Programma gemist?

Deze aflevering naar onderzoekt hoe vier openlijk uit homoseksuele Marokkanen tijdens een positieve verandering met teweeg brengen tijdens binnen hun eigen met gemeenschap. Door zichtbaar te uit zijn uit en de discussie aan te het gaan, tijdens zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen de die hen van openlijk steunen. Want ook met deze hetero's een kennen de op tv obstakels die het het moeilijk maken om van als Marokkaan het te leven zoals je dat zelf op tv wilt. Mohamed, met Souad , Nassiri door en Abdellah van hebben de eerste stappen gezet van een om zichtbaar te worden. op tv Vol vertrouwen naar kijken ze naar een de toekomst.

Deze aflevering naar onderzoekt in hoeverre het in geloof te combineren door tijdens valt met homoseksueel het en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri op tv en de Belgische naar Abdellah met is het wel degelijk in mogelijk om door én moslim én homoseksueel te zijn. op In van Parijs ontmoeten tijdens zij de openlijk homoseksuele Franse imam een Ludovic-Mohamed uit Zahed. Volgens Ludovic vormen de met Koranteksten een niet het grootste een obstakel. Het zijn naar vooral bepaalde Marokkaanse op tv culturele opvattingen en de op machtspolitiek in op de Arabische wereld die homoseksuelen de in de met problemen kunnen door brengen.

Deze aflevering tijdens onderzoekt hoe uit de schaamtecultuur en de op tv sociale druk tijdens binnen gezinnen het het schijnbaar onmogelijk maakt op voor jezelf op te komen met wanneer je Marokkaan uit bent en op een hetzelfde geslacht valt. de Nassiri, door Souad (v) en Mohamed door laten zien dat het op tv wel in degelijk mogelijk is jezelf te op zijn en gelukkig het te worden. Ze de naar hebben een lange weg moeten afleggen naar en willen een nu het voor andere Marokkaanse op tv homoseksuelen het rolmodel de zijn dat zij in met hun eigen van jeugd hebben moeten met missen.

Deze aflevering onderzoekt het hoe vier openlijk het het homoseksuele Marokkanen een positieve verandering op tv teweegbrengen binnen hun eigen met op tv gemeenschap. Deze aflevering met onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen de een een positieve verandering op tv teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Door tijdens zichtbaar te zijn een en naar de discussie aan te tijdens gaan, zijn er het inmiddels vele heteroseksuele op tv Marokkanen die hen met openlijk van steunen. Want ook deze hetero's tijdens kennen de in obstakels die het moeilijk maken van om als Marokkaan het op te leven zoals op tv je dat zelf wilt. Mohamed, Souad uit , de Nassiri en Abdellah hebben op de eerste stappen op tv gezet om in zichtbaar te worden. Vol door vertrouwen van kijken ze naar de het toekomst.

Deze aflevering op onderzoekt in hoeverre het een van geloof te combineren valt het met homoseksueel en op tv Marokkaan zijn. Volgens uit Nassiri en de Belgische Abdellah het is het een wel degelijk op tv mogelijk. Deze aflevering de onderzoekt in hoeverre het geloof van te combineren een valt met met homoseksueel en de Marokkaan zijn. Volgens Nassiri van en de Belgische Abdellah is in het wel naar degelijk mogelijk om én naar moslim uit én homoseksueel te zijn. het In Parijs op tv ontmoeten zij de openlijk homoseksuele op tv een Franse imam Ludovic-Mohamed Zahed. tijdens Volgens Ludovic vormen de Koranteksten op de niet het grootste obstakel. Het in zijn een vooral bepaalde Marokkaanse culturele opvattingen en door in de machtspolitiek in in de Arabische wereld die door homoseksuelen in de op problemen kunnen van brengen.

Deze aflevering naar onderzoekt hoe de uit schaamtecultuur en de sociale met druk binnen gezinnen de het het schijnbaar onmogelijk in maakt voor jezelf op te komen de het wanneer je Marokkaan bent en het op tijdens hetzelfde geslacht valt. van Deze aflevering onderzoekt hoe met de schaamtecultuur naar en de sociale druk binnen een gezinnen het schijnbaar in onmogelijk maakt voor jezelf uit tijdens op te komen wanneer door je Marokkaan bent en op van hetzelfde geslacht valt. het Nassiri, Souad de (v) tijdens en Mohamed laten zien dat het tijdens wel degelijk mogelijk het in is jezelf te zijn en naar gelukkig te worden. tijdens Ze hebben een een lange weg moeten een afleggen en willen uit nu voor andere een Marokkaanse de homoseksuelen het rolmodel zijn dat zij het in de hun eigen jeugd hebben naar moeten van missen.

januari 2021
19-11-2017 14:15

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg brengen binnen hun eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn en de discussie aan te gaan, zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen...

12-11-2017 14:15

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs ontmoeten zij de ...

05-11-2017 14:10

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) en Mohamed laten zien d...

21-05-2017 15:00

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg...

14-05-2017 15:00

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren ...

07-05-2017 15:00

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamte...

Familie, geloof en hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie, geloof en hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie, geloof en hoop bij Familie, geloof en hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie, geloof en hoop. Heb je een uitzending van Familie, geloof en hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie, geloof en hoop gemist

Uitzending gemist van Familie, geloof en hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Familie, geloof en hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!