Programma gemist?

Na het maanden van voorbereiding is in het dan eindelijk zover. het OG3NE is de in Kiev om deel van te nemen een aan de 62e editie in van het met Eurovisie Songfestival. uit Ter voorbereiding zijn deze week met verschillende van programma’s te met zien bij de van NPO. Vanavond een registratie tijdens van het concert Three het Times A Lady van tijdens OG3NE waarmee de de zussen op tv het afgelopen jaar door ons van op land zaal na zaal hebben door plat gezongen. Het publiek een wordt meegenomen op tv op een reis van vol uit unieke meerstemmige zang waarin tijdens prachtige ballads door en uptempo nummers in op tv een speciaal OG3NE jasje met worden gestoken. De ladies van laten tijdens van dit concert zien door wat ze in huis in in hebben en wat een een fantastisch talent zij de hebben.

mei 2020
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!