Programma gemist?

Samen met zijn door tijdens live-band laat de legendarische Franse zanger het zijn op tv publiek genieten van grote successen op en naar klassiekers uit zijn op imposante repertoire. naar De succesvolle zanger, componist in en acteur Aznavour, die van van Armeense door afkomst is, had zijn van grote doorbraak een nadat zangeres Edith Piaf hem door op op tournee nam door met Frankrijk en de Verenigde naar Staten. Sindsdien is hij het tijdens niet meer weggeweest van van de internationale podia. Aznavour wordt vaak naar gezien naar als de in ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. met Hij heeft maar liefst een van duizendtal liederen van geschreven en bracht meer de dan 100 in albums uit. Zijn passie, uit door talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben naar nog steeds niets naar de aan kracht ingeboet en duizenden fans in weten de muziek tijdens en een optredens van Aznavour de nog steeds te een waarderen.

juni 2020
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!