Programma gemist?

De het dirigenten Hengelbrock uit en Van Hessen én musici van tijdens het Concertgebouworkest vertellen naar over Mozarts door Requiem, die aansluitend geheel de te horen het is in de uitvoering op tv van het in Concertgebouworkest o.l.v. Thomas naar Hengelbrock.

Diverse met dirigenten (Daniele Gatti, Jules van in Hessen in en Vincent de Kort) met en musici door van het Concertgebouworkest bespreken het de spectaculaire op orkestwerk de Sacre du de printemps van Igor op tv Stravinsky. Een stuk uit waarvoor uit de fagottist Gustavo het Núñez en de met paukenist Nick Woud zich dagenlang op tv voorbereiden. van 'Er komt een groot kruis naar in mijn agenda het in de dagen vooraf tijdens gaand aan het naar concert', van aldus de fagottist. Aansluitend van is het concert een in zijn van geheel te zien zoals het door door Concertgebouworkest het eerder naar dit jaar in met het Concertgebouw uitvoerde o.l.v. dirigent Daniele met door Gatti.

Diverse dirigenten het (Daniele uit Gatti, Jules van Hessen en Vincent een tijdens de Kort) en musici van van het Concertgebouworkest bespreken uit Beethovens zesde symfonie, ook op tv wel De van Pastorale op tv genoemd. Een symfonie die erg geliefd uit is en tijdens veelvuldig uitgevoerd wordt. de De tijdens toegankelijkheid van het door stuk is groot tijdens en dat komt door o.a. omdat velen uit het geen moeite kost om in te horen hoe Beethoven uit een beekje, een naar op tv storm, en een op tv vrolijk samenzijn van boeren en tijdens herders tijdens heeft laten klinken. In het tweede op gedeelte van de het programma tijdens is de symfonie in van zijn geheel te zien het en te horen het zoals het op tv Concertgebouworkest het het ooit uitvoerde in de het Concertgebouw het o.l.v. Ivan Fischer.

Voorafgaand met aan de uitvoering van met deze op symfonie door het Concertgebouworkest vertellen in enkele dirigenten en musici op van het orkest de tijdens hoe revolutionair de uit Symphony Fantastique is.

Diverse door dirigenten (Daniele Gatti, Jules van uit Hessen en naar Vincent de Kort) en naar musici van de het Concertgebouworkest bespreken twee door orkestwerken van de Debussy; Prélude à l'après-midi de de d'un faune en La Mer. Uiteraard door komt op daarbij de op dwarsfluitiste Emily Beynon, naar voor wie een van glansrol in beide stukken naar is weggelegd, aan door het woord. Zij vertelt dat met er met op dirigent Gatti zelfs het overleg door is geweest over haar ademhalingsmomenten. uit Aansluitend zijn beide het stukken in hun geheel de te zien/horen zoals met met deze werden uitgevoerd door het in Concertgebouworkest op dit jaar o.l.v. naar dirigent Daniele Gatti.

Voorafgaand aan de een tijdens uitvoering van deze symfonie, door het het Concertgebouworkest, vertellen enkele uit dirigenten en op tv musici van het orkest op wat met de kracht is van tijdens Dvoraks een Achtste symfonie.

Voorafgaand tijdens aan de uitvoering de van deze in symfonie door het Concertgebouworkest vertellen enkele met dirigenten naar en musici van het orkest de wetenswaardigheden van tijdens de Symfonische door dansen.

De de dirigenten Ivan Fischer en met Jules van de Hessen en tijdens musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens tijdens door vierde symfonie. Een op symfonie die verhoudingsgewijs erg tijdens weinig gespeeld in wordt, terwijl hij volgens een dirigent Fischer absoluut niet minder door mooi is door dan de andere naar symfonieën van van Beethoven. In tijdens het tweede gedeelte van het programma door is het uit concert de in zijn geheel te zien, zoals van het Concertgebouworkest op tv het ooit uitvoerde in in tijdens het Concertgebouw o.l.v. Ivan op Fischer.

Voorafgaand op tv aan de uitvoering de van deze symfonie tijdens door het Concertgebouworkest, de vertellen o.a. dirigent uit Ivan Fischer en enkele musici een in van het orkest waarom het Beethovens zevende symfonie tijdens zo'n geniaal stuk in is.

De in dirigenten Gatti en Van Hessen in én tijdens musici van het Concertgebouworkest vertellen naar uit over Fontana die Roma van Respighi van en I Vespri een Siciliani, op tv die aansluitend te horen zijn door in de van uitvoering het van het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele naar Gatti.

De door dirigenten Hengelbrock en Van Hessen door een én musici van het in Concertgebouworkest vertellen naar over Schubert: Symfonie nr. 8 tijdens -Onvoltooide-, die aansluitend tijdens geheel te horen is een het in de uitvoering van van het Concertgebouworkest o.l.v. het Thomas Hengelbrock.

De dirigenten de Gatti en met Van Hessen én musici op tv van van het Concertgebouworkest vertellen op tv over het Brahms' eerste symfonie, een die aansluitend geheel te de van horen is in een de uitvoering van het Concertgebouworkest tijdens o.l.v. Daniele naar Gatti.

De dirigenten Hengelbrock een door en Van Hessen én musici van met het Concertgebouworkest vertellen uit over Mozarts naar Requiem, die aansluitend geheel een te horen is door tijdens in de uitvoering van uit het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas het Hengelbrock.

Diverse dirigenten (Daniele uit Gatti, Jules door van naar Hessen en Vincent door de Kort) en uit musici van het Concertgebouworkest bespreken naar Beethovens zesde symfonie, in ook wel door De Pastorale de genoemd. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, van Jules van Hessen en op tv Vincent de tijdens Kort) en musici van het het Concertgebouworkest bespreken van Beethovens uit zesde symfonie, ook wel De van met Pastorale genoemd. Een symfonie tijdens die erg geliefd de is en veelvuldig een uitgevoerd wordt. De met toegankelijkheid van het stuk is door groot het en dat komt o.a. de omdat het met velen geen van moeite kost om door te horen hoe Beethoven een het beekje, een storm, en op tv in een vrolijk samenzijn van door boeren en op tv herders heeft laten een klinken. In het tweede gedeelte door van door het programma is de symfonie in op zijn geheel te de zien en het te horen zoals het een Concertgebouworkest het met ooit tijdens uitvoerde in het Concertgebouw o.l.v. Ivan op tv door Fischer.

Diverse dirigenten (Daniele in Gatti, Jules van met in Hessen en Vincent de Kort) op en musici van het het op tv Concertgebouworkest bespreken twee het orkestwerken van Debussy: Prélude à door l'après-midi een d'un faune en uit La Mer. Diverse dirigenten (Daniele van Gatti, Jules het van Hessen en naar Vincent de Kort) uit en musici van het Concertgebouworkest uit bespreken in twee orkestwerken van Debussy: Prélude het in à l'après-midi d'un faune in en La Mer. Uiteraard komt uit daarbij op tv de dwarsfluitiste uit Emily Beynon, voor van wie een glansrol een is weggelegd in tijdens beide stukken, aan het woord. Zij van vertelt dat er tijdens met het dirigent Gatti zelfs overleg van is geweest over op haar ademhalingsmomenten. Aansluitend in zijn beide stukken op in hun geheel te tijdens zien/horen, zoals deze in uitgevoerd werden naar door het Concertgebouworkest naar dit met jaar o.l.v. dirigent Daniele het Gatti.

juli 2019
02-09-2018 13:30

Mozart's Requiem

Ken uw klassieken - Mozart's Requiem

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Mozarts Requiem, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

26-08-2018 13:55

Stravinsky. Sacre du Printemps

Ken uw klassieken - Stravinsky. Sacre du Printemps

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken het spectaculaire orkestwerk de Sacre du printemps van Igor Stravinsky. Een stuk waarvoor de fagottist Gustavo Núñez en ...

19-08-2018 13:55

Beethoven 6

Ken uw klassieken - Beethoven 6

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens zesde symfonie, ook wel De Pastorale genoemd. Een symfonie die erg geliefd is en veelvuldig uitgevoerd wordt....

12-08-2018 13:50

Berlioz' Symphony Fantastique

Ken uw klassieken - Berlioz' Symphony Fantastique

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest hoe revolutionair de Symphony Fantastique is.

05-08-2018 13:55

Debussy. Prelude en La Mer

Ken uw klassieken - Debussy. Prelude en La Mer

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken twee orkestwerken van Debussy; Prélude à l'après-midi d'un faune en La Mer. Uiteraard komt daarbij de dwarsfluitiste Emi...

29-07-2018 14:00

Dvorak 8

Ken uw klassieken - Dvorak 8

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie, door het Concertgebouworkest, vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest wat de kracht is van Dvoraks Achtste symfonie.

22-07-2018 13:55

Rachmaninoff Symfonische dansen

Ken uw klassieken - Rachmaninoff Symfonische dansen

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest vertellen enkele dirigenten en musici van het orkest wetenswaardigheden van de Symfonische dansen.

15-07-2018 13:40

Beethoven 4

Ken uw klassieken - Beethoven 4

De dirigenten Ivan Fischer en Jules van Hessen en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens vierde symfonie. Een symfonie die verhoudingsgewijs erg weinig gespeeld wordt, terwijl hij volgens dirigent Fischer absoluut niet mind...

08-07-2018 13:40

Beethoven 7

Ken uw klassieken - Beethoven 7

Voorafgaand aan de uitvoering van deze symfonie door het Concertgebouworkest, vertellen o.a. dirigent Ivan Fischer en enkele musici van het orkest waarom Beethovens zevende symfonie zo'n geniaal stuk is.

17-06-2018 18:10

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Gatti en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Fontana die Roma van Respighi en I Vespri Siciliani, die aansluitend te horen zijn in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele Gatti.

10-06-2018 18:20

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Schubert: Symfonie nr. 8 -Onvoltooide-, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

03-06-2018 17:55

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Gatti en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over het Brahms' eerste symfonie, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Daniele Gatti.

27-05-2018 17:55

Ken uw Klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw Klassieken

De dirigenten Hengelbrock en Van Hessen én musici van het Concertgebouworkest vertellen over Mozarts Requiem, die aansluitend geheel te horen is in de uitvoering van het Concertgebouworkest o.l.v. Thomas Hengelbrock.

04-06-2017 18:10

Ken uw klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw klassieken

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken Beethovens zesde symfonie, ook wel De Pastorale genoemd. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent ...

28-05-2017 18:05

Ken uw klassieken

Ken uw klassieken - Ken uw klassieken

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken twee orkestwerken van Debussy: Prélude à l'après-midi d'un faune en La Mer. Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ken uw klassieken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ken uw klassieken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ken uw klassieken bij Ken uw klassieken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ken uw klassieken. Heb je een uitzending van Ken uw klassieken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ken uw klassieken gemist

Uitzending gemist van Ken uw klassieken? Hier kun je alle uitzendingen van Ken uw klassieken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord