Programma gemist?

Robert-Jan is door altijd met zijn tijdens uiterlijk bezig. Naast dat een met hij dagelijks in van de sportschool is te de vinden, laat hij permante fillers naar inspuiten. een Daarna besluit op hij ook nog voor een facelift door te gaan. En een dan gaat op het mis. tijdens Hij krijgt overal ontstekingen van in zijn met gezicht en zijn huid staat op tv superstrak. Hij weet met zich naar totaal geen raad een meer. In een klein dorpje op het in het oosten de van het land woont Gezina. in Een aantal jaar een geleden een liet zij zich op aan haar spataderen van behandelen, maar tot in haar grote schrik werden haar benen van alsmaar lelijker. van Ze durft niet meer op tv in korte in broek een of rok te op tv verschijnen en schaamt een zich rot. Gezina's een man en dochter zien haar door wegkwijnen en roepen de de in hulp in van tijdens dit programma.

Robert-Jan naar is altijd met zijn uiterlijk naar met bezig. Naast dat in hij dagelijks in de sportschool van is door te vinden, laat de hij permante fillers inspuiten. naar Daarna besluit hij ook nog naar voor tijdens een facelift te gaan. En tijdens dan gaat uit het op tv mis. Hij krijgt overal naar ontstekingen in zijn gezicht het en een zijn huid staat superstrak. Hij een weet zich door totaal geen op tv raad meer. In een klein dorpje in in het van oosten van het op tv land naar woont Gezina. Een aantal door jaar geleden liet door zij zich aan haar spataderen een behandelen, maar tot uit haar grote in schrik de werden haar benen naar alsmaar lelijker. Ze een durft niet meer in met korte broek of rok uit te verschijnen en schaamt op zich rot. van Gezina's man en dochter tijdens in zien haar wegkwijnen en naar roepen de hulp in van op dit met programma.

Na drie uit mislukte uit borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk de verminkt met op tv twee ongelijke borsten. naar Twintig jaar nadat in Freddy fillers in haar uit gezicht liet spuiten, werd op tv ze de wakker met een naar vreselijk opgezwollen uit gezicht. Het artsenteam doet er tijdens weer alles van aan om hen op tv te helpen, maar tijdens dat gaat deze keer uit niet op tv zonder slag of van stoot.

Vanavond is de het laatste aflevering een van dit seizoen van door Verminkt, het op realityprogramma over slachtoffers van een mislukte cosmetische of door medische ingrepen. Na drie het mislukte het borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk uit verminkt in met twee ongelijke door borsten. En twintig jaar nadat met Freddy uit fillers in haar gezicht van liet op tv spuiten, werd ze wakker met in een een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er in weer op tv alles aan tijdens om hen te helpen, door maar dat gaat deze met keer niet zonder tijdens slag het of stoot.

Cristina op tv liet zes naar jaar geleden samen met de haar vriendin tijdens in Ecuador haar billen opvullen met tijdens de permanente fillers. Haar vriendin overleed door 15 door minuten na deze behandeling. Sinds twee naar jaar naar ondervindt Cristina op tv zelf veel hinder op van deze fillers. Ze kan niet naar meer van goed zitten en het lopen en heeft door veel pijn. De op tv fillers hebben op haar spierweefsel aangetast en er is uit sprake van van een levensgevaarlijke het situatie.

Cristina in liet zes jaar geleden samen het op tv met haar vriendin in Ecuador haar in een billen opvullen met tijdens permanente fillers. Haar vriendin op tv overleed 15 minuten een na deze behandeling. Sinds door twee jaar ondervindt Cristina naar zelf veel met hinder van deze fillers. door Ze kan niet met naar meer goed zitten en de lopen en heeft uit veel pijn. De fillers op tv hebben haar in spierweefsel aangetast en naar er is sprake van op een op tv levensgevaarlijke situatie.

Een een verminkte buik beheerst al de achttien jaar Rebecca's uit leven. op tv Marcelle liet haar gezicht opvullen met in permanente uit fillers. Inmiddels door is het lachen op haar letterlijk en figuurlijk met vergaan.

Een verminkte buik op beheerst al achttien met jaar Rebecca's leven. op Marcelle liet van haar gezicht opvullen van met een permanente fillers. Inmiddels is de het lachen tijdens haar letterlijk en figuurlijk een vergaan.

Bart voelt zich met in zijn van mannelijkheid aangetast na een twee mislukte pogingen uit om een balprothese te van laten de plaatsen. Wat Amber had moeten tijdens helpen de vrouw te worden, op tv is uiteindelijk een met ware hel op tv geworden.

Bart de voelt zich in zijn mannelijkheid op tijdens aangetast na twee mislukte tijdens pogingen om een door balprothese te laten plaatsen. op tv Wat Amber van had moeten helpen vrouw het te door worden, is uiteindelijk een een ware hel in geworden.

Een met ernstig ongeval op met haar paard bezorgde met Greta nare verwondingen in door haar gezicht. met Ze riep de hulp in in van van een plastische chirurg, tijdens maar dat pakte helemaal naar verkeerd uit uit. Jamaica liet op tv na haar zwangerschap op tv haar borsten liften. in Ze loopt nu al met twee jaar met uit veel pijn, jeuk en met lelijke op littekens.

Een ernstig ongeval op door met haar paard bezorgde Greta op tv nare verwondingen in haar uit gezicht. Ze in riep door de hulp in de van een plastische chirurg, van maar dat pakte op tv helemaal verkeerd van uit. Jamaica liet in na haar zwangerschap haar borsten met liften. Ze loopt nu op tv al twee jaar in met veel pijn, naar jeuk door en lelijke tijdens littekens.

Om af te op tv vallen liet Chantal op tv met een maagband plaatsen, maar dat ging met mis. Haar een maagsappen kwamen in haar op organen terecht die op tv hierdoor ernstig werden de aangetast. Ze moest het daarna door het met leven naar met een op zwaar verminkte buik en met organen die gevaarlijk aan de op tv oppervlakte liggen. met Het tijdens chirurgenteam denkt haar te op tv kunnen helpen, maar de operatie het is het niet zonder risico's. Eind jaren op tv in 90 liet de Amsterdamse van kapper Pierre in zijn gezicht inspuiten met een tijdens permanente filler. naar Nu, een aantal door jaar later, op tv verschijnen er harde, lelijke in bulten in zijn tijdens gezicht.

Om af te een vallen liet Chantal de een maagband door plaatsen, de maar dat ging mis. Haar naar maagsappen kwamen in een haar organen terecht door die hierdoor ernstig in werden aangetast. uit Ze moest daarna door het met leven de met een zwaar van verminkte buik uit en organen die gevaarlijk aan de een oppervlakte liggen. tijdens Het op tv chirurgenteam denkt haar te een kunnen helpen, op tv maar de operatie door is niet zonder risico's. Eind jaren het 90 liet de naar Amsterdamse van kapper Pierre zijn gezicht inspuiten tijdens met tijdens een permanente filler. Nu, een de aantal jaar later, op naar verschijnen er harde, lelijke bulten in uit zijn een gezicht.

Permanente uit fillers in haar gezicht in verwoesten al achttien jaar tijdens het het leven van Marleen. Ook Samantha van is met diepongelukkig na twee mislukte op neusoperaties.

september 2019
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord