Programma gemist?

De naar voorbeschouwing op de de finale van het een Eurovisie Songfestival. door We kijken met een groot uit aantal BN'ers welke landen het in naar aanmerking komen voor op de overwinning een vanavond.

Voorbeschouwing de op de de tweede halve finale van het Eurovisie tijdens door Songfestival. Tegen wie op moet Waylon het straks uit opnemen en met wat vinden de BN'ers van zijn op op 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze tijdens experts op tv van het nummer en hoe door zien door zij de naar concurrentie? Met onder anderen Maurice het Wijnen, Carlo op Boszhard, Maan, op tv Tania Kross, Giel Beelen, tijdens Sanne Wallis de Vries, een Jamai, Albert naar Verlinde, Jan Keizer, Anny van Schilder en op Sander Lantinga op tv wordt er vooruitgeblikt op de tweede door door halve finale. Alle deelnemers in de tweede op halve finale: 1) uit Noorwegen uit - Alexander Rybak: 'That's How in You Write A Song', de tijdens 2) Roemenië - door The Humans: 'Goodbye', 3) Servië- met Sanja Ilic & in Balkanika: 'Nova met Deca', 4) San Marino een - Jessika feat. het Jenifer Brening: 'Who We uit Are', door 5) Denemarken - door Rasmussen: 'Higher Ground', het 6) Rusland de -Julia Samoylova: 'I door Won't Break', 7) op Moldavië - DoReDos: 'My tijdens Lucky Day', uit 8) Nederland - Waylon: 'Outlaw op In op tv 'Em', 9) Australië op - Jessica Mauboy: het 'We Got Love', 10) Georgië - door Ethno-Jazz Band de Iriao: het 'For You', 11) van Polen - Gromee de feat. Lukas Meijer: 'Light Me Up', uit 12) uit Malta - Christabelle: 'Taboo', van 13) een Hongarije - AWS: 'Viszlát Nyár', met 14) Letland - Laura op tv Rizzotto: tijdens 'Funny Girl', het 15) Zweden - Benjamin Ingrosso: 'Dance een You Off', 16) tijdens Montenegro - Vanja in Radovanovic: 'Inje', het 17) Slovenië uit - Lea uit Sirk: 'Hvala, ne!', 18) met Oekraïne - MELOVIN: de 'Under The tijdens Ladder'.

In Op weg in naar het naar Songfestival 2018 blikken van bekende Nederlanders de vooruit op van de halve finale van door het Eurovisie Songfestival. Welke landen een het weten vanavond een plaats in de de finale van zaterdag de met te bemachtigen? Een vooruitblik op tv met onder anderen Maurice Wijnen, een een Carlo Boszhard, Maan, Tania Kross, Giel de Beelen, Sanne in Wallis de Vries, naar Jamai, Albert door Verlinde, Jan Keizer, Anny van Schilder en het Sander Lantinga. De deelnemers van de de eerste halve finale: 1) door Azerbeidzjan op - Aisel: 'X My Heart', de 2) van IJsland - op Ari Ólafsson: 'Our Choice', een 3) Albanië naar - Eugent Bushpepa: op 'Mall', 4) België op tv - Sennek: 'A Matter naar Of Time', 5) Tsjechische Republiek tijdens - tijdens Mikolas Josef: 'Lie To een Me', 6) van Litouwen - Ieva tijdens Zasimauskaite: 'When tijdens We're Old', 7) Israël - Netta: van 'TOY', 8) op tv Wit-Rusland - de ALEKSEEV: 'Forever', 9) Estland tijdens -Elina met Nechayeva: 'La Forza', 10) Bulgarije in - op tv EQUINOX: 'Bones', 11) Macedonië - Eye met op Cue: 'Lost And Found', in 12) Kroatië door - Franka: 'Crazy', 13) Oostenrijk - in Cesár Sampson: 'Nobody op tv tijdens But You', 14) de Griekenland - Yianna Terzi: 'Oniro op tv Mou', 15) Finland - naar Saara van Aalto: 'Monsters', 16) op tv Armenië - Sevak de Khanagyan: 'Qami', 17) Zwitserland - tijdens ZIBBZ: 'Stones', tijdens 18) Ierland door - Ryan O'Shaughnessy: 'Together', de 19) Cyprus - Eleni tijdens Foureira: tijdens 'Fuego'.

Voorbeschouwing op de in naar finale van het een Eurovisiesongfestival. We kijken met een in groot de aantal BN'ers welke tijdens landen in aanmerking komen voor de de overwinning vanavond. tijdens Met o.a. Maurice in Wijnen, Carlo Boszhard, Tania tijdens Kross, Giel Beelen, naar op Romy en Antje Monteiro, uit Anita Meijer. op Albert Verlinde, Mattie tijdens en Wietze, Jan met Keizer, Anny Schilder en Sander het Lantinga.

Voorbeschouwing op de de tweede door halve finale van het een Eurovisie door Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd de op tv door OG3NE met het nummer op tv 'Lights And van Shadows'. Wat vinden onze experts naar van naar het nummer en naar hoe zien zij de met concurrentie? Met o.a. op Maurice Wijnen, Carlo in Boszhard, Tania Kross, het Giel Beelen, Romy door en Antje Monteiro, Anita in Meijer, Albert Verlinde, van Mattie en tijdens Wietze, Jan Keizer, Anny in Schilder het en Sander Lantinga. Deze op tv acts vormen de door tweede halve finale: 1) Servië het - uit Tijana Bogicevic: 'In Too Deep', een 2) Oostenrijk - Nathan door Trent: 'Running On op tijdens Air', 3) Macedonië - Jana op tv Burceska: 'Dance naar Alone', 4) Malta - Claudia door Faniello: 'Breathlessly', uit 5) Roemenië - Ilinca met van ft. Alex Florea: met 'Yodel It!', 6) Nederland op tv - OG3NE: 'Lights and Shadows', door 7) Hongarije - op Joci Pápai: uit 'Origo', 8) Denemarken - tijdens Anja: 'Where I naar Am', 9) Ierland op tv - van Brendan Murray: 'Dying to Try', naar 10) een San Marino - op Valentina Monetta and Jimmie de Wilson: 'Spirit op of the het Night', 11) Kroatië - Jacques een Houdek: 'My in Friend', 12) Noorwegen de - JOWST: 'Grab het The Moment', 13) de Zwitserland - naar Timebelle: 'Apollo', 14) Wit-Rusland - Naviband: met 'Story op of My Life', 15) met Bulgarije - op tv Kristian Kostov: 'Beautiful met Mess', 16) Letland - op tv Fusedmarc: 'Rain Of door Revolution', 17) in Estland - Koit Toome & tijdens Laura: tijdens 'Verona', 18) van Israël - IMRI: 'I een Feel Alive'.

Bekende Nederlanders blikken tijdens uit vooruit op de halve finale van de door het Eurovisie Songfestival. Bekende naar Nederlanders blikken vooruit op de in halve finale het van het Eurovisie tijdens Songfestival. Welke het landen weten vanavond een plaats de in de finale door van zaterdag te in bemachtigen? We beschouwen op voor samen het met o.a. op tv Maurice Wijnen, het Carlo Boszhard, Tania op Kross, Giel Beelen, Romy en het Antje met Monterio, Anita Meijer. Albert Verlinde, Mattie tijdens en Wietze, Jan in Keizer, Anny Schilder met en Sander door Lantinga.

januari 2021
12-05-2018 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

De voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond.

10-05-2018 20:30

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival 2018

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie moet Waylon het straks opnemen en wat vinden de BN'ers van zijn 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? M...

08-05-2018 20:35

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

In Op weg naar het Songfestival 2018 blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? Een vooruitblik met onder andere...

13-05-2017 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. Met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antj...

11-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer 'Lights And Shadows'. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? Met o...

09-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag...

Op weg naar het Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival bij Op weg naar het Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival gemist

In Op weg naar het Songfestival kijken Bekende Nederlandse Songfestival-liefhebbers alvast vooruit naar wat het publiek die avond mag verwachten, in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden ze van de andere ingezonden acts? Daarnaast een terugblik op leuke momenten uit eerdere edities.

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!