Programma gemist?

De familie met Bromley verhuist in van Australië naar Frankrijk om in een 800 op jaar oud verlaten kasteel het in Poitou-Charentes van van de ondergang te van tijdens redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk in afkomstig uit Wales, in vertrekken samen uit met hun uit drie kinderen, twee op tv schoonzoons en van vier kleinkinderen. Ze van besteden al hun geld om het door vervallen maar door prachtige door kasteel met zestien slaapkamers in oude naar glorie te herstellen. in Het is naar hun grote droom om op een een familiebedrijf op te zetten door voor de volgende generaties. op tv Maar door op tv onverwachte tegenslagen komt de een tijdens planning in gevaar en is het het nog maar tijdens de vraag of ze een van hun hotel kunnen openen voordat van het geld op met is.

Eric door Springmann en Stephen Anquetil het verruilen hun wereldse, op tv glamoureuze van levensstijl in Londen voor van een meer in relaxed leven in een Frans gehucht het met op slechts veertien inwoners. op tv Het koppel met investeert de opbrengst van de verkoop met van tijdens hun huizen en een al hun door spaargeld om een prachtige Franse boerderij in te tijdens verbouwen tot een luxe van bed & de breakfast. Dat Stephen de taal met niet spreekt en tijdens ze beiden naar nauwelijks kluservaring hebben, maakt uit het renoveren van in een 18e-eeuws chateau van er met niet makkelijker op. Gaat in het door Eric en Stephen lukken door om hun naar B&B op tijd te openen in voor op het lucratieve zomerseizoen?

Jason door en Sirem Noble hadden met genoeg van het op tv weer en hun baan de de in Groot-Brittannië. Dat was voor het naar stel van reden om hun naar oude leven door de rug toe met te keren. Ze verlieten huis door en haard in Southampton op tv met en vertrokken naar met het zuiden van Turkije, om van daar het in de heuvels naar hun eigen droomhotel op tv te openen. Het dappere koppel door riskeert al hun spaargeld tijdens voor een op nieuw leven in de op tv zon, een waarbij ze vakantiegangers ontvangen in met hun prachtige in ecohotel. Maar dat naar hotel uit moet wel eerst gebouwd op tv worden!

Het op tv kunstenaarskoppel Aine naar King en Antony Hodgson werd tijdens verliefd de op het ruige landschap op tv van de Orkney-eilanden. Toen op tv Aine haar werk als de lerares in door Brighton tijdens moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, met besloot het stel het over de een andere boeg in te gooien. het Ze vertrokken de naar de Orkney-eilanden met om daar samen met hun op drie zoons een een uit vervallen Victoriaans herenhuis om te toveren van tot een bed een & breakfast. Tijdens uit een strenge in winter uit steken de amateurklussers hun van handen uit de mouwen. Als uit het geld al in snel opraakt, van is Antony genoodzaakt een om weer aan door het werk te gaan. een Zullen ze met het redden om hun een B&B te kunnen in openen voor met de start van door het uit zomerseizoen?

Na van acht jaar aan de Zuid-Spaanse naar kust te een hebben naar gewerkt, kopen ex-pats Mark de en Shirley een naar stuk grond in de de omgeving van een Granada. Het door stel bouwt daar een door hen in zo op geliefde typisch Spaanse grotwoning. tijdens Na het tijdens ontvangen van een erfenis in besluiten ze om het een volgende stap te op zetten: het in creëren van een de bed & breakfast in op naar de heuvels naast hun eigen uit woning. met Lukt het Mark en Shirley om het hun droom op tv te met realiseren?

In tijdens ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ naar een worden verschillende families tijdens gevolgd die hun droom waar de proberen te maken. In met deze uit nieuwe reeks van het ‘Het van Roer de Om’ komt het in elke aflevering een de koppel of gezin voorbij dat uit een met hotel of gastenverblijf opent. door Hoe houden de ze zich staande tijdens het het grootste avontuur van van hun leven waarin uit zij met hun droom proberen een waar te maken? Van het naar vinden op tv van de perfecte locatie in en de renovatie in van het door pand, tot het succes of de door een tegenslagen tijdens de op eerste weken dat het verblijf open uit het is. De dappere families in investeren elke cent om door hun droomverblijf tijdens te bouwen met en gaan vol uit vertrouwen het avontuur aan. In de eerste op tv aflevering keren door de tijdens 58-jarige Keith en de 55-jarige Zoe, een die door pas drie jaar samen met zijn, hun naar oude leven de rug toe in om een uit gastenverblijf te beginnen de in het kleine op tv vissersdorpje Brixham. tijdens Een klein nadeel is dat tijdens een het pand dat ze op gevonden hebben nog van beneden in tijdens tot boven gerenoveerd met moet worden… Het duurt niet van lang voordat de twee tijdens erachter komen dat door samenwonen en -leven van een lastige in taak naar blijkt, vooral als er van een belangrijke deadline te halen met is. Daarbij op komt dat ze van beiden nog nooit op tv een groot naar project hebben uitgevoerd van en volledig onbekend zijn in met werken in de tijdens horeca. door Vragen de oplopende in kosten en wonen met in een een bouwval te veel van van hen of openen ze, de zoals gepland, naar in de lente hun met droomhotel?

juni 2021
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!