Programma gemist?

Na een uit succesvolle op tv eerste editie komen het tientallen BN’ers dit tijdens jaar opnieuw in actie voor op tv Marathon tegen Kanker, met op als doel zoveel op mogelijk in geld op te uit halen voor kankeronderzoek. Zo uit duikt modeontwerper Olcay tijdens Gulsen met in het diepe een en traint ze voor met een triatlon. het Zal ze haar van watervrees overwinnen? Daarnaast wandelt paralympisch de snowboardkampioen uit Bibian Mentel van Amsterdam naar Alkmaar, tijdens komen van Nick & Simon, Glennis Grace de en naar songfestivaldeelnemers OG3NE optreden op en staat op NPO Radio 2 met wederom één dag geheel in naar het teken van KWF van Kankerbestrijding. op Marathon tegen Kanker wordt in live uitgezonden vanaf het op Waagplein naar in Alkmaar. De presentatie een is voor het tweede het jaar op rij door in handen van tijdens Caroline Tensen. In in Marathon tegen naar Kanker beleven de verschillende marathonacties van bekend een en onbekend het Nederland hun finale. uit Zo is Olcay van Gulsen, modeontwerper en eigenaar van in Supertrash en St. Studio, naar ondanks haar watervrees met al maanden op aan het trainen voor uit een triatlon, bestaande door uit 40 de kilometer wielrennen, uit 10 kilometer hardlopen en uit 1,5 kilometer zwemmen. Voor de mentale en op tv fysieke steun in wordt ze bijgestaan een door onder anderen Simon uit Keizer, Leontien op tv van Moorsel, Rik Brandsteder, Churandy het de Martina en Maarten van naar der Weijden. Paralympisch uit snowboardkampioen Bibian op Mentel wandelt tijdens naar haar marathon met vele supporters van door op Amsterdam naar Alkmaar. Zelf werd uit ze afgelopen maart tijdens voor de in achtste keer schoon de verklaard van het kanker.

mei 2020
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!