Programma gemist?

Wat op tv is de aantrekkingskracht tijdens van water? Waarom verdwijnen mensen op in de naar zee? een Een filosofisch-essayistische en persoonlijke met verkenning van Coco Schrijber de naar de schoonheid de én het van gevaar van de de zee. Van haar broer het Lex, die niet is teruggekeerd van van een duikvakantie, op tv een naar de Mexicaanse zeesurfer in Miguel die op zoek naar is naar vrijheid, naar op tv de door Britse Rebecca die van een naar cruiseschip uit is verdwenen. Allemaal van hebben ze hun tijdens eigen redenen om de zee door als op laatste toevluchtsoord te zien. van De zee kan schitterend naar en onschuldig zijn op en een volgend op tv uit moment een verwoestende kracht hebben. door Meanderend op, naar in en boven op water probeert Schrijber dit ongrijpbare tijdens spanningsveld te doorgronden. In op tv de How To Meet a op tv Mermaid verbindt tijdens de zee de levens van Rebecca, op Lex en Miguel in een die zich afspelen met in, op en onder het een wateroppervlak. De zee op is het een psychopaat van het tijdens zuiverste water: zowel schoonheid tijdens als met gevaar, vriend als vijand. Via op tv de stemming van naar het tijdens water wordt de kijker deelgenoot de van tijdens de twijfels, verdriet en moed van op de de hoofdpersonen die hulp zoeken naar bij de een oceaan. Ook de regisseur Coco Schrijber op richt zich tot de op oceaan voor antwoorden over haar uit verdwenen broer, maar met hoe begripvol, in krachtig de of rustgevend de het zee ook is, uiteindelijk is zij door gewoon water van en onverschillig voor op tv onze vragen. Rebecca, door Lex en op Miguel en hun op nabestaanden moeten zichzelf zien te uit het redden.

mei 2020
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!