Programma gemist?

De het voorbeschouwing op de de finale van het Eurovisie Songfestival. op door We kijken met een het groot aantal BN'ers welke landen uit uit in aanmerking komen uit voor de overwinning op tv vanavond.

Voorbeschouwing op door de tweede halve finale een van het in Eurovisie Songfestival. naar Tegen wie moet een Waylon het straks op opnemen en wat vinden uit de BN'ers van met zijn 'Outlaw In 'Em'? van Wat vinden onze op tv experts van het op met nummer en hoe zien zij de van met concurrentie? Met onder anderen Maurice de Wijnen, een Carlo Boszhard, Maan, Tania Kross, Giel naar Beelen, Sanne Wallis op de het Vries, Jamai, Albert Verlinde, door Jan Keizer, Anny door Schilder en Sander Lantinga naar een wordt er vooruitgeblikt de op de tweede halve finale. Alle in deelnemers in de tweede een halve de finale: 1) Noorwegen uit - Alexander Rybak: 'That's How You de door Write A Song', 2) Roemenië door - The Humans: tijdens 'Goodbye', tijdens 3) Servië- Sanja Ilic & Balkanika: met 'Nova tijdens Deca', 4) naar San Marino - van Jessika feat. Jenifer door Brening: 'Who We Are', 5) Denemarken uit de - Rasmussen: 'Higher Ground', op tv 6) Rusland -Julia Samoylova: tijdens 'I Won't Break', door 7) van Moldavië - DoReDos: 'My op Lucky Day', tijdens 8) Nederland - Waylon: 'Outlaw In het door 'Em', 9) Australië - naar Jessica Mauboy: 'We in Got Love', 10) Georgië van - op tv Ethno-Jazz Band Iriao: 'For You', in 11) de Polen - Gromee feat. Lukas Meijer: in 'Light een Me Up', 12) een Malta - Christabelle: 'Taboo', een 13) Hongarije - van AWS: 'Viszlát Nyár', 14) op Letland tijdens - Laura met Rizzotto: 'Funny Girl', 15) Zweden - door Benjamin Ingrosso: uit 'Dance You Off', 16) de Montenegro uit - Vanja een Radovanovic: 'Inje', 17) Slovenië uit - Lea Sirk: 'Hvala, ne!', naar 18) Oekraïne op - MELOVIN: 'Under naar The een Ladder'.

In de Op weg het naar het Songfestival 2018 een blikken bekende door Nederlanders vooruit op de op halve finale van het op tv Eurovisie Songfestival. Welke het landen op weten vanavond een plaats naar in de finale van naar zaterdag te bemachtigen? door Een vooruitblik door met onder anderen door Maurice Wijnen, op tv Carlo Boszhard, Maan, Tania door Kross, Giel Beelen, in Sanne Wallis de een Vries, Jamai, Albert Verlinde, Jan door Keizer, Anny Schilder tijdens en uit Sander Lantinga. De deelnemers op tv van de eerste halve het finale: 1) Azerbeidzjan - Aisel: een 'X naar My Heart', 2) IJsland - uit Ari Ólafsson: van 'Our Choice', 3) Albanië het - Eugent de Bushpepa: 'Mall', 4) België door - de Sennek: 'A Matter Of het Time', 5) Tsjechische op Republiek - Mikolas van Josef: 'Lie To Me', op 6) tijdens Litouwen - Ieva Zasimauskaite: in 'When de We're Old', 7) in Israël - Netta: 'TOY', 8) in Wit-Rusland - ALEKSEEV: van 'Forever', 9) Estland een -Elina met Nechayeva: 'La Forza', 10) Bulgarije - een EQUINOX: 'Bones', 11) het Macedonië - op Eye Cue: in 'Lost And Found', 12) naar Kroatië - Franka: op tv 'Crazy', van 13) Oostenrijk - Cesár Sampson: op tv 'Nobody But You', 14) een de Griekenland - Yianna met Terzi: 'Oniro Mou', 15) Finland tijdens - Saara de Aalto: 'Monsters', 16) op Armenië - Sevak Khanagyan: 'Qami', naar 17) met Zwitserland - ZIBBZ: 'Stones', een 18) Ierland - op Ryan O'Shaughnessy: 'Together', naar 19) Cyprus - Eleni uit tijdens Foureira: 'Fuego'.

Voorbeschouwing op naar de finale van het tijdens Eurovisiesongfestival. We kijken uit met een groot naar aantal BN'ers op tv welke op landen in aanmerking komen tijdens voor de overwinning vanavond. Met een o.a. Maurice Wijnen, van Carlo Boszhard, Tania met Kross, Giel Beelen, uit Romy en Antje het Monteiro, het Anita Meijer. uit Albert Verlinde, Mattie en Wietze, een Jan op tv Keizer, Anny Schilder en Sander de Lantinga.

Voorbeschouwing met op de tweede halve op tv finale door van het Eurovisie Songfestival. Nederland tijdens wordt in een Kiev vertegenwoordigd door de OG3NE met het naar nummer 'Lights tijdens And Shadows'. Wat vinden onze experts uit de van het nummer en in hoe zien zij de het concurrentie? Met het o.a. Maurice door Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, de Giel Beelen, Romy op tv en Antje Monteiro, het Anita Meijer, Albert Verlinde, in van Mattie en Wietze, uit Jan Keizer, Anny een Schilder en Sander Lantinga. Deze uit acts vormen de tweede met halve finale: 1) Servië - op tv Tijana Bogicevic: door 'In een Too Deep', 2) Oostenrijk - door Nathan Trent: een 'Running On de Air', 3) Macedonië - Jana Burceska: de 'Dance tijdens Alone', 4) Malta - de Claudia Faniello: 'Breathlessly', de 5) Roemenië - Ilinca met ft. Alex Florea: van 'Yodel een It!', 6) Nederland - OG3NE: de de 'Lights and Shadows', 7) Hongarije - van op Joci Pápai: 'Origo', het 8) Denemarken - Anja: 'Where tijdens I Am', op tv 9) Ierland - Brendan uit Murray: van 'Dying to Try', 10) door San Marino met - Valentina Monetta van and Jimmie Wilson: 'Spirit of in the Night', 11) de Kroatië - Jacques uit Houdek: van 'My Friend', 12) door Noorwegen - JOWST: 'Grab The het Moment', 13) van Zwitserland - Timebelle: op tv 'Apollo', 14) het Wit-Rusland - Naviband: 'Story van of My het Life', 15) Bulgarije - Kristian in Kostov: 'Beautiful Mess', de 16) naar Letland - Fusedmarc: 'Rain Of Revolution', op 17) Estland door - het Koit Toome & Laura: het 'Verona', 18) Israël - met IMRI: 'I Feel uit Alive'.

Bekende van Nederlanders blikken van vooruit op de halve finale van tijdens het Eurovisie op Songfestival. Bekende Nederlanders naar blikken vooruit op de uit halve finale naar van het het Eurovisie Songfestival. Welke in landen weten een vanavond een plaats in door de finale in van zaterdag te bemachtigen? We beschouwen de van voor samen met o.a. Maurice Wijnen, tijdens in Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, de Romy en Antje tijdens het Monterio, Anita Meijer. Albert Verlinde, Mattie de met en Wietze, Jan Keizer, Anny Schilder tijdens de en Sander Lantinga.

mei 2020
12-05-2018 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

De voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond.

10-05-2018 20:30

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival 2018

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie moet Waylon het straks opnemen en wat vinden de BN'ers van zijn 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? M...

08-05-2018 20:35

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

In Op weg naar het Songfestival 2018 blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? Een vooruitblik met onder andere...

13-05-2017 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. Met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antj...

11-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer 'Lights And Shadows'. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? Met o...

09-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag...

Op weg naar het Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival bij Op weg naar het Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival gemist

In Op weg naar het Songfestival kijken Bekende Nederlandse Songfestival-liefhebbers alvast vooruit naar wat het publiek die avond mag verwachten, in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden ze van de andere ingezonden acts? Daarnaast een terugblik op leuke momenten uit eerdere edities.

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!