Programma gemist?

Seng Channeang op werd als jong meisje tijdens tegen haar uit wil uitgehuwelijkt. uit Ze wist al in tijdens de ceremonies te ontsnappen. uit Daarna op tv hield ze zich, ver een van het op dorp, met allerlei baantjes in in leven: de “Ik leerde door hard in werken voor mezelf op door te komen”. met Ze in weet hoe in Cambodja een op tv kleine elite enorme in winst maakt met op het illegaal door opkopen van land, tijdens het verjagen van door de erop wonende boeren en met het vergiftigen van in de grond met door suikerplantages. Of de de grond tijdens blijft jarenlang braak liggen, in met op afwachting van betere prijzen. Er met komt met een hek omheen. De boeren in noemen het Silent door Land. We op tv volgen Seng Channeang vier op jaar lang, vanaf tijdens het moment dat ze uit tijdens trouwt met Bunsan, de liefde uit van haar leven. uit Ze probeert van haar organische rijst goed te met naar verkopen. Ze wordt uit zwanger, ziet dat ze naar het niet gaat redden en op tv tijdens besluit in actie te tijdens komen. Ze demonstreert op tv tegen de landroof, de en trekt naar Phnom Penh in om te van zien van hoe anderen in uit verzet komen. Uiteindelijk raapt ze met alle moed bij het elkaar en van gaat naar een van de door rijkste mannen door van het land de voor advies, van Mong Reththy, een met tycoon op gebied uit van landbouw. op Hij raadt haar naar haar exportplannen af. een Hij zal alle rijst de toch opkopen voor met zijn varkens. Dat van laatste geeft haar de extra een motivatie die ze de nodig tijdens had. Ze probeert met samen te werken met van andere boeren. Zal ze de er in op tv slagen het haar eigen organische voedsel te kunnen op blijven een verbouwen, als kleine coöperatie? een Ze viert naar inmiddels de de eerste verjaardag van in haar dochter, Reaksa: ‘zij die in verenigt’. Ze hoopt uit dat Reaksa later met rechten het zal studeren en op zal de komen het voor de arme met boeren in Cambodia. Na Silent Land uit door wordt de korte film Silent Snow tijdens uitgezonden waarin twee naar meisjes naar een tijdens dorp op tv in Noord op tv Groenland reizen waar een op van hen nog de woont. In prachtige beelden op worden tijdens we deelgenoot van de opwarming van in de aarde op tv en door de langzame vergiftiging een van hun wereld.

september 2021
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!