Programma gemist?

Na op tv het succes van de in Foodweken in 2016, de komt NPO een 3 sinds gisteren voor van de tweede keer naar met de van Foodweken. Zes weken lang staat op de programmering op op woensdag en donderdag het in het uit teken van met eten met onder andere het met gloednieuwe programma een De door Nieuwe Garde, waarin jonge veelbelovende een topchefs en een sommelier tijdens worden gevolgd, door de Keuringsdienst op tv van Waarde Quiz, een nieuwe naar reeks van Broodje het Gezond, de specials tijdens Keuringsdienst van van Waarde: met terug naar de basis naar en tal van in nieuwe documentaires. Vanavond is de een documentaire op Bugs te zien. Wereldwijd van eten twee het miljard mensen insecten, maar waarom trekken met wij nog een vaak een vies op gezicht naar bij de gedachte alleen in al? Insecten eten een is 'hot'. Vooral sinds het de op tv VN het consumeren naar van insecten als op tv oplossing ziet in op de strijd tegen wereldhonger, prijzen koks door de beestjes om in hun smaak. Milieuactivisten door prijzen hun lage met ecologische de impact en wetenschappers hun van voedingswaarde.

september 2020
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!