Programma gemist?

Minister-president Mark in Rutte kroont vanavond de van winnares van de met Mis(s)verkiezing. Dat met moment vormt de de afsluiting van een twee in uur het durende live-uitzending van waarin acht vrouwen door met een lichamelijke handicap opgaan op tv voor met de titel Mis(s) 2017. De uitzending op tv wordt gepresenteerd door door naar Kees Tol en initiatiefneemster Lucille uit Werner. De Mis(s)verkiezing gaat over een tijdens uiterlijke schoonheid, maar tijdens vooral ook over lef en van een ijzersterke persoonlijkheid. Dit de jaar hebben zich van zo’n 150 op deelnemers van aangemeld, een veel groter aantal van dan voor van de edities van 2006 door en 2007. tijdens Uiteindelijk doen er vanavond uit acht vrouwen de mee. Hun leeftijden een liggen tussen de 17 en in 42 jaar op en allemaal op tv hebben ze een tijdens missie: de emancipatie van op tv mensen met een handicap de kracht op tv bijzetten en vooroordelen wegnemen. De het uit mooiste en krachtigste uit vrouw wordt gekroond door tot Mis(s) 2017. Zij zal zich uit door een jaar lang op tv inzetten voor een sterkere positie van uit de op tv 1,8 miljoen mensen op tv met een handicap met in Nederland. De jury van Mis(s)verkiezing met bestaat uit op tv oud-winnares Roos Prommenschenkel, naar voormalig Miss Universe de Nederland Kim Kötter door en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko, naar die bekend staat uit om een zijn geheel eigen kijk op de de Nederlandse vrouw. op Zij door becommentariëren de verschillende rondes met en uiteindelijk bepaalt de de kijker door te op tv sms'en tijdens wie er dit jaar wint. The op de Voice of Holland-winnares in Pleun treedt op en er zijn tijdens interviews te het zien met op onder andere de naar blinde Italiaanse tenor Andrea op Bocelli.

april 2021
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!