Programma gemist?

Robert-Jan door is altijd op tv met zijn uiterlijk bezig. op Naast dat tijdens hij dagelijks in de de sportschool is te vinden, laat in hij permante fillers op tv inspuiten. Daarna besluit naar hij ook nog door voor een uit facelift te naar gaan. En op dan gaat het mis. Hij tijdens krijgt een overal ontstekingen in zijn gezicht en het zijn huid door staat superstrak. door Hij weet zich door totaal geen raad door meer. In een klein in dorpje uit in het oosten op van het land woont Gezina. het Een aantal jaar geleden op tv liet zij zich een aan met haar spataderen behandelen, maar de tot haar grote schrik tijdens werden haar benen in alsmaar lelijker. tijdens Ze durft niet naar meer een in korte broek of rok te de verschijnen uit en schaamt het zich rot. Gezina's in man en dochter een zien haar wegkwijnen en roepen op de op hulp in van de dit programma.

Robert-Jan van is altijd met zijn uiterlijk van uit bezig. Naast dat hij dagelijks tijdens in de met sportschool is te tijdens vinden, laat hij naar permante fillers uit inspuiten. Daarna besluit hij ook de nog het voor een facelift te met gaan. En dan tijdens gaat het op mis. Hij krijgt overal op tv ontstekingen in op zijn gezicht en zijn huid staat in superstrak. Hij weet van zich op tv totaal geen raad naar meer. In in een klein dorpje in een het oosten van het land naar woont Gezina. Een uit aantal naar jaar geleden liet uit zij zich de aan haar spataderen behandelen, maar de tot haar in grote schrik werden haar van benen alsmaar lelijker. Ze uit durft niet op meer in op korte broek of rok het te verschijnen en uit schaamt zich rot. Gezina's op tv man en uit dochter zien haar tijdens wegkwijnen en roepen de de hulp in van op tv dit naar programma.

Na drie het mislukte borstoperaties voelt Angelina tijdens zich vreselijk verminkt uit door met twee ongelijke borsten. Twintig door jaar nadat van Freddy fillers in haar het gezicht liet spuiten, tijdens werd ze wakker van met een vreselijk op opgezwollen gezicht. naar Het artsenteam doet er weer op tv alles aan met om hen te op helpen, maar van dat gaat deze keer niet met zonder slag of uit de stoot.

Vanavond in is de op tv laatste aflevering van dit seizoen van de Verminkt, het realityprogramma door over in slachtoffers van mislukte cosmetische of op op tv medische ingrepen. Na drie mislukte uit borstoperaties voelt Angelina op zich vreselijk verminkt de met twee in ongelijke borsten. En twintig jaar nadat het Freddy fillers in op haar met gezicht liet spuiten, werd ze door wakker met een door vreselijk opgezwollen gezicht. Het op tv artsenteam doet tijdens er door weer alles aan om door hen te helpen, maar met dat gaat op deze keer op tv niet zonder slag of de stoot.

Cristina door liet zes jaar op geleden samen met haar uit vriendin in door Ecuador haar tijdens billen opvullen met permanente fillers. Haar met een vriendin overleed 15 minuten na uit deze behandeling. uit Sinds twee jaar ondervindt Cristina naar een zelf veel hinder in van deze fillers. Ze kan niet met meer van goed zitten op tv en lopen en heeft een veel pijn. De fillers op hebben haar spierweefsel op tv aangetast een en er is sprake in van een levensgevaarlijke van situatie.

Cristina van liet zes door jaar geleden samen met van haar vriendin in Ecuador op tv haar billen opvullen met op tv permanente met fillers. Haar een vriendin overleed 15 minuten na deze het van behandeling. Sinds twee jaar op ondervindt Cristina zelf op tv veel hinder van deze fillers. het Ze een kan niet het meer goed zitten op en lopen en naar heeft veel pijn. van De fillers hebben haar spierweefsel een aangetast en er op tv is sprake op tv van een een levensgevaarlijke situatie.

Een het verminkte buik op tv beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. uit de Marcelle liet haar het gezicht opvullen met met permanente fillers. Inmiddels is het lachen naar haar letterlijk van en figuurlijk van vergaan.

Een verminkte de buik een beheerst al achttien het jaar Rebecca's leven. tijdens Marcelle liet haar gezicht door opvullen met door permanente fillers. Inmiddels een is het lachen naar haar letterlijk en figuurlijk het vergaan.

Bart op voelt zich in zijn mannelijkheid naar uit aangetast na twee mislukte tijdens pogingen om in een balprothese te laten plaatsen. door Wat Amber het had moeten helpen vrouw met te in worden, is uiteindelijk het een ware hel in geworden.

Bart met voelt zich in zijn de mannelijkheid in aangetast na twee mislukte pogingen uit om een balprothese te het het laten plaatsen. Wat Amber op had moeten helpen de vrouw te worden, is de uiteindelijk een ware de hel de geworden.

Een het ernstig ongeval met het haar paard bezorgde tijdens Greta nare het verwondingen in haar gezicht. Ze riep door de hulp in op van van een plastische op chirurg, maar dat pakte door helemaal verkeerd een uit. Jamaica liet na haar zwangerschap van haar tijdens borsten liften. Ze loopt van nu al twee jaar de met op tv veel pijn, jeuk en tijdens lelijke in littekens.

Een ernstig ongeval een op tv met haar paard door bezorgde Greta nare met verwondingen in haar van gezicht. Ze riep het de hulp in van een een plastische chirurg, met maar dat pakte op helemaal verkeerd op uit. Jamaica liet met na haar zwangerschap door haar borsten liften. Ze uit loopt nu al twee jaar naar met veel met pijn, de jeuk en lelijke tijdens littekens.

Om af naar te vallen liet in Chantal een uit maagband plaatsen, uit maar dat ging mis. Haar maagsappen het kwamen in de haar organen terecht die de het hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest door daarna tijdens door het leven met een tijdens zwaar in verminkte buik en organen uit die gevaarlijk het aan de oppervlakte liggen. de Het door chirurgenteam denkt haar te de kunnen helpen, maar de operatie het is door niet zonder risico's. Eind jaren het op tv 90 liet de Amsterdamse kapper Pierre in zijn gezicht inspuiten op met een met permanente filler. Nu, op een aantal jaar met later, verschijnen op tv er harde, lelijke bulten met in zijn van gezicht.

Om met af te het vallen liet Chantal de een maagband plaatsen, maar het dat ging van mis. Haar maagsappen kwamen in tijdens haar organen terecht die op het hierdoor ernstig werden aangetast. het Ze moest daarna door het in leven in met een zwaar verminkte buik door en organen die door op gevaarlijk aan de oppervlakte op liggen. Het chirurgenteam denkt een haar te van kunnen helpen, de maar de operatie is niet zonder van risico's. Eind jaren de 90 liet het de Amsterdamse van kapper Pierre zijn gezicht tijdens inspuiten met een permanente naar op filler. Nu, een van aantal jaar later, verschijnen er harde, op lelijke de bulten in van zijn gezicht.

Permanente fillers in in haar gezicht naar verwoesten al achttien jaar een naar het leven van Marleen. Ook van Samantha is diepongelukkig na uit twee mislukte uit neusoperaties.

april 2020
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!