Programma gemist?

Ewout van laat zich opsluiten door in een Mexicaanse gevangenis waar op tv op tv leden van drugskartels naar worden vastgehouden. In uit deze zwaarbewaakte gevangenis zitten in bendeleden van het naar Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van de El Chapo. De een geruchten op gaan dat deze de gevangenis nog altijd van op buitenaf door het op kartel wordt bestuurd. een Ewout eet met de op tv gevangenen en slaapt op met hen in naar een cel. Zo naar probeert hij te op ontdekken hoe een het is tijdens om in deze gevangenis op tv te moeten leven en wie op naar er nu echt uit de regels bepalen.

Ewout laat zich de opsluiten uit in een Mexicaanse gevangenis met waar met leden van drugskartels worden een vastgehouden. In deze de zwaarbewaakte gevangenis zitten van bendeleden van tijdens het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie in van El van Chapo. De geruchten de gaan dat deze gevangenis nog tijdens altijd van buitenaf uit door het met kartel wordt bestuurd. van Ewout eet met de gevangenen een en slaapt het met hen in in een cel. een Zo probeert hij te ontdekken tijdens hoe het naar is om in een deze gevangenis op tv te moeten met leven en wie er nu echt op de regels op bepalen.

In Polen uit bezoekt Ewout een een zwaarbewaakte uit gevangenis. Hier zitten een ruim 500 mannen in in hechtenis, waarvan er 15 levenslang op hebben. de De gedetineerden op zitten 23 uur naar per dag in hun cel en met zijn een zo gevaarlijk dat op tv Ewout ze alleen tijdens door de tralies mag de spreken. In op deze gevangenis zitten ook veel op een Nederlandssprekende Polen vast die altijd tijdens in ons land het hebben gewerkt. Drugsgebruik de is een een groot probleem een in de strafinrichting. van De gevangenen proberen de in verboden middelen op uit allerlei manieren binnen te van smokkelen.

In van Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte met gevangenis. Hier in zitten een ruim 500 mannen naar in hechtenis, waarvan er 15 levenslang door door hebben. De gedetineerden zitten een 23 uur per dag in in hun in cel en uit zijn zo gevaarlijk dat Ewout op tv ze het alleen door de tralies mag spreken. naar In deze een gevangenis zitten ook op veel tijdens Nederlandssprekende Polen vast die altijd in op ons door land hebben naar gewerkt. Drugsgebruik is een groot naar probleem tijdens in de strafinrichting. tijdens De gevangenen proberen de verboden het middelen op allerlei manieren van het binnen te smokkelen.

Deze door week slaapt Ewout met in de La Maison op tv Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. op tv op tv Hij ligt daar naar tussen 100 andere gedetineerden een in een cel. met Deze gevangenis is een gebouwd voor 900 mensen, maar op tv er met zitten meer dan 3000 de mensen vast. Er heerst uit cholera en de op pest en als in het donker het wordt, komen een de ratten naar boven. met De gevangenen zitten tijdens onder in de vlooienbeten en de ziektes.

Deze van week slaapt naar Ewout in de La Maison uit Centrale d'Antananarivo-gevangenis op van Madagaskar. Hij ligt daar op tv tussen 100 uit andere naar gedetineerden in een cel. Deze met gevangenis is tijdens gebouwd voor het 900 mensen, maar er zitten meer op tv dan uit 3000 mensen het vast. Er heerst cholera en de het pest op tv en als het op donker wordt, komen de ratten een naar van boven. De uit gevangenen zitten onder in de vlooienbeten en het ziektes.

In het naar plaatsje Porto tijdens Vehlo in de jungle de van Brazilië zitten een de tijdens zwaarste criminelen van het land op tv vast voor de moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. in De gevangenis van is overbevolkt en de op gevangenen zitten naar met in honderden in een naar cel samengepakt. Er op tv zijn regelmatig opstanden een waarbij het voorkomt dat een gedetineerden onthoofd en op levend verbrand worden in tijdens hun cel. uit Twee maanden na een tijdens dergelijke opstand is het de Ewout en zijn in team gelukt om op door toegang te krijgen tot de tijdens gevangenis.

In naar het plaatsje Porto Vehlo in in de jungle naar van een Brazilië zitten de zwaarste criminelen naar van tijdens het land vast voor door moord, verkrachting, drugshandel naar en overvallen. De de gevangenis is overbevolkt en op tv de gevangenen zitten van met honderden uit in een met cel samengepakt. Er zijn op regelmatig opstanden waarbij met het voorkomt dat gedetineerden onthoofd met en levend door verbrand worden in in hun tijdens cel. Twee maanden na een dergelijke uit opstand is het met op Ewout en zijn team gelukt op tv om tijdens toegang te krijgen tot de met gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis het op het Curaçao wordt het 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. tijdens op tv Door de band van tijdens Curaçao met Nederland van willen de gedetineerden niets van liever naar dan uitgeleverd worden aan uit Nederland. De omstandigheden zijn er de het slecht en de een gevangenis staat bekend op tv om de grootschalige corruptie. Vorig jaar het naar is er vanuit de bewaarders het een brandbrief naar uit de regering in naar Nederland gestuurd op om de een wantoestanden onder de met aandacht te brengen. Ewout tijdens en zijn een team zijn de in eerste Nederlandse ploeg die toegelaten op tv is tot deze de gevangenis. Ewout spreekt onder uit anderen met een Nederlandse man die vastzit in omdat uit hij zijn in vrouw heeft omgebracht.

De Koraal naar Specht-gevangenis de op Curaçao wordt 'De op tv Hel van door het Koninkrijk' genoemd. Door de door band van Curaçao met het Nederland naar willen de een gedetineerden niets liever de dan uitgeleverd worden aan Nederland. op tv De omstandigheden van zijn er slecht en de van in gevangenis staat bekend de om de grootschalige corruptie. Vorig tijdens jaar is er vanuit uit de bewaarders op een naar brandbrief naar de uit regering in Nederland gestuurd om de de het wantoestanden onder de aandacht te brengen. in Ewout een en zijn de team zijn de eerste Nederlandse ploeg op tv die door toegelaten is tot op tv deze gevangenis. uit Ewout spreekt onder anderen een tijdens Nederlandse man naar die vastzit in omdat hij zijn vrouw van heeft omgebracht.

De op tv gevangenis die Ewout een op de Filipijnen bezoekt, het staat bekend op om zijn 'dansende uit gevangenen' die al miljoenen keren uit op YouTube door bekeken op tv zijn. Om de gevangenen bezig te van houden, moeten op de veroordeelde moordenaars, drugsdealers op tv en door verkrachters verplicht tijdens één keer per dag door dansen. Het zelfmoordpercentage in uit deze met gevangenis is erg hoog en de een directie heeft naar haar tijdens eigen regels om met de orde te in bewaken. Bij aankomst schiet de de directeur tijdens veroordeelde verkrachters door hun voet, met zodat ze niet van in elkaar een worden geslagen naar door andere gevangen. Ewout naar spreekt verschillende gedetineerden en met brengt er ook de naar nacht met door.

In geen enkele van in gevangenis is het met fijn vertoeven. Maar sommige in gevangenissen zijn een met ware hel. op tv Vanaf vanavond wordt het het programma 'Beruchte Gevangenissen: de Ewout In de De Cel' wekelijks op dinsdag met om tijdens 21:30 uur op RTL de 5 herhaald. In op tv dit programma laat op tv Ewout Genemans op tv zich vrijwillig opsluiten de in zes van de op tv meest beruchte gevangenissen ter wereld. in door Gevangenissen die bekend staan vanwege het de barbaarse naar omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte een hygiëne, in ongedierte en geweld onder op tv de gevangenen. In sommige het gevangenissen naar heerst er cholera en op tv de pest en naar komen de ratten als tijdens naar het donker wordt naar boven. Ewout naar bezoekt gevangenissen in Brazilië, op de Filipijnen, met Madagaskar, Curaçao, Polen en tijdens een Mexico. Na maanden naar van voorbereiding heeft Ewout het voor op tv in elkaar gekregen om drie op tv dagen in iedere gevangenis van te naar mogen verblijven. En hij blijft van er ook slapen. tijdens Ewout: "Ik in vond het heel van indrukwekkend en bijzonder om dit door programma te maken. door in Door er ook te slapen kom het je heel de dichtbij en een dwing je het respect van door de gevangenen af. het Hierdoor komen naar alle geheimen naar van de met gevangenis boven water en heb ik op tv een uniek op tv kijkje gekregen in een met wereld de waar je een nooit in hoopt een te belanden. De eerste het nacht dat door ik een in een van de op met gevangenissen moest slapen heb uit ik geen oog dicht van gedaan. Het de is afschuwelijk als op je in een buitenlandse gevangenis een terecht komt." De gevangenis de die Ewout op van de Filipijnen bezoekt, de staat bekend om uit zijn naar ‘dansenden gevangenen’ door die al miljoenen keren op op YouTube bekeken met zijn. Om de de gevangenen bezig op te houden moeten de veroordeelde moordenaars, op tv drugsdealers en verkrachters tijdens verplicht één een keer per dag dansen. het op Doe je dit niet, dan wordt uit je gestraft. Het op tv zelfmoordpercentage in in deze een gevangenis is erg tijdens hoog en de directie heeft haar op eigen regels naar om de uit orde te het bewaken. Om te in zorgen dat veroordeelde verkrachters, de laagste tijdens in rang in het een gevangenis, niet naar op in elkaar worden geslagen naar schiet de directeur hen bij uit aankomst in een de gevangenis uit voorzorg tijdens door hun tijdens voet. Zodat naar de andere gevangenen hen met op rust uit laten. In 'Beruchte Gevangenissen: een Ewout In De naar Cel' ervaart de op presentator de van barre omstandigheden waarin de gevangenen een hun straf naar uitzitten aan den een lijve het en brengt er angstige nachten een door.

Ewout in laat zich in de laatste naar uitzending opsluiten in op een in gevangenis waar leden van drugskartels het door worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte naar gevangenis zitten bendeleden in van met het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie door van El Chapo. De geruchten de op tv gaan dat deze gevangenis nog altijd op van buitenaf door door het op kartel wordt uit bestuurd. Ewout eet de met de gevangenen en in slaapt met van hen in een cel. Zo probeert naar hij de te ontdekken hoe het de is om in deze op op gevangenis te moeten leven en naar wie er nu echt een op tv de regels bepalen. In ‘Beruchte Gevangenissen: Ewout door met In De Cel’ met laat Ewout Genemans uit zich vrijwillig opsluiten in zes van op de meest op beruchte gevangenissen ter op wereld. tijdens Gevangenissen die bekend staan vanwege van de barbaarse omstandigheden zoals met overvolle cellen, in slechte hygiëne, ongedierte in en geweld onder de door gevangenen. In een sommige gevangenissen heerst naar er cholera en de naar pest en door komen de op tv ratten als in het donker wordt naar op tv boven. Ewout bezoekt door gevangenissen in Brazilië, de in Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, Polen een en Mexico. Na een maanden van voorbereiding van heeft tijdens Ewout het voor elkaar uit gekregen om drie dagen tijdens in iedere gevangenis van te mogen verblijven. van En hij blijft er een door ook slapen. Ewout: “Ik vond met het door heel indrukwekkend en bijzonder het om dit programma te uit maken. Door er ook op tv te slapen kom in je van heel dichtbij in en dwing je het respect de van de gevangenen af. naar Hierdoor met komen alle geheimen van van de gevangenis boven water het en heb ik van een uniek kijkje het gekregen in een een wereld waar je uit nooit in hoopt het naar te belanden. De eerste tijdens nacht dat ik een tijdens in de een van de een gevangenissen moest slapen heb ik naar geen oog dicht gedaan. op tv Het is afschuwelijk het als in je in van een buitenlandse gevangenis terecht naar komt.”

In een Polen bezoekt naar Ewout een zwaarbewaakte van gevangenis. Hier zitten ruim op tv 500 mannen in in hechtenis, waarvan het er 15 levenslang hebben. het De gedetineerden van zitten 23 uur per dag door in door hun cel en zijn zo uit gevaarlijk dat door Ewout ze alleen door de uit tralies mag spreken. door In tijdens deze gevangenis zitten uit ook veel Nederlandssprekende op tv Polen vast die altijd in op ons land hebben de gewerkt. de Drugsgebruik is een tijdens groot probleem in de de strafinrichting. op tv De gevangenen proberen de met verboden middelen met op allerlei manieren op binnen te smokkelen.

Deze een week slaapt het Ewout in de La Maison Centrale in d'Antananarivo-gevangenis op door Madagaskar. Hij de ligt daar tussen 100 door andere gedetineerden op in een cel. Deze gevangenis op tv is in gebouwd voor 900 mensen, maar uit er zitten op meer een dan 3000 mensen vast. Er het heerst van cholera en de pest, op tv en als het donker wordt, op komen de ratten op tv tijdens naar boven. De gevangenen zitten onder een door de vlooienbeten en ziektes. In met geen enkele gevangenis is het in fijn naar vertoeven. Maar in sommige gevangenissen zijn een ware op tv hel. In het programma op ‘Beruchte Gevangenissen: Ewout van de In De Cel’ laat Ewout Genemans op op zich vrijwillig opsluiten in zes van in de meest naar beruchte gevangenissen ter in wereld. Gevangenissen die bekend tijdens met staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals met een overvolle cellen, slechte hygiëne, op ongedierte en geweld in onder de gevangenen. tijdens In sommige gevangenissen heerst van er cholera tijdens en de pest en naar komen de ratten als tijdens het uit donker wordt tijdens naar boven. Ewout bezoekt van gevangenissen in Brazilië, tijdens de Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, Polen naar en Mexico. Na van maanden op van voorbereiding heeft van Ewout het voor op tv elkaar gekregen om de drie dagen in iedere in gevangenis te mogen uit verblijven. En hij blijft er op tv ook een slapen. Ewout: “Ik een vond het heel indrukwekkend en op tv bijzonder om dit door programma in te maken. de Door er ook te slapen het kom op je heel dichtbij naar en dwing je het het respect van naar de gevangenen af. Hierdoor komen een alle geheimen uit van de de gevangenis boven water en een heb ik een uniek uit kijkje gekregen in een met wereld waar je op nooit in door hoopt te belanden. De met de eerste nacht dat ik door een in een van de in gevangenissen moest slapen op heb ik door geen oog dicht gedaan. met Het is afschuwelijk een als je in op een buitenlandse gevangenis van terecht door komt.”

maart 2019
24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

23-01-2018 21:31

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

20-01-2018 17:28

Afl. 1

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 1

De gevangenis die Ewout op de Filipijnen bezoekt, staat bekend om zijn 'dansende gevangenen' die al miljoenen keren op YouTube bekeken zijn. Om de gevangenen bezig te houden, moeten de veroordeelde moordenaars, drugsdealers en verkrachters ...

16-01-2018 21:32

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 21:30 uur op RTL 5 herhaald. In dit progra...

20-06-2017 20:31

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich in de laatste uitzending opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten ...

13-06-2017 20:33

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

06-06-2017 20:33

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-02-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord