Programma gemist?

Waarom van moest Eurocommissaris op tv John Dalli aftreden? Was naar het vanwege corruptie, is met hij geslachtofferd uit of speelt er iets anders? tijdens Een humoristische uit politieke onderzoeksthriller. John tijdens Dalli is een Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbescherming de (2010 - 2012) van en het is verantwoordelijk voor tijdens de gezondheid van van miljoenen mensen. Op met het moment dat een tabakswet door naar de EU tijdens moet worden tijdens geloodst, wordt een hij ineens ontslagen op het verdenking van corruptie en samenwerking door uit met de tabakslobby. met Hij ontkent en zegt van een niets te weten. De Deense de onderzoeksjournalisten tijdens Mikael Bertelsen op en Mads Brugger zijn geïntrigeerd door de van het verhaal en besluiten Dalli het op de hun eigen geestige en onnavolgbare naar wijze met terzijde te staan. Van daaruit uit ontvouwt zich een duister in en tijdens spannend onderzoek, dat reikt van door Brussel op tot de Bahama’s en weer van terug. De wondere met wereld van de naar tijdens tabakslobby in de EU, corruptie en van andere in schimmige zaken.

september 2020
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!