Programma gemist?

Filemon uit Wesselink gooit op tv de handdoek in de van ring. Hij blaast de het aangekondigde kickboksgevecht tegen van Ajouad op El Miloudi voor van het programma Filemon Slaat Door van af. De op BNN-presentator zit met er fysiek en mentaal uit doorheen door het aanhoudende blessures en angst voor uit het gevecht. op tv De vijfde aflevering van het met programma komt van hiermee te door vervallen. In de vierde en het dus van laatste aflevering is te zien in hoe hij het op nieuws met een van steen met in zijn maag aan door Ajouad vertelt het en hoe hij de naar confrontatie aan op tv moet gaan met zijn trainer door tijdens Remy Bonjasky, die hem naar maandenland onder zijn van hoede heeft tijdens genomen. Vinden ze hem een lafbek het of hebben ze het in begrip voor zijn keuze? De slotaflevering op tv de van Filemon Slaat Door is op tv vanavond te zien. Filemon: het "Een half jaar een lang heb ik keihard op getraind om in op tv de ring een van kickbokswedstrijd te vechten. het In het in begin ging op tv het trainen tijdens goed totdat ik begon te sparren. het naar Vanaf toen kreeg met ik blessure op blessure; op tv vijf keer gekneusde tijdens ribben, een oor dat door weken dicht zat en het ik op tv heb minstens een maand tijdens mank het gelopen. Dit is me met niet in de het koude kleren op tv gaan zitten. Vaak ben ik met voor tv-programma’s in ver gegaan. Ik het heb de grenzen van opgezocht en heb op die meerdere keren verlegd. Deze een keer ben ik met het echt tegen mijn fysieke uit en mentale in grens opgelopen, met het gevolg in dat ik tijdens nu echt door naar mijn lichaam en tijdens geest moet luisteren om van te door voorkomen dat het me naar anders schade door op gaat leveren voor de toekomst. door Ik op vind dit erg tijdens spijtig voor Remy. Hij een is naar een uitstekende kickbokser en trainer het en heeft keihard in gewerkt uit om van mij een kickbokser te van maken. Hij uit beschikte een met mij alleen een niet over het allerbeste materiaal. het Ook Ajouad zal het net zo in hard getraind hebben de als ik. Ik met vind het met heel vervelend voor hem en als uit het met anders had gekund een dan had ik daar zeker met voor gekozen." uit In Filemon de Slaat Door werkte door Filemon maandenlang van toe naar een gevecht op een van groot tijdens kickboksgala. Hij werd daartoe klaargestoomd de met door drievoudig wereldkampioen Remy ‘The de Flying Gentleman’ Bonjasky. In een met de tweede aflevering met van het programma werd uit zijn tegenstander in aan hem voorgesteld: presentator Ajouad El op tv Miloudi. Tijdens zijn de tijdens persoonlijke uitdaging ontsloot Filemon met de wereld van van het kickboksen door met verschillende van grootheden met uit de sport uit te spreken, neurobioloog Dick de Swaab te ondervragen over de de gevolgen van voor de hersenen en op tv af door te reizen naar Thailand, naar waar het met kickboksen zijn oorsprong met vindt.

Filemon in Wesselink verruilt de tijdens sportschool voor de in ring. Nadat hij door zich vorig van jaar afbeulde om het lichaam door van een van adonis te krijgen, tijdens gaat hij nu van niet voor het uiterlijk maar van voor kracht en een techniek: hij wil de kickbokser worden. tijdens In het nieuwe programma op Filemon met Slaat Door ontsluit hij het de van wereld van deze populaire vechtsport door door zelf het gevecht een aan te gaan. naar op Maandenlang wordt de op BNN-presentator gedrild door met drievoudig wereldkampioen Remy uit Bonjasky om zich klaar te tijdens maken voor een in gevecht een op één van tijdens de grootste kickboksgala’s door van Nederland. Voor Filemon is het een gevecht uit dat hem te het wachten staat een uitdaging van formaat: door “De tijdens weg naar de wedstrijd kent op tv vele hobbels. Mijn tijdens pijngrens is in het ieder op geval een paar kilometer opgeschoven. met Het is de de meest harde in en een lastige sport die ik ooit de gedaan heb. Gelukkig heb de ik in op tv Remy een toptrainer gevonden. tijdens Zowel door om wat het hij me technisch bijbrengt als hoe naar hij op is als mens.” In de eerste op tv aflevering naar van Filemon Slaat Door van maakt de presentator op tv kennis op met de sport een door in gesprek te van gaan met grootheden tijdens Rico Verhoeven en met zijn trainer Remy door Bonjasky. In de het tweede aflevering onderzoekt Filemon uit hoe gevaarlijk het die klappen het op een hoofd in kunnen zijn, door te spreken met uit neurobioloog Dick Swaab. de Ook spreekt uit hij met drievoudig wereldkampioen uit Peter Aerts, die naar op zijn in 46ste nog steeds op kickbokst. door Aan het einde van van deze tweede aflevering in wordt voor Filemon duidelijk van wie zijn tegenstander wordt uit in naar het gevecht aan het einde door van de serie. in En een dat valt naar hem niet mee…

januari 2020
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!