Programma gemist?

In uit de laatste aflevering in van dit programma van laat Ewout Genemans zich op tv opsluiten in van een gevangenis waar leden uit van drugskartels een worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte in gevangenis zitten tijdens bendeleden van het Sinaloa-kartel, de de de drugsorganisatie van El Chapo. van De geruchten gaan dat op deze gevangenis tijdens nog altijd van tijdens buitenaf door naar het kartel wordt tijdens bestuurd. Regels Ewout eet met de door gevangenen het en slaapt met hen in een door cel. Zo in probeert op tv hij te ontdekken hoe de het is op om in deze gevangenis te een moeten leven en door wie er het nu echt de regels op bepalen.

In Polen het bezoekt de Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier de zitten met ruim 500 mannen in hechtenis, de waarvan er 15 levenslang naar hebben. De gedetineerden met zitten de 23 uur per tijdens dag in hun cel en op tv zijn zo op tv gevaarlijk van dat Ewout ze alleen het door de tralies mag het spreken. naar In deze gevangenis zitten ook veel met Nederlandssprekende in Polen vast die altijd in door ons met land hebben gewerkt. met Drugsgebruik is een groot probleem op tv in op de strafinrichting. De uit gevangenen proberen de op verboden middelen op tv op allerlei manieren binnen in te smokkelen.

Deze week tijdens slaapt Ewout het in de La naar Maison Centrale het d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt tijdens daar tussen 100 van andere gedetineerden in een op cel. Deze de gevangenis is gebouwd in voor op 900 mensen, maar er op tv zitten meer dan 3000 mensen een vast. tijdens Er heerst cholera en de op pest en het als tijdens het donker wordt, komen de op ratten naar op tv boven. De met gevangenen zitten onder de vlooienbeten in en in ziektes.

In het de plaatsje Porto Vehlo in door de met jungle van Brazilië zitten de het de zwaarste criminelen van het land de vast voor moord, de verkrachting, drugshandel en tijdens overvallen. De gevangenis in is overbevolkt tijdens en de gevangenen door zitten met naar honderden in een cel samengepakt. naar Er zijn op tv regelmatig opstanden waarbij het voorkomt tijdens dat in gedetineerden onthoofd en levend door verbrand worden in naar hun cel. Twee in maanden na een dergelijke van opstand is het van Ewout door en zijn team op gelukt om toegang te naar krijgen tot tijdens de gevangenis.

De Koraal Specht-gevangenis het op Curaçao wordt naar 'De door Hel van het Koninkrijk' genoemd. het Door de uit band door van Curaçao met op Nederland willen de gedetineerden niets met liever met dan uitgeleverd worden aan door Nederland. De omstandigheden zijn het er slecht in en de gevangenis staat bekend tijdens de om de grootschalige de corruptie. Vorig jaar is er in vanuit de met bewaarders een brandbrief op naar de het regering in Nederland gestuurd om op de wantoestanden onder in de aandacht te brengen. met Ewout en op zijn het team zijn de eerste Nederlandse met ploeg die toegelaten van is tot deze gevangenis. het Ewout spreekt naar onder de anderen een Nederlandse man op die vastzit in omdat hij zijn vrouw tijdens heeft omgebracht.

In met geen enkele gevangenis is het de in fijn vertoeven. Maar sommige de gevangenissen zijn uit een ware hel. in Vanaf vanavond wordt het in programma 'Beruchte tijdens Gevangenissen: Ewout In De tijdens Cel' wekelijks op dinsdag een om 20:30 uit uur op RTL met 5 herhaald. Berucht In dit programma op laat Ewout Genemans het zich uit vrijwillig opsluiten in op zes van de meest beruchte van gevangenissen een ter wereld. Gevangenissen tijdens die bekend staan vanwege de de barbaarse omstandigheden zoals op tv overvolle cellen, slechte op tv hygiëne, ongedierte en geweld op onder de gevangenen. naar In sommige een gevangenissen heerst er naar cholera en de de pest op en komen de ratten als het van van donker wordt naar boven. Locaties Ewout bezoekt gevangenissen naar in Brazilië, de met Filipijnen, Madagaskar, Curaçao, op tv Polen en Mexico. een Na maanden van de voorbereiding een heeft Ewout uit het voor elkaar gekregen om drie op dagen in op iedere gevangenis op te mogen verblijven. En hij van het blijft er ook op slapen.

Ewout laat tijdens zich opsluiten van in een Mexicaanse gevangenis waar op tv leden van met drugskartels worden vastgehouden. In uit deze zwaarbewaakte gevangenis de met zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de uit op drugsorganisatie van El uit Chapo. De geruchten op gaan dat deze naar gevangenis nog altijd naar van buitenaf door het kartel wordt tijdens de bestuurd. Ewout eet met de met gevangenen en slaapt met van hen in naar een cel. Zo met probeert hij te ontdekken naar hoe het is uit om in deze door gevangenis naar te moeten leven en een wie op tv er nu echt de regels de bepalen.

Ewout tijdens laat zich opsluiten in een van Mexicaanse van gevangenis waar leden van het drugskartels worden vastgehouden. tijdens In deze op tv zwaarbewaakte gevangenis het zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de naar uit drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten tijdens gaan dat deze naar gevangenis nog naar altijd in van buitenaf door het uit kartel wordt van bestuurd. Ewout eet met door de gevangenen en slaapt met met hen in op een cel. de Zo probeert op hij te ontdekken hoe het is tijdens met om in deze gevangenis te de moeten naar leven en wie er nu op tv echt de in regels bepalen.

In van Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte op gevangenis. Hier zitten uit ruim 500 mannen tijdens in op hechtenis, waarvan er door 15 levenslang met hebben. De gedetineerden op zitten 23 uur per dag het in hun cel in en zijn zo de gevaarlijk met dat Ewout ze alleen naar door de tralies mag tijdens spreken. In deze gevangenis uit zitten met ook veel Nederlandssprekende Polen vast het die altijd in tijdens door ons land hebben in gewerkt. Drugsgebruik is een groot het probleem op in de strafinrichting. tijdens De gevangenen proberen de verboden op tv middelen op op allerlei manieren binnen te van smokkelen.

In op tv Polen bezoekt tijdens Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten op tv ruim 500 een mannen in hechtenis, waarvan tijdens tijdens er 15 levenslang een hebben. De gedetineerden zitten de 23 uur per dag met in hun cel in en zijn zo gevaarlijk uit de dat Ewout ze alleen door de tijdens tralies mag spreken. naar In het deze gevangenis de zitten ook veel Nederlandssprekende Polen vast door die altijd naar in ons land van hebben gewerkt. een Drugsgebruik is een met groot probleem uit in de strafinrichting. naar De gevangenen proberen de verboden middelen een op tv op allerlei manieren op tv binnen te smokkelen.

Deze week slaapt op tv van Ewout in de La Maison het Centrale op d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij in ligt daar tussen 100 van andere gedetineerden in een het cel. Deze gevangenis de naar is gebouwd voor 900 mensen, een maar de er zitten meer dan op 3000 mensen met vast. Er heerst op tv cholera en de pest en als van het het donker wordt, komen de uit ratten uit naar boven. De van gevangenen zitten onder de vlooienbeten en een door ziektes.

Deze uit week slaapt Ewout het in de La door Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op in Madagaskar. Hij in ligt daar tussen 100 op tv andere gedetineerden een in een cel. Deze naar gevangenis is gebouwd naar voor door 900 mensen, maar er zitten op meer dan 3000 tijdens mensen vast. Er heerst in cholera naar en de op tv pest en als het met donker wordt, uit komen de ratten tijdens naar boven. De met gevangenen zitten onder de vlooienbeten tijdens en naar ziektes.

In uit het plaatsje van Porto Vehlo in de jungle van het Brazilië zitten de de naar zwaarste criminelen van het land in vast voor moord, verkrachting, in drugshandel uit en overvallen. De uit gevangenis is overbevolkt door en de gevangenen zitten met van honderden in een het cel samengepakt. Er het zijn regelmatig op opstanden op tv waarbij het voorkomt met dat gedetineerden onthoofd en levend verbrand door op tv worden in hun in cel. Twee maanden na een tijdens dergelijke opstand is het door Ewout en door zijn team tijdens gelukt om een toegang te krijgen tijdens tot de gevangenis.

In in het plaatsje Porto Vehlo uit in op de jungle van Brazilië uit zitten de zwaarste naar criminelen van op tv het land vast voor een moord, verkrachting, drugshandel op tv en overvallen. De tijdens gevangenis is overbevolkt van en de gevangenen zitten het met honderden in een op tv cel samengepakt. Er uit zijn het regelmatig opstanden waarbij op tv het voorkomt dat gedetineerden onthoofd naar door en levend verbrand worden het in hun van cel. Twee maanden na een uit dergelijke opstand op is het Ewout en zijn uit team gelukt om in toegang te van krijgen op tv tot de gevangenis.

De Koraal een Specht-gevangenis op Curaçao wordt in 'De Hel op van het het Koninkrijk' genoemd. Door de uit band van Curaçao met door Nederland willen een de op tv gedetineerden niets liever dan uitgeleverd met worden aan het Nederland. De omstandigheden zijn op tv er slecht een en de naar gevangenis staat bekend om de door grootschalige corruptie. Vorig een jaar is er vanuit het naar de bewaarders een brandbrief het naar de regering in op Nederland gestuurd om de op tv met wantoestanden onder de aandacht te brengen. een Ewout het en zijn team zijn de door eerste op Nederlandse ploeg die toegelaten is naar tot deze het gevangenis. Ewout naar spreekt onder anderen naar een Nederlandse man die vastzit op omdat met hij zijn vrouw heeft in omgebracht.

januari 2020
13-08-2019 20:36

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Beruchte gevangenissen: drugskartelleden

In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El Chapo In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drug...

06-08-2019 20:34

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

30-07-2019 20:34

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

23-07-2019 20:36

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

16-07-2019 20:37

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

09-07-2019 20:36

Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

In geen enkele gevangenis is het fijn vertoeven. Maar sommige gevangenissen zijn een ware hel. Vanaf vanavond wordt het programma 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur op RTL 5 herhaald. Berucht In ...

24-02-2018 19:35

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

20-02-2018 21:27

Afl. 6

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 6

Ewout laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze ...

17-02-2018 19:27

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

13-02-2018 21:30

Afl. 5

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 5

In Polen bezoekt Ewout een zwaarbewaakte gevangenis. Hier zitten ruim 500 mannen in hechtenis, waarvan er 15 levenslang hebben. De gedetineerden zitten 23 uur per dag in hun cel en zijn zo gevaarlijk dat Ewout ze alleen door de tralies mag ...

10-02-2018 17:24

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

06-02-2018 21:30

Afl. 4

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 4

Deze week slaapt Ewout in de La Maison Centrale d'Antananarivo-gevangenis op Madagaskar. Hij ligt daar tussen 100 andere gedetineerden in een cel. Deze gevangenis is gebouwd voor 900 mensen, maar er zitten meer dan 3000 mensen vast. Er heer...

03-02-2018 17:28

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

30-01-2018 21:31

Afl. 3

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 3

In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. De gevangenis is overbevolkt en de gevangenen zitten met honderden in een cel samenge...

27-01-2018 17:30

Afl. 2

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel - Afl. 2

De Koraal Specht-gevangenis op Curaçao wordt 'De Hel van het Koninkrijk' genoemd. Door de band van Curaçao met Nederland willen de gedetineerden niets liever dan uitgeleverd worden aan Nederland. De omstandigheden zijn er slecht en de gevan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel bij Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel. Heb je een uitzending van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich vrijwillig laat opsluiten in zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Gevangenissen die bekend staan vanwege de barbaarse omstandigheden zoals overvolle cellen, slechte hygiëne, ongedierte en geweld onder de gevangenen. In sommige gevangenissen heerst er cholera en de pest en komen de ratten als het donker wordt naar boven. Na maanden van voorbereiding heeft Ewout het voor elkaar gekregen om drie dagen in iedere gevangenis te mogen verblijven. En hij blijft er ook slapen.

Uitzending gemist van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel? Hier kun je alle uitzendingen van Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!