Programma gemist?

Nog even in en dan is de een grootste het solo-dj-show een feit: op Armin van van Buuren speelt twee van keer in een naar uitverkochte Amsterdam ArenA. door De laatste voorbereidingen zijn te op zien.

In het de Haagse Club O begon een van Armin met een klein een concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien een jaar later is tijdens het naar de grootste en langstlopende dj-tour in in het de geschiedenis.

Na twintig door jaar in het tijdens vak worden langzaamaan andere van in zaken belangrijker. Waar haalt hij tijdens de het kick tegenwoordig uit? uit Wat staat er op de op tv bucketlist van Armin een van een Buuren?

Alle managers ten de spijt, er is van er maar één de de baas. het Vanaf dag 1 was op tv de zij erbij. Zonder Erika geen Armin op tv van op Buuren.

Vijf van keer is Armin een van Buuren verkozen de tot dé de nummer 1-dj van de wereld. op Een zegetocht, op tv maar wel met hoge het verwachtingen en veel op tv druk om op tv te presteren.

Armin het van Buuren zit twintig in jaar in het vak, uit dus alle reden uit op tv voor een feestje. Op 12 en op tv 13 mei geeft door hij een in jubileumshow voor zijn trouwe een fans: The Best naar Of door Armin Only. Dit is de met naar allergrootse Armin van het Buuren show ooit en van hij is door de eerste dj die van met een soloshow in de in tijdens Amsterdam ArenA staat. Daar ontvangt hij tijdens een rits op tv aan speciale nationale van en internationale de artiesten. Beide shows zijn een inmiddels zo een goed als uitverkocht, maar uit RTL biedt de op kijker de mogelijkheid door om beide naar shows (semi)live door vanaf de bank te door volgen. Op 12 het mei zal van Concentrate-host Kaj Gorgels live backstage verslag de doen op tv op het op tv YouTube-kanaal van Concentrate. op tv Op 13 mei is Johnny een de Mol op tv in de ArenA met aanwezig om in het RTL van 4-programma op ‘Armin Only: Live vanuit naar de op ArenA’ een kijkje een achter de schermen te een geven. Tot slot brengt met RTL in 4 in deze week voorafgaand aan van de de liveshow iedere dag door een documentaire uit door de reeks van ‘Armin Van Buuren Is van Mr. Perfect’. In ‘Armin in Van Buuren Is Mr. Perfect’ uit wordt een inkijk met in in het leven van Armin van de van Buuren gegeven. Afgelopen december de is hij 40 geworden en uit daarnaast zit hij in een twintig jaar in het naar vak. Hoe tijdens is zijn carrière begonnen en uit wat naar heeft hij moeten opgeven om met te komen waar hij een nu is? Hoe van gaat hij op tv om met de naar druk en verwachtingen nu de hij al op tv vijf keer tot door de nummer één het dj ter wereld in verkozen is? van Waar haalt hij tegenwoordig tijdens de kick een uit? En in wat staat er nog van op zijn bucketlist? op Armin wordt gevolgd in de zijn voorbereidingen naar tijdens zijn grootste solo dj-show het ooit en dierbaren met zoals zijn vrouw naar Erika en zijn naar ouders uit komen aan het woord. Armin met van Buuren is in maar liefst vijf keer een uitgeroepen tot het de beste dj uit ter op tv wereld en heeft de door afgelopen twintig door jaar diverse andere prestigieuze prijzen naar en onderscheidingen op mogen ontvangen. Hij met heeft meer dan 100 door Armin Only door shows gegeven op in vijf continenten naar en in 68 verschillende door landen.

februari 2020
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!