Programma gemist?

Filemon Wesselink gooit in tijdens de handdoek in van de ring. Hij blaast het aangekondigde tijdens kickboksgevecht tegen op Ajouad El Miloudi voor in het programma uit Filemon een Slaat Door af. De op BNN-presentator zit met er fysiek en mentaal van doorheen door uit aanhoudende blessures en angst naar voor het gevecht. De op tv vijfde met aflevering van het programma komt een hiermee te met vervallen. In de vierde en op tv dus laatste aflevering op is te de zien hoe hij de het nieuws met het een steen op tv in zijn maag aan Ajouad met vertelt op en hoe hij in de confrontatie aan moet uit gaan met een zijn trainer Remy Bonjasky, door die op hem maandenland onder door zijn hoede heeft genomen. Vinden op tv ze hem een op lafbek of het hebben ze begrip voor op zijn keuze? door De slotaflevering van Filemon Slaat van Door de is vanavond te zien. Filemon: het "Een half door jaar lang heb op ik keihard getraind om in in de ring naar een het kickbokswedstrijd te vechten. in In het begin ging door het trainen het goed totdat ik in begon te sparren. op Vanaf toen kreeg ik een blessure op blessure; met vijf keer gekneusde ribben, een de oor met dat weken dicht zat en door het ik heb minstens op een maand mank gelopen. het Dit is me niet naar in de de koude kleren tijdens gaan zitten. Vaak ben ik het voor tv-programma’s ver op gegaan. door Ik heb de grenzen opgezocht tijdens en heb die uit meerdere keren verlegd. van Deze met keer ben ik echt tegen door mijn fysieke tijdens en mentale grens opgelopen, op tv met het gevolg uit dat ik nu de echt tijdens naar mijn lichaam het en geest moet luisteren tijdens om te voorkomen dat het op tv me op tv anders schade op gaat naar leveren voor de toekomst. de tijdens Ik vind dit erg spijtig voor het Remy. Hij is op tv een uitstekende kickbokser het en trainer en door heeft uit keihard gewerkt in om van mij door een kickbokser te maken. met Hij beschikte met mij alleen de niet tijdens over het allerbeste materiaal. Ook met op Ajouad zal net zo hard getraind het hebben als ik. naar Ik vind een het heel vervelend voor op tv hem op tv en als het de anders had op gekund dan had ik daar zeker van voor gekozen." in In Filemon Slaat Door naar werkte van Filemon maandenlang toe in naar een gevecht het op een groot kickboksgala. door Hij werd daartoe het klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen van Remy het ‘The Flying tijdens Gentleman’ Bonjasky. In de tweede op tv aflevering van het programma uit werd zijn van tegenstander aan hem de voorgesteld: presentator Ajouad op tv El uit Miloudi. Tijdens zijn persoonlijke uitdaging ontsloot met Filemon de naar wereld het van het kickboksen door met met verschillende in grootheden uit de sport uit te spreken, de neurobioloog Dick Swaab met te ondervragen over tijdens de gevolgen voor op tv de hersenen en tijdens af te reizen van naar Thailand, waar het kickboksen uit zijn oorsprong met vindt.

Filemon uit Wesselink verruilt de sportschool voor de de ring. Nadat op tv van hij zich vorig de jaar afbeulde om met het lichaam van een de adonis te krijgen, gaat hij met met nu niet voor het uiterlijk maar de met voor kracht en techniek: door hij wil kickbokser worden. In door door het nieuwe programma een Filemon Slaat Door ontsluit hij uit de wereld van de deze met populaire vechtsport door zelf het in gevecht op tv aan te gaan. in Maandenlang wordt de BNN-presentator gedrild door door drievoudig wereldkampioen Remy op een Bonjasky om zich tijdens klaar te maken voor een gevecht op tv op op één van de het grootste kickboksgala’s van van Nederland. Voor Filemon is het gevecht tijdens dat de hem te wachten staat tijdens een naar uitdaging van formaat: op tv “De weg naar tijdens de wedstrijd kent vele hobbels. Mijn op pijngrens met is in ieder geval een op tv paar van kilometer opgeschoven. Het naar is de een meest harde en tijdens lastige sport die ik ooit van gedaan heb. Gelukkig heb het uit ik in Remy een met toptrainer gevonden. Zowel een om wat hij me technisch het bijbrengt uit als hoe naar hij is als mens.” In door de eerste aflevering uit van Filemon Slaat Door de maakt de presentator van kennis door met de sport door door in gesprek te gaan met in grootheden op Rico Verhoeven en zijn door trainer Remy Bonjasky. op In de tweede aflevering een onderzoekt Filemon in hoe gevaarlijk op tv die klappen op op tv een hoofd kunnen tijdens zijn, door te spreken met een neurobioloog Dick op tv Swaab. Ook spreekt van hij met drievoudig op wereldkampioen Peter Aerts, naar die op zijn een 46ste nog steeds uit kickbokst. Aan het door einde van deze een tweede naar aflevering wordt voor naar Filemon duidelijk wie zijn een tegenstander wordt de in het gevecht aan het op tv einde van de de serie. het En dat valt met hem niet mee…

september 2020
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!