Programma gemist?

Britse het militairen legden op de bevrijding van concentratiekampen vast in op film. De Britse uit overheid wilde de van op gruwelijke beelden niet gebruiken, maar tijdens de Imperial War in Museums met besloten de film af te met maken. In april door 1945 werd van het concentratiekamp Bergen-Belsen in bevrijd door Britse troepen. in De Militairen legden de met op tv bevrijding vast op film; ze op filmden op de opluchting, maar ook op tv de angstaanjagende realiteit van het op tv concentratiekamp vol uitgemergelde met lijken en stervende de naar mensen. De Londense in producent Sidney Bernstein en de Alfred Hitchcock kregen de belangrijke in tijdens taak om de uit vele uren materiaal uit op tv Bergen-Belsen en andere concentratiekampen tot met één geheel op te in smeden, wat resulteerde in de documentaire in 'German Concentration Camps'. in Voor de een Britse door overheid was de film een in belangrijke op tv troef; hij moest als de bewijs dienen voor de de systematische gruweldaden van het van naziregime. Maar naarmate een de op film vordert, op tv verandert de politieke situatie naar en begint men te vrezen op dat vertoning het van de het film een constructieve de wederopbouw van Duitsland in in de weg zou door gaan op tv staan. Zo belandden het de vijf filmrollen van in Bernstein en Hitchcock op de tijdens plank. Tot naar de Imperial naar War Museums op besloten de film te met restaureren en af door te maken. De documentaire naar vertelt het verhaal over naar in de totstandkoming van op tv de film aan de hand van uit op gestileerde interviews met betrokkenen en Bernsteins tijdens een archiefmateriaal.

juni 2021
05-05-2017 00:00

Night Will Fall

2Doc: Night Will Fall - Night Will Fall

Britse militairen legden de bevrijding van concentratiekampen vast op film. De Britse overheid wilde de gruwelijke beelden niet gebruiken, maar de Imperial War Museums besloten de film af te maken. In april 1945 werd het concentratiekamp Be...

2Doc: Night Will Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Night Will Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Night Will Fall bij 2Doc: Night Will Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Night Will Fall. Heb je een uitzending van 2Doc: Night Will Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Night Will Fall gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Night Will Fall? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Night Will Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!