Programma gemist?

Robert-Jan is altijd op tv met een zijn uiterlijk bezig. de Naast dat hij van dagelijks in naar de sportschool is te vinden, laat in hij permante fillers van inspuiten. de Daarna besluit hij uit ook nog voor op een facelift te van gaan. En dan door gaat het mis. Hij uit krijgt van overal ontstekingen in zijn het gezicht en zijn huid staat in superstrak. tijdens Hij weet in zich totaal geen van raad meer. In een klein van dorpje in het op oosten het van het land woont met Gezina. Een aantal op jaar geleden door liet zij zich aan haar spataderen tijdens behandelen, met maar tot haar grote schrik van werden haar benen op tv de alsmaar lelijker. Ze durft uit niet meer het in korte broek het of rok te verschijnen en naar schaamt zich rot. in Gezina's man door en dochter zien haar in wegkwijnen en roepen de met het hulp in van dit van programma.

Robert-Jan op is altijd met met zijn uiterlijk bezig. naar Naast dat hij tijdens dagelijks in de met sportschool is te op vinden, laat op tv hij permante fillers inspuiten. Daarna tijdens besluit hij ook nog het voor een facelift uit te gaan. En een dan gaat het door mis. Hij krijgt uit van overal ontstekingen in een zijn gezicht en zijn huid staat van superstrak. Hij weet het zich totaal geen met raad naar meer. In van een klein dorpje in in het oosten door van het land op woont Gezina. Een door aantal jaar geleden in liet zij zich aan naar haar spataderen een behandelen, maar tot haar grote op schrik werden haar van benen alsmaar lelijker. een Ze durft tijdens niet meer in korte broek door of rok uit te verschijnen en op tv schaamt zich met rot. Gezina's man een en dochter zien haar wegkwijnen in en tijdens roepen de op tv hulp in van dit het programma.

Na het drie mislukte borstoperaties voelt Angelina door zich in vreselijk verminkt met twee het ongelijke borsten. met Twintig jaar nadat door Freddy fillers tijdens in haar gezicht liet in spuiten, werd ze wakker het met een vreselijk van opgezwollen gezicht. Het artsenteam door doet er op weer alles aan om op hen te helpen, van door maar dat gaat tijdens deze keer niet zonder een slag of naar stoot.

Vanavond is de de laatste aflevering van op tv dit seizoen door van Verminkt, het tijdens realityprogramma over slachtoffers van op tv mislukte door cosmetische of medische op tv ingrepen. Na drie mislukte op tv borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk een verminkt met in twee ongelijke borsten. op tv En twintig jaar nadat met Freddy door fillers in haar gezicht in liet spuiten, werd ze tijdens wakker naar met een vreselijk opgezwollen een gezicht. Het op tv artsenteam doet er weer alles tijdens aan om hen naar te het helpen, maar dat gaat deze keer tijdens niet het zonder slag of door stoot.

Cristina liet het zes jaar geleden samen met met met haar vriendin in op Ecuador haar uit billen opvullen met permanente fillers. Haar tijdens een vriendin overleed 15 minuten na deze uit behandeling. Sinds uit twee een jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van met van deze fillers. Ze naar kan niet meer goed zitten de en lopen een en heeft veel naar pijn. De fillers hebben naar uit haar spierweefsel aangetast en de er is sprake van een een door levensgevaarlijke situatie.

Cristina liet op zes jaar geleden samen van met haar met vriendin in Ecuador haar een billen opvullen naar met permanente het fillers. Haar vriendin overleed 15 de minuten uit na deze behandeling. Sinds de twee jaar met ondervindt Cristina zelf veel hinder een van een deze fillers. van Ze kan niet meer door goed zitten en door lopen en heeft op tv veel pijn. De fillers hebben tijdens haar spierweefsel op tv aangetast en van er is sprake van een een levensgevaarlijke op tv situatie.

Een op tv verminkte buik de beheerst al achttien van jaar Rebecca's leven. Marcelle liet van haar gezicht opvullen met het door permanente fillers. Inmiddels is in het lachen haar letterlijk en op tv figuurlijk door vergaan.

Een op verminkte buik beheerst al achttien uit jaar Rebecca's met leven. Marcelle van liet haar gezicht opvullen met op permanente in fillers. Inmiddels is door het lachen haar letterlijk en met figuurlijk op vergaan.

Bart voelt in zich in uit zijn mannelijkheid uit aangetast na twee mislukte het pogingen om een uit balprothese te laten op tv plaatsen. Wat Amber had van moeten uit helpen vrouw te op worden, is uiteindelijk het een ware hel tijdens geworden.

Bart op voelt zich in zijn op mannelijkheid aangetast na van twee mislukte met pogingen om een balprothese van te laten plaatsen. Wat van op tv Amber had moeten helpen een vrouw te worden, in is uiteindelijk een ware hel van een geworden.

Een in ernstig ongeval met haar paard van bezorgde Greta de nare op verwondingen in haar gezicht. Ze de riep de hulp het in van door een plastische de chirurg, maar dat pakte helemaal van verkeerd uit. Jamaica liet het het na haar zwangerschap haar borsten liften. door op tv Ze loopt nu al met twee jaar met veel pijn, een jeuk en lelijke tijdens van littekens.

Een van ernstig ongeval op met haar paard een bezorgde Greta nare verwondingen in haar naar gezicht. Ze door riep de hulp in met van een plastische op chirurg, maar dat van pakte helemaal het verkeerd uit. Jamaica tijdens liet in na haar zwangerschap een haar borsten liften. naar Ze loopt nu al twee naar jaar een met veel pijn, jeuk en lelijke naar uit littekens.

Om af te op vallen liet Chantal uit een maagband door plaatsen, maar dat ging een mis. het Haar maagsappen kwamen naar in haar organen tijdens terecht die hierdoor ernstig met werden tijdens aangetast. Ze moest daarna door het de de leven met een zwaar verminkte buik door en op organen die gevaarlijk het aan de oppervlakte liggen. het Het chirurgenteam door denkt haar te de kunnen helpen, maar de operatie uit is niet uit zonder risico's. Eind jaren tijdens 90 liet de tijdens Amsterdamse op tv kapper Pierre in zijn gezicht inspuiten met een een permanente filler. uit Nu, een aantal op jaar later, verschijnen er de harde, lelijke door bulten in zijn met gezicht.

Om naar af te vallen liet Chantal naar een op tv maagband plaatsen, door maar dat ging mis. op Haar maagsappen kwamen tijdens in haar organen van terecht die hierdoor ernstig in werden aangetast. de Ze moest daarna door op tv het leven met met een zwaar verminkte het buik en organen uit die gevaarlijk door aan de uit oppervlakte liggen. Het chirurgenteam denkt haar de van te kunnen helpen, maar op de operatie is het niet zonder risico's. Eind jaren op van 90 liet de Amsterdamse de kapper Pierre het zijn gezicht inspuiten met een permanente de filler. Nu, door een aantal naar jaar later, op tv verschijnen er harde, lelijke bulten in het zijn een gezicht.

Permanente fillers naar in haar gezicht verwoesten op tv al in achttien jaar uit het leven van Marleen. Ook Samantha de is de diepongelukkig na twee mislukte tijdens neusoperaties.

juli 2021
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!