Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op tv de Nationale Herdenking tijdens op tv van de Nederlandse van slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog naar en van oorlogssituaties op tv en door vredesmissies in later tijdens jaren. Op alle drie de publieke het televisiezenders is de tijdens herdenkingsplechtigheid bij een het een Nationaal Monument op de de Dam te zien, met onder tijdens andere de met kranslegging door koning Willem-Alexander met en koningin Máxima, het in de inachtneming van twee minuten het stilte in en het defilé. De uitzending op tijdens NPO 1 de begint eerder, met het de herdenkingsbijeenkomst op in de Nieuwe Kerk. op De 4 mei-voordracht wordt tijdens dit jaar verzorgd naar door schrijfster Annejet van een der door Zijl. Vanaf de 19.28 uur komt in de uitzending een met kwartier lang vanuit Roermond, waar op tv Annechien Steenhuizen praat met tijdens historicus het Fred Cammaert tijdens (gepromoveerd op een onderzoek naar tijdens het verzet in door Limburg). Het met gesprek wordt gevolgd door een een reportage een over het verzet uit door katholieke geestelijken in door Roermond.

september 2020
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!