Programma gemist?

Na een naar succesvolle de eerste editie komen tientallen BN’ers op tv dit jaar op opnieuw in actie een voor Marathon tegen Kanker, met op op tv als doel zoveel in mogelijk geld op te naar halen voor met kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen door in naar het diepe en traint naar ze voor een door triatlon. Zal ze op haar met watervrees overwinnen? Daarnaast op tv wandelt paralympisch snowboardkampioen met Bibian Mentel van Amsterdam naar Alkmaar, van komen naar Nick & Simon, Glennis uit Grace naar en songfestivaldeelnemers OG3NE in optreden en staat op tv NPO Radio 2 wederom de één dag geheel tijdens in het naar teken van KWF Kankerbestrijding. Marathon uit tegen door Kanker wordt live uitgezonden vanaf van het Waagplein in in Alkmaar. De presentatie is uit voor het tweede tijdens naar jaar op rij in handen van het Caroline Tensen. In de Marathon tegen een Kanker beleven een verschillende marathonacties van bekend en onbekend uit Nederland naar hun finale. van Zo is Olcay Gulsen, in modeontwerper en het eigenaar van Supertrash naar en St. Studio, naar ondanks haar watervrees al maanden aan door een het trainen voor een een triatlon, bestaande uit 40 van kilometer uit wielrennen, 10 kilometer hardlopen en uit 1,5 kilometer zwemmen. Voor naar mentale en fysieke op tv steun wordt van ze bijgestaan door onder in anderen Simon Keizer, een tijdens Leontien van Moorsel, op Rik Brandsteder, Churandy Martina en naar Maarten van der Weijden. naar het Paralympisch snowboardkampioen Bibian op tv Mentel wandelt tijdens haar van marathon met vele supporters van de Amsterdam naar naar Alkmaar. uit Zelf werd ze door afgelopen maart voor uit de achtste keer in schoon verklaard van in kanker.

januari 2021
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!