Programma gemist?

Vanwege in het landskampioenschap van van Feyenoord zendt NPO 1 in vanavond de met Powned-documentaire Feyenoord met Op 1 uit. De geplande aflevering het Spoorloos naar wordt later tijdens dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee tijdens met van een aantal karakteristieke fans met van het de club in in de laatste weken van in dit seizoen. op tv Van de spanning en de voorpret het tijdens de laatste een competitierondes tot aan met de een huldiging op uit de Coolsingel. Rutger gaat op zoek de naar de achtergrond een van hun het liefde op voor de club naar en naar de heerlijke spanning een van het tijdens bijna weer kampioen zijn. Verschillende op door mensen, verbonden door hun club, maar op tv ieder met een hun eigen verhaal. uit Want het Feyenoord is meer dan een voetbalclub. met Het is voor van menig in Rotterdammer alles.

september 2021
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!