Programma gemist?

Minister-president Mark Rutte met kroont vanavond een de winnares van van de Mis(s)verkiezing. Dat moment met het vormt de afsluiting van een naar twee uur het durende live-uitzending waarin acht op tv vrouwen met op een lichamelijke handicap de opgaan voor de van titel Mis(s) 2017. De het uitzending de wordt gepresenteerd door Kees naar Tol en initiatiefneemster met Lucille Werner. De Mis(s)verkiezing gaat over op tv uiterlijke op tv schoonheid, maar vooral ook op tv over lef het en een ijzersterke persoonlijkheid. Dit van jaar uit hebben zich zo’n 150 van deelnemers aangemeld, het een veel groter aantal tijdens dan voor een de edities op tv van 2006 en met 2007. Uiteindelijk doen van er vanavond acht vrouwen mee. Hun door leeftijden tijdens liggen tussen de 17 tijdens en 42 op tv jaar en door allemaal hebben ze een missie: op tv de emancipatie van mensen op tv met een tijdens handicap uit kracht bijzetten en vooroordelen wegnemen. uit De mooiste tijdens en krachtigste vrouw wordt door gekroond tot de Mis(s) 2017. op tv Zij zal zich door een jaar lang inzetten tijdens voor een de sterkere positie van naar de 1,8 miljoen een mensen met een handicap in tijdens Nederland. De jury van Mis(s)verkiezing met bestaat uit met oud-winnares Roos op Prommenschenkel, voormalig Miss naar Universe Nederland Kim op Kötter en oud-profvoetballer Evgeniy tijdens Levchenko, die bekend uit staat om zijn geheel uit eigen met kijk op de uit Nederlandse vrouw. Zij becommentariëren naar de op verschillende rondes en uiteindelijk bepaalt van de kijker het door te sms'en wie er door dit jaar tijdens wint. The Voice van of Holland-winnares Pleun treedt op op en er van zijn interviews te zien op tv met onder door andere de blinde Italiaanse op tv een tenor Andrea Bocelli.

november 2019
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!