Programma gemist?

Samen op tv met zijn live-band laat op de legendarische de Franse zanger zijn een publiek genieten van grote successen het naar en klassiekers uit zijn imposante repertoire. tijdens De succesvolle het zanger, componist en tijdens acteur Aznavour, door die van Armeense afkomst door is, had een zijn grote een doorbraak nadat zangeres Edith Piaf tijdens hem op tournee in nam door naar Frankrijk en de op tv Verenigde Staten. uit Sindsdien is hij niet met meer weggeweest van de het internationale op podia. Aznavour wordt vaak gezien als de het ‘Frank Sinatra van het Frankrijk’. Hij door heeft maar liefst naar een duizendtal op liederen geschreven en uit bracht meer door dan 100 albums uit. Zijn passie, naar van talent, overtuigingskracht en innemende charme de hebben nog steeds op tv niets aan kracht ingeboet in en uit duizenden fans weten de de muziek en optredens het van Aznavour nog steeds van te tijdens waarderen.

oktober 2019
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!