugd op tegen ervaring, kampioen tegen legende, het maar vooral hard op tv tegen hard. in De titanenstrijd vindt tijdens plaats in een op tv uitverkocht het Wembley, waar 90.000 door liefhebbers getuige zijn van de ultieme tijdens clash. Tijdens naar de wedstrijd van staan de IBF World Heavyweight op tv titel, de Vacant naar IBO een Championship titel en op de WBA Super Championship titel tijdens op op het spel.

december 2021
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!