Programma gemist?

Waarom moest van Eurocommissaris John Dalli aftreden? naar Was het vanwege tijdens het corruptie, is hij geslachtofferd op of speelt er iets anders? op tv Een humoristische tijdens politieke onderzoeksthriller. John Dalli is uit Eurocommissaris op tv voor Gezondheid en Consumentenbescherming in (2010 - uit 2012) en is verantwoordelijk voor op de de gezondheid van miljoenen mensen. van Op het moment naar dat een tabakswet uit door de EU moet het worden geloodst, wordt op op tv hij ineens ontslagen op met verdenking van corruptie en samenwerking het met de van tabakslobby. Hij door ontkent en zegt tijdens van niets te tijdens weten. De Deense onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen door door en Mads Brugger door zijn geïntrigeerd door het verhaal met en besluiten Dalli op met naar hun eigen geestige de en onnavolgbare wijze terzijde te tijdens staan. Van het daaruit ontvouwt zich een duister van en spannend door onderzoek, dat reikt in van het Brussel tot de uit Bahama’s en weer terug. De wondere op tv wereld van de op tabakslobby op in de EU, met corruptie en andere schimmige van zaken.

september 2021
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!