Programma gemist?

Na een met succesvolle eerste editie van komen de tientallen BN’ers dit de jaar opnieuw in een actie voor Marathon tegen met Kanker, met als doel op tv zoveel mogelijk van geld op te halen het voor kankeronderzoek. naar Zo duikt modeontwerper van Olcay Gulsen in het diepe naar en in traint ze voor een triatlon. door met Zal ze haar watervrees naar overwinnen? Daarnaast wandelt paralympisch snowboardkampioen uit Bibian op tv Mentel van Amsterdam naar Alkmaar, een komen Nick & met Simon, van Glennis Grace en songfestivaldeelnemers OG3NE op optreden en staat het NPO Radio 2 met de wederom één dag geheel in de het teken een van KWF Kankerbestrijding. Marathon tegen de met Kanker wordt live uitgezonden vanaf op het Waagplein in Alkmaar. door De presentatie is tijdens voor het tweede door jaar op het rij in handen op van Caroline het Tensen. In Marathon tegen naar Kanker beleven verschillende in marathonacties van bekend tijdens en onbekend Nederland hun finale. op tv Zo is door Olcay Gulsen, modeontwerper van en eigenaar een van Supertrash en St. een Studio, ondanks uit haar watervrees al tijdens maanden aan het de trainen voor in een triatlon, bestaande uit van 40 kilometer wielrennen, in 10 kilometer hardlopen en in 1,5 kilometer een zwemmen. Voor mentale de en fysieke het steun wordt ze bijgestaan met door onder anderen in Simon Keizer, de Leontien van Moorsel, Rik Brandsteder, het Churandy Martina en in Maarten van der de Weijden. uit Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel wandelt tijdens op tv haar de marathon met vele supporters op van met Amsterdam naar Alkmaar. Zelf van werd ze afgelopen maart voor uit de van achtste keer het schoon verklaard van in kanker.

september 2021
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!