Programma gemist?

In van de laatste aflevering van van dit programma laat naar Ewout het Genemans zich opsluiten met in een gevangenis waar leden van tijdens het drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In een deze zwaarbewaakte gevangenis uit zitten bendeleden de van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van uit een El Chapo. De tijdens geruchten gaan dat op tv deze gevangenis nog altijd de van buitenaf in door het kartel tijdens wordt bestuurd. Regels Ewout eet met de uit gevangenen en slaapt met met hen in het een cel. Zo met probeert hij te in ontdekken op tv hoe het is om op in deze gevangenis te door moeten leven en op wie er nu door echt de de regels bepalen.

In Polen met bezoekt Ewout een zwaarbewaakte in gevangenis. een Hier zitten een ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan op een er 15 levenslang hebben. de De gedetineerden zitten 23 naar uur per dag in tijdens hun cel de en zijn een zo gevaarlijk dat Ewout ze in van alleen door de tralies mag in spreken. In deze gevangenis naar zitten van ook veel Nederlandssprekende Polen vast tijdens die altijd het in uit ons land hebben gewerkt. naar Drugsgebruik is een groot probleem door in de strafinrichting. een De gevangenen op proberen door de verboden middelen een op allerlei manieren in binnen te smokkelen.

Deze week met slaapt naar Ewout in de La Maison tijdens Centrale tijdens d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt in daar tussen naar 100 andere gedetineerden in uit een cel. Deze gevangenis naar is gebouwd voor uit 900 de mensen, maar er zitten tijdens meer dan 3000 mensen in op vast. Er heerst cholera en tijdens de door pest en als het de donker wordt, komen de op ratten naar boven. De naar gevangenen zitten het onder de naar vlooienbeten en in ziektes.

In van het plaatsje Porto op Vehlo in de jungle de van een Brazilië zitten de zwaarste criminelen van de het naar land vast voor moord, verkrachting, met naar drugshandel en overvallen. De een gevangenis is overbevolkt naar en de gevangenen zitten met met de honderden in een de cel samengepakt. Er naar zijn regelmatig opstanden waarbij het voorkomt een dat gedetineerden onthoofd de en de levend verbrand worden in naar hun door cel. Twee maanden naar na een dergelijke opstand is in het Ewout en met zijn team gelukt naar om toegang op te krijgen tot de uit gevangenis.

De op Koraal Specht-gevangenis op Curaçao de wordt 'De Hel van door van het Koninkrijk' genoemd. Door op tv de band van het Curaçao met Nederland de willen de op gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden van aan de Nederland. De omstandigheden zijn er van slecht en met de tijdens gevangenis staat bekend uit om de grootschalige corruptie. tijdens Vorig jaar is een er vanuit de bewaarders met een brandbrief tijdens naar de regering in de Nederland gestuurd om het de wantoestanden op onder de uit aandacht te brengen. naar Ewout en zijn team zijn de tijdens eerste op tv Nederlandse ploeg die toegelaten van is met tot deze gevangenis. Ewout naar spreekt onder anderen een tijdens Nederlandse man die in vastzit op tv omdat hij zijn vrouw naar heeft omgebracht.

In in geen enkele gevangenis in is het fijn op vertoeven. Maar sommige gevangenissen van zijn een ware met hel. Vanaf vanavond wordt uit op tv het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout naar In De de Cel' wekelijks op met dinsdag om 20:30 uur in op RTL een 5 herhaald. Berucht In dit programma door laat tijdens Ewout Genemans zich vrijwillig opsluiten met in zes van de uit tijdens meest beruchte gevangenissen ter wereld. een Gevangenissen de die bekend staan vanwege de door barbaarse omstandigheden een zoals overvolle in cellen, slechte hygiëne, ongedierte en de geweld onder uit de gevangenen. In sommige gevangenissen op uit heerst er cholera tijdens en de pest en komen door de ratten van als het donker op wordt naar boven. Locaties Ewout bezoekt de gevangenissen in een Brazilië, de Filipijnen, Madagaskar, door Curaçao, Polen uit en Mexico. naar Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het het voor met elkaar gekregen op om drie dagen in op iedere gevangenis te mogen het verblijven. En hij met blijft de er ook van slapen.

Ewout het laat zich opsluiten in door een Mexicaanse op gevangenis waar leden van drugskartels in door worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis het zitten bendeleden naar van het tijdens Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie het van El op Chapo. De geruchten gaan dat deze met in gevangenis nog altijd van naar buitenaf door het in kartel wordt bestuurd. van Ewout eet met van de gevangenen en slaapt met op hen in door een cel. Zo probeert het hij met te ontdekken de hoe het is door om in deze een gevangenis te moeten leven het en wie op tv er nu echt in de regels bepalen.

Ewout laat in zich opsluiten in een op Mexicaanse uit gevangenis waar leden van drugskartels met worden vastgehouden. tijdens In deze zwaarbewaakte gevangenis uit in zitten bendeleden van het tijdens Sinaloa-kartel, de op tv drugsorganisatie van El Chapo. De naar geruchten gaan dat deze door naar gevangenis nog altijd de van buitenaf door het het kartel wordt bestuurd. Ewout eet uit met de gevangenen in en het slaapt met hen in een naar cel. Zo probeert het hij te tijdens ontdekken hoe het door is om in tijdens deze gevangenis uit te moeten uit leven en wie er nu door echt de regels naar bepalen.

In Polen met bezoekt Ewout het een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten uit ruim in 500 mannen in het hechtenis, waarvan er 15 levenslang een hebben. De de gedetineerden zitten 23 uur met per dag uit in hun door cel en uit zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze naar alleen door de met de tralies mag spreken. In deze gevangenis op zitten door ook veel Nederlandssprekende Polen vast in die altijd in uit ons land het hebben gewerkt. Drugsgebruik tijdens is een groot op probleem in de strafinrichting. naar De gevangenen proberen in de verboden van middelen op een allerlei manieren binnen te met smokkelen.

In door Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte het gevangenis. Hier op zitten ruim 500 het mannen in hechtenis, waarvan een er van 15 levenslang hebben. De met gedetineerden zitten 23 uur naar per dag in naar hun een cel en de zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze een alleen van door de tralies tijdens mag spreken. In deze het gevangenis op zitten ook veel met Nederlandssprekende Polen vast die altijd een in ons de land hebben op tv gewerkt. Drugsgebruik is een in groot probleem in de naar strafinrichting. De gevangenen op proberen de verboden middelen het op tv op allerlei manieren in binnen te smokkelen.

Deze week naar slaapt Ewout in de de La Maison Centrale van d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. op Hij het ligt daar tussen 100 van andere een gedetineerden in een door cel. Deze gevangenis is gebouwd voor met 900 het mensen, maar op er zitten meer dan op 3000 mensen vast. Er heerst naar cholera en de een pest en als een tijdens het donker wordt, naar komen de ratten door naar boven. De gevangenen zitten onder uit de een vlooienbeten en in ziektes.

Deze week een slaapt Ewout in tijdens de La in Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op een Madagaskar. Hij ligt in daar tussen 100 uit andere gedetineerden in uit een cel. Deze gevangenis de is naar gebouwd voor 900 mensen, op maar er zitten in meer dan uit 3000 mensen vast. Er in heerst cholera en de op pest en op tv als door het donker wordt, komen de ratten de naar uit boven. De op tv gevangenen zitten onder de een vlooienbeten en de ziektes.

In op het plaatsje Porto in Vehlo in in de jungle van in Brazilië zitten de tijdens zwaarste criminelen van het land vast door voor moord, verkrachting, naar in drugshandel en overvallen. De de gevangenis is overbevolkt en door de gevangenen zitten tijdens met honderden in een naar cel door samengepakt. Er zijn de regelmatig opstanden waarbij het het voorkomt dat uit gedetineerden onthoofd tijdens en levend verbrand het worden in hun cel. in Twee maanden na een dergelijke naar opstand is op tv het Ewout en zijn naar team gelukt om door toegang het te krijgen uit tot de gevangenis.

In uit het plaatsje Porto uit Vehlo in in de jungle van op Brazilië zitten de zwaarste op criminelen van het land vast met van voor moord, verkrachting, drugshandel en het overvallen. De gevangenis uit is uit overbevolkt en de naar gevangenen zitten met op tv honderden in een van cel samengepakt. Er zijn regelmatig het opstanden waarbij tijdens het voorkomt dat uit gedetineerden onthoofd en levend tijdens verbrand worden tijdens in hun cel. Twee uit maanden na een een dergelijke opstand is het een Ewout en zijn met team op gelukt om toegang op tv te krijgen tot de uit gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis in op op tv Curaçao wordt 'De Hel in van met het Koninkrijk' genoemd. met Door de band van Curaçao met op Nederland willen de een naar gedetineerden niets liever dan uitgeleverd de worden uit aan Nederland. De met omstandigheden zijn er slecht tijdens en de gevangenis staat de bekend om de naar grootschalige in corruptie. Vorig jaar is er uit vanuit de bewaarders een door brandbrief naar de een regering in op Nederland gestuurd een om de wantoestanden onder de tijdens met aandacht te brengen. Ewout met en zijn team zijn met de eerste Nederlandse met ploeg die toegelaten het is tot deze de gevangenis. uit Ewout spreekt onder met anderen een Nederlandse op man die vastzit omdat met hij zijn vrouw op heeft omgebracht.

januari 2020
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!