Programma gemist?

Rechtstreeks verslag naar van tijdens de viering, in de Ridderzaal in het de Den Haag en van in aanwezigheid van koning tijdens Willem-Alexander en prinses tijdens Margriet, van het van 150-jarig bestaan van het de Nederlandse Rode Kruis. door Rechtstreeks verslag van in de viering, in op de Ridderzaal in Den op naar Haag, van het 150-jarig bestaan van van het Nederlandse Rode een Kruis. Dat gebeurt de in aanwezigheid in van onder op tv anderen koning Willem-Alexander, prinses van Margriet (erevoorzitter van het naar Rode op Kruis) en een groot aantal op in Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid Kaag op tv spreekt de Henry Dunant-lezing het uit. op tv Kaag is speciaal gezant voor op de Verenigde in Naties in Libanon en was op tv tot september naar 2014 namens uit de VN verantwoordelijk voor de een ontmanteling van Syrische een de chemische wapens. Na naar de lezing neemt de koning het op eerste exemplaar naar in naar ontvangst van het jubileumboek van 'Hier om te Helpen' van van Ad op van Liempt op en Margot van Kooten. Voorafgaand aan tijdens de door live uitzending spreekt presentator Mark naar het Visser op het van Binnenhof met Ad van tijdens Liempt.

juni 2021
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!