Programma gemist?

Filemon met Wesselink gooit de handdoek in naar de van ring. Hij blaast het aangekondigde op tv kickboksgevecht naar tegen Ajouad El met Miloudi voor het programma Filemon het naar Slaat Door af. De het BNN-presentator zit er fysiek en tijdens mentaal een doorheen door aanhoudende blessures in en angst voor de het gevecht. De uit vijfde aflevering in van het door programma komt hiermee van te vervallen. In de vierde het en dus laatste tijdens aflevering is te zien van hoe hij van het de nieuws met een steen in zijn het maag aan Ajouad met vertelt en hoe op tv hij uit de confrontatie op tv aan moet gaan een met zijn trainer door Remy Bonjasky, die hem van maandenland onder zijn hoede op heeft genomen. het Vinden ze hem een lafbek op tv in of hebben ze begrip een voor zijn keuze? met De slotaflevering van met Filemon Slaat Door is de vanavond te op zien. Filemon: "Een half jaar lang naar heb door ik keihard getraind een om in uit de ring een kickbokswedstrijd te op tv vechten. In het begin naar ging het trainen van goed een totdat ik begon te sparren. van een Vanaf toen kreeg ik blessure uit op blessure; vijf keer het gekneusde ribben, een tijdens oor dat op weken dicht een zat en ik heb het minstens een maand mank uit gelopen. Dit in is me tijdens niet in de de koude kleren een gaan zitten. Vaak ben ik voor op de tv-programma’s ver gegaan. Ik naar heb de een grenzen opgezocht en heb die meerdere op keren verlegd. met Deze keer de ben ik naar echt tegen mijn met fysieke en mentale grens opgelopen, met met het met gevolg dat van ik nu echt naar mijn lichaam in de en geest moet luisteren op tv om te voorkomen door dat het me anders schade van de op gaat leveren voor door de toekomst. Ik vind uit dit erg spijtig voor het op Remy. Hij is een uitstekende kickbokser de en naar trainer en heeft keihard op tv gewerkt een om van mij door een kickbokser te maken. Hij van beschikte met mij alleen tijdens niet over met het allerbeste door materiaal. Ook door Ajouad zal net zo hard het getraind hebben als ik. naar de Ik vind het heel vervelend voor met hem en als met het anders met had gekund de dan had een ik daar zeker voor gekozen." door In Filemon Slaat Door het in werkte Filemon maandenlang door toe naar een gevecht op de een groot kickboksgala. Hij op werd daartoe klaargestoomd op door drievoudig een wereldkampioen met Remy ‘The Flying Gentleman’ in Bonjasky. In de een tweede aflevering van het op programma werd zijn naar tegenstander aan hem uit voorgesteld: in presentator Ajouad El Miloudi. Tijdens op tv zijn persoonlijke in uitdaging ontsloot Filemon de in wereld van het met kickboksen door met verschillende op tv grootheden uit van de naar sport te spreken, neurobioloog Dick Swaab naar te ondervragen over naar de gevolgen naar voor een de hersenen en af tijdens te reizen naar Thailand, door waar het kickboksen op zijn oorsprong uit vindt.

Filemon Wesselink verruilt de de sportschool voor uit de ring. Nadat een hij op zich vorig jaar afbeulde om door met het lichaam van een het adonis te de krijgen, gaat hij op nu niet voor op het uiterlijk maar voor op tv kracht en techniek: hij wil de kickbokser in worden. In het in nieuwe programma Filemon door Slaat Door door ontsluit hij de wereld van deze naar populaire het vechtsport door zelf naar het gevecht aan te tijdens gaan. van Maandenlang wordt de BNN-presentator op tv gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy op tv Bonjasky om zich uit klaar het te maken voor een gevecht met naar op één van door de grootste kickboksgala’s van naar Nederland. Voor Filemon is het gevecht met dat hem op te wachten staat een naar op tv uitdaging van formaat: “De op tv weg naar de uit wedstrijd kent op tv vele hobbels. Mijn pijngrens is een in ieder op geval een paar kilometer opgeschoven. in Het is met de met meest harde en lastige naar sport die tijdens ik ooit gedaan heb. Gelukkig naar heb ik in naar Remy een toptrainer gevonden. in Zowel op om wat hij me technisch naar bijbrengt als hoe de hij is als door mens.” In de het eerste aflevering van van Filemon Slaat Door maakt met de door presentator kennis met de sport met door op in gesprek te gaan op met grootheden Rico Verhoeven van en zijn een trainer Remy Bonjasky. In van op de tweede aflevering onderzoekt naar Filemon hoe gevaarlijk die klappen het op tijdens een hoofd kunnen met zijn, door te spreken met van neurobioloog Dick Swaab. een Ook spreekt hij met met drievoudig een wereldkampioen Peter door Aerts, die van op zijn 46ste nog steeds een kickbokst. de Aan het einde van deze tweede de aflevering wordt voor tijdens op tv Filemon duidelijk wie zijn tegenstander van wordt in het gevecht in uit aan het einde van de in serie. met En dat valt hem niet met mee…

januari 2021
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!