Programma gemist?

Samenvatting door van de titanenstrijd tussen de de 27-jarige uit Anthony Joshua en de 41-jarige naar Wladimir Klitschko. In naar een uitverkocht uit Wembley in staan zij voor het eerst van in in hun carrière lijnrecht tegenover op elkaar.

Anthony Joshua (27) het de en Wladimir Klitschko (40 jaar) de staan een voor het eerst in hun carrière op lijnrecht tegenover in elkaar. Deze clash is door vanavond live te het volgen bij RTL van uit 7. De uitzending met begint met een uitgebreide naar voorbeschouwing vanuit de studio tijdens in tijdens Hilversum. Marcel Maijer presenteert door het spektakel en naast hem een in de studio door nemen tijdens Nederlandse bokslegendes Arnold door Vanderlyde en Remy Bonjasky een plaats. Arnold van Vanderlyde is oud-bokser en onder door andere op tv drie keer Europees Kampioen door geweest en hij wist driemaal de brons op tv te halen bij de met Olympische Spelen. Remy Bonjasky tijdens door is oud-Thai Bosker een en wist zich onder andere uit driemaal van te kronen tot kampioen in op tv de K1. Anthony Joshua, AJ, op tv van is de regerend het wereldkampioen zwaargewicht en heeft in zijn naar jonge carrière nog uit geen wedstrijd met verloren. Tegenover hem tijdens staat een ervaren man tijdens van uit Oekraïne, die maar liefst uit 64 het van zijn 68 gevechten winnend naar wist af te sluiten. uit Jeugd tegen ervaring, met met kampioen tegen legende, maar vooral hard in tegen hard. De uit titanenstrijd vindt uit plaats in een uit uitverkocht Wembley, waar door 90.000 liefhebbers het getuige zijn van de naar ultieme clash. Tijdens naar de het wedstrijd staan de IBF World Heavyweight op in titel, de Vacant uit IBO Championship titel en de WBA door Super in Championship titel met op het spel.

augustus 2020
01-05-2017 23:03

Afl. 2

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 2

Samenvatting van de titanenstrijd tussen de 27-jarige Anthony Joshua en de 41-jarige Wladimir Klitschko. In een uitverkocht Wembley staan zij voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar.

29-04-2017 21:59

Live WK Boksen: Joshua vs Klitschko

WK Boksen: Joshua vs Klitschko - Afl. 1

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is vanavond live te volgen bij RTL 7. De uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio ...

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WK Boksen: Joshua vs Klitschko bij WK Boksen: Joshua vs Klitschko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WK Boksen: Joshua vs Klitschko. Heb je een uitzending van WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WK Boksen: Joshua vs Klitschko gemist

Liveverslag van de titanenstrijd tussen Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40). Voor het eerst in hun carrière staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar bovenal hard tegen hard. In een uitverkocht Wembley zijn maar liefst 90.000 toeschouwers getuige van deze ultieme clash.

Uitzending gemist van WK Boksen: Joshua vs Klitschko? Hier kun je alle uitzendingen van WK Boksen: Joshua vs Klitschko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-05-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!