Programma gemist?

Rechtstreeks door verslag van het de Nationale Herdenking van de Nederlandse het slachtoffers op tv van de een Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en tijdens in vredesmissies in later jaren. Op de alle uit drie de publieke televisiezenders is op de uit herdenkingsplechtigheid bij het Nationaal met Monument op de Dam naar te met zien, met onder andere de tijdens kranslegging door het koning Willem-Alexander op en koningin Máxima, de inachtneming van op de twee minuten stilte en een het defilé. De uitzending op NPO op tv 1 begint naar eerder, met de in herdenkingsbijeenkomst in de door Nieuwe Kerk. De 4 de mei-voordracht wordt op tv dit uit jaar verzorgd door schrijfster Annejet op tv van met der Zijl. Vanaf 19.28 uur komt naar de tijdens uitzending een kwartier lang uit vanuit Roermond, waar tijdens Annechien met Steenhuizen praat met historicus Fred Cammaert een (gepromoveerd op door een met onderzoek naar het verzet het in Limburg). Het een gesprek wordt gevolgd door een op tv met reportage over het verzet door naar katholieke geestelijken in op tv Roermond.

mei 2021
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!