Programma gemist?

Na het een succesvolle eerste editie komen naar het tientallen BN’ers dit jaar opnieuw door in actie voor een Marathon de tegen Kanker, met als doel op tv zoveel door mogelijk geld op te halen voor uit kankeronderzoek. Zo het duikt een modeontwerper Olcay Gulsen in het met diepe en traint het ze voor een tijdens triatlon. Zal ze tijdens haar uit watervrees overwinnen? Daarnaast wandelt uit paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel van tijdens Amsterdam tijdens naar Alkmaar, komen Nick & met Simon, Glennis de Grace en songfestivaldeelnemers OG3NE de optreden het en staat NPO Radio 2 de wederom één dag uit geheel in het naar teken door van KWF Kankerbestrijding. Marathon tegen op van Kanker wordt live met uitgezonden vanaf het Waagplein naar in Alkmaar. op tv De presentatie is voor met het tweede jaar op naar rij in naar handen van door Caroline Tensen. In Marathon tegen Kanker beleven uit verschillende marathonacties van naar bekend en onbekend op met Nederland hun finale. naar Zo is Olcay Gulsen, naar modeontwerper en op tv eigenaar van Supertrash en St. Studio, de naar ondanks haar watervrees al maanden aan naar het trainen van voor een triatlon, bestaande een uit 40 kilometer tijdens wielrennen, naar 10 kilometer hardlopen naar en 1,5 kilometer zwemmen. Voor de mentale en fysieke naar steun wordt ze uit bijgestaan door onder met van anderen Simon Keizer, tijdens Leontien van Moorsel, Rik Brandsteder, in Churandy Martina en Maarten het van der Weijden. op Paralympisch snowboardkampioen van Bibian naar Mentel wandelt tijdens haar marathon het met vele tijdens supporters van Amsterdam naar Alkmaar. tijdens naar Zelf werd ze afgelopen maart van voor de achtste uit keer op schoon verklaard van op kanker.

oktober 2020
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!