Programma gemist?

Robert-Jan uit is altijd met zijn met uiterlijk bezig. de Naast dat hij dagelijks uit in de een sportschool is te uit vinden, laat hij permante fillers tijdens inspuiten. Daarna in besluit in hij ook nog voor een facelift op tv op te gaan. En dan gaat het op tv mis. Hij krijgt een overal een ontstekingen in zijn in gezicht en het zijn huid staat superstrak. Hij het weet zich totaal uit geen op raad meer. In een klein dorpje in een in het oosten van het het land woont Gezina. Een het aantal jaar in geleden liet op tv zij zich naar aan haar spataderen behandelen, maar in tot de haar grote schrik werden haar benen door het alsmaar lelijker. Ze door durft niet meer in tijdens korte broek of rok te van op verschijnen en schaamt zich rot. Gezina's tijdens man en naar dochter het zien haar wegkwijnen de en roepen de hulp in uit van dit de programma.

Robert-Jan door is altijd het met zijn uiterlijk in bezig. Naast dat tijdens hij dagelijks in de de sportschool is te vinden, laat door in hij permante fillers inspuiten. een Daarna besluit hij ook nog in op voor een facelift naar te gaan. En dan door gaat het mis. Hij een krijgt overal ontstekingen in tijdens van zijn gezicht en zijn huid staat een superstrak. op tv Hij weet het zich totaal geen raad meer. van In een klein dorpje naar het in het oosten van op het land woont Gezina. door Een aantal jaar op tv geleden liet op tv zij zich aan met haar spataderen behandelen, maar tot van haar grote schrik de werden van haar benen alsmaar lelijker. Ze uit durft niet naar meer tijdens in korte broek of rok te uit verschijnen en tijdens schaamt zich uit rot. Gezina's man en in dochter het zien haar wegkwijnen en roepen de het hulp in van naar dit door programma.

Na drie mislukte naar borstoperaties voelt Angelina van zich vreselijk op tv verminkt met twee ongelijke op tv borsten. op tv Twintig jaar nadat Freddy op fillers in in haar gezicht liet uit spuiten, werd het ze wakker met een vreselijk met opgezwollen gezicht. Het artsenteam op het doet er weer alles met aan om hen naar te helpen, maar dat naar gaat deze van keer niet zonder slag of een op stoot.

Vanavond tijdens is de laatste de aflevering van dit seizoen het van Verminkt, het op realityprogramma over slachtoffers van met mislukte cosmetische de of medische ingrepen. Na op drie mislukte borstoperaties op voelt Angelina naar zich vreselijk verminkt met een twee ongelijke op borsten. En op twintig jaar nadat Freddy fillers in in de haar gezicht liet spuiten, in werd ze in wakker met een vreselijk opgezwollen tijdens gezicht. Het artsenteam doet van er weer alles met aan om hen te op helpen, maar dat op tv gaat naar deze keer niet zonder slag in of op stoot.

Cristina in liet zes jaar geleden samen met met haar het vriendin in Ecuador op haar een billen opvullen met permanente fillers. Haar door in vriendin overleed 15 uit minuten na deze behandeling. uit Sinds twee jaar door ondervindt Cristina naar zelf veel hinder in van deze fillers. van Ze kan niet op meer goed zitten op en lopen en heeft veel pijn. naar De een fillers hebben de haar spierweefsel aangetast en het er is sprake van een uit met levensgevaarlijke situatie.

Cristina in liet zes jaar geleden door samen met haar een vriendin het in Ecuador haar billen opvullen met op permanente in fillers. Haar vriendin naar overleed 15 minuten uit na deze behandeling. Sinds twee in jaar ondervindt naar Cristina zelf het veel hinder van deze van fillers. Ze kan niet op meer goed zitten uit van en lopen en op heeft veel pijn. in De fillers hebben haar een spierweefsel aangetast en er uit is sprake van een naar op levensgevaarlijke situatie.

Een verminkte tijdens buik op beheerst al achttien jaar met Rebecca's leven. Marcelle liet op haar een gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels in is het het lachen haar letterlijk op en op tv figuurlijk vergaan.

Een verminkte buik een beheerst al op achttien jaar Rebecca's de leven. Marcelle naar liet haar op tv gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels naar is naar het lachen haar letterlijk en het figuurlijk naar vergaan.

Bart voelt zich een in zijn met mannelijkheid door aangetast na twee mislukte pogingen op om een balprothese met te laten plaatsen. naar Wat Amber had moeten van helpen op vrouw te de worden, is uiteindelijk tijdens een ware hel met geworden.

Bart uit voelt zich in zijn een mannelijkheid aangetast na op tv twee mislukte pogingen naar om met een balprothese te laten naar plaatsen. Wat op tv Amber had moeten helpen vrouw te tijdens worden, is uiteindelijk naar een een ware hel op tv geworden.

Een ernstig ongeval met met haar paard een naar bezorgde Greta nare verwondingen in met haar gezicht. Ze met riep uit de hulp in van een plastische uit chirurg, maar de dat in pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet tijdens na haar zwangerschap met haar borsten liften. van Ze loopt nu een de al twee jaar met in veel pijn, door jeuk en lelijke naar littekens.

Een ernstig met ongeval met tijdens haar paard bezorgde Greta nare uit verwondingen in haar door gezicht. het Ze riep in de hulp in van het een plastische chirurg, maar met dat pakte helemaal verkeerd het uit. Jamaica tijdens liet na haar uit zwangerschap haar borsten op liften. Ze loopt een nu al twee de jaar met veel pijn, van jeuk en lelijke met van littekens.

Om af te het vallen liet Chantal van een maagband plaatsen, op maar dat ging een mis. Haar maagsappen op kwamen een in haar organen terecht die de hierdoor ernstig tijdens werden aangetast. Ze tijdens moest daarna door de het leven met een tijdens zwaar een verminkte buik en organen met die gevaarlijk aan tijdens de oppervlakte het liggen. Het chirurgenteam denkt het haar het te kunnen helpen, maar de met operatie is niet tijdens zonder een risico's. Eind jaren 90 van liet de Amsterdamse kapper op tv Pierre zijn door gezicht inspuiten met een uit permanente filler. Nu, het een aantal op jaar later, met verschijnen er harde, een lelijke bulten in zijn met gezicht.

Om door af te vallen liet op Chantal een de maagband plaatsen, maar dat een ging op tv mis. Haar maagsappen van kwamen in haar organen terecht tijdens die hierdoor ernstig uit werden aangetast. Ze moest tijdens daarna op tv door het leven door met een zwaar verminkte het buik en met organen die gevaarlijk aan een de oppervlakte liggen. uit Het chirurgenteam tijdens denkt haar te kunnen helpen, het maar door de operatie is een niet zonder risico's. Eind een jaren op 90 liet de Amsterdamse kapper een Pierre zijn gezicht inspuiten uit met een het permanente filler. Nu, een een aantal jaar later, naar verschijnen tijdens er harde, lelijke bulten in met zijn uit gezicht.

Permanente fillers op in haar gezicht het verwoesten al achttien tijdens jaar het leven van uit van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig van na twee mislukte tijdens neusoperaties.

augustus 2020
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!