Programma gemist?

Ewout laat zich naar opsluiten in het een Mexicaanse gevangenis met waar leden van drugskartels tijdens worden vastgehouden. In op deze zwaarbewaakte met gevangenis tijdens zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, door de drugsorganisatie van door El Chapo. de De geruchten gaan naar dat deze gevangenis nog altijd door van buitenaf door met het kartel wordt in op bestuurd. Ewout eet met de tijdens gevangenen en slaapt met in hen in tijdens een cel. door Zo probeert hij te ontdekken naar hoe het in is het om in deze gevangenis te moeten een leven en wie uit er door nu echt de regels een bepalen.

Ewout uit laat zich in opsluiten in een Mexicaanse gevangenis het waar leden van drugskartels op worden vastgehouden. in In deze zwaarbewaakte naar gevangenis zitten bendeleden van door het Sinaloa-kartel, de met drugsorganisatie van uit El Chapo. met De geruchten tijdens gaan dat deze naar gevangenis nog altijd van op buitenaf door het kartel door wordt bestuurd. Ewout eet met met de gevangenen tijdens en slaapt met tijdens hen in op een cel. Zo het probeert hij naar te ontdekken hoe het het is om in deze op tv gevangenis een te moeten leven het en wie er nu naar echt de regels op tv bepalen.

In door Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte met gevangenis. Hier tijdens zitten een ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan op tv er 15 naar levenslang hebben. De de gedetineerden zitten uit 23 uur per met dag in hun in cel en zijn zo gevaarlijk uit dat door Ewout ze de alleen door de tralies mag spreken. tijdens In deze van gevangenis in zitten ook veel Nederlandssprekende Polen de vast die altijd door in ons uit land hebben gewerkt. een Drugsgebruik is een groot probleem de in de strafinrichting. met op De gevangenen proberen de verboden middelen door op tijdens allerlei manieren binnen te in smokkelen.

In Polen in bezoekt Ewout een zwaarbewaakte een gevangenis. Hier op tv zitten ruim 500 mannen het in met hechtenis, waarvan er 15 naar levenslang hebben. van De gedetineerden zitten 23 uur door per dag in in in hun cel en zijn zo op gevaarlijk dat het Ewout ze alleen door door de tralies mag spreken. op In het deze gevangenis zitten ook veel op door Nederlandssprekende Polen vast die altijd in de ons land hebben door op tv gewerkt. Drugsgebruik is een groot tijdens probleem in naar de strafinrichting. De gevangenen proberen van de verboden middelen uit op allerlei de manieren binnen door te smokkelen.

Deze op week slaapt Ewout in de de door La Maison Centrale van d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij naar ligt daar tussen met 100 andere gedetineerden in uit een cel. Deze met gevangenis door is gebouwd voor 900 mensen, van maar het er zitten meer dan 3000 mensen naar vast. Er heerst het cholera met en de pest en als uit door het donker wordt, komen de op tv ratten naar in boven. De gevangenen het zitten onder de naar vlooienbeten en in ziektes.

Deze met week slaapt op tv Ewout in de La een Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. de Hij ligt daar met tussen 100 een andere gedetineerden in een tijdens tijdens cel. Deze gevangenis is gebouwd voor op uit 900 mensen, maar er zitten meer van dan in 3000 mensen vast. de Er heerst cholera en de van pest en als door het donker wordt, met door komen de ratten naar boven. naar De gevangenen zitten in onder uit de vlooienbeten en in ziektes.

In het plaatsje tijdens Porto tijdens Vehlo in de jungle van op tv naar Brazilië zitten de zwaarste criminelen van naar het met land vast voor een moord, verkrachting, op drugshandel en overvallen. De gevangenis door is overbevolkt en tijdens de gevangenen in zitten met een honderden in een cel samengepakt. Er een zijn een regelmatig opstanden waarbij het een voorkomt dat een gedetineerden onthoofd uit en levend verbrand worden het in hun cel. Twee door maanden na een dergelijke het opstand is het tijdens van Ewout en zijn team van gelukt om toegang te op tv krijgen tot de uit gevangenis.

In in het plaatsje de Porto Vehlo in de de jungle van Brazilië zitten met de zwaarste criminelen van de het land door vast een voor moord, verkrachting, op tv drugshandel en overvallen. De uit gevangenis is overbevolkt op tv en de gevangenen zitten met op tv van honderden in een cel op samengepakt. Er zijn regelmatig in opstanden waarbij een het voorkomt dat gedetineerden onthoofd een en levend verbrand de worden in in hun cel. Twee tijdens maanden naar na een dergelijke een opstand is het Ewout en het zijn team gelukt om in toegang het te krijgen tot een de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis door op Curaçao wordt uit door 'De Hel van het een Koninkrijk' genoemd. op Door de band van een Curaçao met Nederland willen van de gedetineerden uit niets liever dan uitgeleverd worden op tv aan Nederland. De met de omstandigheden zijn er slecht en de het gevangenis staat met bekend om de op tv grootschalige corruptie. Vorig jaar op tv is een er vanuit met de bewaarders een brandbrief naar de tijdens regering de in Nederland gestuurd om op de wantoestanden onder door de aandacht te brengen. met Ewout van en zijn team zijn de de eerste Nederlandse naar ploeg die toegelaten is tijdens tot van deze gevangenis. Ewout tijdens spreekt onder tijdens anderen een Nederlandse in man die vastzit omdat hij zijn een in vrouw heeft omgebracht.

De Koraal van Specht-gevangenis op Curaçao op wordt 'De Hel van van het in Koninkrijk' genoemd. Door de band door van Curaçao uit met Nederland door willen de een gedetineerden niets liever dan met uitgeleverd worden aan Nederland. De een tijdens omstandigheden zijn er slecht van en de gevangenis met staat bekend door om de grootschalige corruptie. Vorig een jaar is tijdens er vanuit de het bewaarders een tijdens brandbrief naar de regering op in Nederland gestuurd op om de wantoestanden onder op de aandacht te brengen. door Ewout en van zijn team van zijn de eerste Nederlandse door ploeg die toegelaten op is tot deze gevangenis. op tv Ewout spreekt van onder anderen een een Nederlandse man die een vastzit omdat hij zijn de vrouw heeft op omgebracht.

De de gevangenis die Ewout op op de Filipijnen bezoekt, met staat in bekend om zijn 'dansende gevangenen' naar die al miljoenen keren op tv op YouTube de bekeken op tv zijn. Om de gevangenen op tv bezig te houden, moeten de op veroordeelde in moordenaars, drugsdealers en verkrachters in verplicht een één keer per naar dag dansen. Het zelfmoordpercentage het in deze met gevangenis is erg hoog en het de op tv directie heeft haar eigen regels om op tv tijdens de orde te bewaken. Bij aankomst in schiet met de directeur veroordeelde op verkrachters door uit hun voet, zodat ze in niet in elkaar de worden geslagen door in andere gevangen. van Ewout spreekt verschillende gedetineerden een en brengt in er ook de nacht uit door.

In geen door enkele gevangenis is het van fijn vertoeven. Maar met sommige gevangenissen zijn het een ware op tv hel. de Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte van Gevangenissen: op tv Ewout In De Cel' in wekelijks op dinsdag uit om een 21:30 uur op RTL 5 op herhaald. In van dit programma laat Ewout Genemans uit zich van vrijwillig opsluiten in de zes van de op meest beruchte gevangenissen uit ter wereld. op Gevangenissen die bekend staan vanwege de de op barbaarse omstandigheden zoals een overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte van en geweld de onder de gevangenen. In sommige in gevangenissen heerst tijdens er cholera en de met pest tijdens en komen uit de ratten als het donker de wordt naar boven. Ewout door bezoekt door gevangenissen in Brazilië, de Filipijnen, een Madagaskar, uit Curaçao, Polen en Mexico. een Na maanden van voorbereiding tijdens heeft van Ewout het voor elkaar gekregen het om drie dagen een in op tv iedere gevangenis te mogen verblijven. een En uit hij blijft er ook slapen. Ewout: op tv "Ik vond van het heel op tv indrukwekkend en bijzonder om het dit het programma te maken. met Door er ook te slapen kom het je de heel dichtbij en dwing je uit een het respect van de gevangenen naar af. tijdens Hierdoor komen alle tijdens geheimen van de gevangenis boven het water en heb ik met een uniek kijkje van gekregen in een door met wereld waar je nooit uit in hoopt te door belanden. De eerste door nacht dat ik een in van het een van de gevangenissen moest een slapen heb een ik geen oog dicht gedaan. in in Het is afschuwelijk op als je in op tv een buitenlandse gevangenis terecht komt." De met gevangenis die Ewout op in de tijdens Filipijnen bezoekt, staat naar bekend om zijn met ‘dansenden gevangenen’ uit die al miljoenen keren op YouTube uit tijdens bekeken zijn. Om uit de gevangenen bezig uit te houden moeten de veroordeelde moordenaars, een de drugsdealers en verkrachters uit verplicht één keer per naar dag dansen. Doe je uit dit niet, dan op wordt je gestraft. Het in zelfmoordpercentage in door deze gevangenis is erg de hoog het en de directie heeft haar op tv eigen regels om in de orde op tv te bewaken. Om te op tv in zorgen dat veroordeelde verkrachters, de de laagste in rang in het een gevangenis, niet met in een elkaar worden geslagen een schiet de uit directeur hen bij aankomst in de in gevangenis tijdens uit voorzorg door hun door voet. op tv Zodat de andere gevangenen hen met met rust een laten. In 'Beruchte Gevangenissen: Ewout een In uit De Cel' ervaart uit de presentator de barre van omstandigheden een waarin de gevangenen van hun straf uitzitten een aan den lijve en brengt het er angstige nachten uit door.

Ewout laat zich tijdens op tv in de laatste tijdens uitzending opsluiten in een gevangenis de waar leden van op drugskartels worden vastgehouden. met In deze op tv zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden op van tijdens het Sinaloa-kartel, de in drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten tijdens gaan dat deze een gevangenis nog op altijd van de buitenaf door het een kartel wordt bestuurd. Ewout door eet met tijdens de gevangenen een en slaapt met hen in een een cel. Zo probeert van naar hij te ontdekken hoe het met is om in van deze door gevangenis te moeten leven en wie in een er nu echt de regels bepalen. In in ‘Beruchte met Gevangenissen: Ewout van In De Cel’ laat Ewout door Genemans zich vrijwillig uit opsluiten het in zes van de meest beruchte van op gevangenissen ter wereld. tijdens Gevangenissen die bekend de staan vanwege de barbaarse omstandigheden uit zoals overvolle cellen, op slechte hygiëne, ongedierte en naar geweld onder de een naar gevangenen. In sommige een gevangenissen heerst er op cholera en de pest en een komen de in ratten als door het donker wordt naar boven. Ewout bezoekt in gevangenissen door in Brazilië, de met Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, tijdens Polen en Mexico. Na van maanden van voorbereiding heeft het Ewout het van voor elkaar gekregen om op tv van drie dagen in iedere gevangenis tijdens te mogen verblijven. En de hij blijft van er ook slapen. uit Ewout: “Ik met vond het uit heel indrukwekkend en bijzonder om het dit programma op te maken. Door op er ook door te slapen kom je heel in dichtbij en dwing de je het de respect van het de gevangenen af. Hierdoor op komen alle de geheimen van de een gevangenis boven water door en heb ik een uniek van kijkje gekregen in een met wereld van waar je nooit met in hoopt te belanden. De met eerste op tv nacht dat ik het een in uit een van de tijdens gevangenissen moest slapen heb met ik geen uit oog dicht gedaan. Het uit is afschuwelijk als je in op een het buitenlandse gevangenis terecht van komt.”

In op tv Polen bezoekt Ewout een van zwaarbewaakte met gevangenis. Hier zitten van ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan op tv tijdens er 15 levenslang hebben. De gedetineerden op zitten 23 op uur per dag van in door hun cel en zijn zo gevaarlijk tijdens dat van Ewout ze alleen door de uit tralies mag naar spreken. In deze op gevangenis zitten ook veel naar Nederlandssprekende Polen vast in naar die altijd in ons land op hebben gewerkt. Drugsgebruik door is een groot door probleem in de in strafinrichting. De gevangenen tijdens proberen de tijdens verboden middelen op allerlei manieren naar in binnen te smokkelen.

Deze uit week slaapt Ewout met in de op La Maison Centrale naar d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij in ligt daar tussen in 100 andere gedetineerden in een met cel. Deze gevangenis op tv van is gebouwd voor in 900 mensen, maar er zitten uit meer dan 3000 mensen de vast. naar Er heerst uit cholera en de van pest, en als het donker naar wordt, komen de ratten het naar boven. op tv De gevangenen zitten onder tijdens de vlooienbeten het en ziektes. In naar geen enkele gevangenis is het op tv fijn vertoeven. Maar de het sommige gevangenissen zijn een ware naar hel. In naar het programma ‘Beruchte in Gevangenissen: Ewout In De Cel’ op tv laat Ewout Genemans op zich vrijwillig opsluiten door tijdens in zes van de naar meest beruchte gevangenissen ter wereld. uit Gevangenissen die bekend op tv staan de vanwege de van barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte op hygiëne, ongedierte en in geweld het onder de gevangenen. In op tv sommige gevangenissen van heerst er cholera en met de pest en komen met de in ratten als het met donker wordt naar naar boven. Ewout bezoekt gevangenissen in Brazilië, uit de Filipijnen, Madagaskar, door Curaçao, Polen in en Mexico. Na een maanden van voorbereiding heeft het Ewout het voor tijdens elkaar met gekregen om drie op tv dagen in iedere gevangenis te uit mogen verblijven. En het de hij blijft er ook slapen. Ewout: door “Ik vond het op heel indrukwekkend en tijdens tijdens bijzonder om dit programma te op tv maken. tijdens Door er ook te slapen kom tijdens je heel dichtbij de tijdens en dwing je het de respect van de van gevangenen af. met Hierdoor komen alle geheimen tijdens van de gevangenis boven uit water op en heb ik een op tv uniek kijkje gekregen in een de uit wereld waar je nooit in tijdens hoopt te in belanden. De eerste de nacht dat ik een een in een van door de gevangenissen de moest slapen heb ik door geen oog dicht in gedaan. Het door is afschuwelijk als je tijdens in een tijdens buitenlandse gevangenis terecht op tv komt.”

juni 2019
24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

23-01-2018 21:31

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

20-01-2018 17:28

Afl. 1

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 1

De gevangenis die Ewout op de Filipijnen bezoekt, staat bekend om zijn 'dansende gevangenen' die al miljoenen keren op YouTube bekeken zijn. Om de gevangenen bezig te houden, moeten de veroordeelde moordenaars, drugsdealers en verkrachters ...

16-01-2018 21:32

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 21:30 uur op RTL 5 herhaald. In dit progra...

20-06-2017 20:31

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich in de laatste uitzending opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten ...

13-06-2017 20:33

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

06-06-2017 20:33

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-02-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord