Programma gemist?

Rechtstreeks naar verslag van de viering, door in de een Ridderzaal in Den Haag de en in aanwezigheid van een op koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van op in het 150-jarig bestaan van de het Nederlandse Rode Kruis. in Rechtstreeks verslag van de de met viering, in de Ridderzaal tijdens in Den Haag, tijdens van het 150-jarig bestaan het van op tv het Nederlandse Rode Kruis. Dat gebeurt op in aanwezigheid van van op tv onder anderen koning Willem-Alexander, prinses uit Margriet het (erevoorzitter van het Rode Kruis) en door een groot het aantal Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid van Kaag spreekt van de Henry Dunant-lezing uit. de in Kaag is speciaal tijdens gezant voor de Verenigde op tv Naties in van Libanon en was tot september 2014 door namens de VN op tv verantwoordelijk voor in de in ontmanteling van Syrische chemische op tv wapens. Na de lezing neemt door door de koning het eerste exemplaar in tijdens ontvangst van het op van jubileumboek 'Hier om op te Helpen' van Ad naar van Liempt en Margot van uit Kooten. Voorafgaand aan het de live uitzending het spreekt presentator Mark in uit Visser op het van Binnenhof met Ad van tijdens Liempt.

oktober 2020
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!