Programma gemist?

De familie Bromley door verhuist van Australië van naar Frankrijk van om een 800 jaar in naar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes met van de ondergang te een van redden. Sheryl en Gerald Bromley, de oorspronkelijk afkomstig uit van Wales, vertrekken samen met een hun drie kinderen, op twee schoonzoons en op tv vier kleinkinderen. Ze een besteden al hun tijdens geld om het het vervallen maar prachtige in kasteel met op zestien slaapkamers naar in oude glorie in te herstellen. Het het is hun tijdens grote droom om een familiebedrijf met op te door zetten voor de door volgende generaties. uit Maar door onverwachte naar tegenslagen komt de planning in uit gevaar uit en is het op nog maar de vraag of ze op hun hotel door kunnen openen voordat van het geld een op is.

Eric het Springmann en Stephen Anquetil verruilen op tv hun wereldse, naar glamoureuze levensstijl in in Londen voor een meer op door relaxed leven in op een Frans gehucht met slechts op veertien inwoners. Het koppel uit investeert de naar opbrengst van de een verkoop van hun huizen uit en al met hun spaargeld naar om een prachtige Franse boerderij naar te verbouwen tot door een luxe bed op & breakfast. een Dat Stephen van de taal niet spreekt op tv en ze tijdens beiden nauwelijks kluservaring de hebben, maakt het renoveren de van een 18e-eeuws chateau met er niet met makkelijker op. uit Gaat het tijdens Eric en Stephen lukken de om hun B&B op op tijd het te openen voor in het lucratieve zomerseizoen?

Jason tijdens en Sirem Noble de hadden genoeg tijdens van het weer en hun uit baan een in Groot-Brittannië. Dat was de voor het stel reden om de op tv hun oude leven de rug met toe door te keren. Ze verlieten huis en op tv door haard in Southampton naar en vertrokken naar uit het zuiden van Turkije, in om daar het in de heuvels hun eigen droomhotel door te openen. Het van dappere koppel riskeert op tv al hun spaargeld op tv voor een uit nieuw leven in door de zon, waarbij naar ze vakantiegangers ontvangen in op hun prachtige ecohotel. een met Maar dat hotel moet wel eerst van gebouwd tijdens worden!

Het in kunstenaarskoppel Aine tijdens King en Antony Hodgson werd verliefd op tv op op het ruige landschap van de de Orkney-eilanden. Toen Aine op tv haar met werk als uit lerares in Brighton moest opgeven in wegens gezondheidsproblemen, besloot het op het stel het over op een andere boeg te gooien. naar Ze vertrokken op tv naar de Orkney-eilanden door om daar samen met hun van drie een zoons een vervallen van Victoriaans herenhuis om te tijdens toveren met tot een bed & naar breakfast. Tijdens een strenge winter tijdens steken de amateurklussers op hun handen tijdens uit de op tv mouwen. Als op het geld al snel met opraakt, is Antony in genoodzaakt om met weer aan het werk uit te gaan. Zullen ze uit het van redden om hun B&B te kunnen een openen van voor de start het van het een zomerseizoen?

Na het acht jaar aan op de Zuid-Spaanse op kust te hebben gewerkt, kopen van ex-pats Mark en Shirley een van een stuk grond tijdens in de omgeving van naar Granada. Het stel naar bouwt daar een door uit hen zo geliefde typisch naar Spaanse grotwoning. Na in het ontvangen van op tv het een erfenis besluiten ze tijdens om een volgende stap te van zetten: het met creëren van een bed met & breakfast in op tv de heuvels door naast hun naar eigen woning. Lukt een het Mark en Shirley om op op tv hun droom te de realiseren?

In met ‘Het Roer Om: de Ons Droomhotel’ worden verschillende het families in gevolgd die hun het droom waar proberen een te maken. In door deze nieuwe reeks van met het ‘Het Roer Om’ tijdens komt het in elke aflevering een op koppel of in gezin voorbij dat een op hotel of gastenverblijf opent. Hoe met een houden ze zich staande tijdens op tv het door grootste avontuur van door hun leven waarin uit zij hun droom op tv proberen waar te maken? Van het uit vinden naar van de perfecte locatie en de uit de renovatie van het pand, tot het op tv succes of de de uit tegenslagen tijdens de tijdens eerste weken dat het verblijf op tv open is. met De dappere families investeren elke op tv cent om hun door tijdens droomverblijf te bouwen en gaan naar vol vertrouwen het avontuur met in aan. In de eerste aflevering keren in de 58-jarige Keith en tijdens de 55-jarige Zoe, door de die pas drie jaar een samen zijn, hun oude van leven de naar rug toe om een een gastenverblijf te door beginnen in het kleine uit vissersdorpje Brixham. Een met klein nadeel is met dat het pand dat in in ze gevonden hebben nog van beneden door uit tot boven gerenoveerd moet worden… Het op tv duurt niet lang de uit voordat de twee erachter komen dat op samenwonen van en -leven door een lastige taak blijkt, vooral als tijdens er een uit belangrijke deadline te van halen is. Daarbij met komt dat tijdens ze beiden nog nooit een van groot project hebben een uitgevoerd en een volledig onbekend zijn met naar werken in de naar horeca. Vragen op tv de van oplopende kosten en wonen in een tijdens bouwval de te veel van hen een of openen ze, het zoals een gepland, in de lente hun een droomhotel?

oktober 2020
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!