Programma gemist?

Rechtstreeks van verslag van de viering, in de de Ridderzaal in op op tv Den Haag en in van aanwezigheid van koning uit Willem-Alexander en prinses Margriet, van de het 150-jarig bestaan tijdens van het Nederlandse van Rode Kruis. Rechtstreeks de van verslag van de viering, in de de Ridderzaal in door Den Haag, van uit het 150-jarig tijdens bestaan van het Nederlandse Rode tijdens met Kruis. Dat gebeurt in aanwezigheid het van onder door anderen koning naar Willem-Alexander, prinses Margriet de (erevoorzitter van het Rode Kruis) naar en een groot de aantal Rode Kruis-vrijwilligers. Sigrid met tijdens Kaag spreekt de met Henry Dunant-lezing uit. Kaag is speciaal met gezant voor in de Verenigde van Naties in Libanon en in was tot september van 2014 namens de op VN verantwoordelijk voor het de ontmanteling naar van Syrische op tv chemische wapens. Na in de lezing neemt de uit koning het eerste van exemplaar in een ontvangst van het jubileumboek 'Hier om het te Helpen' door van Ad op van Liempt en uit Margot van Kooten. Voorafgaand tijdens aan de live op tv uitzending spreekt presentator uit Mark Visser het op het Binnenhof met Ad op van op Liempt.

november 2020
08-05-2017 15:45

NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

NOS 150 jaar Rode Kruis - NOS 150 jaar Nederlandse Rode Kruis

Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridderzaal in Den Haag en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Margriet, van het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. Rechtstreeks verslag van de viering, in de Ridde...

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 150 jaar Rode Kruis bij NOS 150 jaar Rode Kruis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 150 jaar Rode Kruis. Heb je een uitzending van NOS 150 jaar Rode Kruis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 150 jaar Rode Kruis gemist

Uitzending gemist van NOS 150 jaar Rode Kruis? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 150 jaar Rode Kruis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!