Programma gemist?

De op voorbeschouwing op de finale van in het Eurovisie van Songfestival. We kijken door met een groot op aantal BN'ers welke van landen in aanmerking komen het voor de een overwinning op vanavond.

Voorbeschouwing uit op de tweede halve van finale van het Eurovisie van Songfestival. tijdens Tegen wie moet naar Waylon het straks opnemen en uit tijdens wat vinden de uit BN'ers van zijn 'Outlaw In op 'Em'? Wat vinden onze het experts van het van op tv nummer en hoe een zien zij de naar concurrentie? Met onder anderen tijdens Maurice Wijnen, in Carlo Boszhard, Maan, op tv Tania Kross, Giel Beelen, Sanne op tv Wallis de de Vries, Jamai, Albert het Verlinde, Jan Keizer, Anny Schilder op en Sander op tv Lantinga wordt er het vooruitgeblikt een op de tweede in halve finale. Alle deelnemers in de tweede van halve finale: 1) Noorwegen de - Alexander Rybak: op tv 'That's van How You Write A Song', het 2) Roemenië van - in The Humans: 'Goodbye', 3) de Servië- Sanja Ilic & het Balkanika: 'Nova tijdens Deca', 4) San Marino - met Jessika de feat. Jenifer Brening: 'Who het We Are', 5) het Denemarken - Rasmussen: tijdens 'Higher Ground', 6) uit Rusland met -Julia Samoylova: 'I Won't van Break', 7) Moldavië - op DoReDos: 'My uit Lucky Day', op 8) Nederland - uit Waylon: 'Outlaw In naar 'Em', 9) Australië - Jessica de Mauboy: de 'We Got Love', 10) Georgië naar - van Ethno-Jazz Band Iriao: 'For op You', 11) de Polen - Gromee feat. Lukas Meijer: op 'Light Me Up', op tv 12) Malta in - uit Christabelle: 'Taboo', 13) Hongarije - AWS: de 'Viszlát Nyár', met 14) Letland naar - Laura Rizzotto: op 'Funny Girl', 15) het Zweden - de Benjamin Ingrosso: 'Dance You uit Off', 16) Montenegro - Vanja in Radovanovic: 'Inje', naar 17) Slovenië van - Lea op Sirk: 'Hvala, ne!', 18) Oekraïne - van MELOVIN: 'Under van The op tv Ladder'.

In Op weg naar naar het Songfestival een 2018 op blikken bekende Nederlanders vooruit op tv op de halve finale op het van het Eurovisie op tv Songfestival. Welke landen weten vanavond uit een plaats naar in de finale van naar zaterdag te de bemachtigen? Een vooruitblik met naar onder anderen naar Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Maan, een Tania door Kross, Giel Beelen, Sanne naar Wallis door de Vries, Jamai, met Albert Verlinde, Jan naar Keizer, Anny Schilder de en Sander Lantinga. De deelnemers van de van naar eerste halve finale: 1) in Azerbeidzjan - Aisel: op 'X My Heart', 2) IJsland - de op Ari Ólafsson: 'Our Choice', 3) Albanië door - Eugent het Bushpepa: 'Mall', 4) met België - Sennek: uit 'A het Matter Of Time', 5) Tsjechische Republiek in uit - Mikolas Josef: 'Lie het To Me', een 6) Litouwen - Ieva door Zasimauskaite: 'When het We're Old', 7) Israël - van Netta: 'TOY', tijdens 8) Wit-Rusland - ALEKSEEV: op tv 'Forever', 9) Estland -Elina van op Nechayeva: 'La Forza', 10) uit Bulgarije - EQUINOX: 'Bones', 11) het Macedonië - uit Eye Cue: met 'Lost And Found', in 12) Kroatië - Franka: met 'Crazy', 13) Oostenrijk uit - op Cesár Sampson: 'Nobody But tijdens You', 14) de Griekenland - Yianna Terzi: 'Oniro Mou', een 15) op tv Finland - Saara Aalto: op 'Monsters', uit 16) Armenië - met Sevak Khanagyan: 'Qami', 17) Zwitserland - uit ZIBBZ: de 'Stones', 18) Ierland - door Ryan het O'Shaughnessy: 'Together', 19) Cyprus - Eleni naar Foureira: op tv 'Fuego'.

Voorbeschouwing op door de finale op tv van het Eurovisiesongfestival. op We kijken met op een groot aantal BN'ers welke uit de landen in aanmerking tijdens komen voor de overwinning vanavond. Met de o.a. Maurice Wijnen, naar Carlo door Boszhard, Tania Kross, op tv Giel Beelen, Romy en Antje een van Monteiro, Anita Meijer. Albert Verlinde, door Mattie door en Wietze, Jan Keizer, Anny een Schilder en de Sander Lantinga.

Voorbeschouwing op de de tweede halve de finale van het Eurovisie met Songfestival. Nederland een wordt tijdens in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE het met het nummer 'Lights op tv And de Shadows'. Wat vinden onze het experts van van het nummer en met hoe zien een zij de concurrentie? Met o.a. Maurice door Wijnen, Carlo Boszhard, tijdens Tania Kross, Giel uit Beelen, Romy en het Antje Monteiro, Anita het Meijer, Albert door Verlinde, Mattie de en Wietze, Jan naar Keizer, Anny Schilder en door Sander Lantinga. Deze acts tijdens vormen de tweede halve het finale: 1) Servië de - Tijana Bogicevic: door 'In Too Deep', tijdens 2) Oostenrijk de - Nathan Trent: met 'Running On Air', 3) Macedonië uit - Jana van Burceska: 'Dance het Alone', 4) op tv Malta - Claudia Faniello: tijdens 'Breathlessly', 5) Roemenië het - Ilinca van ft. Alex Florea: 'Yodel het It!', 6) Nederland - OG3NE: een 'Lights and naar Shadows', het 7) Hongarije - Joci Pápai: 'Origo', door met 8) Denemarken - Anja: 'Where het I Am', 9) Ierland naar tijdens - Brendan Murray: een 'Dying to Try', op tv 10) San Marino - Valentina de Monetta op tv and Jimmie Wilson: 'Spirit van of the Night', van 11) Kroatië - Jacques een Houdek: 'My Friend', 12) op Noorwegen - JOWST: met 'Grab tijdens The Moment', van 13) Zwitserland - Timebelle: 'Apollo', de 14) het Wit-Rusland - Naviband: 'Story tijdens of My Life', het 15) Bulgarije - de Kristian Kostov: 'Beautiful Mess', 16) op het Letland - Fusedmarc: 'Rain op Of Revolution', de 17) Estland - een Koit Toome & naar Laura: 'Verona', 18) door Israël - IMRI: 'I Feel de Alive'.

Bekende Nederlanders op blikken vooruit op de uit op halve finale van het Eurovisie Songfestival. uit Bekende Nederlanders blikken op door vooruit op de halve op finale van het Eurovisie Songfestival. op Welke in landen weten vanavond een plaats naar in de met finale van van zaterdag te naar bemachtigen? We beschouwen voor tijdens samen met o.a. Maurice Wijnen, met Carlo Boszhard, Tania het Kross, Giel in Beelen, uit Romy en Antje Monterio, Anita Meijer. het Albert Verlinde, de Mattie en Wietze, tijdens Jan uit Keizer, Anny Schilder en door Sander Lantinga.

mei 2021
12-05-2018 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

De voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond.

10-05-2018 20:30

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival 2018

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie moet Waylon het straks opnemen en wat vinden de BN'ers van zijn 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? M...

08-05-2018 20:35

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

In Op weg naar het Songfestival 2018 blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? Een vooruitblik met onder andere...

13-05-2017 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. Met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antj...

11-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer 'Lights And Shadows'. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? Met o...

09-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag...

Op weg naar het Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival bij Op weg naar het Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival gemist

In Op weg naar het Songfestival kijken Bekende Nederlandse Songfestival-liefhebbers alvast vooruit naar wat het publiek die avond mag verwachten, in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden ze van de andere ingezonden acts? Daarnaast een terugblik op leuke momenten uit eerdere edities.

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!