Programma gemist?

Na naar maanden van voorbereiding door is het dan het eindelijk zover. naar OG3NE is in Kiev om deel een te in nemen aan de naar 62e editie van uit het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding de op zijn deze week verschillende het programma’s te zien op bij de NPO. op Vanavond een registratie uit van het tijdens concert Three Times A op Lady van OG3NE op tv waarmee de zussen het afgelopen op tv jaar door ons een land het zaal na zaal hebben een plat uit gezongen. Het publiek wordt meegenomen op uit een reis vol het de unieke meerstemmige zang waarin van prachtige ballads en uptempo tijdens nummers in een speciaal op tv OG3NE naar jasje worden gestoken. van De ladies laten tijdens dit het concert zien de wat ze op tv in huis hebben een en wat een fantastisch op tv talent zij een hebben.

september 2021
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!