Programma gemist?

Vanwege het het landskampioenschap van door Feyenoord zendt NPO naar 1 vanavond in de Powned-documentaire Feyenoord Op met 1 uit. De geplande door aflevering Spoorloos tijdens wordt later dit tijdens jaar uitgezonden. Rutger Castricum door leeft mee op met een aantal naar karakteristieke fans van door de club in de laatste weken van in van dit seizoen. Van de spanning in en een de voorpret door tijdens de laatste competitierondes van tot aan tijdens de huldiging op de tijdens Coolsingel. Rutger gaat op zoek op tv naar de achtergrond tijdens met van hun liefde uit voor de club en het naar de heerlijke spanning naar van door het bijna weer kampioen zijn. Verschillende uit door mensen, verbonden door tijdens hun club, maar ieder met de hun de eigen verhaal. Want Feyenoord een is meer dan een naar voetbalclub. Het is voor in op menig Rotterdammer alles.

oktober 2021
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!