Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op tv de Nationale de Herdenking van de de Nederlandse door slachtoffers van de Tweede een Wereldoorlog en van naar oorlogssituaties en vredesmissies in later met jaren. Op alle de de drie de publieke televisiezenders is de van herdenkingsplechtigheid bij naar het Nationaal Monument op met de door Dam te zien, met de onder andere de de kranslegging door koning Willem-Alexander op en koningin Máxima, naar de inachtneming van het twee minuten stilte naar en een het defilé. De uitzending op op tv NPO 1 begint eerder, de met op tv de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe op tv Kerk. naar De 4 de mei-voordracht wordt dit jaar uit verzorgd door schrijfster uit Annejet van op tv der Zijl. Vanaf 19.28 van uur komt de uitzending in een kwartier de lang vanuit Roermond, waar de Annechien Steenhuizen met praat met historicus Fred Cammaert een op tv (gepromoveerd op een onderzoek op tv naar het verzet met in Limburg). Het uit gesprek wordt gevolgd door van een op tv reportage over het verzet op door katholieke uit geestelijken in Roermond.

januari 2020
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!