Programma gemist?

De van familie Bromley naar verhuist van Australië naar Frankrijk een om het een 800 jaar oud verlaten op kasteel in Poitou-Charentes van tijdens de ondergang op tv te redden. Sheryl en uit Gerald een Bromley, oorspronkelijk door afkomstig uit Wales, vertrekken samen met in hun drie kinderen, met twee schoonzoons en op van vier kleinkinderen. Ze door besteden al hun van geld om het vervallen maar een prachtige kasteel met met zestien slaapkamers in tijdens oude op glorie te herstellen. Het is het hun een grote droom om een familiebedrijf op uit te zetten voor tijdens de volgende het generaties. Maar in door onverwachte tegenslagen komt de het planning in in gevaar en naar is het op nog maar de tijdens vraag of ze hun hotel van kunnen openen voordat tijdens het geld met op is.

Eric Springmann door en Stephen Anquetil verruilen naar hun naar wereldse, glamoureuze levensstijl op in Londen voor een met meer relaxed leven in op een het Frans gehucht met slechts veertien op tv inwoners. Het met koppel in investeert de opbrengst een van de verkoop van uit hun huizen en tijdens al hun een spaargeld om een met prachtige Franse boerderij te met verbouwen tot een naar luxe bed & breakfast. op Dat Stephen op tv de taal niet spreekt en met ze beiden op tv nauwelijks kluservaring hebben, het maakt met het renoveren van een een 18e-eeuws chateau uit er niet makkelijker op. tijdens Gaat het Eric door en Stephen lukken om hun het B&B op tijd op te openen een voor het lucratieve van zomerseizoen?

Jason een en Sirem op Noble hadden genoeg van de het weer naar en hun baan in uit Groot-Brittannië. Dat was voor op het stel reden om op hun oude leven uit de rug toe in te keren. Ze een verlieten huis en van haard op in Southampton het en vertrokken naar het zuiden naar van Turkije, om daar uit in de het heuvels hun eigen naar droomhotel te openen. van Het in dappere koppel riskeert al hun op spaargeld in voor een nieuw leven van in de zon, waarbij ze naar vakantiegangers ontvangen met in hun een prachtige ecohotel. Maar dat met hotel moet het wel eerst naar gebouwd worden!

Het op tv kunstenaarskoppel Aine King en Antony door Hodgson werd naar verliefd op het door ruige landschap van de in van Orkney-eilanden. Toen Aine haar het werk als lerares in Brighton op moest opgeven wegens door gezondheidsproblemen, besloot het het stel het over het met een andere boeg te van gooien. Ze vertrokken naar door de Orkney-eilanden om daar de samen het met hun door drie zoons een vervallen Victoriaans tijdens herenhuis om te toveren van door tot een bed met & breakfast. Tijdens een op tv strenge winter steken in de amateurklussers op hun handen uit de mouwen. Als uit het op tv geld al snel opraakt, is op van Antony genoodzaakt om tijdens weer aan het werk met te gaan. Zullen ze het op het redden om hun B&B naar te kunnen in openen voor de start van het de met zomerseizoen?

Na tijdens acht jaar op aan de Zuid-Spaanse kust te van hebben in gewerkt, kopen ex-pats tijdens Mark en Shirley naar een stuk grond de in de omgeving van Granada. een Het stel bouwt op daar een door tijdens hen zo een geliefde typisch Spaanse grotwoning. tijdens Na het ontvangen tijdens van op tv een erfenis besluiten ze om uit een volgende de stap te zetten: het uit creëren van een bed door & breakfast op tv in uit de heuvels naast hun eigen woning. op tv Lukt het op tv Mark van en Shirley om hun droom te een de realiseren?

In ‘Het Roer een uit Om: Ons Droomhotel’ worden door verschillende families gevolgd tijdens die hun droom waar op tv proberen te de maken. In een deze nieuwe reeks van het ‘Het naar Roer Om’ uit komt in door elke aflevering een tijdens koppel of gezin voorbij dat het een op hotel of gastenverblijf opent. op tv Hoe houden ze zich het het staande tijdens het grootste avontuur door van op tv hun leven waarin van zij hun droom proberen waar uit te door maken? Van het vinden van de op tv perfecte locatie naar en de naar renovatie van het pand, tot het in succes of de tijdens tegenslagen in tijdens de het eerste weken dat het verblijf open een is. De dappere op families investeren elke naar cent het om hun droomverblijf uit te bouwen de en gaan vol vertrouwen het van avontuur aan. In op tv de eerste aflevering keren in de 58-jarige Keith en een de 55-jarige Zoe, uit die pas in drie op tv jaar samen zijn, hun oude tijdens leven de rug de toe om een door gastenverblijf te beginnen tijdens in het tijdens kleine vissersdorpje met Brixham. Een klein nadeel is in dat het een pand dat ze gevonden op tv hebben op tv nog van beneden tot boven gerenoveerd van moet worden… het Het duurt door niet lang door voordat de twee erachter komen tijdens dat tijdens samenwonen en -leven een van lastige taak blijkt, vooral als naar er een belangrijke tijdens deadline te van halen is. Daarbij komt van dat een ze beiden een nog nooit een groot project op tv hebben uitgevoerd en volledig in onbekend door zijn met werken door in de horeca. Vragen naar de oplopende kosten tijdens en wonen in een door bouwval te door veel van hen van of openen ze, een zoals gepland, van in de lente hun met droomhotel?

november 2021
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!