Programma gemist?

Samen met zijn tijdens live-band met laat de legendarische Franse zanger uit een zijn publiek genieten van van grote successen op tv en klassiekers uit zijn imposante repertoire. uit De uit succesvolle zanger, het componist en acteur Aznavour, die de van Armeense afkomst de is, had zijn grote een doorbraak nadat naar zangeres op tv Edith Piaf hem op tournee de nam door het Frankrijk en in de Verenigde Staten. Sindsdien is hij een niet meer weggeweest met van de in internationale podia. Aznavour wordt op vaak gezien tijdens als de ‘Frank Sinatra op tv van Frankrijk’. Hij naar heeft maar liefst in een duizendtal liederen geschreven tijdens een en bracht meer in dan 100 albums uit. Zijn passie, naar talent, tijdens overtuigingskracht en innemende charme in hebben nog de steeds niets aan kracht door ingeboet en tijdens duizenden fans tijdens weten de muziek en optredens op tv van Aznavour nog in steeds op te waarderen.

juni 2021
06-05-2017 16:10

Charles Aznavour in Concert deel 2

Charles Aznavour in Concert deel 2 - Charles Aznavour in Concert deel 2

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert deel 2 bij Charles Aznavour in Concert deel 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert deel 2. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert deel 2 gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert deel 2? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert deel 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!