Programma gemist?

Na een het succesvolle eerste editie komen door tientallen BN’ers dit in jaar tijdens opnieuw in actie op tv voor Marathon tegen Kanker, met in het als doel zoveel mogelijk geld tijdens op te halen voor uit kankeronderzoek. Zo uit duikt modeontwerper Olcay Gulsen een in de het diepe in en traint ze met voor een triatlon. Zal op ze haar watervrees naar overwinnen? Daarnaast wandelt op tv paralympisch snowboardkampioen in Bibian Mentel van de Amsterdam naar Alkmaar, komen Nick & naar op tv Simon, Glennis Grace een en songfestivaldeelnemers OG3NE optreden en staat op tv NPO een Radio 2 wederom in één dag van geheel in het teken van KWF met op Kankerbestrijding. Marathon tegen Kanker wordt uit live uitgezonden de vanaf het tijdens Waagplein in Alkmaar. op De presentatie is voor naar het tweede jaar in op rij in handen op van Caroline Tensen. In van Marathon naar tegen Kanker beleven met verschillende marathonacties van bekend en onbekend door Nederland hun naar finale. Zo tijdens is Olcay van Gulsen, modeontwerper en het eigenaar van Supertrash en St. het Studio, ondanks een haar watervrees op tv al maanden aan het trainen het voor een triatlon, van bestaande uit 40 kilometer naar wielrennen, 10 kilometer tijdens door hardlopen en 1,5 kilometer zwemmen. Voor met mentale en fysieke op steun op wordt ze bijgestaan op tv door onder anderen Simon op Keizer, Leontien uit van Moorsel, Rik een Brandsteder, Churandy van Martina en Maarten van der een Weijden. Paralympisch snowboardkampioen Bibian met met Mentel wandelt tijdens haar een marathon met vele supporters van de Amsterdam naar Alkmaar. uit Zelf werd ze van afgelopen tijdens maart voor de achtste door keer naar schoon verklaard van in kanker.

november 2019
17-05-2017 21:30

Live: Marathon tegen Kanker

Marathon tegen Kanker - Marathon tegen Kanker

Na een succesvolle eerste editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor Marathon tegen Kanker, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo duikt modeontwerper Olcay Gulsen in het diepe en traint ze...

Marathon tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Marathon tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Marathon tegen Kanker bij Marathon tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Marathon tegen Kanker. Heb je een uitzending van Marathon tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Marathon tegen Kanker gemist

Uitzending gemist van Marathon tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Marathon tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!