Programma gemist?

In van de laatste op tv aflevering van dit programma laat Ewout een Genemans zich opsluiten uit in een gevangenis uit op tv waar leden van drugskartels het worden vastgehouden. El Chapo In het deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden in van het Sinaloa-kartel, van de drugsorganisatie van in El Chapo. De de geruchten de gaan dat het deze gevangenis nog in altijd van buitenaf door de het kartel wordt door bestuurd. Regels Ewout eet door met de gevangenen en op tv slaapt met hen in in een in cel. Zo probeert hij te ontdekken in hoe het de is om van in deze gevangenis te van moeten leven en wie door met er nu echt de in regels bepalen.

In uit Polen bezoekt van Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. in Hier zitten ruim door 500 mannen in hechtenis, waarvan op tv er 15 in levenslang op hebben. De gedetineerden zitten 23 door uur van per dag in hun cel en op zijn zo met gevaarlijk dat Ewout ze tijdens alleen door de naar tralies naar mag spreken. naar In deze gevangenis zitten ook de veel Nederlandssprekende van Polen vast die altijd uit in ons in land hebben gewerkt. Drugsgebruik is door een een groot probleem in de een strafinrichting. de De gevangenen proberen de verboden van middelen op allerlei met manieren de binnen te smokkelen.

Deze week in slaapt Ewout in tijdens de uit La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. van Hij ligt naar daar tussen de 100 andere gedetineerden in een de cel. een Deze gevangenis is gebouwd voor het 900 mensen, maar een er zitten het meer dan 3000 in mensen vast. Er heerst uit cholera tijdens en de pest op en als tijdens het donker wordt, de komen de ratten naar boven. De uit tijdens gevangenen zitten onder de vlooienbeten op en in ziektes.

In het plaatsje in Porto Vehlo in van de met jungle van naar Brazilië zitten de op tv zwaarste criminelen van het met land vast op voor moord, verkrachting, drugshandel het en overvallen. De het gevangenis is de overbevolkt en de door gevangenen zitten met op tv honderden in een cel samengepakt. naar Er zijn regelmatig de opstanden waarbij de het voorkomt dat gedetineerden onthoofd door en levend verbrand in worden in in hun tijdens cel. Twee maanden na een dergelijke op van opstand is het Ewout en zijn een team uit gelukt om een toegang te krijgen tot de op gevangenis.

De Koraal op Specht-gevangenis tijdens op Curaçao wordt 'De de Hel van het Koninkrijk' genoemd. het Door door de band van Curaçao met tijdens Nederland willen tijdens de op tv gedetineerden niets liever van dan uitgeleverd worden aan naar Nederland. De omstandigheden zijn er een slecht en de tijdens gevangenis van staat bekend om op de grootschalige corruptie. Vorig jaar van is er vanuit met de bewaarders uit een brandbrief naar de naar regering naar in Nederland gestuurd om de door wantoestanden onder met de aandacht te door brengen. van Ewout en zijn team zijn de van eerste Nederlandse uit ploeg die toegelaten op tv is tot deze tijdens gevangenis. Ewout spreekt onder in van anderen een Nederlandse van man die vastzit omdat hij in zijn vrouw heeft tijdens omgebracht.

In geen op enkele gevangenis naar is het fijn vertoeven. het Maar sommige een gevangenissen zijn een in ware hel. Vanaf op tv vanavond wordt het programma 'Beruchte op naar Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op tv op dinsdag om de 20:30 een uur op RTL uit 5 herhaald. Berucht In dit in programma laat Ewout met Genemans zich op tv vrijwillig opsluiten in zes door van de meest beruchte gevangenissen tijdens ter wereld. Gevangenissen op die naar bekend staan vanwege de barbaarse op door omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, uit ongedierte en uit geweld onder tijdens de gevangenen. In sommige gevangenissen een heerst er cholera een en door de pest en komen in de uit ratten als het donker wordt de naar boven. Locaties Ewout door bezoekt gevangenissen in Brazilië, de met Filipijnen, door Madagaskar, Curaçao, Polen en Mexico. een Na op maanden van voorbereiding heeft Ewout het het voor elkaar op gekregen in om drie naar dagen in iedere gevangenis te mogen tijdens verblijven. En hij met blijft er ook van met slapen.

Ewout van laat zich opsluiten tijdens in een van Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels een worden vastgehouden. In door door deze zwaarbewaakte gevangenis tijdens zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, het de drugsorganisatie in van El Chapo. De van geruchten gaan dat deze tijdens gevangenis nog altijd met van buitenaf door de een het kartel wordt uit bestuurd. Ewout eet met op tv de gevangenen naar en slaapt met hen in een een het cel. Zo probeert de hij te ontdekken hoe het is met om in door deze gevangenis te moeten op leven en van wie er nu in echt de regels met bepalen.

Ewout laat zich uit tijdens opsluiten in een Mexicaanse gevangenis het waar in leden van drugskartels worden naar vastgehouden. In deze zwaarbewaakte met gevangenis zitten bendeleden van naar het Sinaloa-kartel, op de drugsorganisatie tijdens van El Chapo. van De geruchten een gaan dat deze gevangenis van nog altijd van buitenaf door het het in kartel wordt bestuurd. in Ewout eet met de in gevangenen naar en slaapt met hen op in een cel. uit Zo probeert hij op te ontdekken uit hoe het is om in deze op gevangenis op tv te moeten leven en op tv wie er nu in echt een de regels bepalen.

In Polen van bezoekt Ewout een zwaarbewaakte naar gevangenis. Hier op tv zitten ruim 500 met mannen in in hechtenis, waarvan er 15 tijdens levenslang in hebben. De gedetineerden een zitten 23 uur met per dag in hun cel en het zijn zo gevaarlijk het dat op tv Ewout ze alleen door tijdens de door tralies mag spreken. In deze gevangenis op tijdens zitten ook veel op tv Nederlandssprekende Polen vast die altijd een in ons in land hebben gewerkt. in Drugsgebruik is een groot probleem het in de op tv strafinrichting. De uit gevangenen proberen de verboden in middelen op allerlei naar manieren binnen met te smokkelen.

In Polen bezoekt in Ewout een een zwaarbewaakte gevangenis. het Hier zitten ruim 500 mannen op tv in hechtenis, waarvan een er met 15 levenslang hebben. De van gedetineerden zitten van 23 uur per dag een in hun cel en in zijn zo de gevaarlijk dat Ewout ze met alleen door van de een tralies mag spreken. het In deze gevangenis zitten ook veel met Nederlandssprekende van Polen vast die tijdens altijd in ons land de hebben gewerkt. een Drugsgebruik is een op groot probleem in de door strafinrichting. De het gevangenen proberen met de verboden middelen op allerlei in manieren binnen te tijdens smokkelen.

Deze week slaapt een met Ewout in de door La Maison Centrale op d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij in ligt daar tussen 100 op andere gedetineerden in tijdens een cel. Deze door gevangenis is door gebouwd voor 900 mensen, naar maar er zitten meer het uit dan 3000 mensen vast. Er een heerst cholera en de naar pest en als op tv naar het donker wordt, van komen de ratten in naar boven. De het gevangenen zitten onder door de vlooienbeten en de ziektes.

Deze van week slaapt Ewout uit in de La Maison in Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. op tv Hij ligt een daar tussen 100 tijdens andere door gedetineerden in een cel. Deze gevangenis met uit is gebouwd voor 900 naar mensen, maar er zitten meer op het dan 3000 mensen vast. met Er heerst cholera uit en de pest en tijdens als het op donker wordt, in komen de ratten naar de boven. De gevangenen zitten van onder de vlooienbeten naar en met ziektes.

In het het plaatsje Porto Vehlo uit in de jungle van in Brazilië zitten de op zwaarste criminelen uit van het land op vast voor moord, de verkrachting, drugshandel en overvallen. door van De gevangenis is overbevolkt de en de gevangenen door zitten met honderden in op een op cel samengepakt. Er zijn regelmatig in opstanden waarbij het tijdens voorkomt dat van gedetineerden onthoofd uit en levend verbrand worden naar in hun cel. Twee met maanden na een een dergelijke tijdens opstand is het Ewout en een zijn in team gelukt om toegang te krijgen een tot uit de gevangenis.

In door het plaatsje naar Porto Vehlo in de jungle van het door Brazilië zitten de zwaarste tijdens criminelen van het de land vast voor moord, verkrachting, door naar drugshandel en overvallen. De gevangenis is het overbevolkt naar en de uit gevangenen zitten met honderden in de een cel samengepakt. tijdens Er zijn regelmatig opstanden op waarbij op het voorkomt dat tijdens gedetineerden onthoofd en van levend verbrand worden in hun van cel. Twee in maanden na de een dergelijke opstand is het van Ewout en zijn van naar team gelukt om een toegang te krijgen tot op tv de gevangenis.

De Koraal het Specht-gevangenis op Curaçao van wordt naar 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. tijdens van Door de band een van Curaçao met de Nederland willen de het gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden op aan Nederland. De door met omstandigheden zijn er slecht een en de gevangenis staat bekend in om de grootschalige van met corruptie. Vorig jaar is naar er vanuit de naar bewaarders een brandbrief in naar de het regering in Nederland gestuurd om van de wantoestanden onder de op aandacht naar te brengen. Ewout van en zijn team zijn de de eerste in Nederlandse ploeg die toegelaten is de tot deze gevangenis. op Ewout door spreekt onder anderen in een Nederlandse man die vastzit het omdat hij zijn met vrouw naar heeft omgebracht.

juli 2020
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!