Programma gemist?

Minister-president Mark Rutte de in kroont vanavond de winnares een van de door Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt in de afsluiting van een twee de uur durende live-uitzending in waarin acht het vrouwen met op tv een lichamelijke handicap een opgaan voor uit de titel Mis(s) op tv 2017. De uitzending in wordt gepresenteerd door Kees Tol op tv en initiatiefneemster het Lucille Werner. De Mis(s)verkiezing gaat over van uiterlijke een schoonheid, maar vooral ook tijdens over lef en van een ijzersterke het persoonlijkheid. Dit jaar het hebben zich de zo’n 150 deelnemers aangemeld, met een veel groter aantal in dan voor de edities tijdens van 2006 en in 2007. op Uiteindelijk doen er vanavond van acht vrouwen mee. Hun op leeftijden op liggen tussen de 17 de en 42 op jaar en allemaal hebben ze tijdens een op tv missie: de naar emancipatie van mensen met een uit handicap kracht bijzetten en op tijdens vooroordelen wegnemen. De door mooiste en krachtigste vrouw wordt een gekroond tot het Mis(s) 2017. Zij zal zich met een jaar lang het inzetten voor een van sterkere positie van op de op tv 1,8 miljoen mensen met uit een naar handicap in Nederland. De jury van Mis(s)verkiezing door bestaat een uit oud-winnares van Roos Prommenschenkel, voormalig tijdens Miss Universe Nederland door Kim Kötter en van oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die bekend staat tijdens om uit zijn geheel eigen een kijk op de Nederlandse vrouw. de van Zij becommentariëren de verschillende naar rondes en uiteindelijk het bepaalt de tijdens kijker door te sms'en wie er tijdens dit uit jaar wint. The Voice door of Holland-winnares op tv Pleun treedt op en naar er zijn de interviews te zien met door onder andere de blinde Italiaanse het tenor naar Andrea Bocelli.

november 2020
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!