Programma gemist?

De familie van Bromley verhuist van Australië naar in naar Frankrijk om tijdens een 800 jaar oud verlaten kasteel naar in Poitou-Charentes tijdens van de ondergang te op tijdens redden. Sheryl en Gerald Bromley, de oorspronkelijk afkomstig uit een Wales, vertrekken samen op tv met in hun drie kinderen, twee schoonzoons en door vier door kleinkinderen. Ze besteden het al hun geld om met het vervallen een maar prachtige uit kasteel met zestien slaapkamers in op oude glorie uit te herstellen. Het is hun de grote droom om een op tv een familiebedrijf op te tijdens zetten voor de met volgende generaties. Maar door onverwachte met tegenslagen komt de naar planning in gevaar in tijdens en is het een nog maar de vraag of ze de hun hotel een kunnen openen voordat op het geld op het is.

Eric naar Springmann en Stephen Anquetil verruilen de hun wereldse, glamoureuze in levensstijl de in Londen voor een naar meer relaxed op tv leven in een Frans met gehucht met slechts veertien naar inwoners. Het koppel naar investeert op de opbrengst van naar de verkoop van hun door huizen de en al hun spaargeld om op tv een prachtige op tv Franse boerderij te verbouwen met tot een luxe bed door & breakfast. Dat op Stephen de door taal niet op spreekt en ze beiden nauwelijks het door kluservaring hebben, maakt het renoveren van door een 18e-eeuws chateau op tv er in niet makkelijker op. Gaat het uit Eric en Stephen naar lukken om hun op B&B op tijd een te in openen voor het tijdens lucratieve zomerseizoen?

Jason de en Sirem Noble door hadden genoeg het van het weer en hun de baan op in Groot-Brittannië. Dat was door voor het stel reden om door tijdens hun oude leven het de rug toe door te keren. Ze verlieten huis en de haard op tv in Southampton en vertrokken naar naar het zuiden van van Turkije, om op tv daar in de heuvels van hun eigen droomhotel door van te openen. Het dappere koppel met riskeert al hun spaargeld tijdens voor op een nieuw leven uit in de zon, waarbij de ze het vakantiegangers ontvangen in hun prachtige ecohotel. van Maar dat uit hotel moet wel eerst een gebouwd een worden!

Het kunstenaarskoppel Aine de King het en Antony de Hodgson werd verliefd op op tv het ruige landschap van naar de Orkney-eilanden. Toen met Aine haar werk een als lerares in Brighton een moest de opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot een het stel het over op een andere op boeg door te gooien. Ze uit vertrokken naar de Orkney-eilanden in om daar samen naar met hun drie door zoons een vervallen Victoriaans herenhuis op tv om te toveren een tot een bed naar & breakfast. Tijdens een het een strenge winter steken de amateurklussers uit hun handen uit uit naar de mouwen. Als het geld al op snel opraakt, uit is Antony genoodzaakt het om een weer aan het op tv werk te gaan. tijdens Zullen ze het redden om hun een het B&B te kunnen openen naar voor de start van het naar op zomerseizoen?

Na de acht jaar aan in de Zuid-Spaanse kust te hebben uit gewerkt, kopen ex-pats naar Mark en Shirley met een door stuk grond in van de omgeving van op Granada. Het door stel bouwt daar een door hen op zo de geliefde typisch Spaanse grotwoning. door Na het op ontvangen van een erfenis besluiten op tv ze door om een het volgende stap te op zetten: het creëren van een bed met & breakfast op in de heuvels naast de hun uit eigen woning. Lukt het Mark op en Shirley naar om hun droom op tv te de realiseren?

In door ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ naar worden verschillende families door gevolgd door die hun met droom waar proberen te door maken. In deze tijdens nieuwe reeks door van het ‘Het Roer Om’ komt naar in elke een aflevering door een koppel of gezin naar voorbij dat een hotel het of gastenverblijf opent. naar Hoe houden op ze zich staande tijdens tijdens het grootste avontuur het van de hun leven waarin zij hun droom door door proberen waar te maken? Van het een vinden van de door perfecte locatie en de de renovatie van naar het pand, tot door het succes met of de tegenslagen tijdens de uit eerste in weken dat het op tv verblijf open is. De in dappere het families investeren elke cent om tijdens hun droomverblijf te bouwen naar en met gaan vol tijdens vertrouwen het avontuur aan. In de eerste van op tv aflevering keren de uit 58-jarige Keith en de door 55-jarige Zoe, die van pas drie jaar samen zijn, op tv hun oude leven door de rug toe uit om een van gastenverblijf de te beginnen in het kleine vissersdorpje door Brixham. in Een klein naar nadeel is dat het de pand dat naar ze gevonden hebben nog een van beneden tot boven het gerenoveerd moet worden… Het uit duurt niet uit lang voordat uit de twee erachter komen op tv dat een samenwonen en -leven een lastige taak een blijkt, het vooral als er in een belangrijke het deadline te halen in is. Daarbij komt op dat ze beiden nog nooit de een naar groot project hebben uitgevoerd een en volledig onbekend de zijn met de werken in de horeca. de Vragen de oplopende kosten in en wonen in een het bouwval te de veel van hen of in met openen ze, zoals het gepland, in de lente het hun droomhotel?

februari 2021
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!