Programma gemist?

Samen naar met zijn live-band laat naar de legendarische Franse de zanger zijn publiek genieten de op van grote successen een en klassiekers uit zijn imposante repertoire. de De succesvolle de zanger, componist en acteur door Aznavour, die van door Armeense afkomst is, tijdens had zijn grote tijdens doorbraak in nadat zangeres de Edith Piaf hem op de tournee nam door Frankrijk en uit met de Verenigde Staten. Sindsdien tijdens is hij niet op meer weggeweest van de internationale in met podia. Aznavour wordt vaak gezien als in de op tv ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij in heeft maar liefst het een duizendtal liederen geschreven tijdens en bracht met meer dan 100 naar albums uit. met Zijn passie, talent, de overtuigingskracht en innemende charme het hebben nog steeds niets van aan kracht ingeboet van en duizenden fans uit naar weten de muziek en naar optredens van Aznavour met nog steeds in te waarderen.

mei 2021
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!