Programma gemist?

Rechtstreeks op verslag van de van viering, in de de Ridderzaal in Den Haag door en in aanwezigheid met van naar koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van van het 150-jarig bestaan de van het met Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks door verslag van tijdens de met viering, in de Ridderzaal in Den naar Haag, tijdens van het 150-jarig de bestaan van het Nederlandse van Rode Kruis. uit Dat gebeurt de in aanwezigheid van onder anderen koning door Willem-Alexander, prinses van Margriet (erevoorzitter van door het Rode Kruis) van en een naar groot aantal Rode Kruis-vrijwilligers. het Sigrid Kaag spreekt een de naar Henry Dunant-lezing uit. Kaag naar is speciaal gezant een voor de Verenigde uit Naties in naar Libanon en was tot op tv september 2014 met namens de VN op verantwoordelijk voor de in ontmanteling van Syrische chemische wapens. Na in naar de lezing neemt de koning het door eerste exemplaar in de ontvangst van op het jubileumboek 'Hier het om in te Helpen' van Ad van op tv Liempt en Margot van met van Kooten. Voorafgaand aan tijdens de live uitzending het spreekt presentator Mark Visser op tijdens het de Binnenhof met Ad van in Liempt.

januari 2020
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!