Programma gemist?

Vanwege op het landskampioenschap van van Feyenoord zendt NPO tijdens 1 vanavond met de Powned-documentaire Feyenoord Op uit 1 uit. De naar geplande aflevering Spoorloos wordt later tijdens dit jaar uitgezonden. Rutger uit Castricum leeft mee met de met een aantal karakteristieke fans van naar de in club in de laatste in weken van dit op seizoen. Van tijdens de spanning en de voorpret naar tijdens de tijdens laatste de competitierondes tot aan in de huldiging op op de Coolsingel. Rutger gaat op zoek in naar de het achtergrond van hun liefde uit voor van de club en op naar de heerlijke door spanning van door het bijna weer een kampioen zijn. Verschillende mensen, verbonden door op hun club, het maar ieder met van hun het eigen verhaal. Want Feyenoord tijdens is meer dan een op voetbalclub. Het uit is voor in menig Rotterdammer alles.

mei 2021
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!