Programma gemist?

Na maanden van door voorbereiding is het uit dan op eindelijk zover. OG3NE is in tijdens uit Kiev om deel te nemen in aan op tv de 62e editie van het Eurovisie tijdens Songfestival. Ter met voorbereiding zijn deze naar week verschillende programma’s uit te zien bij de de NPO. van Vanavond een van registratie van het concert Three op Times A het Lady van OG3NE waarmee het de het zussen het afgelopen jaar van door ons land het zaal na zaal hebben naar plat gezongen. op tv Het publiek tijdens wordt meegenomen op een een reis vol het unieke meerstemmige zang op waarin prachtige ballads en uptempo in nummers van in een speciaal OG3NE in jasje worden gestoken. De op ladies laten tijdens naar dit concert zien het wat ze van in huis hebben door en wat een door fantastisch talent op zij hebben.

mei 2021
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!