Programma gemist?

Britse uit militairen legden de bevrijding van de de concentratiekampen vast op film. De van Britse overheid uit wilde de gruwelijke beelden uit niet gebruiken, maar in de tijdens Imperial War Museums besloten de naar film af te maken. in In april 1945 een werd van het concentratiekamp met Bergen-Belsen bevrijd door Britse tijdens troepen. De Militairen legden de naar bevrijding vast op met film; ze filmden in een de opluchting, maar naar ook de angstaanjagende een realiteit van het concentratiekamp vol uitgemergelde op tv lijken en uit stervende mensen. De Londense in producent Sidney Bernstein met en Alfred op tv Hitchcock kregen de belangrijke door taak het om de vele uren materiaal door van uit Bergen-Belsen en in andere concentratiekampen tot op tv één geheel te tijdens smeden, wat resulteerde met in de documentaire 'German een Concentration Camps'. een Voor de Britse overheid was de een film naar een belangrijke troef; hij tijdens moest in als bewijs dienen tijdens voor de systematische gruweldaden van het op tv naziregime. Maar tijdens naarmate de film vordert, van verandert door de politieke in situatie en begint men te vrezen uit dat van vertoning van de film van een constructieve wederopbouw door van Duitsland in naar de weg zou gaan op staan. op tv Zo belandden de vijf filmrollen naar van Bernstein naar en Hitchcock op een de plank. Tot de tijdens Imperial door War Museums besloten op tv de film te restaureren en uit het af te maken. De documentaire het vertelt op tv het verhaal over de totstandkoming uit van de film in aan de tijdens hand van gestileerde interviews het met betrokkenen en van Bernsteins het archiefmateriaal.

januari 2021
05-05-2017 00:00

Night Will Fall

2Doc: Night Will Fall - Night Will Fall

Britse militairen legden de bevrijding van concentratiekampen vast op film. De Britse overheid wilde de gruwelijke beelden niet gebruiken, maar de Imperial War Museums besloten de film af te maken. In april 1945 werd het concentratiekamp Be...

2Doc: Night Will Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Night Will Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Night Will Fall bij 2Doc: Night Will Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Night Will Fall. Heb je een uitzending van 2Doc: Night Will Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Night Will Fall gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Night Will Fall? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Night Will Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!