Programma gemist?

De naar dirigenten Hengelbrock en Van een Hessen én musici op tv van het Concertgebouworkest uit vertellen over Mozarts Requiem, de van die aansluitend geheel op tv te horen is in de uit uitvoering van het de Concertgebouworkest o.l.v. uit Thomas Hengelbrock.

Diverse een dirigenten (Daniele door Gatti, Jules van Hessen een en Vincent de Kort) en van musici van het het Concertgebouworkest op bespreken het spectaculaire orkestwerk de met Sacre du printemps een van Igor naar Stravinsky. Een met stuk waarvoor de fagottist Gustavo het Núñez en de door met paukenist Nick Woud zich dagenlang voorbereiden. in 'Er komt tijdens een groot kruis de in mijn agenda in van de dagen vooraf tijdens tijdens gaand aan het concert', aldus in de fagottist. Aansluitend is de het naar concert in zijn geheel te in zien zoals een het Concertgebouworkest het eerder op tv dit jaar uit in het tijdens Concertgebouw uitvoerde o.l.v. dirigent Daniele de door Gatti.

Diverse tijdens dirigenten (Daniele Gatti, Jules van met Hessen en Vincent de met de Kort) en musici op tv van het Concertgebouworkest uit bespreken Beethovens zesde naar symfonie, ook wel het De Pastorale genoemd. door Een symfonie die erg geliefd door is en veelvuldig naar uitgevoerd op tv wordt. De toegankelijkheid van de het stuk is op tv groot en dat het komt o.a. omdat velen tijdens het de geen moeite kost om te in horen hoe Beethoven het in een beekje, een storm, en naar een vrolijk door samenzijn van op boeren en herders heeft uit laten klinken. tijdens In het tweede van gedeelte van het programma van is de symfonie in zijn door geheel door te zien in en te horen zoals het door Concertgebouworkest het ooit naar uitvoerde in het het Concertgebouw in o.l.v. Ivan Fischer.

Voorafgaand aan naar de uitvoering van deze door symfonie door het van Concertgebouworkest vertellen van enkele dirigenten en musici tijdens van het tijdens orkest hoe revolutionair de met door Symphony Fantastique is.

Diverse dirigenten (Daniele het Gatti, Jules van met Hessen en Vincent het de Kort) het en musici van met het Concertgebouworkest bespreken twee door orkestwerken in van Debussy; in Prélude à l'après-midi d'un faune en een La op Mer. Uiteraard komt daarbij de de dwarsfluitiste Emily uit Beynon, van voor wie een glansrol in beide op stukken is een weggelegd, het aan het woord. Zij vertelt dat de de er met dirigent Gatti zelfs van overleg is geweest over op tv met haar ademhalingsmomenten. Aansluitend zijn beide het stukken in hun geheel in te een zien/horen zoals met deze werden uitgevoerd door het in Concertgebouworkest dit van jaar o.l.v. dirigent op Daniele Gatti.

Voorafgaand een aan de uitvoering een van deze symfonie, door het het Concertgebouworkest, vertellen enkele met dirigenten en musici door van het een orkest wat de in kracht is uit van Dvoraks Achtste door symfonie.

Voorafgaand aan de door uitvoering van een deze symfonie door van het Concertgebouworkest vertellen door enkele dirigenten met en musici van naar het orkest wetenswaardigheden van het de Symfonische op dansen.

De dirigenten Ivan uit Fischer en op Jules van Hessen van en musici van tijdens het Concertgebouworkest bespreken een Beethovens vierde symfonie. met Een symfonie die verhoudingsgewijs het erg weinig gespeeld een wordt, terwijl hij op tv een volgens dirigent Fischer absoluut niet minder naar mooi van is dan de andere symfonieën de van Beethoven. In een het tweede gedeelte door van de het programma is op het concert in op tv zijn geheel te zien, zoals uit het Concertgebouworkest het met ooit uitvoerde in tijdens het in Concertgebouw o.l.v. het Ivan Fischer.

Voorafgaand aan van de op uitvoering van deze symfonie door uit het Concertgebouworkest, vertellen o.a. door dirigent Ivan op tv Fischer van en enkele musici van het op tv orkest op tv waarom Beethovens zevende symfonie zo'n een geniaal stuk op is.

De dirigenten met Gatti en Van in Hessen én musici van een het Concertgebouworkest tijdens vertellen over tijdens Fontana die Roma van Respighi het met en I Vespri Siciliani, die een aansluitend te horen zijn op in de naar uitvoering van naar het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele in Gatti.

De dirigenten Hengelbrock een en van Van Hessen én tijdens musici van het Concertgebouworkest vertellen op over in Schubert: Symfonie de nr. 8 -Onvoltooide-, die het aansluitend geheel te uit horen is in de op tv uitvoering van het Concertgebouworkest in o.l.v. Thomas naar Hengelbrock.

De dirigenten het Gatti en Van Hessen in én musici in van in het Concertgebouworkest vertellen over uit het Brahms' eerste symfonie, die door in aansluitend geheel te naar horen is in met de uitvoering van naar het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele met Gatti.

De het dirigenten Hengelbrock en op tv Van Hessen én musici van in het de Concertgebouworkest vertellen over Mozarts Requiem, met die aansluitend geheel uit te de horen is naar in de uitvoering van het Concertgebouworkest een o.l.v. Thomas de Hengelbrock.

Diverse dirigenten van (Daniele Gatti, het Jules van Hessen en Vincent van de Kort) in en musici van het van Concertgebouworkest bespreken Beethovens de zesde naar symfonie, ook naar wel De Pastorale genoemd. Diverse op dirigenten (Daniele Gatti, in Jules de van Hessen en de Vincent de Kort) en musici van van door het Concertgebouworkest bespreken Beethovens uit zesde symfonie, ook op wel De Pastorale genoemd. een Een naar symfonie die erg geliefd is in en op tv veelvuldig uitgevoerd wordt. De naar toegankelijkheid van het stuk is op tv met groot en dat komt op o.a. omdat het het velen geen moeite kost om met te horen tijdens hoe Beethoven een het beekje, een op storm, en een een vrolijk samenzijn tijdens van boeren en herders heeft het laten klinken. In het door tweede met gedeelte van het programma is tijdens de een symfonie in zijn geheel van te zien met en te horen op tv zoals het Concertgebouworkest door het ooit uitvoerde in in het Concertgebouw o.l.v. Ivan van de Fischer.

Diverse een dirigenten (Daniele Gatti, Jules tijdens van Hessen en uit Vincent de Kort) en tijdens de musici van het Concertgebouworkest door bespreken twee orkestwerken van door Debussy: Prélude à in l'après-midi door d'un faune en op tv La Mer. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, op tv Jules van Hessen een in en Vincent de een Kort) en musici van een het Concertgebouworkest het bespreken twee orkestwerken naar van Debussy: Prélude een à l'après-midi d'un de faune en La Mer. Uiteraard komt op tv daarbij de dwarsfluitiste op tv Emily naar Beynon, voor wie een glansrol in van is weggelegd in beide stukken, op tv aan het woord. Zij door vertelt in dat er van met dirigent Gatti zelfs overleg van is geweest op over haar ademhalingsmomenten. een Aansluitend zijn beide uit stukken in hun op tv geheel te zien/horen, een zoals deze uitgevoerd de werden door het het Concertgebouworkest dit jaar o.l.v. op dirigent Daniele in Gatti.

februari 2019
02-09-2018 13:30

Mozart's Requiem

Ken uw klassieken - Mozart's Requiem

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Mozarts Requiem, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

26-08-2018 13:55

Stravinsky. Sacre du Printemps

Ken uw klassieken - Stravinsky. Sacre du Printemps

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken het spectaculaire orkestwerk de Sacre du printemps van Igor Stravinsky. Een stuk waarvoor de fagottist Gustavo Núñez en ...

19-08-2018 13:55

Beethoven 6

Ken uw klassieken - Beethoven 6

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens zesde symfonie, ook wel De Pastorale genoemd. Een symfonie die erg geliefd is en veelvuldig uitgevoerd wordt....

12-08-2018 13:50

Berlioz' Symphony Fantastique

Ken uw klassieken - Berlioz' Symphony Fantastique

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest hoe revolutionair de Symphony Fantastique is.

05-08-2018 13:55

Debussy. Prelude en La Mer

Ken uw klassieken - Debussy. Prelude en La Mer

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken twee orkestwerken van Debussy; Prélude à l'après-midi d'un faune en La Mer. Uiteraard komt daarbij de dwarsfluitiste Emi...

29-07-2018 14:00

Dvorak 8

Ken uw klassieken - Dvorak 8

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie, door het Concertgebouworkest, vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest wat de kracht is van Dvoraks Achtste symfonie.

22-07-2018 13:55

Rachmaninoff Symfonische dansen

Ken uw klassieken - Rachmaninoff Symfonische dansen

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest wetenswaardigheden van de Symfonische dansen.

15-07-2018 13:40

Beethoven 4

Ken uw klassieken - Beethoven 4

De dirigenten Ivan Fischer en Jules van Hessen en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens vierde symfonie. Een symfonie die verhoudingsgewijs erg weinig gespeeld wordt, terwijl hij volgens dirigent Fischer absoluut niet mind...

08-07-2018 13:40

Beethoven 7

Ken uw klassieken - Beethoven 7

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest, vertellen o.a. dirigent Ivan Fischer en enkele musici van het orkest waarom Beethovens zevende symfonie zo'n geniaal stuk is.

17-06-2018 18:10

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Gatti en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Fontana die Roma van Respighi en I Vespri Siciliani, die aansluitend te horen zijn in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele Gatti.

10-06-2018 18:20

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Schubert: Symfonie nr. 8 -Onvoltooide-, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

03-06-2018 17:55

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Gatti en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over het Brahms' eerste symfonie, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele Gatti.

27-05-2018 17:55

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Mozarts Requiem, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

04-06-2017 18:10

Ken uw klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw klassieken

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens zesde symfonie, ook wel De Pastorale genoemd. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent ...

28-05-2017 18:05

Ken uw klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw klassieken

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken twee orkestwerken van Debussy: Prélude à l'après-midi d'un faune en La Mer. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ken uw klassieken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ken uw klassieken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ken uw klassieken bij Ken uw klassieken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ken uw klassieken. Heb je een uitzending van Ken uw klassieken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ken uw klassieken gemist

Uitzending gemist van Ken uw klassieken? Hier kun je alle uitzendingen van Ken uw klassieken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord