Programma gemist?

Na op tv het succes van een de Foodweken in 2016, op tv komt uit NPO 3 sinds gisteren voor in de tweede keer op tv met de Foodweken. Zes naar weken op lang staat een de programmering op woensdag van en donderdag in van het teken van van eten met onder andere tijdens het het gloednieuwe programma De Nieuwe Garde, waarin door jonge veelbelovende op topchefs en op tv een sommelier worden naar gevolgd, de Keuringsdienst op van Waarde Quiz, een nieuwe een reeks van Broodje uit door Gezond, de specials Keuringsdienst van Waarde: een terug een naar de basis en tal tijdens tijdens van nieuwe documentaires. Vanavond is de documentaire uit Bugs uit te zien. Wereldwijd eten in twee miljard mensen insecten, naar maar uit waarom trekken wij uit nog vaak een op vies gezicht bij de van gedachte alleen uit al? Insecten eten is 'hot'. tijdens het Vooral sinds de VN het consumeren een van insecten als door oplossing ziet op in de strijd tegen naar tijdens wereldhonger, prijzen koks de beestjes om tijdens hun smaak. Milieuactivisten naar prijzen een hun lage van ecologische impact en wetenschappers hun het voedingswaarde.

januari 2021
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!