Programma gemist?

Na naar het succes van op de Foodweken in 2016, op komt NPO 3 door sinds uit gisteren voor de tweede een keer met de Foodweken. Zes het weken lang tijdens staat de op programmering op woensdag en donderdag het een in het teken van eten met met uit onder andere het gloednieuwe programma in De Nieuwe Garde, in waarin jonge veelbelovende topchefs in en een een sommelier worden gevolgd, de een van Keuringsdienst van Waarde Quiz, een nieuwe het reeks van op Broodje Gezond, op tv de specials Keuringsdienst van van Waarde: terug naar de door basis en tal van door van nieuwe documentaires. Vanavond is met de documentaire het Bugs te zien. Wereldwijd tijdens eten twee miljard mensen het insecten, maar waarom met trekken wij de nog vaak een met vies gezicht bij naar de gedachte alleen al? in Insecten eten is 'hot'. op Vooral sinds van de VN het op tv consumeren op tv van insecten als van oplossing ziet in de uit strijd tegen wereldhonger, naar prijzen koks de in beestjes om van hun smaak. Milieuactivisten prijzen met hun lage met ecologische impact en wetenschappers met hun voedingswaarde.

mei 2020
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!