Programma gemist?

Vanwege uit het landskampioenschap het van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond naar de op Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. op tv De uit geplande aflevering Spoorloos de wordt later dit in jaar uitgezonden. Rutger Castricum met leeft mee met in een aantal karakteristieke de fans van de uit club in de de laatste weken van dit tijdens seizoen. Van de van spanning en de het voorpret met tijdens de laatste competitierondes tot de aan de door huldiging op de met Coolsingel. Rutger gaat op op zoek naar de achtergrond een van hun liefde door voor tijdens de club en naar met de heerlijke spanning van in op het bijna weer kampioen zijn. op tv Verschillende mensen, verbonden door de hun club, uit maar ieder met hun op tv eigen verhaal. door Want op Feyenoord is meer dan een in voetbalclub. Het op is voor menig Rotterdammer in alles.

september 2020
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!