Programma gemist?

Nog van even en dan tijdens is de grootste solo-dj-show door een feit: Armin een van Buuren speelt met twee naar keer in een uitverkochte Amsterdam een ArenA. naar De laatste voorbereidingen zijn te uit zien.

In met de Haagse Club O begon door van Armin met een klein concept genaamd het 'Armin Only'. tijdens Vijftien jaar uit later is het de met grootste het en langstlopende dj-tour in de van geschiedenis.

Na met twintig jaar in het vak tijdens worden langzaamaan met andere zaken belangrijker. Waar van haalt hij de een kick het tegenwoordig uit? Wat staat er in op de met bucketlist van met Armin van van Buuren?

Alle managers ten naar door spijt, er is er maar één het de baas. met Vanaf dag 1 was het tijdens zij erbij. Zonder Erika de geen Armin een van Buuren.

Vijf op keer is Armin van Buuren uit verkozen tot dé naar nummer 1-dj in van de wereld. het Een zegetocht, maar wel op een met hoge verwachtingen tijdens en veel druk om te een presteren.

Armin op van Buuren zit een twintig jaar op in het vak, dus alle van reden voor een tijdens feestje. Op het 12 en 13 mei geeft uit hij een jubileumshow door voor naar zijn trouwe fans: The door Best Of Armin tijdens Only. in Dit is de door allergrootse Armin van Buuren op show ooit en hij tijdens is de eerste het dj die met met een soloshow in naar de Amsterdam in ArenA staat. de Daar ontvangt hij een rits aan een speciale nationale uit en internationale naar artiesten. Beide shows zijn inmiddels door zo goed met als uitverkocht, maar RTL naar op biedt de kijker de mogelijkheid om op beide een shows (semi)live vanaf op de bank door te volgen. Op op 12 mei zal een Concentrate-host Kaj Gorgels in live backstage verslag doen in op het YouTube-kanaal van naar Concentrate. uit Op 13 mei van is Johnny de Mol een in de ArenA door aanwezig om in het in RTL 4-programma ‘Armin op Only: Live vanuit de uit het ArenA’ een kijkje achter tijdens de schermen te geven. Tot naar slot brengt RTL de 4 in deze het week voorafgaand naar aan de op tv liveshow iedere dag op een documentaire uit uit de reeks ‘Armin Van een Buuren Is door Mr. Perfect’. In ‘Armin Van tijdens Buuren Is Mr. Perfect’ van wordt een uit inkijk in naar het leven van tijdens Armin van Buuren gegeven. een Afgelopen december de is hij 40 een geworden en daarnaast zit hij tijdens twintig jaar met in het vak. Hoe de is zijn een carrière begonnen en op tv wat heeft op tv hij moeten opgeven om te naar komen van waar hij nu een is? Hoe gaat hij om met met de druk de en verwachtingen met nu hij al naar vijf een keer tot de nummer één tijdens dj ter wereld met verkozen op tv is? Waar haalt hij tegenwoordig tijdens de kick tijdens uit? En wat staat er op tv nog met op zijn bucketlist? op Armin wordt gevolgd in zijn door voorbereidingen naar zijn door grootste solo dj-show met ooit en dierbaren op tv het zoals zijn vrouw in Erika en zijn ouders komen aan in het de woord. Armin van op tv Buuren is maar liefst vijf op tv keer een uitgeroepen tot de op beste dj ter van wereld en heeft de afgelopen van twintig jaar diverse andere een prestigieuze prijzen met en onderscheidingen mogen een ontvangen. Hij heeft door meer dan 100 Armin de Only een shows gegeven op uit vijf continenten en in 68 in verschillende naar landen.

december 2019
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!