Programma gemist?

Vanwege het landskampioenschap met een van Feyenoord zendt NPO 1 het vanavond de in Powned-documentaire Feyenoord Op met 1 uit. De geplande van aflevering van Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger een Castricum door leeft mee met een aantal het een karakteristieke fans van de uit club in de laatste weken in van dit het seizoen. Van de een spanning en de de voorpret tijdens de de laatste competitierondes tot aan door de het huldiging op met de Coolsingel. Rutger gaat op zoek met naar de in achtergrond tijdens van hun liefde voor in de club en naar met de heerlijke spanning in van op tv het bijna weer kampioen zijn. de Verschillende mensen, naar verbonden door hun club, maar op ieder met hun op tv eigen van verhaal. Want tijdens Feyenoord is meer dan het een voetbalclub. van Het is voor menig Rotterdammer van alles.

januari 2020
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!