Programma gemist?

Filemon Wesselink van gooit de van handdoek in de ring. Hij een blaast in het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad een El Miloudi de voor van het programma Filemon op Slaat Door af. De op BNN-presentator zit er fysiek en van uit mentaal doorheen door met aanhoudende blessures en angst door voor het gevecht. op De vijfde aflevering naar van het programma komt het hiermee te vervallen. In het een de vierde en dus laatste de aflevering is door te zien op hoe hij het nieuws in met een steen in zijn een maag van aan Ajouad vertelt en de hoe hij de naar confrontatie aan moet een gaan de met zijn trainer Remy tijdens Bonjasky, die hem maandenland met onder zijn hoede heeft van genomen. Vinden de ze hem een het lafbek de of hebben ze begrip uit voor zijn een keuze? De slotaflevering van Filemon Slaat in Door uit is vanavond een te zien. Filemon: "Een half jaar lang naar heb ik van keihard op tv getraind om in de ring een op tv op kickbokswedstrijd te vechten. In het met begin van ging het trainen goed totdat ik op begon het te sparren. Vanaf toen door kreeg ik blessure op in blessure; van vijf keer uit gekneusde ribben, een de oor dat weken dicht zat door en ik op tv heb minstens de een maand mank naar gelopen. Dit is naar me niet in de op tv koude kleren gaan zitten. Vaak in ben naar ik voor tijdens tv-programma’s ver gegaan. met Ik heb de grenzen opgezocht en op tv heb die meerdere door keren verlegd. op tv Deze keer ben de ik echt tegen mijn van een fysieke en mentale grens opgelopen, tijdens met het gevolg in dat met ik nu echt naar naar mijn lichaam en het geest moet in luisteren om te voorkomen de dat het op tv me anders schade op met gaat leveren voor de toekomst. een Ik vind met dit erg spijtig op tv voor de Remy. Hij is een van uitstekende kickbokser en naar trainer en heeft de keihard gewerkt in om van mij uit een kickbokser te maken. Hij beschikte in met mij alleen met niet over het het met allerbeste materiaal. Ook Ajouad zal net van zo met hard getraind de hebben als ik. Ik vind in het heel vervelend voor op hem en als door het door anders had gekund dan in had ik op tv daar zeker voor gekozen." tijdens In Filemon door Slaat Door werkte Filemon maandenlang op tv toe naar een in gevecht de op een groot kickboksgala. op tv Hij werd op tv daartoe klaargestoomd door naar drievoudig wereldkampioen Remy ‘The naar Flying Gentleman’ Bonjasky. op In de tweede aflevering in van uit het programma werd in zijn tegenstander een aan hem voorgesteld: presentator de Ajouad El tijdens Miloudi. Tijdens zijn tijdens persoonlijke uitdaging ontsloot Filemon de een wereld van van het kickboksen door met de verschillende grootheden de uit de sport te naar spreken, neurobioloog Dick uit Swaab naar te ondervragen over de gevolgen tijdens voor de hersenen van en af van te reizen naar Thailand, waar door van het kickboksen zijn oorsprong op vindt.

Filemon Wesselink verruilt van de sportschool voor op de ring. Nadat van hij zich het vorig jaar afbeulde naar om het lichaam met van een adonis te tijdens krijgen, de gaat hij nu in niet voor het uiterlijk maar naar voor het kracht en het techniek: hij wil kickbokser worden. In uit het het nieuwe programma Filemon Slaat Door de ontsluit uit hij de wereld een van deze populaire vechtsport door het zelf op het gevecht aan te gaan. naar op tv Maandenlang wordt de in BNN-presentator gedrild door uit drievoudig wereldkampioen Remy een Bonjasky om zich naar klaar te maken voor een een gevecht op één van naar de uit grootste kickboksgala’s van Nederland. Voor een Filemon is de het gevecht dat de hem te wachten staat op tv een uitdaging van formaat: van “De weg naar van op de wedstrijd kent op tv vele hobbels. Mijn pijngrens is in uit ieder tijdens geval een paar kilometer opgeschoven. de door Het is de met meest harde en lastige sport die door ik ooit gedaan op heb. Gelukkig van heb ik in Remy de een toptrainer gevonden. van Zowel een om wat hij me tijdens technisch bijbrengt als hoe op tv hij is als naar mens.” In op de eerste de aflevering van Filemon Slaat tijdens Door maakt de in presentator kennis uit met de sport door in gesprek het te gaan van met grootheden Rico uit Verhoeven en zijn trainer met Remy Bonjasky. In in de tweede aflevering het onderzoekt met Filemon hoe gevaarlijk tijdens die klappen tijdens op een hoofd in kunnen zijn, door te op tv spreken met neurobioloog naar Dick Swaab. Ook spreekt het hij met de drievoudig wereldkampioen Peter Aerts, op die op uit zijn 46ste nog steeds in kickbokst. Aan het einde de van tijdens deze tweede aflevering wordt voor naar naar Filemon duidelijk wie zijn de tegenstander wordt door in het gevecht aan het tijdens einde van de serie. van En het dat valt hem van niet mee…

juni 2020
28-05-2017 22:15

Slot: Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. De BNN-presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures e...

21-05-2017 22:15

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

14-05-2017 22:00

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

07-05-2017 21:50

Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door - Filemon Slaat Door

Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu niet voor het uiterlijk maar voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden. In het nieuwe ...

Filemon Slaat Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filemon Slaat Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filemon Slaat Door bij Filemon Slaat Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filemon Slaat Door. Heb je een uitzending van Filemon Slaat Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filemon Slaat Door gemist

Uitzending gemist van Filemon Slaat Door? Hier kun je alle uitzendingen van Filemon Slaat Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!