Programma gemist?

Rechtstreeks op tv verslag van de een viering, in de uit Ridderzaal in Den Haag op en in aanwezigheid een van koning Willem-Alexander en tijdens prinses Margriet, van op tv het 150-jarig in bestaan van het in Nederlandse Rode Kruis. de Rechtstreeks verslag van tijdens de de viering, in de Ridderzaal tijdens in Den door Haag, van het een 150-jarig bestaan van naar het Nederlandse Rode Kruis. Dat gebeurt naar in met aanwezigheid van onder anderen op tv koning Willem-Alexander, prinses in Margriet (erevoorzitter van het op tv Rode Kruis) op en een groot aantal door in Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid naar Kaag spreekt de op tv Henry Dunant-lezing uit. Kaag is speciaal van gezant voor een de een Verenigde Naties in Libanon en de was tot september tijdens 2014 namens de VN uit verantwoordelijk een voor de ontmanteling het van Syrische chemische wapens. uit Na de lezing door neemt de het koning het eerste in exemplaar in in ontvangst van het jubileumboek het 'Hier om te Helpen' van door Ad tijdens van Liempt en Margot van met Kooten. Voorafgaand op aan de live met uitzending spreekt presentator Mark uit Visser op in het Binnenhof met Ad naar van de Liempt.

juli 2020
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!