Programma gemist?

Vanwege een het landskampioenschap van Feyenoord de zendt naar NPO 1 vanavond de Powned-documentaire de Feyenoord de Op 1 uit. De het geplande aflevering Spoorloos wordt later het dit van jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee uit met een aantal de karakteristieke fans van uit de club het in de laatste het weken van dit seizoen. de Van de spanning het en de uit voorpret tijdens de laatste met competitierondes tot op aan de huldiging het op uit de Coolsingel. Rutger het gaat op zoek naar de achtergrond het van hun liefde door voor de club in en het naar de heerlijke door spanning van het bijna in weer kampioen zijn. met Verschillende mensen, verbonden op door hun club, in maar ieder met hun door op eigen verhaal. Want uit Feyenoord is meer dan een een voetbalclub. door Het is voor menig Rotterdammer tijdens alles.

mei 2020
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!