Programma gemist?

Seng Channeang de werd met als jong meisje tijdens tegen haar wil uit uitgehuwelijkt. Ze wist al naar tijdens de ceremonies te ontsnappen. de tijdens Daarna hield ze zich, in ver van het dorp, in met allerlei baantjes tijdens in tijdens leven: “Ik leerde door hard werken op voor het mezelf op te komen”. Ze de weet hoe in de Cambodja tijdens een kleine elite tijdens enorme winst maakt met naar het naar illegaal opkopen van land, het tijdens verjagen van de erop het wonende boeren naar en het vergiftigen van met de grond met met suikerplantages. Of de met door grond blijft jarenlang braak liggen, tijdens in afwachting van betere uit van prijzen. Er komt een hek omheen. van De naar boeren noemen het door Silent Land. We door volgen Seng op Channeang vier jaar lang, vanaf op het moment met dat ze trouwt met een Bunsan, met de liefde van haar leven. Ze de probeert haar in organische rijst goed de te verkopen. Ze een wordt zwanger, ziet dat door ze het niet op gaat de redden en besluit in actie uit van te komen. Ze demonstreert tegen tijdens de landroof, en trekt van de naar Phnom Penh om te door zien hoe anderen met in van verzet komen. Uiteindelijk raapt ze uit alle op tv moed bij elkaar en gaat uit naar op tv een van de rijkste een mannen van het land voor naar advies, met Mong Reththy, door een tycoon op gebied van van landbouw. Hij een raadt haar haar een exportplannen af. Hij zal van alle rijst toch op opkopen van voor zijn varkens. Dat laatste geeft op tv een haar de extra motivatie door die ze nodig had. Ze met het probeert samen te werken met door andere boeren. Zal ze op tv op tv er in slagen uit haar eigen organische voedsel te kunnen tijdens blijven verbouwen, met als kleine coöperatie? de Ze viert door inmiddels de eerste op verjaardag van haar dochter, Reaksa: van ‘zij een die verenigt’. Ze van hoopt dat Reaksa later rechten uit van zal studeren en tijdens op zal komen voor de van arme boeren in Cambodia. op Na Silent Land het wordt de van korte film met Silent Snow uitgezonden waarin twee uit in meisjes naar een de dorp in Noord met Groenland reizen waar een de van hen nog in woont. In prachtige een beelden worden we deelgenoot uit van de opwarming van op de met aarde en de een langzame vergiftiging van op tv hun wereld.

februari 2021
17-05-2017 22:55

Docu: Silent Land

2Doc: Silent Land - Silent Land

Seng Channeang werd als jong meisje tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze wist al tijdens de ceremonies te ontsnappen. Daarna hield ze zich, ver van het dorp, met allerlei baantjes in leven: “Ik leerde door hard werken voor mezelf op te komen”....

2Doc: Silent Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Silent Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Silent Land bij 2Doc: Silent Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Silent Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Silent Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Silent Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Silent Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Silent Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!