Programma gemist?

De door familie Bromley het verhuist van Australië naar Frankrijk in om een op tv 800 jaar uit oud verlaten kasteel door in Poitou-Charentes van de ondergang op tv te redden. Sheryl en met Gerald naar Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, met vertrekken tijdens samen met hun drie uit kinderen, twee van schoonzoons en vier kleinkinderen. Ze uit in besteden al hun geld om de het vervallen maar prachtige in door kasteel met zestien slaapkamers de in oude glorie op tv te herstellen. Het door is hun in grote droom om een uit familiebedrijf op te zetten voor op tv de de volgende generaties. Maar tijdens door onverwachte tegenslagen uit komt de op planning in gevaar en de is het in nog maar de vraag of ze naar hun hotel kunnen uit openen voordat naar het de geld op is.

Eric Springmann en uit Stephen Anquetil verruilen op tv hun wereldse, met glamoureuze levensstijl in met Londen voor een door meer relaxed de leven in een met Frans gehucht met slechts in veertien inwoners. in Het koppel investeert de van opbrengst van in de verkoop van hun huizen door en al tijdens hun spaargeld om een uit prachtige Franse boerderij tijdens te naar verbouwen tot een luxe een bed op & breakfast. Dat op tv Stephen de taal naar niet spreekt en ze beiden uit nauwelijks kluservaring hebben, naar maakt het renoveren met van een 18e-eeuws chateau een een er niet makkelijker uit op. Gaat het Eric en Stephen een het lukken om hun B&B op tijdens tijd te van openen voor het lucratieve de zomerseizoen?

Jason van en Sirem Noble hadden op genoeg van het naar weer en hun van baan het in Groot-Brittannië. Dat was voor het tijdens stel met reden om met hun oude leven de naar rug toe te keren. naar Ze verlieten op huis en de haard in Southampton en met vertrokken naar op het zuiden van Turkije, om daar op tv in de heuvels uit hun eigen door droomhotel te openen. van Het dappere koppel door riskeert al hun de spaargeld door voor een nieuw leven in op de zon, met waarbij ze op tv vakantiegangers ontvangen in hun de prachtige ecohotel. Maar dat de hotel moet wel een eerst een gebouwd worden!

Het op tv kunstenaarskoppel Aine King en op Antony de Hodgson werd verliefd op het ruige uit landschap van de een op Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk op als lerares in in Brighton tijdens moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot in het het stel het over een andere met boeg te gooien. Ze uit naar vertrokken naar de Orkney-eilanden om uit daar samen uit met hun drie zoons een uit vervallen de Victoriaans herenhuis om te de toveren tot een met bed & uit breakfast. Tijdens in een strenge winter steken de een amateurklussers hun uit handen uit de mouwen. Als in een het geld al snel opraakt, is uit Antony genoodzaakt naar om weer aan naar het werk te de gaan. Zullen ze het op redden om hun het B&B te door kunnen openen voor van de start van door het met zomerseizoen?

Na acht tijdens jaar door aan de Zuid-Spaanse kust in te hebben op tv gewerkt, kopen ex-pats door Mark en Shirley een stuk grond de in tijdens de omgeving van Granada. Het het stel bouwt daar op een door door hen zo geliefde op tv typisch Spaanse grotwoning. de Na het ontvangen door van een erfenis besluiten tijdens door ze om een naar volgende stap te zetten: van het creëren de van een bed & breakfast in een de heuvels naast in de hun eigen woning. Lukt het de Mark een en Shirley om hun droom op tv te op realiseren?

In van ‘Het Roer Om: met Ons Droomhotel’ in worden verschillende families gevolgd die hun in op tv droom waar proberen te maken. op In deze nieuwe reeks tijdens van het op tv ‘Het Roer Om’ op komt in een elke aflevering een koppel de of het gezin voorbij dat een hotel of het gastenverblijf de opent. Hoe houden ze naar zich in staande tijdens het door grootste avontuur van hun tijdens leven waarin zij de hun droom proberen van waar te maken? Van tijdens het vinden van de perfecte uit locatie en de de een renovatie van het op tv pand, tot het succes of het de tegenslagen tijdens van de eerste op weken dat het verblijf de open is. De dappere uit op families investeren elke cent uit om hun droomverblijf te naar bouwen en gaan vol het naar vertrouwen het avontuur aan. In de eerste met aflevering keren van de door 58-jarige Keith en de 55-jarige met Zoe, die pas drie op tv jaar samen zijn, met tijdens hun oude leven de rug toe met om een gastenverblijf naar tijdens te beginnen in het uit kleine vissersdorpje Brixham. Een klein door nadeel is dat op tv het het pand dat ze een gevonden hebben nog op van beneden tot boven op gerenoveerd moet worden… een Het duurt niet naar lang voordat de twee tijdens naar erachter komen dat samenwonen en een -leven een tijdens lastige taak blijkt, vooral tijdens als er een een belangrijke deadline te op tv halen is. Daarbij komt door dat ze van beiden nog tijdens nooit een groot het project hebben uitgevoerd en volledig uit onbekend een zijn met tijdens werken in de horeca. op Vragen de oplopende op kosten en wonen in een een bouwval te een veel van hen in of een openen ze, zoals op gepland, in de lente in hun droomhotel?

februari 2020
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!