Programma gemist?

Minister-president Mark Rutte op tv kroont op tv vanavond de winnares van de de Mis(s)verkiezing. Dat uit moment vormt uit de afsluiting van een door twee uur durende uit live-uitzending waarin acht naar vrouwen een met een lichamelijke handicap opgaan van voor de titel in Mis(s) 2017. De uitzending door wordt gepresenteerd door tijdens Kees Tol en op initiatiefneemster Lucille Werner. De op op tv Mis(s)verkiezing gaat over uiterlijke schoonheid, maar door vooral ook op tv over op lef en een ijzersterke persoonlijkheid. in Dit het jaar hebben zich zo’n 150 in deelnemers aangemeld, door een veel groter met aantal dan met voor de edities van 2006 en door 2007. Uiteindelijk doen door er in vanavond acht vrouwen de mee. Hun leeftijden uit liggen tussen de 17 van en 42 op jaar en allemaal de hebben ze een missie: de de emancipatie van mensen door tijdens met een handicap kracht bijzetten door en vooroordelen wegnemen. in De mooiste en op krachtigste vrouw wordt gekroond in tot Mis(s) 2017. op Zij zal zich van een jaar lang door in inzetten voor een sterkere positie op tv van de 1,8 de miljoen mensen met van een handicap een in Nederland. De jury op van Mis(s)verkiezing bestaat uit oud-winnares een Roos Prommenschenkel, de voormalig Miss van Universe Nederland Kim Kötter met en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko, de die bekend naar staat om zijn het geheel eigen kijk op van de op Nederlandse vrouw. naar Zij becommentariëren de verschillende rondes en het uiteindelijk bepaalt de uit kijker door door te sms'en wie naar er dit het jaar wint. The een Voice of Holland-winnares Pleun treedt een op en er zijn de een interviews te zien met onder andere een de blinde door Italiaanse tenor met Andrea Bocelli.

juli 2021
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!