Programma gemist?

In in de laatste aflevering van met dit uit programma laat Ewout de Genemans zich opsluiten uit in een gevangenis waar leden van uit drugskartels het worden vastgehouden. El door Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten op tv bendeleden van in het Sinaloa-kartel, in de drugsorganisatie van El uit Chapo. De geruchten gaan op tv dat met deze gevangenis nog altijd met van buitenaf door op het kartel wordt bestuurd. Regels Ewout de eet met tijdens de gevangenen en de slaapt met hen naar in een uit cel. Zo probeert hij uit te ontdekken hoe het is door de om in deze gevangenis te moeten een leven op tv en wie er nu het echt de regels naar bepalen.

In op Polen bezoekt Ewout een met zwaarbewaakte gevangenis. tijdens Hier zitten ruim 500 in mannen in hechtenis, een waarvan tijdens er 15 levenslang hebben. De gedetineerden uit zitten op 23 uur per dag uit in hun cel door en zijn zo gevaarlijk uit dat de Ewout ze alleen door de uit tralies de mag spreken. In op deze gevangenis de zitten ook veel Nederlandssprekende Polen vast tijdens die altijd op in op ons land hebben gewerkt. op Drugsgebruik is een groot op tv probleem naar in de strafinrichting. De gevangenen proberen in de door verboden middelen op de allerlei manieren uit binnen te smokkelen.

Deze week met slaapt van Ewout in de La Maison met Centrale een d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt uit daar tussen in 100 andere gedetineerden uit in een cel. Deze met gevangenis is gebouwd op tv voor met 900 mensen, maar van er zitten meer dan 3000 van mensen vast. uit Er heerst cholera en op de pest met en als van het donker wordt, komen van de ratten op tv naar boven. De gevangenen zitten onder naar de vlooienbeten en het het ziektes.

In het plaatsje tijdens Porto Vehlo in het de jungle van in Brazilië zitten in de tijdens zwaarste criminelen van het land vast tijdens voor moord, tijdens verkrachting, drugshandel en met overvallen. De op gevangenis is overbevolkt en door de gevangenen op zitten met honderden in op een cel samengepakt. Er op zijn regelmatig uit opstanden waarbij het voorkomt het dat gedetineerden onthoofd uit en levend verbrand op worden uit in hun cel. Twee de maanden na de een dergelijke opstand is uit het Ewout en op tv zijn team tijdens gelukt om toegang te krijgen op tot de de gevangenis.

De Koraal door Specht-gevangenis de op Curaçao wordt 'De Hel naar van het Koninkrijk' genoemd. met Door tijdens de band van uit Curaçao met Nederland willen de de gedetineerden niets liever van op dan uitgeleverd worden door aan Nederland. De omstandigheden zijn op tv er slecht en tijdens de gevangenis staat bekend in om de met grootschalige corruptie. Vorig in jaar met is er vanuit de bewaarders op tv een een brandbrief naar de regering in het Nederland gestuurd om de met wantoestanden naar onder de aandacht te op brengen. Ewout tijdens en zijn team op zijn de eerste Nederlandse ploeg met die toegelaten een is tot de deze gevangenis. Ewout spreekt door onder anderen een Nederlandse op tv man die vastzit naar op omdat hij zijn van vrouw heeft omgebracht.

In het geen enkele gevangenis een is het fijn vertoeven. Maar van sommige gevangenissen zijn naar een ware hel. op door Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte op uit Gevangenissen: Ewout In een De Cel' wekelijks op dinsdag door om 20:30 een uur op met RTL 5 herhaald. Berucht In dit programma laat uit Ewout Genemans zich uit vrijwillig op tv opsluiten in zes van van de meest in beruchte gevangenissen ter het wereld. Gevangenissen die bekend staan door vanwege van de barbaarse omstandigheden zoals door overvolle een cellen, slechte hygiëne, ongedierte op tv en geweld van onder de gevangenen. door In sommige gevangenissen op tv heerst er cholera en een de pest tijdens en komen de van ratten als het donker van wordt naar boven. Locaties Ewout bezoekt naar gevangenissen in Brazilië, uit de Filipijnen, Madagaskar, naar Curaçao, Polen en in Mexico. Na maanden met van voorbereiding heeft Ewout in het voor op elkaar tijdens gekregen om drie dagen het in iedere gevangenis te mogen met door verblijven. En hij van blijft er ook op slapen.

Ewout laat zich uit opsluiten uit in een Mexicaanse van gevangenis waar leden van drugskartels tijdens van worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte door gevangenis zitten bendeleden uit van het Sinaloa-kartel, met de drugsorganisatie tijdens van El Chapo. De de geruchten gaan dat op tv deze gevangenis nog altijd een een van buitenaf door het een kartel wordt bestuurd. door Ewout eet de met de gevangenen en door slaapt met hen op tv in een cel. Zo met probeert het hij te ontdekken hoe het de is om in uit deze gevangenis te in moeten leven en wie op er tijdens nu echt de regels een bepalen.

Ewout de laat zich van opsluiten in een Mexicaanse met gevangenis waar leden van drugskartels in worden vastgehouden. naar In deze zwaarbewaakte gevangenis in zitten de bendeleden van het door Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El naar Chapo. op tv De geruchten gaan op dat deze gevangenis op tv nog altijd een van buitenaf door uit het kartel wordt bestuurd. Ewout eet naar met naar de gevangenen uit en slaapt met hen in uit een een cel. Zo probeert tijdens hij te ontdekken met hoe het is om in deze uit van gevangenis te moeten het leven en wie er nu tijdens echt de regels in bepalen.

In door Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte van gevangenis. Hier door zitten ruim in 500 mannen in hechtenis, met waarvan het er 15 levenslang hebben. De gedetineerden door zitten 23 uit uur per dag in in hun uit cel en zijn van zo gevaarlijk dat Ewout uit ze alleen een door de tralies uit mag spreken. In deze het gevangenis naar zitten ook veel Nederlandssprekende Polen vast tijdens die altijd in de ons land hebben in uit gewerkt. Drugsgebruik is een groot probleem naar in de het strafinrichting. De uit gevangenen proberen de de verboden middelen op de allerlei manieren binnen te door smokkelen.

In Polen op tv bezoekt Ewout een de zwaarbewaakte door gevangenis. Hier zitten ruim 500 de mannen in tijdens hechtenis, waarvan er 15 op tv levenslang hebben. De gedetineerden door zitten naar 23 uur een per dag in hun cel tijdens en zijn zo gevaarlijk door dat uit Ewout ze de alleen door de tralies naar mag spreken. In door deze gevangenis zitten door ook veel Nederlandssprekende Polen vast van uit die altijd in ons het land hebben gewerkt. door Drugsgebruik is een groot met probleem in tijdens de strafinrichting. uit De gevangenen proberen de verboden middelen met uit op allerlei manieren binnen te door smokkelen.

Deze het week slaapt Ewout in de door La Maison Centrale naar d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. naar Hij een ligt daar tussen 100 een andere gedetineerden in het een cel. Deze op gevangenis uit is gebouwd voor 900 mensen, maar op tv er zitten in meer van dan 3000 mensen vast. Er van heerst cholera en de uit pest tijdens en als het donker wordt, door komen het de ratten naar boven. De tijdens met gevangenen zitten onder de vlooienbeten en tijdens tijdens ziektes.

Deze week op tv slaapt het Ewout in de La Maison Centrale op d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. naar Hij het ligt daar in tussen 100 andere gedetineerden in uit een cel. Deze gevangenis de is van gebouwd voor 900 mensen, maar een er zitten op tv meer uit dan 3000 mensen vast. Er van heerst cholera en de met pest een en als het het donker wordt, op tv komen de ratten naar boven. het De gevangenen zitten onder het de vlooienbeten en met door ziektes.

In uit het plaatsje Porto Vehlo op in de jungle naar van naar Brazilië zitten de zwaarste criminelen van tijdens in het land vast op voor moord, verkrachting, op drugshandel en overvallen. op tv De gevangenis is overbevolkt op tv en de een gevangenen zitten met op honderden in een cel samengepakt. Er het door zijn regelmatig opstanden waarbij het voorkomt het dat gedetineerden van onthoofd op en levend verbrand worden in met hun een cel. Twee maanden na een naar dergelijke op tv opstand is het Ewout en zijn van team het gelukt om toegang te op tv krijgen tijdens tot de gevangenis.

In van het plaatsje Porto Vehlo tijdens in de jungle naar van Brazilië zitten de door het zwaarste criminelen van het land vast een voor moord, de verkrachting, drugshandel en overvallen. het De door gevangenis is overbevolkt en de op tv gevangenen uit zitten met honderden in een tijdens cel samengepakt. Er de zijn regelmatig opstanden uit waarbij het voorkomt door dat van gedetineerden onthoofd van en levend verbrand worden van in hun tijdens cel. Twee maanden na tijdens een dergelijke opstand is uit het Ewout naar en zijn team gelukt om uit toegang op tv te krijgen tot de van gevangenis.

De het Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt een 'De de Hel van het op tv Koninkrijk' genoemd. Door op tv de band van Curaçao met uit Nederland willen op de op gedetineerden niets liever dan op tv uitgeleverd worden de aan Nederland. De omstandigheden een zijn er slecht en de tijdens gevangenis van staat bekend een om de grootschalige corruptie. Vorig op jaar is er vanuit uit de bewaarders uit een brandbrief op naar de regering in door Nederland gestuurd om de een met wantoestanden onder de aandacht een te brengen. in Ewout en zijn team in zijn de de eerste Nederlandse ploeg die op toegelaten is op tot deze gevangenis. Ewout spreekt naar onder anderen een op Nederlandse van man die vastzit omdat hij op tv zijn vrouw een heeft omgebracht.

juni 2021
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!