Programma gemist?

Minister-president door Mark Rutte kroont met vanavond de winnares van tijdens de Mis(s)verkiezing. Dat moment tijdens vormt van de afsluiting van een twee door uur durende uit live-uitzending waarin acht uit vrouwen met van een lichamelijke handicap de opgaan voor op tv de titel Mis(s) de 2017. De uitzending wordt gepresenteerd door door Kees Tol tijdens en initiatiefneemster Lucille Werner. De op tv Mis(s)verkiezing het gaat over uiterlijke schoonheid, maar in vooral ook in over lef en het een met ijzersterke persoonlijkheid. Dit jaar door hebben zich zo’n 150 deelnemers uit aangemeld, de een veel groter aantal dan tijdens voor uit de edities van 2006 uit en 2007. Uiteindelijk doen uit naar er vanavond acht vrouwen uit mee. Hun leeftijden een liggen tussen de 17 op en 42 jaar en in naar allemaal hebben ze een op missie: de tijdens emancipatie van mensen met op een handicap kracht bijzetten en uit vooroordelen wegnemen. met De mooiste en op tv krachtigste vrouw de wordt gekroond tot Mis(s) 2017. tijdens Zij de zal zich een jaar het lang op inzetten voor een sterkere positie van met de door 1,8 miljoen mensen met een een handicap naar in Nederland. De jury van in Mis(s)verkiezing bestaat uit oud-winnares met Roos op tv Prommenschenkel, voormalig Miss Universe Nederland met Kim Kötter en op tv oud-profvoetballer op Evgeniy Levchenko, op tv die bekend staat om zijn geheel een door eigen kijk op de Nederlandse vrouw. naar Zij becommentariëren de de de verschillende rondes en uiteindelijk op tv bepaalt de kijker door naar te sms'en tijdens wie er dit jaar wint. The tijdens de Voice of Holland-winnares Pleun treedt door op en er zijn door interviews op te zien tijdens met onder andere de blinde Italiaanse de tenor de Andrea Bocelli.

augustus 2020
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!