Programma gemist?

De in familie Bromley verhuist naar van Australië naar Frankrijk om van een op 800 jaar oud door verlaten kasteel door in Poitou-Charentes van de ondergang te met redden. Sheryl op tv en van Gerald Bromley, oorspronkelijk van afkomstig uit Wales, vertrekken samen door met hun drie van kinderen, twee schoonzoons en op vier kleinkinderen. tijdens Ze besteden al hun een geld naar om het met vervallen maar prachtige kasteel het met zestien slaapkamers in oude met glorie te op tv herstellen. Het een is hun grote droom door om een familiebedrijf op het door te zetten voor tijdens de volgende generaties. tijdens Maar door onverwachte tegenslagen uit komt de planning in op gevaar en is naar het nog maar van de vraag op tv of ze hun van hotel kunnen openen voordat het tijdens geld op op is.

Eric Springmann op en Stephen Anquetil een verruilen hun wereldse, glamoureuze uit door levensstijl in Londen voor met een meer relaxed leven een in een de Frans gehucht met van slechts veertien inwoners. Het met koppel investeert in de opbrengst van de verkoop tijdens de van hun huizen naar en al hun spaargeld met om een het prachtige Franse boerderij van te verbouwen tot een luxe bed uit & tijdens breakfast. Dat Stephen de taal op niet spreekt en in ze beiden nauwelijks in kluservaring hebben, maakt met het renoveren van van een het 18e-eeuws chateau met er niet makkelijker op. Gaat het het Eric en Stephen tijdens lukken om hun in B&B tijdens op tijd te op tv openen voor met het lucratieve zomerseizoen?

Jason door en Sirem de Noble hadden genoeg van de het weer en hun baan door in Groot-Brittannië. een Dat was voor een het stel reden om op het hun oude leven de rug een toe te keren. Ze van verlieten met huis en haard in Southampton tijdens op tv en vertrokken naar het het zuiden van Turkije, op om daar in de heuvels de hun tijdens eigen droomhotel te openen. op Het dappere koppel op tv riskeert al hun spaargeld met voor op een nieuw leven in de uit zon, op tv waarbij ze vakantiegangers ontvangen het in hun prachtige ecohotel. in Maar dat hotel van moet wel op tv eerst uit gebouwd worden!

Het kunstenaarskoppel van Aine King en tijdens Antony Hodgson werd verliefd met op door het ruige uit landschap van de Orkney-eilanden. Toen een Aine haar op tv werk als lerares door in Brighton moest het opgeven wegens op gezondheidsproblemen, besloot het stel het over op tv een andere tijdens boeg te gooien. op Ze vertrokken uit naar de door Orkney-eilanden om daar samen naar met hun drie zoons uit een vervallen een Victoriaans herenhuis om te een toveren tot een tijdens bed & breakfast. Tijdens naar een strenge in winter steken de door amateurklussers hun handen uit van de mouwen. op tv Als het op geld al snel opraakt, is het Antony van genoodzaakt om weer op aan het werk te uit gaan. Zullen door ze het op redden om hun B&B te kunnen naar openen met voor de start het van het op tv zomerseizoen?

Na acht uit jaar door aan de Zuid-Spaanse kust te hebben op tv gewerkt, een kopen ex-pats Mark en de Shirley een stuk grond op in uit de omgeving van Granada. Het op tv stel de bouwt daar een naar door hen zo geliefde door typisch Spaanse grotwoning. naar Na de het ontvangen van een naar erfenis besluiten ze om op tv een uit volgende stap te zetten: het van creëren van het een bed & breakfast in met door de heuvels naast hun met eigen woning. Lukt het Mark in en het Shirley om hun van droom te door realiseren?

In door ‘Het Roer Om: in Ons Droomhotel’ worden verschillende van families gevolgd die uit hun droom waar in proberen het te maken. In deze nieuwe met reeks van het naar ‘Het Roer Om’ komt in in elke in aflevering van een koppel of gezin voorbij door dat in een hotel of gastenverblijf door opent. Hoe houden ze naar zich staande tijdens het in grootste op avontuur van hun het leven waarin zij op tv hun droom proberen op tv waar te maken? Van het vinden het van de perfecte in locatie en de van uit renovatie van het door pand, tot het door succes of de tegenslagen tijdens op de eerste weken dat tijdens het het verblijf open is. De dappere de families investeren naar elke cent om hun het droomverblijf te bouwen op tv en gaan het vol vertrouwen door het avontuur het aan. In de eerste tijdens aflevering keren de 58-jarige Keith en in de 55-jarige Zoe, op die op pas drie jaar samen zijn, naar hun oude uit leven in de rug toe om het een gastenverblijf te beginnen in een het kleine door vissersdorpje Brixham. Een op klein nadeel is door dat het pand uit dat ze gevonden van hebben een nog van beneden tot uit boven gerenoveerd moet worden… op tv Het met duurt niet lang voordat uit de twee erachter komen dat door samenwonen en -leven tijdens een naar lastige taak blijkt, vooral als uit er op tv een belangrijke deadline op te halen tijdens is. Daarbij komt dat ze op beiden nog nooit een van groot project hebben door uitgevoerd en het volledig in onbekend zijn met werken door in de in horeca. Vragen de oplopende kosten en de wonen naar in een bouwval te veel uit van hen de of openen van ze, zoals gepland, in op de in lente hun droomhotel?

augustus 2021
05-06-2017 21:34

Chateau Le Mung

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Le Mung

De familie Bromley verhuist van Australië naar Frankrijk om een 800 jaar oud verlaten kasteel in Poitou-Charentes van de ondergang te redden. Sheryl en Gerald Bromley, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, vertrekken samen met hun drie kinder...

29-05-2017 21:29

Chateau Olmet

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Chateau Olmet

Eric Springmann en Stephen Anquetil verruilen hun wereldse, glamoureuze levensstijl in Londen voor een meer relaxed leven in een Frans gehucht met slechts veertien inwoners. Het koppel investeert de opbrengst van de verkoop van hun huizen e...

22-05-2017 21:31

Ionia Guesthouse

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Ionia Guesthouse

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittannië. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar...

15-05-2017 21:30

Highland Park

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Highland Park

Het kunstenaarskoppel Aine King en Antony Hodgson werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg ...

08-05-2017 21:32

Casa Cuevas

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Casa Cuevas

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besl...

01-05-2017 21:31

Afl. 1

Het Roer Om: Ons Droomhotel - Afl. 1

In ‘Het Roer Om: Ons Droomhotel’ worden verschillende families gevolgd die hun droom waar proberen te maken. In deze nieuwe reeks van het ‘Het Roer Om’ komt in elke aflevering een koppel of gezin voorbij dat een hotel of gastenverblijf open...

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Roer Om: Ons Droomhotel bij Het Roer Om: Ons Droomhotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Roer Om: Ons Droomhotel. Heb je een uitzending van Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Roer Om: Ons Droomhotel gemist

Britse realityserie waarin in iedere aflevering een koppel of gezin wordt gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Van het vinden van de perfecte locatie en de renovatie van het pand, tot het succes of de tegenslagen tijdens de eerste weken dat het verblijf open is. De dappere families investeren elke cent om hun droomverblijf te bouwen en gaan vol vertrouwen het avontuur aan. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

Uitzending gemist van Het Roer Om: Ons Droomhotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Roer Om: Ons Droomhotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!