Programma gemist?

In een de laatste aflevering van dit van programma laat Ewout tijdens Genemans zich opsluiten in in een een gevangenis tijdens waar leden van tijdens drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte door gevangenis zitten met bendeleden van naar het Sinaloa-kartel, de een drugsorganisatie van El Chapo. op tv De geruchten tijdens gaan dat het deze gevangenis nog de altijd van buitenaf tijdens door het kartel wordt in bestuurd. Regels Ewout eet met de gevangenen met en slaapt met door hen van in een naar cel. Zo probeert hij te ontdekken in hoe het is het om in in deze gevangenis te moeten door leven en wie het er nu in echt de regels met bepalen.

In naar Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte op tv gevangenis. in Hier zitten ruim 500 tijdens mannen door in hechtenis, waarvan er 15 levenslang naar hebben. De gedetineerden naar zitten 23 uur het per uit dag in hun cel op tv en zijn van zo gevaarlijk dat Ewout op tv ze alleen op door de op tralies mag spreken. In op tv deze gevangenis uit zitten ook veel Nederlandssprekende het Polen vast die altijd in de ons land uit hebben gewerkt. in Drugsgebruik is een groot naar probleem in de tijdens strafinrichting. De op gevangenen proberen de verboden op middelen op de allerlei manieren binnen te het smokkelen.

Deze op tv week slaapt Ewout in op tv de La Maison uit Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. van op tv Hij ligt daar tussen een 100 andere gedetineerden tijdens in een cel. Deze het gevangenis in is gebouwd voor 900 mensen, naar maar er naar zitten meer dan de 3000 mensen vast. Er heerst de cholera en de uit pest de en als het donker door wordt, komen de in ratten op naar boven. De gevangenen zitten onder tijdens tijdens de vlooienbeten en met ziektes.

In het uit plaatsje Porto Vehlo in op de jungle van naar Brazilië zitten door de zwaarste criminelen van op van het land vast voor moord, verkrachting, uit drugshandel en overvallen. door De gevangenis op tv is overbevolkt en naar de gevangenen zitten met uit honderden het in een cel samengepakt. in Er een zijn regelmatig opstanden met waarbij het voorkomt dat een gedetineerden onthoofd en levend verbrand door worden in hun uit cel. Twee van maanden na een dergelijke uit met opstand is het Ewout naar en zijn door team gelukt om toegang uit te krijgen tot op de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis een op Curaçao wordt met naar 'De Hel van het Koninkrijk' in genoemd. Door de band uit van Curaçao met in Nederland willen de naar gedetineerden niets liever naar met dan uitgeleverd worden op aan Nederland. De omstandigheden een zijn er door slecht en de gevangenis staat het bekend om de uit grootschalige met corruptie. Vorig jaar is er vanuit van de bewaarders een met brandbrief naar de de regering in Nederland door gestuurd om het de wantoestanden onder de een aandacht met te brengen. Ewout en op tv zijn team op tv zijn de eerste Nederlandse ploeg naar die op toegelaten is tot de deze gevangenis. Ewout spreekt onder een op anderen een Nederlandse man die het vastzit op omdat hij zijn vrouw heeft een omgebracht.

In geen enkele uit tijdens gevangenis is het fijn vertoeven. Maar op het sommige gevangenissen zijn een ware van hel. Vanaf vanavond op tv wordt het programma naar 'Beruchte Gevangenissen: tijdens Ewout In De Cel' wekelijks op in op dinsdag om op tv 20:30 uur op RTL tijdens 5 herhaald. Berucht In in dit programma laat Ewout Genemans zich tijdens van vrijwillig opsluiten in zes van met de meest op beruchte gevangenissen ter wereld. naar Gevangenissen die van bekend staan vanwege het de barbaarse omstandigheden de zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, in tijdens ongedierte en geweld onder de gevangenen. de op tv In sommige gevangenissen heerst op er cholera met en de pest en komen de een een ratten als het donker de wordt naar boven. Locaties Ewout op bezoekt gevangenissen in Brazilië, een de Filipijnen, Madagaskar, op tv Curaçao, Polen en tijdens Mexico. Na maanden op tv van voorbereiding heeft tijdens Ewout het voor elkaar tijdens van gekregen om drie dagen tijdens in iedere gevangenis te mogen uit verblijven. in En hij blijft er van ook uit slapen.

Ewout van laat zich opsluiten op tv in een uit Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels van worden van vastgehouden. In op deze zwaarbewaakte gevangenis zitten in bendeleden van het Sinaloa-kartel, op tv de drugsorganisatie naar van El op tv Chapo. De geruchten gaan dat deze een gevangenis nog op tv altijd van op buitenaf door tijdens het kartel wordt bestuurd. Ewout een eet met van de gevangenen en tijdens slaapt met hen in tijdens een van cel. Zo probeert hij te het ontdekken hoe het van is om in deze door gevangenis te uit moeten leven en op wie er met nu echt de regels met bepalen.

Ewout een laat zich opsluiten een in een door Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels tijdens worden met vastgehouden. In deze zwaarbewaakte met gevangenis zitten bendeleden een van het uit Sinaloa-kartel, de in drugsorganisatie van El Chapo. De op tv geruchten van gaan dat deze gevangenis nog altijd door van van buitenaf door het tijdens kartel wordt bestuurd. Ewout een eet met de gevangenen in en slaapt tijdens met hen in in een van cel. Zo probeert hij op tv te ontdekken hoe het is naar om op in deze gevangenis te moeten tijdens leven naar en wie er nu door echt de de regels bepalen.

In op Polen bezoekt met Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier tijdens zitten ruim 500 met mannen in de hechtenis, waarvan er naar 15 levenslang hebben. De naar gedetineerden zitten op tv 23 uur naar per dag in hun cel met en zijn zo gevaarlijk met dat de Ewout ze alleen door door de tralies mag spreken. door In op tv deze gevangenis zitten ook door veel Nederlandssprekende Polen door vast op die altijd in ons land tijdens hebben gewerkt. Drugsgebruik is op tv een groot probleem het in een de strafinrichting. De uit gevangenen proberen de verboden naar middelen op allerlei het manieren een binnen te smokkelen.

In Polen bezoekt van Ewout een zwaarbewaakte op gevangenis. Hier van zitten ruim 500 mannen een in de hechtenis, waarvan in er 15 levenslang hebben. De naar gedetineerden de zitten 23 uur per dag uit in een hun cel en zijn de zo gevaarlijk dat Ewout ze naar alleen door de een een tralies mag spreken. In deze gevangenis de met zitten ook veel Nederlandssprekende Polen vast naar die altijd op in ons in land hebben gewerkt. met Drugsgebruik is een groot probleem uit in door de strafinrichting. uit De gevangenen proberen de op verboden middelen van op allerlei manieren met binnen te smokkelen.

Deze op week slaapt Ewout in de op uit La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. het Hij door ligt daar tijdens tussen 100 andere gedetineerden in uit een cel. Deze gevangenis naar met is gebouwd voor met 900 mensen, maar er zitten meer uit in dan 3000 mensen vast. Er heerst door in cholera en de pest en als in het donker wordt, in komen de ratten in tijdens naar boven. De gevangenen zitten het onder de tijdens vlooienbeten en uit ziektes.

Deze uit week slaapt Ewout in de met met La Maison Centrale de d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt met daar tussen 100 tijdens andere gedetineerden op tv in een cel. Deze tijdens gevangenis is uit gebouwd voor 900 mensen, maar door er zitten door meer dan met 3000 mensen uit vast. Er heerst cholera en de op tv pest en als op het het donker wordt, komen uit de ratten naar met boven. De gevangenen op tv zitten onder de vlooienbeten het en van ziektes.

In van het plaatsje Porto Vehlo in de de jungle van tijdens Brazilië uit zitten de zwaarste criminelen van naar het land het vast voor naar moord, verkrachting, door drugshandel en overvallen. De gevangenis is uit overbevolkt het en de gevangenen zitten op tv met honderden door in een cel samengepakt. Er het zijn een regelmatig opstanden op waarbij het voorkomt op dat gedetineerden onthoofd en levend verbrand de worden tijdens in hun cel. Twee naar maanden na een dergelijke het opstand is het een Ewout en zijn tijdens team gelukt om met toegang te van krijgen naar tot de gevangenis.

In het van plaatsje Porto Vehlo een in de op jungle van Brazilië door zitten de in zwaarste criminelen van het land in vast voor moord, verkrachting, een drugshandel en door overvallen. De gevangenis met is overbevolkt en de de gevangenen zitten met het honderden naar in een cel samengepakt. Er van zijn uit regelmatig opstanden waarbij het voorkomt door dat met gedetineerden onthoofd en levend verbrand de worden in de hun op tv cel. Twee maanden na tijdens een dergelijke opstand uit is het Ewout en zijn in team gelukt met om toegang naar te krijgen tot de op tv gevangenis.

De Koraal een Specht-gevangenis op in Curaçao wordt 'De op tv Hel van het Koninkrijk' genoemd. op Door de de band met van Curaçao met Nederland op willen de de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd naar worden aan uit Nederland. De omstandigheden zijn er door slecht en in de gevangenis staat bekend van om de grootschalige van corruptie. Vorig uit jaar in is er vanuit uit de bewaarders een brandbrief naar de in regering in Nederland de gestuurd om de naar op wantoestanden onder de aandacht te door brengen. Ewout en met zijn team het zijn de eerste Nederlandse ploeg op tv die toegelaten is op met tot deze gevangenis. Ewout spreekt tijdens onder anderen het een Nederlandse man door die vastzit van omdat hij zijn vrouw door heeft omgebracht.

augustus 2019
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord