Programma gemist?

Na het een succesvolle eerste editie komen met tientallen in BN’ers dit jaar op tv opnieuw in actie voor in Marathon tijdens tegen Kanker, met als doel op zoveel met mogelijk geld op op tv te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt met modeontwerper Olcay door Gulsen naar in het diepe van en traint ze voor een triatlon. met de Zal ze haar watervrees overwinnen? Daarnaast tijdens wandelt paralympisch het snowboardkampioen Bibian Mentel door van Amsterdam naar Alkmaar, door komen Nick & een Simon, Glennis Grace uit door en songfestivaldeelnemers OG3NE optreden en staat met NPO Radio 2 het wederom van één dag geheel in uit het van teken van KWF Kankerbestrijding. Marathon tegen tijdens Kanker in wordt live uitgezonden vanaf het in Waagplein in Alkmaar. in De presentatie met is voor het naar tweede jaar op op rij in handen van met Caroline van Tensen. In Marathon tegen Kanker beleven tijdens verschillende tijdens marathonacties van bekend en onbekend op tv op tv Nederland hun finale. Zo is naar Olcay Gulsen, modeontwerper van en eigenaar van de Supertrash en op tv St. Studio, ondanks haar watervrees uit al maanden aan naar het van trainen voor een de triatlon, bestaande uit 40 met kilometer wielrennen, 10 naar kilometer hardlopen naar en 1,5 kilometer zwemmen. met Voor op mentale en fysieke steun van wordt ze bijgestaan door onder door anderen Simon in Keizer, Leontien van Moorsel, door het Rik Brandsteder, Churandy Martina en naar Maarten van der Weijden. een Paralympisch snowboardkampioen door Bibian Mentel met wandelt tijdens op tv haar marathon met vele supporters van op Amsterdam naar Alkmaar. op Zelf op tv werd ze door afgelopen maart voor de achtste keer naar schoon verklaard naar van de kanker.

april 2021
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!