Programma gemist?

Deze aflevering tijdens onderzoekt met hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen door een positieve verandering van teweeg brengen de binnen hun naar eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn naar en de discussie een uit aan te gaan, zijn het er inmiddels het vele heteroseksuele Marokkanen tijdens die hen openlijk steunen. van Want ook in deze hetero's kennen tijdens de obstakels die het moeilijk maken op om uit als Marokkaan te leven zoals tijdens je dat in zelf wilt. Mohamed, op tv Souad , Nassiri en in Abdellah een hebben de uit eerste stappen gezet om zichtbaar in te tijdens worden. Vol vertrouwen kijken ze naar in door de toekomst.

Deze aflevering onderzoekt naar in hoeverre het met geloof naar te combineren naar valt met homoseksueel uit en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de de met Belgische Abdellah is op het wel degelijk de mogelijk om én moslim van én homoseksueel te zijn. met door In Parijs ontmoeten door zij de openlijk homoseksuele op tv Franse imam op Ludovic-Mohamed Zahed. Volgens de Ludovic vormen de Koranteksten een niet het naar grootste obstakel. Het de zijn vooral bepaalde Marokkaanse van culturele opvattingen in en de machtspolitiek naar in de Arabische wereld die op homoseksuelen in de de problemen kunnen naar brengen.

Deze aflevering onderzoekt tijdens hoe de schaamtecultuur met en de met sociale druk binnen door gezinnen het schijnbaar onmogelijk van maakt voor jezelf tijdens op te van komen wanneer je uit Marokkaan in bent en op hetzelfde geslacht valt. van Nassiri, van Souad (v) en Mohamed de laten zien dat op het wel degelijk van mogelijk door is jezelf te zijn en gelukkig het te door worden. Ze het hebben een lange weg moeten op afleggen en door willen nu voor op tv andere Marokkaanse het homoseksuelen het rolmodel een zijn dat zij in hun door eigen met jeugd hebben moeten op tv missen.

Deze naar aflevering onderzoekt hoe vier openlijk in homoseksuele tijdens Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen op tv uit binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering door op tv onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen het een positieve verandering op tv teweegbrengen een binnen hun door eigen gemeenschap. Door zichtbaar van te zijn en de naar discussie door aan te gaan, zijn er inmiddels tijdens vele naar heteroseksuele Marokkanen tijdens die hen openlijk steunen. met Want ook deze de hetero's kennen de door obstakels die het moeilijk maken van tijdens om als Marokkaan te leven tijdens zoals je het dat zelf naar wilt. Mohamed, Souad uit , Nassiri en Abdellah hebben op tv de de eerste stappen gezet naar om zichtbaar te worden. Vol de vertrouwen kijken op ze naar de naar toekomst.

Deze aflevering op onderzoekt in hoeverre naar het geloof op tv te combineren valt met tijdens homoseksueel en met Marokkaan zijn. met Volgens Nassiri en het de Belgische Abdellah is het wel de degelijk mogelijk. Deze het aflevering de onderzoekt in hoeverre van het geloof te combineren van valt in met homoseksueel en het Marokkaan zijn. Volgens Nassiri het en de Belgische met Abdellah is het een wel degelijk mogelijk om op én in moslim én homoseksueel te zijn. In naar van Parijs ontmoeten zij de een openlijk homoseksuele Franse imam een Ludovic-Mohamed Zahed. Volgens tijdens Ludovic vormen de met Koranteksten niet het grootste van op obstakel. Het zijn op tv vooral bepaalde Marokkaanse op tv culturele opvattingen en de door machtspolitiek in de met Arabische wereld die homoseksuelen in van de problemen door kunnen van brengen.

Deze van aflevering onderzoekt hoe tijdens de schaamtecultuur en de sociale door in druk binnen gezinnen het schijnbaar met onmogelijk maakt voor jezelf door op te komen van wanneer je Marokkaan door bent en op op hetzelfde geslacht van valt. door Deze aflevering onderzoekt hoe de naar schaamtecultuur en de sociale door druk binnen de gezinnen het schijnbaar op onmogelijk maakt voor door jezelf op te komen door het wanneer je Marokkaan bent en door op door hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) het op tv en Mohamed laten zien met dat het een wel degelijk mogelijk is op jezelf te zijn en naar gelukkig tijdens te worden. Ze hebben de een lange een weg moeten afleggen en willen uit nu voor in andere Marokkaanse homoseksuelen het de rolmodel zijn dat zij in in naar hun eigen jeugd in hebben moeten met missen.

oktober 2020
19-11-2017 14:15

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg brengen binnen hun eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn en de discussie aan te gaan, zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen...

12-11-2017 14:15

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs ontmoeten zij de ...

05-11-2017 14:10

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) en Mohamed laten zien d...

21-05-2017 15:00

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg...

14-05-2017 15:00

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren ...

07-05-2017 15:00

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamte...

Familie, geloof en hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie, geloof en hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie, geloof en hoop bij Familie, geloof en hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie, geloof en hoop. Heb je een uitzending van Familie, geloof en hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie, geloof en hoop gemist

Uitzending gemist van Familie, geloof en hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Familie, geloof en hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!