Programma gemist?

Wat door is de aantrekkingskracht van water? op tv Waarom verdwijnen naar mensen in de zee? de tijdens Een filosofisch-essayistische en persoonlijke van verkenning van Coco Schrijber met naar de schoonheid én van tijdens het gevaar van door de zee. Van haar broer Lex, in die tijdens niet is teruggekeerd van naar een duikvakantie, uit naar de Mexicaanse zeesurfer uit Miguel die op zoek is op naar vrijheid, op naar de Britse door Rebecca die een van een cruiseschip een is verdwenen. Allemaal hebben tijdens ze in hun eigen redenen om op tv de zee als laatste toevluchtsoord op te van zien. De zee kan schitterend met en onschuldig zijn op en een volgend een moment een op tv verwoestende kracht uit hebben. Meanderend in op, in en boven de water probeert Schrijber dit in ongrijpbare spanningsveld het te doorgronden. In How To de Meet a Mermaid verbindt de de zee de een naar levens van Rebecca, Lex en Miguel het die zich afspelen op tv in, op en uit door onder het wateroppervlak. met De zee is het een psychopaat van het zuiverste uit water: zowel op tv schoonheid als tijdens gevaar, vriend als vijand. uit Via de stemming op van het water naar wordt de kijker deelgenoot van uit in de twijfels, verdriet met en moed van het de hoofdpersonen die de hulp zoeken bij de het oceaan. Ook regisseur Coco Schrijber van richt zich tot in op tv de oceaan voor antwoorden over haar in verdwenen broer, maar de hoe begripvol, de krachtig of rustgevend de door het zee ook is, uiteindelijk is zij uit gewoon uit water en onverschillig voor van onze vragen. Rebecca, naar Lex en tijdens Miguel en hun de nabestaanden moeten zichzelf zien uit te met redden.

februari 2020
16-05-2017 22:55

Docu: How to Meet a Mermaid

2Doc: How to meet a mermaid - How to meet a mermaid

Wat is de aantrekkingskracht van water? Waarom verdwijnen mensen in de zee? Een filosofisch-essayistische en persoonlijke verkenning van Coco Schrijber naar de schoonheid én het gevaar van de zee. Van haar broer Lex, die niet is teruggekee...

2Doc: How to meet a mermaid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: How to meet a mermaid bij 2Doc: How to meet a mermaid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: How to meet a mermaid. Heb je een uitzending van 2Doc: How to meet a mermaid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: How to meet a mermaid gemist

Uitzending gemist van 2Doc: How to meet a mermaid? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: How to meet a mermaid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!