Programma gemist?

De op tv Israëlische Ellenore kwam dertig jaar op geleden naar Nederland. door Om haar van schoonheid van op peil te houden, tijdens bracht ze naar regelmatig een bezoekje tijdens aan een cosmetisch arts of plastisch van een chirurg. Uiteindelijk besloot ze de voor een facelift naar Hongarije een te van gaan, omdat in het daar goedkoper was dan in op Nederland. Daar ging in het op tv gruwelijk mis. Misha wilde heel met graag dikke, door volle lippen hebben. Toen op ze een door tip kreeg op voor een adres op tv waar ze haar met lippen goedkoop op kon laten opspuiten, twijfelde ze tijdens geen moment. Driehoog-achter op het een door keukentafel werden van haar lippen flink gevuld door door een beunhaas. Nu durft op tv ze de straat in niet meer uit op.

Carola liet acht uit uit jaar geleden permanente fillers inspuiten. naar Daar heeft door ze nooit door een probleem mee gehad. Anderhalf jaar de geleden door besloot ze na een op verdrietige periode met om tijdelijke fillers in te laten inspuiten. Toen begon van met de ellende. Op de meest op tv rare met momenten verschijnen er dikke bulten in het haar gezicht. naar Ingrid kwam op 17-jarige van leeftijd tot de de ontdekking dat haar een uit linkerborst zich niet goed ontwikkelde. de Ze besloot met om borstprotheses te nemen. op Dat op tv ging een tijdje goed de tot deze gingen lekken. Ze naar heeft erg naar veel pijn, wat haar een leven heel naar zwaar met maakt.

Speciale aandacht het voor van plastische chirurgie bij het mensen die enorm zijn afgevallen, door maar daarna met flink op een wat overtollige huid te kampen hebben. uit Zoals Yvonne. met Om uit voor eens en altijd af te met kunnen rekenen met van het de overtollige huid op op tv haar billen op en benen, ging van ze via een Nederlandse reisorganisatie door voor uit een bil- en een beenlift naar Colombia. Maar dat liep door van niet goed af. Amelia viel door na een maagoperatie vele door het kilo's af, maar hield totaal op tv geen het borsten meer over. Ze was een voorheen, met haar de overgewicht, gelukkiger dan naar nu.

Een tijdens aantal jaar de geleden kreeg Danielle te tijdens horen dat ze belast een was met het uit erfelijke borstkankergen BRCA. de Ze besloot onmiddellijk om tijdens haar borsten met preventief te laten van verwijderen. Daarna werden er in uit direct protheses geplaatst, maar dat door ging helemaal mis. het Danielle voelt zich op tv lelijk en doet op er alles aan uit om haar door verminkte borsten te verbergen. De met Iraanse Afsaneh tijdens woont in Den in Haag en volgt een in opleiding tot tandartsassistente. het Op jonge naar leeftijd een liet ze in Iran in tijdelijke fillers in haar wangen tijdens spuiten. Helaas een bleken er in door de chirurg naar permanente fillers op te zijn gebruikt. tijdens Daardoor kreeg ze enorme hamsterwangen. Afsaneh op tv op tv durft de straat niet meer op op en leeft op totaal door geïsoleerd.

Robert-Jan is altijd een met zijn uiterlijk uit bezig. het Naast dat hij dagelijks in naar de sportschool is in te vinden, tijdens laat hij een permante fillers inspuiten. uit Daarna besluit hij ook nog tijdens voor een tijdens facelift te gaan. naar En dan gaat het naar op tv mis. Hij krijgt overal ontstekingen de in een zijn gezicht en zijn van huid staat superstrak. Hij een weet zich naar totaal geen raad meer. In met een klein dorpje de op tv in het oosten van het het land een woont Gezina. Een aantal jaar geleden op tv liet op zij zich aan op haar spataderen behandelen, maar op tv tot de haar grote schrik tijdens werden haar benen alsmaar door lelijker. Ze durft in niet meer in korte uit broek of rok te met verschijnen en schaamt naar op tv zich rot. Gezina's man door en dochter met zien haar wegkwijnen op tv en roepen de het hulp in van dit de programma.

Plastische tijdens chirurgie wordt steeds van populairder. Het op tv aantal ingrepen dat in de klinieken wordt uitgevoerd is op tv de met afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod op is tegenwoordig dan in ook enorm. Helaas naar op tv gaat het bij de dit soort ingrepen ook op wel eens mis. Goed mis. op In het een nieuwe programma de ‘Verminkt’ bekijkt een deskundig op tv team van plastisch chirurgen de deze ernstige verminkingen een op tv zorgvuldig en herstelt deze waar mogelijk. een Evelyn Struik volgt van per aflevering twee op mensen de die verminkt zijn door een door het mislukte ingreep. Eind jaren ’90 waren permanente in uit fillers enorm populair. Veel mensen in lieten deze inspuiten om met in één keer naar van naar hun rimpels af met te zijn. met Inmiddels is bekend dat door permanente fillers enorme risico’s met door zich meebrengen. Daarom op tv zijn ze van tegenwoordig verboden. In ‘Verminkt’ op spreekt Evelyn verschillende tijdens mensen het die hier door nog dagelijks last van in hebben. Pierre door (58) is twaalf jaar geleden met veel in afgevallen. Omdat hij een vaak opmerkingen kreeg over zijn met ingevallen door gezicht, heeft hij permanente een fillers in zijn het gezicht laten spuiten. de Het resultaat leek met erg mooi, tot hij de ontstekingen en door andere complicaties kreeg. met Nu heeft hij naar harde lelijke bulten in zijn tijdens gezicht van en heeft hij iedere dag naar spijt van de tijdens ingreep. een Hij is kapper en wordt van naar dagelijks in de spiegel met geconfronteerd met de misvorming in op de zijn gezicht. Robert-Jan (53) is altijd in met zijn het uiterlijk bezig. naar Hij heeft verschillende met keren fillers op laten inspuiten en door ook bij hem ging het naar vreselijk op mis. Hij heeft door overal in zijn gezicht ontstekingen en een zijn huid staat uit super strak. door Kunnen de plastisch chirurgen op tv op Pierre en Robert-Jan helpen? Naast de permanente de fillers door komen ook andere mislukte cosmetische met ingrepen aan tijdens bod. Zo spreekt op Evelyn met Chantal (32). met op tv Om af te van vallen liet zij een maagband plaatsen in maar van dat ging mis. Haar naar organen zijn ernstig door aangetast en ze de moet nu leven met een een een zwaar verminkte in buik. Het chirurgenteam van ‘Verminkt’ naar denkt haar te het kunnen helpen maar door een operatie op is niet door zonder risico’s. Ook Amelia (29) is naar veel afgevallen en naar heeft nu totaal naar een geen borsten meer. Eigenlijk was de ze op tv gelukkiger toen ze nog overgewicht had. het Het chirurgen-team van met ‘Verminkt’ ziet een een aantal patiënten die, een nadat ze van veel afgevallen zijn, doodongelukkig op zijn de met het veloverschot. Zij helpen uit Amelia en op de andere deelnemers met waar tijdens mogelijk.

februari 2019
20-06-2017 21:30

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

De Israëlische Ellenore kwam dertig jaar geleden naar Nederland. Om haar schoonheid op peil te houden, bracht ze regelmatig een bezoekje aan een cosmetisch arts of plastisch chirurg. Uiteindelijk besloot ze voor een facelift naar Hongarije ...

13-06-2017 21:31

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Carola liet acht jaar geleden permanente fillers inspuiten. Daar heeft ze nooit een probleem mee gehad. Anderhalf jaar geleden besloot ze na een verdrietige periode om tijdelijke fillers te laten inspuiten. Toen begon de ellende. Op de mees...

06-06-2017 21:33

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Speciale aandacht voor plastische chirurgie bij mensen die enorm zijn afgevallen, maar daarna met flink wat overtollige huid te kampen hebben. Zoals Yvonne. Om voor eens en altijd af te kunnen rekenen met de overtollige huid op haar billen ...

30-05-2017 21:32

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een aantal jaar geleden kreeg Danielle te horen dat ze belast was met het erfelijke borstkankergen BRCA. Ze besloot onmiddellijk om haar borsten preventief te laten verwijderen. Daarna werden er direct protheses geplaatst, maar dat ging hel...

23-05-2017 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

16-05-2017 21:33

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook wel eens mis...

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord