Programma gemist?

Filemon de Wesselink gooit de handdoek in in de ring. Hij een blaast uit het aangekondigde kickboksgevecht tegen met Ajouad El het Miloudi voor het programma Filemon door Slaat in Door af. De BNN-presentator zit het er fysiek tijdens en mentaal doorheen met door aanhoudende op tv blessures en angst voor uit het gevecht. De in vijfde aflevering van het een de programma komt hiermee te vervallen. In naar de vierde en tijdens met dus laatste aflevering het is te zien hoe van hij het nieuws de met een steen in zijn naar maag aan Ajouad op vertelt een en hoe hij de door confrontatie aan moet naar gaan met met zijn trainer Remy met Bonjasky, die hem op maandenland onder zijn hoede heeft uit tijdens genomen. Vinden ze een hem een lafbek of op hebben ze de begrip voor zijn keuze? De slotaflevering naar van een Filemon Slaat Door is een vanavond te zien. Filemon: "Een een half van jaar lang heb ik op keihard getraind om de in de ring tijdens een uit kickbokswedstrijd te vechten. met In het begin door ging het trainen door goed totdat ik begon te sparren. tijdens Vanaf in toen kreeg uit ik blessure op blessure; vijf keer tijdens gekneusde van ribben, een de oor dat weken dicht de zat en op ik heb minstens in een maand mank gelopen. Dit is van uit me niet in de koude op tv kleren gaan naar zitten. Vaak ben ik in voor tv-programma’s ver gegaan. op een Ik heb de door grenzen opgezocht en heb die het meerdere keren het verlegd. Deze keer ben ik door door echt tegen mijn fysieke en mentale op tv op tv grens opgelopen, met het een gevolg dat ik nu met echt naar mijn lichaam in en door geest moet luisteren om van te voorkomen dat het in me tijdens anders schade in op gaat leveren op tv voor de toekomst. in Ik vind dit door erg spijtig voor Remy. op tv Hij is een uitstekende kickbokser de en op trainer en heeft in keihard gewerkt uit om van mij de een kickbokser te maken. door Hij beschikte met mij alleen op tv uit niet over het allerbeste materiaal. het Ook Ajouad een zal net het zo hard getraind hebben als ik. een Ik op tv vind het heel vervelend tijdens voor hem en als met op tv het anders had van gekund dan had naar ik daar zeker voor gekozen." het In Filemon met Slaat Door tijdens werkte Filemon maandenlang toe op naar een gevecht op naar een groot kickboksgala. Hij met werd op daartoe klaargestoomd door in drievoudig wereldkampioen Remy ‘The Flying in Gentleman’ Bonjasky. het In de van tweede aflevering de van het programma het werd zijn tegenstander op tv aan hem voorgesteld: presentator Ajouad El op tv Miloudi. Tijdens op zijn persoonlijke uitdaging ontsloot in Filemon de wereld tijdens van het door kickboksen door met het verschillende van grootheden uit de sport te naar spreken, neurobioloog uit Dick Swaab te ondervragen op tv over de gevolgen uit voor de op tv hersenen en af te reizen het het naar Thailand, waar het kickboksen van zijn oorsprong door vindt.

Filemon Wesselink door verruilt de sportschool naar voor de ring. uit Nadat door hij zich vorig jaar afbeulde om met het een lichaam van een adonis met te door krijgen, gaat hij nu niet voor op tv het uiterlijk maar op voor van kracht en tijdens techniek: hij wil van kickbokser worden. In het naar nieuwe programma Filemon Slaat door Door ontsluit hij in de wereld op van deze populaire vechtsport door in zelf het gevecht in met aan te gaan. uit Maandenlang wordt de tijdens BNN-presentator gedrild door de drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky met om zich klaar te maken met op tv voor een gevecht op uit één van van de grootste kickboksgala’s een van Nederland. Voor Filemon is het gevecht tijdens dat hem naar te wachten staat een in de uitdaging van formaat: “De weg naar op de wedstrijd kent met vele op hobbels. Mijn pijngrens is in tijdens ieder geval een van paar kilometer opgeschoven. van Het is de een meest harde en op met lastige sport die ik ooit gedaan de heb. Gelukkig heb met ik in Remy naar een van toptrainer gevonden. Zowel om naar wat hij tijdens me technisch bijbrengt uit als hoe hij is als op mens.” In de het eerste aflevering van tijdens Filemon Slaat Door een maakt de een presentator kennis met de sport in door in gesprek op te gaan met de grootheden met Rico Verhoeven uit en zijn trainer Remy Bonjasky. door In de met tweede aflevering onderzoekt Filemon hoe tijdens uit gevaarlijk die klappen door op een hoofd kunnen op zijn, door te spreken op met met neurobioloog Dick Swaab. Ook de spreekt hij met drievoudig wereldkampioen naar uit Peter Aerts, die op het zijn 46ste nog steeds op tv kickbokst. in Aan het einde van deze tweede een aflevering wordt voor met Filemon duidelijk wie op tv zijn op tegenstander wordt in het van gevecht aan het einde uit met van de serie. En dat valt het hem niet door mee…

mei 2021
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!