Programma gemist?

Samen met een zijn live-band laat op tv de legendarische Franse zanger het naar zijn publiek genieten van in grote successen en klassiekers tijdens uit zijn een imposante repertoire. De succesvolle op tv zanger, componist en acteur op Aznavour, een die van Armeense afkomst is, met had zijn grote door doorbraak nadat met zangeres Edith door Piaf hem op een tournee nam door Frankrijk en tijdens de Verenigde Staten. met Sindsdien is hij op tv niet meer weggeweest op tijdens van de internationale podia. Aznavour wordt het vaak gezien als door de met ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij uit heeft maar liefst het een uit duizendtal liederen geschreven en bracht tijdens meer dan 100 op tv albums uit. naar Zijn passie, door talent, overtuigingskracht en innemende charme de hebben nog een steeds niets aan kracht naar ingeboet uit en duizenden fans weten de muziek het en de optredens van Aznavour nog het steeds te van waarderen.

september 2020
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!