Programma gemist?

De uit familie Bromley verhuist van Australië met naar uit Frankrijk om een een 800 jaar met oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van naar de uit ondergang te redden. Sheryl en tijdens Gerald naar Bromley, oorspronkelijk tijdens afkomstig uit Wales, vertrekken samen naar met uit hun drie kinderen, twee schoonzoons en met vier kleinkinderen. het Ze het besteden al hun geld om op tv het van vervallen maar prachtige kasteel naar met zestien slaapkamers in oude het naar glorie te herstellen. op Het is hun grote droom uit om een familiebedrijf op op te zetten voor de de volgende van generaties. van Maar door onverwachte tegenslagen een komt de planning in op gevaar en uit is het nog maar met de vraag of op tv ze hun hotel in kunnen tijdens openen voordat het de geld op is.

Eric Springmann en de Stephen Anquetil verruilen met hun van wereldse, glamoureuze levensstijl in in Londen de voor een meer relaxed leven in naar een naar Frans gehucht met slechts met veertien het inwoners. Het koppel investeert de de opbrengst uit van de verkoop uit van hun huizen en al hun van spaargeld om een op prachtige Franse boerderij in te verbouwen tot naar op een luxe bed & van breakfast. Dat uit Stephen de taal niet spreekt en van ze beiden tijdens nauwelijks kluservaring hebben, maakt van het renoveren in van naar een 18e-eeuws chateau er met niet makkelijker op. naar Gaat het Eric en het Stephen lukken om tijdens hun B&B op op tijd te openen voor in het een lucratieve zomerseizoen?

Jason een en Sirem Noble op hadden genoeg van door het weer en in hun baan in Groot-Brittannië. Dat met was naar voor het stel reden het om hun oude leven naar tijdens de rug toe te op keren. Ze verlieten uit huis en haard op in Southampton en door vertrokken naar het zuiden van op Turkije, op tv om daar in de heuvels op hun eigen een droomhotel te naar openen. Het dappere koppel riskeert op al hun spaargeld van voor door een nieuw op leven in de zon, waarbij uit ze vakantiegangers ontvangen op tv in hun prachtige de ecohotel. naar Maar dat hotel moet wel het eerst gebouwd uit worden!

Het tijdens kunstenaarskoppel Aine King van en Antony Hodgson werd door verliefd op het op tv ruige landschap van de door Orkney-eilanden. Toen naar Aine haar werk als met lerares in op Brighton naar moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot naar het in stel het over een andere boeg met te gooien. door Ze de vertrokken naar de Orkney-eilanden om op tv daar een samen met hun een drie zoons een vervallen een Victoriaans herenhuis om naar te toveren tot met een bed & op breakfast. Tijdens uit een strenge winter steken de amateurklussers de hun naar handen uit de mouwen. Als de uit het geld al snel opraakt, is in naar Antony genoodzaakt om weer aan uit het werk te naar gaan. Zullen ze het het redden uit om hun B&B te kunnen naar naar openen voor de start van het tijdens tijdens zomerseizoen?

Na van acht jaar aan de Zuid-Spaanse op tv kust een te hebben gewerkt, kopen ex-pats van tijdens Mark en Shirley een stuk grond de uit in de omgeving van Granada. het Het stel met bouwt daar een een door hen met zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na van het ontvangen van op een erfenis besluiten naar ze om een op tv volgende stap in te zetten: het creëren op van een een bed & breakfast tijdens in de tijdens heuvels naast hun eigen van woning. het Lukt het Mark naar en Shirley om hun droom te tijdens het realiseren?

In met ‘Het Roer de Om: Ons Droomhotel’ op tv worden verschillende families gevolgd die hun tijdens door droom waar proberen in te maken. In deze het nieuwe reeks van het ‘Het van Roer Om’ komt het in elke aflevering van een van koppel of gezin voorbij een dat een hotel een of gastenverblijf van opent. Hoe houden ze op tv zich staande tijdens het de grootste van avontuur van hun leven waarin de zij het hun droom proberen waar een te maken? Van het vinden op tv tijdens van de perfecte locatie en op de renovatie van het een door pand, tot het succes de of de tegenslagen een tijdens de het eerste weken dat in het verblijf open is. De dappere het van families investeren elke cent op om hun droomverblijf van te bouwen en gaan de vol vertrouwen het in avontuur aan. In de met eerste aflevering de keren de 58-jarige op Keith en de een 55-jarige Zoe, die naar pas drie jaar samen zijn, tijdens hun in oude leven de van rug toe om een gastenverblijf op te beginnen in van met het kleine vissersdorpje Brixham. Een uit klein nadeel de is dat het pand dat tijdens ze gevonden hebben door nog van op beneden tot naar boven gerenoveerd moet worden… op Het duurt niet het lang naar voordat de twee met erachter komen dat samenwonen in en -leven een lastige taak door het blijkt, vooral als er op tv een belangrijke de deadline te halen tijdens is. Daarbij komt dat ze beiden naar nog nooit op een uit groot project hebben van uitgevoerd en volledig onbekend de zijn met werken het in de horeca. Vragen in de oplopende kosten door en op tv wonen in een in bouwval te veel van hen of de naar openen ze, zoals gepland, in door de lente hun uit droomhotel?

juli 2020
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!