Programma gemist?

Vanwege met het landskampioenschap van Feyenoord van zendt NPO 1 vanavond van de Powned-documentaire op tv Feyenoord Op 1 uit. uit tijdens De geplande aflevering een Spoorloos wordt later uit dit jaar uitgezonden. Rutger in Castricum leeft mee met een aantal van karakteristieke fans van van de in club in de laatste op tv weken van in dit seizoen. Van de in spanning en naar de voorpret tijdens de door laatste competitierondes tot met aan de huldiging op op de Coolsingel. van Rutger gaat door op zoek naar de een achtergrond van hun liefde met voor de club een en naar de met heerlijke naar spanning van het bijna de weer kampioen een zijn. Verschillende mensen, verbonden door een hun club, maar tijdens ieder met hun op tv eigen verhaal. Want op tv Feyenoord tijdens is meer door dan een voetbalclub. Het tijdens is voor een menig Rotterdammer alles.

februari 2020
15-05-2017 21:15

Docu: Feyenoord Op 1

Feyenoord Op 1 - Feyenoord Op 1

Vanwege het landskampioenschap van Feyenoord zendt NPO 1 vanavond de Powned-documentaire Feyenoord Op 1 uit. De geplande aflevering Spoorloos wordt later dit jaar uitgezonden. Rutger Castricum leeft mee met een aantal karakteristieke fans ...

Feyenoord Op 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feyenoord Op 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feyenoord Op 1 bij Feyenoord Op 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feyenoord Op 1. Heb je een uitzending van Feyenoord Op 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feyenoord Op 1 gemist

Uitzending gemist van Feyenoord Op 1? Hier kun je alle uitzendingen van Feyenoord Op 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!