Programma gemist?

Waarom naar moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? een Was op het vanwege corruptie, is hij in geslachtofferd of speelt op tv er iets anders? op tv Een uit humoristische politieke onderzoeksthriller. John op tv Dalli is een Eurocommissaris voor Gezondheid en het Consumentenbescherming (2010 - door 2012) en is verantwoordelijk het voor de het gezondheid van door miljoenen mensen. Op door het moment dat een op tv tabakswet door de EU moet van worden geloodst, de wordt hij de ineens ontslagen op verdenking het van corruptie en samenwerking tijdens met de in tabakslobby. Hij ontkent en de het zegt van niets te uit weten. De Deense een onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen en Mads de Brugger zijn geïntrigeerd door op tv het verhaal en tijdens naar besluiten Dalli op hun eigen geestige tijdens en onnavolgbare wijze in terzijde het te staan. Van het daaruit ontvouwt zich een een duister en spannend onderzoek, de dat reikt met van Brussel met tot de op tv Bahama’s en weer terug. De wondere op tv wereld van de het tabakslobby in de met EU, een corruptie en andere schimmige op zaken.

februari 2020
09-05-2017 22:55

Docu: The John Dalli Mystery

2Doc: The John Dalli Mystery - The John Dalli Mystery

Waarom moest Eurocommissaris John Dalli aftreden? Was het vanwege corruptie, is hij geslachtofferd of speelt er iets anders? Een humoristische politieke onderzoeksthriller. John Dalli is Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbesche...

2Doc: The John Dalli Mystery gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The John Dalli Mystery bij 2Doc: The John Dalli Mystery liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The John Dalli Mystery. Heb je een uitzending van 2Doc: The John Dalli Mystery gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The John Dalli Mystery gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The John Dalli Mystery? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The John Dalli Mystery kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!