Programma gemist?

Wat is de van met aantrekkingskracht van water? Waarom het verdwijnen mensen in de zee? in Een op tv filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning door van Coco Schrijber naar op tv een de schoonheid én door het gevaar van de zee. Van het haar van broer Lex, die niet de is teruggekeerd tijdens van een duikvakantie, naar de Mexicaanse naar zeesurfer Miguel door die op zoek door is naar vrijheid, de naar de de Britse Rebecca die uit van een cruiseschip door is verdwenen. Allemaal op hebben ze hun eigen redenen naar om met de zee als laatste het toevluchtsoord te een zien. De zee kan schitterend van een en onschuldig zijn en een volgend op moment van een verwoestende kracht hebben. Meanderend van op, in en in in boven water probeert Schrijber dit ongrijpbare van spanningsveld te met doorgronden. In How To op Meet a Mermaid een verbindt de zee op de in levens van Rebecca, Lex en een Miguel die door zich afspelen in, op op tv en met onder het wateroppervlak. tijdens De zee is een door psychopaat van het op zuiverste water: zowel schoonheid als naar een gevaar, vriend als van vijand. Via de stemming door van het water wordt de de kijker het deelgenoot van de twijfels, verdriet het en moed van naar de hoofdpersonen die door hulp zoeken tijdens bij de oceaan. een Ook regisseur van Coco Schrijber richt zich tot in de een oceaan voor in antwoorden over haar verdwenen broer, uit maar naar hoe begripvol, krachtig of rustgevend de naar zee ook naar is, een uiteindelijk is zij het gewoon water en onverschillig voor in onze naar vragen. Rebecca, Lex en op tv Miguel en hun nabestaanden moeten een tijdens zichzelf zien te door redden.

december 2021
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!