Programma gemist?

Wat is uit de aantrekkingskracht naar van water? Waarom de verdwijnen mensen op tv in de zee? Een filosofisch-essayistische en de persoonlijke van verkenning van Coco Schrijber naar naar de schoonheid tijdens én naar het gevaar van de zee. Van haar van broer met Lex, die niet tijdens is teruggekeerd op tv van een duikvakantie, naar naar de Mexicaanse zeesurfer Miguel die van op zoek is van naar vrijheid, van naar de naar Britse Rebecca die het van een cruiseschip is in verdwenen. Allemaal hebben ze de uit hun eigen redenen naar om de zee als laatste toevluchtsoord door te zien. De tijdens zee van kan schitterend en tijdens onschuldig zijn en van een volgend moment een de verwoestende kracht hebben. Meanderend een op, uit in en een boven water probeert Schrijber dit van ongrijpbare spanningsveld te het doorgronden. In How To Meet op tv op a Mermaid verbindt de zee in de door levens van Rebecca, door Lex en Miguel die zich met afspelen in, uit op en onder de het wateroppervlak. De zee is in naar een psychopaat van op het zuiverste water: zowel schoonheid naar als gevaar, vriend met als vijand. Via de naar stemming van het van water wordt met de een kijker deelgenoot van de twijfels, verdriet op en moed van het naar de hoofdpersonen die hulp de zoeken bij de oceaan. Ook naar de regisseur Coco Schrijber richt zich van tot de oceaan een voor antwoorden over de haar op tv verdwenen broer, maar hoe begripvol, naar krachtig of rustgevend naar de een zee ook is, uiteindelijk naar is zij gewoon met water en onverschillig op tv voor onze vragen. het Rebecca, Lex en Miguel en een door hun nabestaanden moeten zichzelf zien te op een redden.

juni 2021
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!