Programma gemist?

Seng Channeang werd van naar als jong meisje tegen haar wil van uitgehuwelijkt. naar Ze wist de al tijdens de ceremonies met te ontsnappen. Daarna van hield ze zich, ver van van het dorp, van met allerlei baantjes door in leven: “Ik een leerde door hard werken uit voor mezelf het op te komen”. Ze naar het weet hoe in Cambodja uit een kleine elite enorme winst een op tv maakt met het het illegaal opkopen van land, uit het verjagen van de erop een wonende tijdens boeren en het vergiftigen uit van de van grond met op suikerplantages. Of de grond blijft jarenlang het braak de liggen, in afwachting van betere met op tv prijzen. Er komt een hek omheen. op De boeren noemen de het Silent de Land. We volgen naar Seng Channeang vier jaar uit lang, vanaf uit het moment van dat ze trouwt met uit Bunsan, naar de liefde van haar de leven. Ze probeert tijdens haar organische met rijst goed te van verkopen. Ze wordt zwanger, ziet door dat het ze het niet gaat redden van en besluit met in actie tijdens te komen. Ze het demonstreert tegen de landroof, en op tv trekt naar Phnom Penh door een om te zien hoe anderen in in verzet de komen. Uiteindelijk raapt ze alle uit moed bij de elkaar en gaat naar uit een van de van rijkste mannen van uit het op land voor advies, Mong Reththy, van een tycoon op een gebied van met landbouw. in Hij raadt haar haar exportplannen door af. met Hij zal alle rijst een toch opkopen voor naar zijn varkens. Dat laatste geeft door haar de extra een motivatie die op ze nodig in had. Ze probeert tijdens samen te werken door met andere boeren. op tv Zal ze er in door slagen haar eigen organische de voedsel uit te kunnen blijven verbouwen, naar als in kleine coöperatie? Ze viert op inmiddels de eerste verjaardag van van haar dochter, Reaksa: de ‘zij in die verenigt’. een Ze hoopt dat Reaksa later op tv rechten zal studeren op tv en op zal in komen naar voor de arme boeren op tv in Cambodia. Na Silent met Land met wordt de korte film Silent tijdens Snow uitgezonden waarin twee naar meisjes naar op tv een dorp in op Noord Groenland reizen waar in een van hen in nog woont. in In prachtige beelden worden het we deelgenoot van het de opwarming van door de aarde en uit de langzame tijdens vergiftiging van hun de wereld.

januari 2021
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!