Programma gemist?

Ewout laat op tv zich door opsluiten in een Mexicaanse gevangenis met waar tijdens leden van drugskartels worden vastgehouden. van In uit deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden op van het op Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van uit El Chapo. De geruchten een gaan dat deze met gevangenis een nog altijd van van buitenaf door het op kartel wordt bestuurd. Ewout eet op tv met in de gevangenen en een slaapt met hen in van een uit cel. Zo probeert hij te ontdekken op hoe het is tijdens om tijdens in deze gevangenis te de moeten leven en wie het op er nu echt tijdens de regels bepalen.

Ewout laat zich uit opsluiten in een de Mexicaanse gevangenis in waar leden van van drugskartels worden vastgehouden. een In deze zwaarbewaakte gevangenis het zitten naar bendeleden van in het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie een van El Chapo. De geruchten uit gaan naar dat deze de gevangenis nog altijd van buitenaf door uit het kartel wordt tijdens bestuurd. de Ewout eet naar met de gevangenen door en slaapt met hen in een het cel. Zo probeert met hij te ontdekken uit een hoe het is het om in deze op tv gevangenis te moeten uit leven en wie er een nu echt in de regels bepalen.

In Polen bezoekt door van Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier van zitten het ruim 500 mannen in het hechtenis, waarvan er de 15 levenslang hebben. op tv De gedetineerden zitten in 23 uur het per dag in hun het cel en in zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze op tv alleen op door de tralies mag door spreken. in In deze gevangenis zitten ook door veel Nederlandssprekende Polen met vast die altijd van in ons land op hebben uit gewerkt. Drugsgebruik is een op groot probleem op in de strafinrichting. uit De gevangenen proberen de op tv verboden middelen op tv op allerlei manieren het binnen te smokkelen.

In een Polen bezoekt Ewout een de zwaarbewaakte gevangenis. de Hier zitten de ruim 500 mannen in in hechtenis, waarvan er een 15 levenslang hebben. De gedetineerden door zitten van 23 uur per dag in tijdens een hun cel en naar zijn zo gevaarlijk uit dat Ewout ze alleen van door de tralies mag tijdens spreken. In van deze gevangenis zitten ook veel uit het Nederlandssprekende Polen vast met die altijd in een ons land hebben een gewerkt. Drugsgebruik is een groot probleem een in in de strafinrichting. van De gevangenen proberen de verboden de middelen op allerlei manieren uit in binnen te smokkelen.

Deze een week slaapt Ewout in de een La Maison met Centrale d'Antananarivo-gevangenis op op Madagaskar. op tv Hij ligt daar tussen 100 het andere gedetineerden een in een cel. van Deze gevangenis is gebouwd voor op 900 het mensen, maar er op zitten meer dan uit 3000 mensen vast. Er het heerst cholera in en de het pest en als de het donker wordt, op tv komen de ratten naar boven. tijdens De in gevangenen zitten onder de vlooienbeten met en tijdens ziektes.

Deze week slaapt uit Ewout naar in de La uit Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op tijdens Madagaskar. Hij ligt in daar tussen 100 van andere gedetineerden in het een cel. Deze een gevangenis is gebouwd een voor 900 uit mensen, maar er zitten meer tijdens dan van 3000 mensen vast. Er uit heerst op tv cholera en de pest door en als het donker op wordt, door komen de ratten naar boven. De van in gevangenen zitten onder uit de vlooienbeten en op ziektes.

In op tv het plaatsje Porto naar Vehlo in de jungle van van Brazilië zitten naar de zwaarste criminelen tijdens van het door land vast een voor moord, verkrachting, drugshandel de en overvallen. De gevangenis van is op tv overbevolkt en de gevangenen op tv zitten met honderden in de een cel samengepakt. Er de zijn regelmatig de opstanden waarbij naar het voorkomt dat gedetineerden van onthoofd en levend verbrand naar worden op tv in hun cel. naar Twee maanden na een dergelijke uit de opstand is het Ewout en zijn uit de team gelukt om toegang te naar krijgen tot de met gevangenis.

In het plaatsje op Porto Vehlo in naar de jungle van de uit Brazilië zitten de zwaarste criminelen op tv van het land vast tijdens voor van moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. de De gevangenis van is uit overbevolkt en de gevangenen het zitten met honderden in op tv een cel samengepakt. Er in zijn regelmatig opstanden het waarbij het uit voorkomt dat gedetineerden onthoofd uit en levend naar verbrand worden in op tv hun cel. van Twee maanden tijdens na een dergelijke opstand is het op tv een Ewout en zijn team door gelukt om toegang te met krijgen tot de naar gevangenis.

De uit Koraal Specht-gevangenis op Curaçao een wordt het 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. van Door een de band van in Curaçao met Nederland door willen de gedetineerden niets liever in het dan uitgeleverd worden aan Nederland. uit De op tv omstandigheden zijn er slecht de en de gevangenis staat bekend de om de grootschalige naar corruptie. Vorig jaar met is er naar vanuit de bewaarders een tijdens brandbrief naar het de regering in op Nederland met gestuurd om de wantoestanden op tv onder de aandacht een te brengen. Ewout en zijn met team naar zijn de eerste Nederlandse tijdens ploeg die een toegelaten is de tot deze gevangenis. Ewout op tv spreekt onder anderen door een Nederlandse door man die vastzit omdat hij zijn tijdens naar vrouw heeft omgebracht.

De Koraal Specht-gevangenis op tv op Curaçao naar wordt 'De Hel op tv van het Koninkrijk' genoemd. op tv Door tijdens de band een van Curaçao met Nederland willen de een gedetineerden uit niets liever dan uitgeleverd worden een aan van Nederland. De omstandigheden zijn er tijdens slecht en op de gevangenis in staat bekend om de grootschalige op tv corruptie. Vorig jaar op is op er vanuit de met bewaarders een brandbrief naar van de regering in de Nederland gestuurd om de in wantoestanden de onder de aandacht te met brengen. Ewout en op tv zijn tijdens team zijn de eerste Nederlandse de ploeg die toegelaten is met tot deze de gevangenis. Ewout het spreekt onder een anderen een Nederlandse man die vastzit door omdat hij zijn de van vrouw heeft omgebracht.

De naar gevangenis die Ewout op uit de Filipijnen met bezoekt, staat bekend om uit zijn 'dansende op tv gevangenen' die al uit miljoenen keren op YouTube bekeken een zijn. Om door de een gevangenen bezig te houden, moeten op tv de veroordeelde naar moordenaars, drugsdealers en door verkrachters verplicht één de keer per dag dansen. door Het zelfmoordpercentage in van deze tijdens gevangenis is erg hoog en door de een directie heeft haar eigen regels in om naar de orde te bewaken. Bij aankomst van schiet de de directeur in veroordeelde verkrachters door het hun voet, zodat ze van niet in met elkaar worden geslagen de door andere gevangen. op tv Ewout spreekt verschillende gedetineerden en brengt door een er ook de nacht de door.

In de geen enkele gevangenis is het in fijn vertoeven. in Maar sommige de gevangenissen zijn het een ware hel. Vanaf met vanavond wordt het het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In het De Cel' wekelijks een op dinsdag het om 21:30 door uur op RTL 5 herhaald. de In de dit programma in laat Ewout Genemans zich vrijwillig opsluiten het in zes uit van de de meest beruchte van gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die op tv bekend staan de vanwege de op barbaarse omstandigheden zoals tijdens overvolle cellen, slechte hygiëne, door ongedierte en geweld onder de uit gevangenen. In sommige door het gevangenissen heerst er cholera door en de naar pest en komen met de ratten als de het donker wordt naar boven. Ewout bezoekt op tv gevangenissen het in Brazilië, de Filipijnen, op tv Madagaskar, het Curaçao, Polen en Mexico. uit Na maanden van voorbereiding heeft op Ewout het met voor elkaar gekregen naar om drie de dagen in iedere gevangenis tijdens te mogen verblijven. En het hij blijft er naar het ook slapen. Ewout: naar "Ik vond het heel indrukwekkend en op tv op tv bijzonder om dit programma van te maken. Door op er ook te slapen het kom je de heel dichtbij tijdens en dwing je het respect van uit de gevangenen af. in Hierdoor komen uit alle geheimen van uit de gevangenis boven naar water en heb uit ik een uniek kijkje in tijdens gekregen in een wereld waar uit je nooit in met hoopt te belanden. De het eerste nacht dat een tijdens ik een in een van de door gevangenissen het moest slapen heb ik geen naar de oog dicht gedaan. op Het is afschuwelijk de als je in een buitenlandse met gevangenis terecht komt." De door gevangenis die Ewout op in de Filipijnen bezoekt, uit staat bekend tijdens om zijn ‘dansenden door gevangenen’ met die al miljoenen keren op YouTube de bekeken op tv zijn. Om de gevangenen op tv bezig te in houden moeten de op veroordeelde moordenaars, drugsdealers en tijdens verkrachters verplicht in één keer per dag dansen. uit Doe je tijdens dit niet, dan wordt het je door gestraft. Het met zelfmoordpercentage in deze gevangenis is erg op tv op hoog en de directie heeft haar naar eigen regels de om tijdens de orde te bewaken. Om tijdens te zorgen dat veroordeelde door verkrachters, de laagste op in in rang in de een gevangenis, niet in elkaar worden door geslagen een schiet de directeur hen uit bij van aankomst in de tijdens gevangenis uit voorzorg op tv door hun voet. de Zodat de andere gevangenen hen met op tv rust laten. In een 'Beruchte op tv Gevangenissen: Ewout van In De Cel' ervaart de presentator naar de barre omstandigheden uit waarin de gevangenen op tv hun straf naar uitzitten op aan den lijve en brengt er tijdens angstige nachten van door.

Ewout tijdens laat zich in de laatste het van uitzending opsluiten in een gevangenis waar de leden door van drugskartels worden van vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis in zitten bendeleden van op op het Sinaloa-kartel, de van drugsorganisatie van El Chapo. door De geruchten gaan dat deze tijdens gevangenis nog altijd tijdens in van buitenaf door van het kartel wordt bestuurd. Ewout naar eet met het de gevangenen door en slaapt met hen tijdens in een cel. een Zo probeert op tv hij te ontdekken het hoe het is om van in deze gevangenis te op tv moeten leven en wie in er nu van echt op de regels bepalen. In ‘Beruchte Gevangenissen: Ewout op tv In door De Cel’ laat Ewout Genemans uit zich vrijwillig in opsluiten in van zes van van de meest beruchte gevangenissen tijdens ter wereld. naar Gevangenissen die bekend staan vanwege de tijdens barbaarse door omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte in hygiëne, ongedierte en op tv de geweld onder de gevangenen. In van sommige gevangenissen heerst er door cholera en tijdens de pest en komen in de ratten als naar het donker door wordt naar van boven. Ewout bezoekt op tv gevangenissen in Brazilië, de het Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, van Polen en van Mexico. Na maanden van voorbereiding een heeft Ewout met het voor elkaar gekregen om op drie de dagen in iedere door gevangenis te het mogen verblijven. En hij blijft van er ook slapen. Ewout: een “Ik van vond het heel indrukwekkend op en bijzonder om van dit programma te de maken. Door er ook in op te slapen kom je heel dichtbij met en op tv dwing je het een respect van de gevangenen op tv af. Hierdoor op komen alle geheimen van de de gevangenis boven water door en heb ik tijdens op een uniek kijkje gekregen met in een op tv wereld waar je door nooit in hoopt te op belanden. De eerste nacht dat op ik een een in op tv een van de gevangenissen een moest slapen heb in ik geen oog tijdens dicht gedaan. Het is afschuwelijk door de als je in op tv een buitenlandse gevangenis op terecht komt.”

In op Polen bezoekt Ewout een van zwaarbewaakte gevangenis. naar Hier zitten uit ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan op tv door er 15 levenslang hebben. De gedetineerden tijdens zitten 23 met uur van per dag in hun cel op en zijn in zo gevaarlijk een dat Ewout ze alleen door de een tralies mag in spreken. In deze gevangenis met zitten naar ook veel Nederlandssprekende Polen naar vast in die altijd in tijdens ons land hebben gewerkt. Drugsgebruik is op een op tv groot probleem op in de strafinrichting. uit De gevangenen proberen het de verboden middelen op allerlei op manieren binnen te een smokkelen.

Deze naar week slaapt Ewout in de door La Maison Centrale in d'Antananarivo-gevangenis op uit Madagaskar. naar Hij ligt daar tussen 100 andere een naar gedetineerden in een cel. Deze met gevangenis is gebouwd naar voor 900 mensen, maar een met er zitten meer dan uit 3000 mensen van vast. Er heerst cholera en tijdens de pest, en als het het donker in wordt, komen de ratten op tv naar boven. de De het gevangenen zitten onder de vlooienbeten door en ziektes. In van geen enkele een gevangenis is het fijn met vertoeven. Maar van sommige gevangenissen zijn een ware door hel. In het van programma ‘Beruchte Gevangenissen: Ewout uit In op tv De Cel’ laat Ewout Genemans met zich vrijwillig opsluiten de in zes van door de door meest beruchte van gevangenissen ter wereld. Gevangenissen een die bekend staan naar vanwege de barbaarse omstandigheden zoals het overvolle de cellen, slechte hygiëne, ongedierte op tv en geweld onder de een gevangenen. door In sommige gevangenissen heerst er het cholera en de van pest en op komen de ratten als een het donker tijdens wordt naar boven. Ewout bezoekt in gevangenissen in Brazilië, uit de Filipijnen, Madagaskar, met Curaçao, Polen en in een Mexico. Na maanden van in voorbereiding heeft Ewout een het voor elkaar gekregen uit om drie dagen op tv in iedere tijdens gevangenis te mogen een verblijven. En hij blijft op er ook de slapen. Ewout: “Ik vond tijdens het heel indrukwekkend en naar bijzonder het om dit programma te maken. door Door uit er ook te slapen kom in uit je heel dichtbij en in dwing je het respect van met de gevangenen door af. Hierdoor komen in alle geheimen uit van de van gevangenis boven water en heb ik in een met uniek kijkje op tv gekregen in een wereld naar waar je nooit in tijdens hoopt te belanden. De het eerste nacht op tv dat naar ik een in een een van de gevangenissen moest het slapen heb ik geen het het oog dicht gedaan. het Het is afschuwelijk als tijdens je in een buitenlandse naar gevangenis terecht op komt.”

januari 2019
24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

23-01-2018 21:31

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

20-01-2018 17:28

Afl. 1

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 1

De gevangenis die Ewout op de Filipijnen bezoekt, staat bekend om zijn 'dansende gevangenen' die al miljoenen keren op YouTube bekeken zijn. Om de gevangenen bezig te houden, moeten de veroordeelde moordenaars, drugsdealers en verkrachters ...

16-01-2018 21:32

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 21:30 uur op RTL 5 herhaald. In dit progra...

20-06-2017 20:31

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich in de laatste uitzending opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten ...

13-06-2017 20:33

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

06-06-2017 20:33

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-02-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord