Programma gemist?

Minister-president Mark uit Rutte kroont tijdens vanavond de winnares van naar de Mis(s)verkiezing. Dat moment van vormt de afsluiting de van op tv een twee uur uit durende live-uitzending waarin het acht vrouwen met een lichamelijke de op handicap opgaan voor de titel Mis(s) door het 2017. De uitzending wordt gepresenteerd het door Kees Tol naar en initiatiefneemster Lucille de Werner. De door Mis(s)verkiezing gaat over uiterlijke schoonheid, maar door vooral ook met over lef en in een ijzersterke met persoonlijkheid. Dit een jaar hebben zich zo’n in 150 deelnemers aangemeld, op tv een veel groter aantal dan met voor de het edities de van 2006 en 2007. Uiteindelijk doen uit er vanavond op acht vrouwen mee. uit Hun leeftijden naar liggen tussen naar de 17 en 42 door jaar en allemaal een hebben ze een met missie: de tijdens emancipatie van mensen op tv met een handicap met kracht bijzetten en vooroordelen het wegnemen. De mooiste en door krachtigste een vrouw wordt gekroond tot naar Mis(s) 2017. Zij uit zal zich een de jaar lang inzetten van voor een de sterkere positie van de 1,8 uit miljoen mensen door met een handicap in uit Nederland. De jury van Mis(s)verkiezing naar bestaat uit van oud-winnares Roos Prommenschenkel, door voormalig Miss Universe Nederland tijdens Kim Kötter met en oud-profvoetballer met Evgeniy Levchenko, die bekend het staat om zijn geheel met een eigen kijk op de het Nederlandse vrouw. Zij becommentariëren door de verschillende in rondes en uiteindelijk in bepaalt de met kijker door te sms'en in wie er dit jaar naar wint. The Voice of Holland-winnares in Pleun van treedt op en een er zijn interviews te zien op met van onder andere de een blinde Italiaanse tenor Andrea de Bocelli.

april 2020
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!