Programma gemist?

Na met maanden van voorbereiding is het van tijdens dan eindelijk zover. OG3NE is in door Kiev om tijdens deel te nemen uit aan naar de 62e editie van het Eurovisie naar Songfestival. Ter de voorbereiding zijn deze week van op tv verschillende programma’s te zien bij door de NPO. Vanavond op tv een registratie van op het concert op Three Times A Lady door van het OG3NE waarmee de op zussen het afgelopen naar jaar door ons land zaal uit na zaal hebben op plat gezongen. Het de publiek wordt in meegenomen op een de reis vol unieke meerstemmige zang het waarin prachtige in ballads en uptempo de nummers in een speciaal uit OG3NE jasje met worden uit gestoken. De ladies laten tijdens van dit concert zien het wat ze in huis de hebben en wat naar een fantastisch talent naar op zij hebben.

oktober 2019
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!