Programma gemist?

Na op tv maanden van voorbereiding is het naar dan in eindelijk zover. OG3NE naar is in van Kiev om deel te nemen aan naar de 62e van editie van van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding met zijn deze met week verschillende uit programma’s te zien bij de met door NPO. Vanavond een registratie naar van het concert Three van Times A Lady tijdens van op OG3NE waarmee de zussen naar het afgelopen jaar door ons door land zaal na een zaal hebben naar plat met gezongen. Het publiek wordt meegenomen op van een een reis vol op unieke meerstemmige zang van waarin prachtige ballads en een uptempo nummers in naar een speciaal OG3NE jasje van worden uit gestoken. De ladies laten tijdens dit een concert uit zien wat ze in op huis hebben en wat het een uit fantastisch talent zij uit hebben.

september 2020
06-05-2017 22:40

Concert: Dit is OG3NE

Dit is OG3NE - Dit is OG3NE

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. OG3NE is in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. Ter voorbereiding zijn deze week verschillende programma’s te zien bij de NPO. Vanavond een registr...

Dit is OG3NE gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is OG3NE de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is OG3NE bij Dit is OG3NE liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is OG3NE. Heb je een uitzending van Dit is OG3NE gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is OG3NE gemist

Uitzending gemist van Dit is OG3NE? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is OG3NE kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!