Programma gemist?

Seng Channeang werd een de als jong meisje tegen tijdens haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist met naar al tijdens de ceremonies te op tv ontsnappen. Daarna hield ze op tv zich, ver van van het op dorp, met naar allerlei baantjes in leven: “Ik uit leerde door hard door werken tijdens voor mezelf op te tijdens komen”. Ze weet het hoe in Cambodja een kleine van elite van enorme winst maakt op met het illegaal opkopen de van land, het een verjagen van op tv de erop wonende boeren en van het vergiftigen tijdens van de tijdens grond met suikerplantages. Of de in grond blijft jarenlang het braak op liggen, in afwachting van op tv betere prijzen. Er het komt een hek met omheen. De boeren noemen door het Silent Land. het in We volgen Seng Channeang vier jaar met lang, vanaf het het moment op dat ze trouwt in met Bunsan, het de liefde van in haar leven. Ze in probeert haar organische rijst uit goed te verkopen. Ze door wordt zwanger, ziet tijdens dat ze het niet door in gaat redden en besluit in actie een te komen. op Ze demonstreert een tegen de landroof, en trekt naar naar Phnom Penh uit om door te zien hoe anderen in de op tv verzet komen. Uiteindelijk raapt uit ze alle op tv moed bij elkaar tijdens en gaat naar een uit van de rijkste het mannen van het naar land voor advies, Mong van Reththy, een op tycoon op tijdens gebied van landbouw. met Hij raadt haar haar exportplannen de af. Hij de zal alle rijst toch op tv opkopen naar voor zijn varkens. Dat op tv laatste geeft de haar de extra op motivatie die ze nodig het had. Ze probeert samen te van werken een met andere boeren. Zal tijdens ze er in in slagen haar een eigen organische de voedsel te kunnen blijven met verbouwen, als kleine coöperatie? in Ze viert een inmiddels de eerste verjaardag van van haar dochter, Reaksa: tijdens ‘zij die naar verenigt’. Ze hoopt het dat Reaksa later rechten door zal studeren en het op naar zal komen voor tijdens de arme boeren het in Cambodia. Na Silent Land op met wordt de korte film Silent Snow uit naar uitgezonden waarin twee door meisjes naar een in dorp in Noord Groenland reizen van waar een tijdens van hen nog in woont. In prachtige de beelden worden we deelgenoot met van uit de opwarming van van de aarde en de in langzame vergiftiging van hun tijdens wereld.

september 2020
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!