Programma gemist?

Na het succes op tv van tijdens de Foodweken in 2016, komt een met NPO 3 sinds gisteren voor het de tweede keer het met tijdens de Foodweken. Zes op tv weken lang staat tijdens de programmering op woensdag van en donderdag op in het teken van het eten met op onder andere het gloednieuwe van programma De van Nieuwe Garde, waarin jonge met veelbelovende topchefs en een naar sommelier uit worden gevolgd, de Keuringsdienst van op Waarde op tv Quiz, een nieuwe reeks van op Broodje Gezond, de op tv specials Keuringsdienst van Waarde: door terug naar in de basis en tal door op van nieuwe documentaires. Vanavond is het de documentaire Bugs te zien. van met Wereldwijd eten twee miljard mensen de insecten, maar op tv waarom trekken wij nog van vaak een vies gezicht het bij de de gedachte uit alleen al? Insecten met eten is 'hot'. van Vooral sinds de VN het consumeren naar van insecten als het oplossing ziet in de de strijd tegen tijdens wereldhonger, prijzen koks naar de beestjes om uit hun smaak. Milieuactivisten uit prijzen hun lage door een ecologische impact en wetenschappers hun op voedingswaarde.

oktober 2021
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!