Programma gemist?

Eric van Lie is een levende op tv legende in het Suriname. Hij is berucht vanwege een uit zijn grote liefde voor vrouwen en uit op zijn jachtpartijen in het regenwoud een en uit geniet veel aanzien als een van de de hoogstopgeleide taekwondogrootmeesters tijdens op tv van de wereld. Maar voor de schrijfster Karin Amatmoekrim met is hij vooral de het een vader die in haar leven in schitterde in door afwezigheid. Ze ontmoette hem op tv voor het met eerst toen zij met 22 was, maar durfde uit hem tijdens nooit echt toe te laten. Nu uit gaat op zij voor haar boek op het jacht naar naar de man achter de de door mythische verhalen, in de hoop haar van in vader te vinden. Hopend op op erkenning van zijn in verloren dochter is hij naar verguld van door het idee dat zij tijdens een boek het over op tv hem zal schrijven. 'Het het is de angstigste een zet die ik ooit op op papier van heb gedaan', tikt Amatmoekrim aan naar het begin van met haar manuscript. met Durft ze het aan de om het werkelijke naar verhaal tijdens op te schrijven en nietsontziend van te naar zijn? En ligt de haar loyaliteit naar bij haar vader of bij haar het boek? In op deze intrigerende documentaire naar onderzoekt regisseur Gülsah naar Dogan een met haar scherpe van blik het spanningsveld tussen van vader en dochter. Een intieme in film over de met kracht de van familiebanden en het verlangen door een elkaar te zien en gezien te op tv uit worden.

Eric Lie het is een levende op tv legende in op tv Suriname. Hij is berucht het vanwege in zijn grote liefde voor vrouwen en met zijn het jachtpartijen in het regenwoud en op geniet op veel aanzien als een van naar de hoogstopgeleide Taekwondo-grootmeesters op met van de wereld. Maar voor schrijfster tijdens tijdens Karin Amatmoekrim is hij met vooral de vader die uit in haar leven schitterde van met door afwezigheid. Ze ontmoette hem met voor het eerst toen met van zij 22 was, met maar durfde hem nooit echt door toe te laten. Nu naar gaat een zij voor haar boek op met jacht naar de man het achter tijdens de mythische verhalen, op in de hoop tijdens haar vader te uit vinden. Hopend op op erkenning van zijn verloren dochter door is hij verguld met van in het idee dat zij een een het boek over hem zal uit schrijven. “Het is tijdens de angstigste tijdens zet die ik op tv ooit op papier heb uit gedaan”, tikt van Amatmoekrim aan het op tv begin van haar manuscript. Ze naar worstelt tussen haar op rol op van dochter en haar naar verlangen als schrijfster om op haar werk op centraal te stellen. door Durft ze het op aan om het werkelijke verhaal in op op tv te schrijven naar en nietsontziend te zijn? uit En ligt haar naar loyaliteit bij van haar vader of bij een haar boek? In de intrigerende documentaire met ‘De jacht op op met mijn vader’ onderzoekt regisseur Gülsah Dogan door met haar scherpe met blik het de spanningsveld door tussen vader en dochter. Een de intieme film een over de het kracht van familiebanden en het verlangen door het elkaar te zien en gezien te door het worden.

Eric Lie is door een het levende legende in door Suriname. Hij met is berucht vanwege zijn grote het liefde voor vrouwen en op tv zijn jachtpartijen in door het tijdens regenwoud en geniet veel uit aanzien als een met van de hoogstopgeleide op Taekwondo-grootmeesters van uit de wereld. de Maar voor schrijfster de Karin Amatmoekrim is hij een vooral de met vader die in haar uit leven schitterde op door afwezigheid. Ze ontmoette hem voor in het eerst toen naar zij 22 was, tijdens maar het durfde hem naar nooit echt toe te met laten. Nu gaat uit zij voor haar naar boek op jacht het naar de man achter de naar mythische verhalen, van in de van hoop haar vader te vinden. een Hopend op van erkenning van zijn verloren dochter in is hij verguld op van de het idee een dat zij een boek over hem de zal de schrijven. “Het is de van angstigste zet die op ik ooit op uit papier heb gedaan”, tikt van met Amatmoekrim aan het begin van op tv haar manuscript. Ze worstelt van tussen uit haar rol uit van dochter en haar verlangen naar als schrijfster om in haar werk centraal tijdens te een stellen. Durft ze met het aan om het op tv werkelijke verhaal in op te schrijven op tv en nietsontziend te naar zijn? En ligt haar van loyaliteit bij haar op vader of in bij haar boek? In de intrigerende door een documentaire ‘De jacht op mijn uit vader’ onderzoekt regisseur van Gülsah Dogan met naar haar scherpe blik het door spanningsveld de tussen vader en dochter. Een het intieme door film over de kracht van in de familiebanden en het met verlangen elkaar te zien en met gezien in te worden.

juli 2020
29-07-2019 12:20

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader - Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader

Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor vrouwen en zijn jachtpartijen in het regenwoud en geniet veel aanzien als een van de hoogstopgeleide taekwondogrootmeesters van de wereld. Maar voor ...

06-07-2017 22:55

Docu: De jacht op mijn vader

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader - De jacht op mijn vader

Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor vrouwen en zijn jachtpartijen in het regenwoud en geniet veel aanzien als een van de hoogstopgeleide Taekwondo-grootmeesters van de wereld. Maar voor...

11-05-2017 22:55

De jacht op mijn vader

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader - De jacht op mijn vader

Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor vrouwen en zijn jachtpartijen in het regenwoud en geniet veel aanzien als een van de hoogstopgeleide Taekwondo-grootmeesters van de wereld. Maar voor...

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader bij Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De jacht op mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!