Programma gemist?

Samen met uit zijn een live-band laat de legendarische Franse zanger uit zijn publiek genieten tijdens van door grote successen van en klassiekers uit op tv zijn imposante repertoire. De de succesvolle zanger, componist en acteur het Aznavour, het die van uit Armeense afkomst is, had de zijn grote doorbraak het nadat zangeres met Edith Piaf hem op tournee nam een met door Frankrijk en de Verenigde Staten. de Sindsdien op tv is hij niet meer weggeweest met van de internationale uit podia. Aznavour wordt vaak de gezien een als de ‘Frank Sinatra met van Frankrijk’. Hij heeft het maar liefst een in duizendtal liederen geschreven met en bracht het meer dan 100 albums een uit. Zijn passie, de talent, overtuigingskracht uit en innemende charme hebben een nog steeds het niets op aan kracht ingeboet en duizenden door fans weten de muziek uit en op tv optredens van Aznavour nog steeds tijdens te in waarderen.

januari 2021
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!