Programma gemist?

Na het de succes van de Foodweken op tv in 2016, op komt naar NPO 3 sinds gisteren voor in de tweede in keer met de op Foodweken. Zes weken lang staat van de programmering op tijdens woensdag en donderdag een in het teken een van eten met met door onder andere het gloednieuwe uit programma De Nieuwe Garde, van waarin op jonge veelbelovende topchefs en naar een sommelier door worden gevolgd, de Keuringsdienst met van Waarde Quiz, door een nieuwe reeks uit van Broodje Gezond, de op tv specials Keuringsdienst tijdens van Waarde: terug naar naar de basis en in tal het van nieuwe documentaires. Vanavond is met de documentaire Bugs van te zien. naar Wereldwijd eten twee van miljard mensen insecten, maar waarom door trekken wij uit nog vaak de een vies gezicht bij de gedachte met op tv alleen al? Insecten eten is van 'hot'. uit Vooral sinds de VN het consumeren op tv van de insecten als oplossing ziet door in door de strijd tegen wereldhonger, prijzen koks op tv de beestjes om met hun door smaak. Milieuactivisten prijzen hun lage een ecologische impact tijdens en wetenschappers hun tijdens voedingswaarde.

januari 2020
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!