Programma gemist?

Vanwege het landskampioenschap uit een van Feyenoord zendt het NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord met naar Op 1 uit. De door geplande aflevering Spoorloos wordt de later dit in jaar uitgezonden. Rutger Castricum een leeft mee met een aantal op tv karakteristieke fans van een de club in met door de laatste weken van dit op seizoen. Van de spanning door in en de voorpret in tijdens de laatste uit competitierondes tot aan de naar huldiging op met de Coolsingel. Rutger gaat op door zoek naar de naar achtergrond van hun uit liefde de voor de club en naar de met met heerlijke spanning van het uit bijna weer door kampioen zijn. Verschillende mensen, verbonden door door hun club, op maar in ieder met hun eigen verhaal. Want door Feyenoord is meer tijdens dan op tv een voetbalclub. tijdens Het is voor op tv menig Rotterdammer alles.

januari 2021
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!