Programma gemist?

Nog in even en dan is de de grootste solo-dj-show een op tv van feit: Armin van Buuren de speelt twee een keer in een uitverkochte Amsterdam tijdens ArenA. De laatste voorbereidingen op tv zijn tijdens te zien.

In op de Haagse op Club O begon Armin met een van klein de concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien in in jaar later is het door de grootste en uit langstlopende dj-tour in tijdens de geschiedenis.

Na uit twintig jaar een in het vak worden langzaamaan op tv andere zaken een belangrijker. Waar haalt de hij de kick tegenwoordig tijdens uit? Wat met staat er op de door bucketlist van in Armin van de Buuren?

Alle uit managers ten spijt, op er is er maar in één het de baas. Vanaf het dag 1 was zij op erbij. Zonder Erika geen Armin op tv van naar Buuren.

Vijf keer tijdens is door Armin van Buuren verkozen tot dé een nummer het 1-dj van de wereld. Een uit zegetocht, naar maar wel met op tv hoge verwachtingen en veel druk de om te met presteren.

Armin van van Buuren door zit twintig jaar in het vak, in dus alle reden uit het voor een feestje. Op met 12 en 13 mei geeft op hij een tijdens jubileumshow met voor zijn trouwe fans: The Best op op Of Armin Only. Dit is de het uit allergrootse Armin van Buuren show ooit naar en hij een is op de eerste dj op die met een soloshow in de door Amsterdam ArenA van staat. Daar ontvangt hij in een het rits aan speciale nationale en in internationale naar artiesten. Beide uit shows zijn inmiddels zo goed met als op uitverkocht, maar RTL het biedt de kijker de mogelijkheid met om beide shows (semi)live door vanaf tijdens de bank te volgen. Op op tv 12 mei zal het Concentrate-host Kaj Gorgels een naar live backstage verslag doen op uit het YouTube-kanaal een van Concentrate. van Op 13 mei uit is Johnny de Mol in de tijdens het ArenA aanwezig om in de het RTL 4-programma op ‘Armin Only: Live op tv vanuit de ArenA’ uit een kijkje de achter de schermen te geven. de Tot slot brengt RTL op 4 naar in deze week door voorafgaand aan de met liveshow iedere dag een documentaire van uit de op reeks uit ‘Armin Van Buuren het Is Mr. Perfect’. In ‘Armin door Van Buuren Is van Mr. Perfect’ wordt een inkijk op tv in door het leven van door Armin van een Buuren gegeven. Afgelopen december is hij de 40 geworden een en een daarnaast zit hij op tv twintig jaar in het vak. tijdens Hoe is zijn door carrière begonnen in en wat heeft een hij moeten opgeven om te op tv komen waar de hij nu is? de Hoe met gaat hij om met de druk op tv op en verwachtingen nu hij al vijf door keer met tot de nummer één naar dj ter wereld verkozen met is? van Waar haalt hij de tegenwoordig de kick uit? een En wat staat er het van nog op zijn bucketlist? Armin het wordt gevolgd in zijn het voorbereidingen in naar zijn met grootste solo dj-show op tv ooit en dierbaren zoals op tv zijn vrouw Erika en zijn in ouders met komen aan het woord. Armin het van Buuren is maar in liefst vijf uit keer uitgeroepen tot het de beste het dj ter wereld en tijdens heeft tijdens de afgelopen twintig jaar diverse andere het prestigieuze op prijzen en onderscheidingen het mogen ontvangen. Hij heeft het meer dan uit 100 Armin Only het shows gegeven op vijf continenten de en in met 68 verschillende naar landen.

april 2021
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!