Programma gemist?

De Israëlische op tv Ellenore kwam dertig jaar in geleden van naar Nederland. Om haar de schoonheid op met peil te houden, van bracht ze uit regelmatig een bezoekje een aan een cosmetisch in arts of plastisch chirurg. Uiteindelijk besloot op ze voor naar een facelift op tv naar Hongarije te gaan, omdat door het daar goedkoper naar was dan in uit Nederland. Daar met ging het gruwelijk de mis. Misha uit wilde heel graag dikke, volle naar lippen hebben. met Toen ze een een tip kreeg voor een naar adres waar ze een haar op tv lippen goedkoop kon van laten opspuiten, twijfelde het ze geen naar moment. Driehoog-achter op uit een keukentafel werden de haar lippen flink gevuld naar door een beunhaas. op Nu durft ze de straat op tv het niet meer op.

Carola liet acht tijdens jaar geleden permanente de fillers in inspuiten. Daar door heeft ze nooit een probleem mee een gehad. Anderhalf jaar op tv de geleden besloot ze na in een verdrietige periode in om tijdelijke fillers te van laten naar inspuiten. Toen begon in de ellende. Op de meest rare tijdens momenten verschijnen met er naar dikke bulten in haar gezicht. tijdens Ingrid kwam op een 17-jarige leeftijd tot een de ontdekking dat haar het linkerborst uit zich niet goed ontwikkelde. de Ze besloot om borstprotheses uit te nemen. Dat een ging een tijdje in tijdens goed tot deze gingen lekken. tijdens Ze heeft erg veel een pijn, wat haar een leven heel uit zwaar een maakt.

Speciale aandacht voor in naar plastische chirurgie bij mensen die enorm van zijn afgevallen, door maar daarna met flink door wat een overtollige huid te kampen door hebben. Zoals Yvonne. Om in de voor eens en altijd van af te kunnen rekenen tijdens met op de overtollige huid op haar op billen en benen, de ging ze op tv via een Nederlandse reisorganisatie voor op een de bil- en beenlift naar naar Colombia. Maar dat met liep niet goed af. met op tv Amelia viel na een maagoperatie tijdens vele kilo's af, uit maar op tv hield totaal geen uit borsten meer over. Ze was uit voorheen, door met haar overgewicht, op gelukkiger dan nu.

Een het aantal jaar door geleden kreeg Danielle te op tv horen dat ze belast het was met het op tv erfelijke borstkankergen BRCA. Ze de besloot onmiddellijk de om een haar borsten preventief uit te laten verwijderen. Daarna van werden er direct protheses geplaatst, de maar de dat ging helemaal mis. op Danielle voelt tijdens zich lelijk en doet het er alles aan om door haar verminkte borsten uit te op tv verbergen. De Iraanse Afsaneh op woont in Den Haag in het en volgt een opleiding tot tandartsassistente. in Op jonge leeftijd naar liet ze naar in Iran tijdens tijdelijke fillers in in haar wangen spuiten. een Helaas bleken er door de op tv chirurg permanente fillers tijdens te zijn gebruikt. naar Daardoor de kreeg ze enorme tijdens hamsterwangen. Afsaneh durft de straat met niet meer naar op en door leeft totaal door geïsoleerd.

Robert-Jan is in altijd met zijn uiterlijk het van bezig. Naast dat hij op tv dagelijks in de op sportschool is te naar vinden, laat de hij permante fillers inspuiten. tijdens Daarna besluit de hij ook nog voor tijdens een facelift te gaan. het En dan tijdens gaat het mis. Hij krijgt uit door overal ontstekingen in zijn gezicht een en zijn huid staat de superstrak. Hij weet het zich totaal geen uit raad meer. In tijdens een naar klein dorpje in het door oosten tijdens van het land woont Gezina. Een op aantal jaar geleden in liet zij zich naar aan haar uit spataderen behandelen, maar uit tot tijdens haar grote schrik de werden haar benen alsmaar naar lelijker. Ze durft niet door meer met in korte broek of rok te door verschijnen en het schaamt zich rot. uit Gezina's met man en dochter zien haar wegkwijnen uit op tv en roepen de hulp in van op tv dit het programma.

Plastische chirurgie wordt naar steeds populairder. het Het aantal in ingrepen dat op in klinieken wordt uitgevoerd is de de een afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het door aanbod is op tv tegenwoordig dan ook enorm. Helaas een gaat tijdens het bij dit soort op tv ingrepen ook wel eens tijdens mis. de Goed mis. In het nieuwe een programma het ‘Verminkt’ bekijkt een op deskundig team van plastisch met chirurgen deze ernstige verminkingen een zorgvuldig een en herstelt op tv deze waar mogelijk. Evelyn het Struik volgt per aflevering op tv twee mensen die verminkt in tijdens zijn door een mislukte door ingreep. Eind jaren ’90 uit waren permanente fillers enorm de populair. Veel op tv mensen lieten van deze inspuiten om in één keer op van op tv hun rimpels door af te zijn. Inmiddels is op bekend dat op permanente fillers enorme risico’s met naar door zich meebrengen. Daarom zijn het ze tegenwoordig verboden. In een ‘Verminkt’ spreekt Evelyn tijdens verschillende mensen die hier een naar nog dagelijks last tijdens van hebben. Pierre (58) in is twaalf jaar in geleden veel afgevallen. Omdat door hij vaak opmerkingen kreeg naar over tijdens zijn ingevallen gezicht, op tv heeft hij permanente fillers in tijdens zijn gezicht laten uit spuiten. op Het resultaat leek erg door mooi, tot door hij ontstekingen en tijdens andere complicaties kreeg. Nu in heeft met hij harde lelijke bulten in door zijn gezicht de en heeft hij iedere dag op spijt een van de ingreep. Hij is op tv kapper en een wordt dagelijks op in de een spiegel geconfronteerd met van de misvorming in zijn het gezicht. Robert-Jan (53) is altijd een met op zijn uiterlijk naar bezig. Hij heeft de verschillende keren fillers laten inspuiten en op ook bij uit hem met ging het vreselijk mis. Hij heeft naar overal in zijn uit van gezicht ontstekingen en naar zijn huid staat super strak. van Kunnen door de plastisch chirurgen Pierre en Robert-Jan de helpen? Naast de op tv permanente fillers komen het ook andere naar mislukte cosmetische met ingrepen aan bod. Zo met spreekt Evelyn tijdens met Chantal (32). Om in af te vallen op liet zij uit een maagband plaatsen op maar dat ging mis. met Haar organen zijn ernstig aangetast de naar en ze moet nu in leven met het een zwaar verminkte buik. Het chirurgenteam van van van ‘Verminkt’ denkt een haar te kunnen een helpen maar een operatie het is niet zonder risico’s. Ook het Amelia de (29) is veel afgevallen tijdens en heeft nu totaal het uit geen borsten meer. Eigenlijk was ze met gelukkiger toen de ze nog overgewicht had. uit Het chirurgen-team van uit in ‘Verminkt’ ziet een aantal patiënten het die, nadat ze uit veel afgevallen zijn, doodongelukkig door door zijn met het veloverschot. Zij helpen uit Amelia en uit de andere deelnemers door waar door mogelijk.

december 2018
20-06-2017 21:30

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

De Israëlische Ellenore kwam dertig jaar geleden naar Nederland. Om haar schoonheid op peil te houden, bracht ze regelmatig een bezoekje aan een cosmetisch arts of plastisch chirurg. Uiteindelijk besloot ze voor een facelift naar Hongarije ...

13-06-2017 21:31

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Carola liet acht jaar geleden permanente fillers inspuiten. Daar heeft ze nooit een probleem mee gehad. Anderhalf jaar geleden besloot ze na een verdrietige periode om tijdelijke fillers te laten inspuiten. Toen begon de ellende. Op de mees...

06-06-2017 21:33

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Speciale aandacht voor plastische chirurgie bij mensen die enorm zijn afgevallen, maar daarna met flink wat overtollige huid te kampen hebben. Zoals Yvonne. Om voor eens en altijd af te kunnen rekenen met de overtollige huid op haar billen ...

30-05-2017 21:32

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een aantal jaar geleden kreeg Danielle te horen dat ze belast was met het erfelijke borstkankergen BRCA. Ze besloot onmiddellijk om haar borsten preventief te laten verwijderen. Daarna werden er direct protheses geplaatst, maar dat ging hel...

23-05-2017 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

16-05-2017 21:33

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook wel eens mis...

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord