Programma gemist?

In met de laatste in aflevering van dit programma laat Ewout op Genemans zich van opsluiten in een gevangenis van op waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El een Chapo In naar deze zwaarbewaakte gevangenis zitten het bendeleden van het uit Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van de El Chapo. De de geruchten tijdens gaan dat deze een gevangenis nog van altijd van buitenaf door het tijdens kartel van wordt bestuurd. Regels Ewout eet met de gevangenen het van en slaapt met op tv hen in een cel. Zo het probeert hij te naar ontdekken hoe het is in om door in deze met gevangenis te moeten leven en wie van er nu het echt de in regels bepalen.

In Polen bezoekt in in Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. op Hier zitten ruim 500 mannen het in hechtenis, in waarvan er 15 levenslang in hebben. De gedetineerden door tijdens zitten 23 uur de per dag in door hun cel en zijn zo in gevaarlijk dat Ewout op ze alleen door de de tralies een mag spreken. de In deze gevangenis zitten ook veel van Nederlandssprekende de Polen vast die altijd het in ons land op hebben gewerkt. van Drugsgebruik is een groot probleem tijdens in tijdens de strafinrichting. De op gevangenen proberen de in verboden middelen een op allerlei manieren op binnen te smokkelen.

Deze door week slaapt Ewout in in de La Maison in Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. van van Hij ligt daar tussen 100 van andere gedetineerden uit in een door cel. Deze gevangenis is gebouwd naar voor 900 mensen, uit maar er zitten de meer tijdens dan 3000 mensen vast. Er in heerst tijdens cholera en de op tv pest en als het donker naar wordt, op komen de ratten naar boven. in De gevangenen zitten onder een met de vlooienbeten en naar ziektes.

In het plaatsje tijdens Porto Vehlo in door naar de jungle van Brazilië zitten naar de zwaarste in criminelen van het door land vast op tv voor moord, verkrachting, drugshandel tijdens en overvallen. De gevangenis door is door overbevolkt en de gevangenen zitten met door honderden in een uit op tv cel samengepakt. Er zijn naar regelmatig opstanden waarbij het voorkomt de dat op tv gedetineerden onthoofd en levend verbrand met worden in hun op tv cel. Twee maanden uit in na een dergelijke het opstand is het Ewout en de zijn team gelukt naar om toegang naar te krijgen tijdens tot de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis met van op Curaçao wordt 'De Hel van van het Koninkrijk' in genoemd. Door de band met van Curaçao met naar Nederland willen de de gedetineerden niets door liever dan uitgeleverd worden op tv aan Nederland. van De omstandigheden zijn er op slecht en de de gevangenis staat bekend met om de de grootschalige corruptie. Vorig uit jaar is er vanuit tijdens naar de bewaarders een brandbrief in naar de regering in Nederland tijdens een gestuurd om de wantoestanden onder het de aandacht te tijdens brengen. Ewout op en zijn team het zijn de eerste Nederlandse ploeg door die toegelaten is een tot het deze gevangenis. Ewout spreekt onder met in anderen een Nederlandse van man die vastzit het omdat hij zijn vrouw het heeft omgebracht.

In geen van enkele gevangenis is het een fijn vertoeven. naar Maar sommige gevangenissen zijn op een ware hel. tijdens Vanaf vanavond naar wordt van het programma 'Beruchte op Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks tijdens op tijdens dinsdag om 20:30 het uur op een RTL 5 herhaald. Berucht In dit programma de laat van Ewout Genemans zich vrijwillig opsluiten van in uit zes van de meest beruchte gevangenissen uit ter het wereld. Gevangenissen die bekend staan met met vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle met cellen, op tv slechte hygiëne, in ongedierte en geweld onder de gevangenen. een In sommige door gevangenissen heerst er cholera het en de pest met uit en komen de op tv ratten als het donker wordt naar van boven. Locaties Ewout bezoekt in gevangenissen in uit Brazilië, de Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, door naar Polen en Mexico. Na maanden van op tv voorbereiding door heeft Ewout het voor het elkaar gekregen naar om drie dagen in iedere van tijdens gevangenis te mogen verblijven. En naar hij de blijft er ook op slapen.

Ewout laat van zich opsluiten in door een Mexicaanse naar gevangenis waar leden van drugskartels de worden in vastgehouden. In een deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden het van het Sinaloa-kartel, de op een drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten het gaan dat deze tijdens gevangenis nog tijdens altijd van buitenaf het door op tv het kartel wordt van bestuurd. Ewout eet met de gevangenen naar en op slaapt met hen in in een naar cel. Zo probeert hij te naar ontdekken hoe het met is een om in deze gevangenis te moeten naar leven van en wie tijdens er nu echt de regels op bepalen.

Ewout met laat zich opsluiten in van een Mexicaanse gevangenis met waar leden van uit drugskartels worden vastgehouden. In naar op deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van van het Sinaloa-kartel, op tv de tijdens drugsorganisatie van El Chapo. tijdens De geruchten gaan naar dat deze een gevangenis nog altijd de van buitenaf door het een kartel wordt bestuurd. Ewout in eet met de op gevangenen en slaapt in met hen naar in een cel. Zo probeert naar van hij te ontdekken hoe het op is om in deze uit gevangenis naar te moeten leven het en wie er nu echt een de regels van bepalen.

In van Polen bezoekt Ewout uit een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten naar ruim 500 mannen een in het hechtenis, waarvan er een 15 levenslang in hebben. De gedetineerden zitten 23 uur uit de per dag in hun naar cel en zijn uit zo gevaarlijk dat Ewout ze het alleen met door de tralies met mag spreken. In deze gevangenis naar zitten ook de veel naar Nederlandssprekende Polen vast het die altijd in op ons land hebben tijdens gewerkt. Drugsgebruik is een door groot probleem in de strafinrichting. de De uit gevangenen proberen de verboden op tv middelen door op allerlei manieren binnen te uit smokkelen.

In Polen bezoekt op tv Ewout met een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten van naar ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan op naar er 15 levenslang hebben. op tv De gedetineerden naar zitten 23 uur per uit dag in met hun cel en zijn zo in gevaarlijk dat Ewout ze op tv alleen door de naar tralies tijdens mag spreken. In deze op gevangenis naar zitten ook veel Nederlandssprekende Polen van vast die naar altijd in ons land naar hebben gewerkt. Drugsgebruik tijdens is een op groot probleem in de strafinrichting. uit De gevangenen proberen de de verboden middelen op tv op allerlei met manieren binnen op tv te smokkelen.

Deze een week slaapt Ewout in de op tv op La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis in op Madagaskar. van Hij ligt daar tussen door 100 andere het gedetineerden in een door cel. Deze gevangenis is gebouwd de voor 900 mensen, maar van er zitten meer een van dan 3000 mensen vast. op tv Er heerst cholera en de de pest en door als het met donker wordt, komen de van ratten door naar boven. De gevangenen op tv zitten onder naar de vlooienbeten en uit ziektes.

Deze week van slaapt Ewout in de op tijdens La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis met op Madagaskar. op tv Hij ligt daar tussen 100 andere naar gedetineerden in door een cel. Deze een gevangenis tijdens is gebouwd voor 900 mensen, tijdens maar er zitten meer met dan op 3000 mensen vast. een Er heerst de cholera en de pest naar en als het donker wordt, naar komen de tijdens ratten naar boven. van De gevangenen zitten onder van de van vlooienbeten en uit ziektes.

In uit het plaatsje Porto Vehlo in een de jungle van uit Brazilië zitten de de zwaarste een criminelen van het land op tv vast voor moord, verkrachting, tijdens in drugshandel en overvallen. De gevangenis tijdens is tijdens overbevolkt en de gevangenen met zitten met honderden in een tijdens cel samengepakt. de Er zijn in regelmatig opstanden waarbij het voorkomt door dat gedetineerden onthoofd uit en levend het verbrand worden van in hun cel. Twee van maanden op na een dergelijke opstand is op het Ewout en zijn op tv uit team gelukt om toegang in te krijgen tot naar de gevangenis.

In het uit plaatsje Porto Vehlo in naar de jungle van het Brazilië zitten de door met zwaarste criminelen van het land de vast voor moord, verkrachting, tijdens drugshandel tijdens en overvallen. in De gevangenis is overbevolkt en uit de uit gevangenen zitten met in honderden in een cel samengepakt. in Er zijn naar regelmatig opstanden waarbij het voorkomt een dat op tv gedetineerden onthoofd en levend uit verbrand worden in hun de de cel. Twee maanden na een dergelijke met opstand is het op tv Ewout en zijn in de team gelukt om toegang het te krijgen op tot de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis op op Curaçao een wordt 'De van Hel van het op tv Koninkrijk' genoemd. Door tijdens de band uit van Curaçao met Nederland tijdens willen de gedetineerden niets de liever dan uitgeleverd worden met aan met Nederland. De omstandigheden op zijn er slecht en de met gevangenis uit staat bekend om op tv de grootschalige corruptie. Vorig jaar uit is de er vanuit de een bewaarders een brandbrief naar de van van regering in Nederland gestuurd het om de wantoestanden op onder de aandacht te brengen. met Ewout tijdens en zijn team zijn de naar een eerste Nederlandse ploeg die toegelaten is een tot deze gevangenis. door Ewout spreekt onder met anderen een een Nederlandse man die de vastzit omdat hij in zijn vrouw heeft op tv omgebracht.

februari 2021
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!