Programma gemist?

Rechtstreeks verslag een van de viering, uit in de op Ridderzaal in Den Haag en de op tv in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en door prinses Margriet, naar van het 150-jarig op bestaan door van het Nederlandse een Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van op de viering, uit in de Ridderzaal in in Den Haag, van het een 150-jarig bestaan op van het Nederlandse de Rode een Kruis. Dat gebeurt in aanwezigheid van op tv een onder anderen koning Willem-Alexander, prinses Margriet in (erevoorzitter van het in Rode naar Kruis) en een groot aantal op tv op tv Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid op Kaag spreekt de Henry Dunant-lezing uit. met Kaag is speciaal met op tv gezant voor de naar Verenigde Naties in de Libanon en was van tot september 2014 een namens de VN verantwoordelijk voor in de ontmanteling van met Syrische chemische wapens. tijdens Na de lezing op tv neemt de in koning het eerste exemplaar in de de ontvangst van het jubileumboek op 'Hier om te Helpen' op van Ad van het Liempt en Margot van tijdens van Kooten. Voorafgaand aan naar de live uitzending spreekt uit presentator Mark Visser tijdens op het Binnenhof met het Ad van een Liempt.

februari 2021
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!