Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van van de Nationale Herdenking naar van de van Nederlandse slachtoffers van de in Tweede met Wereldoorlog en van oorlogssituaties uit en vredesmissies in later door jaren. naar Op alle drie de publieke op tv televisiezenders is van de herdenkingsplechtigheid bij het in Nationaal het Monument op de Dam de te zien, met het onder in andere de kranslegging door koning de Willem-Alexander en het koningin Máxima, de inachtneming de van twee minuten stilte met en met het defilé. De uitzending op het NPO 1 begint eerder, op met de uit herdenkingsbijeenkomst op in de Nieuwe Kerk. De 4 in naar mei-voordracht wordt dit jaar verzorgd door van schrijfster Annejet tijdens van der Zijl. uit Vanaf 19.28 uur komt naar de naar uitzending een kwartier lang vanuit op Roermond, waar Annechien op tv Steenhuizen praat met op historicus een Fred Cammaert (gepromoveerd op een door onderzoek uit naar het verzet in op Limburg). Het gesprek wordt van gevolgd met door een reportage over het het verzet door een katholieke geestelijken met in Roermond.

september 2021
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!