Programma gemist?

Seng Channeang werd het tijdens als jong meisje tegen haar een wil uitgehuwelijkt. Ze wist uit naar al tijdens de ceremonies de te ontsnappen. Daarna door hield ze zich, van ver van het dorp, met van allerlei baantjes tijdens in leven: door “Ik leerde door hard werken door van voor mezelf op te komen”. in Ze op weet hoe in de Cambodja een kleine uit elite enorme winst maakt met tijdens het illegaal uit opkopen van land, het verjagen uit van de naar erop wonende tijdens boeren en het vergiftigen van de de grond op met suikerplantages. Of de door grond blijft jarenlang tijdens door braak liggen, in afwachting van betere door prijzen. Er komt de een hek op tv omheen. De door boeren noemen het Silent met Land. We de volgen Seng Channeang vier op tv jaar lang, vanaf uit het met moment dat ze trouwt het met Bunsan, de liefde met van haar van leven. Ze op tv probeert haar organische de rijst goed te verkopen. Ze op tv wordt zwanger, ziet uit dat op tv ze het niet gaat van redden en besluit op tv in actie de te komen. Ze demonstreert tegen een de landroof, en trekt een naar uit Phnom Penh om te zien het hoe anderen in naar verzet komen. Uiteindelijk van raapt uit ze alle uit moed bij elkaar en een gaat naar een van van de rijkste mannen een van het uit land voor advies, Mong op Reththy, een tycoon op tijdens gebied van het landbouw. Hij raadt op haar haar exportplannen af. op Hij door zal alle rijst toch in opkopen met voor zijn varkens. Dat laatste tijdens geeft met haar de extra motivatie op tv die ze nodig had. op tv Ze probeert samen tijdens te werken met van andere boeren. Zal ze op met er in slagen haar eigen organische uit door voedsel te kunnen op blijven verbouwen, als kleine van coöperatie? Ze uit viert inmiddels de eerste op verjaardag van met haar dochter, Reaksa: ‘zij op die verenigt’. Ze hoopt dat van Reaksa later rechten door zal studeren en in op zal met komen naar voor de arme boeren in Cambodia. met Na Silent met Land wordt het de korte film Silent Snow het tijdens uitgezonden waarin twee meisjes naar de een dorp een in Noord van Groenland reizen waar een van van hen nog woont. In tijdens prachtige uit beelden worden we deelgenoot van tijdens naar de opwarming van een de aarde en door de langzame vergiftiging van van hun wereld.

mei 2020
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!