Programma gemist?

Deze uit aflevering onderzoekt hoe vier openlijk tijdens uit homoseksuele Marokkanen een positieve op verandering teweeg brengen naar binnen hun tijdens eigen gemeenschap. Door een zichtbaar te zijn en de door discussie aan door te gaan, zijn er door inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen van die hen openlijk met steunen. met Want ook door deze hetero's kennen de obstakels die in het moeilijk maken door om een als Marokkaan naar te leven zoals je de dat zelf wilt. uit Mohamed, Souad , uit Nassiri en Abdellah hebben op de eerste op tv stappen gezet om zichtbaar tijdens te worden. Vol door vertrouwen kijken ze met naar tijdens de toekomst.

Deze de aflevering onderzoekt in hoeverre van het geloof te combineren een valt met homoseksueel met en van Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en met de Belgische tijdens Abdellah naar is het wel degelijk mogelijk om uit op én moslim én homoseksueel te zijn. op In door Parijs ontmoeten zij de met openlijk homoseksuele Franse imam een het Ludovic-Mohamed Zahed. Volgens Ludovic vormen de door het Koranteksten niet het grootste obstakel. op Het zijn vooral bepaalde het Marokkaanse culturele opvattingen door en de de machtspolitiek op tv in de Arabische wereld die homoseksuelen de in de in problemen op tv kunnen brengen.

Deze aflevering het onderzoekt tijdens hoe de schaamtecultuur en met de sociale druk binnen met gezinnen op tv het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op tv op te komen in wanneer tijdens je Marokkaan bent en op de hetzelfde geslacht valt. van Nassiri, Souad tijdens (v) en van Mohamed laten zien dat de het wel degelijk op mogelijk is jezelf in te het zijn en gelukkig te worden. door Ze hebben een lange op weg naar moeten afleggen en met willen nu het voor andere Marokkaanse homoseksuelen met het rolmodel zijn op tv dat zij in hun uit eigen jeugd in hebben moeten uit missen.

Deze aflevering met onderzoekt hoe vier openlijk op homoseksuele de Marokkanen een positieve uit verandering teweegbrengen binnen hun eigen uit gemeenschap. Deze aflevering op tv onderzoekt hoe een vier een openlijk homoseksuele Marokkanen een op tv positieve verandering teweegbrengen binnen de hun eigen op tv gemeenschap. Door zichtbaar te door zijn en de met discussie aan te met gaan, zijn naar er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen van die hen openlijk de steunen. op Want ook deze hetero's een kennen de op tv obstakels die het moeilijk maken door het om als Marokkaan te leven het zoals je dat zelf van van wilt. Mohamed, Souad uit , Nassiri en Abdellah op hebben de eerste stappen gezet door om zichtbaar van te worden. Vol in vertrouwen kijken de ze naar de in toekomst.

Deze de aflevering onderzoekt in hoeverre het van geloof te de combineren op valt met homoseksueel en Marokkaan tijdens zijn. Volgens Nassiri op tv en de Belgische Abdellah uit is met het wel degelijk een mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in met hoeverre het geloof naar te combineren valt het met homoseksueel en het Marokkaan zijn. naar Volgens tijdens Nassiri en de Belgische Abdellah is een het wel degelijk met mogelijk om de én door moslim én homoseksueel te zijn. In van Parijs op ontmoeten zij de de openlijk homoseksuele Franse imam uit Ludovic-Mohamed Zahed. Volgens Ludovic uit vormen op de Koranteksten uit niet het grootste een obstakel. Het zijn naar vooral bepaalde Marokkaanse culturele opvattingen door en de machtspolitiek in in de tijdens Arabische wereld de die homoseksuelen in tijdens de problemen kunnen met brengen.

Deze aflevering op tv onderzoekt hoe de de schaamtecultuur en een de sociale druk binnen gezinnen met het schijnbaar van onmogelijk naar maakt voor jezelf op te komen tijdens wanneer je Marokkaan op van bent en op hetzelfde geslacht valt. het Deze aflevering onderzoekt van hoe de schaamtecultuur door het en de sociale druk binnen gezinnen naar uit het schijnbaar onmogelijk maakt voor het jezelf op tv op te komen wanneer de je Marokkaan bent en in op de hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad van (v) en Mohamed laten tijdens zien het dat het wel degelijk mogelijk uit door is jezelf te zijn en met gelukkig te worden. Ze op hebben een lange tijdens weg moeten afleggen de en willen nu van voor andere door Marokkaanse het homoseksuelen het rolmodel een zijn dat zij de in hun eigen jeugd hebben moeten door naar missen.

mei 2020
19-11-2017 14:15

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg brengen binnen hun eigen gemeenschap. Door zichtbaar te zijn en de discussie aan te gaan, zijn er inmiddels vele heteroseksuele Marokkanen...

12-11-2017 14:15

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk om én moslim én homoseksueel te zijn. In Parijs ontmoeten zij de ...

05-11-2017 14:10

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Nassiri, Souad (v) en Mohamed laten zien d...

21-05-2017 15:00

Hoop

Familie, geloof en hoop - Hoop

Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweegbrengen binnen hun eigen gemeenschap. Deze aflevering onderzoekt hoe vier openlijk homoseksuele Marokkanen een positieve verandering teweeg...

14-05-2017 15:00

Geloof

Familie, geloof en hoop - Geloof

Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren valt met homoseksueel en Marokkaan zijn. Volgens Nassiri en de Belgische Abdellah is het wel degelijk mogelijk. Deze aflevering onderzoekt in hoeverre het geloof te combineren ...

07-05-2017 15:00

Familie

Familie, geloof en hoop - Familie

Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamtecultuur en de sociale druk binnen gezinnen het schijnbaar onmogelijk maakt voor jezelf op te komen wanneer je Marokkaan bent en op hetzelfde geslacht valt. Deze aflevering onderzoekt hoe de schaamte...

Familie, geloof en hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie, geloof en hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie, geloof en hoop bij Familie, geloof en hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie, geloof en hoop. Heb je een uitzending van Familie, geloof en hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie, geloof en hoop gemist

Uitzending gemist van Familie, geloof en hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Familie, geloof en hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!