Programma gemist?

Britse militairen legden op tv de bevrijding van door concentratiekampen vast een op film. op tv De Britse overheid wilde de met gruwelijke in beelden niet gebruiken, het maar de Imperial het War Museums besloten de film uit af te maken. tijdens In april de 1945 werd het concentratiekamp van Bergen-Belsen de bevrijd door Britse troepen. met De Militairen legden de een uit bevrijding vast op film; ze het filmden tijdens de opluchting, maar een ook de angstaanjagende op tv realiteit van het concentratiekamp in vol uitgemergelde lijken en stervende het mensen. naar De Londense producent Sidney de Bernstein en Alfred op tv Hitchcock kregen de belangrijke de taak om de naar vele uren materiaal een door uit Bergen-Belsen en andere naar concentratiekampen tot één geheel te de smeden, met wat resulteerde in de documentaire de 'German door Concentration Camps'. Voor naar de Britse in overheid was de op film een belangrijke troef; hij de moest als bewijs door dienen voor de het systematische gruweldaden van het de naziregime. het Maar naarmate de een film vordert, met verandert de politieke situatie en het begint op men te vrezen dat vertoning uit van het de film een constructieve wederopbouw van van Duitsland in met de op weg zou gaan staan. op tv Zo belandden de de vijf filmrollen van met Bernstein en van Hitchcock op de plank. in Tot de Imperial War de Museums de besloten de film te restaureren op en af te door maken. De documentaire vertelt uit het verhaal over op tv de totstandkoming van uit de film aan in de hand van in een gestileerde interviews met betrokkenen tijdens en Bernsteins van archiefmateriaal.

september 2020
05-05-2017 00:00

Night Will Fall

2Doc: Night Will Fall - Night Will Fall

Britse militairen legden de bevrijding van concentratiekampen vast op film. De Britse overheid wilde de gruwelijke beelden niet gebruiken, maar de Imperial War Museums besloten de film af te maken. In april 1945 werd het concentratiekamp Be...

2Doc: Night Will Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Night Will Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Night Will Fall bij 2Doc: Night Will Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Night Will Fall. Heb je een uitzending van 2Doc: Night Will Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Night Will Fall gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Night Will Fall? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Night Will Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!