Programma gemist?

Deze in aflevering onderzoekt hoe vier openlijk naar homoseksuele op tv Marokkanen een positieve verandering teweeg tijdens brengen van binnen hun van eigen gemeenschap. Door zichtbaar met te zijn en de in discussie aan te van gaan, tijdens zijn er inmiddels een vele heteroseksuele Marokkanen de die hen openlijk steunen. met Want ook deze hetero's kennen met van de obstakels die het moeilijk op tv maken om als Marokkaan naar te leven zoals de je dat op tv zelf wilt. in Mohamed, Souad , de Nassiri en Abdellah hebben naar de eerste stappen uit gezet om zichtbaar de te naar worden. Vol vertrouwen kijken met ze naar in de toekomst.

Deze naar aflevering onderzoekt in hoeverre in het geloof een te combineren valt met homoseksueel tijdens en in Marokkaan zijn. Volgens Nassiri uit en met de Belgische Abdellah is het door wel degelijk op mogelijk om én moslim én uit homoseksueel een te zijn. In Parijs ontmoeten in zij de openlijk de homoseksuele Franse imam op tv Ludovic-Mohamed van Zahed. Volgens Ludovic vormen de met Koranteksten niet het naar tijdens grootste obstakel. Het zijn vooral naar bepaalde Marokkaanse culturele door opvattingen en de machtspolitiek het in de Arabische het wereld door die homoseksuelen in de problemen op tv met kunnen brengen.

Deze het aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur de en de op sociale naar druk binnen gezinnen het schijnbaar het onmogelijk maakt voor uit jezelf op met te komen wanneer de je Marokkaan de bent en op hetzelfde in geslacht valt. Nassiri, naar Souad (v) de en Mohamed laten zien dat op tv het wel op tv degelijk mogelijk is jezelf op tv te zijn en naar gelukkig te met worden. Ze de hebben een lange de weg moeten afleggen en op willen nu voor op tv andere Marokkaanse homoseksuelen door het rolmodel zijn dat het zij in hun tijdens eigen jeugd een hebben moeten door missen.

Deze aflevering onderzoekt uit van hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een in positieve verandering met teweegbrengen uit binnen hun eigen gemeenschap. op Deze aflevering onderzoekt hoe vier in openlijk op homoseksuele Marokkanen een positieve op tv verandering op teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Door van zichtbaar te zijn een en de discussie de aan in te gaan, zijn er inmiddels naar door vele heteroseksuele Marokkanen die het hen openlijk met steunen. Want ook deze van hetero's kennen de het obstakels die het met moeilijk maken om tijdens als Marokkaan te leven een zoals je dat een zelf met wilt. Mohamed, Souad , Nassiri en naar in Abdellah hebben de eerste in stappen gezet om zichtbaar te het worden. Vol vertrouwen de kijken ze naar op tv de het toekomst.

Deze uit aflevering onderzoekt in hoeverre het op geloof te tijdens combineren valt door met homoseksueel en uit Marokkaan zijn. Volgens uit Nassiri en de Belgische op Abdellah is het wel tijdens tijdens degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in naar hoeverre in het geloof te combineren door valt met homoseksueel tijdens en Marokkaan zijn. een Volgens Nassiri en op tv de met Belgische Abdellah is op tv het wel degelijk mogelijk om én op moslim én het homoseksueel op te zijn. In Parijs ontmoeten naar zij in de openlijk homoseksuele Franse imam Ludovic-Mohamed uit Zahed. Volgens uit Ludovic op vormen de Koranteksten niet het het grootste obstakel. Het zijn het vooral bepaalde Marokkaanse de culturele opvattingen en op tv de machtspolitiek in het de Arabische wereld op die homoseksuelen in het de problemen uit kunnen in brengen.

Deze het aflevering onderzoekt hoe de uit schaamtecultuur op en de sociale druk binnen gezinnen met het het schijnbaar onmogelijk maakt voor op tv jezelf op het te komen wanneer naar je Marokkaan het bent en op in hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt door hoe de schaamtecultuur met en de sociale op tv druk naar binnen gezinnen het schijnbaar van onmogelijk maakt voor door jezelf op te komen met wanneer je Marokkaan met in bent en op hetzelfde geslacht valt. op Nassiri, Souad een (v) door en Mohamed laten door zien dat het op wel degelijk mogelijk is jezelf te in zijn van en gelukkig te worden. tijdens Ze hebben een lange op weg van moeten afleggen en willen naar nu op voor andere Marokkaanse homoseksuelen het rolmodel de zijn een dat zij in hun eigen de de jeugd hebben moeten op tv missen.

september 2021
19-11-2017 14:15

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg brengen binnen hun eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn en de discussie aan te gaan, zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen...

12-11-2017 14:15

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs ontmoeten zij de ...

05-11-2017 14:10

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) en Mohamed laten zien d...

21-05-2017 15:00

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg...

14-05-2017 15:00

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren ...

07-05-2017 15:00

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamte...

Familie, geloof en hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie, geloof en hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie, geloof en hoop bij Familie, geloof en hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie, geloof en hoop. Heb je een uitzending van Familie, geloof en hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie, geloof en hoop gemist

Uitzending gemist van Familie, geloof en hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Familie, geloof en hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!