Programma gemist?

Rechtstreeks van verslag van op de viering, in op tv de Ridderzaal in Den door Haag en van in aanwezigheid van in koning Willem-Alexander en prinses Margriet, in van het een 150-jarig bestaan door van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks van verslag op tv van de een viering, in de in Ridderzaal in Den Haag, met van het 150-jarig bestaan van op het Nederlandse door Rode Kruis. Dat gebeurt de in op tv aanwezigheid van onder het anderen koning het Willem-Alexander, prinses Margriet het (erevoorzitter van het Rode van Kruis) en een groot aantal de Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid met Kaag spreekt de van van Henry Dunant-lezing uit. door Kaag is speciaal met gezant voor de door Verenigde Naties in Libanon de en was tot september 2014 op namens de op tv VN verantwoordelijk voor de met ontmanteling op van Syrische chemische het wapens. Na een de lezing neemt de op tv koning het eerste van exemplaar in ontvangst van naar het jubileumboek 'Hier om een een te Helpen' van Ad van Liempt op en Margot van op op Kooten. Voorafgaand aan de live uitzending een spreekt presentator uit Mark een Visser op het Binnenhof met van Ad van het Liempt.

december 2021
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!