Programma gemist?

Na met het succes van de de Foodweken in 2016, de komt NPO op tv 3 sinds gisteren voor de uit uit tweede keer met de Foodweken. Zes van weken lang staat de op tv de programmering op een woensdag en donderdag in het teken een van eten naar met onder andere de het gloednieuwe programma De op tv Nieuwe door Garde, waarin jonge veelbelovende door topchefs en een sommelier tijdens worden gevolgd, op tv de Keuringsdienst met van Waarde Quiz, een een nieuwe reeks naar van Broodje Gezond, de een specials Keuringsdienst van Waarde: uit terug naar in de uit basis en tal in van nieuwe documentaires. Vanavond is naar de documentaire Bugs te naar zien. door Wereldwijd eten twee miljard mensen uit insecten, maar waarom met trekken wij nog in vaak een het vies gezicht bij de gedachte de in alleen al? Insecten eten is van 'hot'. Vooral sinds de de VN het met consumeren van insecten als naar oplossing ziet uit in de op strijd tegen tijdens wereldhonger, prijzen koks de beestjes om het hun smaak. Milieuactivisten van prijzen een hun lage ecologische op tv impact en wetenschappers hun in voedingswaarde.

mei 2021
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!