Programma gemist?

De uit familie Bromley verhuist op tv van Australië naar Frankrijk om de een 800 jaar uit oud verlaten naar kasteel in Poitou-Charentes van door de ondergang van te redden. Sheryl door en Gerald Bromley, een oorspronkelijk afkomstig in uit Wales, vertrekken samen op met hun drie kinderen, in het twee schoonzoons en vier kleinkinderen. op tv Ze het besteden al hun geld de om het vervallen een maar prachtige een kasteel met zestien slaapkamers in oude naar door glorie te herstellen. op Het is hun tijdens grote droom om een familiebedrijf tijdens op te door zetten voor de volgende generaties. met Maar door onverwachte op met tegenslagen komt de planning in met gevaar en op is het nog in maar de vraag of ze uit hun hotel uit kunnen openen voordat het tijdens geld tijdens op is.

Eric tijdens Springmann en in Stephen Anquetil verruilen van hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen op voor een meer door relaxed de leven in een het Frans gehucht de met slechts veertien naar inwoners. Het koppel investeert de de opbrengst van uit de verkoop van hun huizen op tv op tv en al hun spaargeld om een uit prachtige uit Franse boerderij tijdens te verbouwen tot naar een luxe bed & op tv breakfast. Dat Stephen op tv de taal niet op tv spreekt en ze beiden de nauwelijks een kluservaring hebben, maakt van het renoveren van op tv een 18e-eeuws chateau er niet makkelijker door op. naar Gaat het door Eric en Stephen lukken om op hun B&B met op tijd te op openen voor het door lucratieve zomerseizoen?

Jason en het Sirem Noble hadden genoeg tijdens van het weer naar en de hun baan in Groot-Brittannië. Dat een was op tv voor het een stel reden om hun oude een leven de rug de toe met te keren. Ze verlieten huis en het haard met in Southampton en vertrokken door naar het zuiden van een Turkije, om uit daar in een de heuvels op hun eigen droomhotel te tijdens openen. Het op tv dappere koppel riskeert al de hun spaargeld voor een het nieuw leven het in de zon, de waarbij ze vakantiegangers uit ontvangen in hun prachtige ecohotel. de Maar dat hotel tijdens moet tijdens wel eerst gebouwd op worden!

Het in kunstenaarskoppel Aine King en Antony het Hodgson werd verliefd naar op op het ruige landschap van de naar Orkney-eilanden. door Toen Aine haar naar werk als lerares in het Brighton moest opgeven wegens het gezondheidsproblemen, besloot het van stel het een over met een andere boeg te gooien. met Ze van vertrokken naar de Orkney-eilanden een om daar samen met de hun drie zoons een het vervallen met Victoriaans herenhuis om op tv te toveren tot naar een bed & van breakfast. Tijdens een strenge winter in uit steken de amateurklussers naar hun handen uit met de mouwen. Als het naar geld al snel naar opraakt, is Antony op tv genoodzaakt om naar weer aan het in werk te gaan. Zullen ze het van door redden om hun B&B te in kunnen openen voor op tv de start van de het door zomerseizoen?

Na acht op tv jaar aan in de Zuid-Spaanse kust naar te hebben gewerkt, door kopen ex-pats met Mark en Shirley in een stuk grond de in de omgeving van Granada. tijdens Het een stel bouwt daar een door door hen zo geliefde in typisch Spaanse grotwoning. Na op tv het op tv ontvangen van een erfenis besluiten naar ze een om een op tv volgende stap te met zetten: het creëren van een bed naar & breakfast door in de heuvels door naast het hun eigen woning. Lukt het Mark uit en Shirley om met hun een droom te uit realiseren?

In ‘Het op Roer Om: Ons door Droomhotel’ worden door verschillende families een gevolgd die hun droom tijdens waar proberen te maken. tijdens In op tv deze nieuwe reeks van met het ‘Het Roer Om’ tijdens komt in elke door aflevering een koppel tijdens of gezin in voorbij dat een hotel of met de gastenverblijf opent. Hoe houden ze door zich staande tijdens het met grootste avontuur van van hun leven met waarin zij tijdens hun droom proberen naar waar te maken? Van de het vinden het van de perfecte locatie en de in renovatie naar van het pand, tot door het succes op of de tegenslagen tijdens de op eerste weken tijdens dat het een verblijf open is. De dappere een families investeren elke het cent om een hun tijdens droomverblijf te bouwen en gaan vol tijdens vertrouwen op het avontuur aan. In de eerste van van aflevering keren de 58-jarige Keith van en de 55-jarige door Zoe, die pas de drie jaar samen een zijn, hun oude met leven de rug toe op om een een gastenverblijf te met beginnen in het kleine vissersdorpje uit Brixham. Een klein een nadeel naar is dat van het pand dat ze gevonden naar hebben van nog van beneden tot boven gerenoveerd op moet worden… op tv Het een duurt niet lang voordat de tijdens twee erachter van komen dat samenwonen en -leven op tv tijdens een lastige taak blijkt, vooral als het er een in belangrijke met deadline te halen is. op Daarbij komt door dat ze beiden nog het nooit een groot project hebben in uitgevoerd op en volledig onbekend zijn door met werken in op de horeca. Vragen in de oplopende door kosten en wonen uit in een bouwval van te veel van hen een of openen het ze, zoals een gepland, in de op lente hun droomhotel?

december 2019
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!