Programma gemist?

De met mannen delen in hun gevoelens met volslagen vreemden, op tv werken in een drive-through met op tv en proberen onbekenden aan het dansen uit te tijdens krijgen.

De uit vrienden blikken terug op op tv hun favoriete momenten van op tv het afgelopen met seizoen.

De mannen gaan in aan in de slag van in een tandartspraktijk, werken met in de door kiosk van een bioscoop het en nemen deel aan van een gekke op tv fotoshoot.

De het vrienden blikken terug door op hun favoriete momenten van naar het afgelopen op seizoen.

De op vier mannen racen een door een supermarkt, tijdens proberen vreemden te bewegen op tv hun van hand vast te houden en irriteren het mensen op tv in een het stripboekenwinkel.

De van mannen gaan aan in het werk bij een benzinepomp, tijdens dingen af uit op waardeloze spullen op uit een vlooienmarkt en op houden het een proeftest gevolgd uit door ongemakkelijke met vragen.

De uit vrienden gaan aan het werk met als opticien, van geven slechte financiële adviezen met en proberen op tv zoveel naar mogelijk stemmen binnen op tv te halen met met absurde politieke opvattingen.

De op tv mannen halen naar rare fratsen uit in een restaurant, een starten van een studentenvereniging en met komen vast te zitten in in een lift de met met vreemden.

In op een supermarkt eten de vrienden uit zoveel door mogelijk producten op in uit de karretjes van de vreemden tot ze worden in betrapt. in Verder proberen ze uit vreemden een zoen in te geven, doen ze zich in voor als van fotografen en de verstoren ze gesprekken tussen door mensen.

De mannen zamelen met geld in door voor een bizarre liefdadigheidsinstellingen, eten van andermans op tv borden in een naar Chinees restaurant het en geven ongevraagd op advies aan shoppers in met een uit winkelcentrum.

De het vier vrienden gaan een aan het werk in een uit met dierenwinkel, doen zich voor als naar professionele golfers uit en zamelen op tv geld in voor een 'goed tijdens doel'.

De van foute vrienden op tv gaan aan de met slag in een op tuincentrum, staan achter de toonbank in het een tijdens delicatessenwinkel en een doen ze zich voor een als deskundigen op het een gebied van met reanimeren.

De op vier vrienden tijdens proberen vreemden ervan te door overtuigen dat zij elkaar kennen. van Verder gaan naar ze haren wassen in in naar een kapsalon, geven rijles en laten een via hun laptop door scheetgeluiden horen in het het bijzijn op tv van in vreemden.

De in mannen gaan aan in de slag met in een Ikea-filiaal en in bij een juwelier, het spreken mensen aan op straat op tijdens en tonen hun in levensverhaal in een van powerpointpresentatie.

De foute vrienden van gaan aan de het slag in bij een fastfoodketen, tijdens werken als uitsmijters een bij een trendy naar club, interviewen reizigers over door hun reisgewoonten en in geven een de presentatie op naar een universiteit.

januari 2020
14-06-2017 21:31

Birds and the bees

Foute Vrienden USA - Birds and the bees

De mannen delen hun gevoelens met volslagen vreemden, werken in een drive-through en proberen onbekenden aan het dansen te krijgen.

10-06-2017 21:24

The stoop sessions (part 1)

Foute Vrienden USA - The stoop sessions (part 1)

De vrienden blikken terug op hun favoriete momenten van het afgelopen seizoen.

10-06-2017 20:56

Elephant in the room

Foute Vrienden USA - Elephant in the room

De mannen gaan aan de slag in een tandartspraktijk, werken in de kiosk van een bioscoop en nemen deel aan een gekke fotoshoot.

07-06-2017 21:59

The stoop sessions (part 2)

Foute Vrienden USA - The stoop sessions (part 2)

De vrienden blikken terug op hun favoriete momenten van het afgelopen seizoen.

07-06-2017 21:31

Art attack

Foute Vrienden USA - Art attack

De vier mannen racen door een supermarkt, proberen vreemden te bewegen hun hand vast te houden en irriteren mensen in een stripboekenwinkel.

03-06-2017 21:23

Out of fashion

Foute Vrienden USA - Out of fashion

De mannen gaan aan het werk bij een benzinepomp, dingen af op waardeloze spullen op een vlooienmarkt en houden een proeftest gevolgd door ongemakkelijke vragen.

03-06-2017 20:54

Get out of dodge

Foute Vrienden USA - Get out of dodge

De vrienden gaan aan het werk als opticien, geven slechte financiële adviezen en proberen zoveel mogelijk stemmen binnen te halen met absurde politieke opvattingen.

31-05-2017 21:55

Supercuts

Foute Vrienden USA - Supercuts

De mannen halen rare fratsen uit in een restaurant, starten een studentenvereniging en komen vast te zitten in een lift met vreemden.

31-05-2017 21:29

Pick a loser

Foute Vrienden USA - Pick a loser

In een supermarkt eten de vrienden zoveel mogelijk producten op uit de karretjes van vreemden tot ze worden betrapt. Verder proberen ze vreemden een zoen te geven, doen ze zich voor als fotografen en verstoren ze gesprekken tussen mensen.

27-05-2017 21:21

Theater del absurdo

Foute Vrienden USA - Theater del absurdo

De mannen zamelen geld in voor bizarre liefdadigheidsinstellingen, eten van andermans borden in een Chinees restaurant en geven ongevraagd advies aan shoppers in een winkelcentrum.

27-05-2017 20:53

Charity case

Foute Vrienden USA - Charity case

De vier vrienden gaan aan het werk in een dierenwinkel, doen zich voor als professionele golfers en zamelen geld in voor een 'goed doel'.

24-05-2017 21:57

Belly dancer

Foute Vrienden USA - Belly dancer

De foute vrienden gaan aan de slag in een tuincentrum, staan achter de toonbank in een delicatessenwinkel en doen ze zich voor als deskundigen op het gebied van reanimeren.

24-05-2017 21:30

Starfart macchiato

Foute Vrienden USA - Starfart macchiato

De vier vrienden proberen vreemden ervan te overtuigen dat zij elkaar kennen. Verder gaan ze haren wassen in een kapsalon, geven rijles en laten via hun laptop scheetgeluiden horen in het bijzijn van vreemden.

20-05-2017 21:21

What did I eat?

Foute Vrienden USA - What did I eat?

De mannen gaan aan de slag in een Ikea-filiaal en bij een juwelier, spreken mensen aan op straat en tonen hun levensverhaal in een powerpointpresentatie.

20-05-2017 20:54

A loser presents

Foute Vrienden USA - A loser presents

De foute vrienden gaan aan de slag bij een fastfoodketen, werken als uitsmijters bij een trendy club, interviewen reizigers over hun reisgewoonten en geven een presentatie op een universiteit.

Je bekijkt momenteel pagina 9 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden USA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden USA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden USA bij Foute Vrienden USA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden USA. Heb je een uitzending van Foute Vrienden USA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden USA gemist

Komisch improvisatieprogramma waarin de vier echte vrienden Brian 'Q' Quinn, James 'Murr' Murray, Sal Vulcano en Joe Gatto allerlei hilarische opdrachten uitvoeren. Om beurten moet een van hen in opdracht van de rest in alledaagse situaties iets raars zeggen of doen. Een verborgen camera registreert de reacties van hun 'slachtoffers' op de vreemde, schokkende en vaak gênante opmerkingen en vragen. De vriend die de opdrachten het slechtst uitvoert, zal als loser een passende vernedering moeten ondergaan.

Uitzending gemist van Foute Vrienden USA? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden USA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 21-01-2020 om 01:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!