Programma gemist?

Waarom moest Eurocommissaris door John Dalli op aftreden? uit Was het vanwege corruptie, is de hij geslachtofferd of speelt de er iets met anders? Een humoristische politieke op tv onderzoeksthriller. John met Dalli is Eurocommissaris op voor Gezondheid en de Consumentenbescherming (2010 door - 2012) en de is verantwoordelijk voor de gezondheid tijdens van miljoenen mensen. Op op tv het moment dat tijdens een tabakswet door door de EU moet door op worden geloodst, wordt hij naar ineens ontslagen op verdenking van door corruptie en samenwerking tijdens uit met de tabakslobby. Hij uit ontkent en zegt van het niets te weten. De in Deense onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen met op tv en Mads Brugger zijn naar geïntrigeerd door het uit verhaal en besluiten Dalli op tijdens hun het eigen geestige en het onnavolgbare wijze terzijde te staan. het Van daaruit ontvouwt het zich in een duister op en spannend onderzoek, dat naar reikt van naar Brussel tot de Bahama’s het en weer terug. tijdens De wondere wereld van met de van tabakslobby in de op tv EU, corruptie en andere schimmige in zaken.

mei 2021
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!