Programma gemist?

Nog even en door dan met is de grootste een solo-dj-show een feit: Armin uit van van Buuren speelt twee keer uit in een uitverkochte naar Amsterdam ArenA. van De laatste voorbereidingen zijn te de zien.

In van de Haagse door Club O begon naar Armin met een de klein concept genaamd 'Armin Only'. op tv Vijftien jaar later is het het de naar grootste en door langstlopende dj-tour in op tv de geschiedenis.

Na twintig het jaar in het vak het worden het langzaamaan andere de zaken belangrijker. Waar haalt hij uit de kick tegenwoordig uit uit? Wat in staat er op de naar bucketlist van van Armin van met Buuren?

Alle op managers ten spijt, er het is er maar van één de de baas. Vanaf in dag 1 was zij erbij. Zonder het met Erika geen Armin van van Buuren.

Vijf keer is de het Armin van Buuren de verkozen tot dé op nummer 1-dj van de de wereld. Een zegetocht, maar door wel met hoge met verwachtingen en veel naar druk uit om te presteren.

Armin van een Buuren de zit twintig jaar in het vak, uit dus alle een reden een voor een feestje. Op 12 en op 13 met mei geeft hij een jubileumshow op de voor zijn trouwe fans: op tv The Best Of Armin Only. in een Dit is de allergrootse Armin uit van Buuren show ooit het op tv en hij is de eerste tijdens dj die met op een soloshow in de met Amsterdam uit ArenA staat. Daar ontvangt hij het een rits op aan speciale nationale en de internationale artiesten. een Beide het shows zijn inmiddels zo goed een als op tv uitverkocht, maar RTL biedt het de kijker de op tv mogelijkheid om in beide shows (semi)live vanaf met de bank te de volgen. Op 12 een mei zal Concentrate-host Kaj op tv Gorgels live door backstage verslag doen op het naar YouTube-kanaal van van Concentrate. door Op 13 mei is Johnny de van Mol in de uit ArenA een aanwezig om met in het RTL door 4-programma ‘Armin Only: door Live vanuit de ArenA’ tijdens een kijkje achter door de schermen te geven. uit Tot slot naar brengt RTL 4 in uit deze week voorafgaand aan op tv uit de liveshow iedere dag een documentaire door tijdens uit de reeks ‘Armin Van tijdens Buuren Is Mr. Perfect’. In de ‘Armin Van Buuren uit Is Mr. naar Perfect’ wordt een inkijk op tv de in het leven van de Armin van Buuren een gegeven. Afgelopen december door is hij 40 van geworden en daarnaast zit hij van uit twintig jaar in van het vak. Hoe in is zijn carrière uit begonnen en wat heeft hij op tv moeten een opgeven om te komen uit waar hij nu is? in Hoe gaat uit hij om met met de druk en verwachtingen nu op tv hij al vijf op tv keer tot de met nummer één dj door de ter wereld verkozen is? Waar haalt het op tv hij tegenwoordig de kick het uit? En wat staat er het nog tijdens op zijn bucketlist? Armin wordt in gevolgd in uit zijn voorbereidingen van naar zijn grootste solo dj-show de de ooit en dierbaren zoals zijn vrouw met Erika en zijn uit ouders op komen aan het woord. Armin van tijdens Buuren is maar op liefst vijf de keer uitgeroepen tot een de beste dj een ter wereld en een heeft de afgelopen twintig in jaar naar diverse andere op prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen een ontvangen. Hij tijdens heeft meer dan 100 door Armin Only een shows gegeven op vijf op continenten en uit in 68 de verschillende landen.

september 2020
13-05-2017 00:34

Afl. 6

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 6

Nog even en dan is de grootste solo-dj-show een feit: Armin van Buuren speelt twee keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. De laatste voorbereidingen zijn te zien.

13-05-2017 00:05

Afl. 5

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 5

In de Haagse Club O begon Armin met een klein concept genaamd 'Armin Only'. Vijftien jaar later is het de grootste en langstlopende dj-tour in de geschiedenis.

12-05-2017 00:12

Afl. 4

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 4

Na twintig jaar in het vak worden langzaamaan andere zaken belangrijker. Waar haalt hij de kick tegenwoordig uit? Wat staat er op de bucketlist van Armin van Buuren?

11-05-2017 00:09

Afl. 3

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 3

Alle managers ten spijt, er is er maar één de baas. Vanaf dag 1 was zij erbij. Zonder Erika geen Armin van Buuren.

10-05-2017 00:09

Afl. 2

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 2

Vijf keer is Armin van Buuren verkozen tot dé nummer 1-dj van de wereld. Een zegetocht, maar wel met hoge verwachtingen en veel druk om te presteren.

09-05-2017 00:08

Afl. 1

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect - Afl. 1

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak, dus alle reden voor een feestje. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn trouwe fans: The Best Of Armin Only. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste d...

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect bij Armin Van Buuren Is Mr. Perfect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Heb je een uitzending van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect gemist

Documentaireserie waarin een inkijk wordt gegeven in het leven van Armin van Buuren, een van de grootste dj's ter wereld. Op 12 en 13 mei 2017 speelt Armin zijn grootste show ooit in de Amsterdam ArenA.

Uitzending gemist van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect? Hier kun je alle uitzendingen van Armin Van Buuren Is Mr. Perfect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-05-2017 om 00:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!