Programma gemist?

Robert-Jan is altijd met met tijdens zijn uiterlijk bezig. Naast dat een hij tijdens dagelijks in de in sportschool is te vinden, met laat de hij permante fillers door inspuiten. Daarna besluit hij ook nog tijdens voor een facelift naar te gaan. En van dan gaat in het uit mis. Hij krijgt overal met ontstekingen in op zijn gezicht en zijn huid staat met superstrak. Hij naar weet zich totaal op geen raad meer. in In een klein een dorpje in het oosten met door van het land woont Gezina. in Een op tv aantal jaar geleden liet zij uit zich aan haar op spataderen behandelen, maar op tv tot haar uit grote schrik werden haar benen van op tv alsmaar lelijker. Ze durft niet meer op in korte broek een een of rok te verschijnen met en schaamt zich rot. Gezina's met man en op tv dochter zien haar wegkwijnen een en in roepen de hulp door in van uit dit programma.

Robert-Jan is altijd op tv met zijn uiterlijk tijdens bezig. tijdens Naast dat op tv hij dagelijks in de sportschool uit is door te vinden, laat tijdens hij permante fillers op inspuiten. Daarna besluit hij door ook nog voor een facelift tijdens met te gaan. En het dan gaat het mis. Hij krijgt van overal op tv ontstekingen in zijn gezicht en op tv zijn huid staat op tv superstrak. Hij weet van zich totaal naar geen raad meer. van In een klein dorpje naar in uit het oosten de van het land woont tijdens Gezina. Een naar aantal jaar geleden liet zij het zich aan naar haar spataderen behandelen, maar met tot haar grote schrik naar werden haar benen van alsmaar lelijker. tijdens Ze durft niet meer van in met korte broek of rok te in verschijnen en schaamt een zich door rot. Gezina's man van en dochter het zien haar wegkwijnen en roepen een de hulp in op van dit met programma.

Na door drie mislukte op tv borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk de verminkt met op tv twee ongelijke borsten. Twintig jaar uit nadat Freddy tijdens fillers in haar tijdens gezicht liet spuiten, een werd ze op wakker met een vreselijk in opgezwollen gezicht. naar Het artsenteam doet er weer op alles aan om een hen te een helpen, maar dat gaat uit deze van keer niet zonder slag of op tv de stoot.

Vanavond met is de laatste aflevering van naar dit seizoen op tv van op tv Verminkt, het realityprogramma op tv over slachtoffers van in mislukte cosmetische of medische een ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties met voelt Angelina zich vreselijk op tv verminkt met twee op tv ongelijke borsten. En het twintig in jaar nadat Freddy fillers in een haar gezicht liet op spuiten, naar werd ze op tv wakker met een vreselijk opgezwollen door gezicht. Het artsenteam doet op er weer alles naar aan om hen een te helpen, maar een dat tijdens gaat deze keer niet zonder uit slag of op tv stoot.

Cristina liet zes tijdens in jaar geleden samen met haar vriendin door in Ecuador met haar billen opvullen door met naar permanente fillers. Haar vriendin overleed het 15 minuten de na deze behandeling. op tv Sinds twee jaar ondervindt met Cristina zelf door veel hinder van deze fillers. de door Ze kan niet door meer goed zitten tijdens en lopen en heeft veel pijn. de De fillers hebben een een haar spierweefsel aangetast en er uit is sprake van door een levensgevaarlijke met situatie.

Cristina de liet zes jaar geleden het samen op met haar vriendin door in Ecuador haar met billen opvullen met permanente fillers. tijdens Haar vriendin overleed 15 op minuten na deze met behandeling. Sinds op tv twee jaar van ondervindt Cristina zelf veel uit hinder van met deze fillers. Ze kan de niet meer goed zitten in en lopen uit en heeft veel pijn. tijdens De fillers op tv hebben haar van spierweefsel aangetast en er is door sprake van een de levensgevaarlijke in situatie.

Een verminkte de buik het beheerst al achttien jaar Rebecca's van leven. Marcelle liet haar tijdens gezicht op tv opvullen met permanente fillers. Inmiddels het op tv is het lachen in haar letterlijk en figuurlijk op vergaan.

Een verminkte buik op beheerst al achttien met jaar Rebecca's leven. het Marcelle liet haar op gezicht een opvullen met permanente fillers. Inmiddels uit is een het lachen van haar letterlijk en met figuurlijk vergaan.

Bart op voelt zich op in zijn mannelijkheid aangetast na op twee mislukte pogingen op tv om door een balprothese te laten plaatsen. Wat van Amber had het moeten helpen vrouw uit te worden, is in uiteindelijk tijdens een ware hel met geworden.

Bart voelt door zich in zijn de mannelijkheid het aangetast na twee mislukte pogingen om op een balprothese te naar laten van plaatsen. Wat Amber had met moeten helpen vrouw door te worden, naar is uiteindelijk een van ware hel een geworden.

Een ernstig ongeval door een met haar paard een bezorgde Greta nare verwondingen een in haar in gezicht. Ze riep de hulp naar in van een de plastische chirurg, maar tijdens dat pakte helemaal verkeerd door uit. Jamaica uit liet na haar zwangerschap het haar borsten liften. op Ze loopt op tv nu al door twee jaar de met veel pijn, jeuk en het lelijke op littekens.

Een ernstig ongeval de met haar paard naar bezorgde Greta door nare verwondingen een in haar gezicht. Ze riep naar op tv de hulp in de van een plastische uit chirurg, maar dat op pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica een liet na haar in zwangerschap haar borsten het liften. Ze loopt nu naar al van twee jaar met veel van pijn, jeuk en tijdens lelijke op tv littekens.

Om af te het van vallen liet Chantal een maagband plaatsen, een tijdens maar dat ging mis. de Haar maagsappen kwamen van in haar organen terecht die in hierdoor op ernstig werden aangetast. Ze het moest een daarna door het leven met een door zwaar van verminkte buik en organen met die gevaarlijk aan het de het oppervlakte liggen. Het chirurgenteam denkt op tv haar te het kunnen helpen, maar van de operatie is niet de zonder risico's. Eind jaren uit 90 liet uit de Amsterdamse door kapper Pierre zijn in gezicht inspuiten met een permanente met filler. op Nu, een op aantal jaar later, verschijnen er het harde, lelijke bulten het in zijn op gezicht.

Om af te door vallen liet op Chantal een een maagband plaatsen, maar dat een ging mis. Haar maagsappen de door kwamen in haar organen tijdens terecht die het hierdoor ernstig werden aangetast. Ze tijdens moest daarna naar door het leven op met een het zwaar verminkte buik en door organen die op tv gevaarlijk aan de oppervlakte de liggen. Het chirurgenteam denkt uit haar naar te kunnen helpen, maar de tijdens operatie is niet een zonder op risico's. Eind jaren 90 liet door de Amsterdamse kapper naar Pierre zijn gezicht inspuiten de met een permanente uit filler. de Nu, een aantal jaar later, op verschijnen van er harde, lelijke bulten in van zijn naar gezicht.

Permanente de fillers in haar in gezicht verwoesten al achttien jaar op tv op tv het leven van uit Marleen. Ook Samantha met is diepongelukkig na de twee mislukte neusoperaties.

december 2019
20-06-2019 14:14

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

19-06-2019 21:31

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Robert-Jan is altijd met zijn uiterlijk bezig. Naast dat hij dagelijks in de sportschool is te vinden, laat hij permante fillers inspuiten. Daarna besluit hij ook nog voor een facelift te gaan. En dan gaat het mis. Hij krijgt overal ontstek...

13-06-2019 14:22

Afl. 7

Verminkt - Afl. 7

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er ...

12-06-2019 21:32

Slot: Verminkt

Verminkt - Slot: Verminkt

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke...

06-06-2019 14:16

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

05-06-2019 21:35

Afl. 6

Verminkt - Afl. 6

Cristina liet zes jaar geleden samen met haar vriendin in Ecuador haar billen opvullen met permanente fillers. Haar vriendin overleed 15 minuten na deze behandeling. Sinds twee jaar ondervindt Cristina zelf veel hinder van deze fillers. Ze ...

30-05-2019 15:15

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

29-05-2019 21:32

Afl. 5

Verminkt - Afl. 5

Een verminkte buik beheerst al achttien jaar Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan.

23-05-2019 15:05

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

22-05-2019 21:34

Afl. 4

Verminkt - Afl. 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

16-05-2019 15:06

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

15-05-2019 21:34

Afl. 3

Verminkt - Afl. 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al ...

09-05-2019 15:02

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

08-05-2019 21:35

Afl. 1

Verminkt - Afl. 1

Om af te vallen liet Chantal een maagband plaatsen, maar dat ging mis. Haar maagsappen kwamen in haar organen terecht die hierdoor ernstig werden aangetast. Ze moest daarna door het leven met een zwaar verminkte buik en organen die gevaarli...

02-05-2019 15:03

Afl. 2

Verminkt - Afl. 2

Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verminkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verminkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verminkt bij Verminkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verminkt. Heb je een uitzending van Verminkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verminkt gemist

Programma waarin slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp krijgen geboden. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Uitzending gemist van Verminkt? Hier kun je alle uitzendingen van Verminkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 14:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!