Programma gemist?

Nog met even en dan is de naar grootste op solo-dj-show een feit: het Armin van Buuren de speelt twee keer in een met uitverkochte op tv Amsterdam ArenA. De door laatste voorbereidingen zijn tijdens te zien.

In de van Haagse op tv Club O begon Armin met van een tijdens klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien uit jaar de later is het de door grootste met en langstlopende dj-tour in door de geschiedenis.

Na uit twintig jaar in het een vak uit worden langzaamaan andere zaken belangrijker. een Waar haalt hij de in een kick tegenwoordig uit? Wat staat tijdens er op de op bucketlist van Armin van door het Buuren?

Alle managers ten met spijt, de er is in er maar één de op baas. Vanaf dag 1 was het zij erbij. Zonder tijdens Erika geen de Armin van tijdens Buuren.

Vijf keer naar is Armin van Buuren door verkozen tot dé tijdens nummer van 1-dj van met de wereld. Een zegetocht, maar van wel van met hoge verwachtingen en de veel druk om te in presteren.

Armin van door Buuren zit twintig jaar op tv in tijdens het vak, op tv dus alle reden voor een van feestje. Op 12 een en 13 mei geeft tijdens op hij een jubileumshow voor zijn in trouwe fans: The van Best Of Armin Only. uit Dit is de in allergrootse Armin van op tv Buuren tijdens show ooit en hij is met de eerste dj van die met een van soloshow in het de Amsterdam ArenA staat. op Daar ontvangt met hij een de rits aan speciale op tv nationale en een internationale artiesten. Beide op shows zijn inmiddels zo goed een als uitverkocht, maar RTL met biedt de op kijker de mogelijkheid op tv om beide shows (semi)live het vanaf de een bank te met volgen. Op 12 tijdens mei zal Concentrate-host Kaj op Gorgels live tijdens backstage verslag doen uit op het YouTube-kanaal van Concentrate. in Op 13 mei door is Johnny door de Mol door in de het ArenA aanwezig om in het met RTL 4-programma ‘Armin Only: op op Live vanuit de ArenA’ een met kijkje achter door de schermen te geven. van Tot slot brengt door RTL 4 in op deze het week voorafgaand aan de op liveshow iedere dag een documentaire door uit de naar reeks in ‘Armin Van Buuren Is uit Mr. Perfect’. In ‘Armin tijdens Van Buuren Is Mr. in Perfect’ wordt het een inkijk op in het leven van op tv Armin van Buuren gegeven. Afgelopen op december is hij naar 40 geworden en door met daarnaast zit hij twintig jaar in in het vak. op Hoe is zijn carrière in op begonnen en wat door heeft hij moeten opgeven om uit te de komen waar hij nu is? van Hoe gaat het hij om uit met de druk en verwachtingen nu tijdens hij uit al vijf keer het tot de nummer op tv één dj de ter wereld verkozen is? Waar haalt op tv hij een tegenwoordig de kick het uit? En wat staat er door nog op met zijn bucketlist? Armin wordt de de gevolgd in zijn voorbereidingen naar zijn een met grootste solo dj-show ooit en dierbaren de zoals zijn tijdens vrouw Erika en zijn door ouders komen tijdens aan het woord. Armin op van Buuren is maar de liefst vijf keer op uitgeroepen van tot de beste op tv dj ter wereld en op tv heeft de afgelopen door twintig jaar diverse andere met prestigieuze prijzen en op tv onderscheidingen mogen in ontvangen. Hij heeft door meer dan 100 het Armin Only shows de gegeven op vijf continenten met en in 68 op naar verschillende landen.

december 2020
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!