Programma gemist?

Nog even op en naar dan is de het grootste solo-dj-show een feit: Armin van naar met Buuren speelt twee keer in in een op uitverkochte Amsterdam ArenA. De door laatste voorbereidingen op tv zijn te zien.

In de door Haagse Club O een begon Armin met een tijdens klein tijdens concept genaamd 'Armin van Only'. Vijftien jaar door later is uit het de grootste en de langstlopende dj-tour in de met geschiedenis.

Na een twintig jaar in een het vak worden tijdens langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar naar tijdens haalt hij de kick tegenwoordig door uit? Wat staat naar er op de bucketlist op tv van op tv Armin van tijdens Buuren?

Alle managers ten door het spijt, er is er maar één door naar de baas. Vanaf dag 1 was van zij erbij. Zonder naar op tv Erika geen Armin van in Buuren.

Vijf keer is een van Armin van Buuren verkozen de tot dé in nummer 1-dj van de wereld. het Een een zegetocht, maar wel met hoge uit verwachtingen en veel druk met om op te presteren.

Armin van op Buuren de zit twintig jaar met in het vak, een dus alle reden voor een een feestje. het Op 12 en uit 13 mei geeft hij een jubileumshow van naar voor zijn trouwe fans: The Best op de Of Armin Only. Dit is de op allergrootse Armin van van in Buuren show ooit een en hij is de eerste dj met op tv die met een soloshow in de door Amsterdam ArenA staat. naar Daar ontvangt hij tijdens een rits aan het speciale nationale en op naar internationale artiesten. Beide shows zijn op inmiddels zo goed als van uitverkocht, met maar RTL biedt de op kijker de mogelijkheid het om beide shows naar (semi)live vanaf de bank tijdens te volgen. door Op tijdens 12 mei zal Concentrate-host een Kaj Gorgels live backstage een verslag doen naar op het YouTube-kanaal van Concentrate. uit Op tijdens 13 mei is Johnny het de Mol in de met ArenA aanwezig om uit in het RTL in 4-programma ‘Armin Only: het Live vanuit naar de ArenA’ van een kijkje achter de schermen uit te het geven. Tot de slot brengt RTL 4 tijdens in deze week voorafgaand op aan de liveshow het iedere het dag een documentaire uit met de reeks tijdens ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’. In op tv de ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’ in wordt een uit inkijk in het leven door van Armin met van Buuren gegeven. Afgelopen in december het is hij 40 geworden en op tv daarnaast zit hij tijdens tijdens twintig jaar in het vak. een Hoe is van zijn carrière begonnen naar en wat heeft hij op tv moeten opgeven om het te in komen waar hij de nu is? Hoe gaat hij de om met de druk tijdens van en verwachtingen nu hij al vijf tijdens keer tot de naar nummer met één dj ter wereld verkozen tijdens is? Waar het haalt hij tegenwoordig de tijdens in kick uit? En wat staat er de nog op zijn een bucketlist? Armin wordt door tijdens gevolgd in zijn uit voorbereidingen naar zijn grootste door solo dj-show ooit de en dierbaren zoals zijn vrouw naar Erika en de zijn ouders komen naar aan het woord. Armin uit van Buuren is uit maar op liefst vijf keer uitgeroepen tot tijdens de beste dj op ter wereld en met heeft de tijdens afgelopen twintig jaar diverse andere uit prestigieuze prijzen en met de onderscheidingen mogen ontvangen. Hij op heeft meer op dan 100 Armin Only shows op gegeven op vijf continenten een en in 68 het verschillende uit landen.

juli 2021
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!