Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering het van dit door programma laat Ewout de Genemans zich opsluiten in het een gevangenis waar leden op van drugskartels worden de vastgehouden. El door Chapo In deze zwaarbewaakte in gevangenis zitten bendeleden van het met Sinaloa-kartel, de door drugsorganisatie van El Chapo. naar De het geruchten gaan dat deze het gevangenis nog altijd van door buitenaf door door het kartel tijdens wordt bestuurd. Regels Ewout eet met met de gevangenen en slaapt een met hen van in een de cel. Zo probeert hij te tijdens ontdekken een hoe het is op tv om in deze gevangenis met te moeten leven en het wie er uit nu echt van de regels bepalen.

In Polen bezoekt tijdens Ewout een uit zwaarbewaakte gevangenis. van Hier zitten ruim 500 naar mannen in met hechtenis, waarvan op er 15 levenslang hebben. De gedetineerden tijdens zitten op tv 23 uur per dag in op de hun cel en zijn zo gevaarlijk op tv dat van Ewout ze de alleen door de tralies uit mag spreken. tijdens In deze gevangenis zitten ook op veel Nederlandssprekende Polen vast uit die in altijd in van ons land hebben gewerkt. Drugsgebruik is naar een groot op probleem naar in de strafinrichting. naar De gevangenen proberen tijdens de verboden middelen op allerlei manieren naar binnen te tijdens smokkelen.

Deze week het slaapt Ewout in de uit La Maison op Centrale d'Antananarivo-gevangenis op van Madagaskar. naar Hij ligt daar door tussen 100 andere gedetineerden van in een cel. Deze gevangenis met is gebouwd voor de 900 door mensen, maar er op zitten meer dan op tv 3000 mensen vast. Er op tv heerst cholera met en de tijdens pest en als een het donker wordt, komen op de ratten naar tijdens boven. De gevangenen zitten in onder de uit vlooienbeten en op tv ziektes.

In het naar plaatsje van Porto Vehlo in op de jungle van naar Brazilië zitten de zwaarste criminelen van de het land naar vast uit voor moord, verkrachting, het drugshandel en overvallen. De gevangenis op tv is overbevolkt en naar de gevangenen zitten met op tv honderden in met een cel samengepakt. het Er zijn regelmatig met opstanden waarbij het voorkomt het dat de gedetineerden onthoofd en levend verbrand het worden in hun het cel. Twee maanden met na een dergelijke uit een opstand is het Ewout door en zijn team met gelukt om toegang te in krijgen naar tot de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis op op naar Curaçao wordt 'De Hel van op het Koninkrijk' in genoemd. van Door de band van het Curaçao met Nederland willen de naar gedetineerden met niets liever dan uitgeleverd worden op aan naar Nederland. De omstandigheden zijn er tijdens slecht en de in door gevangenis staat bekend om de grootschalige van corruptie. Vorig jaar tijdens is er vanuit op tv de bewaarders een op brandbrief naar het de regering in Nederland van gestuurd om de in wantoestanden in onder de aandacht door te brengen. Ewout en zijn in team zijn de uit een eerste Nederlandse ploeg die toegelaten is door een tot deze gevangenis. de Ewout spreekt onder anderen een tijdens Nederlandse man met die vastzit omdat hij de zijn vrouw de heeft omgebracht.

In geen de enkele van gevangenis is het fijn vertoeven. Maar in sommige tijdens gevangenissen zijn een ware hel. een naar Vanaf vanavond wordt met het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In op naar De Cel' wekelijks naar op dinsdag om 20:30 op tv uur op een RTL 5 herhaald. Berucht In dit programma laat op tv Ewout Genemans tijdens zich vrijwillig op opsluiten in zes de van de met meest beruchte gevangenissen tijdens ter wereld. Gevangenissen die bekend een staan uit vanwege de barbaarse omstandigheden zoals op overvolle van cellen, slechte hygiëne, ongedierte en een geweld onder de op gevangenen. In sommige gevangenissen door heerst er cholera het en de de pest door en komen de ratten tijdens als het donker wordt naar in boven. Locaties Ewout bezoekt een gevangenissen een in Brazilië, de Filipijnen, in Madagaskar, Curaçao, op tv Polen en Mexico. Na op maanden van van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar een het gekregen om drie de dagen in iedere uit gevangenis te mogen verblijven. En de hij in blijft er ook tijdens slapen.

Ewout laat zich het opsluiten in een een Mexicaanse gevangenis van waar leden van drugskartels het worden door vastgehouden. In deze op zwaarbewaakte gevangenis op zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de door drugsorganisatie het van El Chapo. De geruchten van gaan dat door deze gevangenis nog uit altijd van uit buitenaf door het tijdens kartel wordt op bestuurd. Ewout eet in met de gevangenen en slaapt met de hen in een op cel. op tv Zo probeert naar hij te ontdekken hoe het uit is om door in deze gevangenis te moeten het leven en wie uit er nu echt het de regels van bepalen.

Ewout laat tijdens zich het opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar tijdens leden van op drugskartels worden vastgehouden. In met deze op tv zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van door een het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El op tv uit Chapo. De geruchten gaan dat in deze gevangenis nog in altijd van de buitenaf door op tv het kartel wordt bestuurd. Ewout eet van met op tv de gevangenen en slaapt op met met hen in een cel. Zo probeert van op hij te ontdekken de hoe het is om in deze door gevangenis te tijdens moeten leven tijdens en wie in er nu echt de regels tijdens bepalen.

In Polen een bezoekt Ewout de een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten door ruim 500 mannen op in hechtenis, tijdens waarvan er 15 levenslang met hebben. in De gedetineerden zitten 23 in uur per van dag in het hun cel en zijn zo gevaarlijk naar dat naar Ewout ze alleen door de met tralies mag het spreken. uit In deze gevangenis zitten ook tijdens veel Nederlandssprekende van Polen vast die met altijd in ons door land hebben gewerkt. op tv Drugsgebruik is de een groot probleem op tv in de strafinrichting. De gevangenen uit proberen de verboden middelen op tv op allerlei op manieren binnen te de smokkelen.

In in Polen bezoekt Ewout van een zwaarbewaakte gevangenis. in Hier zitten naar ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan naar er 15 in levenslang op hebben. De gedetineerden zitten 23 uur uit per dag tijdens in hun cel naar en met zijn zo gevaarlijk dat Ewout de ze alleen de door de tralies mag spreken. uit het In deze gevangenis zitten ook veel in Nederlandssprekende op tv Polen vast die altijd met in ons uit land hebben gewerkt. Drugsgebruik een is een door groot probleem in tijdens de strafinrichting. op De gevangenen proberen met de verboden middelen op allerlei manieren door van binnen te smokkelen.

Deze uit week slaapt Ewout in de een La Maison Centrale in d'Antananarivo-gevangenis het op Madagaskar. Hij de ligt daar tussen in 100 andere gedetineerden in naar een in cel. Deze gevangenis is op gebouwd voor 900 mensen, maar op er zitten meer op dan 3000 mensen in vast. uit Er heerst cholera en de naar pest en naar als het op tv donker wordt, komen de de ratten naar naar boven. De gevangenen zitten met onder de vlooienbeten naar en uit ziektes.

Deze week slaapt het de Ewout in de La van Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op op tv Madagaskar. Hij van ligt daar de tussen 100 andere gedetineerden op tv in een cel. Deze gevangenis het is gebouwd voor tijdens 900 de mensen, maar een er zitten meer dan 3000 mensen naar vast. Er heerst de cholera en de het pest door en als het donker van wordt, komen de ratten door naar boven. De in gevangenen de zitten onder de vlooienbeten het en op ziektes.

In het plaatsje door Porto Vehlo door in de jungle op van Brazilië zitten de uit zwaarste tijdens criminelen van door het land vast voor moord, verkrachting, het drugshandel en overvallen. tijdens De gevangenis het is overbevolkt en uit de gevangenen met zitten met honderden in een naar naar cel samengepakt. Er zijn regelmatig opstanden het het waarbij het voorkomt dat gedetineerden onthoofd de en uit levend verbrand worden in hun tijdens cel. Twee maanden van de na een dergelijke de opstand is het Ewout en zijn door team gelukt tijdens om op tv toegang te krijgen tot de het gevangenis.

In door het plaatsje Porto Vehlo in door de het jungle van een Brazilië zitten de een zwaarste criminelen van het met land vast voor moord, in verkrachting, naar drugshandel en overvallen. De gevangenis is tijdens overbevolkt en de naar gevangenen zitten met het tijdens honderden in een cel samengepakt. Er het zijn regelmatig in opstanden waarbij het voorkomt van naar dat gedetineerden onthoofd en levend verbrand van worden uit in hun cel. Twee maanden uit het na een dergelijke opstand het is het Ewout en naar zijn met team gelukt om toegang te krijgen de uit tot de gevangenis.

De de Koraal Specht-gevangenis op Curaçao met wordt een 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. op Door de naar band van Curaçao met het Nederland willen de de gedetineerden niets in liever de dan uitgeleverd worden aan Nederland. uit De op tv omstandigheden zijn er slecht door en de gevangenis op staat bekend om de grootschalige het het corruptie. Vorig jaar is door er vanuit de bewaarders een uit in brandbrief naar de op tv regering in Nederland gestuurd om de uit wantoestanden naar onder de aandacht door te brengen. op tv Ewout en zijn uit team zijn de eerste Nederlandse ploeg op op die toegelaten is tot deze door gevangenis. Ewout uit spreekt onder anderen een Nederlandse op man op die vastzit omdat hij in zijn op vrouw heeft omgebracht.

september 2019
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord