Programma gemist?

De voorbeschouwing op door het de finale van het het Eurovisie Songfestival. We kijken een met een de groot aantal BN'ers welke op tv landen in op aanmerking komen voor de overwinning met op tv vanavond.

Voorbeschouwing op op de tijdens tweede halve finale het van het Eurovisie op Songfestival. Tegen wie in moet Waylon het straks opnemen en door de wat vinden de BN'ers op tv van zijn een 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden de onze experts met van het nummer de en hoe op zien zij de concurrentie? Met naar onder anderen tijdens Maurice Wijnen, naar Carlo Boszhard, Maan, Tania Kross, Giel door Beelen, naar Sanne Wallis de Vries, van Jamai, Albert Verlinde, het Jan Keizer, uit Anny Schilder en Sander de Lantinga wordt er een vooruitgeblikt op tijdens de tweede halve finale. Alle deelnemers tijdens in de de tweede naar halve finale: 1) Noorwegen door - Alexander Rybak: 'That's How You uit Write A naar Song', in 2) Roemenië - uit The Humans: 'Goodbye', 3) Servië- door Sanja in Ilic & Balkanika: 'Nova Deca', het 4) San naar Marino - Jessika feat. met Jenifer Brening: met 'Who We Are', 5) Denemarken een - tijdens Rasmussen: 'Higher door Ground', 6) Rusland -Julia Samoylova: 'I tijdens Won't het Break', 7) het Moldavië - DoReDos: 'My Lucky Day', een 8) van Nederland - Waylon: 'Outlaw In op tv 'Em', door 9) Australië - Jessica uit Mauboy: op tv 'We Got Love', 10) Georgië het - van Ethno-Jazz Band Iriao: een 'For You', 11) Polen - op tv Gromee feat. Lukas in Meijer: op 'Light Me Up', de 12) Malta - Christabelle: 'Taboo', met 13) Hongarije - tijdens AWS: 'Viszlát Nyár', 14) met naar Letland - Laura Rizzotto: 'Funny Girl', naar op tv 15) Zweden - Benjamin naar Ingrosso: 'Dance You Off', 16) de Montenegro op tv - Vanja Radovanovic: 'Inje', 17) tijdens Slovenië - Lea in Sirk: 'Hvala, door ne!', 18) Oekraïne op tv - met MELOVIN: 'Under The de Ladder'.

In Op van weg naar van het Songfestival 2018 blikken op tv bekende op Nederlanders vooruit op met de halve finale tijdens van het Eurovisie Songfestival. Welke met landen weten door vanavond een plaats in de in finale uit van zaterdag door te bemachtigen? Een vooruitblik met de onder anderen in Maurice Wijnen, Carlo in Boszhard, Maan, Tania door Kross, Giel Beelen, Sanne de Wallis de Vries, Jamai, tijdens uit Albert Verlinde, Jan Keizer, Anny naar Schilder en de Sander Lantinga. De deelnemers door van de eerste halve in finale: 1) Azerbeidzjan - Aisel: met naar 'X My Heart', 2) IJsland op tv - Ari Ólafsson: in 'Our uit Choice', 3) Albanië - Eugent tijdens Bushpepa: 'Mall', 4) België een - de Sennek: 'A Matter van Of Time', 5) Tsjechische op tv Republiek - Mikolas Josef: uit 'Lie het To Me', van 6) Litouwen - Ieva Zasimauskaite: 'When naar We're Old', het 7) Israël van - Netta: 'TOY', 8) Wit-Rusland een - ALEKSEEV: 'Forever', in 9) Estland -Elina een Nechayeva: tijdens 'La Forza', 10) Bulgarije - op EQUINOX: 'Bones', 11) de Macedonië - in Eye Cue: 'Lost And het Found', 12) het Kroatië - de Franka: 'Crazy', 13) op Oostenrijk - Cesár Sampson: 'Nobody op tv But You', een 14) Griekenland - uit Yianna de Terzi: 'Oniro Mou', 15) Finland de - Saara de Aalto: 'Monsters', van 16) Armenië - naar Sevak Khanagyan: 'Qami', 17) Zwitserland de - ZIBBZ: van 'Stones', 18) Ierland - Ryan naar O'Shaughnessy: 'Together', 19) op Cyprus - Eleni een Foureira: op 'Fuego'.

Voorbeschouwing op het de finale van op tv het Eurovisiesongfestival. We van kijken met een in groot aantal op BN'ers welke landen in uit aanmerking komen voor de op naar overwinning vanavond. Met o.a. Maurice van Wijnen, Carlo uit Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, op Romy het en Antje Monteiro, Anita in Meijer. het Albert Verlinde, Mattie en Wietze, met Jan Keizer, naar Anny Schilder en Sander tijdens Lantinga.

Voorbeschouwing op de tijdens tweede halve door finale van het het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in in Kiev op tv vertegenwoordigd door OG3NE met door het nummer 'Lights van And met Shadows'. Wat vinden onze tijdens experts van het tijdens nummer en een hoe zien zij de tijdens concurrentie? Met op o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, op tv Tania Kross, Giel een de Beelen, Romy en Antje van Monteiro, Anita Meijer, Albert Verlinde, naar Mattie en Wietze, door in Jan Keizer, Anny Schilder uit en Sander Lantinga. Deze acts naar vormen de tweede halve het finale: 1) Servië - op Tijana Bogicevic: 'In naar de Too Deep', 2) van Oostenrijk - Nathan Trent: 'Running On de Air', 3) naar Macedonië - de Jana Burceska: 'Dance Alone', 4) naar Malta van - Claudia Faniello: 'Breathlessly', een 5) Roemenië - met Ilinca de ft. Alex Florea: 'Yodel de It!', 6) Nederland - op tv OG3NE: 'Lights naar and Shadows', 7) Hongarije - op tv door Joci Pápai: 'Origo', 8) het Denemarken - Anja: met 'Where I naar Am', 9) Ierland een - Brendan Murray: een 'Dying to Try', 10) San Marino door - Valentina Monetta met and de Jimmie Wilson: 'Spirit of the in Night', 11) Kroatië met - Jacques met Houdek: tijdens 'My Friend', 12) Noorwegen - JOWST: naar 'Grab op The Moment', 13) Zwitserland uit - Timebelle: uit 'Apollo', 14) op Wit-Rusland - Naviband: van 'Story of My door Life', 15) Bulgarije - Kristian Kostov: een 'Beautiful Mess', 16) uit Letland - Fusedmarc: de 'Rain door Of Revolution', 17) Estland van - op tv Koit Toome & op Laura: 'Verona', 18) Israël van - IMRI: 'I Feel in Alive'.

Bekende met Nederlanders blikken vooruit op een de halve finale van met het Eurovisie Songfestival. tijdens Bekende op Nederlanders blikken vooruit de op de halve finale naar van het tijdens Eurovisie Songfestival. op tv Welke landen weten vanavond een plaats het in de door finale van van zaterdag te bemachtigen? door We beschouwen naar voor samen met o.a. op Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, uit Tania Kross, Giel in Beelen, Romy en Antje op tv Monterio, Anita van Meijer. Albert tijdens Verlinde, Mattie en Wietze, Jan de Keizer, Anny Schilder een in en Sander Lantinga.

september 2020
12-05-2018 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

De voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond.

10-05-2018 20:30

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival 2018

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie moet Waylon het straks opnemen en wat vinden de BN'ers van zijn 'Outlaw In 'Em'? Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? M...

08-05-2018 20:35

Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Vooruitblik: Op weg naar het Songfestival

In Op weg naar het Songfestival 2018 blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? Een vooruitblik met onder andere...

13-05-2017 20:25

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de finale van het Eurovisiesongfestival. We kijken met een groot aantal BN'ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. Met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antj...

11-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer 'Lights And Shadows'. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? Met o...

09-05-2017 20:30

Op weg naar het Songfestival

Op weg naar het Songfestival - Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag...

Op weg naar het Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival bij Op weg naar het Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival gemist

In Op weg naar het Songfestival kijken Bekende Nederlandse Songfestival-liefhebbers alvast vooruit naar wat het publiek die avond mag verwachten, in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vinden ze van de andere ingezonden acts? Daarnaast een terugblik op leuke momenten uit eerdere edities.

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!