Programma gemist?

Robert-Jan op tv is altijd met zijn uiterlijk het bezig. Naast dat in hij naar dagelijks in de de sportschool is te vinden, laat in hij permante fillers naar inspuiten. Daarna van besluit hij ook uit nog voor een facelift een te het gaan. En dan gaat het uit mis. Hij van krijgt overal ontstekingen op tv in het zijn gezicht en zijn huid door staat superstrak. Hij weet tijdens zich totaal het geen raad meer. In in een met klein dorpje in in het oosten het van het land woont Gezina. het Een aantal jaar geleden de liet de zij zich aan het haar spataderen behandelen, met maar tot haar grote schrik het werden haar benen een op tv alsmaar lelijker. Ze de durft niet meer op tv in korte broek of rok te op uit verschijnen en schaamt zich rot. Gezina's door man en een dochter in zien haar wegkwijnen en naar roepen de hulp in op tv van een dit programma.

Robert-Jan met is altijd met op zijn uiterlijk bezig. het Naast dat hij het dagelijks in de sportschool is de op te vinden, laat hij permante uit fillers door inspuiten. Daarna besluit hij op ook nog op voor een facelift te gaan. met En dan gaat op tv het mis. tijdens Hij krijgt door overal ontstekingen in zijn gezicht en uit zijn de huid staat superstrak. in Hij weet zich totaal geen in raad meer. in In een op tv klein dorpje in het op oosten van het met land woont Gezina. Een met aantal een jaar geleden een liet zij zich aan het haar spataderen van behandelen, maar tot haar grote uit schrik werden haar benen op alsmaar lelijker. Ze tijdens tijdens durft niet meer in in korte broek de of rok te verschijnen met en schaamt zich rot. Gezina's op tv man en dochter van zien haar wegkwijnen van en het roepen de hulp op tv in van dit van programma.

Na op tv drie mislukte borstoperaties van voelt Angelina zich vreselijk in verminkt met van twee ongelijke borsten. Twintig de jaar nadat tijdens Freddy fillers in haar tijdens gezicht met liet spuiten, werd ze wakker met het een de vreselijk opgezwollen gezicht. met Het artsenteam doet tijdens er weer alles naar aan om hen te helpen, naar maar dat gaat met deze keer niet op tv zonder slag of de tijdens stoot.

Vanavond is de door laatste aflevering van uit een dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma naar op over slachtoffers van mislukte cosmetische of van medische ingrepen. Na drie uit mislukte borstoperaties voelt op het Angelina zich vreselijk verminkt met op tv twee ongelijke borsten. En het twintig jaar uit nadat Freddy fillers in met haar van gezicht liet van spuiten, werd ze wakker uit met een vreselijk opgezwollen van gezicht. Het artsenteam doet er op weer alles het aan om naar hen te helpen, maar dat een gaat deze keer in niet zonder slag de of van stoot.

Cristina liet uit zes van jaar geleden samen uit met haar vriendin van in Ecuador haar billen opvullen met met met permanente fillers. Haar vriendin op tv overleed 15 minuten na deze op tv behandeling. Sinds twee tijdens jaar met ondervindt Cristina met zelf veel hinder de van deze fillers. Ze kan van niet meer goed het zitten en lopen in en heeft veel pijn. door De tijdens fillers hebben het haar spierweefsel aangetast met en er is sprake van het een in levensgevaarlijke situatie.

Cristina met liet zes het jaar geleden samen met haar een vriendin op in Ecuador haar billen opvullen op met permanente fillers. Haar naar door vriendin overleed 15 minuten na van deze behandeling. Sinds naar twee jaar ondervindt Cristina uit het zelf veel hinder van met deze fillers. op tv Ze kan niet meer goed de zitten en lopen en het heeft op tv veel pijn. het De fillers hebben haar spierweefsel de aangetast en er in is sprake van een een levensgevaarlijke met situatie.

Een uit verminkte buik beheerst al met achttien op jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar in gezicht door opvullen met permanente fillers. naar Inmiddels is het lachen naar haar met letterlijk en figuurlijk uit vergaan.

Een het verminkte buik op beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. de Marcelle liet haar van het gezicht opvullen met permanente door fillers. Inmiddels is in het lachen haar letterlijk op tv en figuurlijk een vergaan.

Bart in voelt zich door in zijn mannelijkheid aangetast na twee met mislukte met pogingen om naar een balprothese te laten plaatsen. de Wat Amber in had moeten helpen vrouw in te worden, is uiteindelijk van het een ware hel met geworden.

Bart tijdens voelt zich in zijn mannelijkheid op tv aangetast na twee een mislukte uit pogingen om een balprothese met te de laten plaatsen. Wat Amber had het moeten helpen vrouw te uit van worden, is uiteindelijk naar een ware hel de geworden.

Een ernstig een ongeval met haar paard op tv bezorgde Greta nare een verwondingen in haar het gezicht. Ze in riep de een hulp in van op tv een plastische een chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd op tv uit. Jamaica liet op na haar zwangerschap het haar tijdens borsten liften. Ze loopt op nu al twee een jaar tijdens met veel pijn, jeuk een en lelijke tijdens littekens.

Een van ernstig ongeval op met haar paard bezorgde Greta de nare verwondingen in haar een gezicht. van Ze riep de hulp in met van een tijdens plastische een chirurg, maar dat pakte helemaal op tv verkeerd uit. op tv Jamaica liet na haar zwangerschap op tv het haar borsten liften. Ze loopt tijdens nu al twee door jaar met veel pijn, het jeuk en lelijke op door littekens.

Om door af te vallen van liet Chantal een een maagband plaatsen, maar in dat ging mis. Haar maagsappen het op tv kwamen in haar organen een terecht die hierdoor met ernstig werden aangetast. Ze moest op daarna door het door tijdens leven met een zwaar verminkte buik naar en uit organen die een gevaarlijk aan de oppervlakte liggen. op Het door chirurgenteam denkt haar te kunnen een helpen, maar de op tv operatie is niet zonder in risico's. Eind uit jaren 90 liet de naar Amsterdamse kapper Pierre uit zijn de gezicht inspuiten in met een permanente filler. Nu, een naar aantal jaar de later, een verschijnen er harde, op lelijke bulten in zijn naar gezicht.

Om af de te tijdens vallen liet Chantal op tv een maagband plaatsen, maar het dat ging mis. Haar maagsappen op van kwamen in haar organen terecht in die hierdoor ernstig werden een aangetast. Ze moest uit daarna door op tv het leven tijdens met een zwaar door verminkte buik uit en organen die gevaarlijk aan de in oppervlakte in liggen. Het chirurgenteam denkt op haar door te kunnen helpen, maar de naar operatie is niet naar zonder risico's. Eind een jaren in 90 liet de op Amsterdamse kapper Pierre zijn gezicht in inspuiten met een een permanente uit filler. Nu, een aantal jaar later, uit verschijnen er met harde, lelijke bulten in door tijdens zijn gezicht.

Permanente van fillers in haar met gezicht verwoesten al een achttien jaar het leven van naar Marleen. Ook op Samantha is diepongelukkig uit na twee mislukte door neusoperaties.

november 2020
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!