Programma gemist?

Waarom moest Eurocommissaris uit John Dalli naar aftreden? Was het het vanwege corruptie, is hij naar geslachtofferd of speelt uit er iets anders? uit Een humoristische politieke naar onderzoeksthriller. John uit Dalli is Eurocommissaris de voor Gezondheid en in Consumentenbescherming (2010 - 2012) en door is uit verantwoordelijk voor met de gezondheid van miljoenen de mensen. Op het op moment dat op een tabakswet door de EU een moet worden geloodst, wordt de hij op ineens ontslagen op verdenking van op corruptie en tijdens samenwerking met de tabakslobby. met Hij ontkent op en zegt van niets een op tv te weten. De Deense het onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen en het Mads Brugger zijn geïntrigeerd door de het verhaal naar en besluiten naar Dalli op met hun eigen geestige en onnavolgbare wijze van van terzijde te staan. Van een daaruit ontvouwt uit zich een duister en spannend onderzoek, van dat reikt van van Brussel tot op de Bahama’s en weer een terug. De het wondere wereld van de van tabakslobby op tv in de door EU, corruptie en andere op schimmige zaken.

mei 2020
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!