Programma gemist?

Rechtstreeks van verslag van de met Nationale Herdenking van van de Nederlandse slachtoffers van de door Tweede het Wereldoorlog en van oorlogssituaties een en vredesmissies in een later jaren. Op naar alle drie de publieke het televisiezenders is op de herdenkingsplechtigheid bij naar het Nationaal Monument van op de Dam te een zien, door met onder uit andere de kranslegging door koning Willem-Alexander naar en koningin Máxima, tijdens de inachtneming van het twee minuten met stilte van en het defilé. De door uitzending op NPO 1 begint de eerder, met op tv de herdenkingsbijeenkomst van in de Nieuwe Kerk. De 4 van mei-voordracht met wordt dit jaar van verzorgd door schrijfster Annejet van op der Zijl. Vanaf in 19.28 uur komt uit de uitzending een van kwartier de lang vanuit tijdens Roermond, waar Annechien Steenhuizen het praat met historicus Fred Cammaert van naar (gepromoveerd op een onderzoek naar in het verzet in Limburg). op een Het gesprek wordt gevolgd door van een reportage over door het verzet door katholieke een geestelijken met in Roermond.

juni 2020
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!