Programma gemist?

Na uit maanden van voorbereiding is tijdens het dan op eindelijk zover. OG3NE is het in Kiev om naar deel te nemen uit aan de met 62e editie naar van het Eurovisie Songfestival. van Ter voorbereiding zijn deze op week verschillende programma’s te in zien bij op tv de door NPO. Vanavond een registratie van het uit concert uit Three Times tijdens A Lady van OG3NE waarmee tijdens de een zussen het afgelopen jaar door met ons land zaal na uit uit zaal hebben plat een gezongen. Het publiek wordt meegenomen op met een reis uit vol unieke op meerstemmige zang waarin prachtige uit ballads en op tv uptempo nummers in een het speciaal OG3NE jasje tijdens worden gestoken. De ladies op tv laten tijdens dit in concert zien in wat ze in huis het hebben en wat met een fantastisch talent door zij de hebben.

januari 2021
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!