Programma gemist?

Wat door is de de aantrekkingskracht van water? Waarom het verdwijnen mensen naar in de zee? Een de filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning op van Coco Schrijber naar een de door schoonheid én het gevaar van naar de op tv zee. Van haar broer Lex, die met niet met is teruggekeerd van een duikvakantie, op naar een de Mexicaanse zeesurfer Miguel die op tv op zoek is de naar vrijheid, naar op tv op de Britse Rebecca die van een een cruiseschip is verdwenen. door Allemaal een hebben ze hun eigen redenen van om de op zee als laatste toevluchtsoord het te de zien. De zee kan het schitterend en onschuldig zijn tijdens en een volgend uit moment een verwoestende een kracht hebben. tijdens Meanderend tijdens op, in en een boven water probeert Schrijber uit dit ongrijpbare tijdens spanningsveld te doorgronden. In How To in Meet a het Mermaid verbindt de zee een de levens van Rebecca, op Lex en Miguel naar die zich uit afspelen in in, op en onder op het wateroppervlak. van De zee is een psychopaat van in het zuiverste de water: door zowel schoonheid als gevaar, vriend tijdens als vijand. Via de tijdens stemming in van het water naar wordt de kijker deelgenoot een van de twijfels, verdriet naar en moed met van de hoofdpersonen met die het hulp zoeken bij de het oceaan. Ook regisseur uit Coco Schrijber richt zich tot tijdens de het oceaan voor antwoorden over haar op tv van verdwenen broer, maar in hoe begripvol, krachtig of door rustgevend de zee ook is, met naar uiteindelijk is zij op gewoon water en op onverschillig voor onze vragen. in Rebecca, Lex en Miguel en de hun nabestaanden een moeten op tv zichzelf zien te tijdens redden.

oktober 2020
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!