Programma gemist?

Na het succes op van de naar Foodweken in 2016, de komt NPO 3 sinds van gisteren in voor de tweede keer op tv met de Foodweken. Zes de weken lang staat tijdens de programmering door op woensdag naar en donderdag in het met teken van eten met in onder andere het met gloednieuwe programma in De Nieuwe uit Garde, waarin jonge veelbelovende topchefs op tv en een sommelier het het worden gevolgd, de Keuringsdienst van Waarde tijdens Quiz, de een nieuwe reeks de van Broodje Gezond, door de specials Keuringsdienst van naar Waarde: op terug naar de basis tijdens en tal van in nieuwe documentaires. Vanavond is de documentaire met Bugs te zien. een Wereldwijd op tv eten twee miljard mensen het insecten, met maar waarom trekken wij door nog vaak een vies gezicht de bij de naar gedachte alleen in al? Insecten eten is een 'hot'. van Vooral sinds de VN het het consumeren door van insecten als oplossing ziet in met de op tv strijd tegen wereldhonger, prijzen uit koks door de beestjes om op hun smaak. Milieuactivisten prijzen op hun lage ecologische impact door en uit wetenschappers hun voedingswaarde.

februari 2020
11-05-2017 21:00

Docu: Bugs

3Doc: Bugs - 3Doc: Bugs

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 sinds gisteren voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuw...

3Doc: Bugs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Bugs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Bugs bij 3Doc: Bugs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Bugs. Heb je een uitzending van 3Doc: Bugs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Bugs gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Bugs? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Bugs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!