Programma gemist?

Na een een succesvolle eerste editie de komen tientallen BN’ers dit in jaar opnieuw in een actie door voor Marathon op tegen Kanker, met als op tv doel zoveel mogelijk geld op op tv een te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt uit modeontwerper Olcay tijdens Gulsen in het het diepe en traint ze op tv voor een triatlon. de Zal ze haar naar watervrees overwinnen? Daarnaast op het wandelt paralympisch snowboardkampioen in Bibian Mentel van Amsterdam van naar Alkmaar, door komen Nick & Simon, Glennis Grace op uit en songfestivaldeelnemers OG3NE optreden en staat op tv NPO Radio 2 door wederom één door dag naar geheel in het teken een van KWF Kankerbestrijding. het Marathon tegen Kanker wordt live het uitgezonden vanaf uit het Waagplein in Alkmaar. naar De presentatie is de voor op tv het tweede op jaar op rij in handen van op Caroline door Tensen. In Marathon tegen Kanker het beleven op tv verschillende marathonacties van bekend met en onbekend Nederland tijdens hun finale. Zo de is Olcay in Gulsen, modeontwerper en eigenaar op van Supertrash en St. van Studio, ondanks in haar watervrees al het maanden aan het trainen naar voor een een triatlon, bestaande uit tijdens 40 kilometer wielrennen, naar 10 kilometer een hardlopen en 1,5 kilometer zwemmen. Voor uit mentale een en fysieke de steun wordt ze bijgestaan door van onder op tv anderen Simon Keizer, Leontien van in Moorsel, Rik Brandsteder, uit Churandy Martina en Maarten door van het der Weijden. Paralympisch snowboardkampioen de Bibian Mentel wandelt naar tijdens haar marathon in met vele supporters van tijdens Amsterdam naar tijdens Alkmaar. Zelf werd ze op door afgelopen maart voor de achtste uit keer schoon het verklaard van op tv kanker.

oktober 2021
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!