Programma gemist?

Robert-Jan met is altijd het met zijn uiterlijk met bezig. Naast dat tijdens hij dagelijks in de sportschool van is de te vinden, laat hij permante in fillers op inspuiten. Daarna besluit uit hij ook nog naar voor een facelift een te gaan. En dan gaat het van tijdens mis. Hij krijgt overal tijdens ontstekingen in zijn met gezicht en zijn huid met staat op superstrak. Hij weet met zich totaal geen raad door meer. In een het klein dorpje de in het oosten van het land in met woont Gezina. Een aantal jaar geleden van liet door zij zich aan haar spataderen de behandelen, van maar tot haar grote schrik op werden door haar benen met alsmaar lelijker. Ze durft niet in meer in korte in broek door of rok te naar verschijnen en schaamt zich rot. Gezina's van man en door dochter tijdens zien haar wegkwijnen en tijdens roepen de hulp in het van dit tijdens programma.

Robert-Jan is altijd door met zijn op uiterlijk bezig. Naast dat met hij door dagelijks in de sportschool is op tv te uit vinden, laat hij naar permante fillers inspuiten. op tv Daarna besluit hij naar ook nog voor op tv een facelift te in gaan. En dan gaat de het in mis. Hij krijgt op overal ontstekingen in zijn gezicht en op tv zijn tijdens huid staat superstrak. Hij een weet zich naar totaal geen raad van meer. In van een klein dorpje in op tv het oosten van het door land woont Gezina. op tv Een aantal jaar op geleden liet zij zich naar aan haar spataderen tijdens behandelen, maar tijdens tot haar in grote schrik werden haar benen van alsmaar lelijker. van Ze naar durft niet meer op tv in korte broek of op rok te op verschijnen en schaamt zich rot. Gezina's door man op en dochter zien haar op tv wegkwijnen en roepen de door door hulp in van dit naar programma.

Na een drie mislukte uit borstoperaties voelt Angelina zich het vreselijk verminkt het met twee ongelijke borsten. Twintig in jaar het nadat Freddy fillers in haar op tv gezicht van liet spuiten, werd op ze wakker met een vreselijk opgezwollen tijdens gezicht. Het het artsenteam een doet er weer alles aan de om hen te door helpen, maar dat gaat met op deze keer niet op tv zonder slag of in stoot.

Vanavond is de op tv met laatste aflevering van door dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma op een over slachtoffers van mislukte de cosmetische of medische door ingrepen. Na drie door mislukte borstoperaties voelt Angelina zich uit vreselijk verminkt met tijdens twee ongelijke de borsten. En door twintig jaar nadat Freddy fillers in tijdens haar met gezicht liet spuiten, werd het ze wakker op met een vreselijk door opgezwollen gezicht. Het artsenteam met doet er weer naar alles aan tijdens om hen te helpen, met maar dat gaat deze keer in niet op tv zonder slag door of stoot.

Cristina liet zes tijdens jaar geleden samen met met door haar vriendin op tv in Ecuador haar billen opvullen met op permanente fillers. van Haar door vriendin overleed 15 minuten uit na deze behandeling. uit Sinds twee de jaar ondervindt Cristina van zelf veel hinder van deze een fillers. Ze kan op niet meer goed zitten een en lopen en een heeft veel pijn. naar De naar fillers hebben haar spierweefsel aangetast naar en er op is een sprake van een levensgevaarlijke op tv situatie.

Cristina liet in zes jaar geleden uit samen met haar door vriendin in Ecuador een haar billen opvullen van met permanente fillers. het Haar vriendin in overleed 15 minuten na op tv deze een behandeling. Sinds twee jaar ondervindt in Cristina zelf veel een hinder van met deze fillers. Ze kan van niet meer goed door zitten en lopen en in heeft veel pijn. de De fillers het hebben haar spierweefsel in aangetast door en er is sprake van een het levensgevaarlijke tijdens situatie.

Een op tv verminkte buik beheerst al het achttien de jaar Rebecca's leven. met Marcelle liet haar uit gezicht opvullen met permanente fillers. in Inmiddels is het naar lachen op haar letterlijk en figuurlijk door vergaan.

Een door verminkte buik beheerst al een achttien jaar een Rebecca's leven. met Marcelle liet haar gezicht opvullen een met permanente op tv fillers. Inmiddels op tv is het lachen door haar letterlijk en figuurlijk de vergaan.

Bart voelt zich uit met in zijn mannelijkheid aangetast na de twee van mislukte pogingen om een balprothese te het laten plaatsen. het Wat Amber uit had moeten helpen vrouw de te worden, is op tv uiteindelijk met een ware hel het geworden.

Bart naar voelt zich in naar zijn mannelijkheid met aangetast na twee mislukte de pogingen om een balprothese te met laten plaatsen. het Wat Amber had moeten tijdens helpen vrouw op te worden, is uit uiteindelijk het een ware hel naar geworden.

Een op ernstig ongeval met de haar paard uit bezorgde Greta nare verwondingen in in haar gezicht. de Ze riep de hulp in op tv van een in plastische chirurg, uit maar dat pakte tijdens helemaal verkeerd op uit. Jamaica liet na haar door zwangerschap haar een borsten liften. Ze met loopt nu al twee jaar op met veel pijn, een jeuk en door lelijke op littekens.

Een ernstig de ongeval met op haar paard bezorgde uit Greta nare verwondingen in haar met gezicht. Ze tijdens riep de hulp in het van op tv een plastische uit chirurg, maar dat pakte helemaal op verkeerd uit. Jamaica liet door na haar zwangerschap met tijdens haar borsten liften. Ze loopt uit nu al de twee jaar op tv met veel pijn, jeuk op en lelijke op littekens.

Om naar af te vallen liet in Chantal een maagband uit plaatsen, maar dat ging naar mis. Haar de maagsappen kwamen in haar een de organen terecht die hierdoor ernstig op tv werden aangetast. in Ze moest daarna door het door leven met een in zwaar tijdens verminkte buik en door organen die gevaarlijk aan de uit oppervlakte liggen. de Het chirurgenteam met denkt haar in te kunnen helpen, maar de de operatie op is niet zonder risico's. Eind van jaren 90 liet de op tv Amsterdamse kapper uit Pierre zijn gezicht inspuiten een met op tv een permanente filler. Nu, met een aantal in jaar later, verschijnen er een harde, door lelijke bulten in zijn uit gezicht.

Om tijdens af te vallen uit liet Chantal een maagband plaatsen, naar maar uit dat ging mis. Haar tijdens maagsappen kwamen in haar van organen terecht de die hierdoor ernstig van werden op tv aangetast. Ze moest daarna door met het op leven met een zwaar verminkte buik in een en organen die gevaarlijk aan van de met oppervlakte liggen. Het chirurgenteam denkt het haar op te kunnen helpen, maar op tv de operatie op tv is niet zonder door risico's. Eind jaren de 90 liet de in Amsterdamse kapper Pierre zijn naar gezicht inspuiten met een naar permanente het filler. Nu, een aantal jaar naar later, verschijnen er harde, in lelijke bulten in door zijn met gezicht.

Permanente fillers van in op tv haar gezicht verwoesten al achttien op tv jaar met het leven van Marleen. Ook naar Samantha is diepongelukkig op tv na twee mislukte uit neusoperaties.

april 2021
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!