Programma gemist?

Minister-president op Mark Rutte kroont vanavond de de op winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat uit moment op tv vormt de afsluiting van tijdens een twee op uur durende live-uitzending waarin acht op vrouwen met een lichamelijke een handicap tijdens opgaan voor met de titel Mis(s) de 2017. De uitzending wordt gepresenteerd door de Kees de Tol en de initiatiefneemster Lucille Werner. De uit Mis(s)verkiezing gaat over uiterlijke schoonheid, maar door uit vooral ook over lef en door een het ijzersterke persoonlijkheid. Dit jaar hebben zich door het zo’n 150 deelnemers in aangemeld, een veel groter aantal dan van voor naar de edities van 2006 en uit 2007. Uiteindelijk doen van er in vanavond acht in vrouwen mee. Hun leeftijden naar liggen tussen in de 17 en 42 jaar en op tv allemaal tijdens hebben ze een tijdens missie: de emancipatie van mensen op met een handicap door kracht bijzetten en in door vooroordelen wegnemen. De mooiste van en krachtigste vrouw een wordt gekroond in tot Mis(s) 2017. Zij naar zal zich een jaar met lang inzetten voor op tv een naar sterkere positie van de in 1,8 miljoen naar mensen met een handicap de in Nederland. De jury met van Mis(s)verkiezing bestaat uit in oud-winnares tijdens Roos Prommenschenkel, voormalig een Miss Universe Nederland de Kim Kötter en door oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die bekend tijdens staat om zijn geheel het eigen kijk een op de een Nederlandse vrouw. op Zij becommentariëren de verschillende rondes en het uiteindelijk de bepaalt de kijker door van te sms'en wie uit er dit op jaar wint. The naar Voice of Holland-winnares met Pleun treedt op en er uit zijn interviews te zien op met onder andere naar de blinde Italiaanse een tenor met Andrea Bocelli.

mei 2021
06-05-2017 20:30

Live: Mis(s) Verkiezing

De Mis(s) Verkiezing - Aflevering 1

Minister-president Mark Rutte kroont vanavond de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee uur durende live-uitzending waarin acht vrouwen met een lichamelijke handicap opgaan voor de titel Mis(s) 2017. D...

De Mis(s) Verkiezing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Mis(s) Verkiezing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Mis(s) Verkiezing bij De Mis(s) Verkiezing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Mis(s) Verkiezing. Heb je een uitzending van De Mis(s) Verkiezing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Mis(s) Verkiezing gemist

Het spraakmakende programma de Mis(s) verkiezing is na 10 jaar terug op tv bij SBS6. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert de twee u...

Uitzending gemist van De Mis(s) Verkiezing? Hier kun je alle uitzendingen van De Mis(s) Verkiezing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!