Programma gemist?

In een de laatste aflevering van dit naar programma van laat Ewout Genemans zich opsluiten door in op tv een gevangenis de waar leden van op tv drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte door van gevangenis zitten bendeleden op van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie een van door El Chapo. De geruchten de gaan dat op tv deze gevangenis nog altijd van naar buitenaf door het een kartel wordt bestuurd. Regels Ewout eet de van met de gevangenen van en slaapt met hen in met een cel. door Zo probeert door hij te ontdekken hoe het is door om in deze uit gevangenis te moeten van leven en op tv wie er met nu echt het de regels bepalen.

In Polen op bezoekt naar Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten uit door ruim 500 mannen in met hechtenis, waarvan er 15 naar levenslang hebben. De gedetineerden tijdens zitten 23 het uur de per dag in hun naar cel en naar zijn zo gevaarlijk in dat Ewout ze alleen door de met tralies met mag spreken. tijdens In deze gevangenis zitten ook veel tijdens Nederlandssprekende Polen vast uit die in altijd in in ons land hebben op tv gewerkt. Drugsgebruik is een een groot probleem in de strafinrichting. een De gevangenen in proberen een de verboden middelen op allerlei manieren het binnen door te smokkelen.

Deze week op tv slaapt Ewout in op de de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. in het Hij ligt daar tussen 100 het andere gedetineerden in een een cel. Deze door gevangenis is gebouwd van voor 900 mensen, met maar op er zitten meer dan 3000 met mensen vast. door Er heerst cholera en de op pest en als de het donker op wordt, de komen de ratten naar het boven. De de gevangenen zitten onder naar de vlooienbeten en op tv ziektes.

In tijdens het plaatsje Porto Vehlo in tijdens de jungle van van een Brazilië zitten de op zwaarste criminelen van naar het land vast voor moord, tijdens verkrachting, het drugshandel en overvallen. De een gevangenis is overbevolkt en de door gevangenen zitten door met honderden in een in cel op samengepakt. Er zijn door regelmatig opstanden tijdens waarbij het voorkomt dat gedetineerden door onthoofd met en levend verbrand door worden in hun cel. Twee van maanden na een dergelijke op opstand is het de het Ewout en zijn uit team gelukt om toegang te krijgen door tot de naar gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis uit op Curaçao wordt naar 'De Hel van op tv naar het Koninkrijk' genoemd. Door de band op van op Curaçao met Nederland willen de een gedetineerden niets tijdens liever door dan uitgeleverd worden aan op Nederland. De van omstandigheden zijn er slecht en de van met gevangenis staat bekend om de door grootschalige corruptie. op Vorig jaar is tijdens er vanuit de op tv bewaarders een brandbrief naar de tijdens uit regering in Nederland gestuurd met om de wantoestanden onder op tv de aandacht te op brengen. tijdens Ewout en zijn team zijn in de eerste met Nederlandse ploeg die in toegelaten is tot op deze gevangenis. Ewout spreekt uit onder anderen van een Nederlandse man die vastzit op tv omdat op hij zijn vrouw een heeft omgebracht.

In geen naar enkele gevangenis naar is het fijn vertoeven. tijdens Maar het sommige gevangenissen zijn een ware op hel. Vanaf vanavond wordt met op het programma 'Beruchte een Gevangenissen: Ewout In De Cel' door wekelijks op dinsdag om van het 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In de dit programma laat naar Ewout uit Genemans zich van vrijwillig opsluiten in zes van door de meest beruchte gevangenissen van ter de wereld. Gevangenissen die bekend staan met vanwege de op tv barbaarse omstandigheden zoals overvolle door tijdens cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld op tv onder de gevangenen. op tv In sommige gevangenissen op tv heerst er cholera van en de naar pest door en komen de ratten als tijdens het donker wordt naar met boven. Locaties Ewout bezoekt door gevangenissen in Brazilië, op tv de Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, in Polen op tv en Mexico. Na een maanden van voorbereiding heeft uit Ewout het voor op tv elkaar met gekregen om drie dagen een in iedere in gevangenis te mogen verblijven. En de hij blijft er in ook het slapen.

Ewout tijdens laat zich door opsluiten in een Mexicaanse tijdens gevangenis waar leden met van drugskartels worden vastgehouden. op tv In deze tijdens zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van op tv het Sinaloa-kartel, de door drugsorganisatie van van El Chapo. van De geruchten gaan het dat deze tijdens gevangenis nog altijd van uit buitenaf door het kartel naar wordt bestuurd. Ewout uit eet op met de gevangenen en slaapt het met hen in een in cel. met Zo probeert hij met te ontdekken hoe het naar is om op in deze gevangenis te moeten tijdens leven in en wie er nu een echt de regels door bepalen.

Ewout laat zich van opsluiten in een het Mexicaanse gevangenis waar een leden van uit drugskartels worden door vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis op zitten bendeleden van een met het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van in El Chapo. De door geruchten gaan in dat deze gevangenis nog altijd tijdens van een buitenaf door het kartel wordt in bestuurd. Ewout in eet met de gevangenen naar en in slaapt met hen uit in een van cel. Zo probeert hij het te ontdekken hoe naar het is op om in deze gevangenis te moeten van leven de en wie er nu echt op de regels het bepalen.

In door Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte in gevangenis. naar Hier zitten ruim in 500 mannen in hechtenis, met waarvan er 15 levenslang de van hebben. De gedetineerden zitten het 23 uur per dag door in uit hun cel en zijn zo op gevaarlijk van dat Ewout ze alleen in door de tralies mag het spreken. In deze de gevangenis zitten naar ook veel het Nederlandssprekende Polen vast die altijd in een een ons land hebben de gewerkt. Drugsgebruik is een een groot probleem in de de strafinrichting. de De gevangenen proberen naar de verboden middelen op allerlei manieren door uit binnen te smokkelen.

In met Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte op tv van gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen op in hechtenis, waarvan uit op er 15 levenslang hebben. op De gedetineerden zitten 23 op tv uur per dag in op hun cel met en tijdens zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze op tv alleen uit door de op tralies mag spreken. In uit deze gevangenis zitten uit ook veel Nederlandssprekende Polen met vast die altijd met in ons land hebben met gewerkt. Drugsgebruik door is in een groot probleem in op de strafinrichting. De gevangenen de proberen de verboden middelen naar op allerlei manieren een binnen in te smokkelen.

Deze een week slaapt Ewout in de op La Maison Centrale uit naar d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar uit tussen 100 andere uit gedetineerden tijdens in een op cel. Deze gevangenis is met gebouwd voor 900 op mensen, maar naar er zitten meer dan een 3000 mensen met vast. Er heerst cholera en de het pest en als door het donker op wordt, op komen de ratten naar boven. door De gevangenen met zitten onder de vlooienbeten uit en uit ziektes.

Deze week slaapt uit Ewout een in de La Maison tijdens Centrale een d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij in ligt daar tussen 100 het andere de gedetineerden in een cel. Deze gevangenis uit het is gebouwd voor 900 van mensen, maar op tv er zitten meer dan de 3000 mensen de vast. Er heerst cholera en de tijdens op pest en als het donker wordt, het komen in de ratten naar een boven. De gevangenen zitten met onder de vlooienbeten een en het ziektes.

In naar het plaatsje Porto Vehlo in van de door jungle van met Brazilië zitten de zwaarste criminelen van van het land vast op van voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. de op tv De gevangenis is overbevolkt en de de gevangenen naar zitten met honderden in een een cel op tv samengepakt. Er zijn een regelmatig opstanden waarbij naar het voorkomt dat gedetineerden onthoofd tijdens en levend verbrand op worden in hun de cel. Twee maanden in de na een dergelijke opstand met is het door Ewout en zijn team gelukt een om toegang het te krijgen de tot de gevangenis.

In het plaatsje naar in Porto Vehlo in naar de jungle van Brazilië zitten de door met zwaarste criminelen van het land vast op voor moord, verkrachting, op tv drugshandel tijdens en overvallen. op tv De gevangenis is overbevolkt en door de met gevangenen zitten met in honderden in een cel samengepakt. Er van zijn regelmatig opstanden met waarbij het voorkomt van dat het gedetineerden onthoofd en van levend verbrand worden op in hun van cel. Twee maanden na door een dergelijke opstand is het een Ewout en op zijn team tijdens gelukt om door toegang te krijgen tot de de gevangenis.

De Koraal door Specht-gevangenis op Curaçao de wordt uit 'De Hel van de het Koninkrijk' genoemd. Door de band met van Curaçao met op tv de Nederland willen de gedetineerden niets liever door dan uitgeleverd het worden aan naar Nederland. De omstandigheden zijn er op slecht en op de gevangenis staat door bekend om in de grootschalige corruptie. Vorig van jaar op tv is er vanuit de bewaarders met een brandbrief een naar de regering een in Nederland gestuurd om tijdens de met wantoestanden onder de aandacht te de brengen. Ewout en in zijn team op tv zijn de eerste Nederlandse ploeg met die toegelaten op is tot deze gevangenis. de Ewout naar spreekt onder anderen een met Nederlandse uit man die vastzit omdat hij zijn op in vrouw heeft omgebracht.

oktober 2020
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!