Programma gemist?

Filemon Wesselink gooit een de handdoek in op van de ring. Hij blaast het tijdens aangekondigde kickboksgevecht tegen uit Ajouad El Miloudi voor de het op programma Filemon Slaat door Door af. De BNN-presentator op zit er fysiek in en tijdens mentaal doorheen door aanhoudende blessures naar en angst voor met het op gevecht. De vijfde de aflevering van het op programma komt hiermee te vervallen. In op de vierde en een dus laatste naar aflevering is te het zien hoe hij het een nieuws met een op tv steen op in zijn maag aan naar Ajouad uit vertelt en hoe hij op de confrontatie een aan moet gaan tijdens met zijn trainer Remy Bonjasky, naar die hem een maandenland onder zijn hoede uit heeft genomen. Vinden op ze hem een op lafbek uit of hebben ze begrip van voor zijn keuze? De met slotaflevering van Filemon Slaat door Door is naar vanavond door te zien. Filemon: "Een half jaar door lang tijdens heb ik keihard uit getraind om in de ring op tv een op kickbokswedstrijd te vechten. op In het begin uit ging het trainen goed totdat ik op tv begon van te sparren. Vanaf tijdens toen kreeg op tv ik blessure op blessure; in vijf keer gekneusde ribben, een uit oor van dat weken dicht zat en van ik met heb minstens een maand mank van gelopen. Dit is tijdens me niet tijdens in de door koude kleren gaan zitten. Vaak door ben tijdens ik voor tv-programma’s ver van gegaan. een Ik heb de met grenzen opgezocht en heb tijdens die meerdere keren de verlegd. Deze keer ben ik naar echt tegen mijn van op fysieke en mentale grens het opgelopen, met van het gevolg dat de ik nu echt naar op mijn lichaam een en geest moet luisteren om te een voorkomen dat het uit me het anders schade op gaat leveren van voor in de toekomst. Ik van vind dit tijdens erg spijtig voor Remy. Hij naar is een uitstekende de kickbokser tijdens en trainer en heeft een keihard gewerkt om van de mij een kickbokser naar te maken. Hij het beschikte uit met mij alleen niet over met het allerbeste materiaal. op Ook in Ajouad zal net zo tijdens hard getraind hebben als door ik. Ik in vind het met heel vervelend voor hem en naar als het met anders had op gekund dan had ik daar zeker op tv voor in gekozen." In Filemon Slaat door Door van werkte Filemon maandenlang toe naar een tijdens gevecht op een op tv groot kickboksgala. Hij naar het werd daartoe klaargestoomd door drievoudig op tv wereldkampioen het Remy ‘The Flying Gentleman’ Bonjasky. tijdens In de een tweede aflevering van het het programma werd zijn op tegenstander aan hem voorgesteld: met naar presentator Ajouad El Miloudi. Tijdens naar zijn persoonlijke in uitdaging ontsloot Filemon de uit wereld van het kickboksen tijdens door van met verschillende grootheden van uit de sport te spreken, het van neurobioloog Dick Swaab te ondervragen op tv over de gevolgen tijdens voor de hersenen en het de af te reizen naar van Thailand, waar het kickboksen van zijn oorsprong van vindt.

Filemon van Wesselink verruilt de sportschool in voor uit de ring. Nadat hij zich vorig de jaar afbeulde in om het lichaam van uit van een adonis te in krijgen, gaat hij nu op tv niet voor een het uiterlijk maar voor kracht de en techniek: hij wil naar door kickbokser worden. In het nieuwe programma met Filemon het Slaat Door uit ontsluit hij de wereld uit van deze uit populaire vechtsport door zelf een het gevecht aan te gaan. met op tv Maandenlang wordt de BNN-presentator op gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy op tv door Bonjasky om zich klaar te op maken voor naar een gevecht op één op tv van de grootste met kickboksgala’s van van Nederland. Voor Filemon is het gevecht van dat hem te met wachten staat een uit uitdaging van met formaat: “De weg naar uit de een wedstrijd kent vele hobbels. Mijn het pijngrens is door in op ieder geval een een paar kilometer opgeschoven. Het is de naar met meest harde en lastige naar sport die ik op ooit gedaan tijdens heb. Gelukkig heb ik in tijdens Remy een in toptrainer gevonden. Zowel om wat de hij me in technisch met bijbrengt als hoe hij naar is als een mens.” In de eerste aflevering in van Filemon Slaat Door maakt het de presentator kennis uit met de sport in een door in gesprek te gaan met een grootheden op Rico Verhoeven en zijn trainer op tv Remy Bonjasky. In een de tweede aflevering van een onderzoekt Filemon hoe van gevaarlijk die klappen op naar een hoofd kunnen zijn, naar door te spreken met tijdens het neurobioloog Dick Swaab. Ook met spreekt hij door met drievoudig wereldkampioen Peter Aerts, naar die op zijn tijdens 46ste nog steeds kickbokst. een Aan op het einde de van deze tweede aflevering wordt voor naar Filemon duidelijk wie op tv zijn op tegenstander wordt in de het gevecht aan een het einde van de van serie. En dat een valt op tv hem niet mee…

september 2021
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!