Programma gemist?

Waarom moest het Eurocommissaris door John Dalli aftreden? Was het vanwege het corruptie, is hij de geslachtofferd of speelt van een er iets anders? tijdens Een humoristische politieke een onderzoeksthriller. John Dalli is het Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbescherming (2010 uit - de 2012) en is door verantwoordelijk voor de door gezondheid van miljoenen mensen. op tv Op het op tv moment dat uit een tabakswet door door de EU moet worden geloodst, wordt tijdens de hij ineens ontslagen op in verdenking van in corruptie en samenwerking met de tabakslobby. uit Hij ontkent het en zegt van het niets op te weten. De Deense onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen uit tijdens en Mads Brugger zijn geïntrigeerd op tv door het verhaal en op tv besluiten Dalli op de hun eigen geestige van en onnavolgbare naar wijze terzijde te staan. van Van de daaruit ontvouwt zich met een duister het en spannend onderzoek, dat reikt de van Brussel met tot de naar Bahama’s en weer terug. De wondere de wereld van de een op tv tabakslobby in de EU, corruptie door en andere tijdens schimmige zaken.

januari 2021
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!