Programma gemist?

Samen met op zijn live-band laat op tv de legendarische Franse zanger tijdens zijn publiek genieten met van grote uit successen en klassiekers uit een van zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, een componist tijdens en acteur Aznavour, die van in Armeense afkomst is, door had zijn grote in doorbraak nadat uit zangeres Edith Piaf hem op met op tournee nam door tijdens Frankrijk en de Verenigde Staten. met Sindsdien naar is hij niet meer uit weggeweest van op tv de internationale podia. Aznavour wordt de vaak gezien als de tijdens ‘Frank Sinatra op tv van Frankrijk’. op Hij heeft tijdens maar liefst een door duizendtal liederen geschreven van en bracht meer dan het 100 albums uit. met Zijn passie, talent, overtuigingskracht van en innemende charme hebben het nog steeds niets door aan de kracht ingeboet op en duizenden fans weten de van muziek het en optredens van Aznavour nog steeds uit te in waarderen.

juli 2021
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!