Programma gemist?

In het de laatste aflevering van de dit programma laat Ewout van Genemans zich naar opsluiten in in een gevangenis waar naar leden van drugskartels worden vastgehouden. El op tv Chapo In het deze zwaarbewaakte met gevangenis zitten bendeleden met van het Sinaloa-kartel, de de drugsorganisatie van El het Chapo. De geruchten op gaan dat deze uit gevangenis nog altijd van buitenaf een door het kartel op wordt bestuurd. Regels Ewout een eet met naar de gevangenen en slaapt uit met hen in op een naar cel. Zo probeert hij door te ontdekken hoe het van is om op in deze gevangenis te moeten de het leven en wie er nu uit echt de regels in bepalen.

In naar Polen bezoekt Ewout naar een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten van naar ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan de er 15 de levenslang op tv hebben. De gedetineerden van zitten 23 uur per dag het in hun cel een en naar zijn zo gevaarlijk dat Ewout op tv ze alleen van door de tralies mag op spreken. In deze met gevangenis zitten ook veel de Nederlandssprekende Polen door vast die altijd tijdens in ons land de hebben gewerkt. een Drugsgebruik is een groot probleem een naar in de strafinrichting. De gevangenen op tv proberen de op verboden middelen op allerlei manieren uit binnen te van smokkelen.

Deze tijdens week slaapt Ewout in in de van La Maison Centrale de d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. tijdens Hij ligt daar tussen in 100 andere gedetineerden in een naar cel. door Deze gevangenis het is gebouwd voor 900 naar mensen, maar van er zitten meer van dan 3000 mensen vast. Er heerst naar cholera het en de pest en de als het donker uit wordt, komen de een ratten door naar boven. De door gevangenen zitten onder de vlooienbeten uit en van ziektes.

In op tv het plaatsje Porto Vehlo met in de op jungle van Brazilië naar zitten de zwaarste in criminelen van het uit land vast voor van moord, verkrachting, drugshandel uit en overvallen. een De gevangenis is overbevolkt en tijdens de gevangenen zitten met van honderden in met een cel samengepakt. Er in zijn regelmatig opstanden op tv waarbij het de voorkomt dat met gedetineerden onthoofd en een levend verbrand worden met in hun cel. Twee maanden met de na een dergelijke opstand is in het Ewout uit en zijn het team gelukt om toegang het te krijgen tot de een gevangenis.

De tijdens Koraal Specht-gevangenis op het Curaçao wordt 'De Hel door van het naar Koninkrijk' genoemd. Door de door band van van Curaçao met Nederland willen de tijdens op tv gedetineerden niets liever van dan uitgeleverd worden aan een Nederland. De omstandigheden zijn tijdens er slecht en van de uit gevangenis staat bekend om door de grootschalige corruptie. Vorig van jaar uit is er vanuit de uit bewaarders een brandbrief naar op de tijdens regering in Nederland gestuurd om in de wantoestanden met onder de aandacht de te brengen. Ewout en het zijn team zijn van de eerste in Nederlandse ploeg die op tv toegelaten is tot deze het gevangenis. door Ewout spreekt onder anderen een Nederlandse tijdens man die vastzit het omdat hij op tv zijn met vrouw heeft omgebracht.

In geen enkele tijdens gevangenis is het op tv in fijn vertoeven. Maar op sommige gevangenissen zijn naar een ware hel. Vanaf vanavond wordt een het programma 'Beruchte uit een Gevangenissen: Ewout In De Cel' uit wekelijks op met dinsdag om 20:30 op uur op RTL 5 tijdens herhaald. Berucht In dit programma door laat Ewout Genemans op tv zich naar vrijwillig opsluiten in de zes van de meest beruchte van gevangenissen van ter wereld. Gevangenissen tijdens die bekend staan vanwege de door barbaarse op omstandigheden zoals overvolle cellen, het slechte hygiëne, ongedierte op tv en geweld onder de de gevangenen. In uit sommige gevangenissen heerst er cholera tijdens en de van pest door en komen de ratten als het in donker een wordt naar boven. Locaties Ewout bezoekt uit gevangenissen in Brazilië, het de door Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, op Polen en Mexico. Na maanden van een op tv voorbereiding heeft Ewout het de voor elkaar gekregen om drie in dagen op in iedere gevangenis te mogen tijdens verblijven. En uit hij blijft er ook tijdens met slapen.

Ewout met laat zich door opsluiten in een Mexicaanse een gevangenis waar het leden van drugskartels met worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte het gevangenis uit zitten bendeleden van een het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie de van El Chapo. De het geruchten gaan dat deze tijdens uit gevangenis nog altijd door van buitenaf door het kartel wordt van bestuurd. Ewout een eet met een de gevangenen en slaapt op tv met hen in een een cel. Zo probeert de hij door te ontdekken hoe van het is in om in deze gevangenis te moeten de leven in en wie er nu tijdens echt de regels door bepalen.

Ewout laat zich de door opsluiten in een Mexicaanse in gevangenis waar naar leden van drugskartels worden vastgehouden. In tijdens deze zwaarbewaakte door gevangenis een zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, naar de drugsorganisatie door van El Chapo. De in geruchten uit gaan dat deze gevangenis nog altijd uit van buitenaf naar door op tv het kartel wordt bestuurd. Ewout met eet een met de gevangenen tijdens en slaapt met hen uit in een cel. met Zo probeert hij te ontdekken een hoe uit het is om in met deze gevangenis te moeten tijdens leven door en wie er naar nu echt de van regels bepalen.

In een Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte uit gevangenis. Hier zitten het in ruim 500 mannen in hechtenis, op waarvan er op 15 levenslang hebben. in De gedetineerden uit zitten 23 uur per dag met in hun de cel en zijn zo het gevaarlijk dat Ewout ze in alleen in door de tralies mag spreken. op tv het In deze gevangenis zitten ook van veel Nederlandssprekende uit Polen vast die altijd in uit ons land op tv hebben in gewerkt. Drugsgebruik is een door groot probleem in de in strafinrichting. De gevangenen proberen een de met verboden middelen op allerlei in manieren het binnen te smokkelen.

In een Polen bezoekt Ewout op tv een zwaarbewaakte gevangenis. tijdens Hier zitten ruim 500 het mannen in hechtenis, met waarvan er 15 op levenslang hebben. tijdens De gedetineerden het zitten 23 uur een per dag in hun een cel en zijn zo gevaarlijk een op dat Ewout ze alleen door de tijdens tijdens tralies mag spreken. In deze gevangenis uit zitten ook met veel Nederlandssprekende de Polen vast die op altijd in ons uit land hebben een gewerkt. Drugsgebruik is een groot probleem van een in de strafinrichting. op De gevangenen proberen op de verboden middelen op allerlei manieren op tv binnen te een smokkelen.

Deze week in slaapt een Ewout in de naar La Maison Centrale het d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. de Hij ligt daar tussen 100 het andere gedetineerden in op tv een cel. Deze in gevangenis is gebouwd met voor 900 mensen, de maar er zitten meer naar dan 3000 mensen van vast. Er het heerst cholera en de in naar pest en als het donker wordt, de uit komen de ratten naar naar boven. De in gevangenen zitten onder de met vlooienbeten en uit ziektes.

Deze op week slaapt Ewout tijdens in de La Maison op Centrale d'Antananarivo-gevangenis op door Madagaskar. Hij ligt daar het tussen 100 de andere gedetineerden in een uit cel. Deze gevangenis de met is gebouwd voor met 900 mensen, maar er zitten meer op tv dan 3000 mensen een vast. Er heerst de cholera met en de pest tijdens en als het donker wordt, op tv komen de uit ratten naar boven. De op tv gevangenen zitten op tv onder tijdens de vlooienbeten en de ziektes.

In de het plaatsje Porto Vehlo het in de tijdens jungle van tijdens Brazilië zitten de zwaarste de criminelen van tijdens het land vast in voor moord, verkrachting, drugshandel en het overvallen. De gevangenis is door overbevolkt een en de gevangenen zitten de met honderden in een de cel door samengepakt. Er het zijn regelmatig opstanden waarbij het voorkomt naar in dat gedetineerden onthoofd en in levend verbrand worden in hun door cel. Twee naar maanden naar na een dergelijke opstand naar is het Ewout het en zijn team gelukt om op tv toegang te krijgen het in tot de gevangenis.

In op het plaatsje met Porto Vehlo in de jungle van de Brazilië de zitten de zwaarste criminelen van door het land vast een voor moord, op verkrachting, een drugshandel en overvallen. De gevangenis is de overbevolkt het en de gevangenen zitten met door het honderden in een door cel samengepakt. Er uit zijn regelmatig opstanden waarbij het van voorkomt dat gedetineerden de onthoofd en levend naar verbrand worden in door hun van cel. Twee maanden van na een dergelijke opstand is het met Ewout en zijn met op team gelukt om toegang te het krijgen tot van de gevangenis.

De in Koraal Specht-gevangenis een op Curaçao wordt 'De naar Hel van het een Koninkrijk' genoemd. Door de met band van Curaçao met een Nederland willen de het het gedetineerden niets liever dan uit uitgeleverd worden aan Nederland. De het omstandigheden zijn het er slecht en de op tv gevangenis staat de bekend om een de grootschalige corruptie. Vorig jaar door is er vanuit tijdens de bewaarders met een brandbrief naar tijdens de regering in naar Nederland gestuurd op om de van wantoestanden onder de aandacht te naar brengen. Ewout en zijn van team zijn door de naar eerste Nederlandse ploeg die de toegelaten is tot deze gevangenis. in Ewout spreekt op tv onder uit anderen een Nederlandse man die met vastzit omdat hij van zijn vrouw heeft de omgebracht.

december 2021
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!