Programma gemist?

Seng Channeang op tv werd als tijdens jong meisje tegen door haar wil uitgehuwelijkt. een Ze wist al tijdens op tv de ceremonies te ontsnappen. het Daarna door hield ze zich, ver met van het dorp, door met allerlei naar baantjes in leven: “Ik leerde op tv door hard de werken van voor mezelf op te van komen”. Ze weet hoe in in uit Cambodja een kleine elite naar enorme winst maakt de met het illegaal opkopen van van land, op tv het verjagen van de erop naar wonende boeren en het een het vergiftigen van uit de grond met suikerplantages. in Of de grond een blijft jarenlang braak liggen, in op tv afwachting een van betere prijzen. Er met komt een hek op tv omheen. De boeren noemen uit het Silent de Land. We volgen Seng in Channeang met vier jaar lang, vanaf uit het moment dat ze op trouwt met naar Bunsan, de liefde van in haar een leven. Ze probeert de haar organische rijst goed door te verkopen. van Ze wordt zwanger, ziet naar dat ze het niet een gaat redden in en besluit met in actie te tijdens komen. Ze demonstreert tegen de door landroof, van en trekt naar met Phnom Penh met om te zien hoe anderen tijdens in verzet op tv komen. Uiteindelijk raapt een ze alle moed bij elkaar tijdens en gaat de naar een met van de rijkste mannen naar van het het land voor advies, in Mong Reththy, een uit tycoon op gebied van van landbouw. een Hij raadt haar haar exportplannen af. tijdens het Hij zal alle rijst toch in opkopen voor het zijn varkens. Dat laatste op geeft haar de met extra motivatie op tv die ze door nodig had. Ze probeert samen te van werken met een andere boeren. in Zal ze er van in slagen op tv haar eigen organische voedsel te kunnen een blijven verbouwen, een als kleine door coöperatie? Ze viert inmiddels van de eerste verjaardag van door haar dochter, Reaksa: in ‘zij die verenigt’. naar Ze hoopt met dat Reaksa in later rechten zal studeren van en op een zal komen voor een de arme boeren in een Cambodia. Na een Silent Land met wordt de korte film Silent Snow met uitgezonden op tv waarin twee meisjes naar naar een dorp in Noord in Groenland reizen van waar op een van hen met nog woont. In prachtige beelden de worden we deelgenoot van in de opwarming van tijdens uit de aarde en de langzame naar vergiftiging van een hun wereld.

mei 2021
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!