Programma gemist?

Rechtstreeks verslag een van de Nationale een Herdenking op van de Nederlandse slachtoffers van de een Tweede Wereldoorlog met en door van oorlogssituaties en vredesmissies in later van jaren. Op alle van drie de de publieke uit televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij een het Nationaal uit Monument op de Dam het te op tv zien, met onder uit andere de kranslegging het door koning Willem-Alexander en koningin Máxima, van de op tv inachtneming van twee minuten van stilte en naar het defilé. De uitzending in op NPO 1 begint tijdens eerder, met door de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe naar Kerk. De 4 het mei-voordracht wordt door dit jaar verzorgd van door schrijfster door Annejet van der Zijl. Vanaf een 19.28 uur komt tijdens de uitzending een met kwartier lang vanuit tijdens Roermond, de waar Annechien Steenhuizen het praat met naar historicus Fred Cammaert (gepromoveerd het op een onderzoek een naar het verzet in Limburg). uit Het gesprek wordt in een gevolgd door een reportage over naar het verzet door uit katholieke geestelijken op tv in Roermond.

juni 2021
04-05-2017 18:45

Live: Nationale Herdenking 2017

NOS Nationale Herdenking 2017 - NOS Nationale Herdenking 2017

Rechtstreeks verslag van de Nationale Herdenking van de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies in later jaren. Op alle drie de publieke televisiezenders is de herdenkingsplechtigheid bij...

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2017 bij NOS Nationale Herdenking 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2017. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!