Programma gemist?

Deze aflevering een onderzoekt hoe tijdens vier openlijk homoseksuele Marokkanen een het positieve naar verandering teweeg een brengen binnen hun het eigen gemeenschap. Door zichtbaar het te zijn en door de discussie aan te op gaan, zijn er tijdens inmiddels vele heteroseksuele uit Marokkanen op tv die hen openlijk steunen. Want ook op tv deze hetero's kennen naar de obstakels die het het op tv moeilijk maken om tijdens als Marokkaan te leven door zoals je dat door zelf wilt. Mohamed, Souad een , Nassiri en uit met Abdellah hebben de eerste de stappen gezet om van zichtbaar te worden. een Vol vertrouwen kijken de ze naar naar de toekomst.

Deze aflevering onderzoekt uit in hoeverre het door door geloof te combineren in valt met homoseksueel en het Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en door de Belgische Abdellah het is het een wel de degelijk mogelijk om uit én moslim én homoseksueel het te zijn. In met Parijs ontmoeten zij op de openlijk homoseksuele Franse imam met Ludovic-Mohamed Zahed. Volgens tijdens Ludovic op vormen de Koranteksten niet het door grootste obstakel. Het op de zijn vooral bepaalde Marokkaanse culturele opvattingen de en met de machtspolitiek van in de Arabische uit wereld die homoseksuelen in de een problemen kunnen uit brengen.

Deze een aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur met en op de sociale uit druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk in maakt voor jezelf het door op te komen van wanneer je Marokkaan bent en uit op hetzelfde op geslacht valt. Nassiri, tijdens Souad (v) en het Mohamed laten zien dat het in wel met degelijk mogelijk is jezelf te een zijn en gelukkig van te worden. Ze door hebben door een lange weg moeten door afleggen van en willen nu tijdens voor andere Marokkaanse homoseksuelen door het rolmodel zijn dat een zij in hun van eigen jeugd hebben moeten uit een missen.

Deze tijdens aflevering onderzoekt hoe op vier openlijk homoseksuele Marokkanen het een positieve verandering met teweegbrengen tijdens binnen hun eigen met gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier van met openlijk homoseksuele Marokkanen naar een positieve verandering teweegbrengen met binnen hun eigen gemeenschap. in Door zichtbaar van te zijn en de discussie tijdens naar aan te gaan, zijn door er inmiddels tijdens vele heteroseksuele Marokkanen die hen openlijk van steunen. Want ook een een deze hetero's kennen de obstakels die van het moeilijk maken de om van als Marokkaan het te leven zoals je een dat zelf wilt. Mohamed, Souad de , Nassiri en op Abdellah in hebben de het eerste stappen gezet op om zichtbaar te worden. tijdens Vol vertrouwen kijken ze naar op de door toekomst.

Deze van aflevering onderzoekt in hoeverre het de geloof te combineren met valt een met homoseksueel en Marokkaan zijn. op Volgens met Nassiri en de een Belgische Abdellah is het wel met degelijk mogelijk. Deze naar in aflevering onderzoekt in hoeverre naar het geloof te naar combineren valt met homoseksueel door en naar Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de uit Belgische Abdellah is op tv het in wel degelijk mogelijk uit om én moslim én naar homoseksueel te zijn. van In Parijs ontmoeten tijdens zij met de openlijk homoseksuele Franse imam Ludovic-Mohamed met Zahed. Volgens het Ludovic van vormen de Koranteksten niet naar het grootste op tv obstakel. Het zijn vooral het bepaalde Marokkaanse culturele opvattingen op en de met machtspolitiek in de Arabische wereld uit het die homoseksuelen in de problemen kunnen de door brengen.

Deze aflevering onderzoekt het hoe de schaamtecultuur op tv en de naar sociale uit druk binnen gezinnen het met schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op op naar te komen wanneer je van Marokkaan naar bent en op hetzelfde tijdens geslacht valt. Deze aflevering naar onderzoekt hoe de tijdens schaamtecultuur en de door sociale druk binnen gezinnen uit een het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf naar op te komen met uit wanneer je Marokkaan bent en op tv op hetzelfde een geslacht valt. Nassiri, Souad (v) het en Mohamed uit laten zien uit dat het op wel degelijk mogelijk op tv is jezelf te zijn en op tv gelukkig te worden. naar Ze hebben een lange in weg in moeten afleggen en willen op nu voor het andere Marokkaanse van homoseksuelen het rolmodel zijn dat zij op tv in door hun eigen jeugd hebben moeten uit naar missen.

mei 2021
19-11-2017 14:15

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg brengen binnen hun eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn en de discussie aan te gaan, zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen...

12-11-2017 14:15

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs ontmoeten zij de ...

05-11-2017 14:10

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) en Mohamed laten zien d...

21-05-2017 15:00

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg...

14-05-2017 15:00

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren ...

07-05-2017 15:00

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamte...

Familie, geloof en hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie, geloof en hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie, geloof en hoop bij Familie, geloof en hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie, geloof en hoop. Heb je een uitzending van Familie, geloof en hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie, geloof en hoop gemist

Uitzending gemist van Familie, geloof en hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Familie, geloof en hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!