Programma gemist?

Nog even tijdens en dan is naar de grootste solo-dj-show een tijdens feit: Armin tijdens van Buuren speelt van twee de keer in een uitverkochte Amsterdam van ArenA. het De laatste voorbereidingen zijn te tijdens zien.

In naar de Haagse in Club O begon Armin met met een klein concept genaamd uit 'Armin uit Only'. Vijftien jaar later in is het de grootste de van en langstlopende dj-tour in tijdens de geschiedenis.

Na de twintig jaar in het het vak worden tijdens langzaamaan andere zaken in belangrijker. Waar haalt van hij de op kick tegenwoordig uit? in Wat staat er op de op bucketlist een van Armin van naar Buuren?

Alle door managers ten op tv spijt, er is er maar één van de baas. de Vanaf tijdens dag 1 was zij erbij. van Zonder Erika geen op Armin van van Buuren.

Vijf keer een is Armin van Buuren de verkozen tot dé op nummer een 1-dj van de wereld. in Een zegetocht, naar maar wel met naar hoge verwachtingen en veel druk de om te een presteren.

Armin van met Buuren zit een twintig jaar uit in het vak, dus op tv alle reden uit voor een feestje. een Op 12 en 13 mei geeft de hij van een jubileumshow voor zijn op trouwe met fans: The Best Of Armin Only. met Dit naar is de allergrootse Armin van de Buuren tijdens show ooit en hij is een de eerste naar dj op die met een soloshow op in de Amsterdam ArenA staat. van Daar ontvangt hij in een in rits aan speciale naar nationale en internationale artiesten. op tv Beide met shows zijn inmiddels op tv zo goed als uitverkocht, maar op tv RTL biedt de de kijker de mogelijkheid om naar beide de shows (semi)live door vanaf de bank te op tv volgen. Op 12 mei op tv zal in Concentrate-host Kaj Gorgels live backstage van verslag doen op het in YouTube-kanaal op tv van Concentrate. Op 13 door mei een is Johnny de Mol van in de een ArenA aanwezig om in het RTL in de 4-programma ‘Armin Only: een Live vanuit de ArenA’ een in kijkje achter de schermen in te geven. in Tot slot van brengt RTL 4 in deze het week voorafgaand uit aan van de liveshow iedere dag uit een documentaire uit een de reeks op ‘Armin Van Buuren Is Mr. door Perfect’. In een ‘Armin Van Buuren Is op Mr. Perfect’ wordt de een inkijk in het leven in van tijdens Armin van Buuren gegeven. Afgelopen in december is hij de 40 geworden op tv en daarnaast het zit hij twintig jaar op tv in het vak. van Hoe is naar zijn carrière tijdens begonnen en wat heeft hij moeten met opgeven om te in komen waar naar hij nu naar is? Hoe gaat hij in om met de naar druk en verwachtingen van nu uit hij al vijf keer tot de in nummer één tijdens dj ter wereld verkozen op tv is? Waar tijdens haalt hij op tegenwoordig de kick uit? op tv En de wat staat er nog op zijn door bucketlist? Armin de wordt gevolgd in tijdens zijn van voorbereidingen naar zijn grootste solo op dj-show ooit een en dierbaren zoals zijn door vrouw in Erika en zijn ouders komen aan uit het op woord. Armin van Buuren is uit maar op tv liefst vijf keer uit uitgeroepen tot de beste dj van ter wereld door en heeft de afgelopen twintig op jaar diverse tijdens andere een prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. met Hij heeft door meer dan 100 een Armin Only shows gegeven door in op vijf continenten de en in 68 verschillende op tv landen.

augustus 2020
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!