Programma gemist?

De familie op Bromley verhuist van Australië van naar Frankrijk om de een 800 op tv jaar oud verlaten naar kasteel in van Poitou-Charentes van de ondergang uit te op tv redden. Sheryl en Gerald Bromley, een oorspronkelijk afkomstig uit Wales, op tv vertrekken samen met met hun op drie kinderen, twee met schoonzoons en vier kleinkinderen. in Ze de besteden al hun geld om het uit vervallen maar door prachtige kasteel op met zestien slaapkamers op tv in oude glorie te in herstellen. Het is een hun grote tijdens droom om een familiebedrijf de op te zetten voor op tv door de volgende generaties. Maar naar door onverwachte tegenslagen komt de op op planning in gevaar en het is het het nog maar de vraag of tijdens ze hun hotel kunnen de door openen voordat het geld op de is.

Eric Springmann in en Stephen op tv Anquetil verruilen hun naar wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen een voor een meer met relaxed leven in in een van Frans gehucht met op slechts veertien naar inwoners. Het koppel investeert het de opbrengst van de het verkoop van hun huizen de en van al hun spaargeld naar om een prachtige Franse boerderij van te verbouwen tot in van een luxe bed & breakfast. Dat uit Stephen de op taal niet uit spreekt en ze het beiden nauwelijks kluservaring naar hebben, maakt tijdens het renoveren van tijdens een 18e-eeuws chateau er niet makkelijker met op. de Gaat het Eric en een Stephen met lukken om hun van B&B op tijd te openen door voor in het lucratieve zomerseizoen?

Jason het en Sirem een Noble hadden genoeg van met het weer en op tv hun baan in van Groot-Brittannië. Dat was voor op tv het stel reden om naar hun oude tijdens leven de van rug toe te tijdens keren. Ze verlieten huis een en met haard in Southampton en vertrokken op naar het zuiden van uit Turkije, om uit daar naar in de heuvels hun eigen door droomhotel te openen. op Het van dappere koppel riskeert al hun spaargeld het voor een op tv nieuw leven tijdens in de zon, waarbij ze het vakantiegangers op ontvangen in hun prachtige ecohotel. de Maar dat hotel uit in moet wel eerst gebouwd de worden!

Het kunstenaarskoppel Aine de door King en Antony Hodgson werd verliefd het door op het ruige uit landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine een in haar werk als lerares het in Brighton moest opgeven in wegens door gezondheidsproblemen, besloot het de stel het over het een andere boeg op te gooien. Ze vertrokken naar de de Orkney-eilanden om van daar samen in met hun drie zoons een door vervallen Victoriaans het herenhuis om te toveren uit tot een bed met tijdens & breakfast. Tijdens van een strenge winter steken de op amateurklussers op hun handen uit de tijdens mouwen. Als het geld al de snel opraakt, in is Antony op genoodzaakt om weer aan het op tv werk te gaan. tijdens Zullen een ze het redden om hun de op tv B&B te kunnen van openen voor de start op van het uit zomerseizoen?

Na acht een jaar aan de van Zuid-Spaanse kust te hebben van gewerkt, kopen een ex-pats een Mark en Shirley een met stuk grond in op de omgeving van Granada. van Het de stel bouwt daar een door het hen door zo geliefde typisch de Spaanse grotwoning. Na het tijdens ontvangen van een erfenis naar besluiten ze om door een volgende stap door te door zetten: het creëren uit van een bed & breakfast in door het de heuvels naast een hun eigen woning. op tv Lukt het Mark en met Shirley om hun droom door te op realiseren?

In ‘Het Roer op Om: Ons Droomhotel’ van op worden verschillende families door gevolgd die hun droom de waar proberen te maken. tijdens In van deze nieuwe reeks van het ‘Het naar naar Roer Om’ komt van in elke aflevering een koppel of de gezin tijdens voorbij dat een hotel of door gastenverblijf opent. van Hoe houden met ze zich de staande tijdens het grootste avontuur door van hun leven met waarin zij het hun droom proberen waar in te de maken? Van het vinden van de perfecte op tv locatie op tv en de renovatie naar van het pand, op tot het in succes of de tegenslagen tijdens naar de eerste door weken dat het verblijf open naar op tv is. De dappere families naar investeren elke het cent om hun droomverblijf te op tv bouwen en gaan het vol vertrouwen het avontuur naar aan. In de door eerste aflevering met keren de het 58-jarige Keith en de 55-jarige Zoe, tijdens die pas drie naar tijdens jaar samen zijn, hun oude leven een de rug op tv toe om met een gastenverblijf in te beginnen in het kleine uit vissersdorpje Brixham. uit Een klein nadeel op tv is dat het van pand dat ze in gevonden hebben nog van beneden op tv tot boven gerenoveerd met moet worden… in Het op duurt niet lang het voordat de twee erachter komen dat op samenwonen en op -leven een lastige taak naar blijkt, vooral als van er een een belangrijke tijdens deadline te halen het is. Daarbij komt tijdens dat ze beiden nog naar nooit een groot project met hebben uitgevoerd uit en volledig onbekend zijn met op tv van werken in de horeca. Vragen de tijdens de oplopende kosten en wonen uit in een bouwval te veel een van hen of de uit openen ze, zoals gepland, in een de lente hun tijdens droomhotel?

augustus 2020
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!