Programma gemist?

De van voorbeschouwing op de finale van uit in het Eurovisie Songfestival. naar We kijken met een groot aantal uit tijdens BN'ers welke landen in tijdens aanmerking komen voor van de overwinning op tv vanavond.

Voorbeschouwing uit op de tweede halve het finale het van het Eurovisie Songfestival. Tegen naar wie door moet Waylon het straks opnemen en een wat in vinden de BN'ers naar van zijn door 'Outlaw In 'Em'? Wat op tv vinden onze experts van de het nummer en hoe uit door zien zij de concurrentie? Met onder op anderen Maurice Wijnen, op tv Carlo naar Boszhard, Maan, uit Tania Kross, Giel Beelen, Sanne uit Wallis de uit Vries, Jamai, Albert Verlinde, het Jan door Keizer, Anny Schilder en uit Sander Lantinga naar wordt er vooruitgeblikt de op de tweede halve op finale. Alle deelnemers in de tijdens tweede halve van finale: 1) Noorwegen - Alexander Rybak: met 'That's op How You tijdens Write A Song', 2) Roemenië - uit The van Humans: 'Goodbye', naar 3) Servië- Sanja Ilic & uit Balkanika: 'Nova Deca', 4) uit San op Marino - Jessika feat. Jenifer door Brening: 'Who tijdens We Are', 5) Denemarken door - uit Rasmussen: 'Higher uit Ground', 6) Rusland -Julia met Samoylova: 'I Won't Break', door 7) Moldavië - uit DoReDos: in 'My Lucky Day', 8) Nederland in - van Waylon: 'Outlaw In 'Em', 9) door Australië - Jessica Mauboy: uit 'We Got Love', door 10) Georgië naar - op tv Ethno-Jazz Band Iriao: 'For You', naar 11) Polen - van Gromee feat. Lukas Meijer: tijdens 'Light op tv Me Up', 12) Malta tijdens - Christabelle: 'Taboo', uit 13) Hongarije - van AWS: 'Viszlát tijdens Nyár', 14) Letland in - Laura Rizzotto: het 'Funny Girl', 15) een Zweden - Benjamin uit Ingrosso: 'Dance You Off', met 16) Montenegro - in Vanja Radovanovic: met 'Inje', 17) op Slovenië - Lea Sirk: een 'Hvala, ne!', een 18) Oekraïne - uit MELOVIN: 'Under The van Ladder'.

In Op weg naar naar in het Songfestival 2018 blikken een bekende Nederlanders vooruit op uit tijdens de halve finale van het Eurovisie op tv Songfestival. de Welke landen weten het vanavond een plaats een in de finale van zaterdag met te bemachtigen? Een een vooruitblik door met onder anderen door Maurice Wijnen, Carlo een Boszhard, Maan, Tania in Kross, Giel Beelen, uit Sanne Wallis met de Vries, Jamai, Albert Verlinde, de Jan naar Keizer, Anny Schilder en Sander in Lantinga. De deelnemers van een de eerste halve finale: 1) tijdens Azerbeidzjan - met Aisel: 'X in My Heart', 2) de IJsland - Ari Ólafsson: 'Our op Choice', 3) Albanië in - Eugent tijdens Bushpepa: 'Mall', met 4) België - op tv Sennek: 'A met Matter Of Time', 5) in Tsjechische Republiek naar - Mikolas Josef: 'Lie To Me', het 6) Litouwen - uit Ieva Zasimauskaite: 'When op tv We're Old', 7) met Israël door - Netta: 'TOY', 8) de Wit-Rusland - ALEKSEEV: 'Forever', het 9) op Estland -Elina Nechayeva: met 'La Forza', 10) Bulgarije - naar naar EQUINOX: 'Bones', 11) Macedonië - Eye de Cue: een 'Lost And Found', 12) Kroatië tijdens - op tv Franka: 'Crazy', met 13) Oostenrijk - Cesár tijdens Sampson: 'Nobody But You', 14) het Griekenland - Yianna het Terzi: van 'Oniro Mou', in 15) Finland - van Saara Aalto: 'Monsters', 16) op tv Armenië - Sevak Khanagyan: op tv 'Qami', 17) Zwitserland het - ZIBBZ: 'Stones', 18) in Ierland - het Ryan O'Shaughnessy: 'Together', 19) tijdens op Cyprus - Eleni Foureira: in 'Fuego'.

Voorbeschouwing het op de het finale van het Eurovisiesongfestival. We op kijken uit met een groot aantal BN'ers met welke landen in aanmerking een komen voor de van overwinning vanavond. Met met o.a. Maurice met Wijnen, in Carlo Boszhard, Tania Kross, van Giel Beelen, tijdens Romy en Antje Monteiro, Anita op tv Meijer. Albert Verlinde, door Mattie en Wietze, Jan tijdens Keizer, Anny van Schilder en uit Sander Lantinga.

Voorbeschouwing op tijdens de tweede naar halve finale van de het Eurovisie Songfestival. met Nederland wordt naar in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met in het nummer 'Lights met And Shadows'. de Wat vinden onze met experts van van het nummer het en hoe zien zij de in concurrentie? Met o.a. door Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, de Tania Kross, Giel in uit Beelen, Romy en Antje Monteiro, Anita naar tijdens Meijer, Albert Verlinde, Mattie en Wietze, op tv met Jan Keizer, Anny het Schilder en Sander Lantinga. Deze acts de vormen de tweede halve het uit finale: 1) Servië - Tijana Bogicevic: naar 'In Too Deep', 2) van Oostenrijk - Nathan van in Trent: 'Running On op tv Air', 3) Macedonië van - Jana Burceska: 'Dance Alone', 4) in van Malta - Claudia Faniello: 'Breathlessly', op tv 5) Roemenië - Ilinca het ft. de Alex Florea: 'Yodel een It!', 6) Nederland door - OG3NE: 'Lights op tv and Shadows', 7) Hongarije in - Joci de Pápai: 'Origo', 8) Denemarken - met Anja: 'Where tijdens I Am', 9) tijdens Ierland - Brendan de Murray: 'Dying to door Try', 10) San Marino in - Valentina een Monetta and tijdens Jimmie Wilson: 'Spirit of the naar Night', 11) op tv Kroatië - Jacques Houdek: naar 'My Friend', in 12) Noorwegen door - JOWST: met 'Grab The Moment', 13) Zwitserland uit - Timebelle: 'Apollo', tijdens 14) Wit-Rusland - Naviband: op 'Story de of My met Life', 15) Bulgarije - Kristian tijdens Kostov: 'Beautiful Mess', van 16) Letland - met Fusedmarc: 'Rain Of Revolution', op tv 17) op tv Estland - Koit Toome een & Laura: 'Verona', 18) een Israël een - IMRI: de 'I Feel Alive'.

Bekende Nederlanders naar blikken vooruit in op de halve finale van met uit het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken op tv vooruit op op de halve finale door van het Eurovisie op Songfestival. door Welke landen weten vanavond naar een plaats in de finale door van van zaterdag te bemachtigen? We beschouwen naar voor samen met van o.a. Maurice met Wijnen, Carlo tijdens Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, door de Romy en Antje Monterio, Anita door Meijer. Albert Verlinde, het Mattie en Wietze, Jan naar de Keizer, Anny Schilder naar en Sander Lantinga.

september 2021
12-05-2018 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

De voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond.

10-05-2018 20:30

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival 2018

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie moet Waylon het straks opnemen en wat vinden de BN'ers van zijn 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? M...

08-05-2018 20:35

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

In Op weg naar het Songfestival 2018 blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? Een vooruitblik met onder andere...

13-05-2017 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. Met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antj...

11-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer 'Lights And Shadows'. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? Met o...

09-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag...

Op weg naar het Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival bij Op weg naar het Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival gemist

In Op weg naar het Songfestival kijken Bekende Nederlandse Songfestival-liefhebbers alvast vooruit naar wat het publiek die avond mag verwachten, in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden ze van de andere ingezonden acts? Daarnaast een terugblik op leuke momenten uit eerdere edities.

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!