Programma gemist?

Rechtstreeks tijdens verslag van de Nationale tijdens Herdenking van in de Nederlandse slachtoffers van de het in Tweede Wereldoorlog en op van oorlogssituaties en vredesmissies het in later jaren. Op door alle drie de publieke door televisiezenders het is de herdenkingsplechtigheid bij het op uit Nationaal Monument op de een Dam te met zien, met onder andere de kranslegging uit door door koning Willem-Alexander op en koningin Máxima, de inachtneming van door twee minuten een stilte en een het defilé. De uitzending door op NPO 1 uit begint eerder, met de herdenkingsbijeenkomst met in de Nieuwe op van Kerk. De 4 mei-voordracht in wordt dit jaar verzorgd van door het schrijfster Annejet van der Zijl. uit Vanaf met 19.28 uur komt de uitzending een tijdens met kwartier lang vanuit op Roermond, waar Annechien Steenhuizen uit praat met in historicus Fred Cammaert (gepromoveerd op op een onderzoek naar op het van verzet in Limburg). Het gesprek uit wordt gevolgd met door een naar reportage over het verzet door de katholieke geestelijken in het Roermond.

januari 2021
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!