Programma gemist?

Wat op tv is de tijdens aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen de mensen in door de zee? Een filosofisch-essayistische in en door persoonlijke verkenning van Coco op tv Schrijber naar de schoonheid op én tijdens het gevaar van de zee. Van met haar broer Lex, tijdens die niet is uit teruggekeerd van tijdens een duikvakantie, het naar de Mexicaanse zeesurfer in Miguel die op zoek van is op naar vrijheid, naar de Britse het Rebecca die van een het cruiseschip is op tv verdwenen. Allemaal hebben ze van hun op eigen redenen met om de zee als van laatste toevluchtsoord te naar zien. De zee kan schitterend de van en onschuldig zijn en een een volgend moment een uit verwoestende de kracht hebben. Meanderend op, in op tv en boven water uit probeert Schrijber dit ongrijpbare op tv spanningsveld op te doorgronden. In How op tv To Meet a uit Mermaid verbindt de zee tijdens de levens van het Rebecca, de Lex en Miguel die zich afspelen een in, op tv op en onder het op tv wateroppervlak. in De zee is een het psychopaat van het van zuiverste water: zowel door schoonheid als gevaar, vriend door als vijand. Via de tijdens stemming van het op tv het water wordt de kijker deelgenoot in van de twijfels, met verdriet met en moed van op de hoofdpersonen die hulp op tv zoeken bij de de oceaan. Ook regisseur Coco het Schrijber richt zich tot de tijdens de oceaan voor antwoorden over haar met verdwenen broer, maar een hoe begripvol, van krachtig uit of rustgevend de zee ook is, op tv uiteindelijk is tijdens zij gewoon op water en op tv onverschillig voor onze vragen. uit Rebecca, Lex op tv en Miguel en hun nabestaanden moeten op tv uit zichzelf zien te het redden.

maart 2021
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!